PDA

View Full Version : Uwaga: ankieta! Co powie B16...

id34lny
25-05-2006, 14:13
Oczy całego Narodu zwrócone są na w kierunku dostojnego Gościa. 28-go, w swojej nieprzebranej doskonałości nawiedzi on Oświęcim. Komentatorzy dociekają cóż takiego świętobliwego wypowie nasz nowy Papcio. Proponuję ankietę na ten temat.

Nagrody czekają:

I nagroda - obmycie z grzechów ciężkich i podstawowych
II nagroda - obmycie z grzechów podstawowych
III nagroda - latarka za światłością świątobliwości (do wyboru JP2 lub B16*)

*uwaga: światłość B16 jest troche mniej jasna.

Głosujcie! Rozwiązanie konkursu 28 maja!

rzep
25-05-2006, 14:28
Zastanowię się nad odpowiedzią,ale podpowiadam,że zapomniałeś o jeszcze jednym pytaniu co powie.A mianowicie w ankiecie zabrakło :Posdrafiam wszyskich Polakóf.I miałbyś 100% głosów. :D

AleLuja
25-05-2006, 14:37
Powiedział „Cołem sołnierze”

stahoo
25-05-2006, 18:27
Powiedział „Cołem sołnierze”

A fani mu na to......
http://img67.imageshack.us/img67/4390/eutscheschwy enty7ky.jpg

+++++++++++++++++++++++++++++++

O retyyyyyyyyy!

http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=340&wid=8324382&rfbawp=1148571304.349&_ticrsn=5&ticaid=61ab1

+++++++++++++++++++++++++++++++

Spowiedz bedzie....
W Pałacu, po powitaniu przez Lecha Kaczyńskiego z małżonką, odbędzie się rozmowa w "cztery oczy".

Na karkulatorze, czy na liczydlach im wyszlo?Benedykt XVI jest drugim - po Janie Pawle II - papieżem, który odwiedza gmach przy Krakowskim Przedmieściu

http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=8324719&rfbawp=1148572810.766

++++++++++++++++++++++++++++++

B16 rzucil sie....
Papież wręczył wszystkim członkom rodziny prezydenta pamiątkowe różańce.

A Pan prezydent nie pozalowal...
Sam(papiez)otrzymał trzy podarunki: kopię włóczni św. Maurycego, którą cesarz Otton III podarował Bolesławowi Chrobremu, różaniec z bursztynu oraz album o Powstaniu Warszawskim.

http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=8324719&rfbawp=1148574507.086&_ticrsn=5&ticaid=61ab2

szakal
25-05-2006, 22:16
może nic nie powie ale złoży kwiaty pod wieżyczką....

...z której spadł po pijaku jego kolega :P

grochovitz
26-05-2006, 01:02
Rano włączyłem pudło i na angielskim kanale BBC jebnęłą mnie jak cepem informacja i że polacy są bardzo katolickim narodem :shock: Pozatym unikam wiadomości o niemieckim gryzoniu, nie mam zielonego pojęcia co, jak i gdzie ten fiut celebruje z kim chla,..jeszcze kurwa dwa dni da się przeżyć ufajmy w Panu :lol:

książe Michał
26-05-2006, 17:32
Rano włączyłem pudło i na angielskim kanale BBC jebnęłą mnie jak cepem informacja i że polacy są bardzo katolickim narodem :shock: Pozatym unikam wiadomości o niemieckim gryzoniu, nie mam zielonego pojęcia co, jak i gdzie ten fiut celebruje z kim chla,..jeszcze kurwa dwa dni da się przeżyć ufajmy w Panu :lol:http://www.digart.pl/prace/miniaturki400/1769 23.jpg
Wiecie, ile szkody może zrobić taki szkodnik?

grochovitz
26-05-2006, 19:16
http://www.digart.pl/prace/miniaturki400/176923.jp g
Wiecie, ile szkody może zrobić taki szkodnik?
Szczur to bardzo zdolne i inteligentne stworzenie. Niestety jest wykorzystywane w przehaniebny sposób także przez Szatana. Na średniowiecznych rycinach na Jezusa czaiło się stado szczurów w sutannach, szczurem był Benedykt XIV, teraz mamy szczura niemieckiego Benedykta XVI. Szczury rządzą ziemią...

szakal
26-05-2006, 21:20
Papa przemawia a sekretarz podaje mu kartki.
podaje pierwszą:
Poszdrafiam fszysztkich Polakóf
podaje drugą:
Witam wasz wszysztkich szerdecznie.
podaje trzecią:
Żołniesze Westerplatte poddajcie się.

Oreł
26-05-2006, 21:44
Ja myśle że powinniśmy trochę zmienić koncepcje tematu a mianowicie : Co by powiedział B-16 gdyby któryś z forumowiczów pisał mu tekst bo o ile dobrze kojarze ten pan nie zna za dobrze polskiego (no może poza stwierdzeniem posdraawiam wszyśkich polaaków) tylko czyta słówka z kartki więc załóżmy że to my mu napiszemy tekścik do przeczytania. To jest moja koncepcja jego wypowiedzi inspirowana ostatnim zakazem:
"Mojii durodzy pczyjechłeem tu do fasz szeby fkurwicz tyyk sz wasz ktuszy kczeli cie napicz pifa f łikend ale dżeki nofej kaaczy fłaczy ktchura fprofadciła prochibiczje sze kurfa nie napichiją huuuj fam w dupe poszdrafiam wczyśkich polakuff i buk s fami jewane mochehry"
:twisted: :twisted: :twisted:

id34lny
27-05-2006, 02:30
Gdzie sie nie rusze BENEK.

