forum.nie.com.pl

Forum Tygodnika Nie
Dzisiaj jest 22 mar 2017, 22:58

Strefa czasowa UTC+1godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6875 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 683, 684, 685, 686, 687, 688  Następna
Autor Wiadomość
Post: 20 mar 2017, 22:06 
Offline

Rejestracja: 21 wrz 2014, 9:10
Posty: 8450
Pan, Panie Arend, tak na poważnie bez zastrzeżeń do tego ropiejącego huja z Norwegii? Nie brzydziłby się Pan siedzieć przy stole obok pijącego słodki wermut do mięsa? Nie dałby Pan, stara kurwo, takiemu ropiejącemu hujowi w mordę?

Adam Barycki


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 20 mar 2017, 22:35 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 06 wrz 2014, 23:08
Posty: 588
Lokalizacja: z tamtąd
smak jest jak chuj, dupa i poglądy polityczne, znaczy każdy ma swój. robisz jak chcesz w końcu sam będziesz to żarł

Panie B a co mnie obchodzi co kto pije. dla mnie to i wodę brzozową może walić byle rozumiał że to co pija nie musi smakować komu innemu
A czy Pan pijasz do mięs borygo czy denaturat to też mnie mało interesuje, byleś Pan pysk na wodzy trzymał i nie strugał kozaka

_________________
Ledwo wyleczysz duszę, zaraz zaczyna boleć wątroba


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 20 mar 2017, 22:40 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 14 wrz 2014, 1:12
Posty: 3261
Zrobię po twojemu. Na bank będzie mi smakować.
A jak nie, to znajdę i zapierdolę baryckiego siekierą na śmierć ;)

_________________
Kobieta mnie bije - nigdy nie należy wierzyć informacjom niezdementowanym.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 21 mar 2017, 2:31 
Offline

Rejestracja: 21 wrz 2014, 9:10
Posty: 8450
No i sam Pan widzisz, Panie Arend, tak dokuczają kanalie, że już wytrzymać nie idzie.

Adam Barycki


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 21 mar 2017, 7:11 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 02 wrz 2014, 16:57
Posty: 3643
Lokalizacja: Ballybran, a jakże
Podobny przepis, jak Arenda, podawał tu niegdyś Hornet, dotyczyło to ,o ile pamiętam, schabu. Było mniam.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 21 mar 2017, 14:02 
Offline

Rejestracja: 22 wrz 2014, 17:53
Posty: 2570
A bo to tak jest jak se goście pobrali za "towarzyszki zycia " - leniwe kobity to tera muszą sobie
samemu gotować. W przeciwnym razie poumierali by z głodu albo zostali potruci.
A ponieważ każdy z nas lubi DOBRZE zjeść i przede wszystkim smacznie, - w końcu stajemy się mistrzami kuchni.
Co widać czarno na białym na załączonych tu obrazkach....... :lol:


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 21 mar 2017, 14:04 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 05 wrz 2014, 20:43
Posty: 3542
stary praktyk pisze:
A bo to tak jest jak se goście pobrali za "towarzyszki zycia " - leniwe kobity to tera muszą sobie
samemu gotować. W przeciwnym razie poumierali by z głodu albo zostali potruci.
A ponieważ każdy z nas lubi DOBRZE zjeść i przede wszystkim smacznie, - w końcu stajemy się mistrzami kuchni.
Co widać czarno na białym na załączonych tu obrazkach....... :lol:



A jakże, mamy tu nawet forumowego miszcza patelni. :D


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 21 mar 2017, 15:07 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 06 wrz 2014, 23:08
Posty: 588
Lokalizacja: z tamtąd
Killashandra Ree pisze:
Podobny przepis, jak Arenda, podawał tu niegdyś Hornet, dotyczyło to ,o ile pamiętam, schabu. Było mniam.


to można każdy mięsek, nie tylko schab


ta menda Barycki pisze:
No i sam Pan widzisz, Panie Arend, tak dokuczają kanalie, że już wytrzymać nie idzie.


ale Panu panie B to w kanaliowatości wszystkie razem wziente nie dorastają do pięt

_________________
Ledwo wyleczysz duszę, zaraz zaczyna boleć wątroba


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 21 mar 2017, 17:04 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 14 cze 2016, 11:06
Posty: 1412
Hornet generalnie podawał przepisy na kiełbasy itp. Genialne zresztą. Polędwicę i szynkę dojrzewającą robię coś od 30 lat (przepisy podawałem) - z boczkiem nie eksperymentowałem - trzeba spróbować. Dotychczas boczek wędzony jedynie robiem - według zresztą Hornetowego przepisu.
PS
Sało dojrzewa - w lodówce taki zapach, że klenkajcie narody... :lol:

Aniołka nakręciła mnie na kwas buraczany. Właśnie dzisiaj nastawiłem.
Obrazek

_________________
Nic nie jest takie, jakim to widzimy...


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 21 mar 2017, 23:01 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 06 wrz 2014, 23:08
Posty: 588
Lokalizacja: z tamtąd
Ja tam czekam na pomidory bo w ramach rekonwalescencji wyżarłem wszystkie. Kiszone znaczy.
A na jutrzejszy obiadek będzie smakołyk. Kasza gryczana z tuszonką ;P

_________________
Ledwo wyleczysz duszę, zaraz zaczyna boleć wątroba


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6875 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 683, 684, 685, 686, 687, 688  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group