PDA

View Full Version : wojtyły życie po życiu ;)

Strony : [1] 2 3 4 5

johnnyb
03-02-2006, 20:00
Michael Jackson zaśpiewa modlitwy Jana Pawła II?

Szef włoskiego wydawnictwa muzycznego specjalizującego się w muzyce sakralnej i organizator koncertów "Boże Narodzenie w Watykanie" ks. Giuseppe Moscati zamierza zaproponować Michaelowi Jacksonowi, by zaśpiewał teksty modlitw Jana Pawła II.

O tych planach pisze w piątek (3 lutego) dziennik "La Repubblica".

Wydawnictwo Edizioni Musicali III Millennio ma prawa autorskie do wydania w formie muzycznej 24 modlitw polskiego papieża. Szef firmy, były dyrektor Edycji Paulińskiej, chciałby, aby ich teksty wykonał kontrowersyjny amerykański gwiazdor.

Jak podkreśla rzymska gazeta, są to na razie plany, nad którymi trwają prace. "To na razie hipoteza, to fascynujący pomysł, nad którym pracujemy od jakiegoś czasu" - ujawnił ks. Moscati. Jego firma nie zawarła jeszcze kontraktu z Michaelem Jacksonem, ale - jak zapewnił duchowny - artysta jest tym bardzo zainteresowany.

Projekt ten - informuje dziennik - utrzymywany był do tej pory w wielkiej tajemnicy. Ksiądz Moscati przyznał, że jego ujawnienie może utrudnić realizację tych planów. Jego zdaniem, płyta z modlitwami Jana Pawła II w wykonaniu Michaela Jacksona będzie miała, jak to ujął, "wartość artystyczną, moralną i społeczną".

(onet.pl)

stahoo
03-02-2006, 20:25
Michael Jackson zaśpiewa modlitwy Jana Pawła II?
płyta z modlitwami Jana Pawła II w wykonaniu Michaela Jacksona będzie miała, jak to ujął, "wartość artystyczną, moralną i społeczną".I materialna przede wzystkim. Ale tylko w jednym kraju. Kto zgadnie w jakim?

Romek
03-02-2006, 20:52
przedewszystkim moralnie sa na tej samej fali.
i michael i wiekszosc ksiezy lubia malych chlopcow.

skurwysyny pierdolone

don balon
03-02-2006, 21:44
A ja lubie słuchać Jacksona. Podobają mi się jego piosenki. A to kogo on lubi, to mnie juz mało obchodzi... ;)

i michael i wiekszosc ksiezy lubia malych chlopcow.
skurwysyny pierdolone
Homofobia? Gdzie twoja tolerancyjność? :evil:

Kardynał Biggles
03-02-2006, 22:44
Homofobia? Gdzie twoja tolerancyjność?

a czytaj czasem ze zrozumieniem, dobrze? homoseksualizm a pedolifia to coś zupełnie innego. podam ci to na przykładzie:
elton john jest gejem. homoseksualistą znaczy się. i wygląda dobrze, nie ma problemów z prawem itp
michael jackson jest pedofilem. rozpada się i cudem uniknął pierdla.

w np. danii księża nie kryją się ze swoim homoseksualizmem jeśli im się zdarzy. i żyje im się dobrze, mają dobrobyt
w polsce księża-geje chowają się po kątach i ruchają ministrantów. i żyje nam się niedobrze a zamiast dobrobytu mamy zawaloną halę

to tak w sposób łopatologiczny co by nie było problemów ze zrozumieniem

null
03-02-2006, 22:58
Homofobia? Gdzie twoja tolerancyjność?

a czytaj czasem ze zrozumieniem, dobrze?................
w polsce księża-geje chowają się po kątach i ruchają ministrantów. ...............
Aleś wytłumaczył !!!! :lol: ........jak... blondynka . :P :P :P

Tomek tt
03-02-2006, 23:07
Aleś wytłumaczył !!!! ........jak... blondynka .

Null jeśli nawet ty zrozumiałeś to znaczy że dobrze tłumaczył :lol: :lol:

don balon
03-02-2006, 23:14
homoseksualizm a pedolifia to coś zupełnie innego.

Niby racja. Pedofilia jest warunkowana psychicznie a homoseksualizm biochemicznie...

null
04-02-2006, 01:54
Aleś wytłumaczył !!!! ........jak... blondynka .

Null jeśli nawet ty zrozumiałeś to znaczy że dobrze tłumaczył :lol: :lol:

Pisze ohomo..., a opisuje pedo....
Ja blondynki też.... rozumię . :D :D :D

RedBuntownik
04-02-2006, 02:24
Ja pierdole 0 i Balon w jednym topicu

o kurwa mac...

AleLuja
04-02-2006, 10:14
Kurwa jacy oni zawsze są znawcy w temacie homoseksualnym , no ale wiadomo gdzie jest ich najwięcej. W kościołach, kuriach, seminariach !!!!.

don balon
04-02-2006, 11:54
Ja pierdole 0 i Balon w jednym topicu

o kurwa mac...
Orgazm łechtaczkowy? :roll:

fotex
11-02-2006, 18:59
Don balon na wyładowanie nerwów daj daj dupy jakiemuś prałatowi a przysłużysz się kościołowi i kase jakąś może zarobisz.PO huja ty tu wogóle zaglądasz?Zamiast trawić bezczynnie czas na kłutniach znami obrobisz laske jakiemuś proboszczowi i będziesz mógł do niego nawet mówić ojcze :roll:

krisbaum
12-02-2006, 00:44
Nieznany epizod z ostatnich dni Jana Pawła II
PAP 18:15
1 kwietnia, na dzień przed śmiercią, Jan Paweł II miał jeszcze siły, by na swój sposób przekomarzać się ze swymi współpracownikami. Świadczy o tym nieznany dotychczas epizod z ostatnich dni jego życia, jaki ujawnił papieski wikariusz dla Państwa Watykańskiego arcybiskup Angelo Comastri.
W wywiadzie dla wydawanego po angielsku miesięcznika informacyjnego "Inside the Vatican" arcybiskup Comastri powiedział, że przyszedł do papieskiego apartamentu po ostatnie błogosławieństwo umierającego Jana Pawła II. Kiedy podszedł do jego łoża, arcybiskup Stanisław Dziwisz powiedział: "Ojcze Święty, jest tu Loreto". Był to swoisty skrót myślowy, na jaki pozwolił sobie sekretarz papieża, który odniósł się do tego, że przez wiele lat arcybiskup Comastri był papieskim delegatem w słynnym sanktuarium maryjnym Loreto we Włoszech.
Kiedy papież usłyszał: "tu jest Loreto", otworzył oczy, spojrzał na mnie i powiedział: "Nie, San Pietro (święty Piotr)" - tak tę żartobliwą wymianę zdań i grę słów zrelacjonował włoski arcybiskup.
W tym samym wywiadzie arcybiskup Comastri poinformował, że obecnie do grobu Jana Pawła II w grotach watykańskich schodzi średnio dziennie 10 tysięcy osób.

Sylwia Wysocka

no comment...

johnnyb
12-02-2006, 22:15
Nieznany epizod z ostatnich dni Jana Pawła II
PAP 18:15
1 kwietnia, na dzień przed śmiercią, Jan Paweł II miał jeszcze siły, by na swój sposób przekomarzać się ze swymi współpracownikami. (...)

- tak tę żartobliwą wymianę zdań i grę słów zrelacjonował włoski arcybiskup.
W tym samym wywiadzie arcybiskup Comastri poinformował, że obecnie do grobu Jana Pawła II w grotach watykańskich schodzi średnio dziennie 10 tysięcy osób.

Sylwia Wysocka

no comment...

no kurwa, poziom dowcipów miał wojtyła na poziomie swoich wyznawców!

chuj im wszystkim w dupę!

Sędzia84
13-02-2006, 11:37
Napisali, że przekomarzał sie "na swój sposób"- zapewne jemu tylko zrozumiały ;)
I Dżonu, nie pisz "chuj im wszystkim w dupę", bo za Twoje "marzenia fantazjii seksualnej" null wyśle Cię do psychoanalityka :wink:

stahoo
13-02-2006, 12:00
I Dżonu, nie pisz "chuj im wszystkim w dupę", bo za Twoje "marzenia fantazjii seksualnej" null wyśle Cię do psychoanalityka :wink:A jezeli ja dodam: i jeszcze po kawalku szkla!, to dokad mnie wysle?

rzep
20-02-2006, 17:33
Przed chwilą wpisałem sobie w gugle chumor :) i znalazłem taki kwiatek-komentarz do anegdotek o Wojtyle. Cytuję:

~Stefi [2005-04-08 20:28:13] - Paszport...
A znacie taka anegdotke?
Ojciec Swiety wybral sie w gory pojezdzic na nartach.Byl ubrany w kombinezon narciarski(wiec trudno bylo poznac,ze to Papiez).Po jakims czasie przejechal granice z Czechami i zostal zatrzymany przez celnika.Ten poprocil o okazanie paszportu.W tym momencie Ojciec Swiety zorientowal sie,ze jego paszport zostal w schronisku po polskiej stronie.Zaczal wiec przepraszac celinka i tlumaczyc gdzie znajduje sie ten dokument.Oczywiscie nie powiedzial kim jest wiec celnik nie dawal za wygrana.po pewnej chwili nadjechal jakis samochod z ktorego wysiadl czlowiek ktory powiedzial,ze to Papiez.Celink bardzo sie zmieszal i zaczal przepraszac.

Zamiast op...ć że taki oświecony człowiek zapomina o dokumentach to on przepraszał,a nawet się zmieszał,ale śmieszna anegdotka, ja p...niczę.
I takich w tym stylu komentarzy całe 90 sztuk.

fala
20-02-2006, 18:44
i to ma byc humor? -oczywiscie katolicki! bo jakze by inaczej .Oni wszyscy maja specyficzne poczucie humoru(rodem z krypty pewnikiem)

Czytam ten zestaw i szukam gdzie tu mozna znalezc ziarenko ludystyczne.Chyba w tym ze JPII umial jezdzic na nartach!!!

20-02-2006, 20:34
i to ma byc humor? -oczywiscie katolicki! bo jakze by inaczej .Oni wszyscy maja specyficzne poczucie humoru(rodem z krypty pewnikiem)
Owszem JPII, miał poczucie humoru, inne niż Urban, co myśl swoją często "upiększa" niewybrednymi słówkami...

http://f.sfd.pl/imgs/200/5/images2005/200504121216 25.jpg

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

stahoo
20-02-2006, 20:39
Owszem JPII, miał poczucie humoru, inne niż Urban, co myśl swoją często "upiększa" niewybrednymi słówkami...

http://www.animac.vov.ru/smiles/smail/tai.gif!!!!! !

http://animac.narod.ru/gif/gif1/gif009.gif

20-02-2006, 20:44
http://f.sfd.pl/imgs/200/5/images2005/200504121219 24.jpg
:) :) :lol: :lol:

josefoe
20-02-2006, 21:28
Chyba w tym ze JPII umial jezdzic na nartach!!!

