forum.nie.com.pl

Forum Tygodnika Nie
Dzisiaj jest 28 mar 2024, 20:34

Strefa czasowa UTC+1godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 13945 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 1395  Następna
Autor Wiadomość
Post: 13 wrz 2014, 9:45 
Offline

Rejestracja: 02 wrz 2014, 20:57
Posty: 1927
ksionc pisze:
Upierdliwyś, jakbyś miał PMS.
:lol:

s powodu że fo mnie fkurwia , WSZYSTKO mnie fkurwia


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 14 wrz 2014, 8:03 
Offline

Rejestracja: 04 wrz 2014, 19:11
Posty: 28
Karwasztwaszbarabasz...dawniej byl temat o jedzonku, a tera jak gotowac...Gesslery jebane, ale ok, jestem liberalem, oraz socjaldemokrata, i lubie sluchac madrzejszych, wiec pokornie pytam: mam od zajebania sliwkow japkof, wisni juz w sloikach...i jakiestam inne drobiazgi. Umyslilem sobie ugotowac kompot ( nie mylic z kompotem z makiwary ) lecz jezeli nawarze kumpotu caly kociol, to nawet na ciezkim kacu nie dam rady wypic wszystkiego. Jak to zakonserwowac, czy costam. Sloiki posiadam, cza to pasteryzowac czy co? Fajnie byloby w zimie tym kaca leczyc, pachnie mi garniec wedzonymi wegierkami, japkiem i tym wisnowy sokiem, dowalilem jeszcze cytryne...na pomysly czekam.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 14 wrz 2014, 8:26 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 02 wrz 2014, 18:59
Posty: 17
i ja podrzucę pomysła kulinarnego którym tu co wekeend zajadamy się w De. Są w sprzedaży Bratschlauchy... :D . W łonego...zawiązanego (oczywiście) z jednej strony wrzucamy obrane ziemniaki ....mhm...równej wielkości, do tego wrzucamy również w/g uznania...nogi, piersi, skrzydełka.... . Wszyćko to przyprawiamy róznistymi przyprawami z naciskiem na pieprz i sól oraz grillowe dodatki. przed zawiązaniem drugiej strony tegoż szlaucha (worek foliowy wysokotemperaturowy) dorzucamy dwa, trzy ząbki czosnku, cebulę również w/g uznania....na czuja....i plasterki małe jabłka. Po zawiązaniu sruuuuu !!! do piekarnika na 150 C. Po pół godzinie wyjąć i próbując nie oparzyć się przerzucić we worku...( nie rozerwie się) ten towares ponownie sruuuu ...! Po następnych 30- min. ponownie wyjąć i kontrolnie zobaczyć jak miękkie jest mięso oraz ziemniaki. Ja osobiście rozcinam worek i dopiekuję na okona 200 C. SMACZNEGO !!!!


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 14 wrz 2014, 8:34 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 02 wrz 2014, 17:09
Posty: 7784
Lokalizacja: z czeluści piekielnych
lucjanm pisze:
mam od zajebania sliwkow japkof, wisni juz w sloikach...i jakiestam inne drobiazgi. Umyslilem sobie ugotowac kompot


Ochujałeś? Kompot?!
Do beczki, zacierzyć, przepędzić i zlać do butelek!

_________________
Obrazek


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 14 wrz 2014, 9:04 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 07 wrz 2014, 13:22
Posty: 458
Lokalizacja: tam gdzie się wpenetruję
ksionc pisze:
Ochujałeś? Kompot?!
Bo kompoty lubią cioty a procenty alimenty

Szamatka dla dwojga na seks wieczorny spożywana rano prze wyjściem na plażę.
Siekamy drobno 2 cebule i główkę czyli 10 ząbków czosnku, (na wzmożenie chuci), na po czym w bulionówce z uszami zalewamy łyżką oleju z pierwszego tłoczenia i tytłamy dokładnie aby olej przechwytywał lotne substancje pobudzające. Uszy są po to aby się nie wyślizgła z łap.

Mieszamy palcami co to je uprzednio zanurzyliśmy po porannym orgazmie partnerki w wydzielinie wypływu z pochwy. Stal nierdzewna łyżek psuje smak. Zamiast oleju mogą być dwa surowe żółtka z jaj dla kobitek bo są wysoce estrogenne i wzmagają kobiecą uległość na eksperymenty seksualne w dni płodne. Białka z tych jajek dodajemy do męskiej połowy porcji na testosteron i obfitość wytrysku.

