View Full Version : Ks. Jerzy Popiełuszko miał 32 naboje, detonatory i dynamit !
Co wiedział Jaruzelski i w co wierzył J.Urban???
Poczytaj tutaj:
http://fakty.interia.pl/news?inf=619962
Wojtuś!
Wybiłeś mi argumenty z ręki! Nie wiem, kurwa, o co chodzi?
Wojtuś też sam nie wie, o co mu chodzi!
Zdurniałem zupełnie. Ktoś tu kogoś jebie?? Czy my wszyscy pojebani ??
A już myślałem , żem nie taki głupi. DonBalon !!! Wyprowadź mnie z błędu.
LaryTM ! Ratuuuuuuuj !
Objawy załamania psychicznego..., pomożecie biedaczkowi??? :twisted:
A może Hagas odkrył właśnie prawdę o sobie??? :D
Podciągam, akurat temat na czasie, a podejrzewam, iż Urban miał bezpośredni kontakt z donosicielami... :lol:
Sam się podciągnij Kukuła!
Lubisz te tematy?
I co one wnoszą Kukuła nowego?
I niech mi sie tu który jeszcze wpisze!
Koniec. Finito
Scandalieros
01-06-2006, 23:20
I co one wnoszą Kukuła nowego?
Popieluszko knowal przeciwko panstwu Polskiemu. KAzdy kto bedzie bruzdzil przeciwko Krolwej Angielskej, Prezydentowi USA, Cesarzowi Japonii spotka ten sam los. Czapa.
Popieluszko dazyl do destabilizacji panstwa (jak i caly kosciol KK, ktory czyni to nadal) i tajna policja musiala go obserwowac.
Najwiekszym bledem bylo powolne mordowanie katabasa.
Powinni go wykonczyc szybko i po cichu, albo upozorowac wypadek.
[.........
Najwiekszym bledem bylo powolne mordowanie katabasa.
Powinni go wykonczyc szybko i po cichu, albo upozorowac wypadek.
Czyżbyś sugerował że rządy sprawowali tępe i głupie osobniki ,które nawet klechę nie potrafiły uciszyć ....odpowiednio .?? :P
Sam widzisz ż jakimi dupkami musiał pracować *Naczelny*.
Scandalieros
02-06-2006, 02:11
To nie rzad "uciszal" katabasa tylko Ciaston i Platek. Za to ze spartolili robote i wykreowali tego skurwysyna na bohatera dolozylbym im dozywocie :evil: :!:
To nie rzad "uciszal" katabasa tylko Ciaston i Platek. ........:
Oczywiście że nie rząd bo to była formacja Milicji Ludowej , a jeśli Ludowa to znaczy że lud ją powołał ,płacił jej i wydawał polecenia .Więc oczywiste jest że * ubiło* Go społeczeństwo . :shock:
Proszę o piątkę z logiki . :P :P :P
i brawa ( na stojąco) .
Oczywiście że nie rząd bo to była formacja Milicji Ludowej , a jeśli Ludowa to znaczy że lud ją powołał ,płacił jej i wydawał polecenia .Więc oczywiste jest że * ubiło* Go społeczeństwo .
Proszę o piątkę z logiki .
i brawa ( na stojąco) .
czy w waszym psychiatryku macie wodę w basenie :?: :P
Oczywiście że nie rząd bo to była formacja Milicji Ludowej , a jeśli Ludowa to znaczy że lud ją powołał ,płacił jej i wydawał polecenia .Więc oczywiste jest że * ubiło* Go społeczeństwo . :shock:
i brawa ( na stojąco) .
Widzisz null....
Milicja to nie Ludowa byla, a Obywatelska.
I w swoich dzialaniach kierowala sie nie ludowa postawa, a obywatelska.
Bo lud nie zawsze potrafi byc obywatelski.
P.S. Czy przed wyprawa do Australii zrobili ci juz szczepionke od ludojadow? :P
Czy przed wyprawa do Australii zrobili ci juz szczepionke od ludojadow? :P
jego jeszcze nie zaszczepili ale w Australii trwa ogólnokrajowa akcja szczepień :P wszystkie rekiny w wodach przybrzzeżnych też zostały ostrzeżone przed zatrutym mięsem :):)
Czy przed wyprawa do Australii zrobili ci juz szczepionke od ludojadow? :P
jego jeszcze nie zaszczepili ale w Australii trwa ogólnokrajowa akcja szczepień :P wszystkie rekiny w wodach przybrzzeżnych też zostały ostrzeżone przed zatrutym mięsem :):)
Nie-a!
Null dla rekinow to jak koszerny bedzie.
Czyste miesko.
Po spowiedzi i komunii. :lol:
i brawa ( na stojąco) .
Scandalieros napisał
Popieluszko knowal przeciwko panstwu Polskiemu. KAzdy kto bedzie bruzdzil przeciwko Krolwej Angielskej, Prezydentowi USA, Cesarzowi Japonii spotka ten sam los. Czapa.
Na moją logikę wychodzi, że państwo to Jaruzelski i Urban... :P
Ja nie wiem gdzie mozna leczyc logike.
Moze chlopaki podpowiedza?
pewnie ją (logikę) znalazła gdziś w babcinej szafie z futrami no i trochę przez mole nadszarpnięta była :P :P
pewnie ją (logikę) znalazła gdziś w babcinej szafie z futrami no i trochę przez mole nadszarpnięta była :P :P
Taaaa..
