View Full Version : nieradio
co myslicie o zalozeniu nieRADIA?
moze bysmy zrobili internetowe radio - PJ ma swoje radio, rydzyk tez a my nie ;(
Ja zalatwilbym infrastrukture - ale potrzeba spolecznikow do opracowania ramowki i prowadzenia.
moglibysmy targac lacha z nulla on the air ;)
no bajer maksymalny ;)))))
3 slowa do ojca prowadzacego...
krisbaum
03-08-2006, 00:37
Pomysł nie głupi, na pewno jednak do przemyślenia "na zimno", np. jaka formuła, gadane czy muzyczne? Jeżeli z muzą to co z tantiemami?
Ja bym się nawet na to pisał, bo wolnego czasu mam aż nadto.
muza.. hmm mysle, ze tylko jako przerywnik miedzy audycjami.
Przeciez nie bedziemy puszczac ozziego osbourna i slayera ;)
nie o to mi chodzi.
W miedzyczasie zobaczylem w sieci cos takiego:
http://www.kapucynki.franciszkanie.pl/galcela2.htm
to... miejsce snu mniszek klarysek kapucynek (cokolwiek to znaczy)
XXI wiek i te kobiety spia w... trumnach ;) Przeciez to ewidentna sekta.
Nie potrafie zrozumiec czym takie zycie rozni sie od zycia w narkomanskim lub pijackim widzie.
Wlasnie takie sprawy warto byloby poruszyc. Tak mysle.
Fajne byłoby to urbanowskie "imperium"... Niejeden z was już nie musiałby wykosztowywać się na sekstelefon... :lol: :lol: :lol:
RedBuntownik
03-08-2006, 23:13
Fajne byłoby to urbanowskie "imperium"...
Głupiś Kukuł, ponieważ mowa jest o radiu internetowym a takie nigdy nie dorobi się wielkiej liczby słuchaczy.
Pomysł dobry ale:
1. Jaki miałby być profil tegoż radia, muzyczny czy gadany?
2. Jeśli muzyczny to - jak zauważył Kris - kto płaciłby tantiemy, jak gadany to kto prowadziłby owe pogadanki?
I jeszcze wiele innych kwestii do obgadania...
Fajne byłoby to urbanowskie "imperium"... Niejeden z was już nie musiałby wykosztowywać się na sekstelefon... :lol: :lol: :lol:
1. co ma do tego Urban?
2. co ma radio do sextelefonu?
1. co ma do tego Urban?
Pytania postawiono Kukule.
Ano wychodzi Kukuło, że owszem ma, bo to wszystko żydokomuchowaty spisek jest.
I ty Kukuła wiesz o numerach sekstelefona?
Ty?
Cóś takiego jest i ty wiesz?
Dzwoniłeś?
Kręci ciebie dzwonienie?
To chyba jakieś niebezpieczne, sprośne a i drogie takie dzwonienie?
1. co ma do tego Urban?
ad1. Przecież nie ludzie tworzą takie radyjo ino jeden człowiek! :wink: I takie NIEradyjko musi mieć przecie ojca dyrektora prowadzącego(Urbana)... :lol: :lol: :lol:
ad2. Domniewywam, ze naczelny i inni dzienikarze, celowo uzywają wstawek słownych (np. chuj, cipsko, kurewka itd), bo to łechce czytelników po mózgu... A gdyby słuchacze mogli tak osobiście z ust Urbana usłyszeć wymawiane takoweż słówka, to czy nie wzrosłoby podniecenie u tych, co oczekują takich wyrazów??? Myle się? To niby po co te wyrażenia w porządnym NIE???
ad1. Przecież nie ludzie tworzą takie radyjo ino jeden człowiek!...
ad2. Domniewywam, ze naczelny i inni dzienikarze, celowo uzywają wstawek słownych...
Nie kazde radio ma ojca dyrektora ;) Za duzo sie nasluchales ;)
"chuj, cipsko, kurewka" Czy uzywanie tych zwrotow oznacza od razu sextelefon? Skad ty znasz te slowa?
