PDA

View Full Version : Andrzeju L . oni z Tobą w chuja lecą

Edmund Bared
25-03-2006, 01:20
Samoobrona znalazła się w sytuacji w której trzeba będzie podjąć dość trudny wybór. Nie byłem za popaciem dla PISU już w pierwszych postach okołowyborczych ale rozumiem szefów Samoobrony - trzeba było uwalić liberałów.
Jedn ak w chwili obecnej To nie jest nie jest tak jasne dla członków Samoobrony.
Polityka PIS staje się coraz bardziej jednoznaczna w tym, że poszli w obszar programu Samoobrony by nie dopuścić Samoobrony do władzy
a bunt kaczyńskiego przeciwko nazwania go lepperem wynikal ze wstrętu do Samoobrony równoznacznego, ze Spadaj dziadu i władze Samoobrony winny to wreszcie zrozumieć bo zycie dostarcza dowodów.
Władze Samoobrony liczyły, że wreszcie przyjdzie Polski rząd nawet jesli nim są zlodzieje programu Samoobrony.
Ale już wiadomo, że to rząd graczy z PO w złego i dobrego policjanta mający program w dupie.
Generalnie chodzi o to by doprowadzić do dwupartyjnego systemu w Polsce PO i PIS.
Problem jest tylko w jednym.
Kto ma wygrać wybory.
W maju do władzy doszłaby pewnie PIS , póżniej przepierdoli niektóre sprawy i wygra PO.
Sądzę, że Samoobronie nie pozostaje nic innego jak rozwalić PIS.
Straty z takiego działania mogą okazać się relatywnie mniejsze niż można byłoby się spodziewać, tymbardziej, że PIS i tak ma w dupie ustawy gospodarcze a rozgrywa resorty siłowe.

ŁORCYK
25-03-2006, 01:30
bidaku , ale zes jebnol zdrowo uzwojeniem lo jasfalt http://images3.fotosik.pl/10/8bijz94lannfjlj1.gif

cus siem wodzowi nat robótkom psysnelo ?? http://images3.fotosik.pl/10/8bijz94lannfjlj1.gif

http://images3.fotosik.pl/32/1zds9yyj2z9nn7nn.jpg

Edmund Bared
25-03-2006, 01:49
Dzisiaj Andrzej nie spał i robótki nie spierdolił.
Rzecznikiem praw dziecka został ktoś nie z PISu.

Moja mama też mnie nieraz wokół stołu goniła i mokrą ścierą wpierdoliła. Szczerze? To gówno bolało. Szczerze ? Odbierałem te ściry by zadbać o jej serce.
Gdy była mocniej wnerwiona miałem do wyboru slalom w przejściach pomiędzy wszystkimi pokojami. I
to były jaja jak się tak zganiała, że musiałem jej wodę podawać.
bez względy na to PIS i tak trzeba rozpierdolić.

Edmund Bared
25-03-2006, 02:00
http://mp3.wp.pl/p/strefa/posluchaj/lofi,122667.ht ml
http://mp3.wp.pl/p/strefa/posluchaj/lofi,131017.ht ml

ŁORCYK
25-03-2006, 02:05
Amadeusz i Grupa 3mająca Władzę

http://amaduszigrupa3majacawladze.mp3.wp.pl/?tg=L3 Avc3RyZWZhL2FydHlzdGEvMzE0NjgsdXR3b3IsMTIyNjY3Lmh0 bWw=

tu mozes nawet to sciongnonc na kompa i siem delektowoc popijajonc bimber

st1111
25-03-2006, 08:38
No coś cię ostatnio tu Edmundzie nie było że aż się
stęskniłem.Jeżeli chodzi o stwierdzenie że PIS i PO
próbują stworzyć system dwupartyjny to też mam takie
wrażenie czemu dałem wyraz w temacie "Czy lewicę zastąpi PO"
http://forum.nie.com.pl/viewtopic.php?t=2080
z tym że ty boisz się o miejsce SO a ja SLD.
Na szczęście obie te formacje są nie do przyjęcia dla ludzi
o poglądach antyklerykalnych i tu upatruję szansy
dla odmienionej bardziej wyrazistej lewicy,natomiast
brak większych szans na uratowanie SO bo za chwilę
trzeba będzie wyprowadzić rolników na blokady a AL
pewnie w obawie o stołki tego nie zrobi czego konsekwencją
będzie powstanie innej radykalnej partii chłopskiej
bo nie wierzę że chłopi pozbawią się reprezentacji
w sejmie.

