View Full Version : Pedofilia terapią
No to ksiendze som uratowane , teros mogom syckim fciskac
co jich szeksualne zachowanie we stoszunku do dzieci
jezd najzwyklejsom chenciom niesienia pomocy dzieciom
"zamknientym", jezd takom nietypowom terapiom...co to lecy obie sztrony
dzeci siem ltfirajom , a pedofile wzbudzajom we sobie wysse ucucia... http://images2.fotosik.pl/7/y6i0h8qj8enjp5wz.gif
Andrzej S. napisał w więzieniu książkę o pedofilii
http://www.gazetawyborcza.pl/1,75478,3752196.html
don balon
26-01-2007, 23:45
Andrzej S. - lekarz fest
Stać go na analny gest
Gościł już wiele dzieci na kanapie
Dzielny smyk, robię "pstryk!", aparatem zdjęcie w mig
Twardy fiut dziś przeszyje cię jak rapier
Ma terapia dziś do wszystkich dzieci trafia
Leczę twój autyzm poprzez erotyzm
Magnificencja
06-03-2007, 01:19
Kolejna seks-afera w Kosciele - tym razem wielebni pedofilianie w diecezji płockiej molestowali molestowali wszystko co się tylko dało od wielu lat. Okazuje się że ten purpurowy arcy-łgarz, warszawsko-metropolitarny aspirant ukrywał te przestępstwa. Teraz może wyspowiada go prokurator.
Mamy zatem nowy gatunek: dochujowieństwo, podchujowieństwo, ochujowieństwo rzymsko-katolickie.
Co się Panie i Panowie dzieje w tym Kościele świętym i ponoć apostolskim? Jezus chyba na krzyżu się wierci - a jak w końcu poluzuje te gwoździe i zejdzie, to nie chciałbym być w ich skórze.
Od lat postuluję w listach do kurii i Pana na Watykanie aby w ramach święceń kapłańskich świętobliwie kastrować to towarzystwo. Nikt mnie nie chce słuchać. No to mają skutki.
Vincent52
06-03-2007, 06:47
Zapraszam zainteresowanych do zapoznania się z artykułem "Życia Warszawy" dotyczącym, seksualnego wykorzystywania ministrantów zakroczymskich przez ks. Czeslawa Maciaszka i wydarzeń z wiazanych z tą sprawą.
Sam jeszcze niezapoznałem się z całością ponieważ elektroniczej wersji (całosci jeszce nie ma, jest godz.23.40 w Totonto)
"[ŻW] Do Polski wchodzi ruch ofiar księży pedofilów
autor: Henryk Wąszyński, mz, 2007-03-06, Ostatnia aktualizacja: 2007-03-06
Światowy ruch ofiar kapłanów pedofilów zaczyna docierać do Polski za sprawą mieszkającego w Kanadzie biznesmena polskiego pochodzenia, który przed laty jako ministrant padł ofiarą molestowania.
Wincenty Szymański był ministrantem w parafii Zakroczym. Ofiarą księdza pedofila został w 1969 r. Teraz oskarża Kościół o zatuszowanie sprawy i niepoinformowanie organów ścigania o przestępstwach seksualnych ks. Czesława M. Pomaga również innym ofiarom księży.
– Ludzi niełatwo przekonać, by domagali się swoich praw. Szczególnie na polskiej prowincji, gdzie wszyscy trzęsą się przed księżmi. Jednak każdego dnia dostaję zgłoszenia. Ruszyły pierwsze kamyki, które mogą wywołać lawinę – mówi ŻW Szymański.
W Ameryce działa ruch SNAP (Survivors Network of those Abused by Priests – Sieć Doświadczonych przez Molestowanie Księży), którego celem jest wzajemna pomoc w ściganiu winnych. Wkrótce rozpocznie działalność także w naszym kraju. "
http://www.zw.com.pl/zw2/index.jsp?place=Lead04&&news_cat_id=16&news_id=150674&layout=1&forum_id=26706&page=text
.....................
,,,i TU też oczywiście się *pomyliłeś * wklejając swoje dyrdymały do tego wątku .