Chyba sobie fala jaja robisz! Z prezentowanych migawek pt. "JPII na nartach w Szwajcarii" widać, że jeździł jak pokraka i tylko pługiem cały czas walcząc o życie. Równie dobrze można napisać, że był wybitnym kierowcą formułyI bo miał prawo jazdy.

fala
20-02-2006, 23:49
w tym wlasnie widze ziarenko humoru w tej powiastce.

ŁORCYK
21-02-2006, 00:00
rzep ... na drugi ras sze fpis w GOOGLE " humor ", ni bedom ci wtedy bzdury wyszkakiwochttp://images3.fotosik.pl/10/8bijz94lan nfjlj1.gif

rzep
21-02-2006, 12:49
rzep ... na drugi ras sze fpis w GOOGLE " humor ", ni bedom ci wtedy bzdury wyszkakiwochttp://images3.fotosik.pl/10/8bijz94lan nfjlj1.gif

Tak po prawdzie to ja wpisał humor, a tu podał chumor dla jajuf. :D ehehe...

johnnyb
27-02-2006, 21:13
dostałem dziś od znajomego przez GG:

" (18:31)
Prześli to każdemu na liście jeżeli kochałeś i kochasz Jana Pawła 2 http://www.odszedlwspanialy.prv.pl/ jeśli nie, to nie narzekaj nigdy więcej, że świat jest tak okrutny i podły... Nie lubie łańcuszków ale tego jednego nie przerwę.. wyslij te do wszystkich osób które masz na liscie gg(DO MNIE TEZ) Jesli 3 powróca w ciagu 24h przezyjesz wspaniala przygode z osoba, która kochasz- jesli przerwiesz stracisz ją, to się sprawdza"

stahoo
27-02-2006, 22:58
dostałem dziś od znajomego przez GG:
Ja tez cos dostalem....
http://www.joemonster.org/mg/albums/karteczki/los_ bzdurnos/238.gif

Kardynał Biggles
09-03-2006, 14:11
o kurwa, to papież nie żyje?

ja też podostawałem różne dziwolągi przez gg czy też maila. delete, delete, delete. może by kontrować, np tak:

"prześlij to każdemu człowiekowi na swojej liście, jeśli chcesz wspomóc badania nad leczeniem uzależnienia od onanizmu u papieży. 9 na 10 papieży ma ten problem. z racji swojej pozycji nie mogą zapisać się do grup samopomocy, znikąd pomocy. jeśli nagłośnimy ten problem być może znajdą się pieniądze żeby im pomóc"

czy coś w tym guście ;). jakby ktoś chciał to niech to rozpowszechni

hafes
15-03-2006, 10:43
Trochę wiadomości w związku ze zbliżającą się rocznicą śmierci szefa światowej organizacji klechów - polskiego pochodzenia, czczonego w byłej ojczyżnie niczym..........
- święte pojednanie kibiców krakowskich w czasie mszy przynosi skutki w postaci nowego morderstwa za pomocą noża w plecy
- podwyżka cen gazu od 1 kwietnia

Co jeszcze, wpisujcie.

rzep
15-03-2006, 12:36
Trochę wiadomości w związku ze zbliżającą się rocznicą śmierci szefa światowej organizacji klechów - polskiego pochodzenia, czczonego w byłej ojczyżnie niczym..........
- święte pojednanie kibiców krakowskich w czasie mszy przynosi skutki w postaci nowego morderstwa za pomocą noża w plecy
- podwyżka cen gazu od 1 kwietnia
Co jeszcze, wpisujcie.

Co do rocznicy to oczywiście będą w mediach teksty typu,że cała Polska i cały świat modli się za duszę papieża. W tym dniu będzie zapewne obowiązywał zakaz organizowania wszelkich imprez rozrywkowych ,a także sprzedaży napojów:)
Co do gazu, to jasne że musi być podwyżka, bo przecież trzeba odzyskać i to może z nawiązką to co rząd wydał na rewaloryzację rent i emerytur.Z czegoś trza przecie dotować czarnych.
Tak,że wszystko w normie.amen.

RedBuntownik
15-03-2006, 13:02
A wszystko kloci sie z zasada ewangelicznego ubostwa, wystarczy przecie poczytac troche nowego testamentu by to zauwazyc, ale czarni oczywiscie musza byc bogaci

Racje miala Senyszyn mowiac ze w Polsce kosciol kk jest 5B
-bezczelny
-bezideowy
-bogaty
-bezduszny
-bezpostepowy

johnnyb
15-03-2006, 21:03
coś mi tu kurwa nie gra... zdaje się, że zaczynając ten temat, nadałem mu nazwę:

"chuja wojtyły życie po życiu;)"

a teraz patrzę i słowa 'chuja' ni chuja nie mogę znaleźć...

możliwy scenariusz wydarzeń

a) najebałem się, i zmieniłem nazwę

b) hackerzy z pisu

c) Larry ?????????????

a propos opcji a, wie ktoś, jak nazwę postu zmienić? przywrócę "chuja" i zobaczymy co wyjdzie...

a propos opcji C to byłbym wdzięczny za kilka słów wyjaśnienia od Wiadomej Osoby

Ogien
15-03-2006, 22:48
Nie przejmuj sie Johnnyb, ja jak pisze czsem do Wirtualnej Polski to oni na widok podpisu Ogien to chyba dostaja ataku serca bo zaraz mnie obcinaja nawet nie czytajac co napisalem.

Ogien

Josif
15-03-2006, 23:42
Jak to Larry to trzeba na niego napisać donos. Jak to zrobicie, to sie nim osobiście zajmę! :twisted:

LarryTM
16-03-2006, 00:59
Zapraszam. Adres redakcji znasz.

Scandalieros
16-03-2006, 01:25
Dobra, dobra.
Larry nie kozacz tak bo nadciagaja czasy ze Urban stanie przed plutonem ezekucyjnym, a ty - zanim Av cie zakopie - bedziesz musial wylizac wlasnym jezykiem podlogi we wszystkich kosciolach w Polsce

:lol: :lol: :lol:

ŁORCYK
16-03-2006, 01:52
oszobiscie jezdem zadowolony s decyzji jad-mina , a racej morderatora ,
bo :
pomimo , co ni jezdem praktykujoncy( z lenisztfa ni jezdem) , to razilo mnie nazywanie wojtyly chujem , mók to ino robic tylko jakis kutas...

Lewak
16-03-2006, 10:57
Nie nawaliłeś się Johnny, zostales "tylko" ocenzurowany :D
Widac Larry jest kryptokatolikiem :lol: i uraziles go swoim brutalnym ( a fe! ) postem ( czy to sie tak nazywa? )

Mietek
16-03-2006, 11:55
Racji Lewak jak i josif nie macie.

To jest moje zdanie, moja opinia.
Wojtyły za świętego, za autorytet nie uważam, modłów do niego nie wznoszę ale obrzucanie mięsem to nie ta klasa Panowie!
W ogóle nie uznaję obrzucania kogoś epitetapi wulgarnymi ( oj! ja świety nie jestem i raczej ich nadużywam, ale nie tu). To świadczy o braku argumentów.
Czy nie lepiej używać argumentów i faktów, nawet nadinterpretacji. Zniżacie się do owych, którzy piszą- mówią: łżeelita, bura suka, etc.

I pozdrawiam Was!

Lewak
16-03-2006, 12:10
Mietek, ja nie staje w obronie nazwy tematu ( tej poprzedniej przedocenzurowaniem ), widac zle zrozumiales moj "post" :lol: Napisalem tylko po to, bo pamietam,ze fucktycznie przed Wojtyłą stał wyraz na "ch"+ 2 dwie litery, dodam ze nie było to "a" i "m". Zreszta zgadzam sie z Tobą. Kurwa tworzy sie klub wzajemnej adoracji :twisted:

hafes
16-03-2006, 14:05
Dodaję do wątku rocznicy śmierci szefa światowej organizacji klechów.

Bijatyka maturzystów pod Jasną Górą

Marek Mamoń, Częstochowa 16-03-2006, ostatnia aktualizacja 16-03-2006 12:16

Do bijatyki między przybyłymi na pielgrzymkę maturzystami z Chmielnika i Pińczowa doszło we wtorek 14 marca przed Domem Pielgrzyma.

Bójkę sprowokowali pijani uczniowie Zespołu Szkół Zawodowych w Pińczowie. Zaczepiali swych rówieśników powracających z mszy w kaplicy Cudownego Obrazu na parking przed Domem Pielgrzyma. Zaczęło się od wzajemnego obrzucania śnieżkami, a skończyło się na tym, że maturzyści z Chmielnika zostali skopani, do autokaru wrócili z porozbijanymi lukami brwiowymi. Do bijatyki włączyły się nawet dziewczęta , które stanęły w obronie swoich kolegów. Sytuację próbowali opanować wychowawcy i księża. Nie poradziła sobie z nią nawet straż jasnogórska. Nastroje uspokoili dopiero wezwani do bitwy policjanci.
:lol:

Mietek
16-03-2006, 15:54
A co ich tak poróżniło, że w świetym miejscu zaczęli sie napierdalać?
Jednego nie rozumiem: czemu te ich ksiedzy i wychowawcy nie naparzali się między sobą?
Pewno poszło o dogmaty religijne lub postrzeganie religijności.
To które zatem lepsze religijnie? Pińczowiaki czy Chmielniccy?

I dziwne, że policja interweniowała w swiętym miejscu?
One, te dzieciaki, no maturzysty, po spowiedzi i komuniji sie naparzajom a ich zaraz pałować?
No kurwa źle się dzieje Kukuła!

johnnyb
16-03-2006, 21:51

Larry, czyli to Twoja robota? jednak wprowadzasz cenzurę?

Scandalieros
16-03-2006, 22:56
LarryTM napisał:

Larry, czyli to Twoja robota? jednak wprowadzasz cenzurę?
Musi. Urban dostal wyrok za nazwanie JPII "Bozkiem", "Brezniewem Watykanu". Za okreslenie typu: "Chuj" Urban stanalby przed plutonem egzekucyjnym, a Larry jako moderator razem z nim (dla towarzystwa :lol: :lol: )
Johnny, musisz sobie uswiadomic ze polska to panstwo komunistyczne tak jak Korea PN czy Kuba gdzie uprawia sie kult jednostki, tyle tylko ze zamiast Marksa, Engelsa, Lenina czcza Wojtyle, Rydzyka, Zycinskiego i cala ta bande czarnych sepow. 15 lat demokracji poszlo sie jebac. Nulle, Avy, Gucie to teraz taki sam motloch slepo poddany klerowi jak czlonkowie KC PZPR - tyle tylko ze teraz inaczej sie to nazywa.