RedBuntownik
04-08-2006, 23:49
chuj, cipsko, kurewka
przestan nas zawstydzac... :oops:
Przestańta chopy pierdolić!
Są takie człowieki, które wyraz-słowo-tutuł "NIE" od razu kojarzą ze słowy ordynarnymi.
One nie czytały i nie widziały ale inne im mówiły, że w totym "NIE" takie różne słówka na K, na p i jeszczce na ch i h zamieszczają.
A poza tym niech se chop odreaguje.
On normalnie takich nie używa a tu uzasadnione użycie było.
Magnificencja
05-08-2006, 15:28
Przede wszystkim powinno to być "NIE-radio"
Jestem za a nawet NIE przeciw - trawestując nieco Lecha W.
Tylko takiemu radiu musi przyświecać jakaś idea - jakieś motto przewodnie.
Radyjo Jego Moherowo-różańcowej Wielebności powtarza, że:
"Jeżeli Bóg Ojciec jest na pierwszym miejscu a Wielebny ojciec Tadeusz Rydzyk specjalista od niepokalanych poczęć i wiecznych dziewictw oraz innych sacro dewiacji na drugim - to wszystko jest na właściwym miejscu". Amen!
- zaś co wstawić w "Nie-radiu" w miejsce obu Ojców?
Mój drogi !
Tylko możesz robić to co robisz. Szczekać ,warczeć i obszczekiwać do woli i bez przerwy . Bowiem nawet marzeć nie możesz o zbliżeniu sie do utworzenia takiego radia jaki próbujesz ośmieszyć .
Bo do założenia radia trzeba mieć przynajmniej jakąś ideę myśl i wizję . A tu okazuje się że nie tylko nie ma do kogo gęby otworzyć ,ale nawet umiejętność *obszczekiwania * jest u forumtowiczów do dupy . :P
Jak więc widzisz pozostaje wam tylko gorąca modlitwa o pomoc niebios w zamierzanym przedsięwzięciu . :P :P :P
Magnificencja
06-08-2006, 11:10
null
(...) Bo do założenia radia trzeba mieć przynajmniej jakąś ideę myśl i wizję . A tu okazuje się że nie tylko nie ma do kogo gęby otworzyć ,ale nawet umiejętność *obszczekiwania * jest u forumtowiczów do dupy .
Jak więc widzisz pozostaje wam tylko gorąca modlitwa o pomoc niebios w zamierzanym przedsięwzięciu .
Czcigodny a może i Wielebny!
Wydaje mi się jednak, że skoro Bóg Ojciec na wysokosciach wysluchal modlitw ateisty-antyklerykała Jerzego U. i dal mu gazetę zwaną NIE, ktora - jak wiesz - prosperuje już tyle lat, to i z tym radyjem go wysłucha. Problem tylko w tym żeby chciał. Żeby chcial Jerzy U.
Wydaje mi się również, że Bogu Ojcu na wysokościach nie bardzo zależy na radyju co Ma-ryju skoro ojcem zwany (bezdzietny) Tadeusz R. nie ukrywa przed moherem że cienko przędzie i po stokroć dziennie nawoluje a wręcz skomli o "dary serca" ale te w wymiernej walucie.
Nie znane są wyroki boskie, oj nie znane...
Josef Dupzinger
06-08-2006, 11:36
Przede wszystkim powinno to być "NIE-radio"
Jestem za a nawet NIE przeciw - trawestując nieco Lecha W.
Tylko takiemu radiu musi przyświecać jakaś idea - jakieś motto przewodnie.
Radyjo Jego Moherowo-różańcowej Wielebności powtarza, że:
"Jeżeli Bóg Ojciec jest na pierwszym miejscu a Wielebny ojciec Tadeusz Rydzyk specjalista od niepokalanych poczęć i wiecznych dziewictw oraz innych sacro dewiacji na drugim - to wszystko jest na właściwym miejscu". Amen!
