forum.nie.com.pl
http://forum.nie.com.pl/

Co gotować,jak gotować.
http://forum.nie.com.pl/viewtopic.php?f=9&t=73
Strona 771 z 1395

Autor:  Arend [ 08 sie 2017, 20:30 ]
Tytuł:  Re: Co gotować,jak gotować.

Podest Amaro to sie kuźwa nie zna na gotowaniu a na degustacjach tylko
ale odkryłem tragiczną rzecz, nasmażyłem se placków ziemniaczanych a tu się kurwa skończył dzem z czereśni, i co ja będę jadł

edyt

ta Pani wyżej ma rację
z camerbrtfóf to tylko te z Turka są jadalne :mrgreen: :lol:

Autor:  st1111 [ 08 sie 2017, 20:33 ]
Tytuł:  Re: Co gotować,jak gotować.

AGAFIA pisze:
Cytuj:
panierowany camembert

Nie jadam zepsutych serów.


To polecam pierogi z folii.

Autor:  ika [ 08 sie 2017, 22:10 ]
Tytuł:  Re: Co gotować,jak gotować.

AGAFIA pisze:
Cytuj:
panierowany camembert

Nie jadam zepsutych serów.

A ja uwielbiam te zepsute. Tak fajnie grzeje w brzuchu po zjedzeniu...:) Zwlaszcza po zielonych i błękitych, choć nie tylko. Nadmiar grzania cudownie łagodzą winogrona.
I doceniam aromat, który u mnie wywołuje ślinotok, natomiast u koleżanki mojej - efekt nieco podobny, ale nie ze ślinianek,tylko z treści żołądka. Dziwna kobieta... A do tego uważa, że jestem dziwna. Dziwne...

Autor:  canislupus [ 09 sie 2017, 8:52 ]
Tytuł:  Re: Co gotować,jak gotować.

Ale żółty ser panierowany jest bardzo smaczny, a wytytłany w cieście naleśnikowym jeszcze lepszy, a w cieście piwny to już sam cymes Obrazek

Autor:  ksionc [ 09 sie 2017, 10:23 ]
Tytuł:  Re: Co gotować,jak gotować.

Arend pisze:
nasmażyłem se placków ziemniaczanych a tu się kurwa skończył dzem z czereśni, i co ja będę jadł


Opcji masz wefchuj. Z cukrem, solą, śmietaną, po węgiersku.

Camembert utytłany w jajcu, poniewierce, usmażony + żurawina ze słoiczka.

Autor:  st1111 [ 09 sie 2017, 12:29 ]
Tytuł:  Re: Co gotować,jak gotować.

Jaką dziś smakowitą torebkę wrzucanie na wrzątek?

Autor:  Pantryglodytes [ 09 sie 2017, 12:37 ]
Tytuł:  Re: Co gotować,jak gotować.

Niedoczekanie, wczoraj z piekarnika wyjąłem "udziec indyczy bez kości i skóry" panierował się dwa dni, dziś jest na zimno.

Autor:  maerose [ 09 sie 2017, 12:40 ]
Tytuł:  Re: Co gotować,jak gotować.

Takiego dzisiejszego krupnika z własnymi warzywami na
ogromnym żebrze świniaczym, nawet u Amaro nie spożyjesz.
A nawet w Sowie.

Autor:  AGAFIA [ 09 sie 2017, 13:07 ]
Tytuł:  Re: Co gotować,jak gotować.

st1111 pisze:
Jaką dziś smakowitą torebkę wrzucanie na wrzątek?

Ser w ziołach Knorra. Witaminy uzupełniłam Red Bullem (ale bez cukru).
Przepalam LD w kolorze róż.

Autor:  stary praktyk [ 09 sie 2017, 14:08 ]
Tytuł:  Re: Co gotować,jak gotować.

Też mam dziś krupnik ale taki chudy, że ni jednego oczka tłuszczu nie uświadczysz.
Cóś mnie ostatnio żołądek fucka pokazuje i mi moja przemoc domowa krupniku nagotowała. Już trzeci dzień go jem.
Ale od jutra, - jak mi ktoś o krupniku wspomni.............no!

Strona 771 z 1395 Strefa czasowa UTC+1godz.
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/