View Full Version : faszyzm
Trybuna Ludzi
10-01-2009, 14:33
Na fali kryzysu wypłynie populizm. Na czele Gosiewski? Garnitury się poszerzy i skróci rękawy. A może Giertych? Przeróbka odwrotna.
Miałem wizję, Gosiewski skończy jako woźny a Giertych? Cóż... dostanie może jakąś rolę w 'Plebani" albo innym gniocie. Więc nie ma obawy.
tygrysy666
10-01-2009, 15:27
A może Jądruś Lepiej? Moda na mulato-karnację z mieszanką swojskiego chamstwa ze szczyptą rozpasania seksualnego?
sz_matka_boska
10-01-2009, 15:41
... i świat ujrzy niejednego białego Obamę.
A tak właściwie ja bym optował za tym, że Żyrinowski poprosi o wolskie obywatelstwo
Wybuchną straki, demonstracje, zaczną się burdy uliczne (słowen druga Argentyna, zamiast Japoni). Wielki donek wprowadzi stan wyjątkowy (nie mylić z wojennym). Lechu dostanie obstrukcji, Jarek założy w Klarysewie centrum demonstracji (będzie skakł przez płot) i stanie czele wszystki protestujących. Kółka różańcowe i koła pzryjaciół RM ruszą na Warszawę walczyć z Żydami i Masonami, którzy kraj niewolą. Dla lewicy zostanie stworzona druga Bereza Kartuska (na terenie Staczni Gdańskiej). Unia będzie się przygotowywać do interwencji "pokojowej" siłami ONZ-tu. Na koniec zostanie podpisane porozumienie i aby było sprawiedliwie władzę przejmie Episkopat Polski. Na czele rządu stanie kardynał Dziwisz (w końcu najlepiej zapamiętał nauki JP II), gospodarką zajmie się ks. Jankowski, a finansami - wiadomo o. T.Rydzyk (przejdziemy całkowicie na energie geotermalną), edukacja zostanie powierzona osobie świeckiej - Ryszard Bender. Powstanie V RP zaślubiona Chrystusowi Królowi i matce jego. Substancja narodu ałtomatycznie się powiększy (żadnych środków anty, rozwodów itp. kopulacja tylko w celach prokreacyjnych, homo w zakładach zamknietych poddani leczniu). Kapelani w karzdym zakładzie pracy i aby móc prowadzić działalność gospodarczą - zaświadczenie od proboszcza. W karzdym kościele lista obecności plus kary administracyjne za nieobecność...........
Nie, nie, nie. Kurwa idę się napić!
Faszyzm zaczyna się wtedy, kiedy naczelnym wyznacznikiem działania staje się interes korporacji.
W zasadzie kapelani chyba sa obecni w wiekszosci zakladow,klubow i organizacji a takze w innych rzadowych instytucjach. Poczynajac od prezydenta. Kazdy musi miec swojego kapelana. Dobrze obsadzone jest wojsko i policja. Dokladnie nie wiadomo jak sprawa przedstawia sie w sluzbach jawnych,tajnych i dwuplciowych ale chyba jest sporo tych ptaszkow a wszystko tajne /poufne. Ilosc kapelanow bedzie systematycznie wzrastac. Spelniaja przeciez bardzo dobrze swoja role, kabluja sami a im kabluja do ucha kazdego dnia. I w ten sposob kablujacy jest jednoczesnie kablowanym a o wszystkim wie cesarz. Tak trzymac i nie popuszczac.
Thorunczyk
10-01-2009, 17:56
Na fali kryzysu wypłynie populizm. Na czele Gosiewski?