- zaś co wstawić w "Nie-radiu" w miejsce obu Ojców?
Wstawić Syna!! Najlepiej Skurwy-Syna!!! i po kłopocie... Trójca pełna, bo Duch tego NIE-Radia chyba jest już wszystkim znany? :lol: :lol: :lol:
ps. Dwóch Ojców i Syn... Toż to wypisz-wymaluj tak obecnie modny związek jednopłciowy wychowujący dziecko!!
.......... Tadeusz R. nie ukrywa przed moherem że cienko przędzie i po stokroć dziennie nawoluje a wręcz skomli o "dary serca" ale te w wymiernej walucie.
...........
Wszak z pewnością nasz ukochany Uszaty takowych kłopotów mieć nie będzie ,jako zaprzedany swemu bogu "Mamonie" będzie choćby rzeczywistniał reklamę * własnego Gówna * o żużytym papierze toaletowym nie wspominając .
Aby tylko nie zabrakło mu DUPKÓW którzy będą mu za takowy produkt płacić .Po ilości i jakości takowych na forum ,mam wątpliwości co słuszności takiego zamierzenia .Wszak tępogłowych nie jest taki urodzaj ,jako moherowych niewiast . :P :P :P
Wstawić Syna!! Najlepiej Skurwy-Syna!!! i po kłopocie... Trójca pełna, bo Duch tego NIE-Radia chyba jest już wszystkim znany? :lol: :lol: :lol:
ps. Dwóch Ojców i Syn... Toż to wypisz-wymaluj tak obecnie modny związek jednopłciowy wychowujący dziecko!!
Gdybyś się nawet zesrał z wysiłku ,przekonując mnie że poczęty zostałeś w normalnym związku mężczyzny i kobiety ,nie uwierzę .
Taki bełkot wydalać może tylko umysł ,którego upośledzenie wykracza poza normy przyjęte przez ludzki gatunek . :lol: :P
Wszak z pewnością nasz ukochany Uszaty takowych kłopotów mieć nie będzie ,jako zaprzedany swemu bogu "Mamonie"
W miejsce "Uszaty" smialo mozemy wstawic "kk". :P :P :P
Wszak z pewnością nasz ukochany Uszaty takowych kłopotów mieć nie będzie ,jako zaprzedany swemu bogu "Mamonie"
W miejsce "Uszaty" smialo mozemy wstawic "kk". :P :P :P
Oczywiście że możesz .W końcu te wszystkie gar-kuchnie ,szpitale ,przychodnie ,ośrodki dla niepełnosprawnych i starych ludzi ,hospicja prowadzone przez Uszatego mówia za siebie . 8) :P
Josef Dupzinger
07-08-2006, 22:41
Gdybyś się nawet zesrał z wysiłku ,przekonując mnie że poczęty zostałeś w normalnym związku mężczyzny i kobiety ,nie uwierzę .
Taki bełkot wydalać może tylko umysł ,którego upośledzenie wykracza poza normy przyjęte przez ludzki gatunek . :lol: :P[/quote]
piszesz, null, czyli zero, tak o mnie:
Gdybyś się nawet zesrał z wysiłku ,przekonując mnie że poczęty zostałeś w normalnym związku mężczyzny i kobiety ,nie uwierzę
Gdybyś się nawet zesrał z pielgrzymkowego wysiłku pod samą najświętszą, częstochujowską malowaną dechą, nawet gdyby twoje nieletnie córki cnoty z proboszczem potraciły, gdyby twoja żona okazała się być dzielnicową kurtyzaną, a twój nieletni syn na najmłodszej swej siostrze trypra złapał - nie uwierzę, że ty, zero z zera, zero wszystkich zer potrafisz myśleć, że jesteś zdolny do przyjmowania wszystkiego, czego się tkniesz lub co ciebie w życiu dotknie, i sie tobą skala, inaczej, jak tylko na wiarę... Jedynie słuszną wiarę...poza którą nie ma zbawienia... i przed którą też...