W TV dostaja orgazmu, w necie na onetach, wupach, interiach etc. spazmy jaki to on zajebisty kontynuator tego poprzedniego. Ani jednego konkretu, ani jednego normalnego racjonalnego zdania, same pierdolenie jaki to on wspanialy, mądry i jakie to "wartościowe spotkanie" i ile w tym "miłości". Żadnych merytorycznych ocen, analiz - totalny brak faktów i realizmu jakaś jebana utopia.
I te tlumy, masy tępych jak podkłady kolejowe na trasie do Suwałk katolikow, wyjących nawiedzone, smutne i durne jak pizda rosomaka piosenki, wywiady z zaslinionymi z podniecenia pizdzielcami w koloratkach, uśmiechnięte i radosne prezenterki jebiące jak mantrę "ojciec ojciec ojciec" do tego cały ten gwiazdorski splendor, blichtr jak z koncertu popowego, kwiaty, samochody i obsługa za mliony złotych stojącego na skraju bankructwa kraju.
I na końcu tej paranoi przebrany w białą kieckę starzec z uśmiechem dealera używanych samochodów, mechanicznie kiwający ręką z samochodu-terrarium, odtwarzający z rozbawieniem niesprawną parodią polszczyzny zdania typu "sieść siołniesie".

Myślałem, że opowiadania o kremówkach, slogany 'niech ssompi zuch fuj' i 'nie lękajcie się' to szyt rzymsko-katolickiej tandety. Jakże się pomyliłem. I jak tu sie nie zgodzic, ze B16 jest kontynuatorem JP2.

Show must go on.

27-05-2006, 09:39
I jak tu sie nie zgodzic, ze B16 jest kontynuatorem JP2.

A co??? Miał pewnie wołac:
Niech zstąpi ponownie komunizm na ziemię, tę ziemię!
:P :P :P

ŁORCYK
27-05-2006, 11:56
Pani KUKULOWO , syckie wiemy co pani , pani KUKUKLOWO strasnie tanskni do komunizma , ino nawet nowe PAPA niesztety tego dla pani ni zalatfi, tak , ze moze pani , pani KUKULOWO zapsestac modlic siem , zzucic tyn moherowy beret i nie cekoc na stsal s Aurory, ni litosc papieza ni boga jakiegostam...ni nasztompi...
jamen

michalll
27-05-2006, 13:00
Gdzie sie nie rusze BENEK.

W TV dostaja orgazmu, w necie na onetach, wupach, interiach etc. spazmy jaki to on zajebisty kontynuator tego poprzedniego. Ani jednego konkretu, ani jednego normalnego racjonalnego zdania, same pierdolenie jaki to on wspanialy, mądry i jakie to "wartościowe spotkanie" i ile w tym "miłości". Żadnych merytorycznych ocen, analiz - totalny brak faktów i realizmu jakaś jebana utopia.
I te tlumy, masy tępych jak podkłady kolejowe na trasie do Suwałk katolikow, wyjących nawiedzone, smutne i durne jak pizda rosomaka piosenki, wywiady z zaslinionymi z podniecenia pizdzielcami w koloratkach, uśmiechnięte i radosne prezenterki jebiące jak mantrę "ojciec ojciec ojciec" do tego cały ten gwiazdorski splendor, blichtr jak z koncertu popowego, kwiaty, samochody i obsługa za mliony złotych stojącego na skraju bankructwa kraju.
I na końcu tej paranoi przebrany w białą kieckę starzec z uśmiechem dealera używanych samochodów, mechanicznie kiwający ręką z samochodu-terrarium, odtwarzający z rozbawieniem niesprawną parodią polszczyzny zdania typu "sieść siołniesie".

Myślałem, że opowiadania o kremówkach, slogany 'niech ssompi zuch fuj' i 'nie lękajcie się' to szyt rzymsko-katolickiej tandety. Jakże się pomyliłem. I jak tu sie nie zgodzic, ze B16 jest kontynuatorem JP2.

