forum.nie.com.pl http://forum.nie.com.pl/ |
|
Co gotować,jak gotować. http://forum.nie.com.pl/viewtopic.php?f=9&t=73 |
Strona 6 z 1395 |
Autor: | kanakk [ 13 wrz 2014, 9:45 ] |
Tytuł: | Re: Co gotować,jak gotować. |
ksionc pisze: Upierdliwyś, jakbyś miał PMS. s powodu że fo mnie fkurwia , WSZYSTKO mnie fkurwia |
Autor: | lucjanm [ 14 wrz 2014, 8:03 ] |
Tytuł: | Re: Co gotować,jak gotować. |
Karwasztwaszbarabasz...dawniej byl temat o jedzonku, a tera jak gotowac...Gesslery jebane, ale ok, jestem liberalem, oraz socjaldemokrata, i lubie sluchac madrzejszych, wiec pokornie pytam: mam od zajebania sliwkow japkof, wisni juz w sloikach...i jakiestam inne drobiazgi. Umyslilem sobie ugotowac kompot ( nie mylic z kompotem z makiwary ) lecz jezeli nawarze kumpotu caly kociol, to nawet na ciezkim kacu nie dam rady wypic wszystkiego. Jak to zakonserwowac, czy costam. Sloiki posiadam, cza to pasteryzowac czy co? Fajnie byloby w zimie tym kaca leczyc, pachnie mi garniec wedzonymi wegierkami, japkiem i tym wisnowy sokiem, dowalilem jeszcze cytryne...na pomysly czekam. |
Autor: | reskacz1 [ 14 wrz 2014, 8:26 ] |
Tytuł: | Re: Co gotować,jak gotować. |
i ja podrzucę pomysła kulinarnego którym tu co wekeend zajadamy się w De. Są w sprzedaży Bratschlauchy... . W łonego...zawiązanego (oczywiście) z jednej strony wrzucamy obrane ziemniaki ....mhm...równej wielkości, do tego wrzucamy również w/g uznania...nogi, piersi, skrzydełka.... . Wszyćko to przyprawiamy róznistymi przyprawami z naciskiem na pieprz i sól oraz grillowe dodatki. przed zawiązaniem drugiej strony tegoż szlaucha (worek foliowy wysokotemperaturowy) dorzucamy dwa, trzy ząbki czosnku, cebulę również w/g uznania....na czuja....i plasterki małe jabłka. Po zawiązaniu sruuuuu !!! do piekarnika na 150 C. Po pół godzinie wyjąć i próbując nie oparzyć się przerzucić we worku...( nie rozerwie się) ten towares ponownie sruuuu ...! Po następnych 30- min. ponownie wyjąć i kontrolnie zobaczyć jak miękkie jest mięso oraz ziemniaki. Ja osobiście rozcinam worek i dopiekuję na okona 200 C. SMACZNEGO !!!! |
Autor: | ksionc [ 14 wrz 2014, 8:34 ] |
Tytuł: | Re: Co gotować,jak gotować. |
lucjanm pisze: mam od zajebania sliwkow japkof, wisni juz w sloikach...i jakiestam inne drobiazgi. Umyslilem sobie ugotowac kompot Ochujałeś? Kompot?! Do beczki, zacierzyć, przepędzić i zlać do butelek! |
Autor: | Jerzy Cieślański [ 14 wrz 2014, 9:04 ] |
Tytuł: | Re: Co gotować,jak gotować. |
ksionc pisze: Ochujałeś? Kompot?! Bo kompoty lubią cioty a procenty alimentySzamatka dla dwojga na seks wieczorny spożywana rano prze wyjściem na plażę. Siekamy drobno 2 cebule i główkę czyli 10 ząbków czosnku, (na wzmożenie chuci), na po czym w bulionówce z uszami zalewamy łyżką oleju z pierwszego tłoczenia i tytłamy dokładnie aby olej przechwytywał lotne substancje pobudzające. Uszy są po to aby się nie wyślizgła z łap. Mieszamy palcami co to je uprzednio zanurzyliśmy po porannym orgazmie partnerki w wydzielinie wypływu z pochwy. Stal nierdzewna łyżek psuje smak. Zamiast oleju mogą być dwa surowe żółtka z jaj dla kobitek bo są wysoce estrogenne i wzmagają kobiecą uległość na eksperymenty seksualne w dni płodne. Białka z tych jajek