krzyno
25-03-2006, 10:03
Lepper został się za kapciowego-był juz taki kiedyś.Pyskuje jeszcze,ale z przyzwyczajenia.Trza zachować resztki opalonej twarzy-to dla mniej kumatego elektoratu.Reszta działań to cheć zachowania stołka.Gdzie ten wojowniczy Lepper?Teraz to ino Lepik.

stahoo
25-03-2006, 10:27
Sądzę, że Samoobronie nie pozostaje nic innego jak rozwalić PIS.
Edmundzie!
W Rosji mowia, ze "nadzieja umiera jako ostatnia".
I z tymi najsedeczniejszymi pozdrowieniami ........

Mietek
25-03-2006, 18:31
Dupę szybciej tobie Ed rozwali nim wy PiSa rozwalita.

Jednemu już rozrywa.
Bo się mu na sranie zbiera.
Dlatego na gębie taki czerwony (mówią, że opalony).

I się Ed zdecyduj do której SO wstąpisz, boć rozłam ma być.
Do lepperowskiej czy NIEleperrowskiej?

stahoo
25-03-2006, 20:22
Dupę szybciej tobie Ed rozwali nim wy PiSa rozwalita.I się Ed zdecyduj do której SO wstąpisz, boć rozłam ma być.
Do lepperowskiej czy NIEleperrowskiej?
Mieciu!
Chiba nie tak zrozumiales Eda.
To nie w SO rozlam ma byc, a w PiS.
Na lepperowski i NIElepperowski.
I ED zostanie i Lepper zostanie.
Bo wladza to.
Zarazliwa sztuka.

johnnyb
25-03-2006, 21:08
Rozmawia dwóch na oko trzydziestoletnich mężczyzn.
- Świat jest straszny. Trzęsienia ziemi, terroryzm, bin Laden, Husajn, Lepper...
- Zgadzam się z tobą, ale dlaczego to akurat my mamy Leppera?
- Bo bóg dał Irakowi pierwszeństwo w wyborze !!

Ulicą idzie staruszek. W pewnej chwili potknął się i upadł. Podchodzi do niego Lepper i pomaga mu wstać.
- Bardzo panu dziękuję - mówi staruszek. - Jak mogę się panu odwdzięczyć?
- Niech pan w najbliższych wyborach odda swój głos na mnie.
- Ależ panie, ja upadłem na dupę, a nie na głowę!

- Jak zrobić sałatkę z buraków?
- Wrzucić granat na zebranie Samoobrony.

Nauczycielka mówi do ucznia:
- Jasiu, nie wolno ci palić papierosów, przecież jesteś dopiero w 3 klasie.
- Tak, proszę pani, ale Lepper jak był w 3 klasie to już palił.
- Owszem, Jasiu, ale Lepper miał już wtedy skończone 18 lat.

- Co robi Lepper, żeby zadzwonić z komórki?
- Zamyka drzwi na skobel i macha dzwonkiem.

- Dlaczego Lepper zawsze jest taki poważny?
- Bo z dowcipów śmieje się tylko wtedy, kiedy je zrozumie.

Polska, rok 2015. Spłonęła Biblioteka Narodowa, a w niej cały księgozbiór prezydenta Leppera. Jedna z tych dwóch książek była wyjątkowo cenna, bo już pokolorowana.

- Czym się różnił Brutus od Andrzeja Leppera?
- Brutus był cwaniakiem, a udawał idiotę, a Lepper na odwrót.

- Dlaczego Lepper woli solarium od słońca?
- Bo słońce jest dla niego za daleko. A poza tym, słońce zachodzi na zachodzie, a zachód jest podejrzany.

- Dlaczego Lepper traktuje Niemców podejrzliwie?
- Bo gdy raz chciał wziąć udział w demonstracji niemieckich rolników w Berlinie, niechcący wziął udział w „Love Parade”.

Idzie dwóch pijaków ulicą i wpadają na Leppera. Lepper zły mówi do nich:
- Z drogi panowie.
Na co pijak do kumpla:
- Ty, koniec z bełtem, bo po nim to wydaje mi się, że nawet świnie gadają.

- Dlaczego Lepper nie lubi kawałów o blondynkach?
- Bo o nim mówią to samo i z czego tu się śmiać.

- Jaka jest ulubiona dyscyplina sportowa Leppera?
- Rzut epitetem.

