forum.nie.com.pl

Forum Tygodnika Nie
Dzisiaj jest 04 lip 2020, 6:50

Strefa czasowa UTC+1godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 72 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Następna
Autor Wiadomość
Post: 23 sty 2017, 18:14 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 04 wrz 2014, 11:32
Posty: 7937
Lokalizacja: zza wrót
ksionc pisze:
To nie pomoże. Albo reinstalacja systemu. Ale wtedy wszystkie programy wcześniej instalowane ido w pizdu.


Nie strasz Rośki,Ksioncu...
Ma jakiegoś wirusa i trza go unieszkodliwić.
Małolat na pewno pomoże.

_________________
Obrazek
Nie bierzcie życia tak poważnie i tak nie wyjdziecie z niego żywi.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 23 sty 2017, 18:43 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 03 wrz 2014, 17:33
Posty: 9802
Tak naprawdę to koleżanka nic oczywiście nie napisała, a jakieś działania mogła podjąć, kilka kliknięć to nie problem (nie wierzę że problem, bo przecież udało się jej tego "virusa" zainstalować) to może przecież przestać używać zainfekowaną przeglądarkę i zainstalować jakąś inną , internet ma.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 24 sty 2017, 13:23 
http://catshare.net/Ziz1TuieApszMy0/Spy ... rtable.rar

wersja portable, wypakować, uruchomić. Potwierdzam tegoczegoś efektywne działanie.


Na górę
  
 
Post: 24 sty 2017, 18:20 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 02 wrz 2014, 16:48
Posty: 2640
ksionc pisze:
To nie pomoże. Albo reinstalacja systemu. Ale wtedy wszystkie programy wcześniej instalowane ido w pizdu.

Nie do końca masz rację, bo może ma Patrycję zrobioną... :lol: :lol: :lol:

_________________
„Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać różnych rezultatów”


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 24 sty 2017, 18:24 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 02 wrz 2014, 16:48
Posty: 2640
Pantryglodytes pisze:
zgrywus.pl pisze:
Pantryglodytes pisze:
Rozdzielczości 3840x2160 przy 30 Hz lub 4096x2160 przy 24 Hz obsługiwane są przez złącze HDMI. Rozdzielczość 3840x2160 przy 60 Hz obsługiwana jest przez złącze Displayport.

Przy HDMI jest tylko 30 lub 24 herce. Przez displayport powinno działać, sprawdź czy możesz w systemie ustawić 60hz

Mam podgląd... zastosowałem dwie przeglądarki :lol: :D Ustawiłem 3440/1440/30hz, w panoramie widzę całe Nasze Foum NIE :D :lol: , a nawet Horneta na polowaniu zez flintom też :lol: :lol: :lol: i tego między żubramy :mrgreen:


Czyli zgadłem, kupiło się monitor 4k a, komp ledwo ciągnie, 30hz to baaardzo mało, oczęta nie bolą przy takim odświeżaniu? :mrgreen:

A chuja tam zgadłeś, sam doszedłem..., :oops: bo monitory były gdzie indziej, główne... mówi to cuś... :lol: :lol: :lol:
Trza było ino ptaszka postawić i niestandardowe parametry... :lol: :D

_________________
„Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać różnych rezultatów”


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 24 sty 2017, 18:35 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 03 wrz 2014, 17:33
Posty: 9802
zgrywus.pl pisze:
...niestandardowe parametry... :lol: :D


Takie mocno niestandardowe, nawet w baniakowych telewizorach było 50hz :mrgreen: :lol:


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 24 sty 2017, 18:39 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 02 wrz 2014, 16:48
Posty: 2640
Pantryglodytes pisze:
zgrywus.pl pisze:
...niestandardowe parametry... :lol: :D


Takie mocno niestandardowe, nawet w baniakowych telewizorach było 50hz :mrgreen: :lol:

Tak czy inaczej, kapselek ci się należy... :lol: a 60hz, to mi wystarcza przy 3440/1440. Ty pisałeś o jeszcze większych parametrach... :lol: :D

_________________
„Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać różnych rezultatów”


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 25 sty 2017, 10:41 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 02 wrz 2014, 17:09
Posty: 8175
Lokalizacja: z czeluści piekielnych
siny pisze:
Nie do końca masz rację, bo może ma Patrycję zrobioną...


Markowską, ciulu... :lol:


Ostatnio zmieniony 29 sty 2017, 13:53 przez ksionc, łącznie zmieniany 1 raz

Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 29 sty 2017, 9:47 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 02 wrz 2014, 16:48
Posty: 2640
ksionc pisze:
[quote="siny
Nie do końca masz rację, bo może ma Patrycję zrobioną...


Markowską, ciulu... :lol:[/quote]


O czem, tu gadać z warkoczem... :lol: :lol: :lol: najsampierf :idea: naum siem wklejać {qute}...

_________________
„Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać różnych rezultatów”


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 29 sty 2017, 13:55 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 02 wrz 2014, 17:09
Posty: 8175
Lokalizacja: z czeluści piekielnych
siny pisze:
naum siem wklejać {qute}...


Bucu, poprawiłem i nie qute tylko quote, ciulu na kaczych łapach. Sam nie umiałeś poprawnie zacytować luju. :lol:


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 72 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 26 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group