View Full Version : Boże... Dlaczego właśnie Polska?!
Boże... Dlaczego właśnie Polska?!
Autor : Gość.
prosimy autora o pilny kontakt w sprawie nagrody.
Bo kurwa tak!
Autor : Gość.
prosimy autora o pilny kontakt w sprawie nagrody.
Przeznaczam ja dla ubogich, czyli dla Was :-)
Przeznaczcie to komuś zarejestrowanemu, tak to każdy może się podać za zwycięzce :lol:
PS: kurwa 100 dni na forum..
Za miłość do Ojczyzny!
.........................................
"-Za co?!
-Za jajco!"
A kogo miał wybrać jak nie nas?Gdzie znajdzie tyle przydrożnych
krzyży i kapliczek?Gdzie znajdzie taką armię mocherów?
W jakim innym kraju wyborcy dali by władzę jego fanatycznym
wyznawcą?
Bartek Bartkowski
19-06-2007, 23:18
"... a bo was nie lubię..."
Kowalski przykladnie pole oral, zasiewal, zbieral... Zone szanowal, totez nie wiecej niz raz na tydzien dbal, zeby watroba jej nie gnila i dziatkom z umiarem rozgi dozowal. Przykladnym byl.
Ale... kurwa... nie wiedziec czemu, zamiast lask boskich - piorun zeslanym zostal z niebios i w stodole pierdolnal, bydlo wymarlo na zaraze, pomidory na zaraze ziemniaczana, a ziemniaki na stonke. Zona poszla z sasiadem, corka do sekty satanistow, a stonka nawet na psa i kota, gdy roslin nie stalo.
Kowalski ostatniego ratunku na google.pl szukajac, wpisal haslo:
"Boze, za co?!"
Wyskoczylo 9.999.358 stron...
A na pierwszej z brzegu stalo R0G0B0 na R255G255B255 :
"A... bo Cie jakos , kurwa, nie lubie!"
niezalogowany
20-06-2007, 01:53
A na pierwszej z brzegu stalo R0G0B0 na R255G255B255 :
...A kiedy wdusił raz jeszcze googla lecz światowego, by znaleźć rewers, lustro pytania i wklepał R0G0B0 R255G255B255, na trzecim miejscu się pojawiło "Threadless T-Shirts - And the Joker Got Away".
A że google to nie Bóg co kule nosi wedle swego 'widzimisię', to pozycjowanie, to ranking, to... - Kowalski klepał i klepał w klawisze, i 'Bóg', i 'za', i 'co', i 'za co' z osobna, ale nic związanego z R0G0B0 R255G255B255 nie ujrzał.
I zrozumiał, że nie ma trochę Boga a tylko bywa cały, a i wtedy nie jest uniwersalny, lecz z osobna na ryj każdego przypada.
Bóg Maliniaka w tym czasie, sąsiada, tynkował z nim nowy garaż.
Czekałeś, malutki znowu na mnie.
Cenię to sobie ;)
...A macie skalibrowane monitory, ty i Kowalski?
samokrytyka
20-06-2007, 02:34
Za karę!
1. Za PiS i 1-wszego Chama Rzeczpospolitej Kaczyńskiej Jacka Kurskiego, który w "Kropce nad i" mówi do Pana Prezydenta Lecha Wałęsy; "Panie Lechu". Za to tak bym mu wyjebała w zapyziały pysk, aż by mu słoma z butów i buraki z majtek wypadły. Cukrowe. I trzcina.
2. Za PiS i polski trójkąt bermudzki Leszek-Edgar-Jarek(LEJ), gdzie demokracja i kultura bycia wpadła... jak w czarną dziurę.
3. Za PiS, co po holendersku dosłownie znaczy "szczyny".
4. Za SZCZYNY, które olewają Polskę.
5. Za obszczany kraj, który śmierdzi jak pisuary publicznych kibli...
Grenlandczyk
20-06-2007, 04:25
Mocne.
Szczególnie PiS, który "znaczy po holendersku dosłownie szczyny"
'Macanki, cacanki', jak mawiają starożytni Holendrzy z wywiadu militarnego, szczególnie, jeśli są z Pomorza. ...I macają dalej.
samokrytyka
20-06-2007, 04:51
Nie ma starożytnych Holendrów z wywiadu militarnego(po Polsku-wojskowego). Ucz się dalej historii, dowiesz się, że na Grenladii były kiedyś pingwiny. Teraz został klasztor. Betanek. Zieloni górą? A, że PIS po holendersku "szczynami" jest i będzie, musiałam przysięgać. Jako przysięgły tłumacz...
fikimiki
20-06-2007, 05:03
Osram was i....
wszystko jasne:)
+++++++++++++++
20-06-2007, 10:24
Odpierdolcie siem od mnie.
Bog
Violetta
20-06-2007, 10:27
Nie wzywaj imienia Pana swego nadaremno
Polska ? A sorry zapomniałem o was....
Bo to Polska.
Właśnie....
ProfesorTarantoga
20-06-2007, 16:15
Bosze, klaj w potsebie, a Ty spis! Alboś s PiS!?
TeżJajcarz
20-06-2007, 16:30
To efekt spisku niemieckich świętych.
Za rodinu! Za pierwiastek! Do atakuuuu!!!
No właśnie - dlaczego Jurek U. wraz z przydupasami osiedlił się nad Wisłą, a nie np. nad Wołgą?
Ivan Dimitri 666
20-06-2007, 19:34
Bo takie samo stanowisko wyrażają inne kraje. Np. Iran i Stolica Apostolska.
Petlurczyk
20-06-2007, 20:42
Polska - kraj bynajmniej piękny, gdzie każdemu byle przydupasowi staje obroka, a jak komu mało to jęczmień i pszenżyto zemleć może i kajzerki wypiec. Więc Pany Magnaty łaskawie spoglądają ze swych pałaców na łąki upstrzone żółtym kwieciem zbieranym przez młódź różnej prowieniencji. Biskup łasy na dziesięcinę też z nimi dzieli niedole i modły wznosi do Niebios by...właśnie dla tego Polska.
Trzeba bylo w liceum przeczytac uwaznie "Dziady" cz.III A. Mickiewicza (fragment znany jako Wielka Inwokacja) i teraz nie zadawaloby sie takich pytan... :shock:
Czekałeś, malutki znowu na mnie.
Cenię to sobie Wink
...A macie skalibrowane monitory, ty i Kowalski?'
Nie znowu i nie na ciebie, ale jak chcesz cenic sobie, to bez krepacji!
Cenienie nie w cenie. Ostatnio. Bo ci jakos konceptu nie staje. (Zeby tylko konceptu!)
A skoro ty czekales, to moze mi wyjasnij wreszcie - jesli , jak twierdzisz, nie rozumiem - jak ty rozumiesz ten dowcip z neopointylizmem monumentalnym. Tylko, prosze, obywatelu, nie pieprz bez sensu!
Potrzebujesz podpowiedzi? Sluze!
TeżJajcarz
20-06-2007, 21:55
ak ty rozumiesz ten dowcip z neopointylizmem monumentalnym.
Jaki...dowcip ???
Test dla astygmatycznego leszcza z DTP.
Fisz: nie aportuj patyków które sam rzucasz, bo zabawnie to wygląda. ;)
ak ty rozumiesz ten dowcip z neopointylizmem monumentalnym.
Jaki...dowcip ???
Test dla astygmatycznego leszcza z DTP.
Fisz: nie aportuj patyków które sam rzucasz, bo zabawnie to wygląda. ;)
O, to jednak nie bardzo kumasz De Stijl:) Wrzuc na google, albo Wiki, moze cos ci sie rozjasni. Ale nie gwarantuje, bo wpadki ma nawet Britannica, co dopiero Wki!
I kto tu aportuje patyki, ktore sam rzuca?
Przy takim poziomie zrozumienia wlasnych slow, trudno o zrozumienie cudzych! To juz wiem, dlaczego pomyliles mnie z J.Szulc.
(tak, tak, znowu =nie wiesz o czym mowie; i na zdrowie! Nie ma to jak dobre samopoczucie;))
TeżJajcarz
20-06-2007, 23:08
i na zdrowie! Nie ma to jak dobre samopoczucie;))
Na zdrowie: i na tym skończę pogawędkę z tobą, bo od wielu lat wałęsasz się marudząc po forach, zawsze z niepodtartą (''nonszalandzko") dupą, jako znakiem firmowym.
Nie mój stijl, tłumaczu przysięgły: i 'pis', leszczu (czyli: szczyny po holendersku).
Na zdrowie: i na tym skończę pogawędkę z tobą, bo od wielu lat wałęsasz się marudząc po forach, zawsze z niepodtartą (''nonszalandzko") dupą, jako znakiem firmowym.
Nie mój stijl, tłumaczu przysięgły: i 'pis', leszczu (czyli: szczyny po holendersku).
Mowiac otwartym tekstem: nie wydoliles....
A ja - od wielu lat po forach?
Ciagle mnie z kims musisz mylic. A nawet juz mam pewnosc:)
No... na takim ponizejpoziomie, to ja ... niekoniecznie...