Edmund Bared
26-03-2006, 00:56
A co ty johnnybie tyle kawałów cytujesz o Andrzeju. Powiedz coś własnym zdaniem.
kawały to się opowiada wtedy gdy się nie ma nic do powiedzenia.

johnnyb
26-03-2006, 01:12
kawały to się opowiada wtedy gdy się nie ma nic do powiedzenia.

co też widać na twoim przykładzie. rozśmieszasz publicznosć pisząc prawie 1500 postów o wielkości jakiegoś buraka... nawet jego ostatnia kompromitacja, danie dupy pisowi nie otworzyła ci oczu...

stahoo
26-03-2006, 21:53
nawet jego ostatnia kompromitacja, danie dupy pisowi nie otworzyła ci oczu...
Jak tak mozna mowic o Wielkim Buraku?
On przeciez nie taki........

http://i.wp.pl/a/f/mp3/9325/rolowane240306lepper.m p3

krzyno
26-03-2006, 22:09
Ci te oczy mogą kłamać...?

http://img393.imageshack.us/img393/3831/gondek2071 iv.th.jpg (http://img393.imageshack.us/my.php?image=gondek20 71iv.jpg)

Mietek
27-03-2006, 10:56
Ed!
Przyganiał kocioł garnkowi ( ad twojego do johnyb).

Nie piszesz Ed, bo przeżywasz. Jak sądzę po twojej rodzimej stronce z Golubia (stronce SO).
Jakoś zmieniona!
Jakoś wyczyszczona.
Jakoś, coś nowe kierownictwo.

I ciebie Ed nie ma!
Czyżbys podpadł?
Wiem. Za bardzo radykalny jesteś.
W czym jednak? W miłości do Endrju?
Cóś Ed jest na rzeczy.

Edmund Bared
28-03-2006, 01:59
Mietku. Jestem połechtany tym , że interesujesz się stroną Golubia. Pragnę Ci jednak wyjaśnić, że nie mozna czegoś rozbić całe życie w tym
prowadzić strony.
Zapewiam cię jednak, że obecna strona jest zxgodna z obecnym poziomem Rady Powiatowej a szczególnie cieszy się tatuś prowadzącego stronę widoczny na jednym ze zdjęć

RedBuntownik
28-03-2006, 02:05
Edmund Czerwiński czyby to byl nasz "Bared" 8) bo Bared to ksywa?prawda Ed?

Edmund Bared
28-03-2006, 02:07
Edmund Czerwiński czyby to byl nasz "Bared" 8) bo Bared to ksywa?prawda Ed?

Zapewniam Cię, że NIE Mietek coś wie na ten temat. mnie rzeczywiście tam nie ma :lol:

Edmund Bared
28-03-2006, 02:10
Natomiast bared to rzeczywiście kswywa .Uzywam jej w internecie od 5 lat i raczej trudno byłoby teraz zastapić ją własnym nazwiskiem. Już w zyciu zaczynam jej uzywać po partyzancku jako jeden z członów nazwiska

RedBuntownik
28-03-2006, 02:10
Edmund "Bared" Bartusiak to ty?

Edmund Bared
28-03-2006, 02:18
Edmund "Bared" Bartusiak to ty?

:lol:

Edmund Bared
28-03-2006, 02:45
Niektórzy uważają, że Samoobrona daje się ruchać przez PIS
Sądzę, że to Samoobrona rucha Pis ,a ta spiepsza ze strachu do PO
mniej więcej tak to jest
http://mp3.wp.pl/p/strefa/posluchaj/lofi,58022.htm l

Mietek
28-03-2006, 09:45
Cieszę się Ed, że sprawiłem Tobie przyjemność pisząc o wchodzeniu na stronkę. Ano czasami tam jestem. Trzeba wszak przeciwnika ruchy monitorować. Zapewniam Ciebie, że jednak nie słuzbowo a prywatnie ( tam bywam).
Znawcą nie jestem ale poprzednia wersja stronki bardziej mi sie podobała. I nie chodzi mi o walory artystyczne ale informacyjne. Obecna jest taka....nijaka, mało danych lokalnych.
Ale nie mnie oceniać,krytykować. Moje oceny są....moje.

Wiem, że Ty ją robiłeś(starą). Zatem moje uznanie
Widzę, że Redbuntownik poszperał i Ciebie Ed....zlustrował.

Tyle z farancuszczyzny, czyli ogłady i deserów.

Teraz Ed do reala.

Dajecie się Ed zwodzić. Zwodzić władzą i stołkami. Coś w sobie SO miała. W programie, w Lepperze.
Ed! Miała!
Już traci. Przez buractwo, pychę i apetyt na koryto.

