Toteż słusznie zauważyłeś, że to humor satyra. A tak bym chciał żeby ten żart w czyn się obrócił. Widzisz mój drogi jak to jest. Weź ty idź do marketu ukradnij wafelka i złapie cie ochrona. Ogłoszą to w wiadomościach TVN, że złodzieja złapali, w kajdankach wyprowadzili i zamkli. Albowiem na złoczyńcę kara musi być. Ziobro czuwa, choć sam łachudra pierwsza klasa.
A po przeciwnej stronie masz taką........niedomówienie, bo się znowu na mnie ktoś obrazi - wyroki, ma wszystko w dupie, na ryby jeździ, 5 milionów Polaków ma za sobą, którzy wybierają go na wodza. Rozumiesz ty to, bo ja ni chuja, a już wiele lat w tym kraju żyję? No kurwa zrozumieć nie sposób.
Owszem próbuję jakoś odseparować głowę od takich zdarzeń i myśli, ale z tym to jest jak z chodzeniem po ulicy. Raz na jakiś czas wypierdolisz się na prostej drodze. Tak samo i z tym choćbyś nie wiem jak głowę odwracał zawsze raz na jakiś czas ta wredna morda w TV, mediach cie zaskoczy i jakąś wiadomość, jak znowu uszczęśliwi, lub chce uszczęśliwić Polaków. No kurwa!
Życie jest ciężkie