........gdyby twoje nieletnie córki ......... gdyby twoja żona ..............., a twój nieletni syn .............. swej siostrze trypra............. zero z zera, zero ......... zer ..............[/b]
...a dlaczego nic nie napisałeś o mojej ...... teściowej !!! :P :P :P
Zawiodłeś mnie . :lol: :cry: :cry: :cry:
Ps.widzę że *trafiłem*. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
........gdyby twoje nieletnie córki ......... gdyby twoja żona ..............., a twój nieletni syn .............. swej siostrze trypra............. zero z zera, zero ......... zer ..............[/b]
Bo Jozef wie, ze takiego jak ty to kazda tesciowa sie wyrzeknie.
Josef Dupzinger
07-08-2006, 23:18
a od kiedy to obojnacze obleńce-hermafrodyci mają teściowe?! Widział kto teściową glisty ludzkiej? :lol: :o :roll:
........a od kiedy to obojnacze obleńce-hermafrodyci mają teściowe?! Widział kto teściową glisty ludzkiej? :lol: :o :roll:
Mogę tylko powtórzyć ,bo jednak moja diagnoza YES YES YES trafna. :P :P :P :P
<<<<<Gdybyś się nawet zesrał z wysiłku ,przekonując mnie że poczęty zostałeś w normalnym związku mężczyzny i kobiety ,nie uwierzę .
Taki bełkot wydalać może tylko umysł ,którego upośledzenie wykracza poza normy przyjęte przez ludzki gatunek >>>>>>>>>. :P :P
co ty pierdolis dupzinger ? :shock:
Josef Dupzinger
09-08-2006, 23:48
co ty pierdolis dupzinger ? :shock:
M.in. ciebie, orczyku oderwany granatem od pługa, i to - jak pewnie zauważyleś - już od dawna...Nie zauważyłeś, "nie kumasz bolca"? Pniesz dupę na oryginalność polszczyzny stosowanej, jak kot srający na pustyni...
to ino tfoje nieszkoordynuowane jak zwykle zdanie (ruchy mos chiba podobne) jak na psyklad tesciowa glisty ludzkiej , wg.tfojej caski , to jezd oryginalnoschttp://images2.fotosik.pl/7/y6i0h8qj8e njp5wz.gif , jelop s ciebie i tyla , no ali jak tata co rano scionga ciem ze sztyla tos dokladnie roskalibrowany , ni dziwota
ehe...hehehe...ehe
Wypisz-wymaluj, nasz null. :P
http://img61.imageshack.us/img61/1226/63ce6.jpg
Wypisz-wymaluj, nasz null. :P
http://img61.imageshack.us/img61/1226/63ce6.jpg
A wyobrażcie sobie że wydedukował to ....mój Stasiu !! :P
Bravo !!
mój Stasiu !!
:lol: a to od kiedy ? , nic zesta ni gadali ,
a bysmy jakom bibe na forumnie zrobili :shock:
mój Stasiu !!
:lol: a to od kiedy ? , nic zesta ni gadali ,
a bysmy jakom bibe na forumnie zrobili :shock:
Nie bedzie biby!
Pierscionka mi nie dal, skapiradlo jedno. :D
don balon
11-08-2006, 07:59
Pierscionka mi nie dal, skapiradlo jedno.
A minetke Ci chlapnął chociaż?
A minetke Ci chlapnął chociaż?
balon penka ze zazdrosci http://www.mfoto.pl/uploads/1013/58c579166f.gif
prezent dla balona na pociesenie
null wiecorowom porom
http://img234.imageshack.us/img234/1581/online2jd. gif
krisbaum
17-08-2006, 21:22
No a tak wracając do motywu przewodniego, bo już pomału mnie wkurwia zamiana jakiegokolwiek tematu na pyskówki z nullem itp...
