forum.nie.com.pl
http://forum.nie.com.pl/

Co gotować,jak gotować.
http://forum.nie.com.pl/viewtopic.php?f=9&t=73
Strona 8 z 1395

Autor:  older [ 19 wrz 2014, 13:15 ]
Tytuł:  Re: Co gotować,jak gotować.

hornet penisem to mógłby najwyżej te małe perłowe cebulki :D :D :D a do ręki
Obrazek

i można zaczynać czynności przy patelni :D

Autor:  v.2 [ 19 wrz 2014, 15:16 ]
Tytuł:  Re: Co gotować,jak gotować.

Wędzić ! wędzić ! nie gotować !

Obrazek

Autor:  Dakota [ 19 wrz 2014, 17:27 ]
Tytuł:  Re: Co gotować,jak gotować.

Tyle poświęcenia i klapa.

http://natemat.pl/117569,upiekl-dla-tes ... zatrula?fb

Autor:  v.2 [ 20 wrz 2014, 22:51 ]
Tytuł:  Re: Co gotować,jak gotować.

fakt

Autor:  beton [ 21 wrz 2014, 8:21 ]
Tytuł:  Re: Co gotować,jak gotować.

Parafon pisze:
A nie chce mi się pisać, chociaż tyle jest do zjedzenia...
Musi Was pożegnam...
Jeszcze się zastanowię, ale raczej pójdę w piździec. Jakoś na tym Fo... chujowieńko....



to ić w piździc my z hornetem zostajem - bo mamy jeszcze do zmarnowania kegla, horni szuka recepty

a krążki cebulowe robiłam już - nic nadzwyczajnego, takie sobie, a pierdzę po nich do dziś na wiele sposobów, cienko, grubo,głośno, cicho, śmierdząco lub bezwonnie, a przede wszystkim namiętnie :D i jestem szczęśliwa

Autor:  hornet [ 21 wrz 2014, 8:55 ]
Tytuł:  Re: Co gotować,jak gotować.

W moich okolicach juz się pojawiły po ostatnich deszczach.
Obrazek

Są aromatyczne i chrupiące w sosach , marynatach i jako susz, stanowią doskonały dodatek do mięs, farszów i chuj jeden wie jeszcze do czego.
Tutejsze zjeby mogą se z nich robić nawet kąfikurwatury. :lol: Mnie to wkoło dyndaczka lata.
Ważne, że rosno! :D

Autor:  hornet [ 21 wrz 2014, 8:55 ]
Tytuł:  Re: Co gotować,jak gotować.

OPIEŃKI MIODOWE

Obrazek

Autor:  hornet [ 21 wrz 2014, 9:04 ]
Tytuł:  Re: Co gotować,jak gotować.

:idea: a do zakąszania.......

Obrazek

Autor:  beton [ 21 wrz 2014, 9:31 ]
Tytuł:  Re: Co gotować,jak gotować.

Co do powyższych zastosowań prawie się zgadzam - a prawie, to jednak różnica

Otóż opieńkę trzeba przed spożyciem oczyścić z nalotu i obgotować przynajmniej 2 razy, w przeciwnym razie po jej zjedzeniu odbija sie sodą kaustyczną , niektórym mydłem.

Zatem drogi hornecie suszenia nie polecam absolutnie, no chyba że ty lubisz takie hardkory.

No i ten dyndaczek - jakoś nie wiem czemu smutek mnie ogarnął :(

Autor:  Dakota [ 21 wrz 2014, 9:43 ]
Tytuł:  Re: Co gotować,jak gotować.

Beton,mówisz akustyczne?No to wiem dlaczego podskórnie odczuwam niechęć do do opieniek skoro one halucynogenne.

Strona 8 z 1395 Strefa czasowa UTC+1godz.
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/