Chyba, ze w koncu wyjawisz, jak rozumiesz neoplastycyzm. I jak sie to moze (choc nie musi) do poitylizmu odnosic. I dlaczego neopointylizm monumentalny jest dowcipem. Z konsekwencjami. Ktorych zapewne nie chwytasz. Daltego wycofujesz sie rakiem?
Skoro tak marnie z toba, to juz rozumiem, dlaczego nie rozumiesz, co mialam na mysli odnoszac sie do pixeli... To, kurwa, popatrz na obrazki!
Pixele maja tyle wspolnego, co pointylizm, biedaku. Juz rozumiesz? Czy zrobic wyklad?
P.S.
Powyzej - ja.
To jest informacja dla niekumatych. Osobno - wzmocniona, dla zlosliwych.
Czasem... na jedno wychodzi...
Następnym razem zadajcie pytanie osobie faktycznie istniejącej
TeżJajcarz
21-06-2007, 01:58
Już wiem za co.
Za ościstego szczupaka w skisłej śmietanie z sałatką z żylastej kapusty i
namolnych, chromych na umyśle, którzy pytali go o wytłumaczenie sensu dowcipu który sam wymyslił.
bo otake polske walczyli
No i Bóg wszystko wyjaśnił. Można zamykać temat. :twisted:
Jolka Jolka
21-06-2007, 16:54
Jak to dlaczego? A gdzie jest najwięcej TW Boga.
P.S.
Skoro Marysia jest zawsze dziewica, to musiała mieć cesarkę.
Inaczej sobie tego nie potrafię wytłumaczyć.
dupa_blada
21-06-2007, 17:56
a nasienie musiała połknąć...
tfuuu..
zamiast wypluć ( żeby gorzej nie powiedzieć ) - zgotowała nam niezły pasztet
ProfesorTarantoga
21-06-2007, 19:13
Boże, dlaczego właśnie Polska jest taka fajna? (Tak chyba powinno brzmieć logiczne pytanie.)
Już odpowiadam - bo ma miłe forum, gdzie można poczytać wypowiedzi Fisha, Dzikiego, Dimitri'a, AV, Jolki i innych niezłych GOŚCI!
RomanGiertych
21-06-2007, 20:33
Bo Tata mówił że da mi w dupsko jak wyjadę gdzieś indziej.....
ProfesorTarantoga
21-06-2007, 20:47
Giertuchu Romanie, jak Ci nie wstyd! Tata na pewno nie mówił że Ci da w dupsko jak wyjedziesz gdzie indziej, tylko jak wyjedziesz z POLSKI!
I od tej pory Twój Tata się stara żeby wszędzie była Polska! Wtedy niemógłbyś z niej wyjechać!
Przypomina mi to: "Ostatnia republika", Wam koledzy też?
RomanGiertych
21-06-2007, 20:48
Bo tatko dałby mi w dupsko jakbym wyjechał za granicę....
RomanGiertych
21-06-2007, 20:51
Panie Profesorze! Ale mój tatko wie najlepiej co robi i nawet w Parlamencie Europejskim powoli sie przebija ze swoimi poglądami (dinozaury i takie tam inne pierdoły). Pozdro i palmy zielę na chwałę ziela....
ProfesorTarantoga
21-06-2007, 21:42
Buźka! (Ja już wypaliłem...) :lol:
To miało być do innego tematu, ale może być i tutaj. Chce się żyć? To pośpiewajcie. Przy okazji zrozumiecie, dlaczego nakład "NIE" spadł trzykrotnie w porównaniu z dawnymi czasami...
http://www.speedyshare.com/792829887.html
JA sie walesam po forach? Wolne zarty:) Ja mam nie tylko wirtualne zycie, w przeciwienstwie do Ciebie. Nawet urodziny wirtualne, choc tlumne... Od wlasnych nickow vel avatarow. Biedactwo...
zawsze z niepodtartą (''nonszalandzko") dupą, jako znakiem firmowym.Nie mój stijl, tłumaczu przysięgły: i 'pis', leszczu (czyli: szczyny po holendersku).
O, taaak... masz styl. Jak widac. Styl zasranca. Czasem krygujacego sie na dzentelmena (pisownia twoja), z ktorego nieraz wylazi damski bokser. Jesli laska - nie przypinaj mi swojej latki! Czyli tej dupy niepodtartej. Zwlaszcza po obstrukcji wskutek obzarcia sie pomidorowa z czeresniami, lodami i tanim lyskaczem.
Miales konczyc... To koncz wasc!
Nie oczekuje odpowiedzi.
Roztatrgnienie, nie nerwy - jesli chodzi o brak podpisu.
ProfesorTarantoga
21-06-2007, 23:26
Kurczę, chciałem wstawić piosenkę, którą tak fajnie ni to śpiewa, ni to mówi dawny Fronczewski, ale nie pamietam jak ją zapisałem i w spisie taśm nie mogę znaleźć.
Było to bardzo fajne:
Coś tam, coś tam niech nie będzie naszym stylem;
I wam życzę przez okrągły rok:
Nie pokłócmy się jak kretyn z imbecylem"
Zgoda?
tak fajnie ni to śpiewa, ni to mówi dawny Fronczewski, ale
Lepszy tu byłby Cherles Aznavour:
"...Iszczo raz, mnogo raz,
Iszczo mnogo, mnogo raz"
A w głowie mi rym się zalągł:
...Przylepił wąsy, beret nasadził,
Zzuł pantofelki, płetwy wdział.
Wczoraj w sukience była. Dzisiaj:
"Kto by mnie dzisiaj rozpoznał"?
...I tylko syntax,
syntax!
syntax!
Zdradliwy syntax: wciąż ten sam.
Więc walę w mordę pod beretem:
Nie widząc pod nim twarzy dam;)
TeżJajcarz
22-06-2007, 01:49
Wylogowuje samo?
Nie pierwszy raz. Na górze ja.
Zapytajcie Filozofa...
Jolka Jolka
22-06-2007, 09:51
Boże, dlaczego właśnie Polska jest taka fajna? (Tak chyba powinno brzmieć logiczne pytanie.)
Już odpowiadam - bo ma miłe forum, gdzie można poczytać wypowiedzi Fisha, Dzikiego, Dimitri'a, AV, Jolki i innych niezłych GOŚCI!
Danke.
samokrytyka
22-06-2007, 18:40
Schijten=sranie po holendersku. Schijter=tchórz(zasraniec?), schijt aan hebben=mieć coś w dupie(i potem osrać?) :roll: O, taaak... masz styl. Jak widac. Styl zasranca. Czasem krygujacego sie na dzentelmena (pisownia twoja), z ktorego nieraz wylazi damski bokser.
"Kto by mnie dzisiaj rozpoznał"?
...I tylko syntax,
syntax!
syntax!
Zdradliwy syntax: wciąż ten sam.
O toz to, panie Tesz! Albo panowie ... rozni.
Zreszta, nie tylko syntax. Na zdjeciach tez sporo widac.
Trzeba bylo w liceum przeczytac uwaznie "Dziady" cz.III A. Mickiewicza (fragment znany jako Wielka Inwokacja) i teraz nie zadawaloby sie takich pytan... :shock:
No to przeczytaj sam jeszcze raz, tym razem ze zrozumieniem - giertychowski z bożej łaski naturzysto :!: Może pojmiesz różnice miedzy improwizacją/Wielka Improwizacja - Dziady/ a inwokacją/ Inwokacja, nigdy wielką nie nazwana - Pan Tadeusz/.
Profesorku fajne są te kawałki, które nam tu zapodajesz. Zdziwiłem Cię pewnie gdyż wyobrażałeś sobie, że kto jak kto ale na pewno ja tego nie będę ściągał. Od razu zakwalifikowałeś mnie do grona niezbyt rozgarniętych ludzi słuchających Peji i napadających na stare babcie w celu zaboru mienia w postaci 7zł i paczki miętusów. A tu masz, takie zaskoczenie... dowiedziałem się, że zawsze w czwartki po południu grywasz na kontrabasie, zostałeś po raz kolejny zdemaskowany... nieurodziwy kontrabasista... kto by pomyślał?
:mrgreen:
mellesleg
22-06-2007, 23:17
Bo Polacy też są narodem wybranym... tyle że do eksperymentów politycznych i gospodarczych...
ProfesorTarantoga
22-06-2007, 23:21
Kiełbol, nie gadaj, tu wszyscy są rozgarnięci, a że przeważnie pokręceni, to lepiej, to cała zaleta tego forum. :wink:
Post przed Twoim kogoś nazwano: "giertychowski z bożej łaski naturzysto", bo się pomylił ten naturzysta (a może raczej naturysta :?: :lol: ).
Profesorze jak idą przygotowania do "dnia pierdziela'? :D
A kto chcial byc mesjaszem narodow? To dlaczego - dlaczego?!
Na ochotnika!
a tak jakoś wyszło, zobaczyłem z góry tego wysokiego, jak mu tam? już wiem Giertych... zobaczyłem Giertycha i postanowiłem was ukarać. Mógł się nie wychylać. Teraz miejcie pretensję do niego.
