Dawniej wszystkie dziewczynki skakały na gumie – teraz to nawet brzmi nieprzyzwoicie.
W pułku zrobili konkurs – kto ile razy zadowoli kobietę w ciągu nocy. – Pięć – mówi major Rublow. – Na pewno pan nie pali...? – Oczywiście. – Siedem – mówi kapitan Kozakow. – Na pewno pan nie pali, nie pije...? – Oczywiście. – Piętnaście – oświadcza porucznik Rżewski. – Oooo... Pewnie pan nie pali? – Palę. – Nie pije? – Piję. – To jakże to tak, piętnaście razy w noc? – Co ja mogę powiedzieć... Po prostu lubię tę robotę.
Pozycja na byka: Zaczynasz seks z żoną, na łóżku albo na podłodze, w klasycznej pozycji „na pieska”. Po dłuższej lub krótszej chwili kładziesz się na niej, przylegając całym ciałem do jej ciała. Delikatnie odgarniasz jej włosy i nie przerywając ruchów posuwistych, szepczesz jej do ucha: – Wiesz, to ulubiona pozycja mojej kochanki... Potem trzeba się utrzymać osiem sekund.
Dwie blondynki stoją nago przed lustrem. Jedna z niedowierzaniem przygląda się drugiej i mówi: – Ty, jak to możliwe, że na dole masz ciemne włosy?! – Widzisz, ja taka całkiem głupia to nie jestem.
Stanął Zenek przed lustrem. Popatrzył na bebzol wywalony jak piłka plażowa i ciężko westchnął: - Eeehhh... Żeby to chociaż był piwny...
Jeśli przed pracą z ochotą patrzysz na dziewczyny, a po pracy już nie to znak, że praca cię w pełni zadowala.
- Dlaczego mężczyzna woli spotkać niedźwiedzia w lesie zamiast kobiety? - Bo niedźwiedź przynajmniej wie, co chce zjeść.
Dziś się dowiedziałam, że kiedy miałam sześć lat i zdechła nam papuga, to ojciec ją podmienił na nową, żebym się nie zorientowała. Może to i nic, ale zauważyłam, że matka ma ciemniejsze włosy, a siostra jest jakaś bardziej wredna...
Jeśli denerwuje cię płacz kaszojadów w miejscach publicznych, nie denerwuj się; poszukaj pozytywów. Przecież jeśli gówniak ryczy, to cierpi.
Już nawiązano kontakt! Amerykanie wysyłają naukowców w celu wymiany technologii Żydzi wysyłają rabina w celu przestudiowania Tory na nowo. Polacy wysyłają Kaję Godek - ale to będzie niespodzianka dla Marsjan.
MacGyver jest w stanie zrobić jajecznicę z mąki i pomidorów.
Większość ssaków ma kość w penisie. Ludzie nie mają. Czy Ewa na pewno była zrobiona z żebra?
– Wszystko na świecie można sprowadzić do seksu. – Bzdura! Sprowadź mechanikę kwantową do seksu. – Jebać mechanikę kwantową!
– Niech pan wejdzie w moje położenie – poprosiła Natasza Rostowa porucznika Rżewskiego. Rżewski wszedł. Nie zrozumiał. Wszedł jeszcze raz. Podumał... i zostawił Nataszę w takim położeniu.
Podczas przerwy w teatrze Marian poszedł do toalety. – Wspaniała sztuka, prawda? – odzywa się stojący obok facet. – Panie, patrz pan przed siebie, a nie mi tu zaglądasz!
Biden pyta swojego sekretarza stanu: – Blinken, a dlaczego ty masz rosyjskie nazwisko? Jeszcze nigdy Stirlitz nie był tak blisko wpadki...
Koszmarnie pokiereszowany pacjent zjawia się u lekarza – złamana noga, zwichnięta ręka, wywichnięta szczęka. – Ojej, a cóż to się panu stało? Ciężki wypadek samochodowy? – pyta współczująco lekarz. – Nie. Kichnąłem w szafie.
– Izak, przyszedłem oddać ci pieniądze, które pożyczyłem w zeszłym roku – mówi Żyd do Żyda wręczając zwitek banknotów. – Czy to wszystko? – Jak nie będziesz przeliczał, to tak.
O zamożności można mówić wtedy, gdy w holu twojego domu stoi akwarium z hipopotamami i to się w ogóle nie rzuca w oczy.