Show must go on.
dekiel - to za slabe okreslenie na ciebie

grochovitz
27-05-2006, 15:10
Zauważyłem że motłoch jest trzymany ostro na smyczy, podziwiać szczura mógł jedynie w szklanej klatce ( coś w rodzaju lodówki postawianej na pickupie), a Wadowiczanie też są dla niego równie groźni ponieważ za bardzo nie wychylał się ze swojego czarniutkiego Audi. Takie luksusy a w zamian ni chuja postępu w nauce naszego szanowanego języka...

michalll
27-05-2006, 15:55
Zauważyłem że motłoch jest trzymany ostro na smyczy, podziwiać szczura mógł jedynie w szklanej klatce ( coś w rodzaju lodówki postawianej na pickupie), a Wadowiczanie też są dla niego równie groźni ponieważ za bardzo nie wychylał się ze swojego czarniutkiego Audi. Takie luksusy a w zamian ni chuja postępu w nauce naszego szanowanego języka...
A mimo to nikomu to tam nie przeszkadza. Dziwne co?

rzep
28-05-2006, 16:19
Co powie B16? Ano wyjeżdżając powie: do sobaczenia polskie stato barankuf i ofiecek, oraz iddzie,oferma skąctszona.Po czym pozostanie nam już tylko westchnąć:Bogu niech będą dzięki. :D :D

id34lny
31-05-2006, 09:53

I to ta miłość do bliźniego o której tyle Benek i ten poprzedni smucili?
Ja mogę cie zjebać bo w sercu oprócz zastawek nie mam boga a Jezus to dla mnie taka sama ikona jak Marylin Monroe Warhola ale ty? Ty powinieneś mnie jeszcze za to przeprosić, i prosić o przebaczenie bo tak nakazuje twoja żenująca religia i doktryna kościoła.

Jak ty słuchasz swojego pasterza? On tu przyjeżdża, macha, łamie język na popieprzonym języku polskim a ciebie po tym stać tylko na drętwy tekst, że jestem "deklem"???

No to mamy odpowiedz co pozostało po papieskiej pielgrzymce: jeszcze większa ilość naładowanych katoli, którzy w imie "miłości bożej" rozjebaliby każdego niewierzącego. No i dwadzieścia pare baniek mniej.

szakal
31-05-2006, 18:32
id34lny a ty się czego spodziewałeś :?: przecież katolicy to taki gatunek ludzi, którzy mają zasady moralne...

...ale tylko spisane na papierze. oni nigdy ich nie stosują. w 90% nawet nie znają treści zbioru podań i legend zwanego Biblią. ona jest dla nich tak świeta że nawet boją się ją otworzyć i zajrzeć do środka. a ty wymagasz od nich jakichś zasad moralnych :?: powiem ci tak im bardzij zapatrzony w krzyż tym większy skurwiel. przykładów w swoim życiu miałem aż nad to. :(

Scandalieros
31-05-2006, 21:53
Dobrze Szakal gadasz. Nic dodac nic ujac.
Mnie tylko zastanawia skad oni te biblie maja? Bog im przyslal faksem z nieba?

szakal
31-05-2006, 21:55
Dobrze Szakal gadasz. Nic dodac nic ujac.
Mnie tylko zastanawia skad oni te biblie maja? Bog im przyslal faksem z nieba?

DHL'em dostarczył :P

Scandalieros
31-05-2006, 21:59
szakal, pytalem powaznie...

RedBuntownik
31-05-2006, 23:45
Zapytaj swojego szefa moze w ramach twoich zaslug dla globalnego kapitalu, uraczy Cie dlugim wykladem o poczatkach krzescijanstwa :lol: :lol: :lol:

Scandalieros
01-06-2006, 01:06
A ty pytales swojego? Dwa dni temu miales odwiedziny duszpaszterskie!

null
01-06-2006, 01:14

......... Ty powinieneś mnie jeszcze za to przeprosić, i prosić o przebaczenie ............
Tu idealny ma rację ,bo *dekiel* zakłada się w celu zakrycia (przykrycia) naczynia lub kanału że ściekiem aby smród się nie roznosił .
Nazwanie go tym użytecznym przedmiotem zamiast ż samym czynnikiem cuchnącym jest nad wyraz niestosowną pomyłką względem tego *ścieku* :P :P :P

id34lny
02-06-2006, 23:20
Tu idealny ma rację ,bo *dekiel* zakłada się w celu zakrycia (przykrycia) naczynia lub kanału że ściekiem aby smród się nie roznosił .
Nazwanie go tym użytecznym przedmiotem zamiast ż samym czynnikiem cuchnącym jest nad wyraz niestosowną pomyłką względem tego *ścieku* :P :P :P

Dobrze, że nie stoisz w poblizu bo bym ci napluł w koloratkę ze śmiechu.

Podsumujmy: dla Michallla jestem deklem, dla Nulla ściekiem.

Gdzie w tej grubej książce macie napisane, że można tak nazywać drugiego człowieka? Który ksiądz, w przerwach między pieszczotami, zezwolił wam tak się odzywać do zbłądzonych owieczek? Czy benek albo lolek dali wam błogosławieństwo na taką inkwizycję? Skąd więc wasza interpretacja miłości bliźniego?

Null powiedz coś sensownego - definicja dekla ci sie nie udała*. Przypominam, że deklem przykryty jest też lolek, idąc więc twoim tokiem myślenia dekiel przykrywa ściek - lolka. Hmm nieladnie tak pisac o swoim idolu.

