forum.nie.com.pl
http://forum.nie.com.pl/

Co gotować,jak gotować.
http://forum.nie.com.pl/viewtopic.php?f=9&t=73
Strona 6 z 1395

Autor:  kanakk [ 13 wrz 2014, 9:45 ]
Tytuł:  Re: Co gotować,jak gotować.

ksionc pisze:
Upierdliwyś, jakbyś miał PMS.
:lol:

s powodu że fo mnie fkurwia , WSZYSTKO mnie fkurwia

Autor:  lucjanm [ 14 wrz 2014, 8:03 ]
Tytuł:  Re: Co gotować,jak gotować.

Karwasztwaszbarabasz...dawniej byl temat o jedzonku, a tera jak gotowac...Gesslery jebane, ale ok, jestem liberalem, oraz socjaldemokrata, i lubie sluchac madrzejszych, wiec pokornie pytam: mam od zajebania sliwkow japkof, wisni juz w sloikach...i jakiestam inne drobiazgi. Umyslilem sobie ugotowac kompot ( nie mylic z kompotem z makiwary ) lecz jezeli nawarze kumpotu caly kociol, to nawet na ciezkim kacu nie dam rady wypic wszystkiego. Jak to zakonserwowac, czy costam. Sloiki posiadam, cza to pasteryzowac czy co? Fajnie byloby w zimie tym kaca leczyc, pachnie mi garniec wedzonymi wegierkami, japkiem i tym wisnowy sokiem, dowalilem jeszcze cytryne...na pomysly czekam.

Autor:  reskacz1 [ 14 wrz 2014, 8:26 ]
Tytuł:  Re: Co gotować,jak gotować.

i ja podrzucę pomysła kulinarnego którym tu co wekeend zajadamy się w De. Są w sprzedaży Bratschlauchy... :D . W łonego...zawiązanego (oczywiście) z jednej strony wrzucamy obrane ziemniaki ....mhm...równej wielkości, do tego wrzucamy również w/g uznania...nogi, piersi, skrzydełka.... . Wszyćko to przyprawiamy róznistymi przyprawami z naciskiem na pieprz i sól oraz grillowe dodatki. przed zawiązaniem drugiej strony tegoż szlaucha (worek foliowy wysokotemperaturowy) dorzucamy dwa, trzy ząbki czosnku, cebulę również w/g uznania....na czuja....i plasterki małe jabłka. Po zawiązaniu sruuuuu !!! do piekarnika na 150 C. Po pół godzinie wyjąć i próbując nie oparzyć się przerzucić we worku...( nie rozerwie się) ten towares ponownie sruuuu ...! Po następnych 30- min. ponownie wyjąć i kontrolnie zobaczyć jak miękkie jest mięso oraz ziemniaki. Ja osobiście rozcinam worek i dopiekuję na okona 200 C. SMACZNEGO !!!!

Autor:  ksionc [ 14 wrz 2014, 8:34 ]
Tytuł:  Re: Co gotować,jak gotować.

lucjanm pisze:
mam od zajebania sliwkow japkof, wisni juz w sloikach...i jakiestam inne drobiazgi. Umyslilem sobie ugotowac kompot


Ochujałeś? Kompot?!
Do beczki, zacierzyć, przepędzić i zlać do butelek!

Autor:  Jerzy Cieślański [ 14 wrz 2014, 9:04 ]
Tytuł:  Re: Co gotować,jak gotować.

ksionc pisze:
Ochujałeś? Kompot?!
Bo kompoty lubią cioty a procenty alimenty

Szamatka dla dwojga na seks wieczorny spożywana rano prze wyjściem na plażę.
Siekamy drobno 2 cebule i główkę czyli 10 ząbków czosnku, (na wzmożenie chuci), na po czym w bulionówce z uszami zalewamy łyżką oleju z pierwszego tłoczenia i tytłamy dokładnie aby olej przechwytywał lotne substancje pobudzające. Uszy są po to aby się nie wyślizgła z łap.

Mieszamy palcami co to je uprzednio zanurzyliśmy po porannym orgazmie partnerki w wydzielinie wypływu z pochwy. Stal nierdzewna łyżek psuje smak. Zamiast oleju mogą być dwa surowe żółtka z jaj dla kobitek bo są wysoce estrogenne i wzmagają kobiecą uległość na eksperymenty seksualne w dni płodne. Białka z tych jajek dodajemy do męskiej połowy porcji na testosteron i obfitość wytrysku.