ProfesorTarantoga
22-06-2007, 23:47
Profesorze jak idą przygotowania do "dnia pierdziela'? :D
O, właśnie, organizujemy w niedzielę z kumplami. Wstępnie poznasz ich z wywiadu:
http://www.speedyshare.com/529581419.html
a dokładniej jak przyjedziesz na nasze blokowisko, zapraszamy.
Polska legenda stala, stoi i stac bedzie.
Do usranej smierci.
Dlaczego Polska? ciemność widze.... ciemność...
Dlaczego Polska? ciemność widze.... ciemność...
Truposz, wez przestan!
Po prostu zle widzisz...Lepsi od Ciebie chcieli reflektorem w mrok, a okazalo sie, ze po prawie wieku ten sam grod ciemny, jak nie ciemniejszy...
Truposz, wez przestan!
Po prostu zle widzisz...Lepsi od Ciebie chcieli reflektorem w mrok, a okazalo sie, ze po prawie wieku ten sam grod ciemny, jak nie ciemniejszy...
Dlaczego zaraz lepsi? bardziej aktywni
Truposz napisał:
Dlaczego zaraz lepsi? bardziej aktywni
Jestes bardziej aktywny od Boya- Zelenskiego?
O...to ja przepraszam...
Jestes bardziej aktywny od Boya- Zelenskiego?
O...to ja przepraszam...
Pisałem, że są aktywniejsi ode mnie co nie znaczy lepsi... w tym wypadku nie porównuje
TeżJajcarz
23-06-2007, 01:43
-Zaraz, zaraz, kolego! A co to, ja jeden jestem odpowiedzialny za noszenie młotka?! Kazik też mógł wziąć!
- Mieciu... Mieciu, kurwa, nie pierdol! ...Bo Kazik strugał belkę, to co, miał
jeszcze młotek nosić?!
-... A ty, kurwa, co niosłeś? Drugie śniadanie? - wściekł się nie na żarty
Miecio.
- Polacy, ja proszę, żeby natychmiast... - zaczął zdenerwowany milicjant, lecz resztę zagłuszył pomruk rozeźlonego tłumu.
Z nieba lał się żar.
...Co jest?! ...Już dwie godziny czekamy! ...Człowiek się męczy! ...Ludzie się męczą!
- Patrz, kurwa, jak się pienią. Dobrze. Niech czekają dalej z łapami w kieszeniach, jebańcy - Stefan skwitował flegmatycznie. - Mietek! Kamieniem by można... Dawaj gwoździe...
- Co dawaj? ...Se kurwa weź!
- Polacy, ja was proszę, zacznijcie do jasnej cholery, bo... - dowódca jak i paru mu podległych milicjantów, zdradzał objawy paniki.
- ...no, to wtedy to Zygmuś gwoździe podpierdolił, ale człowieku, potem już TRZY RAZY zapasy byłyuzupełniane!!! To ty mnie nie pierdol głodnych kawałków!!! - Kazik byłu bliski rękoczynów - ...I znowu po premii polecą przez takiego chuja, bo...
- Z szacunkiem gnoju, bo Janek załatwił robo...
- Taką robote to se...- W ziemiance kutasie byś mieszkał... - Ludzie! spokoj... -To wypierdalaj! Nikt nie trzyma! -...Ludzie! spok...
W godzinę później, Jezus już wisiał na krzyżu (sprawnie powieszony przez rzymską milicję).
- Pierdolone parchy... Spieszyło im się, kurwa...- Stefan, brygadzista, odplunał z niesmakiem. - No, i po robocie... Przejebane... Zawsze pod górę... My, mesjasz narodów...
*
A wszystko to było przed IV Rzeczpospolitą. Dekomunizacją i Moralną Odnową Społeczeństwa, którego reprezentant-hydraulik, sławi dziś imię polskiej rzetelności w EU, a bracia Kaczyńscy: jedności i siły Narodu.
Dobranoc.
samokrytyka
23-06-2007, 05:00
Jan Pietrzak śpiewał:
"Z głębi dziejów, z krain mrocznych..."- i co się zmieniło?
"Wtedy, kiedy los nieznany rozsypywał nas po kątach"- i co się zmieniło?
"Zrzucał uczeń portret cara"- i co się zmieniło?
"Dumne wiersze pisał Norwid"- i co się zmieniło?
"Matki, żony w mrocznych izbach"- i co się zmieniło?
"A pan mi mówi, panie kontrolerze, dym z papierosa puszczając beztrosko, że ja niestety do tych nie należę,którzy powinni zajmować się Polską."
I co się zmieniło?
To ja się pytam! Co?
Polska, gdzie nawet wujek Bronek jest faszystą...
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1520,wid,8956499,wiado mosc.html
Bo w tym porąbanym kraju nawet antypisuarowcy piszą " moher " przez ch.
I niechęć do tego nakrycia głowy nie powinna tłumaczyć pustki intelektualnej w nieprzykrytej moherem czaszce.
Hasło na dzień dobry : " I ty zostaniesz zdekaczoryzowany !!! ".
Kiełbol, nie gadaj, tu wszyscy są rozgarnięci, a że przeważnie pokręceni, to lepiej, to cała zaleta tego forum. :wink:
Post przed Twoim kogoś nazwano: "giertychowski z bożej łaski naturzysto", bo się pomylił ten naturzysta (a może raczej naturysta :?: :lol: ).
Popatrz, przez literówkę ciekawiej wyszło :lol: Tylko teraz - naturysta na ciele czy umysle?
Popatrz, przez literówkę ciekawiej wyszło :lol: Tylko teraz - naturysta na ciele czy umysle?
Nie żaden gość ino Justyna, nie zalogowałam sie, kurcze z pospiechu :cry:
Bo w tym porąbanym kraju nawet antypisuarowcy piszą " moher " przez ch.
I niechęć do tego nakrycia głowy nie powinna tłumaczyć pustki intelektualnej w nieprzykrytej moherem czaszce.
Hasło na dzień dobry : " I ty zostaniesz zdekaczoryzowany !!! ".
Tak po prawdzie, to powinno "mohair" stac. Alec... spolszczylo sie wydatnie, po wielu przetworzeniach semantyczno-biologiczno-ikonograficznych. Jak ta kupka zabki. Ktora nb od gwiazd pochodzi, szczegolnie wybuchajacych gwaltownie, bo tylko w tych wybuchach ciezsze pierwiastki powstaja.
Slowem jednem: gowno, czy zloto... co za roznica? Tylko nieznaczna, w proporcjach...
Boogey, jak sie ma to do pustki intelektualnej, zapytasz?
Moze troche ma sie. Bo to wszystko z konfiguracji w koncu wynika.
W odpowiedniej konfiguracji i gowno moze byc informacja szlachetna.
W nieodpowiedniej i zloto bedzie gownem.
A u nas... nie ma kto czytac. Tej informacji...
Jak juz czyta, to wyksztalciuch. A onego nie nalezy sluchac!
La torrtura
24-06-2007, 20:47
Biadolicie na ten pis i sami siebie okreslacie.Przez niepamiec ignorancje i glupote.Od `90 roku urzedy w panstwie sprawuja debile zlodzieje aferzysci i najwieksze bagdno-kazda opcja polityczna jest siebie warta tylko na bilbordach inna geba.I to wasza wina bo glosujecie wciaz na tych samych.Zaden "wyrazisty" polityk mimo tego syfu jaki narobil nie zostal na stale wyrugowany z wladzy poprzez obywateli w glosowaniu tylko ciagle co pare lat powraca jak meteoryt.Kaczory sa obecne w polityce od `90 roku i dali wiele powodow aby na nich nie glosowac i co?
TeżJajcarz
25-06-2007, 03:03
La torrtura
Mylisz się, moim skromnym zdaniem.
Od kiedy słowo 'kompromis' stało się w Polsce synonimem słowa 'zdrada', nastąpił początek rozdygotania sinusoidy politycznej.
Każda 'większa wyrazistość' jest równoznaczna z większym radykalizmem. Ci 'po środku', liberałowie, to dziś już 'zdrajcy'. Umiarkowani nie są w cenie.
Radykałowie zaś, naturalną koleją rzeczy wywołują niechęć w parę miesięcy po objęciu władzy.
Stąd kontra społeczna i antidotum w postaci jeszcze większego radykalizmu (z przeciwnej strony). Jak wyprowadzanie auta z poślizgu, gdzie zbyt duża kontra kierownicą jeszzce bardziej destabilizuje pojazd. Jeśli ludek RP nie trzepnie się w głowę, huśtawka ta doprowadzi kiedyś do wyborów między (najważniejszymi kandydatami): Partją Polskich Neo-maoistów a Narodowym Ruchem Katolików im. Maximiliana Kolbe
... Boogey, jak sie ma to do pustki intelektualnej, zapytasz?
Nie mam zamiaru pytać. My, Żydzi, uważamy, że najpiękniej mówimy po polsku,
a niektóre nachalne błędy ortograficzne popełniane przez gojów tak nas irytują,
że aż dajemy głos na forum tygodnika " NIE ".