Gleboko wsoplczuje wszystkim, ktorzy tam zostali i musza to wszystko przezyc...

null
16-03-2006, 23:33
Skoandalpierdolec :napisał .........j/w......

Nie piszesz czy się cieszysz ,że masz już swój * komunizm *,że już JEST to o czym tyle marzyłeś i na co tyle czekałeś ...... i nie musisz już na niego czekać......... ,ani "wyzwalać" na czołgach Wermachtu.....więc .przyjeżdzaj już nominacja na oficera SB czeka ...........zagracie sobie z jonnym w piłkę czaszkami katoli .........oczywiście po postrzelaniu do żywych ludzi .... .
Jeżeli zaś nie możesz wrócić to weź podwójną dawkę tych *różowych globulek* ale nie do ust ale do dupy bo połykanie jak widać ci nic nie pomaga .

Josif
16-03-2006, 23:41
Null! Dostajesz 10 lat łagru! Praca przy wyrąbywaniu tajgi was uszlachetni!

johnnyb
17-03-2006, 22:38
a Larry nie odpowiada... wstydzi się? a może on teraz jest kozak, bo PIS mu załatwi, że go Urban z pracy nie wyrzuci, za chore poglądy...

stahoo
17-03-2006, 22:43
a Larry nie odpowiada... wstydzi się? a może on teraz jest kozak, bo PIS mu załatwi, że go Urban z pracy nie wyrzuci, za chore poglądy...
Nie przejmuj sie.
Gdzies tam nie wstydza sie.....
http://www.xoxma.com.ua/foto/prikol2/huy_01.jpg

stahoo
20-03-2006, 15:52
Bo kasa jest naj.....
http://film.wp.pl/p/wiadomosc.html?id=67128&rfbawp=1142862256.588&kat=0&s=0

nestor
20-03-2006, 23:13
RedBuntownik napisał: Pani prof. Senyszyn napisała, że kościół w
Polsce jest 5B. Ja chciałbym dodać, że jest 6B:
Pani Senyszyn: jest bezczelny, bezideowy, bogaty, bezduszny,
bezpostępowy. Jest również "bezmyślny". Było to dawno temu, jeszcze
żył Wyszyński, Karol Wojtyła był już JPII, Na rusztowaniu, przed jakimś
budynkiem (chyba kuria w Krakowie), na dole kupa Parafian, JPII
dowcipkował. Chcieli kończyć, ale Lud nie odchodził, JPII zmusił
Wyszyńskiego by coś zanucił, w końcu wydusił "Góralu czy ci nie żal"
ale takim fatalnym głosem jak ja. Była kupa śmiechu.potem cisza i nagle
JPII: Słowacki napisał-: Polsko twa zguba wRzymie. I wiecie co miał rację,
W Watykanie można rzeczywiście się zgubić!!! Nestor

null
21-03-2006, 00:36
.................r

Ha, ha -...zaśmiał się hrabia po francusku ,
i splunął na owłosioną pierś hrabiny.
:(

stahoo
21-03-2006, 00:41
Ha, ha -...zaśmiał się hrabia po francusku ,
i splunął na owłosioną pierś hrabiny.
:(
Wesoly chlopak jestes.
Gdzie nie pojdziesz, tam sie z ciebie smieja.

Josif
22-03-2006, 23:54
No to null se pójdzie to wesołego łagru! :twisted:

johnnyb
01-04-2006, 18:34
kurwa, w normalnym kraju, to by nie przeszło nawet w prima aprilis...
http://wiadomosci.onet.pl/jp2/5168,1702,1319400,te xt.html

"Papieskie ciekawostki:
Machnięcie ręką
Jan Paweł II: gesty

[...]

Był wtedy - widzieliśmy to na własne oczy - naprawdę szczęśliwy. A nam "serca pałały" - i rodziła się między nami jakaś nowa więź... I zaczynaliśmy, być może, pojmować, co miał na myśli biblijny autor, kiedy pisał o dniach stworzenia: "I widział Bóg, że było dobre...".

Ale czas gonił - i ludzie odpowiedzialni za harmonogram pielgrzymki usiłowali przerwać ów serdeczny dialog Ojca z mieszkańcami Wadowic, i z nami wszystkimi. Tak jakby nie do końca rozumieli, o czym on mówi. Jakby myśleli: “To przecież nic ważnego! Ot, takie wspominki starszego pana. A tu czekają rzeczy naprawdę ważne! Na przykład koronacja obrazu...”.

Nigdy nie zapomnę tamtego machnięcia ręką, kiedy jeden z księży przerwał w końcu Papieżowi, żeby kontynuować celebrę. W tym momencie - jestem o tym coraz bardziej przekonany - byliśmy świadkami zderzenia dwóch różnych modeli religijności. W jednym z nich chrześcijaństwo oznacza moje dzisiaj (“tu i teraz”), o którym mówię Bogu i w którym towarzyszy mi Chrystus; w drugim - chodzi przede wszystkim o rytuał.

[...]

Jakaż nadzieja!

[...]

Tak, dzięki Janowi Pawłowi II zaczynam odkrywać świętych: przyjaciół, których proszę o pomoc i modlitwę."

z niecierpliwoścą czekam na kolejną część:

jan paweł drugi, gesty - pierdnięcie

rzep
01-04-2006, 19:53
Albo ten fragment

"A potem był pogrzeb. I homilia kard. Ratzingera, który powiedział: “Możemy być pewni, że nasz umiłowany Papież stoi obecnie w oknie w domu Ojca, spogląda na nas i nam błogosławi”.
Zdawało mi się nawet, że go widzę. Uśmiechał się: jak wtedy w Wadowicach."

Jeszcze trochę, a będzie przysięgał przed komisją do spraw uświęcenia,że nie zdawało mu się, ale widział na pewno.Kurwa, oszołomów jak widać nie sieją,bo sami się rodzą.

johnnyb
01-04-2006, 20:01
i coraz ich więcej, widzicie co się dzisiaj na Onecie dzieje... kurwa, jutro to dopiero będzie cyrk...

znowu trzeba będzie zagraniczne portale czytać, żeby wiedzieć, co się dzieje na świecie...

stahoo
01-04-2006, 21:16
Jest! Jest!
Nareszcie!
Caly swiat na to czekal!

http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=8251723&rfbawp=1143915175.203

rzep
01-04-2006, 21:44
i coraz ich więcej, widzicie co się dzisiaj na Onecie dzieje... kurwa, jutro to dopiero będzie cyrk..

Jutro? też. Ale co to będzie w piątą czy dziesiątą rocznicę, wyobrażam sobie. Nawet , a może zwłaszcza, jak przy władzy będzie PO z niejaką Radziszewską ( tą co z pianą na ustach rekomendowała projekt ustawy o "instytucie moralności)" jako minister do spraw religii RKat.i jej przewodniczącym moherowym berecie, tym co to wiecie dziadek...

szakal
01-04-2006, 22:09
a ja ma takie banalne pytanie. kto, dlaczego i jakim prawem udekorował moje miasto flagami narodowymi :?: :evil:

stahoo
01-04-2006, 22:44
a ja ma takie banalne pytanie. kto, dlaczego i jakim prawem udekorował moje miasto flagami narodowymi :?: :evil:Moze rocznica wyzwolenia?

johnnyb
01-04-2006, 22:51
może się komuś pojebało z 1. Maja ?

szakal
01-04-2006, 23:14
może się komuś pojebało z 1. Maja ?

to chyba ma jakiś mongolski kalendarz :P

null
01-04-2006, 23:28
a ja ma takie banalne pytanie. kto, dlaczego i jakim prawem udekorował moje miasto flagami narodowymi :?: :evil:
To oprócz Warszawy i winkiel udekorowano ...... O Q***a. :P

szakal
01-04-2006, 23:38
To oprócz Warszawy i winkiel udekorowano ...... O Q***a. :P

to Warszawę też :shock:

Josif
01-04-2006, 23:41
Wywiesili w stolicy tych flag kupe. Na początku to się zdziwiłem dlaczego, bo zaczeli wywieszać pod koniec miesiąca. Zastanawiałem się nad okazją jaka to by mogła być, żeby wywieszać te flagi. Ale szybko doszło do mnie, że w tym dziwnym kraju czcimy śmierć jakiegoś kolesia z Watykanu, tak jakby był wielkim wodzem rządzącym bezpośrednio w Polsce. Kurde! Kiedy skończy się ta papieżomania? Jak do kraju wrócą komuniści?

ŁORCYK
01-04-2006, 23:41
udekorowano kraj na PRIMA APRILIS , bo zont jezd jajcarski , wiadomo , kacki , lod dzisiej po kres kacocasu bedzie to swinto narodowe , flagi fskazane , nasztempnym sfintem zondowym bedzie SFINTE JAJO , zbiegajonce siem s katolickom wielganocom,
tys tseba zmnienic niektóre powiedzonka , na psyklad
" zrodzil sie pomysl " zamnieniamy na WYKLUL SIE POMYSL
itd

Josif
01-04-2006, 23:47
Te prima aprilis to będzie trwać cały rok i nie będzie wcale śmiesznie.

null
01-04-2006, 23:50
............. Kurde! Kiedy skończy się ta papieżomania? Jak do kraju wrócą komuniści?
O kurwa mać .........!!! to dlaczego mnie nikt nie powiedzał że oni gdzieś wyjechali .??? :shock:
Jak pomyślę że nasz ukochany *Uszaty * turla się pod mostami Mińska czy Moskwy to mnie jakoś tak dziwnie w ........odbycie ściska . :P :P :P

szakal
01-04-2006, 23:52
Jak pomyślę że nasz ukochany *Uszaty * turla się pod mostami Mińska czy Moskwy to mnie jakoś tak dziwnie w ........odbycie ściska . :P :P :P

to poślij mu koc w ramach pomocy humanitarnej :P

ŁORCYK
01-04-2006, 23:53
ni, bo bedzie upajajonco smisniehttp://images3.fotosik.pl/7/c6ea4q5gswrbwhz b.gif

Josif
01-04-2006, 23:56
Urban jest wyjątkiem potwierdzającym regułę.

null
02-04-2006, 00:07
to poślij mu koc w ramach pomocy humanitarnej :P
Wyglądasz mi na "młodego" i pewnie nie wiesz jak ci sie ten dowcip super udał .....
Otóż informuję cię że w latach 80 właśnie Urban nadzorował akcję z ramienia rządu *pomocy humanitarnej dla Ameryki *. A głównymi darami dla bezdomnych w ameryce były właśnie koce .
Jednym słowem....... dojebałeś Naczelnemu że aż miło .
Tak trzymaj ...nie żałuj *dziada *!!!!! :P :P :P :P :P :P

stahoo
02-04-2006, 00:16
mnie jakoś tak dziwnie w ........odbycie ściska . :P :P :P
Kokietka......