Rzeczoznawca ubezpieczeniowy uważnie przygląda się wietnamskiemu handlarzowi: – To wygląda podejrzanie, jak pan tydzień temu po raz pierwszy w życiu ubezpieczył swoje kilkadziesiąt stoisk od pożaru, a dosłownie po kilku dniach cała hala spłonęła... – Sam jestem zaskoczony. – Ma pan szczęście, że jesteśmy uczciwą firmą, a reputacja dla nas jest ważniejsza od pieniędzy. Wypłacimy wszystko, co do grosza. Potrzebujemy jednak dokładny spis wszystkiego, co było na tych stoiskach. – Dobra, to zaczynamy: 2 kanistry benzyny...
Piszę książkę o seksizmie. Ma nawet obrazki, żeby i kobietom mogła się spodobać.
Dla kobiet znających swoją wartość prędzej czy później nadchodzi wyprzedaż sezonowa.
Władze USA grożą nałożeniem sankcji na Międzynarodowy Trybunał Karny, jeśli wyda on nakaz aresztowania Netanjahu. A także przeciwko Komitetowi Noblowskiemu, jeśli nie przyzna Netanjahu Pokojowej Nagrody i przeciwko Watykanowi, jeśli Netanjahu nie zostanie kanonizowany.
Podczas niedawnej wizyty w Krakowie premier i minister obrony narodowej zapowiedzieli utworzenie na wschodniej granicy szeregu umocnień obronnych. Robocza nazwa nowej inwestycji to Wał Tuska.
Obchodzenie urodzin ma dodatni wpływ na długość życia! Mołdawscy uczeni wykazali, że osoby, które miały więcej urodzin, z reguły żyły dłużej.
- Tato, co to takiego ''dysonans poznawczy''? - Lekcja religii po lekcji biologii.
Posłuchaj i zapamiętaj. Nie jesteś alkoholikiem. Jesteś nieustraszonym wojownikiem, który podróżuje falami emocji przez płynne portale ukryte w szklanych naczyniach...
Każdy głupiec może uprawiać ziemniaki na Marsie, nie ma ta, mleczy, ostów, stonki ziemniaczanej...
byłem abstynentem, ale udało mi się pokonać nałóg.
- Dzień dobry, czy wie pan gdzie jest nasz Jezus, zbawiciel? - Przysięgam, że sam zakupie większe gwoździe, abyście go potem nie szukali!
Najlepsze lekarstwo na chorobę wściekłych krów? Bukiet róż i czekoladki.
Nigdy nie mów kobiecie, że jej miejsce jest w kuchni. Tam są noże!
Mówią, że muzyka może przenieść cię w inne miejsce. Na przykład kiedy w knajpie, do której wchodzę słyszę disco polo, to idę do następnej.
Jeżeli wejdziesz do parku z rękawicą sokolniczą na ręce i zaczniesz intensywnie patrzeć w niebo to wszyscy z małymi pieskami zaczną spindalać.
- Kochanie, trzeba przetestować alarm dymny. - Jest niedziela, dziewiąta rano. Nie możesz powiedzieć jak normalny człowiek, że chcesz śniadanie?
Palenie liści w ogrodzie może być wkurwiające dla sąsiadów. Parkowanie w poprzek ich podjazdu też jest dobrym pomysłem.
Widziałem czarnego wchodzącego do solarium. Jak on wyniesie stamtąd to łóżko opalające?
Wszystko uprane, wyprasowane, odkurzone, dzieci wykąpane i położone do łóżka. Można wracać z knajpy do domu.
Nie wkurzy mnie, gdy nazwiesz mnie dupkiem. Będę smutny, że jesteś mało kreatywną, walącą mułem, pokrytą parchami pizdą dziobaka.
Mam motylki w brzuchu. I zakaz wstępu do działu entomologii w Muzeum Przyrody.
Zamiast oglądać maraton na żywo nagraj go i odtwórz w przyspieszonym tempie z podkładem z Benny Hilla.
Jeżeli uważacie, że język polski jest trudny, to przeklnijcie przy dwulatku.
Najsmutniejsze w znalezieniu igły w stogu siana jest to, że twój koń ukrywa przed tobą uzależnienie od narkotyków.
Powiedziałem żonie, że jest beznadziejna w łóżku. Poszła szukać drugiej opinii.
Podczas niedawnej wizyty w Krakowie premier i minister obrony narodowej zapowiedzieli utworzenie na wschodniej granicy szeregu umocnień obronnych. Robocza nazwa nowej inwestycji to Wał Tuska.
Pijany stróż pilnujący placu budowy zaczął rugać starszą babkę. Ta okazała się być profesorem lingwistyki z habilitacją z języka uznanego powszechnie za obelżywy. Stróż jej szybko wykazał, że amatorka nie ma startu do zawodowca.
