Killashandra Ree pisze:
Turecka najlepsza jest chałwa, i na tym poprzestańmy.
Nie byłbym taki pewien, powstrzymam się z zachwytami, turki wiedzą o czym piszą, znają z autopsji.
Skoro turek potrafił w technicznych piwnicach warszawskiego dworca centralnego otworzyć hurtownię mięsa kebabowego to wszystko inne tez potrafi, a niewierni wszystko zeżrą.
Cytuj:
prezydent Turcji polecił, aby posiłki i napoje trafiające na jego stół badano pod kątem szkodliwych substancji......
Potrawy i napoje sprawdza się pod kątem promieniowania radioaktywnego oraz obecności substancji chemicznych, metali ciężkich i bakterii; prezydenckie posiłki kontrolowane są także podczas jego podróży - ...zamieścił dziennik "Hurriyet".
Cytuj:
W podziemiach Dworca Centralnego w Warszawie funkcjonowała nielegalna hurtownia mięsa wykorzystywanego do robienia kebabów.
.... część przykrych zapachów na dworcu pochodziła właśnie z tych pomieszczeń.
"Przetrzymywano i przykrawano tam olbrzymie ilości mięsa niewiadomego pochodzenia i tworzono z niego kebaby chyba dla całej Warszawy"
Właścicielem zlikwidowanej hurtowni był turecki przedsiębiorca. Poziom - 2 Dworca Centralnego, gdzie dokonano odkrycia, to pomieszczenia techniczne bez żadnych urządzeń sanitarnych.