Edmund Bared pisze:
Wróciłem do starej ksywki Edmund Bared tylko tym razem wskutek omyłki przez duże B bo tak mi się napisało i nie chciałem kombinować po doświadczeniach z baredem juniorem gdyż bared junior ma krótki żywot.
Utworzyłem go na mailu z Interii która od 25 września wprowadza tylko płatne maile.
próbowałem zmienić mail w profilu ale straciłem trzy wskutek małej intuicyjności ustawiania profilu i zaprzestałem z próbami zrozumienia mechanizmu zmiany,.. Program forum jest do dupy tak jak informatyk który zakopał tony ciekawych materiałów z których można by sporządzić przykładowo historię wojska polskiego w doświadczeniach prywatnych , Pozyskać kupę starych nagrań muzycznych . Padła fura przemyśleń w ramach dyskusji politycznych, filozoficznych religijnych oraz aktualnych komentarzy dotyczących wydarzeń w historii kraju.
To barbarzyństwo na miarę spalenia bibliotek Azteków przez konkwistadorów hiszpańskich. Nowy Admin musi wyjątkowo nie nawiedzieć historii. Pewnie młodość spędził w grach komputerowych i myśli że ma jedenaście żyć oraz ,że można życiem posterować dodatkowymi kodami
I tak wieczór na ewentualną dyskusję spędziłem w rozszyfrowywaniu niuansów nowego tworu.
No nareszcie miło Cię Mundek widzieć w normalnej formie, postaraj sie jeszcze o stary Avatar. Co do tego barbarzyństwa, to już zostało popełnione i mało prawdopodobne ,że zostanie cofnięte (chodzi o dostęp do starego archiwum forumowego). Chociaż wszystko jest ponoć możliwe. No i jeszcze jedna sprawa - na onecie jakaś menda wstawiała komentarze podpisując się tobą, miałem z nim ścięcie, bo treści były dalekie od twojego stylu . Co Ty Mundek o tym wiesz ?