szakal
02-04-2006, 00:19
Wyglądasz mi na "młodego" i pewnie nie wiesz jak ci sie ten dowcip super udał .....
Otóż informuję cię że w latach 80 właśnie Urban nadzorował akcję z ramienia rządu *pomocy humanitarnej dla Ameryki *. A głównymi darami dla bezdomnych w ameryce były właśnie koce .
Jednym słowem....... dojebałeś Naczelnemu że aż miło .

efekt zamerzony :P akcję Uszatego pamiętam. z dobroci serca robił to chłopina :P:P bo w tej hameryce to pono Murzynów biją :P:P:P

szakal
02-04-2006, 00:21
mnie jakoś tak dziwnie w ........odbycie ściska . :P :P :P
Kokietka......

już gdzieś to napisałem ale nich tam.

rozmarzył się chłopina i już :P:P

Josif
03-04-2006, 18:31
Może on ma w odbycie glisty?

krisbaum
16-04-2006, 23:45
Przybędzie nam nowa relikwia :D
http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=8272148&rfbawp=1145220438.957

szakal
16-04-2006, 23:49
Przybędzie nam nowa relikwia :D
http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=8272148&rfbawp=1145220438.957

niech uruchomię seryjną produkcję to jeszcze zarobią i bezrobocie w okolicy spadnie :P a każda szanująca się parafia relikwię będzie chciała mieć :P:P:P

krisbaum
16-04-2006, 23:57
I modele do sklejania, wogóle to skandal, że Papamobile nie ukazało się w Małym Modelarzu :D Zamiast tego jakiś szwabski Bismarck, no chyba, że to pod nowego papieża :D

ŁORCYK
17-04-2006, 00:05
no !?
ni gadej co w Polszce jezd jesce MALY MODELARZ , przeca to wynalazek PRL !!

krisbaum
17-04-2006, 00:18
nieprzerwanie od 1957 roku, okładka najnowszego modelu:
http://mazowszelok.nazwa.pl/gazety/mm_big/mm_big_2 005/4_5_6_2005.jpg

szakal
17-04-2006, 00:32
nieprzerwanie od 1957 roku, okładka najnowszego modelu:
http://mazowszelok.nazwa.pl/gazety/mm_big/mm_big_2 005/4_5_6_2005.jpg

pancerny kardynał to i pancernik dali :P a co płynie już do Gdańska :?: trzeba na Helu działa szykować :P:P

ŁORCYK
17-04-2006, 00:47
http://images1.fotosik.pl/52/51j5gqihytc0kgcc.jpg

krisbaum
17-04-2006, 00:52
dobrze, że to nie Schlezwig-Holstein bo trza by sie było tej kurtuazyjnej wizyty obawiać :D

szakal
17-04-2006, 14:04
dobrze, że to nie Schlezwig-Holstein bo trza by sie było tej kurtuazyjnej wizyty obawiać :D

a cholera wie jakie ma to to zamiary :P:P

ŁORCYK
17-04-2006, 18:11
zróznicowane , pod psykryfkom pielgzymki kce zobacyc , cy ni mozno by bylo jakus wyrwac kasy rydzykowihttp://images2.fotosik.pl/7/y6i0h8qj8enjp 5wz.gif

johnnyb
21-04-2006, 00:22
Jan Paweł II jako święty może być patronem bezpłodnych par - powiedział postulator procesu beatyfikacyjnego papieża ksiądz Sławomir Oder, którego wypowiedź w czwartek wieczorem cytuje włoska agencja ANSA.
W wywiadzie dla internetowego włoskiego dziennika "Affaritaliani.it " ksiądz Oder podkreślił, że najczęściej doznawaną łaską przypisywaną Janowi Pawłowi II są narodziny dzieci w małżeństwach, które uważano za bezpłodne. Polski ksiądz, pracujący w wikariacie Rzymu dodał, że napływają liczne sygnały o doznanych łaskach, a to - jak przyznał - spowalnia proces kanoniczny.

Ksiądz Oder poinformował, że obecnie trwa zbieranie zeznań świadków, powołanych przez trybunał, pracujący w diecezji rzymskiej. Jednocześnie pracuje komisja historyczna, zbierająca dokumentację dotyczącą kandydata na ołtarze. We Francji natomiast prowadzone jest dochodzenie w sprawie cudownego uzdrowienia za wstawiennictwem Jana Pawła II.

:lol: :lol: :lol: koleś, który całe życie miał bezpłodny umysł, patronem bezpłodnych par... hmm, jaki idol, tacy fani... kurwa, ale cyrk...

ŁORCYK
21-04-2006, 00:46
ksiunc Odor ma widzenie co PAPA pogado z duchem sfintym ji beszplodne pary lod tego casa nic ino bedom siem modlily ji modlily , a duch sfienty bedzie zaplodnial ji zaplodnial zonki chopñoff sz piaskiem w jajach , ji syckie bedom na ziemii scensliwe , bo bedzie pelno tu i tam palentajoncych sie malych Jezuskóff na sfiecie

Scandalieros
21-04-2006, 02:38
Przybędzie nam nowa relikwia
Dobrze by bylo jakby zrobili z figura Kwasniewskiego w srodku... :twisted:

rzep
21-04-2006, 10:00
Jan Paweł II jako święty może być patronem bezpłodnych par

: kurwa, ale cyrk...

No to bezpłodne pary będą mogły se zaśpiewać:
Ale cyrk, kurwa mać
Trzeba będzie dupy dać...

AleLuja
21-04-2006, 13:57
Bo to dlatego że małżeństwa bezdzietne (napisali pary) po pielgrzymkach u JP2 doznawali cudów dziecioróbstwa . Jak by kto nie wiedział co to się wyprawia na tych pielgrzymkach (terapia seksualna) .
Moim zdaniem JP2 powinien jeszcze jeden zaszczytny tytuł otrzymać „Patron rogaczy”

Lewak
22-04-2006, 14:02
Ach polecam wam drodzy forumowicze film : "Wszyscy jesteśmy Chrystusami" gdzie Marek Koterski nabija sie z wierzacych w SAMI WIECIE KOGO.
Pokolenie MP3, czy JP2? :D
AleLuja- zazdroszcze mieszkania w normalnym panstwie...

szakal
23-04-2006, 00:58
AleLuja- zazdroszcze mieszkania w normalnym panstwie...

no co ty, czy ktoś normalny je żaby i ślimaki :?: :P:P:P:P

krisbaum
23-04-2006, 01:16
My z kolei dla nich żremy zgniłe ogórki i zgniłą kapustę, niech więc najlepiej każdy zostanie przy swoich frykasach :D
Z drugiej strony mój wujek, rodowity niemiec, dałby się za zupę ogórkową pokrajać, każdego więc można nawrócić na normalne żarcie :D

szakal
23-04-2006, 01:18
Z drugiej strony mój wujek, rodowity niemiec, dałby się za zupę ogórkową pokrajać, każdego więc można nawrócić na normalne żarcie :D

rany, to jageś ty się uchowoł czorny w tyj famili :?: :P:P:P

krisbaum
23-04-2006, 01:39
Porucznik Tuwok jest tylko moim wzorcem, a ujek ożenił sie z moją ciotką Polką, reszta famili to też Pol... a zresztą cholera wie, mam dużo zdjęc przodków we wiadomych mundurach :D Prababka nawet renta z Niemiec miała bo pradziadek zmarł na froncie wschodnim.

Scandalieros
23-04-2006, 05:45
Prababka nawet renta z Niemiec miała bo pradziadek zmarł na froncie wschodnim.
Znaczy sie, ze jak wrocimy z emigarcji z Whermahtem to staniesz na bacznosc i zaczniesz krzyczec: Oh main Got, nasi wrocili! :P

Lewak
23-04-2006, 10:49
E tam a mi wlasnie to robactwo smakuje, przede wszystkim morskie.

szakal
23-04-2006, 14:36
Znaczy sie, ze jak wrocimy z emigarcji z Whermahtem to staniesz na bacznosc i zaczniesz krzyczec: Oh main Got, nasi wrocili! :P

to wy tam na Florydzie Whermaht macie :?: :P

johnnyb
23-04-2006, 15:30
jest w necie jeszcze jedno miejsce, gdzie można wojtyłę krytykować!!!

http://www.legialive.pl/news.php?NewsID=18062

moje posty na dole strony :twisted:

stahoo
23-04-2006, 15:54
jest w necie jeszcze jedno miejsce, gdzie można wojtyłę krytykować!!!
Mysle, ze to cie zaciekawi.

http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=8283265&rfbawp=1145796980.173

johnnyb
23-04-2006, 16:35
Dzięki Stasiu, nie ma to jak dobre wiadomości :) jest jeszcze w kraju trochę normalnych ludzi :)

null
23-04-2006, 17:19
Dzięki Stasiu, nie ma to jak dobre wiadomości :) jest jeszcze w kraju trochę normalnych ludzi :)
..i widzisz że nie wszyscy normalni...... wyjechali ,..a szkoda :wink: :wink: :wink:

szakal
23-04-2006, 17:53

sorry z całym szacunkiem ale co jest normalnego w niszczeniu pomników :?: zauważ że każda epoka ma swoich idoli, którym funduje pomniki. potem przychodzą następni i burzą to co zbudowali poprzednicy zachowując się dokładnie tak jak ci, których potępiali. robiąc w ten sposób daje się tylko argumenty do ręki swoim przeciwnikom :(

nie jestem zwolennikiem stawiania setek pomników JP2 jak również żadnych innych pomników ale ich niszczenie uważam za wandalizm i działanie bardziej szkodliwe niż pożyteczne...

johnnyb
23-04-2006, 18:54
szakal, przyjdzie taki dzień, że zburzymy je wszystkie :twisted:

tak, jak te chuje burzyli w 1989 nasze pomniki.

szakal
23-04-2006, 19:03
szakal, przyjdzie taki dzień, że zburzymy je wszystkie :twisted:

OK nie ma sprawy ale pomysl chwilę co to właściwie da :?: sam piszesz
tak, jak te chuje burzyli w 1989 nasze pomniki.

więc kim się wtedy staniesz :?: pomyślałeś :?: a niech sobie stoją i obrastają je chwasty i srają po nich ptaki w końcu same się rozsypią...

johnnyb
23-04-2006, 19:12
nie możemy pozwolić żeby to dziadostwo zaśmiecało nasze miasta. zmieni się napis na cokołach, i powstawia pomniki Gierka, Jaruzelskiego, Świerczewskiego i innych Wielkich Polaków. i będzie porządek.

szakal
23-04-2006, 19:18
nie możemy pozwolić żeby to dziadostwo zaśmiecało nasze miasta. zmieni się napis na cokołach, i powstawia pomniki Gierka, Jaruzelskiego, Świerczewskiego i innych Wielkich Polaków. i będzie porządek.

