No, ryba, odpowiedzi fest, należy Ci się złote akwarium.
"
A konkretnie za co? :)"
Widzisz, ryba, znów deszcz pada.
Nękanie banałami o wymowie pięknoduchowej jest na razie legalne.
Obywatelka Zadowolony niedawno stwierdziła:
"Nie jest moja intencja uzywac perswazji wzgledem nikogo".
Czyli nęka banałami dla samego nękania.
Każdemu wolno bełkotać...
Śmierć przez zanudzenie...
Naprzykrzać się, synonimy:
atakować, błagać, błagać na kolanach, błagać na wszystko na świecie, bombardować, brzęczeć komuś za uchem, być natrętnym, chcieć coś, chodzić od drzwi do drzwi, ciosać komuś kołki na głowie, ciosać komuś kołki na łbie, cisnąć, dawać się komuś we znaki, dawać się we znaki, denerwować, dogryzać, dojadać, dokuczać, domagać się, dopiekać, dopieprzać się, dopominać się, dopytywać się, drażnić, drążyć, dręczyć, dusić, fatygować, gnębić, indagować, jęczeć, judzić, kaprysić, kołatać, krzywdzić, latać za kimś, maltretować, marudzić, męczyć, mizdrzyć się, molestować, monitować, mordować, morzyć, nachodzić, nachodzić kogoś, naciskać, nadskakiwać, nagabywać, nalegać, napadać, napastować, napierać, napierać na kogoś, napraszać się, naprzykrzać się o coś, narzucać się, narzucać się komuś, naskakiwać, nastawać, nastręczać się, natarczywie prosić, natarczywie prosić kogoś o coś, natrętnie prosić, nawiedzać, nękać, nękać robić przykrość, nie dawać komuś spokoju, nie odstępować kogoś na krok, niepokoić, nudzić, nużyć, pastwić się, pojawiać się, powodować zmęczenie, prosić, prosić natrętnie, prosić się, prosić usilnie, prześladować, przychrzaniać się, przyciskać, przyczepiać się, przyczepić się do kogoś jak rzep do psiego ogona, przyklejać się, przykrochmalać się, przylepiać się, przyłazić, przymawiać się, przymilać się, przypieprzać się, przystawiać się, sępić, siedzieć komuś na głowie, siedzieć komuś na karku, skamlać, suszyć komuś głowę, szukać zaczepki, terroryzować, trudzić, trzeszczeć komuś nad głową, tyranizować, uczepiać się, uczepić się, udręczać, uganiać się za kimś, upraszać, wchodzić komuś na głowę, wdzięczyć się, wiercić komuś dziurę w brzuchu, wpraszać się, wprawiać w kłopoty, wyczerpywać, wydzwaniać, wypruwać komuś flaki, zabiegać, zaczepiać, zadawać cierpienia moralne, zadręczać, zaklinać, zamęczać, zamęczać kogoś, zamęczać kogoś prośbami, zanudzać, zanudzać kogoś prośbami, zapraszać się, zawracać komuś głowę, zjawiać się, zwracać się do kogoś z błaganiem, żebrać.
ryba:
"Nie mam czasu i cierpliwości na kontynuowanie tej parodii dyskusji, przykro mi!"
Może Obywatel Tymoteusz albo IroB będą mieli czas.
Ja mam, ino główna zarządzająca intencjami zdaje się mnie wystrzegać.
Ale coś czuję (jako mi rzecze moja rama), że jednak Obywatelka Zadowolony chce mi coś powiedzieć...
Maanam - Chcę ci powiedzieć coś
https://www.youtube.com/watch?v=9-ZdPG0s1I8Jak tak, to niech Obywatelka starannie ubierze w słowa swoje głębokie przemyślenia, żeby nie było potem obniżki logarytmów i intencji (moich oczywiście, jakże by inaczej).
No, to czekam na słowa, słowa...
Z uśmiechem na ustach.
Maanam - Hamlet 1981
https://www.youtube.com/watch?v=9rD-f-rUcY4