A może Napieralski? Niewiele odstaje od Gosia czy Giertycha w opowiadaniu bajek a budowa jego ciała nie wymaga nawet wprowadzania poprawek w garniturach - oszczędność w czasach kryzysu mile widziana :lol:
balbina166
10-01-2009, 20:55
Wybuchną straki, demonstracje, zaczną się burdy uliczne (słowen druga Argentyna, zamiast Japoni). Wielki donek wprowadzi stan wyjątkowy (nie mylić z wojennym). Lechu dostanie obstrukcji, Jarek założy w Klarysewie centrum demonstracji (będzie skakł przez płot) i stanie czele wszystki protestujących. Kółka różańcowe i koła pzryjaciół RM ruszą na Warszawę walczyć z Żydami i Masonami, którzy kraj niewolą. Dla lewicy zostanie stworzona druga Bereza Kartuska (na terenie Staczni Gdańskiej). Unia będzie się przygotowywać do interwencji "pokojowej" siłami ONZ-tu. Na koniec zostanie podpisane porozumienie i aby było sprawiedliwie władzę przejmie Episkopat Polski. Na czele rządu stanie kardynał Dziwisz (w końcu najlepiej zapamiętał nauki JP II), gospodarką zajmie się ks. Jankowski, a finansami - wiadomo o. T.Rydzyk (przejdziemy całkowicie na energie geotermalną), edukacja zostanie powierzona osobie świeckiej - Ryszard Bender. Powstanie V RP zaślubiona Chrystusowi Królowi i matce jego. Substancja narodu ałtomatycznie się powiększy (żadnych środków anty, rozwodów itp. kopulacja tylko w celach prokreacyjnych, homo w zakładach zamknietych poddani leczniu). Kapelani w karzdym zakładzie pracy i aby móc prowadzić działalność gospodarczą - zaświadczenie od proboszcza. W karzdym kościele lista obecności plus kary administracyjne za nieobecność...........
Nie, nie, nie. Kurwa idę się napić!
A ja myślała,że TY już napity.LITOŚCI!!!:(
rubyjorg
10-01-2009, 20:56
Na fali kryzysu w tym popieprzonym kraiku nie stanie się nic. Ludzie będą wypieprzani z pracy a potem z mieszkań bo nie ma nikogo kto by ich porwał i nimi pokierował.Solidarność nauczyła ich że ci którzy rzucają hasła robią to aby się dorwać do żłoba i samemu nachapać, a wyborcy? ich potem mają w dupie.
Na fali kryzysu wypłynie populizm. Na czele Gosiewski? Garnitury się poszerzy i skróci rękawy. A może Giertych? Przeróbka odwrotna.
populizm i populiści już wypłynęli. może wypłyną kolejni
faszyzm Gosiewskiego i Giertycha? -mało prawdopodobny, nawet do faszyzmu trzeba wiecej inteligencji
co innego katofaszyzm. o! - to może być. guru ma już jakieś tam doświadczenia z okresu terminowania w Wermachcie
Edmund Bared
10-01-2009, 21:11
Sądzę, że Gosiewski czy Giertych to strachy na lachy.
Pomijam już to co się dzisiaj wydarza ale inaczej patrze dziś na wczesniejsze odezwy Donka gdy przegrał wybory, że będzie wzywal naród do obywatelsakiego nieposłuszeństwa. No i ciągle stoi mi w oczach kółko graniaste z kibicami Legii.
A co Ty chcesz od kibiców Legii?
Dziadek33
10-01-2009, 22:42
Q o b a ! ! !
Poraziłes mnie Swoją wizja,która może być rzeczywistościa w naszym
Katolandzie.Ja już o tym sygnalizowałem w zeszłym tygodniu w którymś
wątku,że szybkimi krokami zmierzamy do czegoś takiego.
Thorunczyk
10-01-2009, 23:07
A co Ty chcesz od kibiców Legii?
Nie pamietasz Kieł akcji z pałowaniem i gazowaniem starców, kobiet w ciązy i dzieci którzy grzecznie przyszli na stadion ogladac mecz?