*(niem. Deckel ‘pokrywka, wieko’) 1. tech. szczelna pokrywa do pojemnika. 2. rodzaj podnoszonego blatu na zawiasach. 2. czapka, noszona przez studentów w l. 1919-1939 w Polsce i w Niemczech, z kolorowego sukna, z małym daszkiem i okrągłym, haftowanym denkiem

ŁORCYK
03-06-2006, 01:22
ankieta deko tronci , znacy , smierdzi jus calkiem , tsa by bylo dodac pytanko :
jesli B-16 cokolwik powi , to w jakim jenzyku ji cy bedzie na dodatek wiedziol , co gadohttp://images3.fotosik.pl/8/ykzc0j5zc0vcn3g0.g if

null
04-06-2006, 17:48
Podsumujmy: dla Michallla jestem deklem, dla Nulla ściekiem. ...
Null powiedz coś sensownego - definicja dekla ci sie nie udała*.

*(niem. Deckel ‘pokrywka, wieko’) 1. tech. szczelna pokrywa do pojemnika. ......
Nie będę aż taki drobiazgowy .Niech będzie po twojemu dekiel to nie pokrywa kanału ścieku ...ale ...śmiecia .
Jeżeli to cię w pełni zadawala ,to cieszę się że poczułeś z tego faktu satysfakcję i dowartościowanie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

a po wtóre;

Przypominam, że deklem przykryty jest też lolek, idąc więc twoim tokiem myślenia dekiel przykrywa ściek - lolka.

Opieraj się sam na definicjach przez siebie znajdowanych ,bo inaczej będą cię uważać za głupiego pleciugę który nie rozumie własnego tekstu. :P :P :P

04-06-2006, 21:06
No i po co te wasze wypociny na temat dekla??? :D
Przecie nowy forumowicz, taki nieobyty jeszcze nie wie, że tutaj są bardzo wrażliwi i kulturalni ludzie, i o byle co się obrażają (tak jak Urban)... :P
W swej nieprzebranej podejrzliwosci, iż "młody" chciał obrazić autora powyższych pomyj, niezauważyliscie, ze jeno go tak tylko określił a nie nazwał! Czyli tylko sklasyfikował twórce powyższego tematu, wg wartosci i tresci w nim zawartych... :D

id34lny
06-06-2006, 02:39
Opieraj się sam na definicjach przez siebie znajdowanych ,bo inaczej będą cię uważać za głupiego pleciugę który nie rozumie własnego tekstu. :P :P :P

Ok Null, pozostawmy dewagacje na temat dekla, definicja encyklopedyczna ci nie pasuje - OK - pewnie lepsza masz w swojej grubej ksiazce.

Ciagle jednak nie uslyszalem od ciebie (od michallla zreszta tez) sensownej odpowiedzi skad ty - jako milosnik katolicyzmu - znajdujesz w sobie nienawisc i wrogie slownictwo pod moim adresem. Podobno lolek i benek w kolko smucili pieroga o milosierdziu, milosci, wrazliwosci na drugiego czlowieka i inne takie hasla katomarketingowe.

Nie patrz na mnie - ja jestem zepsuty, no wiesz taka zbladzona owieczka - no to moge cie pojechac jak szmate i nasikac ci w koloratke. Ale ty - to co innego. Chrzescijanin, swietobliwy, z otwartym sercem wypelnionym slowami jana pawla i benedykta - Taki nadczlowiek, z wytatulowanym Jezusem pod pachami, powinienes niesc swiatlosc, wybaczac, przyniesc mi ewangelie czy jakos tak.

No to odpowiedz mi prosze dlaczego jestes taki dla mnie? Taki zly, niemilosierny? Odpowiedz prosze albo (ze uzyje swojego szatanskiego jezyka) pierdol sie.

Masz szanse zostac egzorcysta i wypedzic ze mnie diabla. No dalej napierdalaj swieconka, czekam.

szakal
06-06-2006, 11:19
Ok Null, pozostawmy dewagacje na temat dekla, definicja encyklopedyczna ci nie pasuje - OK - pewnie lepsza masz w swojej grubej ksiazce.

podaj mu tytuł bo on nie wie o co ci chodzi. zresztą pewnie ten egzemplarz nie występuje w jego księgozbiorze :P

Ciagle jednak nie uslyszalem od ciebie (od michallla zreszta tez) sensownej odpowiedzi skad ty - jako milosnik katolicyzmu - znajdujesz w sobie nienawisc i wrogie slownictwo pod moim adresem.

bo to jest ich naturalny język ewangelizacyjny :P

No to odpowiedz mi prosze dlaczego jestes taki dla mnie? Taki zly, niemilosierny? Odpowiedz prosze albo (ze uzyje swojego szatanskiego jezyka) pierdol sie. Masz szanse zostac egzorcysta i wypedzic ze mnie diabla. No dalej napierdalaj swieconka, czekam.

no bo ty jako dziecko Szatana nie rokujesz już nadzieii na poprawę :lol:

p.s.
odpowiadam z doświadczenia.

null
06-06-2006, 23:05
skad ty - jako milosnik katolicyzmu -..........wrogie slownictwo pod moim adresem. Podobno lolek i benek w kolko smucili pieroga o milosierdziu, milosci, wrazliwosci na drugiego czlowieka i inne takie hasla katomarketingowe.

........... czekam.

