View Full Version : Towarzystwo Opieki Nad Zwierzętami
jarek5222
20-03-2009, 17:05
Dzisiaj o godz16 zadzwoniłem do Jel -Góry do TONZ. Odezwał się facet o mocno chropawym głosie i kazał mi spadać.Na moją grożbę że zadzwonię na policję . kazał mi dzwonić do papieża . Jestem w rozterce. nie wiedziałem że w Jel- Górze też rządzi papież. A chciałem żeby zaopiekowali siś opuszczonym psem.
Dzisiaj o godz16 zadzwoniłem do Jel -Góry do TONZ. Odezwał się facet o mocno chropawym głosie i kazał mi spadać.Na moją grożbę że zadzwonię na policję . kazał mi dzwonić do papieża . Jestem w rozterce. nie wiedziałem że w Jel- Górze też rządzi papież. A chciałem żeby zaopiekowali siś opuszczonym psem.
To, musi, był niedźwiedź pozostawiony bez opieki w tym opiekuńczym towarzystwie..
obudziłeś go i nic dziwnego, że wkurwiony był.
Ale skąd niedźwiedź o papieżu wie...?
To jest dopiero zagadka.
Thorunczyk
20-03-2009, 18:56
A z jakiej wysokości pies był opuszczony?
Bo może było za nisko?
:lol: :lol: :lol: :lol:
tygrysy666
20-03-2009, 19:18
Najlepiej rozlepić plakaty, ze szukasz kogoś do zaopiekowania się opuszczonym pieskiem, jeżeli sam nie możesz.
Bo w schronisku potrzymają dwa tygodnie i jak nikt się nie znajdzie to zamordują. Niestety.
A TOnZ? Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm........?????????????
Na Paluchu wprawdzie nie mordują, ale sama nie wiem, co lepsze. Jest takie przepełnienie, że psy się zagryzają nawzajem.
Tygrysy Ci bardzo dobrze radzą.
jarek5222
25-03-2009, 15:19
Pan Thoruńczyk to ma chyba ponad osiemdziesiąt lat ,bo taki zgryżliwy.
Eeee, tyle to nie ma.
Czuje się tylko w obowiązku zadowcipkować na każdy temat.
pan th ma 130 lat spoko. nie zauwazylby powodzi tonac.
Proponuje napisac artykuł o "pomysłowosci" naszych rodaków jesli chodzi o katowanie zwierzat ( oblewanie betonem, podpalanie głodzenie itp.) wystarczy zajrzec na dogomanie tam jest material na ksiazke a nie tylko na artykul
Thorunczyk
26-03-2009, 19:46
pan th ma 130 lat spoko. nie zauwazylby powodzi tonac.
Co za dowcip.
Rosiewicz by się kurwa usmiał.
Proponuje napisac artykuł o "pomysłowosci" naszych rodaków jesli chodzi o katowanie zwierzat ( oblewanie betonem, podpalanie głodzenie itp.) wystarczy zajrzec na dogomanie tam jest material na ksiazke a nie tylko na artykul
I na naszym Fo ten temat jest.
http://forum.nie.com.pl/showthread.php?t=1444
Dzieki za podpowiedz, poprostu miałem na mysli propozycje publikacji w "Nie" . Czasem włos sie jezy na glowie patrzac na to co ludzie ze zwierzetami wyrabiaja:bluzg:
to nie są ludzie, bo na miano człowieka trzeba sobie zasłużyć, to ani nie są zwierzęta bo zwierzęta tak się nie zachowują.
to są skurwysyny ze zwichniętą psychiką oprawione w ludzką skórę.
Wilk Stepowy
27-03-2009, 17:20
to nie są ludzie, bo na miano człowieka trzeba sobie zasłużyć, to ani nie są zwierzęta bo zwierzęta tak się nie zachowują.
to są skurwysyny ze zwichniętą psychiką oprawione w ludzką skórę.
I wszystko na temat....
Marmur, spod palców mi to wyjąłeś..
Parzystołapna, masz paluchi?!
ks
Wilk Stepowy
27-03-2009, 17:32
Parzystołapna, masz paluchi?!
ks
Pazury mam ...wrrrr
:lol:
Strażacy ratują psa,który przymarzł do stawu (http://deser.pl/deser/1,97052,6359078,Strazacy_ra tuja_psa__ktory_przymarzl_do_stawu.html)
Ale to w Ameryce dobrzy ludzie są!
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.