PDA

View Full Version : A słuszeliśta na co kasiore wydają?

don balon
03-02-2006, 22:05
Zgodnie z tym, co dane mi było usłyszeć w radyju, nasz ukochany rząd przeznaczył dodatkowe 20 banieczek na kancelarie prezydenta, drugie tyle na premiera..... i...... 20MLN NA ŚWIĄTYNIE OPATRZNOŚCI!!!! Za to poskąpił pieniędzy na ratownictwo medyczne, co mnie szczególnie zabolało... Dziady, złodzieje, skurwiele! Glemp niech sobie buduje kościół za własne pieniądze, przecież sprzedając 1/3012 kolekcji aut mógłby to spokojnie zrobić. Jednakże nasz dobroczynny rząd mu postanowił w tym pomóc. Za co penis mu w pupe!

Ogien
03-02-2006, 23:01
Don Balon, nie poznaje cie, tobie chyba nareszcie te krzyzyki spadly z oczu. Ta kurewska koscielna organizacja ma szerokie plany do wydojenia rzadu z pieniedzy. Te 20 mln to na dobry poczatek chyba, bo przeciesz w planach jest finansowanie 3 uczelni teologicznych, zeby zywic ten ciemny katolski motloch fantazjami i urojeniami po to aby trzymac go w posluszenstwie. Ja ci powiem cos z mojej laczki tutaj na Florydzie, jak odlali czarnemu chujowi krzyz ze szczerego zlota, to skurwysyn zazadal po $1000.00 na lebka od wiernych ciemnych polakow na nowy samochod. To na mala skale, bo na duza im tutaj nie pozwolimy. I przyszedl do mnie jeden z wiernych po tym wszystkim wkurwiony, a ja mu powiedzialem- huje jestescie bo dajecie sie czarnym skubac z pieniedzy.

Ogien

don balon
03-02-2006, 23:13
Don Balon, nie poznaje cie, tobie chyba nareszcie te krzyzyki spadly z oczu.
Nie, nadal wierzę, ale denerwuje mnie to co robi rząd - daje bogatym, zabiera biednym. Pomijając niehumanitarność tego aktu, pragne zauwazyc, ze KK powinien być kompletnie odseparowany od państwa. No, może śluby tzw. konkordatowe był utrzymał, bo to zawsze mniej latania z papierkami. Ale poza tym ni w ząb złotówki księżom. Nie mówiąc o zlikwidowaniu Radia MaTwarz i TV Trfam.

Romek
03-02-2006, 23:32
Don Balon, nie poznaje cie, tobie chyba nareszcie te krzyzyki spadly z oczu.
Nie, nadal wierzę, ale denerwuje mnie to co robi rząd - daje bogatym, zabiera biednym. Pomijając niehumanitarność tego aktu, pragne zauwazyc, ze KK powinien być kompletnie odseparowany od państwa. No, może śluby tzw. konkordatowe był utrzymał, bo to zawsze mniej latania z papierkami. Ale poza tym ni w ząb złotówki księżom. Nie mówiąc o zlikwidowaniu Radia MaTwarz i TV Trfam.

absolutnie sie z tym zgadzam.

stahoo
04-02-2006, 00:03
penis mu w pupe!I kawalek szkla!

stahoo
04-02-2006, 00:05
KK powinien być kompletnie odseparowany od państwa. Odwrotnie, kurwa, odwrotnie! Panstwo od kosciola trzeba oddzielic!

rzep
04-02-2006, 00:52
Ludzie, co wy, nie wyczuwacie że Don z Was robi Balona :D :D

AleLuja
04-02-2006, 10:20
O kurna Balona wkurwili kumple z piaskownicy . Wreszcie ludzkim głosem przemawia co to wigilia jakaś czy co ?

don balon
04-02-2006, 11:57
Takie jest moje zdanie i koniec. :)

Forged
13-02-2006, 12:41
Eeee - mam wrażenie że ktoś shackował konto Don Balona i się pod niego podszywa.... To jest niewiarygodne co on napisał... :shock: :shock: :shock:

To znaczy jest to prawda, tyle tylko, że prawdziwy Don Balon powinien się z takiego stanu rzeczy cieszyć a nie psioczyć...

Pozdrawiam Forged