Pytasz to odpowiem . :P
Ale i ty rzeknij mi miły skąd ty wziąłeś taki obraz katolika ,chyba nie z NIE ,bo tam ten obraz jest jeszcze bardziej pojebany niż twój ..
Wiedz więc że począwszy od Jezusa , używane słownictwo i nazewnictwo chrześcian było zawsze bezpruderyjne ,jasne , konkretne i nie owijające w bawełnę .
To Jezus używał słów i określeń dla określenia współczesnych sobie notabli ;żmjami ,bestjami ,psami ,pomiotami diabelskimi ,dzikimi zwierzętami ,trupami czy też grobami obielanymi i wielu wielu innymi .A to że że nazewnictwo biblijne uległo archaizmowi nie znaczy że pod określaniami rozpustnik czy jawnogrzesnica uzywamy dziś określeń jak cioty ,pedały czy kurwy .
Mało tego przypominam ci ze zdarzyło się również użycie siły i to nie *gołej ręki* przez Jezusa w celu wymuszenia odpowiedniego zachowania .A przecież to ON jest dla nas wzorem miłosierdzia ,dobroci ,litości i wybaczenia .
Informuję cię również na marginesie że apostołowie (przynajmniej kilku ) nosiło miecze ,a z pewnością nie dla dłubania w nosie .
To współcześni biskupi porównywali ZOMO- wców w stanie wojennym do hitlerowskich zbrodniarzy ,a chyba od prymasa wyszła nazwa komuchów jako czerwone pająki . :P :P

szakal
07-06-2006, 01:11
Wiedz więc że począwszy od Jezusa , używane słownictwo i nazewnictwo chrześcian było zawsze bezpruderyjne ,jasne , konkretne i nie owijające w bawełnę .
To Jezus używał słów i określeń dla określenia współczesnych sobie notabli ;żmjami ,bestjami ,psami ,pomiotami diabelskimi ,dzikimi zwierzętami ,trupami czy też grobami obielanymi i wielu wielu innymi .A to że że nazewnictwo biblijne uległo archaizmowi nie znaczy że pod określaniami rozpustnik czy jawnogrzesnica uzywamy dziś określeń jak cioty ,pedały czy kurwy .
Mało tego przypominam ci ze zdarzyło się również użycie siły i to nie *gołej ręki* przez Jezusa w celu wymuszenia odpowiedniego zachowania .A przecież to ON jest dla nas wzorem miłosierdzia ,dobroci ,litości i wybaczenia .
Informuję cię również na marginesie że apostołowie (przynajmniej kilku ) nosiło miecze ,a z pewnością nie dla dłubania w nosie .
To współcześni biskupi porównywali ZOMO- wców w stanie wojennym do hitlerowskich zbrodniarzy ,a chyba od prymasa wyszła nazwa komuchów jako czerwone pająki . :P :P

zaiste null wiedziałem ze Stary Testament jest dla ciebie pismem baaaaardzo obcym. domyślałem się ale było to na granicy pewności że i Nowy Testament jest dla ciebie wielką nieznaną księgą. teraz tylko potwierdzasz moje przekonanie i ugruntowujesz mnie w tej wiedzy na twój temat.

07-06-2006, 08:07
pismem baaaaardzo obcym
O ile się nie mylę, to te słowa miały być skierowane do mnie...?:oops:

szakal
07-06-2006, 10:05
pismem baaaaardzo obcym
O ile się nie mylę, to te słowa miały być skierowane do mnie...?:oops:

a potrafisz czytać tekst ze zrozumieniem :?:
jeśłi twoja odpowiedź brzmi tak to zobacz kogo cytowałem i komu odpowiadałem :)

na marginesie dodam że pewnie też się łapiesz skoro tak bardzo o to prosisz. jak to mówią uderz w stół a Kukuła się odezwie :P

Prukfa
07-06-2006, 14:50
To prawda, we wszystkich ewangeliach jest wzmianka, że jeden z nich - chyba Szymon zwany Piotrem - użył miecza do dłubania w uchu. I to nie swoim.

null
07-06-2006, 21:40
To prawda, we wszystkich ewangeliach jest wzmianka, ..........
Ja pisuję tylko prawdę ,ale dzięki za potwierdzenia...... :P

Mietek
08-06-2006, 08:00
Piszecie null,że prawdę (tylko) zawsze głosicie. No to prawie jak Jezus.
Piszecie:"... ze zdarzyło się również użycie siły i to nie *gołej ręki* przez Jezusa w celu wymuszenia odpowiedniego zachowania .A przecież to ON jest dla nas wzorem miłosierdzia ,dobroci ,litości i wybaczenia".

A gdzież był Jezus użył onej siły celem wymuszenia odpowiedniego zachowania? Czyli środków przypusu bezpośredniego?

I jeszcze cosik: "...To współcześni biskupi porównywali ZOMO- wców w stanie wojennym do hitlerowskich zbrodniarzy ,a chyba od prymasa wyszła nazwa komuchów jako czerwone pająki .".

Zaprawdę wielka wielkość onych biskupów. Tylko, że niektórne nawoływali byli do opanowania a "analogie" zaczęły sie dopiero potem. Gdy zauważyć raczono, że ten stan jakoś taki mało straszny jest.

