forum.nie.com.pl

Forum Tygodnika Nie
Dzisiaj jest 25 kwie 2024, 13:56

Strefa czasowa UTC+1godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 13945 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 723, 724, 725, 726, 727, 728, 729 ... 1395  Następna
Autor Wiadomość
Post: 08 cze 2017, 14:51 
:lol:
Popłakałam się.


Na górę
  
 
Post: 08 cze 2017, 16:26 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 06 wrz 2014, 23:08
Posty: 3532
Lokalizacja: z tamtąd
widzo, nie tylko ja pisze że trawożerstwo to zuo hyhyhyhyhy



Obrazek

_________________
Lubię ludzi tak, jak herbatę.
W torbie i w gorącej wodzie.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 08 cze 2017, 18:17 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 06 wrz 2014, 23:08
Posty: 3532
Lokalizacja: z tamtąd
MMM pisze:
Arend, a Ty niby taki katol jesteś i przyjaciel sukienkowych z czarnym podniebieniem?
No kto by pomyślał :mrgreen:


no ba ksiądz prowadzący przeszkolił :mrgreen:

_________________
Lubię ludzi tak, jak herbatę.
W torbie i w gorącej wodzie.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 09 cze 2017, 23:37 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 06 wrz 2014, 23:08
Posty: 3532
Lokalizacja: z tamtąd
MMM pisze:
Ić w pisdu :mrgreen:


ide i wrócem we nierdziele
i bende żarł konserwy grzane w ognisku :mrgreen:

_________________
Lubię ludzi tak, jak herbatę.
W torbie i w gorącej wodzie.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 10 cze 2017, 0:01 
Arend pisze:
ide


Właśnie, wypierdalaj stąd.

Adam Barycki


Na górę
  
 
Post: 10 cze 2017, 7:24 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 02 wrz 2014, 16:15
Posty: 16796
Już nie wróci. Konserwy są zabójcze.

_________________
Obrazek


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 10 cze 2017, 9:18 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 03 wrz 2014, 17:00
Posty: 3964
Obrazek


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 10 cze 2017, 17:55 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 04 wrz 2014, 14:41
Posty: 2026
Szparagi w cieście serowym .

kilka szparagów białych grubych
5 łyżek mąki pszennej
3 łyżki startego żółtego sera (w przepisie jest gouda, ale inny też się nada)
Sól
2 jajka

Szparagi obieram, myję i gotuję w osolonej wodzie "aldente" ;) około 6-7 minut. Do miski wsypuję mąkę, dodaję ser, jaja, sól i całość miksuję blenderem. Szparagi najpierw obtaczam w samej mące, następnie w cieście serowym i smażę na gorącym tłuszczu.
Spożywałem z sosem tatarskim :D


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 10 cze 2017, 18:12 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 14 wrz 2014, 1:12
Posty: 6422
Lokalizacja: Mokolodi - Okavango
Gdy czytam słowo [szparagi], wtedy przypomina mi się Günter siedzący na przyczepie
obserwujący "niewolników" z Polski zapierdzielających u niego w polu za grosze (fenigi).
Mam od tamtego czasu awersję do szparagów i tak, jak uważam, że biegają wyłącznie
niewolnicy, tak nie tykam szparagów. Po nich pierdzę jeszcze głośniej, niż ta świnia Günter.



PS
Trzy dni przy szparagach wyleczyło mnie na zawsze od ich jadania.

_________________
Kobieta mnie bije - nigdy nie należy wierzyć informacjom niezdementowanym.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 10 cze 2017, 21:49 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 02 wrz 2014, 16:15
Posty: 16796
Jebać Pana Agronoma,

_________________
Obrazek


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 13945 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 723, 724, 725, 726, 727, 728, 729 ... 1395  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 171 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group