W ogóle spox.
Poza tym, jako komuch, nie przyjmuję do wiadomości żadnego klasowego rozdziału,
nawet gdyby miał odbywać się między wykształciuchami i całą resztą, nierzadko do cna zkaczoryzowaną.
Jako Żyd z mlekiem matki wyssałem podział na nas i na parszywych gojów.
Głuptaki takie, same potykają się o własne idiotyzmy i tylko nam przeszkadzają w cywilizowaniu ludzkości http://digilander.libero.it/jurada2003/smilies71.g if.
A El Szaddai obwieścił prawdy objawione : Nie będziesz pisał moher przez ch i nie będziesz wieścił,
że gówno może być informacją szlachetną.
Te prawdy Mojżesz jakoś uronił schodząc z góry Synaj i stąd nasza dyskusja.
Jolka Jolka
25-06-2007, 11:52
Nie to nie, kurwa mać. Prosić się nie będę. Znowu mnie nie wydrukowali. Tylko Kiełbol i Kiełbol.
A takie mam fajne opinie...
Znowu mnie nie wydrukowali. Tylko Kiełbol i Kiełbol.
A takie mam fajne opinie...
On nawet jakby nie pisał to by go wydrukowali
Taak jasne... Redakcja po prostu drukuje mnie w "trybunie ludzi" i tym samym daje mi do zrozumienia, żebym się od nich odpierdolił z tym pisaniem listów...mają mnie dość ale chcą być delikatni.
Jolka Jolka
25-06-2007, 12:37
Taak jasne... Redakcja po prostu drukuje mnie w "trybunie ludzi" i tym samym daje mi do zrozumienia, żebym się od nich odpierdolił z tym pisaniem listów...mają mnie dość ale chcą być delikatni.
No Kiełbol, myślę że stać Cię na lepsze wytłumaczenie. Albo?...
P.S.
NIE delikatni?
OŚWIADCZENIE.
JA, NIŻEJ PODPISANA ZOSIA12, PROSZĘ O PRZEKAZANIE PRZYZNANEJ MI NAGRODY WRAZ Z TYM OŚWIADCZENIEM, POSŁANCE SOBECKIEJ Z LPR ANNIE.
PROSTOLIJNA, DZIELNA, ODWAŻNA, O TWARZY JAŚNIEJĄCEJ CZYSTOŚCIĄ CHRZEŚCIJAŃSKO-(LUDOWO)-NARODOWĄ POSŁANKA SOBECKA ANNA, JEST OD ROKU WZOREM MOIM I LATARNIĄ
NA DRODZE ŻYCIA.
DROGOWSKAZEM DO NOWEJ RODZINY I NOWEGO OJCA.
WYBÓR MÓJ POPIERA TEŻ RODZINA. MOJA OSOBISTA RODZINA, TWIERDZĄC ŻE ODBIERAJĄC NAGRODĘ, JUŻ W LISTOPADZIE BĘDĘ LUSTROWANA JAKO MŁODOCIANY DZINNIKARZ.
MIEJ TĄ ODWOGĘ, POWIEDZIAŁ OJCIEC, MIEJ AMBICJĘ I DAJ SIĘ ZLUSTROWAĆ JAKO DZIENNIKARKA TV-TRWAM.
LICZĄC NA ZROZUMIENIE REDAKCJI NIE I PRZYSZŁE POPARCIE POSŁANKI ANNY Z LPR SOBECKIEJ
ZOSIA12
Jolka Jolka
25-06-2007, 17:19
ZOSIA12
No rzeczywiście 12.
I jeszcze ta Zosia. Wszyscy się teraz nazywają Zosia, Julka, Marysia.
A GDZIE Beata! Renata! Iza!
P.S.
Nie mam na imię Jolka.
W sumie ciekawe czy ktoś zgadnie jak?
Zosia ? :lol: :lol: :lol:
Jolka Jolka
25-06-2007, 17:50
Zosia ? :lol: :lol: :lol:
Nie.
Ale jak ktoś zgadnie, to uczciwie napiszę jaka jest prawda.
Albo Felicja, albopodpowiedz, czy to polskie imię.
albopodpowiedz, czy to polskie imię.
Podpowiedz lepiej czy to żeńskie imię :lol:
Podpowiedz lepiej czy to żeńskie imię :lol:
Męskie, żeńskie....
A może nijakie? :D
Prawdziwy Komsomolec
25-06-2007, 20:39
Zaorać i posadzić kartofle. Aby Polska była Polską.
pewnie dlatego (http://cin.neostrada.pl/art/tinky.png)
Biadolicie na ten pis i sami siebie okreslacie.Przez niepamiec ignorancje i glupote.Od `90 roku urzedy w panstwie sprawuja debile zlodzieje aferzysci i najwieksze bagdno-kazda opcja polityczna jest siebie warta tylko na bilbordach inna geba.
I to wasza wina bo glosujecie wciaz na tych samych.
Z tym glosowaniem, to niezupelnie tak. Co szegolnie widac na przykladzie ostatnich wyborow. Jednak... grzech nieglosowania tez nalezy uznac za glupote... A Ty na kogo glosowales/as? Czy wybrales/as wariant drugi glupoty?
Zaden "wyrazisty" polityk mimo tego syfu jaki narobil nie zostal na stale wyrugowany z wladzy poprzez obywateli w glosowaniu tylko ciagle co pare lat powraca jak meteoryt.Kaczory sa obecne w polityce od `90 roku i dali wiele powodow aby na nich nie glosowac i co?
Po pierwsze: patrz wyzej.
Po drugie primo, czyli secundo: meteoryty nie powracaja. Jak raz pierdolnie, to po meteorycie. Nasze polityczne gwiazdy nieustannie spadajace na cztery lapy, to komety. I Kaczory do nich naleza. I beda dlugo nalezec, dopoki wszelkie zmiany przy sterach beda sie odbywac na zasadzie slepej kontry. I to z dodatnim sprzezeniem zwrotnym.
Demokracje w koncu mamy! A ta, wg Caldera (albo Burnsa?) z "Opowiadania Pirxa" (w "Opowiesciach o pilocie Pirxie") , jest rzadami intrygantow wybieranych przez glupcow. Ja sie z tym zgadzam. W rozciaglosci tzw. calej. Im wieksza glupota wyborcow, tym wieksze szanse maja intryganci.
Moj, Boze! Swiat sie konczy! Ja sie tym razem zgadzam z TezJajcarzem...
Chyba wypilam za duzo, lub zjadlam za malo...
ProfesorTarantoga
26-06-2007, 01:11
To co leci to meteor. Meteorytem się staje, kiedy już leży na ziemi. Meteor może co jakiś czas powracać w pobliże Ziemi, aby nie wpadł w jej atmosferę, inna sprawa że meteor to nie kometa więc z powodu rozmiarów niemożliwy do zaobserwowania dopóki nie zacznie świecić w atmosferze. Są też meteory pozaukładowe, całe roje, na przykład Leonidy, czy na nie lepiej by było głosować?
Może zrobić kompleksową kontrolę na Wiejskiej?:
”Nad naszą wsią”
muzyka: Zbigniew Rojek
słowa: Andrzej Zb. Brzozowski
Nad naszą wsią przeleciał meteoryt
Nad naszą wsią przeleciał no i zgasnął
A jużem panie miał zasnąć.
Opadły na podłogę sztuczne szczęki
A sołtys sztandar wyjął ze stodoły
Komendantowi spadły wszystkie belki
Nie poszły dzieci do szkoły.
ref.
Nad naszą wsią przeleciał meteoryt ...
Kierownik sklepu schował się w kościele
Sekretarz nawet zaczął się spowiadać
Ale pomogło panie to niewiele
Nie było już o czym gadać.
ref.
Kombajny wszystkie zaraz w pole wyszły
Wodą z konewek ugór miały zraszać
Lecz chęci nasze bardzo szybko prysły
Zapomnieliśmy zasiać.
ref.
Przewodniczący naszej gminnej rady
Do wojewody słał błagalne listy
I było panie po wszystkim.
Ref.
To się nie mieści panie w prostych słowach
Czyli kontrola kompleksowa.
tak, zauwazylam, co walnelam i dlatego jeszcze dobieglam - widze, ze
mnie ubiegles , psorze...
To co leci to meteor. Meteorytem się staje, kiedy już leży na ziemi. Meteor może co jakiś czas powracać w pobliże Ziemi, aby nie wpadł w jej atmosferę, inna sprawa że meteor to nie kometa więc z powodu rozmiarów niemożliwy do zaobserwowania dopóki nie zacznie świecić w atmosferze. Są też meteory pozaukładowe, całe roje, na przykład Leonidy, czy na nie lepiej by było głosować?
Może zrobić kompleksową kontrolę na Wiejskiej?:
”Nad naszą wsią”
muzyka: Zbigniew Rojek
słowa: Andrzej Zb. Brzozowski
Nad naszą wsią przeleciał no i zgasnął
A jużem panie miał zasnąć.