Znijdźcie na ziem!

RedBuntownik
28-03-2006, 14:24
Ja takze kiedys A.Leppera szanowalem. Niestety zaczal sie ukladac z prawica, profil partii zmienil z lewicowej na socjaliberalna...i od tamtej pory chowam duzy uraz do Leppera.

Jeszcze sprawa Misztala, kto wzial takiego bogatego glaba do SO? wiem, ze juz go sie pozbyliscie ale niesmak pozostal.

Edmund Bared
29-03-2006, 01:16
Widzisz Mietku. Masz nade mną przewagę. Ja wiem tylko, że kiedyś byłeś Norbbem. Ty wiesz o mnie wszystko więc komentarze są nierówne. Dziekuję Ci serdecznie za wyrazone opinie. Gorzej z ustosunkowaniem się do nich bo nie wiem kim jesteś.
Chociaż jak zapewniasz nie występujesz tu słuzbowo.
No , może opinii na mój temat słuzbowo nie wyrażasz.
Generalnie o mnie się nie martw.
Ja sobie radę daję i uwierz , nic mi nie ubyło a może nawet przybyło.
Na pewno miesięcy zycia ale nie tylko.
Co do szefa już nie tylko mu ufam ale wiem , że idzie dobrze a w sprawach terenowych mam koncepcję "Zolo du" by zrobić porządek z tymi którzy nagle budzą się twierdząc, że są działaczami.

johnnyb
29-03-2006, 12:05
Lepper szykuje się na wicepremiera. pewnie się cieszysz, Edmundzie... ale za jaką cenę... to tak, jakby wartościowa dziewczyna z dobrego domu zrobiła laskę podstarzałemu właścicielowi firmy, żeby ją wziął na sekretarkę. będzie dymana w dupę, nikt jej nie będzie szanował, ale będzie mieć posadę. a wartości i ideały? well, coś za coś... cóż za wyznawców musi mieć taki idol...

Mietek
29-03-2006, 12:53
Nie wiem Ed w czym mam tą przewagę.
Odnośnie zaś tego ja- Norbb trwasz z uporem przy swoim. Twoja sprawa. Tytułem wyjaśnienia piszę, że Larry dawał tu już pewne wyjasnienia. Ale skoro trwasz, trwaj dalej.

Kim jestem? Polakiem Ed! Normalnym elektoratem.

Nie pamietam bym kiedyś wyrażał opinie o Tobie, bardziej odpowiadałem na Twoje posty lub pisałem o Twoich poglądach na temat sytuacji w kraju, pisałem też (przedstawiałem) moją opinię (zdanie) na temat SO.
Nie znam Ciebie i wobec tego opinii wyrażać nie mogę. Przypominam, że kiedyś właśnie Norbb zwrócił mi uwagę na temat moich opinii na czyjś temat (jakiegoś polytika).

Piszę zaś, że prywatnie, bo mam wyobraxnię i wierzę, że TERAZ może być tu kilku służbowo ( niekoniecznie zarejestrowanych).

Wierzę zas w to, że sobie rade dajesz. Czego szczerze Tobie życzę gdyż człowiekiem zawistnym nigdy nie byłem ( w przeciwieństwie do wielu pilytykuf).

Z tym przybywaniem, zwłaszcza miesięcy i lat, jedziemy nie tylko my na jednym wózku.

Skoro swojemu szefowi ufasz, ufaj dalej. Twoja sprawa.

Takich zaś, którzy gwałtownie zmieniają front, przybywają do jakiejś partii (która ma wzięcie, zwyżkuje itp), od 17 lat sporo się narobiło.
Ja znam takich teraz. Pamiętam też tych z czasów nieboszczki PZPR (dla przypomnienia: Polska Zjednoczona Partia Robotnicza). Pamiętam też, że po 89-tym tacy, którzy wcześniej "zapałali", potem szybko "odpałali", i co ciekawe przysięgali, że na siłę ich wciągano.
Ot! Takie tam postawy ludzkie.

Czy uda się Tobie porzadek z takimi zrobić ( o ile o to rzeczywiście chodzi)?
Osobiście wątpię. Wszkże najbardziej aktywni i "wierzący" są neofici ( z reguły pozorni i fałszywi).

Ale niech się Tobie dobrze dzieje!

