forum.nie.com.pl http://forum.nie.com.pl/ |
|
Co gotować,jak gotować. http://forum.nie.com.pl/viewtopic.php?f=9&t=73 |
Strona 8 z 1395 |
Autor: | older [ 19 wrz 2014, 13:15 ] |
Tytuł: | Re: Co gotować,jak gotować. |
hornet penisem to mógłby najwyżej te małe perłowe cebulki a do ręki i można zaczynać czynności przy patelni |
Autor: | v.2 [ 19 wrz 2014, 15:16 ] |
Tytuł: | Re: Co gotować,jak gotować. |
Wędzić ! wędzić ! nie gotować ! |
Autor: | Dakota [ 19 wrz 2014, 17:27 ] |
Tytuł: | Re: Co gotować,jak gotować. |
Tyle poświęcenia i klapa. http://natemat.pl/117569,upiekl-dla-tes ... zatrula?fb |
Autor: | v.2 [ 20 wrz 2014, 22:51 ] |
Tytuł: | Re: Co gotować,jak gotować. |
fakt |
Autor: | beton [ 21 wrz 2014, 8:21 ] |
Tytuł: | Re: Co gotować,jak gotować. |
Parafon pisze: A nie chce mi się pisać, chociaż tyle jest do zjedzenia... Musi Was pożegnam... Jeszcze się zastanowię, ale raczej pójdę w piździec. Jakoś na tym Fo... chujowieńko.... to ić w piździc my z hornetem zostajem - bo mamy jeszcze do zmarnowania kegla, horni szuka recepty a krążki cebulowe robiłam już - nic nadzwyczajnego, takie sobie, a pierdzę po nich do dziś na wiele sposobów, cienko, grubo,głośno, cicho, śmierdząco lub bezwonnie, a przede wszystkim namiętnie i jestem szczęśliwa |
Autor: | hornet [ 21 wrz 2014, 8:55 ] |
Tytuł: | Re: Co gotować,jak gotować. |
W moich okolicach juz się pojawiły po ostatnich deszczach. Są aromatyczne i chrupiące w sosach , marynatach i jako susz, stanowią doskonały dodatek do mięs, farszów i chuj jeden wie jeszcze do czego. Tutejsze zjeby mogą se z nich robić nawet kąfikurwatury. Mnie to wkoło dyndaczka lata. Ważne, że rosno! |
Autor: | hornet [ 21 wrz 2014, 8:55 ] |
Tytuł: | Re: Co gotować,jak gotować. |
OPIEŃKI MIODOWE |
Autor: | hornet [ 21 wrz 2014, 9:04 ] |
Tytuł: | Re: Co gotować,jak gotować. |
a do zakąszania....... |
Autor: | beton [ 21 wrz 2014, 9:31 ] |
Tytuł: | Re: Co gotować,jak gotować. |
Co do powyższych zastosowań prawie się zgadzam - a prawie, to jednak różnica Otóż opieńkę trzeba przed spożyciem oczyścić z nalotu i obgotować przynajmniej 2 razy, w przeciwnym razie po jej zjedzeniu odbija sie sodą kaustyczną , niektórym mydłem. Zatem drogi hornecie suszenia nie polecam absolutnie, no chyba że ty lubisz takie hardkory. No i ten dyndaczek - jakoś nie wiem czemu smutek mnie ogarnął |
Autor: | Dakota [ 21 wrz 2014, 9:43 ] |
Tytuł: | Re: Co gotować,jak gotować. |
Beton,mówisz akustyczne?No to wiem dlaczego podskórnie odczuwam niechęć do do opieniek skoro one halucynogenne. |
Strona 8 z 1395 | Strefa czasowa UTC+1godz. |
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group https://www.phpbb.com/ |