forum.nie.com.pl

Forum Tygodnika Nie
Dzisiaj jest 04 lip 2020, 6:40

Strefa czasowa UTC+1godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 72 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna
Autor Wiadomość
Post: 23 sty 2017, 16:38 
Offline

Rejestracja: 02 wrz 2014, 17:32
Posty: 8127
Zaraz odwiozą mnie do Tworek.
Co kliknę, wyskakują jakieś reklamy, jakies onlikasy chuj wie co, jakieś beta cośtam.
Co robić?

(tylko poważne propozycje, bo w morde)

I co to za zielone znaczki przy rejestracji mamy?


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 23 sty 2017, 16:46 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 04 wrz 2014, 11:32
Posty: 7937
Lokalizacja: zza wrót
przeczyśc adwcleanerem albo ccleanerem albo jakim innym ..

_________________
Obrazek
Nie bierzcie życia tak poważnie i tak nie wyjdziecie z niego żywi.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 23 sty 2017, 16:53 
Offline

Rejestracja: 02 wrz 2014, 17:32
Posty: 8127
Dzięki Zritka, żebym jeszcze wiedziała o czym piszesz. :cry:


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 23 sty 2017, 17:02 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 04 wrz 2014, 11:32
Posty: 7937
Lokalizacja: zza wrót
maerose pisze:
Dzięki Zritka, żebym jeszcze wiedziała o czym piszesz. :cry:

napisz w przeglądarce takie coś „adwcleaner" a
a samo Ci się znajdzie,później zainstalowac,choć to nie instaluje się.
Potem kliknąć na pobrany plik adwcleaner i wszystko sam zrobi..

kliknij w skanuj sam wszystko zrobi i usunie złośliwców

_________________
Obrazek
Nie bierzcie życia tak poważnie i tak nie wyjdziecie z niego żywi.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 23 sty 2017, 17:40 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 03 wrz 2014, 17:33
Posty: 9802
maerose pisze:
Zaraz odwiozą mnie do Tworek.
Co kliknę, wyskakują jakieś reklamy, jakies onlikasy chuj wie co, jakieś beta cośtam.
Co robić?

(tylko poważne propozycje, bo w morde)

I co to za zielone znaczki przy rejestracji mamy?


Zrita dobrze pisze, próbuj tym adw.
Prawdopodobnie masz zarażoną przeglądarkę jakimiś malawarami toolbarami innymi trojanami, niestety gdy trafisz na jakieś coś upierdliwe takie leczenie niewiele pomoże, napisz wtedy coś więcej jaka przeglądarka jaki system bo inaczej pozostanie zgaduj zgadula jak u zgrywusa.
ps
Po adw. trzeba zresetować kompa.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 23 sty 2017, 17:44 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 03 wrz 2014, 17:33
Posty: 9802
zgrywus.pl pisze:
Pantryglodytes pisze:
Rozdzielczości 3840x2160 przy 30 Hz lub 4096x2160 przy 24 Hz obsługiwane są przez złącze HDMI. Rozdzielczość 3840x2160 przy 60 Hz obsługiwana jest przez złącze Displayport.

Przy HDMI jest tylko 30 lub 24 herce. Przez displayport powinno działać, sprawdź czy możesz w systemie ustawić 60hz

Mam podgląd... zastosowałem dwie przeglądarki :lol: :D Ustawiłem 3440/1440/30hz, w panoramie widzę całe Nasze Foum NIE :D :lol: , a nawet Horneta na polowaniu zez flintom też :lol: :lol: :lol: i tego między żubramy :mrgreen:


Czyli zgadłem, kupiło się monitor 4k a, komp ledwo ciągnie, 30hz to baaardzo mało, oczęta nie bolą przy takim odświeżaniu? :mrgreen:


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 23 sty 2017, 17:46 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 02 wrz 2014, 17:09
Posty: 8175
Lokalizacja: z czeluści piekielnych
Przy pobieraniu należy korzystać z prawej strony, nie z menedżera, bo zainstaluje reklamowy syf

Obrazek

Jak tak masz, to:
JRT+AdwCleaner+FRST
i jazda.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 23 sty 2017, 17:58 
Offline

Rejestracja: 02 wrz 2014, 17:32
Posty: 8127
To ja sobie jutro zawołam małolata zza płota, bo ja ni hu hu na tych urządzeniach.
Dzięki dziecioki.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 23 sty 2017, 18:02 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 04 wrz 2014, 11:32
Posty: 7937
Lokalizacja: zza wrót
maerose pisze:
To ja sobie jutro zawołam małolata zza płota, bo ja ni hu hu na tych urządzeniach.
Dzięki dziecioki.


Nie bądź już taka kaczyńska :lol: :lol: on to nic nie umie 8-)
A może wyłącz i włącz dziada ??

_________________
Obrazek
Nie bierzcie życia tak poważnie i tak nie wyjdziecie z niego żywi.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 23 sty 2017, 18:07 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 02 wrz 2014, 17:09
Posty: 8175
Lokalizacja: z czeluści piekielnych
To nie pomoże. Albo reinstalacja systemu. Ale wtedy wszystkie programy wcześniej instalowane ido w pizdu.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 72 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 29 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group