U mnie to wygląda tak, że bardzo chętnie udostępnie swój czas wolny na prowadzenie jakiegoś programu. Pomysłów mi nie brak, problemem są tylko moi starzy, z którymi niestety przychodzi mi mieszkać, dlatego raczej odpada prowadzenie audycji na żywo. Niemniej jednak mogę robić nagrania offline, ewentualnie dogadać się z jakimś kumplem i robić audycje u niego (jaka konspira :D). Jedna sprawa, ostatnio mam trochę problemów osobistych i nie mogę zagwarantować cykliczności nagrań. Ja postaram się oddać temu radiu, jeżeli powstanie (w co niestety powątpiewam, patrząc na rozwój dyskusji w temacie), całe serducho, niemniej jednak za moja psychikę nie ręcze. :D Niekiedy deprecha, niestety, bierzę góre.
@Id34alny, może na początek wystartujemy z krótkim cyklem emitowanym w jakiś określony dzień tygodnia. Niech to będą i tylko 4 godziny audycji, może z czasem znajdzie się więcej chętnych. Od czegoś trzeba zacząć. Na pewno o wiele lepiej robić coś więcej poza pyskówkami z niedorozwiniętym różańcowym osobnikiem.
-------------------------------------------------------------------------------------
Parafrazując Radio M., zauważcie, że istnieją siły, którym idea powstania takiego Radia jest wyraźnie NIEwsmak :D I będą oni poczyniać wysiłki by to nasze wspólne dzieło zniszczyć, co im się niestety na razie udaje, patrząc na rozwój dyskusji w temacie...
Krisbaum!
Jestem pelen podziwu dla Ciebie!
Wiecej nie godoj ino siem bier do roboty z tym radiem.
Czym moge, tym pomoge.
Na dobry poczatek wezmiemy sie razem z Toba za Twoja, jak to nazwales, psychike.
Czuje z daleka, co Cie boli.
Nie przejmuj sie!
Na wszystko jest rada i sposob.
Bo: "Nie ma takiej rury....".
No a tak wracając do motywu przewodniego,............
A może dasz jakąś choćby jedno minutową próbkę czegokolwiek co ktoś z przyjemnością,ciekawością czy też z zaciekawieniem poslucha (poczyta ) . Bo jak na ponad 700 postów nie znalazłem nic co mogłoby spełniać te kryteria. :cry:
null, alis ty gupi... na tfoje 1161 co jezd winkse lot 700 posztóff , tys ni ma nic coby moglo wzbudzic jakies winkse zajintereszowanie,
ino co jus gadolem , szkromnosciom ni gzesys ji s tego psynajmni ni musis siem szpowiadoc :D
Cóż Łorcyk , również przy twoich poezyjnych i elokwentnych wypowiedzach i posiadanej ynteligencji zastanawiałbym się długo co do.......... zakładania radia , :P :P :P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Josef Dupzinger
18-08-2006, 17:56
Cóż Łorcyk , również przy twoich poezyjnych i elokwentnych wypowiedzach i posiadanej ynteligencji zastanawiałbym się długo co do.......... zakładania radia , :P :P :P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Po prostu ignoruj przygłupa, niczym kot na pustyni silącego się na oryginalność - po co ma mieć satysfakcję, że kogokolwiek do polemiki ze sobą może skłonić swoim ni to pseudoludowym, ni to chachłackim bazgroleniem...Że już o poziomie intelektualnym jego gównianych wlepów nie wspomnę...
ji tak cymaj dupcyngiel, wyryj picontkem do sfych krytyk , kazdo jezd tako samo , ni namencys siem stukajonc we klawise , winc jaka s tobom polemika , nawet ni rozzumis znacenia tego slowa ... skoda gadania...
ino tak cymoj http://images2.fotosik.pl/7/y6i0h8qj8enjp5wz.gif
Witam
Rzadko się odzywam ale czytuję forum, a jakże :-)
Temat (NIE-Radia) mnie zaiteresował żywo, bo 10 najlepszych lat życia spędziłem pracując w małej, lokalnej rozgłośni radiowej (prawdziwej, z nadajnikiem). Znam więc sposób działania takiego przedsiębiorstwa (w małej skali, lokalnej) od podszewki. Wprawiłem się prawie we wszystkich elementach pracy w radiu: serwisy informacyjne, lektorka takich serwisów, prowadzenie audycji na dyżurach i autorskich, znam się na osprzętowieniu rozgłośni, przydatnym oprogramowaniu, budowie "ramówki". Tak więc mogę służyć radą.
