forum.nie.com.pl

Forum Tygodnika Nie
Dzisiaj jest 28 mar 2024, 16:26

Strefa czasowa UTC+1godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 13945 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 1319, 1320, 1321, 1322, 1323, 1324, 1325 ... 1395  Następna
Autor Wiadomość
Post: 23 paź 2020, 14:50 
Offline

Rejestracja: 14 cze 2016, 11:06
Posty: 2533
wezyr pisze:
nick pisze:
Jak mam, to dodaję też kawałek głowizny.



I jeszcze wiejskiej kiełbasy. :P
Wezyru, kiełbasy do gararety? Oczadziałeś cycóś? :lol:

_________________
Nic nie jest takie, jakim to widzimy...


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 23 paź 2020, 15:36 
Offline

Rejestracja: 22 wrz 2014, 17:53
Posty: 10656
Lokalizacja: Czestochowa.
Bo Ci, z około Krakowa potrafio spierdolić każde żarcie.........!
Kiełbasę do galaretki.....no ja pierdole..... :lol:


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 23 paź 2020, 16:47 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 05 wrz 2014, 20:43
Posty: 6010
Że w puszczy gupkowate so to wiedziałem, medaliki wyglądały na dosyć rozgarnięte, ale odkąd wąchają hanysowski smog,to nie wiem czy pomoże nawet żucie siemienia lnianego. Etkurwacetera. :lol:


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 23 paź 2020, 17:34 
Offline

Rejestracja: 11 gru 2018, 16:59
Posty: 4687
... a zasmażka?

https://www.youtube.com/watch?v=jbe5UY-ovxU

_________________
Obrazek


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 23 paź 2020, 17:52 
Offline

Rejestracja: 04 wrz 2014, 19:45
Posty: 2943
Parafon pisze:
Głowizny nie stosuję z przyczyn religijnych - jak patrzę na odcięty świński łeb to jakbym Kurduplowi w oczy zaglądał :lol:
A na poważnie nie robię nigdy za dużo, bo potem żrę to 2 miesiące albo wyrzucam.


Nie mam tego problemu, bo na gararetkę czyha tyle rozżartych pysków, że jeszcze się roztkliwiają, czemu tak mało.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 23 paź 2020, 18:32 
Offline

Rejestracja: 22 wrz 2014, 17:53
Posty: 10656
Lokalizacja: Czestochowa.
Rozumiem, że kiełbasy nie dodajesz....?! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 23 paź 2020, 19:42 
Offline

Rejestracja: 04 wrz 2014, 19:45
Posty: 2943
Ale do żurku i zalewajki dodaję.
Moja zalewajka jest na bogato :D


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 23 paź 2020, 20:19 
Offline

Rejestracja: 14 cze 2016, 11:06
Posty: 2533
nick pisze:
Ale do żurku i zalewajki dodaję.
Moja zalewajka jest na bogato :D

Jak na bogato to trudno odróżnić jedno od drugiego :D
Wszystko musi być z umiarem i specyfikę podkreślać.
Wezyru, a kapuśniak na salcesonie i białym serze robicie? :lol:

_________________
Nic nie jest takie, jakim to widzimy...


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 23 paź 2020, 20:52 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 05 wrz 2014, 20:43
Posty: 6010
Chyba niezbyt trudno było sczaić, przynajmniej mnie się tak wydaje, że napisałem to trochę prześmiewczo do Nikusi. Już imć Zagłoba mówił, że dwa grzyby mogą najlepszy barszcz popsować. :)


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 23 paź 2020, 21:37 
Offline

Rejestracja: 04 wrz 2014, 19:45
Posty: 2943
Oj tam.
Dobra głowizna niczego nie popsowa. :D
Jak już robię te galaretki, to sporą ilość, a więc i mięska musi być sporo.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 13945 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 1319, 1320, 1321, 1322, 1323, 1324, 1325 ... 1395  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 55 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group