forum.nie.com.pl
http://forum.nie.com.pl/

Co gotować,jak gotować.
http://forum.nie.com.pl/viewtopic.php?f=9&t=73
Strona 1361 z 1409

Autor:  Arend [ 04 sie 2020, 19:47 ]
Tytuł:  Re: Co gotować,jak gotować.

pojedzone

Obrazek


Obrazek


Obrazek

Autor:  Arend [ 07 sie 2020, 14:15 ]
Tytuł:  Re: Co gotować,jak gotować.

kuronia?

https://www.youtube.com/watch?v=x-DbopXHW5M

Autor:  Arend [ 07 sie 2020, 21:47 ]
Tytuł:  Re: Co gotować,jak gotować.

Wiecie jak zajebiście pachną suszone jarzyny. Znaczy w trakcie suszenia. Zacząłem sobie robić coroczny zapasik na zimę. Trochę marchwi, trochę pietruszki, selera ( i korzenia i naciowego), trochę pasternaku przetarkowałem i suszę w suszarce do grzybów. Na kolejne dni czeka papryka, cebula czosnek i zioła. A na koniec dla własnej radochy będzie robiona suszona wołowinka i może jak mnie wena nie opuści zupa grochowa instant w proszku.

Autor:  Arend [ 08 sie 2020, 8:50 ]
Tytuł:  Re: Co gotować,jak gotować.

no i chuj, jarzyny się suszą, dżem czereśniowy zaczyna się zagęszczać, wołowinka na jerky zmielona i się maceruje w zalewie a łosoś na grawlaksa zaczyna puszczać soki.
znaczy dziesiątej nie ma a już prawie wszystko zrobione. reszta dnia będzie leżana znaczy :mrgreen:

Autor:  older [ 08 sie 2020, 15:09 ]
Tytuł:  Re: Co gotować,jak gotować.

Zreć, leżeć, żreć, pisać o żarciu, żreć , leżeć..
Ok.
Sposób jak sposób///

Autor:  Arend [ 08 sie 2020, 19:01 ]
Tytuł:  Re: Co gotować,jak gotować.

zapomniałeś o oglądaniu filmów o żarciu

Autor:  older [ 08 sie 2020, 20:06 ]
Tytuł:  Re: Co gotować,jak gotować.

Sam oglądam ale się nie ekscytuję. :)

Autor:  Arend [ 08 sie 2020, 22:37 ]
Tytuł:  Re: Co gotować,jak gotować.

a na kolację sałatka z grawlaksa, jajka wędzonego i majezonu na grzance. i też się nie ekscytuję

Autor:  stary praktyk [ 09 sie 2020, 7:59 ]
Tytuł:  Re: Co gotować,jak gotować.

Kurwa!
Wędzone jaja......to musi być pychota....! :shock:

:evil: :oops: :roll: ...zupełnie jak zbuk.

Autor:  Arend [ 09 sie 2020, 10:02 ]
Tytuł:  Re: Co gotować,jak gotować.

3 kilo marchwi, po 1,5 kilo pietruszki, selera korzeniowego, pasternaku i pora. Po dwa duże pęczki naci lubczyku, selera i pietruszki. Korzenie starkowane, liście drobno pokrojone. Trzy dni suszenia i prawie półtora kilograma suszu gotowe.. Teraz czas na cebulę i czosnek. No i jak uda się kupić to i rzepę. A zapach to się będzie do przyszłego tygodnia unosił



Obrazek


Obrazek

Strona 1361 z 1409 Strefa czasowa UTC+1godz.
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/