Poza tym wydaje mi się że radio internetowe raczej nie odniesie sukcesu. Widziałbym tu Pana Jerzego Urbana jako inwestora prawdziwego radia. A emisja internetowa byłaby dodatkowym sposobem docierania do słuchacza. Wydaje się że kapitału na założenie najpierw lokalnej stacji a później sieci o szerszym zasięgu brakować Redaktorowi nie powinno.
Pozdrawiam
Forged
Wrzucam tu cos na potrzeby przyszlej rozglosni.
Mysle, ze na tym zarobic mozna bedzie.... :D
http://wiadomosci.wp.pl/kat,12571,wid,8471248,wiad omosc.html?ticaid=622fd
Kurwa!
Pojebało wszystkich ci co?
Jakaś grypa?
Ja bym wniosek miał, aby wyroki wydawać nie tylko w imieniu IV RP ale i kościoła katolickiego w Polsce!
Poprawi to nie tylko efekt oddziaływania wyroków ale i wizerunek IV RP, bo część "takiego" wizerunku na kk zostanie.
oprócz wyroku sądu powinno podawać się ile zdrowasiek rzeczony skazany dostał za pokute i jaka sumę ma wpłacic na parafię za to ogłoszenie :)
.......
Ja bym wniosek miał, aby wyroki wydawać nie tylko w imieniu IV RP ale i kościoła katolickiego w Polsce!
..............e.
Cel jest jeden ,usunąć zabójców z dróg .
Masz pomysł lepszy ,to podaj . Nie ograniczaj sie do obszczekiwania bo to i tak byle pies robi lepiej . 8)
@Id34alny, może na początek wystartujemy z krótkim cyklem emitowanym w jakiś określony dzień tygodnia. Niech to będą i tylko 4 godziny audycji, może z czasem znajdzie się więcej chętnych. Od czegoś trzeba zacząć. Na pewno o wiele lepiej robić coś więcej poza pyskówkami z niedorozwiniętym różańcowym osobnikiem.
-------------------------------------------------------------------------------------
Parafrazując Radio M., zauważcie, że istnieją siły, którym idea powstania takiego Radia jest wyraźnie NIEwsmak :D I będą oni poczyniać wysiłki by to nasze wspólne dzieło zniszczyć, co im się niestety na razie udaje, patrząc na rozwój dyskusji w temacie...
sorki, ze tak pozno ale jakos nie po drodze mialem.
Wlasnie jakos tak to przemyslalem, i warto zastanowic sie nad tym wszystkim bo w obecnej postaci sprowadza sie to do utarczek z PappaJugend typu Null.
W zasadzie na tym forum nie rozmawiamy ze soba tylko ripostujemy denne wynurzenia katolickiego kartofla. Czy NIEradio ma sie sprowadzac do szarpaniny z upranymi z mozgu wyznawcami KK? Chyba nie w tym rzecz.
Zastanawiajac sie glebiej, nie wiem czy jest sens robic w ogole takie radio. Wszak byloby to radio o normalnym swiecie, bez duchow i bogow i czary mary. Czy normalnosc wymaga manifestacji w postaci radia?
Moze lepiej po prostu w ciszy kontestowac powolny upadek KK. Patrzec jak budowana misternie przez 2 tysiace lat legendarna mafia powoli zdycha?
Nie wiem.
Josef Dupzinger
26-08-2006, 11:45
sorki, ze tak pozno ale jakos nie po drodze mialem.