Czy od prymasa wyszło o tych czerwonych stawonogach? Może.
A kwity ukazujace, że wolny od podejrzeń o współpracę z Departamentem IV ma?
Bywa wszakoż często tak, że złodziej krzyczy " łapaj złodzieja"!
Czy ja przejdę takoż do historii za określenie kleru "czarnymi stawonogami"?

szakal
08-06-2006, 12:24
Czy ja przejdę takoż do historii za określenie kleru "czarnymi stawonogami"?

raczej należy użyć określenia czarna zaraza.

a kimżesz są owi hierarchowie Kościoła na których tak się powołujesz null'u :?: czyż nie są oni tak samo ułomnymi ludźmi jako ty :?: zaiste powoływanie się na nich jako na jedyne wyrocznie jest bardzo roztropnym czynem :P

null
08-06-2006, 15:55
......
A gdzież był Jezus użył onej siły celem wymuszenia odpowiedniego zachowania? Czyli środków przypusu bezpośredniego?

?
Otwórz księgę i poszukaj , a znajdziesz. :P

Zaprawdę wielka wielkość onych biskupów. Tylko, że niektórne nawoływali byli do opanowania .......
Oczywiście i to być może w większości ,ale to wcale nie oznacza że nazywano i określano te formacje po imieniu .Jedno drugiemu w ogóle nie przeszkadza ..... ani nie koliduje ze sobą a miało to fakt ,który był w ówczesnej prasie szeroko komentowane .
a kimżesz są owi hierarchowie Kościoła na których tak się powołujesz null'u czyż nie są oni tak samo ułomnymi ludźmi jako ty
Tematem wiodącym jest słownictwo katolików i to było moim tematem . Wskazanie na wypowiedzi ówczesnych duchownych jako ciągłośc tej tradycji słownictwa było i jest marginesowe , ale istotne .
A to że WSZYSCY jesteśmy ułomni ,to nie jest odkryciem Ameryki... :roll:

stahoo
08-06-2006, 16:00
A to że WSZYSCY jesteśmy ułomni ,to nie jest odkryciem Ameryki.
No wreszcie co madrego.
Zawsze pochwalalem samokrytyke. :P :P :P

null
08-06-2006, 16:20
No wreszcie co madrego.
Jeżeli określenie * WSZYSCY* zrozumiałeś jako samokrytyka to znaczy że ...NIC nie zrozumiałeś ... :(

stahoo
08-06-2006, 16:29
No wreszcie co madrego.
Jeżeli określenie * WSZYSCY* zrozumiałeś jako samokrytyka to znaczy że ...NIC nie zrozumiałeś ... :(
Nie-a!
Wszystko zrozumialem.
A te *WSZYSCY* w twoim pojeciu to juz dawno glowki popiolem se posypaly. :lol:

szakal
09-06-2006, 01:51
ja napisałem:
czyż nie są oni tak samo ułomnymi ludźmi jako ty

więc twoje:
A to że WSZYSCY jesteśmy ułomni
odnosi się do ciebie i onych hierarchów. tak wynika to po prostu z kontekstu :P więc nie mieszaj przynajmniej mnie do tego WSZYSCY bo nie należę do twojej sekty :P

null
09-06-2006, 10:58
Oczywiście że ty nie posiadasz żadnych ułomności i wybacz że nie zaznaczyłem tego w poście .
Dlatego proszę cię abyś się nie brał tego do siebie i nie stresował się tym ,a swoje fustracje w zwiazku moim nietaktem nie przenosił na te forum . :P :P :P

Violetta
09-06-2006, 11:11
A mimo to nikomu to tam nie przeszkadza. Dziwne co?

Tym gorliwym katolikom też nie przeszkadza że drogą śmierci w obozie jechał wypasiony "przedstawiciel Boga" wypasionym niemieckim autem po śladach krwi z ludzi zamęczonych przez takich jak on, wyznawców jedynego słusznego kultu władzy

null
09-06-2006, 22:04
........., wyznawców jedynego słusznego kultu władzy
W kwstii formalnej .
Ile i jakie słuszne władze ty uważasz za jedyne ?

id34lny
10-06-2006, 03:49
Mało tego przypominam ci ze zdarzyło się również użycie siły i to nie *gołej ręki* przez Jezusa w celu wymuszenia odpowiedniego zachowania

Null - przekonales mnie. Widze teraz Jezusa jako kogos innego. Normalny prosty ziomal. Jak ktos go wkurwil to potrafil zjebac albo nawet przyjebać z szabelki i sprowadzic do parteru. Pewnie nie raz sie najebał z kolegami, w pijanym widzie przeleciał niejedną białogłowę a może i nawet coś przypalił ziolo lub pociągnął kreskę. Spoko luz koles z rejonu.

.A przecież to ON jest dla nas wzorem miłosierdzia ,dobroci ,litości i wybaczenia .

Zaintrygowalo mnie to jednak - znowu prosze cie o odpowiedz:

jak Jezus powiedzal na kogos "diabelski pomiocie" to byl to zachowanie to bylo wzorem:

a) milosierdzia
b) dobroci
c) litosci
d) wybaczenia

jak ujebal komus glowe jakims mieczem (bo chyba nie klepal nim tylko po plecach co?) to bylo to wzorem:

a) milosierdzia
b) dobroci
c) litosci
d) wybaczenia

To, ze mnie nazwales sciekiem czy deklem to mam traktowac jako milosierdzie czy dobroc? No wez powiedz bo sie gubie. Albo mi zapierdol na amen z litosci lub wybaczenia.

