Cytuj:
Dobra zmiana musi być kontynuowana. Musi trwać dobry czas Polski i Polaków - mówił prezes Prawa i Sprawiedliwości Jarosław Kaczyński na konwencji partii w Katowicach. Stwierdził też, że alternatywą dla rządów PiS jest "czas przeszły, w którym nic nie można było zrobić, wszystko było niemożliwe". - Ale czas przeszły na swój sposób wzbogacony o to wszystko, co ostatnio usłyszeliśmy i zobaczyliśmy. O tę wielką ofensywę zła. Musimy tę ofensywę odrzucić - podkreślił.
Mały, obłudy, podły oszust, krętacz i paranoik. Polacy go kupują. Takich czasów doczekaliśmy. "Dobry czas dla Polski"? Ja pier...........................!
Mam takie życzenie i marzenie. Oby ci cholero jedna los za to co zrobiłeś dobrze odpłacił.

I ja mam siedzieć cicho i nie bluzgnąć w stronę tej kanalii skoro on nas obraża? Kurwa, nigdy nie zamknę pyska w takich przypadkach. Przeciwnicy PiSu są złem dla Polski? Kurwa, co to ma być? Na co ten moralny konus sobie kurwa pozwala?!
Ja mam siedzieć cicho bo co, bo ten kaczy bobek dał mi trzynastą emeryturę, dał innym 500+? Kurwa obudzić się Polacy póki czas.
Słowa Kaczyńskiego mają wyraźny faszyzujący wydźwięk. W podobnym tonie w latach 30-tych Goebbels i Hitler mówili o Żydach. Nie szczędzili takich słów innym narodowościom w tym Polakom.