View Full Version : prohibicja
Jak można wyczytać na interii:
cyt. "w związku z wizytą papieża w Polsce czeka nas prohibicja. Są jednak osoby, których abstynencja nie obowiązuje.
Rząd wprowadził całkowity zakaz sprzedaży alkoholu w miastach, które odwiedzi papież, przypomina "Metropol". W restauracji kelner nie poda nam lampki wina, a w sklepie nie kupimy piwa. W czwartek i w piątek prohibicja obowiązuje w stolicy, w piątek w Częstochowie, a w sobotę i niedzielę w Krakowie."
co się kurwa wyrabia w tym kraju przecież to jest nie do pojęcia najpierw rydzyk potem zjebane wybory a teraz przez jakiegoś wała którego mam w dupie (jeżeli kogoś obraziłem to też mam go w dupie) człowiek zapierdalający przez pięć jebanych dni w tygodniu nie może w piątkowy wieczór dać upustu swoim potrzebom? cos mi się wydaje że najwyższy czas składać aparature bo przyjdzie mi jeszcze troche pożyć w tym kraju a o suchym pysku się w Polsce żyć nie da :evil:
Nie tylko w warszawie, ale nawet w oddalonym o 100 km radomiu. To jest dopiero przegięcie.
Nie tylko w warszawie, ale nawet w oddalonym o 100 km radomiu. To jest dopiero przegięcie.
no to witaj bracie u nos na Śloncku tyż żodnyj halby ni kupisz :P a do Krakau i do Medalikowa to po 80kilosów momy :P
U nas na szczescie sa nielegalne meliny :)
krisbaum
27-05-2006, 07:48
A my z tatkiem pierwszy garnek bimbru ściągli, a piwo można kupić tylko jakieś szczyny poniżej 4,5%, ja przezornie zaopatrzyłem się dzień wcześniej, ine że okazało się, że zysk zwyciężył chore zakazy. Nie powiem gdzie i co ale kupiłem :P
Jasne, bardzo często zdarza się złamanie zakazu, a najlepszym przykładem jest restauracja w sejmie, gdzie dziennikarze wczoraj dokonali prowokacji
A czy za komuny nie było wprowadzonego zakazu sprzdaży alkoholu w godzinach dopołudniowych???
A czy za komuny nie było wprowadzonego zakazu sprzdaży alkoholu w godzinach dopołudniowych???
Eeee tam, Kukulo....
Widac, zbyt mloda jestes, zeby tamte czasy pamietac.
Ja pamietam.
NIC nam nie przeszkadzalo miec gorzale do 13.00.
Polak potrafi!
Jak widać tylko Kukuła nie łamie przepisów i pijał dopiero po 13. I nie wyszło mu to na zdrowie! :lol:
oczywiście że był. ale nawet wtedy gdy Dżipit Secund bywał w Jaśnie Oświeconej, nie mówiąc już o Breżniewie, nikt nie zamykał monopolowych na caly dzień no chyba że z braku towaru :P:P:P
iii tam , pani KUKULOWA nawyt ni wi , co ssala bimber do tsynasztej kazdego dnia pses pempowinem , f tamtych casach ...
dlatego tsa jej wybacyc , ze casem pierdzieli....cós ...tam ...se
U nas na szczescie sa nielegalne meliny :)
nie żebym się czepiał ale legalne też u was są :?: :P:P
U mnie to tam w rejonach bazaru Różyckiego jest podobno ich trochę.
Gdzieś czytałem, że w jakimś lokalu polewano za darmo. Taki sposób na ominięcie kretyńskiego zakazu sprzedaży. W sumie niezły pomysł, zwłaszcza jeśliby "domyślni" klienci dawali sute 'napiwki'.
to skoda , co ni bylo zakaza prosztytucji...
moze by dawaly za darmo :D
to skoda , co ni bylo zakaza prosztytucji...
moze by dawaly za darmo :D
no popatrz ŁORCZYK oni to przeoczyli :P wszystkiego zakazali a zapomnieli o dziwkach :P czyzby to przypadek a może to w jakiś sposób oddanie chołdu jednej takiej niewieście :?::P
Skończcie już te lamenty! :D Bo jak widzę, niczego złego w pielgrzymce papieża żescie nie znaleźli (a dobrego tymbardziej) jeno brak alkoholu!!! I na nic doswiadczenie nabrane za komuny we wczesniejsze zaopatrywanie się w trunki, i na nic przechwałki o pędzeniu bimbra... Biadolenia o suchym pysku skomlenie się wciąż niesie!
A od jutra znów możecie chlać! :lol: :lol: :lol:
ciesem siem nipomniernie pani KUKULOWO , bo pani , pani KUKULOWO to gado, ni kto inny
Skończcie już te lamenty! :D Bo jak widzę, niczego złego w pielgrzymce papieża żescie nie znaleźli (a dobrego tymbardziej) jeno brak alkoholu!!! I na nic doswiadczenie nabrane za komuny we wczesniejsze zaopatrywanie się w trunki, i na nic przechwałki o pędzeniu bimbra... Biadolenia o suchym pysku skomlenie się wciąż niesie!
Dzieki ci ogromniaste, Kukulo!
Chociaz jutro to ja osobiscie koncze trzydniowe.
Mimo zakazow i potepienia.
Chlali my bimberek przepuszczony dla osiagniecia krysztalowej czystosci, przez podpaski.
Ni mo lepsejsiego filtra.
Podpaski sluza tez do niezauwazalnego przenoszenia trunkow na zaklady pracy i fabryki.
Urzedy tez.
Slyszalem, ze i na Blonia mlodziez tak szmuglowala.
Bo ziab byl nieslychany.
P.S.Chcialbym zobaczyc te balangi, ktore zaczely elyty zaraz po starcie aeroplana z b16.
Violetta
28-05-2006, 23:43
a u nas były degustacje i wolne datki na rozwój :-)
a u nas były degustacje i wolne datki na rozwój :-)
Adres dawaj!
Na wszelki. :lol:
Pewnie, to nie jest złe że ludzie masowo zaprzestaną płacić abonament na debilną TVP .
Violetta
29-05-2006, 23:24
Pewnie, to nie jest złe że ludzie masowo zaprzestaną płacić abonament na debilną TVP .[/quote]
Abonament będzie za trochę doliczony do albo prądu albo do PIT-u. Teraz juz nie odpuszczą bo reklamy zabiorą prywatni nadawcy i Rydzyk
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.