;)
Nic się nie wydarzy naród ogłupiony zabawkami z CH nie potrafi się niczemu przeciwstawić nawet jak go okradają i rozdają bogatym naród popiera Donka w zasadzie nie ma już czegoś takiego jak honorowy Polak zostały tylko skamlące o padlinę kundle.
tygrysy666
11-01-2009, 01:47
Populizm został wystarczająco zawłaszczony przez Wielkich Bliźniaków. GS (Genialny Strateg) przesiądzie się na miejsce swego jednojajowego, po prostu. Żaden Gosiewski nie będzie wyznaczał standardów ubioru - toż on z drugiego szeregu.
A Romuś to już historia - dołączył do swego dziada i ojca i niech spoczywają w tej historii w pokoju.
krisbaum
11-01-2009, 03:47
A gówno kurwa! Prawica się żre a SLD jest bez wyrazu, zamiast kosić te kurwy jak Lechu Miller kosił AWS i UW. Pamiętam żałosny skowyt kolesia z TOK FM, pseudonim artystyczny Waldek Ogiński, że rozbita prawica jest do dupy a lewica to sprawny monolit. Gdzie się to teraz podziało? Jaki faszyzm? To nie te czasy, populizm zawłaszczyli PiS i PO. Jedni populują biednych, drudzy populują tzw. middle class a SLD chciałoby nas populować ale skończyły się im tematy, poza tym trza się jakoś ustosunkować do prezioweta. Zbieżność kopulują (czytaj pierdolą) i populują jest zamierzona. Najlepsze jest to, że jesteśmy ostatnimi ludźmi, dla których jeszcze lewica coś znaczy a SLD uśmiecha się i pokazuje nam swe brudne gacie.
A czy będzie Gosiu czy Giertych? Jaka to kurwa różnica?
A czy będzie Gosiu czy Giertych? Jaka to kurwa różnica? zasadnicza różnica.....wzrostu;)
Najlepsze jest to, że jesteśmy ostatnimi ludźmi, dla których jeszcze lewica coś znaczy a SLD uśmiecha się i pokazuje nam swe brudne gacie.
Nie sposób sie z tym nie zgodzić.
I tylko smutno jakoś.....
rubyjorg
11-01-2009, 10:32
Gosiu, Giertych, Kaczory to pryszcz naprawdę niebezpieczny jest Donek ze swoim uwielbieniem dla klasy posiadaczy.To on może dać pracobiorcom solidnie po dupie.
Dziadek33
11-01-2009, 12:13
No właśnie Rubi jak to jest,że Donek pochodzący "z innego podworka"
a określając to po naszemu z innej klasy społecznej,zdradził ją ?
Jak to jest,że młody stosunkowo człowiek,posiaadający podobno wyż-
sze wykształcenie przeszedł do przeciwnego zupełnie obozu ?
Jak to jest,że on i jemu podobni nie rozumieją co jest dla społeczeństwa
i dla Kraju korzystniejsze ?
faszyzm = Gosiewski (albo Giertych)?
Wolne żarty. Najpierw każdy z nich musiałby najpierw uczynić noc długich noży kaczkom nadziewanym grzybami.
Już raczej:
faszyzm = Jarkacz + Rydzyk.
Tylko ci znów powinni zamówić u Chińczyków masowe ilości moherowych berecików. I ogłosić, że nosiciele takich nakryć głowy będą bardziej uprzywilejowani niż oportuniści w PRL-u. Obecnie oportunizm kwitnie bujnie niczym barszcz sosnowskiego. Elektoratu nie zabraknie.
Garnitury nie bedą ważne.
Korporacyjny strój, to czarna sukienka dla funkcjonariusz i moherowy beret dla parteigenosse.
Krawiec kraje, jak mu staje
Stał już kiedyś tam Zychowi
Przed oczami. Może Gosiu
Stawiać teraz Giertychowi
balbina166
11-01-2009, 14:58
Oj smutno,smutno.A najgorsze to,że światełka w tunelu nie widać.Lewica chodząca na kolanach,przywódcy do dupy i żadnej nadziei na poprawę.Jak tak szukam wśród tych lewicowych tuzów kandydata na wodzireja,to śmiać się,czy płakać sama nie wiem.
