PDA

View Full Version : Kolejna sprzedajna polityczna kurwa

josefoe
20-03-2006, 17:39
Pozbawieni rozumu i odruchów bezwarunkowych działacze PSL z człowiekiem- cyborgiem na czele próbują dać dupy nikczemnego wzrostu Kaczorowi Kwa Kwa łudząc się, że tylko oni sprawni są do kurewskich usług kurduplom z PISdy i zawiążą koalicję rządową. Głaskanie zaczęli od pojękiwań w tv typowych dla sprzedajnych kurew i czają się teraz aby wziąć do pyska kutasa wybitnemu specjaliście od układów, wszechwładnych służb specjalnych i powiązań mafijnych, niejakiemu Jarosławowi K. Zapytajcie palanty z PSL Końskiego Łba jak smakuje rozkosz z Kaczorami: nic poza kompromitacją i wdeptaniem w ziemię nie zaznacie a wyruchanie was w dupę będzie szybsze niż zakładacie! Zanim powstanie koalicja!

Josif
20-03-2006, 22:24
Jak mówili anarchiści. Politycy to sprzedajne dziwki!

szakal
20-03-2006, 22:57
Jak mówili anarchiści. Politycy to sprzedajne dziwki!

tow. Wisarionowiczu nie ubliżajcie dziwkom, one mają czasami przynajmniej swój honor. z byle brudasem do wyra nie pójdą :twisted:

ŁORCYK
20-03-2006, 23:33
no....chiba ze zgwalci jom jaki posel , ali to jus jinno hisztoryja

grafit1
21-03-2006, 12:08
Jak powiada mój brat: ja bym tej kurwy nawet Twoim chujem nie wydupczył. :D

Josif
22-03-2006, 23:42
A której? :?:

josefoe
24-09-2006, 21:35
Pozbawieni rozumu i odruchów bezwarunkowych działacze PSL z człowiekiem- cyborgiem na czele próbują dać dupy nikczemnego wzrostu Kaczorowi Kwa Kwa łudząc się, że tylko oni sprawni są do kurewskich usług kurduplom z PISdy i zawiążą koalicję rządową. Głaskanie zaczęli od pojękiwań w tv typowych dla sprzedajnych kurew i czają się teraz aby wziąć do pyska kutasa wybitnemu specjaliście od układów, wszechwładnych służb specjalnych i powiązań mafijnych, niejakiemu Jarosławowi K. Zapytajcie palanty z PSL Końskiego Łba jak smakuje rozkosz z Kaczorami: nic poza kompromitacją i wdeptaniem w ziemię nie zaznacie a wyruchanie was w dupę będzie szybsze niż zakładacie! Zanim powstanie koalicja!

Prorocze słowa...

av
25-09-2006, 10:17
Pozbawieni rozumu i odruchów bezwarunkowych działacze PSL z człowiekiem- cyborgiem na czele próbują dać dupy nikczemnego wzrostu Kaczorowi Kwa Kwa ...

Prorocze słowa...

Widzę, że nie tylko tow.tow. z WSI szlag jasny trafia ale i tow.tow. z Departamentu IV stracili panowanie nad sobą. Radzę udać się na granicę z Białorusią nim zrobią się tam kolejki. :lol: :lol: :lol:

stahoo
25-09-2006, 12:14
Radzę udać się na granicę z Białorusią nim zrobią się tam kolejki. :lol: :lol: :lol:
Zajmij mi kolejke.
Bede za toba. :P :P :P

andrusza
25-09-2006, 12:24
Takie sukcesy PiSu, takie maja poparcie narodu, wszedzie gdzie okiem spojrzec ludzie dywany nosza, dresiarzom wlosy pieknie odrastaja, rencisci,lekarze, no spoleczenstwo ogolnie nawet mlodzierz sie uczaca patrzy z politowaniem na dobrobyt "zachodu", bo u nas ledwo po roku, jedyna sluszna partia, co sukcesow ma tyle ze inni tylko z podziwem patrza na wodza, ktory jakby chcial to kurwa wszystko umie i wie, a tu sie wyborow boja ? Czemu my Narod wybrany, ktorego patronka jest matka samego syna Boga, nie zauwazamy jak jest to wspaniale i onych "madrych" mozemy zawiesc w wolnych wyborach ? Trzeba miec tupet by wprowadzic sposob wyborow w tzw. "system wloski" gdzie zwyciezca bierze 51% miejsc w parlamencie.

rzep
25-09-2006, 18:19
Andrusza napisał:
"Trzeba miec tupet by wprowadzic sposob wyborow w tzw. "system wloski" gdzie zwyciezca bierze 51% miejsc w parlamencie".

Co do samego pomysłu to może się narażę, ale nie wydaje mi się taki zły.Wygrałeś-rządz i ponoś pełną odpowiedzialność. A tak to zawsze można zwalić winę na koalicjanta.Poza tym nie jest takie pewne,że PiS nie da dupy, a może i kiedyś i nasi dojdą do władzy( a co nie można pomarzyć)?Tylko broń panie boże bez Olejniczaka!

ŁORCYK
25-09-2006, 18:35
zep ! :shock: a co ty gadas
pseca jak tak bedzie , to cysty zamordyzm , cy s LOlejnicakiem cy bes

rzep
25-09-2006, 19:44
zep ! :shock: a co ty gadas
pseca jak tak bedzie , to cysty zamordyzm , cy s LOlejnicakiem cy bes

A zep mnie. Zapomniał ja dodać,ze takie cuś mozliwe.I ze to kwestya dyskusyjna. :D

andrusza
25-09-2006, 21:53
Co do samego pomysłu to może się narażę, ale nie wydaje mi się taki zły.Wygrałeś-rządz i ponoś pełną odpowiedzialność.

"Okrzepla" Italia moze sobie na cos takiego pozwolic, tamte ichne oszolomy to pyskuja sobie tylko, tam nikt bezdomnego nie sciga, za zniewazenie "wodza". Dzieci nie musza miec obawy ze pan nauczyciel co malzonka go wkurwia w domu, przyjdzie i przypierdoli ci kablem po dupie po sie glupio odezwales, tam sie wekslami i teczkami TW nie obrzucaja i wlasnie dlatego taka ordynacja jaka podnieca sie pan stary kawaler, brat tego co nie ma wlasnego slowa, moze sobie ja wsadzic w dupe moim zdaniem.

andy-1969
27-09-2006, 12:01
Widzę, że nie tylko tow.tow. z WSI szlag jasny trafia ale i tow.tow. z Departamentu IV stracili panowanie nad sobą. Radzę udać się na granicę z Białorusią nim zrobią się tam kolejki. :lol: :lol: :lol:

A ten czego tu sie wtrąca?Nie pytany nie odpowiada.