forum.nie.com.pl

Forum Tygodnika Nie
Dzisiaj jest 29 wrz 2021, 3:41

Strefa czasowa UTC+1godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 14084 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 1359, 1360, 1361, 1362, 1363, 1364, 1365 ... 1409  Następna
Autor Wiadomość
Post: 23 gru 2020, 14:49 
Offline

Rejestracja: 10 wrz 2014, 8:29
Posty: 634
Transformatorowy też fajnie skórkę na chrupiącą smaży. Nie wiem jak na superolu wychodzi :-)


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 23 gru 2020, 15:49 
Offline

Rejestracja: 11 gru 2018, 16:59
Posty: 4623
Stary Praktyk jako stary rybak to powinien jak już na marinolu smażyć.

I nie karpia a dorsza albo innego buta hali.

_________________
Obrazek


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 23 gru 2020, 16:10 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 02 wrz 2014, 16:57
Posty: 7673
Lokalizacja: Ballybran, a jakże
Qśka QqRydz-Qqć pisze:
jak to gotować?

Na wesoło, w szybkowarze na parze ;)


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 23 gru 2020, 17:09 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 05 wrz 2014, 20:43
Posty: 5980
Zjadłbym coś niebanalnego :roll:


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 23 gru 2020, 18:12 
Offline

Rejestracja: 11 gru 2018, 16:59
Posty: 4623
Pod koniec dozoru, Jak zwykle chłodnia padła. Ledwo uratowaliśmy część mięsa peklując. A tak zalatywalo.

Raz na okręcie kucharz nam podał niebanalne danie.
Aż zamilkliśmy. Tylko mechanik cicho powiedział:

Wygląda... nigdy tego nie jadłem, ale nieraz trafiło mi się w to wdepnąć.

Zawołaliśmy kucharza i pytamy groźnie :co to?

On nam miękkim basem: Jedzenie. A co, nie pasuje?

No nic nie powiedziałem bo kucharz miał prawie 2 m wzrostu i ważył dobre 120 kg.

Spróbowałem...

Kurde jakie to dobre było. Do tej pory nie wiem co ale dobre. jakaś paprajka z tego peklowanego mięsa, małpiny, fasoli czerwonej i cholera wie z czego.

Koloru i konsystencji niebanalnych.

_________________
Obrazek


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 23 gru 2020, 18:18 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 05 wrz 2014, 20:43
Posty: 5980
Killashandra Ree pisze:
Qśka QqRydz-Qqć pisze:
jak to gotować?

Na wesoło, w szybkowarze na parze ;)



Spokojnie i dystyngowanie w wolnowarze.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 23 gru 2020, 18:38 
Offline

Rejestracja: 21 gru 2020, 18:00
Posty: 288
Komandor jak kiedyś Makłowicz w Góralskiej restauracji.
Góral zaczął siorbać, kwękać, bekać podczas jedzenia.
Makłowicz : "Tego Pana to się powinno wybatożyć!".
Góral wstał i podszedł do Makłowicza. Był taki jak Kucharz od Komandora.
Tylko nie wiem jak to się zakończyło. Zapłacił mu żeby go nie bił ?

_________________
Centro-lewicowym okiem...
Arnolt Maria MieTelNeGer


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 23 gru 2020, 19:55 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 06 wrz 2014, 23:08
Posty: 3049
Lokalizacja: z tamtąd
karpia? przecież to niedobre, Z drugiej strony po chuj karp jak jest śledź i kostka z ryby mieszanej

_________________
Jak nie nazwiesz czarnych - z czasem każde słowo staje się dla nich nietolerancyjne i obraźliwe.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 23 gru 2020, 20:22 
Się pytam, kurwa: Kto miesza te ryby w kostkach!?
I DLACZEGO???


Na górę
  
 
Post: 23 gru 2020, 20:57 
Offline

Rejestracja: 14 cze 2016, 11:06
Posty: 2536
Arend pisze:
karpia? przecież to niedobre, Z drugiej strony po chuj karp jak jest śledź i kostka z ryby mieszanej

A patrzałeś ile w kostce ryby mieszanej jest ryby, a ile psa z budą, gołębi, papieru toaletowego i parafiny do sklejenia tego wszystkiego? :lol:

_________________
Nic nie jest takie, jakim to widzimy...


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 14084 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 1359, 1360, 1361, 1362, 1363, 1364, 1365 ... 1409  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 32 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group