Rozumiem, ze tym, ze Jezus mial ciety jezyk i napierdalanki nie byly mu obce usprawiedliwiasz zachowanie katolikow. Proste. Jezus napierdalal to i ja moge napierdalac.

Skoro zwyzywanie i przyjebanie komus to jest element religii katolickiej to teraz kumam skad tyle wyznawcow u nas w kraju. Prawdziwych wyznawcow.
Null jak sie mozna do was zapisac? - ja naprawde chetnie wpierdolilbym kilku osobom, tak legalnie w ramach szerzenia dobroci i milosierdzia.

A papiezem to powinien byc Mike Tyson.

To jak sie chce zapisac do was to mam isc do kosciola i do tego faceta w czarnej kiecce powiedziec "ty czarna zarazo, pierdole cie i cala te twoja holote z tym naczelnym gestapowcem" i co i zostane "wspolczesnym biskupem" od razu?

ŁORCYK
10-06-2006, 17:56
to zalezy ...wiela mu na tacem zucis .... ji gadej se co kces , un ci lotpowie , co wsztawi siem za ciebie do sefa , sef milosierny , to ci wybacy dziecko drogie

10-06-2006, 19:26
[
Tym gorliwym katolikom też nie przeszkadza że drogą śmierci w obozie jechał wypasiony "przedstawiciel Boga" wypasionym niemieckim autem po śladach krwi z ludzi zamęczonych przez takich jak on, wyznawców jedynego słusznego kultu władzy
Czy Urban kiedykolwiek pojawił się w tym miejscu???
Jeśli tak, to w jakich okolicznościach???

stahoo
10-06-2006, 19:29
[
Czy Urban kiedykolwiek pojawił się w tym miejscu???
Jeśli tak, to w jakich okolicznościach???
A powinien?
P.S. Urban ucieszy sie, ze postawilas go w jednym szeregu z B16 :P :P :P

10-06-2006, 19:32
A powinien?
A czemu nie?

stahoo
10-06-2006, 19:33
A powinien?
A czemu nie?
Jak juz bedzie glowa panstwa, to na pewno to zrobi. :P

10-06-2006, 19:37
Twardym człekiem jesteś jak i Urban! Nie to co wrażliwa Violetta, co mocno przeżywa śmierć zamordowanych...

stahoo
10-06-2006, 19:41
Twardym człekiem jesteś jak i Urban! Nie to co wrażliwa Violetta, co mocno przeżywa śmierć zamordowanych...
TAM polowa mojej rodziny przez komin krematoryjny wyszla.....

10-06-2006, 19:49
Fajnego masz idola! :D

stahoo
10-06-2006, 19:52
Fajnego masz idola! :D
Nie gorszy niz twoj.

null
11-06-2006, 20:57
......jak Jezus powiedzal na kogos "diabelski pomiocie" to byl to zachowanie to bylo wzorem:

a) milosierdzia
b) dobroci
c) litosci
d) wybaczenia
Tą kwestję powinieneś przemyśleć sam .A o wyniku tego przemyślenia będziesz mógł zdać relację w odpowiednim czasie osobiście przed NIM. :P
*God Caritas est *.
ale to On rzekł ;
Mt 25:41
41. ............... Idźcie precz ode Mnie, przeklęci, w ogień wieczny, przygotowany diabłu i jego aniołom!
(BT)

Mt 13:42
42. i wrzucą ich w piec rozpalony; tam będzie płacz i zgrzytanie zębów.
(BT)

Mt 24:51
51. Każe go ćwiartować i z obłudnikami wyznaczy mu miejsce. .......
(BT)
Mt 25:30
30. A sługę nieużytecznego wyrzućcie na zewnątrz - w ciemności! ........
(BT)

Jaka więc jest relacja między Miłosierdziem ,a wyrokiem
między Litością ,a odrzuceniem .
Miłością a sprawiedliwością
pozostawiam do przemyśleńia . :evil:

Scandalieros
12-06-2006, 23:24
Nie to co wrażliwa Violetta, co mocno przeżywa śmierć zamordowanych...
Poczytaj gucia69.

id34lny
13-06-2006, 00:58
Tą kwestję powinieneś przemyśleć sam .A o wyniku tego przemyślenia będziesz mógł zdać relację w odpowiednim czasie osobiście przed NIM. :P
*God Caritas est *.
ale to On rzekł ;...

eee tam. nie sciemniaj null
Zadalem ci proste pytania, miales odpowiedziec a. b .c lub d a ty mi odpowiadasz jakimis fraszkami z grubej ksiazki.