Wlasnie jakos tak to przemyslalem, i warto zastanowic sie nad tym wszystkim bo w obecnej postaci sprowadza sie to do utarczek z PappaJugend typu Null.
W zasadzie na tym forum nie rozmawiamy ze soba tylko ripostujemy denne wynurzenia katolickiego kartofla. Czy NIEradio ma sie sprowadzac do szarpaniny z upranymi z mozgu wyznawcami KK? Chyba nie w tym rzecz.
Zastanawiajac sie glebiej, nie wiem czy jest sens robic w ogole takie radio. Wszak byloby to radio o normalnym swiecie, bez duchow i bogow i czary mary. Czy normalnosc wymaga manifestacji w postaci radia?
Moze lepiej po prostu w ciszy kontestowac powolny upadek KK. Patrzec jak budowana misternie przez 2 tysiace lat legendarna mafia powoli zdycha?
Nie wiem.
Jestem "tymy ręcamy" za!!! Ale, na "boga" - gdzie ty widzisz - przynajmniej w odzieranym przez Krk z ostatniego, brakującego na wszystko grosza Porypaństwie Prawa Ka-onanicznego - jakieś symptomy upadku? Czyba, że masz na myśli "upadek odwrócenia się" wiernych, jaki ich czeka w bliżej nieokreślonej przyszłości, pompowanej ze wszystkich stron kasą nasą... Jeli tak - to spoko - już się tak wgryźli, czarną pleśnią magisterium swego Kościoła wrośli i wspawali w rozmaite budżety, że nawet pusta taca ambon czarnej pedrylerii nie powywraca...
Jestem "tymy ręcamy" za!!! Ale, na "boga" - gdzie ty widzisz ........ jakieś symptomy upadku? .................]
Oj słabą masz wiarę ,skoro jako sekciarz prawdziwej wiary nie widzisz i nie masz w to wiary . :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
gdzie ty widzisz - przynajmniej w odzieranym przez Krk z ostatniego, brakującego na wszystko grosza Porypaństwie Prawa Ka-onanicznego - jakieś symptomy upadku?
Mysle, ze upadkiem jest to, ze KK po prostu staje sie jedna z wielu marek na rynku. KK egzystuje teraz obok cocacoli, mentosow, fiata i vizira.
Co za tym idzie, jest bardzo podatny na "erupcje marki". Poczytaj o tzw. "Piatku Marlboro" i zobaczysz jak gwaltownie marka moze upasc na ryj.
Tak wlasnie zachowuje sie KK. Przegina zbyt przekonany o swojej potedze. Pedofilia, afery finansowe, przystanki jezus etc.
Koncepcja calego KK jest upadkiem jesli pojawiaja sie jakiekolwiek glosy sprzeciwu. Z zalozenia KK mial byc supermarka - czyms nie do obalenia nie do zakwestionowania, czyms doskonalym.
Jakis czas temu zlozylem akt apostazji, zadne z moich 2 dzieci nie jest chrzczonych - moj 7 letni syn na kosciol mowi "fajny zamek" ;) Wyobrazasz sobie to 10 lat temu?
Liczmy dni do konca tej mafii.
Co do muzyki, bo tez by byla:) proponowalbym cos takiego niszowego, troszke jak Portishead, Radiohead, Massive Attack- ogolnie nowe brzmienia: trip- hop, acid jazz, alternatywny rock...Alez by bylo radio!
Przydalyby sie jakies wzmianki o wspolczesnej sztuce, mlodej literaturze etc., oprocz tego audycje, publicystyka, ostre zwalczanie prawicy i KK:D
Aj byloby w koncu jakies porzadne radio:) ( niby jest 2 ale to tylko do sluchania muzyki i audycji literackich ).
I zeby nie bylo tylko muzyki anglosaskiej.
Jedno jest pewne- ja bym sluchal!