Opadły na podłogę sztuczne szczęki
A sołtys sztandar wyjął ze stodoły
Komendantowi spadły wszystkie belki
Nie poszły dzieci do szkoły.
ref.
Kierownik sklepu schował się w kościele
Sekretarz nawet zaczął się spowiadać
Ale pomogło panie to niewiele
Nie było już o czym gadać.
ref.
Kombajny wszystkie zaraz w pole wyszły
Wodą z konewek ugór miały zraszać
Lecz chęci nasze bardzo szybko prysły
Zapomnieliśmy zasiać.
ref.
Przewodniczący naszej gminnej rady
Do wojewody słał błagalne listy
I było panie po wszystkim.
Ref.
To się nie mieści panie w prostych słowach
Czyli kontrola kompleksowa.
Jolka Jolka
26-06-2007, 09:39
Żeńskie i polskie.
Teresa nie.
P.S.
Szczypińska przegina.
Janko Ryzykant
26-06-2007, 10:29
Monika ;)
Jolka Jolka
26-06-2007, 10:49
Monika ;)
Nie.
Elka! przestan juz! to niepowazne.
Jolka Jolka
26-06-2007, 11:53
Elka! przestan juz! to niepowazne.
Jak niepoważne to po chuj odpisujesz?
P.S.
Jadwiga też nie.
Bożena zaczynasz mnie już denerwować. :lol:
Jolka Jolka
26-06-2007, 12:36
Bożena zaczynasz mnie już denerwować. :lol:
Bożena nie.
Dobra, zaczyna się na A. :wink:
ProfesorTarantoga
26-06-2007, 12:43
ZOSIA12
Nie mam na imię Jolka.
W sumie ciekawe czy ktoś zgadnie jak?
Oczywiście Agnieszka.
Jolka Jolka
26-06-2007, 12:54
Oczywiście Agnieszka.
NIE!!!!!!!!
Ale naprawdę zaczyna się na A.
ProfesorTarantoga
26-06-2007, 12:56
Czyżby takie brzydkie jak Alina? :wink:
tak, zauwazylam, co walnelam i dlatego jeszcze dobieglam - widze, ze
mnie ubiegles , psorze...
[/quote]
Przecież napisałaś dobrze, że meteoryty nie wracają! Bo jak mogą wracać, jeżeli nie odlatują... Więc nie Ty się walnełaś, tylko lekko się walnął ten Torrtura, bo powinien napisać "meteor".
Wiadomo, że żeńskie i polskie to - Ania, :lol:
Jolka Jolka
26-06-2007, 13:10
Czyżby takie brzydkie jak Alina?
Grunt, że Ty jesteś ładny.
Alina nie.
Na miejscu NIE bym wydrukował to na pierwszej stronie jako zachetę do przyłączenia się do forum.
Jolka Jolka
26-06-2007, 13:14
Wiadomo, że żeńskie i polskie to - Ania,
Ania też nie.
Podobno pochodzenie moje imię ma niemieckie.
ProfesorTarantoga
26-06-2007, 14:13
Czyżby takie brzydkie jak Alina?
Grunt, że Ty jesteś ładny.
Alina nie.
Ja w każdym razie imię mam ładne, więc sam ładny być nie muszę :wink: Co Cię zresztą obchodzi "ładność" imienia którego nie nosisz?
Żona podpowiada: Aneta, Apolonia...
Z tym że dopiero teraz zauwazyłem, że niemieckiego pochodzenia. Żona mówi "Adolfina" :wink:
Podobno pochodzenie moje imię ma niemieckie
Matko Boska...
Aldona...
TeżJajcarz
26-06-2007, 14:39
...AGAZ'23?
(Astrachansko-Giermanskij Avtomobilnyj Zavod 1923, to z czasów NEP)
Jolka Jolka
26-06-2007, 15:09
Podpowiedź:
Kingsajz.
Jolka Jolka
26-06-2007, 15:21
Alicja.
Znowu kurwa mać Kiełbol, ale zgadł.
ProfesorTarantoga
26-06-2007, 15:23
To wysyłaj mu reklamówkę gadżetów, na co czekasz? :wink:
Jolka Jolka
26-06-2007, 15:28
Aż się oświadczy.
ProfesorTarantoga
26-06-2007, 15:32
:lol:
TeżJajcarz
26-06-2007, 15:50
To teraz nazwisko, Alka.
Podaj jakiego jest pochodzenia i jego pierwsze 3 litery ;)
Jolka Jolka
26-06-2007, 16:13
To teraz nazwisko, Alka.
Złośliwy jesteś.
P.S.
Czemu pogromy?
To teraz nazwisko, Alka.
Złośliwy jesteś.
Gramy dalej czy jak ? :lol:
Jolka Jolka
26-06-2007, 16:48
Gramy dalej czy jak ?
Ale w co?
Gramy dalej czy jak ?
Ale w co?
W ciebie :lol:
Jolka Jolka
26-06-2007, 16:53
W ciebie
Uuuuuuuu...
Pan dowcipny widzę.
Aż się oświadczy.
Pierdole, w ciemno sie nie oświadczam. :twisted:
Jolka Jolka
26-06-2007, 17:09
Pierdole, w ciemno sie nie oświadczam.
Oświadczysz się, masz coś lepszego do roboty :?:
Pilnuje suki, żeby nie polazła się skundlić.
Potem pomyślimy.
Jolka Jolka
26-06-2007, 17:16
Potem pomyślimy.
Potem, potem. Wiecznie to samo.
TeżJajcarz
26-06-2007, 17:17
Złośliwy jesteś.
P.S.
Czemu pogromy?
Żeby rozkułaczyć. Rozkułaczenia i pogromy to motor cywilizacji: tasują karty.
Kiełbol, oświadcz się, radzę, bo AV cię będzie nazywał obleśnym heterofobem ;)
Ale ja już się oświadczyłem Pani Bóg.
uups wydało się.
TeżJajcarz
26-06-2007, 17:22
Ale ja już się oświadczyłem Pani Bóg.
Teżto kiedys uprawiałem. Rzuciłem jednak dla religli polibożych. Ichwale sobie.
Jolka Jolka
26-06-2007, 17:24
Żeby rozkułaczyć.
Ta, jasne. A kto jest kułakiem? Na przykład w IV tzw. Rzeczypospolitej?
P.S.
AV - kto to jest?
AV - kto to jest?
Artificial Vagina :lol:
Jolka Jolka
26-06-2007, 17:33
Artificial Vagina
Ty tylko o dupach.
Wzywam wszystkich!!!
Pogadajmy o czymś poważnym!
Jolka, podaj tu larremu twój nick do rejestracji to pogadasz w tematach.
Jolka Jolka
26-06-2007, 17:43
Jolka, podaj tu larremu twój nick do rejestracji to pogadasz w tematach.
Po pierwsze Alicja,
a po drugie to nie mam pojęcia jak zrobić żeby mnie rejestrowało.
a po drugie to nie mam pojęcia jak zrobić żeby mnie rejestrowało.
Wejdź w rejestrację, podaj jakie chcesz mieć hasło, jak chcesz się sygnować itp. tym sposobem utworzysz twój profil.
później napisz tu larremu jaki masz nick, to ci aktywuje konto.
Wzywam wszystkich!!!Pogadajmy o czymśpoważnym!
O seksie można?
Bo polityka całkiem niepoważną stała.
Jolka Jolka
26-06-2007, 17:56
[quote="Truposz"]to ci aktywuje konto.[/quote
Eee, tak to do niczego nie dojdziemy.
Nie żartuję.
ProfesorTarantoga
26-06-2007, 18:38
Żeby rozkułaczyć.
Ta, jasne. A kto jest kułakiem? Na przykład w IV tzw. Rzeczypospolitej?
P.S.
AV - kto to jest?
Jolu-Alicjo, zanim Cię zarejestrują poczytaj czasami inne tematy, poznasz wówczas AV i innych i na przyszłość będzie jak znalazł :wink:
Larry, Jolka pisała o rejestrację? Jak tak, to w tym wypadku stanowczo za długo się zastanawiasz :!:
TeżJajcarz
26-06-2007, 19:04
Artificial Vagina
Ty tylko o dupach.
Vagina... Dupa... Obawiam się, że miałaś z tą wiedzą bardzo bolesną deflorację. Oszust. ...Kochasz go jeszcze?
Kułakiem jest rozkułaczany. Wbrew pozorom, nie musi mieć wcale więcej od rozkułaczającego: to bezsensowne ograniczenie swobody.
Artificial Vagina
Ty tylko o dupach.
Vagina... Dupa... Obawiam się, że miałaś z tą wiedzą bardzo bolesną deflorację.
Bullseye :idea: :lol:
Z kabaretu mojego ulubionego, bo surrealistycznego:
- A na imie miala jakos tak dziwnie.... Agn...nieszka?
Agnieszka jednak odpadla w przedbiegach.
Aneta.
A...melia.
Mela? To Ty?