tak jak w Dąbrowie Jimmiemu Hendrixowi Polacy :):):) moze postulować żeby miały odkręcane głowy wtedy nie trzeba będzie niszczyć tylko podmieniać te z magazynu w zależności od opcji politycznej rządzącej w danej chwili :P:P:P

Josif
23-04-2006, 19:18
No właśnie! Bo moja matka zastanawiała się po co oni te pomniki papieża budują, bo jak się zmieni ustrój to je i tak zburzą.

null
23-04-2006, 19:26
Wiesz ,tak naprawdę to z tych co wymieniłeś tylko ten gad Jaruzelski zasmradza jeszcze ulice , ale cokół z napisem ma już przygotowany w piwnicy *zakładu pogrzebowego * i niedługo już będzie porządek .
Zapomniałeś o Kiszczaku ,któremu chyba należało by przyśpieszyć postawienie pomnika nagrobnego obok tego wszarza Gierka i zdrajcy Świerczewskiego .... :P

null
23-04-2006, 19:30
No właśnie! Bo moja matka zastanawiała się po co oni te pomniki papieża budują, bo jak się zmieni ustrój to je i tak zburzą.
W kestiyi formalnej do jakiego ustroju należał papież??? :P

grochovitz
23-04-2006, 19:52
Pierdolec był zawodowcem prawie apolityczny ( paktował z każdym aby tylko promować swoje państewko i posyłać kolonizatorów aby bałamucili tubylców), choć jego prywatne poglądy i sympatie były lekko wychylone w prawo. Sukinsyn był brunatny niczym hebanowa tapicerka rydzykowego Maybacha.

johnnyb
23-04-2006, 20:15
brawo Towarzyszu Grochovitz, takich ludzi Nam trzeba, ideowych, słusznie myślących!

pomysł z odkręcanymi głowami ciekawy, ale jakby wyglądał Gierek w długim płaszczu z laską zakończoną krzyżem w ręku.... chyba jednak trzeba będzie całość przetopić...

stahoo
23-04-2006, 20:21
Wiesz ,tak naprawdę to z tych co wymieniłeś tylko ten gad Jaruzelski zasmradza jeszcze ulice , ale cokół z napisem ma już przygotowany w piwnicy *zakładu pogrzebowego * i niedługo już będzie porządek .
Zapomniałeś o Kiszczaku ,któremu chyba należało by przyśpieszyć postawienie pomnika nagrobnego obok tego wszarza Gierka i zdrajcy Świerczewskiego .... :P
Ale cie, kurwa, ponioslo.
I wyszlo, ze wiesz tyle co nic.
Zaczac powinies juz od Traugutta. Po drodze zaczepic Warynskiego, Marchlewskiego, Dzierzynskiego, Bieruta i wielu innych.
W koncu i Gomulka tez nie od macochy.
To, ze tego nie zrobiles, swiadczy zes gowniarz jeszcze i PO PROSTU pytlujesz tylko o tych, o ktorych CUS TAM KTUS ci powiedzial.
Na lekcjach religii, albo pod budka z piwem.
Gdzie ta budka?
Tez chce skoczyc na piwo.

null
23-04-2006, 20:29
Pierdolec był zawodowcem prawie apolityczny ( paktował z każdym aby tylko promować swoje państewko i posyłać kolonizatorów aby bałamucili tubylców), choć jego prywatne poglądy i sympatie były lekko wychylone w prawo. Sukinsyn był brunatny niczym hebanowa tapicerka rydzykowego Maybacha.
...i tylko tyle wiesz o .....ustroju ???.
zawiodłeś mnie . :shock: :shock: :shock:

null
23-04-2006, 20:37
Zaczac powinies juz od Traugutta. Po drodze zaczepic Warynskiego, Marchlewskiego, Dzierzynskiego, Bieruta i wielu innych.
To, ze tego nie zrobiles, swiadczy zes gowniarz jeszcze i PO PROSTU pytlujesz tylko o tych, o ktorych CUS TAM KTUS ci powiedzial.
.
..widzisz jonnyb.... czuj się opierdolony ....i ucz się gamoniu ! o swoich protoplastach . :mrgreen:

szakal
23-04-2006, 20:58
.
..widzisz jonnyb.... czuj się opierdolony ....i ucz się gamoniu ! o swoich protoplastach . :mrgreen:

:?: :?: :?: :shock:

stahoo
23-04-2006, 21:14
.

:?: :?: :?: :shock:
Nie dziw sie.
Jego juz calkiem popierdolilo.
Jutro zapomni, jak ma na imie.
I czy wierzacy jest, czy nie....?

Mietek
23-04-2006, 21:21
Staś!
taki on teraz bohater.
WEyobrażasz sobie jak on pyskował głośno za komuny.
W piwnicy, specjalnie wygłuszonej.
Teraz szczeka.
I niby gryzie.
Widać, że...chrześcijanin.
Zaprawdę powiadam Wam niezbadane są wyroki.

szakal
24-04-2006, 00:04
pomysł z odkręcanymi głowami ciekawy, ale jakby wyglądał Gierek w długim płaszczu z laską zakończoną krzyżem w ręku.... chyba jednak trzeba będzie całość przetopić...

zawsze można powiedzieć że się za hutnika przebrał :):) a ta laska to lanca do spustu surówki :):):)

szakal
24-04-2006, 00:07
W kestiyi formalnej do jakiego ustroju należał papież???

rany ale burak :P co to papież postawił ten pomnik czy ludzie, którzy pewnien ustrój tworzą :?:

czemu nie zapytałeś do jakiego ustroju należał Kopernik :?: :P:P:P

grochovitz
24-04-2006, 06:36
Pomniki Wojtyły nie żyją wcale w takiej pełnej sielance jak niektórzy mogliby pomyśleć :lol:

http://www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_060424/ kraj/kraj_a_17.html

Uszkodzili pomnik papieża
Nieustaleni do tej pory wandale uszkodzili w nocy z soboty na niedzielę pomnik Jana Pawła II na placu Papieskim w Sosnowcu. Oderwali krzyż i fragment ręki. Uszkodzona figura wykonana jest z masy żywicznej. Miała stać na placu do momentu zastąpienia przez pomnik z brązu: duży betonowy podest w kształcie barki z figurą Jana Pawła II wysokości ok. 4,5 metra.

stahoo
24-04-2006, 13:10
Uszkodzili pomnik papieża
Zgrzeszyles!
VII przykazanie naruszyles.
http://forum.nie.com.pl/viewtopic.php?t=2049&postdays=0&postorder=asc&start=90
Poskarze sie........................nullowi.
On ci u nas ekspert od takich spraw.

AleLuja
24-04-2006, 15:06
Szkoda że tylko łape mu urwali , huja to nie miał a do łba niedosięgneli. Ale na początek może być

Lewak
24-04-2006, 16:26
........................
ten.....................zero...................... .null..................caly czas....................robi...................... te.....................pierdolone................. ....kropki :D fajnie zes stachu w koncu to wysmial :lol: Kiedys Eco napisal ze po wielokropkach poznaje grafomanow

null
25-04-2006, 00:30
.................
ten.....................zero...................... .null..................caly czas...............
..............................................

Poza tym że jest to 640 -ste odniesienie jakiegoś dupka do mojego nicka ,,,,,,,,,,,,,,.................................... ....to nie ma do kogo gęby otworzyć
nuda...... :x

Lewak
25-04-2006, 01:35
z..........r.........o...........b..........i..... ..........l.............e..........m to CELOWO :D Null wiem ze sie wciaz i wciaz dopierdalamy do tego, no ale po ki chuj taki nick wybrales? "Zebys wiedzial dupku ilum dupkom" jak kiedys niepoprawnie odpisywales na posty nśp. Sclavusa? ( tego co mial gola babe przy nicku )
Swoja droga dzieki temu ze tu pisujesz znacznie poprawiles swoj styl pisania..............chociaz...............wciaż marny, raczej... :D Ale i tak brawa sie naleza. Zainteresowanych odsylam do starych postow, niech sobie znajda i ocenia sami :D

Josif
25-04-2006, 11:15
Null! Jeśli ci się nudzi to raus masochisto jeden!

Yapcia
25-04-2006, 11:27
Pojebanie z popierdoleniem, biała gorączka co się dzieje w tym kraju. Dobrze, że od maja Islandia otwiera granicę, bo im dalej tym lepiej. Żeby w cywilizowanym kraju przez cały dzień mówiono o śmierci jednej osoby, to już jest szczyt. Ktoś się łapie ze mną na Islandię? :twisted:

Josif
25-04-2006, 11:32
Jeden dzień? Chyba cały miesiąc!

Islandia? Ale tam jest zimno i języka nie znam, i co tam można robić? Sople liczyć?

LarryTM
25-04-2006, 12:42
Pomysl na drugi raz zanim cos napiszesz, wyrob sobie wreszcie odruch korzystania z googla. Gdybys choc przez chwile sie zastanowil i zagooglal - wiedzial bys ze Islandia to bardzo ladny kraj posiadajacy ogromny rynek pracy - informatycy, inyzynierowie oraz lekarze. Przecietna pensja (+/-) 3 razy wyzsza niz u nas.

szakal
25-04-2006, 13:26
Pomysl na drugi raz zanim cos napiszesz, wyrob sobie wreszcie odruch korzystania z googla. Gdybys choc przez chwile sie zastanowil i zagooglal - wiedzial bys ze Islandia to bardzo ladny kraj posiadajacy ogromny rynek pracy - informatycy, inyzynierowie oraz lekarze. Przecietna pensja (+/-) 3 razy wyzsza niz u nas.

protestuję :!: :twisted: nie męcz biednego tow. Wisarionowicza, on ma już i tak kłopoty z chemią i informatyka a ty mu jeszcze dowalasz geografię. tak nie można, tak nie postępuje dobry konsomolec :P:P:P

Lewak
25-04-2006, 14:00
Wlasnie i nie tylko dla nich- nawet dla mnie tez jak juz, jesli ukoncze studia, to tam chyba pojade. Zreszta chcialem leciec na wakacje patroszyc ryby czy cus innego robic :D to jest super kraj, a podobno dziewczyny sa jak z bajki!