Oj smutno,smutno.A najgorsze to,że światełka w tunelu nie widać.Lewica chodząca na kolanach,przywódcy do dupy i żadnej nadziei na poprawę.Jak tak szukam wśród tych lewicowych tuzów kandydata na wodzireja,to śmiać się,czy płakać sama nie wiem.
Widać, widać...
Lokomotywa dziejów z naprzeciwka zapierdziela!;)
krisbaum
11-01-2009, 22:10
Innymi słowy:
Zdzichu spójrz! Dwa światełka w tunelu!
faszyzm
Faszyzm?
Systemy do Wolski szczęścia nie majo.
Przeszkadza naturalna niezdolność obywateli do organizacji oraz spontaniczna radocha ze wsadzania kija we w szprychy.
Radio_Mafiuta
12-01-2009, 01:51
Ale narybek rośnie. W końcu prawie dwadzieścia lat po wprowadzeniu przymusowej indoktrynacji religijnej przynosi pierwsze efekty. Właśnie dziś w sieci znalazłem fajny "pamiętnik nastolatki":
http://artelis.pl/info-autor7623-p0-Natalia_Julia-Nowak.html
Ta mała, troszkę jeszcze naiwna nazi-moherytka ujęła mnie swoją szczerością i prostotą poglądów:
- Natalia kocha wszystkich:
http://artelis.pl/art-8537,23,135,Tworczos...ert_zyczen.html (http://artelis.pl/art-8537,23,135,Tworczosc,Noworoczny_koncert_zyczen.ht ml)
- Mała Natalia poznaje świat i ze zdumieniem odkrywa, że nie wszystko jest takie proste jakby się mogło wydawać:
http://artelis.pl/art-8100,8,91,Ludzie_i_S...za_roznica.html (http://artelis.pl/art-8100,8,91,Ludzie_i_Spoleczenstwo,Prawica_a_prawica _to_duza_roznica.html)
- Mała Natalia chce uzdrowić świat, bo jest w nim za dużo zUa, a za mało miłości.
http://artelis.pl/art-7477,8,91,Ludzie_i_S...liberalnej.html (http://artelis.pl/art-7477,8,91,Ludzie_i_Spoleczenstwo,Partia_Prawicy_An tyliberalnej.html)
I wiele, wiele innych, równie ciekawych przemyśleń. Wklepałem jej profil do "ulubionych" i czekam na nowe teksty. To zajebiste! Podczas gdy koleżanki w jej wieku chcą się hlastać paragonem z Tesco bo chłopak spojżał na jej koleżankę, jej wielbiciel aby ją zbajerować "widzi ją w roli ... prezydenta". Kurwa! Hit! "Dziennik Brdget Jones" (czy jak tam to było) to nudna chujnia dla przygłupów. To to jest dopiero jazda!
Łehłehłe. Dobre.
Ale to raczej genetyczna egzotyka.
Jej rówieśnictwo dupcy, siorbie i defekuje na wartości chrześcijanskie.
Dopiero na kulu przez zgrzytów wpasuje się w ekosystem.
Radio_Mafiuta
12-01-2009, 02:04
Jak ją sklasyfikować? Nazi-EMO? EMOher?
Urode ma nienachalną
nie dziwie sie,że oddała sie miłosci do radia co ma ryja..
http://artelis.pl/pliki/autor_foto/mini/8cvkuugd7g wg6q0ow6kn.jpg
O kurwa,jakie bzdety..
hahahahahhaha..
obsmiałam sie jak norka
Nie ma to jak dobrze zaczać poniedziałek
od solidnej dawki śmiechu
Thorunczyk
12-01-2009, 11:03
Ja się tak zastanawiam zawsze Zmiotuś - jak czytam takie brednie - czy taka istotka pisze to na serio czy dla jaj - przez mózg bowiem nie chce mi przejśc nigdy myśl, że mozna byc tak ograniczonym :lol:
Wiesz co,czytając te kocopoły tez przez chwilkę miałam
wrażenie,że sobie kobita jaja z internautów robi.