ProfesorTarantoga
26-06-2007, 23:31
Wyczytałem że pochodzenie Alicji nie jest jasne, ale prawdopodobnie z angielskiego od Adelajdy, lub ze starogermańskiego. O Adelajdzie jest ładna piosenka, może kiedyś dam link.
krisbaum
26-06-2007, 23:39
Wydaje mi się, że już czas wyruszyć z ziemi polskiej do wolskiej...
Violetta
27-06-2007, 00:39
Wzywam wszystkich!!!
Niewykonalne.
daremne nadzieje
ProfesorTarantoga
27-06-2007, 00:47
A co, to niby Jolka nie jest poważna?
samokrytyka
27-06-2007, 02:04
A co, to niby Jolka nie jest poważna?
Poważnie to się w trumnie...
Scandalieros
27-06-2007, 03:13
Wzywam wszystkich!!!
Idz na forum milosnikow lozysk tocznych. Tam bedzie powaznie.
Jolka Jolka
27-06-2007, 09:02
Larry, Jolka pisała o rejestrację? Jak tak, to w tym wypadku stanowczo za długo się zastanawiasz
Ulala, Profesor mnie chyba lubi.
Ja też Was oczywiście lubię.
Jolka Jolka
27-06-2007, 09:07
...Kochasz go jeszcze?
Nigdy go nie kochałam.
Jolka Jolka
27-06-2007, 09:08
Idz na forum milosnikow lozysk tocznych. Tam bedzie powaznie.
Byłam.
Jolka Jolka
27-06-2007, 09:09
Kułakiem jest rozkułaczany. Wbrew pozorom, nie musi mieć wcale więcej od rozkułaczającego: to bezsensowne ograniczenie swobody.
Aha.
Jolka, Jolka pamiętasz?
ks
Jolka Jolka
27-06-2007, 09:53
Jolka, Jolka pamiętasz?
Nie wszystko, ale większość. :oops:
Jola onanizowałem się dziś wyobrażając sobie jak w fartuszku drylujesz wiśnie. :wink:
Jolka Jolka
27-06-2007, 11:03
Jola onanizowałem się dziś
Wiem.
Jolka Jolka
27-06-2007, 11:16
Nie wątpię.
Coś taki zmierzły od rana?
To wszystko przez tą jebaną pogode :D Aktualnie mamy elementy wichury za moment pewnie wystąpią ulewy w międzyczasie na 13 min zaświeci słońce a później naturalnie krótka burza, i tak w kółko przez cały tydzień. Chwilowo rzuciłem picie i nie mam jak odreagować. :P
Jolka Jolka
27-06-2007, 11:48
Chwilowo rzuciłem picie
Jak to dobrze, że chwilowo.
Religa rzucił picie i od razu dostał raka.
Widze, że Jolka Jolka sie zarejestrowała, teraz LarryTM będzie sprawdzał czy się nadajesz :wink:
teraz LarryTM będzie sprawdzał czy się nadajesz Wink
Taki to pożyje 8)
ProfesorTarantoga
27-06-2007, 13:39
Chwilowo rzuciłem picie
Jak to dobrze, że chwilowo.
Religa rzucił picie i od razu dostał raka.
Znasz wierszyk o Marysi czy jakiejś tam, którą przestrzegano aby nie siedziała na słonku bo dostanie raka? Nie słuchała, raka dostała, więc usiadła na zimnym kamieniu i raka się nie pozbyła, a dostała wilka?
Końcówka:
Teraz wilk razem z rakiem żrą ją bez żenady;
Morał - unikaj słońca, ale bez przesady.
I tu się śmieję całą gębą, emoticony niepotrzebne.
A Ciebie Jolu zarejestrują, być może coś nawaliło, to napisz po prostu mail do Larryego.
Witam,
przypominam ze mamy środę a pytanie jest "Boże... Dlaczego właśnie Polska?!".
A rejestracjami zajmę się jutro z samego rana.
A co ja wróżka?
:mrgreen:
Widzisz co zrobiłaś Jolka, zdenerwowałaś Larrego. Nie znasz tego przysłowia
Nie wywołuj Larrego z lasu ?
"Boże... Dlaczego właśnie Polska?!".
To wszystko przez JPII, wkońcu wielu europejskich było dyktatorów i manipulatorów.
TeżJajcarz
27-06-2007, 16:54
przypominam ze mamy środę
Z 10 lat temu, znany zapowiadacz pogody zdobył nagrodę 'złote usta' w Beneluksie za środę własnie.
- Dobry wieczór państwu. Dziś mamy środę... (i tu nastąpiła awaria monitora podglądowego więc zamilkł na 4 długie sekundy) - więc jutro... będzie... czwartek...
Dokończył.
Panie ProfesorzeTarantoga!
Przeczytałam Pańskie opowiadanie o wyprawie do Kerfura po buty. Popłakałam się ze śmiechu.
Ja pierdolę, nieźle ma Pan poprzestawiane w głowie.
PROSZĘ O WIĘCEJ!!!
Jolka Jolka
andrusza
27-06-2007, 17:36
Polska jest eksperymentem w skali naszego ukladu slonecznego.
Zostalismy wylosowani przypadkowo i bez zadnych uprzedzen, gdzies okolo roku 966, na potrzeby badan naukowych lub co bardziej prawdopodobne bedziemy tematem wypracowania szkolnego gdzies w ukladzie Alfa Centauri "Debilizm na Ziemji" opracowanego przez uczniow Bann i Pugg (kochany Lem !).
"Boże... Dlaczego właśnie Polska?!".
No i właśnie. To pytanie jest odpowiedzią na to czy Bóg istnieje.
Jolka Jolka
TeżJajcarz
27-06-2007, 22:20
Dlaczego własnie Polska?
Bo tyle jabłek dał Bóg temu narodowi, ile Wierzejski wyprosił, Kaczyńscy zdołali z drzewa zerwać a Gosiewski w rękach Polsce donieść.
mellesleg
27-06-2007, 22:23
...bo jakoś Was k...a nie lubię...
no nie aż tak złośliwy to chyba nie jest :?: :P
Wesoły... :D
Wesoły... :D
toż to raczej czarny humor :P :P :P
Boże... Dlaczego właśnie Polska?
Bo lubię słuchać, jak śpiewacie: "Boże, coś Polskiem..."
gosciowa
28-06-2007, 01:16
sie zastanawiam , czy to jeszcze Polska??
rzadnego
No, moja droga...
P.S.
Panie Profesorze dziękuję za wsparcie. Kiełbolowi też.
Jolka Jolka
gosciowa
28-06-2007, 11:04
rzadnego
No, moja droga... sorka pomylka, przyznaje racje:) pozdro
WSCIEKŁA
Anonymous napisał:
Nie żaden Anonymus tylko Jolka Jolka !
Też czekam na rejestrację. Larry napisał wczoraj, że zabierze się za to z samego rana.
Szczypińska do szału mnie doprowadza. Nie znam drugiej bardziej wkurwiającej osoby.
Szczypińska do szału mnie doprowadza. Nie znam drugiej bardziej wkurwiającej osoby.
Poznasz jak już będziesz tu na całego członka.
Weźmy na ten przykład gustawa, Av, nulla...
Boże.. Dlaczego właśnie oni?
Weźmy na ten przykład gustawa, Av, nulla...
Poczytam wypowiedzi.
P.S.
Panie ProfesorzeTarantoga!!!
Wzywam Pana do napisania opowiadania!
Z kim nie mieliśmy wspólnoty za życia, z tym nie będziemy we wspólnocie i po smierci.
No co, pytanie bez sensu to i odpowiedź też.
Nuże śmiertelnicy
Próżno lamentujecie
Tak jak ja wam zagram
Tańcować będziecie.
Jolka Jolka
ProfesorTarantoga
28-06-2007, 14:07
Panie ProfesorzeTarantoga!
Przeczytałam Pańskie opowiadanie o wyprawie do Kerfura po buty. Popłakałam się ze śmiechu.
Ja pierdolę, nieźle ma Pan poprzestawiane w głowie.
PROSZĘ O WIĘCEJ!!!
Jolka Jolka
Oczywiście, Jolu, będą następne. Na innym forum moje opowiadanka tego typu się niektórym podobały, zwłaszcza dziewczynom oczytanym, mającym do czynienia z bibliografią i całym tym... Z tym że ja ich nie piszę na zamówienie, musisz poczekać aż mnie wena najdzie. Po to właśnie je piszę żeby niektórzy się uśmiechnęli, a niektórzy popłakali, że śmiechu czy nie - to ich sprawa. A w głowie mam pokręcone, bo publikuję za darmo, zamiast pisać w "NIE" i brać za nie ciężkie pieniądze... Od razu by nakład podskoczył...
Larry, Ty najlepiej napisz w "NIE", że na forum "Trybuna Ludzi" może pisać każdy bez rejestracji i podaj link bezpośredni do tego tematu. Wówczas wejdzie tam pełno dowcipnych osób i będziesz miał z ich postów co wybierać :lol:
Jolka Jolka
28-06-2007, 14:16
Larry, Ty najlepiej napisz w "NIE", że na forum "Trybuna Ludzi" może pisać każdy bez rejestracji i podaj link bezpośredni do tego tematu. Wówczas wejdzie tam pełno dowcipnych osób i będziesz miał z ich postów co wybierać
RĘCE PRECZ OD LARREGO!!!!!!!!!!