Jeśli ukochana życzy, możne być z dodatkiem naszej życiodajnej spermy. W wyjątkowo zażyłym stanie zakochania partnerka obciąga nam kiedy my siekamy warzywka ale nie połyka. Nasienie przekazuje do naszych ust w soczystym pocałunku a następnie podaje kieliszek słodkiego wina którym płuczemy usta i wspólnie,a "krzyżowo zapodajemy sobie nawzajem do miseczek z jadłem.

Do tego papryka zielona podobnie krojona, ananas z puszki i bazyliowe okruszki. Łyżeczka mielonego chili na adrenalinowy kop i nawilżenie śluzówki oraz łyżeczka mielonego anyżku na zapach spod pach. Mielimy w maszynce do mięsa przez najmniejsze sitko pierś kurczaka i mieszamy z warzywnym siekańcem. Dodajemy po łyżeczce (herbacianej) mielonej gałki muszkatołowej na łeb, na ogólne wzmożenie zachciewajności rozpłodowej. Spożywamy z jogurtem i dobrze dojrzałym bananem lub pieczonymi ziemniakami. Unikamy pieczywa.

Na plaży, gwarantowana wolna przestrzeń od starszych i mało kobiecych wampirzyc, po zawietrznej. Ale nie wykluczone skupisko młódek (uwaga w okresie dni płodnych) ze względu na feromonowy warkocz wozducha z naszej pozycji oraz wolność od zazdrosnych spojrzeń staruszek i ogólna wolność miejsca na zatłoczonej morskiej piaskownicy. Wieczorem na wyrze ruchy posuwiste będą bardzo chyżej.
PZDR, Jerzuś jerzysyn Cieślański

_________________
link; A żeby ci nie stawał wytryskiem nazbyt szybki, któren wycinasz z postów soczyste jędrne cipki


Ostatnio zmieniony 14 wrz 2014, 17:03 przez Jerzy Cieślański, łącznie zmieniany 4 razy

Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 14 wrz 2014, 9:06 
Offline

Rejestracja: 03 wrz 2014, 8:45
Posty: 838
ksionc pisze:
lucjanm pisze:
mam od zajebania sliwkow japkof, wisni juz w sloikach...i jakiestam inne drobiazgi. Umyslilem sobie ugotowac kompot


Ochujałeś? Kompot?!
Do beczki, zacierzyć, przepędzić i zlać do butelek!



I tutaj z Ksiencem po raz pierwszy we życiu sie zgodze!
a tutaj sprzęt!!!
http://allegro.pl/destylator-gazowy-keg ... 94350.html


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 14 wrz 2014, 9:16 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 07 wrz 2014, 6:48
Posty: 411
Gotuję bigos. Śmierdzi niczym obornik rozrzucony na polu po to by później pachnieć na talerzu. A sprzętu jaki reklamuje Klaps nie kupujcie bo to badziew jakich mało. Po chuj w kolumnie odstojniki? Po co zimne palce? A za taki termometr to powinien być kryminał dla sprzedawcy.

_________________
Do końca świata doprowadzi wojna o to jak on powstał.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 14 wrz 2014, 9:37 
Offline

Rejestracja: 04 wrz 2014, 19:11
Posty: 28
Pojebalo Was?
Promili wlasnej roboty mam w piewnicy, w takich sloikach opisanych, np sliwki dla doroslych, czy costam, ciemne butelki, w balonie robi sie taki pyk, pyk co kilkanascie sekund...ja kce kompot na kaca!


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 14 wrz 2014, 9:55 
Offline

Rejestracja: 03 wrz 2014, 8:45
Posty: 838
lucjanm pisze:
Pojebalo Was?
Promili wlasnej roboty mam w piewnicy, w takich sloikach opisanych, np sliwki dla doroslych, czy costam, ciemne butelki, w balonie robi sie taki pyk, pyk co kilkanascie sekund...ja kce kompot na kaca!

ta kompot na kaca!nie lepiej juszka z kiszonej kapustki,badz woda z ogóreczków..ha?
To wszystko co sie poniewiera w ogrodzie pusc na rurę...i ekologicznie i zdrowo..


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 14 wrz 2014, 10:31 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 02 wrz 2014, 17:09
Posty: 7784
Lokalizacja: z czeluści piekielnych
lucek pisze:
ja kce kompot na kaca!


Jebnij se piwo. 8-)

_________________
Obrazek


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 13945 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 1395  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 66 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group