Co do muzyki, bo tez by byla:) proponowalbym cos takiego niszowego, troszke jak Portishead, Radiohead, Massive Attack- ogolnie nowe brzmienia: trip- hop, acid jazz, alternatywny rock...Alez by bylo radio! ..........
Jedno jest pewne- ja bym sluchal!
A w przerywnikach nadawwane będą reklamy nawołujące do zgromadeń ,modłow i odwiedzania sanktuariów .
Bo chyba nie myślisz że to radio będzie się utrzymywać z datków *lewako- idealno -dupcygnerów *, a może wierzysz że Uszaty zrezygnuje z kapiącego do kiesy grosza .
NIE takimi głupkami to przeciez nie możecie być . :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
RedBuntownik
12-09-2006, 10:27
Portishead, Radiohead, Massive Attack
Jezeli masz zbedna kase na tantiemy dla nich to czemu nie :D
A w przerywnikach nadawwane będą reklamy nawołujące do zgromadeń ,modłow i odwiedzania sanktuariów .
Oczywiscie
ze nie :lol:
Oczywiscie
ze nie :lol:
To niesamowite,nieprawdopodobne ,nie do uwierzenia ,mówisz że dla *Idei * Uszaty zrezygnuje z tysięcy złotych za półminutowe udostępnienie fal radiowych . :P :P :P :lol: :lol: :lol: :D :D :D
Nie rozśmieszaj mnie ,bo w dzieciństwie miałem złamane .....żebro. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
w dzieciństwie miałem złamane .....żebro.
I to tylko jeden uraz porodowy?
Cus skrywaja przed toba...... :P :P :P
RedBuntownik
12-09-2006, 17:14
,mówisz że dla *Idei * Uszaty zrezygnuje z tysięcy złotych za półminutowe udostępnienie fal radiowych
O czym ty pieprzysz?
Chlopaki chca zalozyc internetowe radio, ktore ma nazywac sie "NIEradio", co do tego w takim razie ma *Uszaty*?
O czym ty pieprzysz?
Chlopaki chca zalozyc internetowe radio, ktore ma nazywac sie "NIEradio", co do tego w takim razie ma *Uszaty*?
No to wszystko wyjaśnia , :P
Oczywiście wy ,w odróżnieniu do tego zawszańca lekką ręką zrezygnujecie z dochodów . .... i już wam wierzę . Brawo .
Tak trzymać . :o
No a czemu jeszcze to to nie gra??? :cry:
Bo spikerki nie mozemy znalezc.
Dobrze, ze sie wreszcie pojawilas. :D
Ha! Ha! :P Nie od dziś wiadomo, że krowa która dużo ryczy, mało mleka daje! :P Komuchowaci impotenci :!: :lol: :lol: :lol:
Ha! Ha! :P Nie od dziś wiadomo, że krowa która dużo ryczy, mało mleka daje! :P Komuchowaci impotenci :!: :lol: :lol: :lol:
Nie zrozumialas.
Szukamy czegos, cc nie bedzie w nas budzilo samczych instynktow.
ruchanko jest ruchanko, a robota jest robota.
Dyscyplina musi byc! :P
No i czemu nadal nie gra??? :cry:
Szukamy czegos, cc nie bedzie w nas budzilo samczych instynktow.
ruchanko jest ruchanko, a robota jest robota.
Dyscyplina musi byc! :P
Ja rozumiem, że czytelnicy NIE to zboczki i impotenci, więc prowadząca nie może swym głosem doprowadzać słuchaczy w stan ekstazy czy też załamania... :twisted: A moze pani Seneszyn się zgodzi??? :P
Scandalieros
03-10-2006, 05:24
Ja rozumiem, że czytelnicy NIE to zboczki i impotenci
Za to czytelnicy "Niedzieli" i sluchacze "radia maryja" to odmozdzeni kretyni, ciemna masa i dewianci.
Za to czytelnicy "Niedzieli" i sluchacze "radia maryja" to ..........
A zdradź nam coś takiego w tym radiu lub gazecie .... przeczytał :P
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.