Robin of Sherwood ! ! ! ! ! !
Tak coś w 1991wszym - Amerykański serial "Kusza" - w stylu Robina o Wilhelmie Tellu.
NIE z Tego Świata ! ! ! ! ( Supernatural ) Bracia Winchester walczą z diabłami i Aniołami którzy też są dupkami.
"Łowca Krokodyli" ! ! !
"Szczury Wodne" - Australijski serial sensacyjno - obyczajowy o Policjantach z Policji Wodnej z Sydney ! ! ! To było Coś ! ! !
"7 dni świat". Pan Andrzej Turski, Jonas, Marek Ostrowski, Mroziewicz naprawdę bardzo dużo mnie nauczyli...
Potem Pan Turski zachorował na raka ... wyzdrowiał i wrócił a potem mu się umarło i wszystko się skończyło.
Świetny program, zrobił mnie mądrzejszym !
"Z kamerą wśród zwierząt" - Państwo Hanna i Antoni Gucwińscy z
Wrocławskiego ZOO opowiadali o zwierzątkach...
Francuskie Filmy Erotyczne na tv 6 i Tele5 w sobotę wieczorem.
Ale jest wrzesień i mi skasowali.
"Okienko Pankracego" na wakacyjkach u dziadków na wsi w czarno - białym telewizorze.
Dziadek Teofil zawsze za wolno zarabiał wiecznie zepsuty kabel od anteny telewizyjnej
i oglądałem z 10 minut odcinka. Pies zaśpiewał piosenkę i sru ... okienko czas zamykać :p ...
"Rex Hunt" na Discovery. Taki starszy z Australii ( Rex Hunt ) łowił ryby ( potem chyba wypuszczał )
a kucharz na powietrzu gotował jakieś potrawy Azjatycko - Australijskie z ryb i owoców morza.
"Amerykański chopper" - Ojciec i synowie budowali motocykle i ciągle się kłócili !
Poza tym wszystko się dezawuuje. Programy które lubiłem jako szczyl wydają się dziś
beznadziejnie głupie.