A babcia to pewnie jeszcze pamietala "polskie czasy". :lol:
Taaaa..
A babcia to pewnie jeszcze pamietala "polskie czasy". :lol:
no babcia może juz nie ale szafa i futra napewno :)
Scandalieros
03-06-2006, 04:10
czy w waszym psychiatryku macie wodę w basenie
Basenu nie ma, wody tym bardziej. :lol: :lol: :lol:
Niestety w zwiazku z przekazaniem kasy na jakas tam swiatynie nie ma pieniedzy na leczenie i null'owi odebrano czerwone pigulki. Jego ulubione...
Na moją logikę wychodzi, że państwo to Jaruzelski i Urban...
To bylo uogolnienie. Jedz do Londynu i zacznij brechtac przeciwko Krolowej Angielskiej. Wreszcie bedziemy mieli z toba spokoj... :idea:
krisbaum
04-06-2006, 01:28
Sex Pistols brechtali i żyją :D
No dobra, wiem, że nie wszyscy :D
Na moją logikę
:D :D :D
Kukuł, dowcipy to nie w tym dziale, zapraszam do "Inne" :)
A ten cały Popiełuszko to miał rzecz jeszcze gorszą niż naboje. Miał komunikanty zrobione z mąki niebezglutenowej, czym wywoływał objawy alergii u uczulonych wiernych. Agent organizacji Używaj Bezglutenowej słusznie zrobił z nim porządek.
Wiem, pierdolę jak na maku ale Kukuł może to i ja :D
Scandalieros
04-06-2006, 03:22
Sex Pistols brechtali i żyją
Ale zaden zespol nie rozpierdolil kraju. KK zrobil to koncertowo i przed tym chcial nas ochronic Ciaston i Platek na zlecenie "gory".
Ale zaden zespol nie rozpierdolil kraju. KK zrobil to koncertowo i przed tym chcial nas ochronic Ciaston i Platek na zlecenie "gory".
Gdyby nie "opieka" Rosjan, gdyby nie komuna i gdyby nie "okrągły stół", to kto wie? Może bylibyśmy tak gospodarczo rozwinieci jak np. katolicka Irlandia??? :P
Gdyby nie "opieka" Rosjan, gdyby nie komuna i gdyby nie "okrągły stół", to kto wie? Może bylibyśmy tak gospodarczo rozwinieci jak np. katolicka Irlandia??? :P
Jak zwykle.
Wszystkiemu winni ONI.
OBCY.
Irlandczykom tez nie bylo latwo, ale najprawdopodobniej TAM narod jest inny, swiadomy.
Inne sa chyba tez warunki i mozliwosci rozwoju.
Struktura gospodarki tez ma znaczenie.
A tak w ogole to chyba nie ma sensu porownywac 4-milionowego kraju do Polski.
I nie dlatego TAM jest lepiej, ze katolicki to kraj.
A jesli nawet tak, to dlatego, ze narod wie kogo wybierac do rzadzenia.
Chociaz mozna wymienic dziesiatki NIEkatolickich krajow, ktore sa rozwiniete lepiej niz Irlandia
http://www.mojairlandia.pl/
P.S.Po raz pierwszy wypowiadam sie tu na temat kraju, w ktorym nigdy nie bylem.
Jezeli palnalem cos nie tak, to sorry.
.......
Chociaz mozna ...........
Czyżbyś sugerował że *żle* wybierano przez prawie półwiecze ?
Głosując za tą czerwoną zarazą ...... :P :lol:
.......
Chociaz mozna ...........
Czyżbyś sugerował że *żle* wybierano przez prawie półwiecze ?
Głosując za tą czerwoną zarazą ...... :P :lol:
W przeciwienstwie do takich jak ty ja mam odwage na samokrytyke i nie ukrywam, ze "czerwona zaraza" wszystko robila dobrze.
A wogole to o Irlandii rozmawiamy.
Poza tym "obciales" ,z typowa dla ciebie falszywoscia, moj post.
Bo tam bylo niewygodne dla ciebie stwierdzenie:Chociaz mozna wymienic dziesiatki NIEkatolickich krajow, ktore sa rozwiniete lepiej niz Irlandia
We wtorkowej audycji "Teraz My", Kurski mówił, że "kiedy "Solidarność" rozjeżdżano gąsienicami czołgów w latach 80., ludzi internowano, wyrzucano dziennikarzy z pracy, pan Milan Subotić został wprowadzony do dyrekcji programów informacyjnych, odpowiadał za wiadomości, stał za tymi wszystkimi propagandowymi prowokacjami, jak relacja z morderstwa ks. Jerzego Popiełuszki. Całą propagandę stanu wojennego przeżył".
Tak jak myślałem, Urban nie byl/jest jedynym propagandzistą!
Tomek tt
04-10-2006, 09:45
Kurski mówił
Tiaa a czy ten pan kiedyś prawde powiedział?
Troche mnie zawiódł bo u nikogo w TVN nieznalazł dziadka w Wehrmachcie.
cyzby dziadek Kurskiego byl konfidentem hitlerofszkim, który psekfycil lisztem polskich wermahtoffców i ino to zosztawil wnukowi we spadku? :shock:
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.