AleLuja
25-04-2006, 16:40
Ta . Potem będzie Islandio ojczyzno moja ty jesteś ......
Kiedy wreszcie w Polsce będzie tak że przeciętny Polak nie będzie zmuszony wyjeżdżać na harówki zagraniczne i nie będzie się wstydził swojej polskości za granicami, podczas wyjazdów turystycznych.
Za 1000 lat ?

johnnyb
25-04-2006, 20:41
Lewak, dobrze kombinujesz:) miała na imię Hjordis, słodziutka cipeczka, miała tam na dole kręcone, prawie białe włoski, wiek ok 19 :)

ale poza tym: zimno jak chuj przez jakieś 8 miesięcy, dni jeszcze krótsze niż w pomrocznej, alkohol drogi, a słodycze mają z ... suszonych ryb...

za to podobno wszyscy łoją wódę na potęgę (Hjordis opowiadała, czasem lepiej pogrzebać w cipce niż w googlach :twisted: ) dragami nie gardzą, więc chyba warto spróbować. ja ruszą tanie połączenia z Polski to możemy się tam na imprezkę ustawić :)

null
25-04-2006, 20:59
Pojebanie z popierdoleniem, biała gorączka co się dzieje w tym kraju. ........ Żeby w cywilizowanym kraju przez cały dzień mówiono o śmierci jednej osoby, to już jest szczyt...... :twisted:

Ty mówisz że cały dzień ,to ty jesteś również pojebany , TU na tym forum o tym mówi się już 388 dni ,mało tego powiem ci w tajemnicy że każdy dupek ( np Yapcia) który wchodzi na ten wątek rozpoczyna swój post od ola ola ahaha miesiąc temu ...gadali o śmierci jednej osoby :P :P
Cóż ty o takim * porąbańcu * możesz ....powiedzieć .... :lol:

ps jestem za tym by takich wyslać ......... na Islandię , :D

Josif
25-04-2006, 21:11
Mnie to możesz wysłać jeszcze bliżej. Wystarczy mi Austria.

Nie znam języka urzędowego Islandii. Nie jestem informatykiem, inżynierem, lekarzem. Jak mi się uda to może się zajmę ochroną środowiska. A w Polsce to jest kupa roboty z tym związanej, a w takiej Islandii to już od dawna mają tam czyściutko pewnie.
3x większe zarobki? A jakie są tam Lebenkosten?

null
25-04-2006, 23:01
słodziutka cipeczka, .....

..........j pogrzebać w cipce )

Słuchaj jonnyb ja tam nie będę tego rozgłaszał ,ale w końcu nawet jakiś ćwierćinteligent z tego forum może zajrzeć do psychoanalizy Freuda i doczyta się że takie eksponowanie popędu seksualnego jest charakterystyczne dla chorych z nerwicą skojarzeniową .
Mnie to osobiście *wisi * ,ale im więcej gadasz i zapewniasz jaki to ż ciebie wielki jebaka tym bardziej odkrywasz wszystkim żeś po prostu IMPOTENT .
Na moją dyskecję możesz liczyć ,ale wiesz jacy potrafią być .....ludzie . :P

stahoo
25-04-2006, 23:11
słodziutka cipeczka, .....

..........j pogrzebać w cipce )
Mnie to osobiście *wisi * ale wiesz jacy potrafią być .....ludzie . :P
No.............null...................no.......... ......wiesz...................szkoda cie...........chlopie.........

null
25-04-2006, 23:24
......szkoda cie.chlopie..
....i twój żal też mnie ......... *wisi* , :P :P :P

ps. przecież < wisieć musi coś ,aby stać mógł on> ... :lol:
Szekspira nie znasz... ???? :D

stahoo
25-04-2006, 23:40
Szekspira nie znasz... ???? :D
A w ktorej celi on siedzi?

Scandalieros
26-04-2006, 06:44
....i twój żal też mnie ......... *wisi*
Ty Dzizus, wyluzuj. Co ma wisiec nie utonie. Twoj idol sie nie utopil bo chodzil po palach zanurzonych w wodzie, za to go powiesili na deskach.
Ty jak nie zawisniez... to mozesz sie utopic. Uwazaj na siebie.

stahoo
26-04-2006, 11:31
Ty jak nie zawisniez... to mozesz sie utopic. Uwazaj na siebie.
Zlego..........diabli.........nie..........biora.

szakal
26-04-2006, 13:30
Mnie to osobiście *wisi * ,ale im więcej gadasz i zapewniasz jaki to ż ciebie wielki jebaka

bo doniosę do kurii że się wyrażasz :P

Josif
26-04-2006, 13:30
A jeszcze coś jest takiego co się zwie jaszczurką Jezusa. Gad ten ucieka przed napastnikiem do wody, co wygląda jakby po niej biegł, a potem sobie z dala od brzegu pływa i czeka aż niebezpieczeństwo minie.

RedBuntownik
26-04-2006, 15:54
Mnie to osobiście *wisi * ,ale im więcej gadasz i zapewniasz jaki to ż ciebie wielki jebaka

bo doniosę do kurii że się wyrażasz :P

w kurwi juz wiedza, dopieprzyli mu juz 2 pielgrzymki na Jasna Gora + 20 zdrowasiek biegiem wokol kosciola z monstrancja

stahoo
26-04-2006, 16:20
biegiem wokol kosciola z monstrancja
Za ta monstrancje to masz przechlapane.
Wiesz u kogo?
Nie mow, ze nie uprzedzalem.

RedBuntownik
26-04-2006, 16:24
Nasz inkwizytor Torquemada moze mi naskoczyc :D :D

Scandalieros
26-04-2006, 19:37
Nasz inkwizytor Torquemada moze mi naskoczyc
Uwazaj bo jeszcze to zrobi.
Agent Grucha donosi, ze av na basenie, jak jest chujowa woda to skacze na dupe... :lol: :lol: :lol:

Josif
26-04-2006, 23:48
Co za agent Grucha? Co wy towarzysze pierdzielicie?

RedBuntownik
27-04-2006, 00:12
Agent Grucha to prawacki prowokator

Yapcia
27-04-2006, 12:43
Zdaję sobie sprawę z tego, iż Islandia jest krajem ładnym i bogatym oraz jakie mniej więcej są tam pensje, dlatego napisałam, że chcę tam jechać. A przede wszystkim nie ma tam tak dużo Polaków, więc jeżeli nie rozumiesz zbyt dokładnie tego co napisałam, to zastanów się czy nie warto byłoby zapytać, zanim kogoś pojadziesz. I nie muszę korzystać z Google żeby się dowiedziec coś o Islandii, bo na tylke inetersuję się turystyką, iz dużo mogę opowiedzieć na temat tego kraju. Więc pozdrawiam i ppolecam trenowanie czytania ze zrozumieniem :)

A tak w ramach dokończenia mojej wypowiedzi, 1)rodzaj żeński jestem, 2) przyjmę krytykę na klatę jeżeli stworzysz rodzaj żeński od rzeczownika "dupek", 3) moja wypowiedź była stwierdzeniem faktu, 4) jeżeli zauważyłeś w mojej wypowiedzi tekst tego typu, jak napisałeś, no to masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem, 5) a jeżeli nie wiesz, to na forum każdy pisze, co myśli, zwłaszcza na forum NIE. Poza tym pozdrawiam :lol:

Josif
27-04-2006, 17:46
Agentem Gruchą zajmiemy się kiedy indziej towarzyszu Red!

Ja tam wolę Niemcy. Niezłe są tam zarobki i jak ostatnio czytałem Lebenkosten są często niższe niż u nas. I znam niemiecki i jest bliżej.

null
27-04-2006, 19:51
A to chyba do mnie ,więc odpowiadam

, 1)rodzaj żeński jestem, :
wybacz ......ale pod nicka nie..... zaglądałem . :P

2) przyjmę krytykę na klatę jeżeli stworzysz rodzaj żeński od rzeczownika "dupek",
gdzież bym śmiał *walić * nawet krytyką w ..piersi, aaafuuu :P
3) moja wypowiedź była stwierdzeniem faktu, lol
5) a jeżeli nie wiesz, to na forum każdy pisze, co myśli, zwłaszcza na forum NIE. Poza tym pozdrawiam :
..i to właśnie ja też ...uczyniłem . również pozdrawiam :P :P

Scandalieros
27-04-2006, 20:53
przede wszystkim nie ma tam tak dużo Polaków
To jest jeden z powodow dla ktorych wyprowadzilem sie na Floryde. Jak najdajalej od polaczkowa...

jeżeli stworzysz rodzaj żeński od rzeczownika "dupek",
dupeczka :D

Josif
27-04-2006, 21:18
A kiedyś Hitler a potem Stalin chcieli zrobić porządek w Polaczkowie i tak samo jak w czasie zaborów też im się nie udało!

null
27-04-2006, 21:25
[quote=Yapcia]przede wszystkim nie ma tam tak dużo Polaków
To jest jeden z powodow dla ktorych wyprowadzilem sie na Floryde. Jak najdajalej od polaczkowa...

Nie ilość ale jakość polaków się liczy , ale cóż to że Florydę należy omijać ze względu na ciebie *szerokim łukiem *jakoś......... przeboleję . :P :P :P

stahoo
27-04-2006, 21:30
Nie ilość ale jakość polaków się liczy , (...)należy omijać
I tu masz zupelna racje.............................null.
Niby prawie............40 mln, a........................jak dzieci sie zachowuja.
I juz nas zaczynaja................................. omijac.......i ruchac na wszystkie strony.

Josif
27-04-2006, 22:11
I biegają tam po Belgii i zarzynają ludzi, żeby zabrać im cud techniki mp3.

null
28-04-2006, 00:02
I biegają tam po Belgii i zarzynają ludzi, żeby zabrać im cud techniki mp3.
...uważasz że lepsi są te kundle chcący wrócić do kraju na czołgach Wermachtu i pragnieniem podniesienia "ogona" i zamiany skomlenia na szczekanie w formacji zwanej ZOMO ........ :P

stahoo
28-04-2006, 00:07
szczekanie w formacji zwanej ZOMO ........ :P
No to ty jeszcze nie wiesz, co to prawdziwe ZOMO.
Za........................mlody...............jest es.
Czy..............co?

krisbaum
28-04-2006, 00:09
null używa Opery!? No chociaż tyle, pierwszy krok do oświecenia :D

RedBuntownik
28-04-2006, 00:11
null używa Opery!? No chociaż tyle, pierwszy krok do oświecenia

znak opery to zero a null sie z zerem wlasnie identyfikuje :D

krisbaum
28-04-2006, 00:49
achem achem... znak Opery to O (O jak Oleksy), i ja też używam tej najlepsiejszej przeglądary...

Iulius Caesar
28-04-2006, 01:11
A w czym jest lepsza od Firefoxa??

szakal
28-04-2006, 01:18
A w czym jest lepsza od Firefoxa??

chociażby tym że masz pocztę na jednym panelu. możesz wywalić tego outlook expressa do kosza.

