View Full Version : Powróćmy jak za dawnych lat
Gazetę czytam niemalże od początku. Było więcej zgrywu, mniej polityki. Ciekawe, kto dziś pamięta objazdy po agencjach towarzyskich czy recenzję alpag (Najlepsza: "Smakuje tak samo jak się ją pije, jak i kiedy się nią rzyga"). Może dodać trochę więcej humoru w tych wkurzających czasach?
Zgadzam się z Tobą i apeluję do Naczelnego.
Od dłuższego czasu ( a czytam od początku i zachowałam słynny nr2)
dołują mnie wieści tam zamieszczane a to dlatego , że pokazują naszą
bezsilność. I śmieszą mnie WIEKOPOMNE ODKRYCIA innych przekaziorów - żywcem zerżnięte z NIE :D
Violetta
03-03-2007, 21:49
Ciekawe, kto dziś pamięta objazdy po agencjach towarzyskich
ja pamietam.
pani w kiosku patrzyła na mnie ze wstretem że biore to plugastwo do reki
Może dodać trochę więcej humoru w tych wkurzających czasach?
Nie mogą teraz ruszać takich tematów bo wiadomo a i szkoda by było bo są jedynym pismem bez merdania ogonkiem przed władzą
krisbaum
03-03-2007, 23:18
Ale marudy jesteście, ja czytam NIE co prawda od 95' ale humoru mi tam nie brakuje i nie plećta że nie ruszają już takich (tak wogóle to jakich?) tematów. Niedawno np. testowali na prostytutkach nasadkę Durexa na chuja, do tego co jakiś czas robią sobie jaja np. wymyślając posła.
Z drugiej strony to mogliby dać parę fotek babek z redakcji, najlepiej w negliżu albo chociaż topless :D
Ostatnio strzelili sobie w stopę rąbiąc tyłki Religom ( ojcu i synowi) :evil:
Mam nadzieję , że wykaraskają sie z tego z twarzą !
krisbaum
04-03-2007, 20:04
A co złego jest w rąbaniu tyłka Religom? Ja tam o synu nie słyszałem ale stary to przecież w polityce pokazał się kurwą sprzedajną, na zasadzie byle do żłoba. Co to, klan Religów jakieś święte krowy, nie można o nich źle pisać?
Ja też nie narzekam, można się wciąż nieźle pośmiać czytając NIE. Np. moja kaczuszka ze śniegu była śmieszna :twisted: No ale fakt faktem,że osoby bardzo wrażliwe mogą się nieźle wkurwić czytając o tych wszystkich wałkach czy o kolejnych genialnych pomysłach pomazańców z PiS. Moja mama przestała czytać bo za bardzo się wkurzała. Ja bym musiał chyba oślepnąć, żeby przestać czytać... :P
Numer z okazji Dnia Kobiet - REWELACJA. Płakałem ze śmiechu czytając artykuł o zaletach bycia w ciąży. "Biustonosz jak namiot z Polsportu Białystok" szczyt porównań.
krisbaum
11-03-2007, 23:30
do tego "torebka od giertycha" :D mój kumpel i jego dzioucha akurat wystarali sie o becikowe, już mają w planach kupić se za nie aparat cyfrowy :D
Nie ma nic zlego w rabaniu tyłka Religom ( ojcu i synowi)-
tyle , że byla to pomyłka - stąd strzał w stopę.
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.