Coś chyba za często się mylisz jak na kogoś kto tak super pamięta szczegółowo przypadki sprzed........ 40 lat . :lol: :lol: :lol:
Coś się nasz null nad wyraz nerwowy zrobił od czasu wejścia na forum Vincenta..... :P
Vincent52
07-03-2007, 19:28
Coś się nasz null nad wyraz nerwowy zrobił od czasu wejścia na forum Vincenta..... :P
Wlaśnie widzę...
powrociłem bo tak ładnie sie do mnie zwracał...
w innym wątku
.....................
,,,i TU też oczywiście się *pomyliłeś * wklejając swoje dyrdymały do tego wątku .
Coś chyba za często się mylisz jak na kogoś kto tak super pamięta szczegółowo przypadki sprzed........ 40 lat . :lol: :lol: :lol:
Nie czytasz ZYCIA WRSZAWY :?: :shock:
Jadę i to z prawnikami aby przypomnieć tym co myśla że np. 20 lat współpracy z SB to nic takiego :D
A molestowanie ministrantów to wymysł "Vncent52"
http://www.ksiezapedofile.info/dokumenty.htm (PDF)
Stasiu ! to że twoje posty nic nigdy nie wnosiły do dyskusji ,to wszyscy już tolerują .Ale jeżeli wzorem Wincka będziesz wklejał również takie same swoje teksty we wszystkich wątkach ,tego to już chyba nikt nie.... zdzierży . :(
Vincent52
07-03-2007, 19:40
Stasiu ! to że twoje posty nic nigdy nie wnosiły do dyskusji ,to wszyscy już tolerują .Ale jeżeli wzorem Wincka będziesz wklejał również takie same swoje teksty we wszystkich wątkach ,tego to już chyba nikt nie.... zdzierży . :(
Wszyscy robą tak jak "null" sobie tego życzy albo spotka nas kara... jasne, odmaszrować :D :D :D :D :D
Stasiu ! to że twoje posty nic nigdy nie wnosiły do dyskusji ,to wszyscy już tolerują .
Null!
Jakiej, k***a, dyskusji?!
Z tobą?!
Już kilka miesiecy temu powiedziałem ci (i nie tylko ja), ze NIGDY nie odpowiadasz konkrenie na konkretne pytania, tezy, które ktoś stawia, lecz starasz się być glupio-mądry i robisz wszystko, żeby nie pokazać, ześ profan.
Twoje zachowanie nazywam "udawaniem zabitego niedzwiedzia".
Vincent52
08-03-2007, 03:21
Null!
Jakiej, k***a, dyskusji?!
Z tobą?!
Już kilka miesiecy temu powiedziałem ci (i nie tylko ja), ze NIGDY nie odpowiadasz konkrenie na konkretne pytania, tezy, które ktoś stawia, lecz starasz się być glupio-mądry i robisz wszystko, żeby nie pokazać, ześ profan.
Twoje zachowanie nazywam "udawaniem zabitego niedzwiedzia".
Jemu się wydaje że On dyskutuje.
A "null" po prostu jest na "NIE" a jak wychodzi na tak to znika.
Już kilka miesiecy temu powiedziałem ci ..........".
Widzisz , to że uważasz moje odpowiedzi za niewystarczające ,nie upoważnia cie abyś rozplakatowywał swoje jednakie tępe posty wzorem tego mitomana po wszystkie wątki .
Odwrotnie ,wykaż się więc ty inicjatywą i uzupełniaj odpowiedzi . :evil:
krisbaum
08-03-2007, 22:20
null ty tępa zakonnico, jakie twoje odpowiedzi, przecie to ino katobełkot :D
Vincent52
14-03-2007, 09:59
Powiadamiam o uruchomieniu numeru Tel. "GorącaLinia"
(woj. mazowieckie)
(0-22)389-78-82
(numer użyty z programem Skype, jest całkowicie bezpłatny)
krisbaum
16-03-2007, 23:05
http://youtube.com/watch?v=zp3uVX9lx9g
A tu pozostałe odcinki..
http://www.apocalypsecartoons.com/fathertucker/fat hertucker.html
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.