Władze USA grożą nałożeniem sankcji na Międzynarodowy Trybunał Karny, jeśli wyda on nakaz aresztowania Netanjahu. A także przeciwko Komitetowi Noblowskiemu, jeśli nie przyzna Netanjahu Pokojowej Nagrody i przeciwko Watykanowi, jeśli Netanjahu nie zostanie kanonizowany.
Pieszczotliwie wołam na moją żonę "Bambi". Myśli, że to przez jej duże, brązowe oczy, ale tak naprawdę chciałbym kiedyś zastrzelić jej matkę.
Skandal na Konkursie Piosenki Eurowizji 2024: jeden z uczestników okazał się ukrytym heteroseksualistą.
Zaletą długich weekendów jest to, że nie można zrobić dużo więcej niż w zwykły weekend.
Dlaczego poligamia jest zabroniona? W końcu o wiele łatwiej jest utrzymać mężczyznę trzem kobietom niż jednej!
Biden pyta swojego sekretarza stanu: - Blinken, a dlaczego ty masz rosyjskie nazwisko? Jeszcze nigdy Stirlitz nie był tak blisko wpadki...
Rzeczoznawca ubezpieczeniowy uważnie przygląda się wietnamskiemu handlarzowi: - To wygląda podejrzanie, jak pan tydzień temu po raz pierwszy w życiu ubezpieczył swoje kilkadziesiąt stoisk od pożaru, a dosłownie po kilku dniach cała hala spłonęła... - Sam jestem zaskoczony. - Ma pan szczęście, że jesteśmy uczciwą firmą, a reputacja dla nas jest ważniejsza od pieniędzy. Wypłacimy wszystko, co do grosza. Potrzebujemy jednak dokładny spis wszystkiego, co było na tych stoiskach. - Dobra, to zaczynamy: 2 kanistry benzyny...
- Jak nazywa się Gruzin, który zawsze ma fory w grach zespołowych? - Graw Przewadze
Czelabińska wieśniaczka spojrzała złowieszczo na koguta, szykując siekierę. Kogut, by udowodnić swoją przydatność, zniósł jajo...
Międzynarodowy konkurs skrzypcowy. Lista uczestników: - David Natanson (USA) - Izak Lewinson (Kanada) - Leonid Kaganowicz (Francja) - Abram Friedman (Argentyna) - Efim Szmukler (Australia) - Chaim Abramowicz (Anglia) - Siergiej Iwanow (Izrael)
Jesteś stary, gdy wyrażenie ''Ona ma dopiero trzydzieści lat” wchodzi na stałe do twojego słownika.
Jeśli Twój facet widział Cię bez makijażu, w rozciągniętym swetrze, z tłustymi włosami i w dresach, a mimo to twierdzi, że jesteś piękna, to po prostu go szanuj! Udało Ci się go totalnie zastraszyć.
Dlaczego w Korei Południowej jest tak dużo miodu? - Bo zbudowali Seul.
Dziś się dowiedziałam, że kiedy miałam sześć lat i zdechła nam papuga, to ojciec ją podmienił na nową, żebym się nie zorientowała. Może to i nic, ale zauważyłam, że matka ma ciemniejsze włosy, a siostra jest jakaś bardziej wredna...
Hinduski riksiarz, motywowany taserem, staje się trolejbusem.
Stanął Zenek przed lustrem. Popatrzył na bebzol wywalony jak piłka plażowa i ciężko westchnął. -Eeehhh... Żeby to chociaż był piwny. Powiedział do siebie z goryczą w głosie.
Chuck Norris płynnie mówi językiem Braille'a.
Kiedyś Chuck Norris urządził sobie wyścigi z Czasem. Czas nadal biegnie...
Kiedy Chuck Norris wraca z konwentu feministek, wszystkie koszule ma wyprasowane i ma pełną walizkę kanapek.
Kiedy Chuck Norris mówi kobiecie, żeby się uspokoiła, ta od razu się uspokaja.
Tik-Tok został wymyślony, żeby zidentyfikować tych kretynów, których YouTube przegapił.
W dawnych czasach żeglarze udający się w długie podróże zostawiali na każdej niezamieszkanej wyspie po kilka świń lub kóz. A kiedy następnym razem wylądowali na tej wyspie, czekały już na nich całe stada. Żeglarze nazywali to „zasianym mięsem”. Przypomniałem sobie o Adamie i Ewie...
_________________ Lubię ludzi tak, jak herbatę. W torbie i w gorącej wodzie.
|