Czas pokaże Ed czy właściwie wybrałeś.

stahoo
30-03-2006, 11:29
Skoro swojemu szefowi ufasz, ufaj dalej. Twoja sprawa.
Takich zaś, którzy gwałtownie zmieniają front, przybywają do jakiejś partii (która ma wzięcie, zwyżkuje itp), od 17 lat sporo się narobiło.
(...)Czy uda się Tobie porzadek z takimi zrobić ( o ile o to rzeczywiście chodzi)?
Osobiście wątpię. Wszkże najbardziej aktywni i "wierzący" są neofici ( z reguły pozorni i fałszywi).
Ale niech się Tobie dobrze dzieje!
Czas pokaże Ed czy właściwie wybrałeś.
Czas juz pokazuje, ze to wszystko, co zwiazane jest z SO i jej lyderem, zaczyna trzeszczec w szwach.

http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=9922&wid=8248113&rfbawp=1143706709.147&ticaid=6156a

http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=8171&wid=8248131&rfbawp=1143707353.384

I bedzie wojna.....

Mietek
30-03-2006, 11:54
No i ch.. z tego Staś!
Mnie to loto!

Gówniana sprawa. Niech sie żrą.
Czy awrto marnować proch na śmieci?
Bo, że Lepper i SO śmieci nikt nie wątpi.
Za chwile tego czegoś po prostu nie bedzie.

Wkurwił mnie - za przeproszeniem - tytuł w ostatnim NIE " Lepper udaje chłopa" Błańskiej i Kuchannego. Ale nie na Lepppera siem wkurwiwszy a na autorów. Prezet zrobili burakowi szukając mu korzeni. Nie burackich a ślachieckih.
A niech sam szuka.
Więc u mnie Urban podpadł. Nie widzę w tym prześmieszności - poza (na wstępie) żródłosłowem nazwiska ( Lepper od "lepra", czyli trąd).

Błańska i Kuchanny ..do poprawki!

Prukfa
30-03-2006, 16:42
Oni w "Nie" mają w zwyczaju wypisywać z okazji pierwszego kwietnia różniste pierdoły. Może ten artykuł o szlachectwie Leppera zalicza się do tej kategorii.

st1111
30-03-2006, 17:15
Też początkowo myślałem że zamiana bliźniaków w USA
to może być prawda- w co to człowiek nie uwierzy.

Mietek
30-03-2006, 18:24
Ok!
Jeżeli tak cofam i odszczekuję!
A i PRZEPRASZAM Wielce Szanowną Redakcję oraz Włąściciela i Redaktora.

No tom sie dał nabrać.
Tylko, że u nas wszystko jest możliwe.

mohawk
30-03-2006, 18:33
A i PRZEPRASZAM Wielce Szanowną Redakcję oraz Włąściciela i Redaktora.
Nie ma za co przepraszać, skoro celem redakcji było wywieść czytelników w pole. Swoją drogą, o ile dobrze pamiętam zawsze dotąd było tak, że tylko jeden artykuł był primaaprilisowy, a reszta jak najbardziej prawdziwa. Teraz są dwie kandydatury, ale ja jestem pewien, że jednak chodzi o "Prawie prezydenta".

stahoo
31-03-2006, 09:06
Widmo Leppera blaka sie w rzadowych korytarzach.
Moze byc niezla zadyma.....

http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=9916&wid=8249652&rfbawp=1143784917.548

Mietek
31-03-2006, 11:58
Stasiu spoko!
Nie za bardzo wierzę w ową wolę "bliskich kontaktów III stopnia" PiS-a z SO, a konkretnie z Lepperem. To zwody.
O ile jednak do tego dojdzie, to czy to ważne kto bedzie premierem. A co ten Marcinkiewicz takiego zrobił? W czym on tak zaszalał? Może ino to Yes, yes,yes!
No to Kazik na bok a będzie inny. Nie bardzo wierzę w to, że stanie się premierem Jareczek, czyli PierwszyBratPierwszegoObywatela (czy jakoś tak Haszszu go zwie).
A zdanie Gilowska, Religia niech se wsadzą tam, gdzie Pan Majster wie!

stahoo
31-03-2006, 12:06
Nie za bardzo wierzę w ową wolę "bliskich kontaktów III stopnia" PiS-a z SO, a konkretnie z Lepperem. To zwody.
Mieciu!
Ja tez nie wierze.
Ale fajnie bedzie popatrzec na na te jaja.
Zal mi tylko elektoratu(?) SO i samego zalosnego wodza.
Bo on wierzy.....ze nie robia go w chuja.
I jeszcze warunki chce stawiac.

http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=8250076&rfbawp=1143794646.794