NIKOMU NIE POZWOLĘ GO KRYTYKOWAĆ, NAWET PANU, PANIE PROFESORZE!
ProfesorTarantoga
28-06-2007, 15:32
Nie podlizuj się Larremu, bo nie masz po co. Daje głowę że już dziś otrzymasz mail z angielskim tekstem, który bardzo Cię ucieszy :lol:
samokrytyka
28-06-2007, 15:36
RĘCE PRECZ OD LARREGO!!!!!!!!!!
NIKOMU NIE POZWOLĘ GO KRYTYKOWAĆ, NAWET PANU, PANIE PROFESORZE!
Jolka, gratulacje za pierwszy post jako członek! :lol:
Jolka Jolka
28-06-2007, 15:38
Nie podlizuj się Larremu, bo nie masz po co. Daje głowę że już dziś otrzymasz mail z angielskim tekstem, który bardzo Cię ucieszy :lol:
A, i tu się Pan myli Panie Profesorze, bo wszystkie maile od Larrego dostałam w języku polskim.
Jolka, gratulacje za pierwszy post jako członek!
Dziękuję, dziękuję. W planach mam parapetówę.
samokrytyka
28-06-2007, 15:46
Dziękuję, dziękuję. W planach mam parapetówę.
Plan wyśmienity. Uwielbiam wódę i kawior. Najchętniej biały. Gęsią(nie kaczą!) wątróbkę z borówkami i carpaccio też. Napisz kiedy, to wolny weekend sobie wezmę i wpadnę :D
Jolka Jolka
28-06-2007, 15:50
Napisz kiedy, to wolny weekend sobie wezmę i wpadnę
Oczywiście, że napiszę kiedy.
Jest biały kawior?
samokrytyka
28-06-2007, 15:56
Jest biały kawior?
Jest: 'Ultra Beluga'. Baaaardzo drogi, ale jak zaprosimy Pana Jurka U., to on pewnie załatwi 8)
Jolka Jolka
28-06-2007, 15:59
Jest biały kawior?
Jest: 'Ultra Beluga'. Baaaardzo drogi, ale jak zaprosimy Pana Jurka U., to on pewnie załatwi 8)
Krisbaum jest bogaty, to przywiezie.
samokrytyka
28-06-2007, 16:12
Krisbaum jest bogaty, to przywiezie.
Jak co, to sama wezmę, będzie wesoło. Jest już wódka "Jan Paweł II" w Polsce? Ponoć cudowna, nie ma się po niej kaca... :)
ProfesorTarantoga
28-06-2007, 16:16
"Jolka JolkaA,
i tu się Pan myli Panie Profesorze, bo wszystkie maile od Larrego dostałam w języku polskim."
Po polsku do ostatniego słowa? Ooo, to coś się zmieniło...
A w ogóle to po prostu nie zauważyłem, że już piszesz nie jako gość! Czyli wyczucie miałem dobre, że dzisiaj dołączysz! Gratulacje i uznanie dla Larrego (a co, jak też mogę pochlebiać :wink: [/quote]
Violetta
28-06-2007, 16:33
po prostu gadająca papuga premiera. Mówi to co on chce przekazać ale mu nie wypada. On TVNem gardzi a trzeba jakoś wykształciuchom pokazać kierunek
Jolka Jolka
28-06-2007, 17:29
Ach, wiem, że to nie na temat, ale to takie ładne:
"Stęsknił sie duch mój,
że od lat tak wiela
cudem jej wdzięków
nie był czarowany:
Cudem co wabi i co onieśmiela.
Więc gdy mi błysnął kształt jej ukochany,
przez moc tajemną,
która od niej biła,
dawnej miłości poczułem kajdany".
Boska Komedia, Czyściec, Pieśń XXX.
ProfesorTarantoga
28-06-2007, 17:32
Ja wolę Asnyka:
Między nami nic nie było
(o koszulce się nie śniło...)
Między nami nic nie było
Ok, ale co to za przyjemność czytać o parze między którą nic nie było.
P.S.
Mam Pan Profesorze taką kamizelkę jak na tym zdjęciu z Pana wizytówki?
Jolka Jolka
28-06-2007, 17:40
Kurza twarz, ten gość to ja, Panie Profesorze, zapominam, że trzeba sie logować.
Violetta
28-06-2007, 17:44
przez moc tajemną, która od niej biła,
co Ty ciągle o tej Szczypińskiej?
ProfesorTarantoga
28-06-2007, 17:52
Wpisz w komputer automatyczne logowanie, to nie będziesz musiała pamiętać o logowaniu.
Para, gdy on leży na niej a miedzy nimi nic nie ma, ładnie wygląda.
Kamizelkę mam, co zresztą widać. Podobno są na stadionie i to tanie, a dobre bo mają pełno kieszeni, zaraz policzę...
Dwie duże wewnętrzne i dziesięć zewnętrznych! Idealna na wyprawę na ryby.
Ja tę dostałem od kolegi - sąsiada, szesnastolatka, który przytył i się w niej przestał mieścić, haha. Chłopaki uznali że mi pasuje. :lol:
Jolka Jolka
28-06-2007, 17:54
przez moc tajemną, która od niej biła,
co Ty ciągle o tej Szczypińskiej?
Jakby o Szczypińskiej ktoś takie cudo napisał to osobiście bym jej byty czyściła.
Ja tę dostałem od kolegi - sąsiada, szesnastolatka, który przytył i
Sam Pan go pewnie spasł. Za darmo by z Panem na te ryby nie jeździł.
ProfesorTarantoga
28-06-2007, 18:04
Oni jeżdża za darmo, nie porównuj każdego do siebie :wink:
Jolka Jolka
28-06-2007, 18:12
nie porównuj każdego do siebie
Stać Pana na lepsze riposty...
co to w ogóle za pytanie? przecież boga nie ma...
Jolka Jolka
28-06-2007, 20:24
No i brawo Jasiu.
To jest prawidłowa odpowiedź.
Niestety, wiem z pewnego źródła, że odpowiedzi zabrali do wyboru dziś rano.
Jak pech to pech, ale racja jest po Twojej stronie.
No i brawo Jasiu.
To jest prawidłowa odpowiedź.
Niestety, wiem z pewnego źródła, że odpowiedzi zabrali do wyboru dziś rano.
Jak pech to pech, ale racja jest po Twojej stronie.
Za to moje będzie :lol:
e :lol:
[quote=Truposz]Następnym razem zadajcie pytanie osobie faktycznie istniejącej
sorry, nie zauważyłem, nie nadążam ostatnio ze śledzeniem wszystkich wątków
Przeca pytania można powielać w wielu formach,
ps: ja oglądam 20 wiadomości na 100 :lol:
Kurwa... Dlaczego właśnie Polska?
A może w tym sensie?
Mogę się mylić z racji wieku (urodzona w Stettin w 1912 roku).
Zosia12
ProfesorTarantoga
28-06-2007, 22:51
nie porównuj każdego do siebie
Stać Pana na lepsze riposty...
A Ciebie na lepsze uwagi :wink:
Pisałaś "Panie Profesorze", co uznawałem za żart, który Ci się w końcu znudzi. No i znudziło Ci się, bo piszesz "pan". Kiedy i to Ci się znudzi? :)
TeżJajcarz
29-06-2007, 00:00
Czwartek wieczór.
Wyprzedzę epokę o krok.
Truposz : Co premier Kaczyński dostał od matki na dzień dziecka?
Powtórzę: podrabianą torebkę Gucci dla Szczypiorskiej.
Tanio. Wykwintnie. Światowo. Antyglobalistycznie: popierając rzemieślnictwo Vietkongu.
Przeca pytania można powielać w wielu formach,
ps: ja oglądam 20 wiadomości na 100 :lol:
O! I tu cos przeoczyles, Truposzu! Bo Bog jest w tym/tym , czego niezauwazyles! (Zreszta - ja tez nie...)
O! I tu cos przeoczyles, Truposzu! Bo Bog jest w tym/tym , czego niezauwazyles! (Zreszta - ja tez nie...)
Pojęcie "Bóg" nietowarzyszy mi w życiu, to czy zauważyłem czy nie obojętne mi jest... wszak go według mnie nie ma, po co szukać.
Olimp Bathory
29-06-2007, 01:30
Prawdopodobnie pod pojęcie "Bóg" możnaby tu wsadzić wiele opcji. Czy to Allaha, UFO, Rydzyka, Urbana, Jadźkę spod trójki co daje za darmo...
Osobiście preferuję odwołać się do niezawodnej wersji która mnie zawsze wysłucha i pomaga. Temu pytam:
"Wódko! Dlaczego padło na nas!"
Na to pytanie echo niesie odpowiedź:
"Naród "wybrany"! Polej mnie to przeczekacie."
Co zamierzam uczynić i co wszystkim polecam.
O.B !