Iulius Caesar
28-04-2006, 01:35
Już dawno wywaliłem na rzecz Thunderbirda :wink:

szakal
28-04-2006, 01:37
Już dawno wywaliłem na rzecz Thunderbirda :wink:

tyle że w Operze masz 2w1 takie wash and go :P:P:P

Iulius Caesar
28-04-2006, 02:02
Bo ja wie, czy to taki plus wielki :wink: . A jakieś inne??

null
28-04-2006, 02:03
........
No to ty jeszcze nie wiesz, co to prawdziwe ZOMO.
Za........................mlody...............jest es.
Czy..............co?
Oj widziałem ich w akcji ...czterech bez... strachu napierdalali tak trzech bandziorów ,że dwaj z nich pogubili piórniki i zeszyty z tornistrów ,a temu trzeciemu *uzbrojonemu *pobili okulary i połamali mu tą ..laskę . :P

szakal
28-04-2006, 02:04
Bo ja wie, czy to taki plus wielki :wink: . A jakieś inne??

szybasza jest :P miałem liska i mulił jak IE :(

RedBuntownik
28-04-2006, 02:05
achem achem... znak Opery to O (O jak Oleksy), i ja też używam tej najlepsiejszej przeglądary...

zlezy z ktorej strony patrzec :lol:

i zalezy jak sie jeszcze zinterpretuje :lol:

Iulius Caesar
28-04-2006, 02:13
Za to Firefox ma więcej rozszerzeń :P . Poza tym z tą szybkością to bym nie przesadzał, wielkiej różnicy nie ma :wink: .

RedBuntownik
28-04-2006, 02:17
Za to Firefox ma więcej rozszerzeń Razz

tylko, ze ja na Foxie nie moge np. ogladac filmikow, brakuje wtyczek...a wtyczki tylko pod XP dzialaja a ja mam 98se :?

szakal
28-04-2006, 02:19
Za to Firefox ma więcej rozszerzeń Razz

tylko, ze ja na Foxie nie moge np. ogladac filmikow, brakuje wtyczek...a wtyczki tylko pod XP dzialaja a ja mam 98se :?

rany to ty z Białorusi nadajesz?:?: :P

RedBuntownik
28-04-2006, 02:36
rany to ty z Białorusi nadajesz?Question Razz

:?: :?: :?: :?: :?: :?:

Chodzi mi przeglodarkie Firefox

nie wiem co z tym ma Bialorus wspolnego

stahoo
28-04-2006, 06:23
Oj widziałem ich w akcji ...czterech bez... strachu napierdalali tak trzech bandziorów ,że dwaj z nich pogubili piórniki i zeszyty z tornistrów ,a temu trzeciemu *uzbrojonemu *pobili okulary i połamali mu tą ..laskę . :P
Wiesz......za co.....Kain.......zabil........braciszka?

Scandalieros
28-04-2006, 06:29
ja mam 98se
To dlatego masz taka "postrzepiona" choragiewke :)

szakal
28-04-2006, 08:50

Scandalieros ci to wyłuszczył :)

stahoo
28-04-2006, 13:19
Chodzi mi przeglodarkie Firefox
Jak to co?
Ja to wiem, bo z Rosji nadaje.
I wszyscy tak samo mysla.
Ze komputer mam lampowy, na dynamo, a Internet na gaz.....
Gdzies to juz na forum pisalem.

szakal
28-04-2006, 13:22

Stasiu a kto pedałuje :?: :P :P :P

stahoo
28-04-2006, 14:00

Stasiu a kto pedałuje :?: :P :P :P
Политзаключенные. (wiezniowie polityczni)
Ech.......
Av by tak posadzic na rowerek :lol:

Josif
28-04-2006, 15:24
A co wy chcecie od Białorusi? Jakimiś beznadziejnymi stereotypami sie posługujecie.

Lepiej pochwalcie się skąd macie te XPeki?! :lol:

RedBuntownik
28-04-2006, 16:57
Lepiej pochwalcie się skąd macie te XPeki?! Laughing

Zdobyli podczas walki z kapitalizmem korporacji....

od piratow :lol: :lol: :lol:

Josif
28-04-2006, 17:18
Bój to jest nasz ostatni
Krwawy skończy się trud,
Gdy pirat nasz bratni
Ogarnie ludzki ród!

krisbaum
28-04-2006, 18:35
Ja w Operze cenię sobie to, że większość potrzebnych mi w śmiganiu po necie rzeczy mam od razu po instalacji, jasne że Ogniolisek po założeniu wtyczek jest również świetną przeglądarką (może nawet i lepszą) tylko że ja leniwe bydle jestem i mi się nie chce.
Poza tym szkoda tracić czas na próżne dyskusje n.t. która jest lepsza bo obie są bardzo dobre, po prostu rzecz gustu.
Lepiej skopmy null'a :twisted:

stahoo
28-04-2006, 18:53
A inne to co? Od macochy?
Jeszcze sie obraza z zazdrosci i drapaka dadza z forum

RedBuntownik
28-04-2006, 19:09
A inne to co? Od macochy?
Jeszcze sie obraza z zazdrosci i drapaka dadza z forum

Ja proponuje skopac wszystkich katoli na tym forum :D

Profilaktycznie :twisted: :twisted:

Josif
28-04-2006, 20:41
Ale jak mamy ich skopać wirtualnie? :?:

szakal
29-04-2006, 01:52
A co wy chcecie od Białorusi? Jakimiś beznadziejnymi stereotypami sie posługujecie.

Lepiej pochwalcie się skąd macie te XPeki?! :lol:

podpierdolilim proboszczowi :P

Scandalieros
29-04-2006, 02:50
podpierdolilim proboszczowi
Proboszcze to juz na VISTA jezdza... :(

szakal
29-04-2006, 17:25
podpierdolilim proboszczowi
Proboszcze to juz na VISTA jezdza... :(

no to trzeba będzie się kopnąć do klechy na "zakupy" :P :P :P

Josif
29-04-2006, 18:52
A skąd wiecie towarzysze, co proboszcze mają?

Scandalieros
29-04-2006, 19:40
A skąd wiecie towarzysze, co proboszcze mają?
Agent Grucha doniosl... 8)

Josif
29-04-2006, 20:35
Ale Visty mają być dopiero na styczeń 2007 roku!

szakal
29-04-2006, 21:00
Ale Visty mają być dopiero na styczeń 2007 roku!

dla ciebie.... tfu, ty najpierw musisz XPeka wypróbować :P

krisbaum
29-04-2006, 23:34
ja bym proboszczom ASTALAVISTA zapodał :D
przepraszam jeżeli pokaleczyłem ale ja nie abla

Josif
29-04-2006, 23:37
Towarzyszu szakal! Przeciez mam XPeka!

A to szło chyba tak: Hastalavista bejbe!

szakal
29-04-2006, 23:40
Towarzyszu szakal! Przeciez mam XPeka!

A to szło chyba tak: Hastalavista bejbe!

:oops: :oops: sorry pomyliłem was z czerwonym buntownikiem :(

Josif
29-04-2006, 23:43
Towarzyszu szakal! Pomylić mnie? Wstyd!

szakal
29-04-2006, 23:51
Towarzyszu szakal! Pomylić mnie? Wstyd!

kolor ten sam to i machnąć się można :P

Josif
29-04-2006, 23:55
Ten sam? A pod jakim wy maszerujecie?

krisbaum
28-10-2006, 19:26
Pośmiertny wywiad z Jasiem Pawełkiem Drugim, rozmawia Mohan :D :D :D
http://www.himavanti.org/papiez_objawia_mohanowi.h tm

http://wiadomosci.wp.pl/kat,35474,wid,8581599,wiad omosc.html

Cudak z Wadowic wyleczył raka

null
06-11-2006, 01:32
.............http://wiadomosci.wp.pl/kat,35474,wid ,8581599,wiadomosc.html

Cudak z Wadowic wyleczył raka

Widzisz ,masz namacalny dowód że tępota jest gorszym przypadkiem od..... raka . Bo jej nie można ....uleczyć . :P :P :P

krisbaum
06-11-2006, 12:35
Null może chociaż spróbujesz? A nóż za wstawiennictwem Wielkiego Polaka i ty odzyskasz zdrowie..... psychiczne :P :P :P

szakal
06-11-2006, 18:30
Null może chociaż spróbujesz? A nóż za wstawiennictwem Wielkiego Polaka i ty odzyskasz zdrowie..... psychiczne :P :P :P

przypominam licznie tu zgromadzonym że null jest właśnie w trakcie skomplikowanego leczenia więc nadal obowiązuje zasada nie naśmiewania się z niego. coprawda ostatnio dał na jakiś czas dyla z izolatki ale jak widzimy powrócił stwierdziwszy zapewne że nie można leczenia przerwać tak w pół drogi bo sie nie uda.

null pamiętaj nie zażywaj tych różowych pigułek. w tym miesiącu dla wzmocnienia efektu leczenia powinieneś brać te seledynowe w różowe ciapki. i nie doodbytniczo, na boga, tak jak to ostatnio próbowałeś tylko doustnie. doodbytniczo będziesz miał przypisane pigułki dopiero w przyszłym miesiącu. wprawdzie przypominają wielkością, kształtem i w dotyku, agrest ale nie przejmuj się dobrze się wchłaniają :P:P:P

twój osobisty lekarz psychiatra
dr Szakal

:twisted: :twisted: :twisted:

null
06-11-2006, 19:06

Twoja wielka wiara zadziwia i zawszydza mnie .
Tak trzymaj . :P

stahoo
09-11-2006, 18:44
Przepraszam dr.Szakala i jego pacjenta, ze sie wciskam, ale tematy na ta wiadomosc sa niemozliwe do wyciagniecia.
W okolicach Watykanu pojawiły się w sprzedaży fałszywe relikwie Jana Pawła II
Medaliki, w cenie od 3 do 5 euro, w zależności od wielkości, zawierają skrawek materiału, który, według sprzedawcy, potarty został o grób Jana Pawła II :P :P :P
Ale sa i prawdziwe....
obrazki papieża Wojtyły z fragmentem jego sutanny.
Ciekawe bylo by zmierzyc te "fragmenty", dodac do kupy i zobaczyc jaki rozmiar z tego wyjdzie.
XXXXXXXXXXXXXXXL? :P :P :P

szakal
09-11-2006, 23:38
obrazki papieża Wojtyły z fragmentem jego sutanny.
Ciekawe bylo by zmierzyc te "fragmenty", dodac do kupy i zobaczyc jaki rozmiar z tego wyjdzie.

tak samo jak z kawałkami krzyża na którym zawieszono rzekomego syna bożego. jakby to do kupy zebrać to przez pół roku nie trzebaby wycinać lasów a zakłady celulozowe i tak miałyby materiał do przerobu :P:P:P

null
10-11-2006, 00:07
.................
Ty się pytasz ? czy zacząłeś te kawałki już .....zbierać ? :P

krisbaum
10-11-2006, 18:27
.................
Ty się pytasz ? czy zacząłeś te kawałki już .....zbierać ? :P
Che che che cha cha cha. To był żart.

Gabi_43
10-11-2006, 20:22
Byłoby tak samo , jak z drabiną Jakubową :mrgreen:

Kiepskie zresztą te relikwie - kieckę o grób JPII każdy może sobie potrzeć :roll: i biznes uruchomić :D

null
10-11-2006, 20:38
...........