Jeśli ukochana życzy, możne być z dodatkiem naszej życiodajnej spermy. W wyjątkowo zażyłym stanie zakochania partnerka obciąga nam kiedy my siekamy warzywka ale nie połyka. Nasienie przekazuje do naszych ust w soczystym pocałunku a następnie podaje kieliszek słodkiego wina którym płuczemy usta i wspólnie,a "krzyżowo zapodajemy sobie nawzajem do miseczek z jadłem.

Do tego papryka zielona podobnie krojona, ananas z puszki i bazyliowe okruszki. Łyżeczka mielonego chili na adrenalinowy kop i nawilżenie śluzówki oraz łyżeczka mielonego anyżku na zapach spod pach. Mielimy w maszynce do mięsa przez najmniejsze sitko pierś kurczaka i mieszamy z warzywnym siekańcem. Dodajemy po łyżeczce (herbacianej) mielonej gałki muszkatołowej na łeb, na ogólne wzmożenie zachciewajności rozpłodowej. Spożywamy z jogurtem i dobrze dojrzałym bananem lub pieczonymi ziemniakami. Unikamy pieczywa.

Na plaży, gwarantowana wolna przestrzeń od starszych i mało kobiecych wampirzyc, po zawietrznej. Ale nie wykluczone skupisko młódek (uwaga w okresie dni płodnych) ze względu na feromonowy warkocz wozducha z naszej pozycji oraz wolność od zazdrosnych spojrzeń staruszek i ogólna wolność miejsca na zatłoczonej morskiej piaskownicy. Wieczorem na wyrze ruchy posuwiste będą bardzo chyżej.
PZDR, Jerzuś jerzysyn Cieślański

Autor:  klaps [ 14 wrz 2014, 9:06 ]
Tytuł:  Re: Co gotować,jak gotować.

ksionc pisze:
lucjanm pisze:
mam od zajebania sliwkow japkof, wisni juz w sloikach...i jakiestam inne drobiazgi. Umyslilem sobie ugotowac kompot


Ochujałeś? Kompot?!
Do beczki, zacierzyć, przepędzić i zlać do butelek!



I tutaj z Ksiencem po raz pierwszy we życiu sie zgodze!
a tutaj sprzęt!!!
http://allegro.pl/destylator-gazowy-keg ... 94350.html

Autor:  yogi [ 14 wrz 2014, 9:16 ]
Tytuł:  Re: Co gotować,jak gotować.

Gotuję bigos. Śmierdzi niczym obornik rozrzucony na polu po to by później pachnieć na talerzu. A sprzętu jaki reklamuje Klaps nie kupujcie bo to badziew jakich mało. Po chuj w kolumnie odstojniki? Po co zimne palce? A za taki termometr to powinien być kryminał dla sprzedawcy.

Autor:  lucjanm [ 14 wrz 2014, 9:37 ]
Tytuł:  Re: Co gotować,jak gotować.

Pojebalo Was?
Promili wlasnej roboty mam w piewnicy, w takich sloikach opisanych, np sliwki dla doroslych, czy costam, ciemne butelki, w balonie robi sie taki pyk, pyk co kilkanascie sekund...ja kce kompot na kaca!

Autor:  klaps [ 14 wrz 2014, 9:55 ]
Tytuł:  Re: Co gotować,jak gotować.

lucjanm pisze:
Pojebalo Was?
Promili wlasnej roboty mam w piewnicy, w takich sloikach opisanych, np sliwki dla doroslych, czy costam, ciemne butelki, w balonie robi sie taki pyk, pyk co kilkanascie sekund...ja kce kompot na kaca!

ta kompot na kaca!nie lepiej juszka z kiszonej kapustki,badz woda z ogóreczków..ha?
To wszystko co sie poniewiera w ogrodzie pusc na rurę...i ekologicznie i zdrowo..

Autor:  ksionc [ 14 wrz 2014, 10:31 ]
Tytuł:  Re: Co gotować,jak gotować.

lucek pisze:
ja kce kompot na kaca!


Jebnij se piwo. 8-)

Strona 6 z 1395 Strefa czasowa UTC+1godz.
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/