PDA

View Full Version : Gadziny nudzenie o komórkach

krisbaum
02-07-2007, 02:24
http://www.youtube.com/watch?v=5YPAbGlD6fw
Akcja dzieje się w chorzowie, koleś ma ksywę Kapsa, to najłagodniejszy z filmików, na komórach widziałem takie na których koleś zżerał "ludziowe" gówna, rzygał gównem i od razu zjadał te gównowe rzygi. Powiem wam tylko tyle, że tego widoku nie wytrzymywali "autor" gówna i kamerzysta. Kapsa zwykł gówna zjadać za drobną opłatą, raz za 2 złote zjadł wielką łopatę gówien owczarka niemieckiego pilnującego złomowca. Ludziowe gówno zjadał za 10 zyla, ale i za darmo się zdarzało.

Jakub Szela
03-07-2007, 19:16
Mało brakowało a sam bym haftem zarzucił. Jeżeli ci ludzie serio nakłaniają go do jedzenia tego co sugerujesz (bo nasunęło mi się podejrzenie że gówna są robione z normalnych "zjadliwych" produktów i jest to udawane), to powinno się ich wrzucić do rząpia i poprawić granatem.

krisbaum
03-07-2007, 19:32
To jest prawdziwe gówno. I najsłabszy filmik. Przy innych żołądek tak podchodzi do gardła, zresztą znam dwie osoby które się porzygały od samej projekcji :D

Forged
03-07-2007, 19:43
To jest prawdziwe gówno. I najsłabszy filmik.
Sama facjata pacjenta świadczy o jego inteligencji. Tak się zastanawiam - on ma jakichś rodziców, rodzinę? Czy ma/miał dziewczynę, czy ona wie/wiedziała co on wyprawia? To co on wyczynia ma pewnie coś wspólnego z koprofilią...
Zresztą ci, którzy to kręcą kamerą, nie są wcale mądrzejsi (normalniejsi?) od niego. Wszyscy uczestnicy tej chorej ZABAWY??? kwalifikują się na psychiatryk... Kurwa, co ten świat robi z ludźmi :?: :? :? :?

krisbaum
03-07-2007, 19:49
Tu w Chorzowie nie mamy zbyt wielu rozrywek :D A już zwłaszcza w rejonach gdzie on mieszka...

Forged
03-07-2007, 19:51
A park rozrywki? Podobno macie nowego rollercoastera z podwójną pętlą... za jedyne 9 PLN. U mnie tyle kosztuje byle jaka karuzela jak "smutne miasteczko" ze strzelnicą przyjedzie... :roll:

krisbaum
03-07-2007, 19:52
A coś tam wisiały jakieś plakaty ale nie byłem, zresztą nigdy mnie karuzele jakoś nie kręciły :)

dziki2001
03-07-2007, 19:59
To ja jeszcze dodam, że niejaki Dave England(Jackass), jest równie zryty. Po zjedzeniu w ciul gotowanych jajek, zwracał to bezpośrednio na patelnię, potem smażył z tego zajebiście duży omlet, po czym jadł to. Oczywiście znowu zwracał...
A ten koleś z Chorzowa, jest zdecydowanie chory, co widać i słychać. I skurwysyństwem jest namawiać go do tego, co robi. :evil:

st1111
03-07-2007, 21:10
A park rozrywki? Podobno macie nowego rollercoastera z podwójną pętlą... za jedyne 9 PLN. U mnie tyle kosztuje byle jaka karuzela jak "smutne miasteczko" ze strzelnicą przyjedzie... :roll:

Do dupy rollercoaster jeszcze dobrze nie wsiądziesz a już koniec
jazdy dobra jest taka nowa karuzela Top Scan za 10 pt dla
ludzi ze zdrowym błędnikiem.

krisbaum
03-07-2007, 21:57
Nie wiem co ludzie w tym widzą, płacisz w chuja kasy za to żeby ci się pierdoliło w łebie, to nie lepiej sobie nakupić czystej?

Forged
03-07-2007, 22:01
Po karuzeli kaca nie ma :-)

krisbaum
03-07-2007, 22:48
Wystarczy do kaca nie dopuszczać - nie trzeźwieć :D