Ale sam wiesz,że zdarzają sie takie nieluleczalne przypadki
prawicowości.
Jeden nawet mamy na naszym forum
:lol:
krisbaum
12-01-2009, 13:22
Pani Anji Orthodox życzę, aby Jej intrygujący, gothic rockowy głos jeszcze długo dźwięczał w naszych uszach oraz docierał do najmroczniejszych zakamarków naszych dusz. Życzę Jej także, aby zastanowiła się, czy Jej droga życiowa - usłana czarnymi różami - prowadzi do Wyższego Dobra. Istnieje tyle wspaniałych organizacji: Narodowe Odrodzenie Polski, Obóz Narodowo-Radykalny, Obóz Wielkiej Polski, Młodzież Wszechpolska, Liga Polskich Rodzin, Ruch Przełomu Narodowego, Polska Partia Narodowa... Dlaczego Królowa Polskiego Gotyku wybrała sobie akurat SLD?!
Może dlatego, że członkowie narodowo-katolickich biegają za Królową Polskiego Gotyku z krzyżykami i rzucają w nią czosnkiem :D
Kurde dziewczyna jest bezbłędna :D
[QUOTE=Wymiatara;142299]Urode ma nienachalną
nie dziwie sie,że oddała sie miłosci do radia co ma ryja..
QUOTE]
Uroda furda!
-Wnętrze się liczy.
Potwór nie potwór, byle miał otwór...
Już ją tam jakiś katabas zindoktrynuje dowcipnie, spokojna twoja potargana. nie takie przypadki zna kk przeuroczy nasz...
Thorunczyk
12-01-2009, 13:39
Sadząc po jej głębokich przemyśleniach a także bogatych zainteresowaniach drogi Olderze - wiele do zindoktrynowania już nie pozostało. Głebsza indoktrynacja tej pani może nastąpić tylko za posrednictwem trepanacji czaszki i bezpośredniego ucisku na mózg :lol:
Sadząc po jej głębokich przemyśleniach a także bogatych zainteresowaniach drogi Olderze - wiele do zindoktrynowania już nie pozostało. Głebsza indoktrynacja tej pani może nastąpić tylko za posrednictwem trepanacji czaszki i bezpośredniego ucisku na mózg :lol:
Jak ty nie rozumiesz...
Ma nastąpić dowcipnie.
Ta indoktrynacja.
Mózg nie ma nic do rzeczy, no może parę synapsów kontrolujących przepływ dopaminy, ale to też z pogranicza ekstazy...
W sam raz dla nawiedzonej.
A więc: z bogiem i kk katabasy, członki w dłoń!!!,
balbina166
12-01-2009, 14:37
A ja tam mam wątpliwości.Żeby naciskać trzeba mieć na co.Mam wrażenie ,że u paniusi organu brak
A ja tam mam wątpliwości.Żeby naciskać trzeba mieć na co.Mam wrażenie ,że u paniusi organu brak
O kurna!
-Anioł!
Bez otworów!!!
Żeby jeszcze nie mówiła.
ten otwór też zlikwidować!!!;)
Już ją tam jakiś katabas zindoktrynuje dowcipnie, spokojna twoja potargana. nie takie przypadki zna kk przeuroczy nasz... Tiaaa.....a pózniej będzie miała objawienia..
po tych dowcipnych
indoktrynacjach..
o kurwa..
no nie moge....
:lol::lol::lol:
i te wizje Thoruś to własnie bedzie owa
głębia
:mrgreen:
ANTYKLER
12-01-2009, 17:27
w Polsce inteligencja dzieli się teraz na wrodzoną i na katolicką.....:lol:
krisbaum
12-01-2009, 18:43
Ja pozwolę sobie zauważyć, bo niektórym umknęło, iż panna Natalia deklaruje się jako ateistka :D
balbina166
12-01-2009, 19:01
O kurna!