Skąd masz taki "kredkowy" awatar? :lol:
Olimp Bathory
29-06-2007, 01:37
O.B !
Skąd masz taki "kredkowy" awatar? :lol:
Zboczenie z czasów młodości kiedy czytało się komiksy pod ławką w LO. A to był jedyny normalny jaki znalazłem na twardzielu w wymiarach 100x100 ;p
Lenistwo zabrania mi szukać innego.
Jolka Jolka
29-06-2007, 12:12
Pisałaś "Panie Profesorze", co uznawałem za żart, który Ci się w końcu znudzi. No i znudziło Ci się, bo piszesz "pan". Kiedy i to Ci się znudzi?
A od dzisiaj będę pisała sir.
ProfesorTarantoga
29-06-2007, 14:45
A od kiedy "ty" :?:
samokrytyka
29-06-2007, 15:08
A od kiedy "ty"
Po brudziu? :lol:
ProfesorTarantoga
29-06-2007, 15:43
No nie wiem, nielatom pić nie wolno :wink:
Jolka Jolka
29-06-2007, 15:47
No nie wiem, nielatom pić nie wolno
Nielotom też.
P.S.
A Larry mnie olał, rano posłałam Mu zdjęcie i nic. :evil:
Na "ty" przejdziemy po Euro 2012, sir.
ProfesorTarantoga
29-06-2007, 16:44
Ode mnie już byś dostała gotowe. Wyślij i mi, wybierzesz lepsze. Narażę się Larremu, ale ponawiam:
piotr@zwarszawy.pl
Jolka Jolka
29-06-2007, 17:14
Ode mnie już byś dostała gotowe. Wyślij i mi, wybierzesz lepsze. Narażę się Larremu, ale ponawiam:
Dajmy Lerremu czas do poniedziałku, sir.
samokrytyka
30-06-2007, 02:26
Dajmy Lerremu czas do poniedziałku, sir.
Za "Lerremu" to Ty kochana poczekasz do... Lanego Poniedziałku wypadającego w Wigilię... :lol:
samokrytyka
Dni na forum: 42
...Bijgaande weer een geval van wat Polen in Nederland komen doen, die soort voorvallen gebeurt met regelmaat van de klok: "Twee Poolse mannen zijn woensdag op camping International in Westerbroek opgepakt op verdenking van een reeks diefstallen van airbags. Een derde verdachte wist te ontkomen. Onderzoeksleider Jack van der Wolden van de politie spreekt van een bende. Hij sluit niet uit dat er de komende tijd nog meer arrestaties volgen. Al geruime tijd worden particulieren en garagehouders in het Noorden geplaagd door airbagdiefstallen. Deze week nog werden in Hoogeveen vijf Mazda's opengebroken om de airbags eruit te halen. Van der Wolden durft niet te zeggen of de diefstallen door een en dezelfde bende zijn uitgevoerd of dat er meer dieven achter de airbags aan zitten. Het onderzoek naar de reeks diefstallen wordt voortgezet." En het gaar zeker niet allen om airbags, maar ook auto diefstal gebeurt met grote regelmaat.
He, samokrytyka?
Chujemujedzikieweże
Kapujesz?
ks
samokrytyka
30-06-2007, 17:13
...Bijgaande weer een geval van wat Polen in Nederland komen doen, die soort voorvallen gebeurt met regelmaat van de klok: "Twee Poolse mannen zijn woensdag op camping International in Westerbroek opgepakt op verdenking van een reeks diefstallen van airbags. Een derde verdachte wist te ontkomen. Onderzoeksleider Jack van der Wolden van de politie spreekt van een bende. Hij sluit niet uit dat er de komende tijd nog meer arrestaties volgen. Al geruime tijd worden particulieren en garagehouders in het Noorden geplaagd door airbagdiefstallen. Deze week nog werden in Hoogeveen vijf Mazda's opengebroken om de airbags eruit te halen. Van der Wolden durft niet te zeggen of de diefstallen door een en dezelfde bende zijn uitgevoerd of dat er meer dieven achter de airbags aan zitten. Het onderzoek naar de reeks diefstallen wordt voortgezet." En het gaar zeker niet allen om airbags, maar ook auto diefstal gebeurt met grote regelmaat.
He, samokrytyka?
O tych trzech, co kradli poduszki...
Tłumaczenie:
W załączeniu kolejny przypadek z tego, co przyjeżdżający do Holandii Polacy robią. Tego typu zdarzenia stają się bardziej regułą niż wyjątkiem:
"Na kampingu International w miejscowości Westerbroek zostało zatrzymanych dwóch Polaków w związku z podejrzeniem o serię kradzieży poduszek powietrznych(z samochodów- dop. ja). Trzeciej osobie udało się zbiec.
Prowadzący dochodzenie policjant Jack van der Wolden mówi o zorganizowanej grupie, gangu. Nie wyklucza, że w najbliższym czasie będą kolejne zatrzymania. Od dłuższego czasu mieszkańcy, jak również właściciele salonów samochodowych, na północy Holandii są trapieni serią kradzieży poduszek powietrznych. Jeszcze w tym tygodniu w Hoogeveen włamano się do pięciu samochodów marki Mazda po to, by wymontować z nich poduszki powietrzne. Van der Wolden nie potrafi powiedzieć czy tych kradzieży dokonała jedna i ta sama grupa, czy też jest więcej złodziei poduszek powietrznych. Dochodzenie w związku z kradzieżami będzie kontynuowane."
I nie chodzi tu tylko o kradzież poduszek z samochodów. Coraz częściej dochodzi również do kradzieży samochodów.
...kapisz?
30-06-2007, 19:49
Acha, jeszcze jedno: komu wysłać rachunek za tłumaczenie?
Voor Dhr van der Plass,
tłumacza przysięgłego
( plassen, plassex, etc. Pools: Plass Partij van Aardappelen)
TeżJajcarz
30-06-2007, 21:21
niefart
Zajebiście międzynarodowo się zrobiło. Internacjonalnie.
Fart ang.: pierdnięcie, bździna.
Każde słowo w jakimś jezyku znaczy coś świńskiego ;)
samokrytyka
30-06-2007, 23:20
Voor Dhr van der Plass,
tłumacza przysięgłego
Ale żeś kurwa błysnął, jak spadająca Gwiazda...
Voor Dhr van der Plass,
( plassen, plassex, etc. Pools: Plass Partij van Aardappelen)
Drogi poligloto, informuję, że w jęz. hol. niema słowa "plass". Jest "plas" i to masz na myśli pewnie... Jeśli już chcesz poszpanować na necie, to proponuję dobrze poczytać słownik, bo inaczej ja "popissę" się ze śmiechu w majtki.
...kapisz?
Nie, nie kapim, bom nosze tampony OB 8)
Prawdziwy Komsomolec
30-06-2007, 23:32
Dziwne obyczaje macie na tym forum. U nas za Bugiem to jest porządek jak trzeba. Żaden galandzki podsłuchujek nam niegroźny!
samokrytyka
30-06-2007, 23:35
Zajebiście międzynarodowo się zrobiło. Internacjonalnie.
Fart ang.: pierdnięcie, bździna.
Każde słowo w jakimś jezyku znaczy coś świńskiego
Ed de Goeij : bramkarz holenderski, którego nazwisko wymawia się "de chuj".
"goeiemorgen", co potocznie oznacza dzień dobry czyta się: "chuje morgen"... :oops:
Powinniśmy jak najszybciej zerwać stosunki dyplomatyczne z tym wulgarnym krajem.
kapisz na kafle :)
01-07-2007, 00:38
Drogi poligloto, informuję, że w jęz. hol. niema słowa "plass".
Jest.
38.000 nazwisk, brudasku.
ABN czy ING?
Drogi poligloto, informuję, że w jęz. hol. niema słowa "plass".
Jest.
ABN czy ING?
Ma rację: "niema plass" bo nie ma w j.polskim niema.
samokrytyka
01-07-2007, 04:03
Jest.
ABN czy ING?
Jest? Gdzie? W Twoim urojeniu? Śmieszno-strasznyś pisiaczku, tak jak reszta rodziny. Pozdrów Alika :lol:
Ma rację: "niema plass" bo nie ma w j.polskim niema.
I jak się szczytowało? ob, ty się intelektem mieścisz, gdzie tylko pasujesz? W każdą szparkę... I nic więcej kapiszonku... Żal dupę ściska takimi prowokacjami... Napisz do Sejmiku na Wiejskiej w Warszawie, może mniej uważni...
La torrtura
01-07-2007, 05:12
Kazda dyskusja z udzialem kobiet jednak bardziej entuzjastyczna zeby nie rzec dramatyczna.To napinanie wirtualnych muskulow na forum pod niezarejestrowanym nickiem och ach.
Nie wiem czy zasne teraz...
La torrtura,
Masz zajebisty obrazek w podpisie. Zawsze twierdzilem ze UE to skrzyzowanie komunizmu z XIX wiecznym kapitalizmem... To nie moze sie udac.
samokrytyka
Panienka. To widać i czuć. Nerwowa.
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.