Kiepskie zresztą te relikwie - kieckę o grób JPII każdy może sobie potrzeć :roll: i biznes uruchomić :D
To na co czekasz ? Otwieraj ten biznes ! nie czekaj jak te ćwoki na to że wróci komunizm a jako zawodowym oportunistom zaczną kapać im profity z koryta . :P :P :P . Do dzieła !!! :P

ŁORCYK
10-11-2006, 22:26
null...alis ty gupi, pseca komunizm ni musi wracac s nikont, un jezd , som na sfiecie kraje lo tym usztroju jesce , ji dotont bedzie sansa na komunizm w jesce jinnych krajach , dokont bedom jisztniec partie socjalisztycne , ali na kiego beja ja ci to gadom , skoro nawet ni psecytas tego do polowy bo ci styki siem popalom,
null...alis ty gupi...jakbys uzwojeniem lo asfalt psyjebol. http://images2.fotosik.pl/7/y6i0h8qj8enjp5wz.gif

null
10-11-2006, 22:49
......]
O ile zrozumiałem to czekacie na Łukaszenkę albo Kim Jon Ila .
No cóż ..czekajcie .

ps na Fidelka Castro to chyba już nie liczycie .... :P :P :P
a ...może .

ŁORCYK
10-11-2006, 22:55
a idzis null, winc potrafis wyhamowac , http://images2.fotosik.pl/7/y6i0h8qj8enjp5wz.gif
a nie ino chamczyc

krisbaum
11-11-2006, 07:00
O ile zrozumiałem to czekacie na Łukaszenkę albo Kim Jon Ila .
No cóż ..czekajcie .
O ile zrozumiałem to czekacie na jakiegoś Chrystusa. No cóż... czekajcie.

stahoo
11-11-2006, 10:50
ps na Fidelka Castro to chyba już nie liczycie .... :P :P :P
a ...może .
A dlaczego by nie?
http://www.rmf.fm/fakty/?from=rss&id=108774
Ty se u ksindza pralata bedziesz balangowal, a my....
A te Kubanki...... :P :P :P

null
11-11-2006, 19:20
.......
...nie mów że ci Tatarki zbrzydły..... :wink:
A do prałata mógłbym cię wprowadzić jako ..osobę towarzyszącą :P :P :P

krisbaum
11-11-2006, 22:16
Mogłem się spodziewać, że u prałata to ino gayparty

ŁORCYK
12-11-2006, 00:08
no... chiba , co null to kobita jezd ... kto to wi? :D
(null wi)

stahoo
12-11-2006, 00:50
.......
A do prałata mógłbym cię wprowadzić jako ..osobę towarzyszącą :P :P :P
I Tatarki mi nie zbrzydly.
I zadne inne tez mi nie zbrzydna nigdy.
Do pralata z toba nie pojde.
Nie lubie sie w sukienusie przebierac.
Podwiewa..... :P

szakal
12-11-2006, 01:11
.......
A do prałata mógłbym cię wprowadzić jako ..osobę towarzyszącą

no null zadziwiasz mnie. lubisz męskie trójkąty :?: :P:P:P

null
12-11-2006, 13:18
.........
Podwiewa..... :P
Ależ przecież pod *sukienką * nosi się normalne spodnie , skąd więc te podwiewanie ? :P
Czyżbyś był z tych ....transwestytów !!! :P :P :P
Bo inaczej o jakich "sukienkach " mowisz ?. :shock: :shock: :shock:

ps .Suknia jest nieobowiązkowa ,a koloratkę mogę przecież ci do garnituru pożyczyć .Mam zapasową .
Noo daj się.... namówić :lol: :lol: :o

szakal
12-11-2006, 14:30

Stachu nie zwlekaj. zeby zycie miało smaczek ...
a potem zdasz nam relację z imprezy w trójkącie :):):)

stahoo
12-11-2006, 14:40

Stachu nie zwlekaj. zeby zycie miało smaczek ...
a potem zdasz nam relację z imprezy w trójkącie :):):)
No....sam nie wiem. :oops:
Tylko zeby koloratka czerwona byla. :P

krisbaum
12-11-2006, 14:42
E tam nie ma się co podniecać, prałat jak każdy wysoko postawiony katolik w koloratce zaprasza tylko ludzi z wypchanym potrfelem, takie obszczymury jak null mogą tam przyjść dzień po wszystkim - jako sprzątaczka. Może mu nawet coś jaśniepańskich resztek skapnie...

null
12-11-2006, 18:13
No....sam nie wiem. :oops:

Załatwione.. :P :P :P

szakal
12-11-2006, 18:38

jak dostaniesz jakiegoś kleryka z hemoroidami to się sama zaczerwieni po pierwszym razie :):)

Scandalieros
12-11-2006, 21:26
Podwiewa.....
Ale przyznasz ze wygladaloby interesujaco: Null robiacy laske... mamusi :P

null
13-11-2006, 00:49
..............jak dostaniesz jakiegoś kleryka z hemoroidami to się sama zaczerwieni po pierwszym razie :):)
Skąd ty to tak dokładnie wiesz ?? Doprawdy chyba nie z dedukcji ,na to jesteś za cienki . :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

stahoo
13-11-2006, 00:56
..............
jesteś za cienki .
Szakal!
Bier suwmiarke, zmierz fi i podaj wynik.
A ty null gadaj jaka srednica cie zadowala. :P

szakal
13-11-2006, 13:12
Bier suwmiarke, zmierz fi i podaj wynik.
przed czy po :?: :P

A ty null gadaj jaka srednica cie zadowala. :P
taka jaką ma jego proboszcz :P

null
13-11-2006, 18:23
Typowe dla tego forum .:

Aktywność ,ruch ,dyskusje ,analizy,komentarze,sugestje wręcz euforia i podniecenie sięgające szczytowaniu .
-A kiedy to następuje ?
-Gdy uda się komuś skierować jakikolwiek temat na słowo kluczowe ...* penis,pochwę lub odbyt* . :cry:

ps ,ŻAŁOSNE !!! :cry:

stahoo
13-11-2006, 18:31
Typowe dla tego forum .:

Aktywność ,ruch ,dyskusje ,analizy,komentarze,sugestje wręcz euforia i podniecenie sięgające szczytowaniu .
-A kiedy to następuje ?
-Gdy uda się komuś skierować jakikolwiek temat na słowo kluczowe ...* penis,pochwę lub odbyt* . :cry:

Rzeczywiscie.....
Sam nie wiem, dlaczego nie ruszaja mnie slowa kluczowe.....ambona, taca, kadzidlo. :P

NIEmoc
13-11-2006, 18:32
Typowe dla tego forum .:

-A kiedy to następuje ?
Nie podoba się, to wyjdź. Chciałbym zobaczyć próbkę TWOJEGO poczucia humoru.

Tak jak twój język polski.

szakal
13-11-2006, 18:54
Sam nie wiem, dlaczego nie ruszaja mnie slowa kluczowe.....ambona, taca, kadzidlo. :P

na te słowa klucze to dostaję torsji.

null
13-11-2006, 19:10

Nie przyznawaj sie do tego na *Oddziale doktorków* ,bo mogą przenieś cię na *Oddział schizofreników* ,a tam komputera nie ma . :P :P :P

szakal
13-11-2006, 19:15

Nie przyznawaj sie do tego na *Oddziale doktorków* ,bo mogą przenieś cię na *Oddział schizofreników* ,a tam komputera nie ma . :P :P :P

null widać ze juz cały szpital poznałeś. a miałes nigdzie nie łazić. jak cię tak nosi to teraz będziesz miał aplikowane te obiecane tabletki podobne do agrestu. może to cię usadzi na dupsku w swoim pokoju. kontakty z innymi pacjentami w twoim stanie sa nie wskazane :P :P :P

krisbaum
13-11-2006, 23:46
Ochhh!! Achh!! Powiedzcie jeszcze raz ambona!

null
14-11-2006, 00:56
Ochhh!! Achh!! Powiedzcie jeszcze raz ambona!

Czyżbyś też był zrzeszony w .....* Kole Łowieckim * . :P :P :P

ŁORCYK
14-11-2006, 00:58
null ! ...wedkarskim , jelopie, WEDKARSKIM
ehhhh... ni naucy siem nigdy , bo ma pamnienc rybki jakfariowej

null
14-11-2006, 01:06
null ! ...wedkarskim , jelopie, WEDKARSKIM
ehhhh... ni naucy siem nigdy , bo ma pamnienc rybki jakfariowej

Niewiem jak gdzie ? Ale w moich stronach wędkarze w odróżnieniu od myśliwych nie wysiadują w...... ambonach . :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ŁORCYK
14-11-2006, 01:12
aha ...znacy null...co po tfojemu ksiónc , to mysliwy , ji se poluje na barany s jambony , http://images2.fotosik.pl/8/04a0yideun3cit7v.gif

Scandalieros
14-11-2006, 04:16
ksiónc , to mysliwy , ji se poluje na barany s jambony ,
Ciekawa teoria. Po mojemu ksiadz to sep czekajacy na padline... Nawet podobnie wyglada.

ŁORCYK
14-11-2006, 18:04
scan , winc co? wiezoncy , no te barany we lafkach, to niby padlina ? :shock:

Scandalieros
15-11-2006, 05:09
te barany we lafkach, to niby padlina ?
Nie. Ale jak padna to sie zleca sepy. W koloratkach.

id34lny
18-11-2006, 04:22
Wracajac do tematu postu - z mojego podworka - krew mnie zalewa jak widze u swojego syna w szkole w gablotce plakat lolka. Rozpoczecie roku szkolnego w tej samej szkole i co? - jako czesc "programu artystycznego" - "wspomnienie JP2."

Kiedy wreszcie zamiast tepego kultu tego przereklamowanego belkototworcy pojawi sie jakas rzeczowa analiza jego faktycznej "dzialalnosci"?

Kogo nie zapytam o "boskosc lolka" potrafi jedynie metnie zasuwac o "autorytecie" i "wielkosci" papieza polaka. Jakakolwiek proba wyciagniecia konkretow (np. na czym polega jego autorytet) spelza na niczym.

Przeswiadczenie o wyjatkowosci lolka jest tak glebokie, ze wrecz nie na miejscu jest jakakolwiek proba rzeczowej analizy lub rozumowego podejscia do jego osoby. Kult JP2 przypomina w swojej bezmyslnosci kult wodza mao.

Czy istnieje szansa, na przerwanie tego letargu? Czy w miare zdychania pokolenia, ktore wynioslo lolka do rangi bozyszcza kult zacznie podupadac - czy wrecz przeciwnie - z czasem lolek wystrzeli jeszcze wyzej nad boga?

szakal
18-11-2006, 13:17
niestety id34lny w tym zapyziałym katolandzie zawsze znajdą się rzesze mocherów gotowe gloryfikować lolka. każda próba krytyki skończy się sądem bo to ciemogród.