-Anioł!
Bez otworów!!!
Żeby jeszcze nie mówiła.
ten otwór też zlikwidować!!!;)
A Ty tylko o jednym.Miałam na myśli mózg:p
herr_flik
12-01-2009, 21:27
Ełrogiertych jest ponadwymiarowy :) a kryzys nadprodukcji jest git, każdy kupi to co chce poniżej kosztów wytwarzania - to dopiero populizm :)
A Ty tylko o jednym.Miałam na myśli mózg:p
Ja też.
Chodziło mi o te po trepanacji hipotetycznej.
We w czaszce:mlotek::lol:
Nie zarejestrowany
12-01-2009, 23:53
Pozostanie nam znów tylko zawodna wiara w złotą rybkę...
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/36327d21fb09fc 07.html
jarek5222
13-01-2009, 07:48
Nie lubię pani, znów mam spieprzony dzień.Trafność poglądów pani jest porażająca.
Populizm to mamy chyba od zawsze, bo jakoś nie widzę, aby ktoś wywiązał się przez 20 lat z tej swojej kiełbasy wyborczej.
Nie lubię pani, znów mam spieprzony dzień.Trafność poglądów pani jest porażająca.
Proponuje mnie omijać-
to bardzo uprości sprawe panie jarku
5222.
Zapewni miły dzien i komfort psychiczny.
Radio_Mafiuta
13-01-2009, 20:15
Ja pozwolę sobie zauważyć, bo niektórym umknęło, iż panna Natalia deklaruje się jako ateistka :D
Punkt dla Ciebie, Krisbaum. Brawo za wnikliwość. Właśnie o to w tym chodzi. O wtłoczenie, że bez kościoła nastąpi koniec świata, moralny i cywilizacyjny upadek itp. pierdoły. I nie ważne czy to będzie ateista czy wierzący. Po to właśnie religia została wciśnięta do szkół. By w świadomości nowego pokolenia, masowo indoktrynowanego, kościół i jego hegemonia stała się normą, naturalną i nierozerwalną częścią krajobrazu.
Mnie zastanawia jedna rzecz: co to jest ten zasrany "przekaz subliminalny"? Jakaś nowa częstotliwość nadawania propagandowej sieki Radyja? Może jakaś tajna technologia dekoderów TV Sram? Czy co?
To jest inaczej przekaz podprogowy.
A kto się przejmie ciemnym ludem?na pewno nie tacy popaprańcy jak Gosiu czy Koński łeb,im kryzys nie groźny,na garniaki ich stać.
Nie zarejestrowany
16-01-2009, 02:06
xxxx5678911
Ktro ma kogo w dupie?-wybrani-wyborców,czy wyborcy-wybranych
szafa1981
16-01-2009, 15:09
Hmm, kolega Qba ma bardzo dużo racji. Jeśli bedzie tak jak mówisz ( a do tego dążymy) to ja nie widzę już miejsca dla siebie w tym bałaganie pod nazwą Polska. Gosiewskiego nielubię - gdy pojawia sie w telewizji - zmieniam kanał, to samo gdy pojawia sie Jarek, że o O. Tadeuszu niewspomnę...
Ktro ma kogo w dupie?-wybrani-wyborców,czy wyborcy-wybranych
Widzisz....u nas jest ten problem że wszyscy wszystkich mają dupie.Nie tylko wybrani-wyborców i odwrotnie.Rząd ma w dupie ludzi,ludzie-rząd,nauczyciel ma w dupie ucznia,uczeń-nauczyciela,księża mają w dupie wiernych,wierni księży,mężowie mają w dupie żony,a żony mężów(jak mają szczęście),itd itd.Aż dziw że to się jeszcze jakoś wszystko kręci.
rubyjorg
16-01-2009, 19:15
Ten to dopiero ma to w dupie,tak jak ja
http://www.animacje.krzysiek.biz/?url=play&id=100
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.