ladaco pisze:
w huj chybiony.., f chuj najlepszości..
Najsz.
Najszanowniejszy panie ladaco, bardzo dziękuję za ten wpis. Przypomniał mi on, że zaplanowałem do najszanowniejszego pana prezydenta Andrzeja Dudy napisać list o wulgaryzmach, zwłaszcza, że i on sam osobiście w stosunku do Izraelitów używa słów mogących uchodzić za obRZYDliwe.
O poruszeniu tego tematu podjąłem decyzję po obejrzeniu wielce optymistycznego wystąpienia polskich kibiców w Rosji:
https://www.youtube.com/watch?v=i9TLCa4fOZsNajszanowniejsi Forumowicze, a czy Wy znacie jakieś 'pikantne przyśpiewki kibiców?
Postaram się zatem by następny list, po liście o tańcu najszanowniejszego pana prezydenta Andrzeja Dudy był i o penisach i o waginach i o jebaniu.
Najszanowniejsi Forumowicze, czy wiecie skąd się wzięło w języku polskim słowo 'jebać'?
Dla ułatwienia dodam, że jest to wulgaryzm biblijny - świadectwo kultury izraelskiej, zarazem też chrześcijańskiej. Efekt tak zwanego ubogacania kulturowego.
Powróćmy proszę myślami do zwodzenia młodzieży w Lednicy.
Najszanowniejszy pan prezydent pląsał w takt piosenki, której głównym motywem literackim były słowa:
Tak, tak Panie (...)
Najszanowniejsi Forumowicze, co Wy wiecie o Panu?
Kto to jest?
Pozdrawiam najserdeczniej i życzę najlepszości.
Naj.