dodajemy do męskiej połowy porcji na testosteron i obfitość wytrysku. Jeśli ukochana życzy, możne być z dodatkiem naszej życiodajnej spermy. W wyjątkowo zażyłym stanie zakochania partnerka obciąga nam kiedy my siekamy warzywka ale nie połyka. Nasienie przekazuje do naszych ust w soczystym pocałunku a następnie podaje kieliszek słodkiego wina którym płuczemy usta i wspólnie,a "krzyżowo zapodajemy sobie nawzajem do miseczek z jadłem. Do tego papryka zielona podobnie krojona, ananas z puszki i bazyliowe okruszki. Łyżeczka mielonego chili na adrenalinowy kop i nawilżenie śluzówki oraz łyżeczka mielonego anyżku na zapach spod pach. Mielimy w maszynce do mięsa przez najmniejsze sitko pierś kurczaka i mieszamy z warzywnym siekańcem. Dodajemy po łyżeczce (herbacianej) mielonej gałki muszkatołowej na łeb, na ogólne wzmożenie zachciewajności rozpłodowej. Spożywamy z jogurtem i dobrze dojrzałym bananem lub pieczonymi ziemniakami. Unikamy pieczywa. Na plaży, gwarantowana wolna przestrzeń od starszych i mało kobiecych wampirzyc, po zawietrznej. Ale nie wykluczone skupisko młódek (uwaga w okresie dni płodnych) ze względu na feromonowy warkocz wozducha z naszej pozycji oraz wolność od zazdrosnych spojrzeń staruszek i ogólna wolność miejsca na zatłoczonej morskiej piaskownicy. Wieczorem na wyrze ruchy posuwiste będą bardzo chyżej. PZDR, Jerzuś jerzysyn Cieślański |
Autor: | klaps [ 14 wrz 2014, 9:06 ] |
Tytuł: | Re: Co gotować,jak gotować. |
ksionc pisze: lucjanm pisze: mam od zajebania sliwkow japkof, wisni juz w sloikach...i jakiestam inne drobiazgi. Umyslilem sobie ugotowac kompot Ochujałeś? Kompot?! Do beczki, zacierzyć, przepędzić i zlać do butelek! I tutaj z Ksiencem po raz pierwszy we życiu sie zgodze! a tutaj sprzęt!!! http://allegro.pl/destylator-gazowy-keg ... 94350.html |
Autor: | yogi [ 14 wrz 2014, 9:16 ] |
Tytuł: | Re: Co gotować,jak gotować. |
Gotuję bigos. Śmierdzi niczym obornik rozrzucony na polu po to by później pachnieć na talerzu. A sprzętu jaki reklamuje Klaps nie kupujcie bo to badziew jakich mało. Po chuj w kolumnie odstojniki? Po co zimne palce? A za taki termometr to powinien być kryminał dla sprzedawcy. |
Autor: | lucjanm [ 14 wrz 2014, 9:37 ] |
Tytuł: | Re: Co gotować,jak gotować. |
Pojebalo Was? Promili wlasnej roboty mam w piewnicy, w takich sloikach opisanych, np sliwki dla doroslych, czy costam, ciemne butelki, w balonie robi sie taki pyk, pyk co kilkanascie sekund...ja kce kompot na kaca! |
Autor: | klaps [ 14 wrz 2014, 9:55 ] |
Tytuł: | Re: Co gotować,jak gotować. |
lucjanm pisze: Pojebalo Was? Promili wlasnej roboty mam w piewnicy, w takich sloikach opisanych, np sliwki dla doroslych, czy costam, ciemne butelki, w balonie robi sie taki pyk, pyk co kilkanascie sekund...ja kce kompot na kaca! ta kompot na kaca!nie lepiej juszka z kiszonej kapustki,badz woda z ogóreczków..ha? To wszystko co sie poniewiera w ogrodzie pusc na rurę...i ekologicznie i zdrowo.. |
Autor: | ksionc [ 14 wrz 2014, 10:31 ] |
Tytuł: | Re: Co gotować,jak gotować. |
lucek pisze: ja kce kompot na kaca! Jebnij se piwo. |
Strona 6 z 1395 | Strefa czasowa UTC+1godz. |
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group https://www.phpbb.com/ |