PDA

View Full Version : Film - Jan Paweł II: Nie lękajcie się

Nordique
24-03-2006, 17:19
Nie widze zadnego sensownego wytlumaczenia dla faktu nakrecenia tego gniota o bylym wielkim szamanie kosciola katolickiego. Sama fabula jest juz z zalozenia nudna i ascetyczna, owiana jakby tajemnicza atmosfera najglebszego sekretu wiary katolickiej, czyli tepego uwielbienia Wielkiego Nieznanego, jego zydowskiego synusia (nota bene wielkiego cwaniaczka)i cudownej dziewicy rodzicielki.
Nie mysle, zeby Karolek nie mial w mlodosci samczych zapedow w stosunku do swoich szkolnych kolezanek; nie byl przeciez "kochajacym inaczej". Dlaczego wiec tworcy tego filmu nie przedstawili go jako normalnego mlodzienca, milego w stosunku do kolegow i szarmanckiego wobec kolezanek, albo nieprzecietnego pozeracza niewiescich serc, jakim mogl przeciez byc w mlodosci. Sceny niewyuzdanego seksu napewno ozywilyby nudna atmosfere w jaka wprowadza ten film widza na sali kinowej.
ps nie daje mi spokoju pytanie zwiazane z dzieworodztwem : ktoredy Syn Bozy przyszedl na swiat?

szakal
24-03-2006, 17:36
...nie daje mi spokoju pytanie zwiazane z dzieworodztwem : ktoredy Syn Bozy przyszedl na swiat?

znaleźli go w kapuście :)

ZAFI
24-03-2006, 19:07
To macie teraz przejebane idioci typu av żyć wam nie dają,o beretach nie wspomne :D :D :D

24-03-2006, 22:10
Nie widze zadnego...
Kolejny forumowicz, który zechciał coś w końcu dodać od siebie... Obudzony dopiero co ze snu zimowego???.

ŁORCYK
24-03-2006, 23:37
nie daje mi spokoju pytanie zwiazane z dzieworodztwem : ktoredy Syn Bozy przyszedl na swiat?
to by jednak potfierdzalo teorie von Danikena ji psyblizone ....
Jezus byl klonem ... tforem alienowym ...
mozliwosci technicne psypisywano jako cuda...
Japosztoly ... banda jelopóff,
co nadziwic siem nie mogla jakto un robi...
lazonca za nim jak zajimregnowane kacki...
(protoplasci takich jak: Av;null;kukula-dyslekt;gucio-trafiony/zatopiony
ji paru jinnych)
Matko jedenaszto ... dafca
duch jakijsik swinty cy cus ... dafca ze sztrony jalienóff ... miesanko jeksperymentalno...
zresztom nieudany jekszperyment ,
ca bylo ukatrupic i dopisoc hisztoriem ,
nazywanom dzis BIBLIOM ,
co by s twazom wylesc z tego calego,
zajebisztego jambarasa

Nordique
25-03-2006, 00:12
Nie widze zadnego...
Kolejny forumowicz, który zechciał coś w końcu dodać od siebie... Obudzony dopiero co ze snu zimowego???.

Widzicie Kukuła, dobry czlowieku, nie za bardzo wiem, jak wam to latwo wytlumaczyc bez uzywania niecenzuralnych slow, wiec spuszcze zaslone milosierdzia na wasza wypowiedz i niczego nie bede wjasnial. Dam wam jednak Kukuła dobra rade na przyszlosc : wiecej seksu, mniej oplatka. :roll:

ŁORCYK
25-03-2006, 00:29
i dobze , bo kukula , to kobita , ni ca inwektywowoc