Jak to sobie przemyslalem to widze, ze Bog aka Jezus niewiele sie rozni od prostego zbira:

Idźcie precz ode Mnie, przeklęci, w ogień wieczny, przygotowany diabłu i jego aniołom! - czyli: "wypierdalajcie stad kurwy na szczaw"

Każe go ćwiartować i z obłudnikami wyznaczy mu miejsce - "jebnij mu i wypierdol gdzie tamtych"

A sługę nieużytecznego wyrzućcie na zewnątrz - w ciemności! - "a tego skurwysyna do lasu"

Ty sie go normalnie boisz. Nie potrafisz racjonalnie pomyslec bo strach przed panem zaciska ci zwieracze. Powtarzasz bezsensowne opowiesci, racjonalne myslenie staje sie dla ciebie grzechem. Miedzy toba i twoim bogiem jest uklad jak w zwiazkach sadomaso.

Masz jakies traumatyczne doswiadczenia z dziecinstwa??? Opowiedz nam o tym.

null
13-06-2006, 22:04
Idźcie precz ode Mnie, przeklęci, w ogień wieczny, przygotowany diabłu i jego aniołom! - czyli: "wypierdalajcie stad kurwy na szczaw"

Każe go ćwiartować i z obłudnikami wyznaczy mu miejsce - "jebnij mu i wypierdol gdzie tamtych"

A sługę nieużytecznego wyrzućcie na zewnątrz - w ciemności! - "a tego skurwysyna do lasu"

.[/quote]
Wspaniale ,super :D
No ,no jak widzę znasz tą *grubą ksiązkę * w tłumaczeniu św zioma może być i ten przekład ,skoro innego jezyka nie znasz . :P
Wiec nie rozumiem twoich głupkowatych pytań dotyczących słownictwa gdy tak doskonale interpretujesz i tłumaczysz na własny język .
Chyba że masz problemy z rozumieniem tego "własnego języka " , ale ja w tym ci nie pomogę ,nie jestem ...psychiatrą . :(

ŁORCYK
13-06-2006, 23:58
co za skromnosc null , chiba jesztes na diecie , ni poznajem ciem

id34lny
15-06-2006, 01:08
Chyba że masz problemy z rozumieniem tego "własnego języka " , ale ja w tym ci nie pomogę ,nie jestem ...psychiatrą . :(

Null. Prosilem cie o proste odpowiedzi, klarowne wyjasnienia. Miales mi wytlumaczyc jak baranowi dlaczego bog, jezus benek czy lolek sa tacy boscy, czym rozni sie prosta agresja dresiarza od agresji jezusa, jak mam pojac "milosierdzie przez napierdalanie nie z golej reki" made in jezus.
Niestety w odpowiedzi dostalem albo zjebki albo polecenie zebym sobie sam to przemyslal - w koncu stanales bezradny. Ani JEDNEJ KONKRETNEJ ODPOWIEDZI.

Totalny brak komunikacji. Lubie rzeczowe i ostre dyskusje ale ta z toba przekonala mnie jedynie, ze przecietny katolik to zaslepiony, pozbawiony racjonalnej oceny i trzezwego umyslu nawiedzony sekciarz.

No ni chuj w tej twojej "wierze" milosci, milosierdzia, wybaczenia i reszty tych farmazonow. Potraficie tylko o tym bezustannie i do znudzenia pierdolic. Co za obludna i zaklamana religia! Ten temat mozemy juz zakonczyc. Katolicyzm po prostu jest taki falszywy.

W sumie to nie powinna byc moja sprawa - lubisz bawic sie w przebieranki - zakladac czarne kiecki, szukac w grubej ksiazce jaki to twoj pan wspanialy i madry jest, lubisz opowiadac wierszyki do drewnianych pacynek - twoja sprawa, twoje prawo. Naprawde nikt nie powinien ci tego zabraniac. Serio.

Wkurwia mnie jednak do czerwonosci, ze jako jebany podatnik place za te twoje (i innych nawiedzonych katoli) zainteresowania. Naprawde ciezko jest mi zanosic co miesiac w zebach do US te kilkaset/kilka tysiecy zlotych, kiedy widze potem, ze te moje pieniadze wydawane sa na "obsluge wizyty" jakiegos bezuzytecznego czarodzieja z kraju o powierzchni boiska do futbolu to mnie po prostu chuj strzela. Dlaczego kiedy ja chce isc na np. pokaz Copperfielda albo napierdolic sie w dobrej wierze piwem musze sam za to placic? Dlaczego moje zainteresowania nie sa finansowane z budzetu?

Dlaczego tak jest? moze chociaz na to jedno pytanie potrafisz mi odpowiedziec?

Uporzedzajac twoje zazenowanie doprecyzuje: dlaczego za przyjazd benka placili wszyscy a nie tylko jego fani? Zrobilibyscie sobie zrzutke na tace (potem zaplacili od tego podatek jak kazdy) to by nawet mogl zapierdalac w oszklonej lodzi podwodnej. Potem pokazalibysce to u siebie w tv trwam, albo na projekcjach w kosciolach a nie w telewizji za ktora MUSZE placic OBOWIAZKOWY haracz.

Udziel prosze prostej odpowiedzi, nie kaz mi myslec, nie nazywaj mnie pomiotem diabelskim, deklem, sciekiem, pleciuga etc. po prostu odpowiedz zaczynajac: "bo..."

Prosze null umiesz tak z rozumem, bez puszczania katolickich bakow, odpowiedziec? Chociaz raz. Prosze!!!!

null
15-06-2006, 02:28
Null. Prosilem cie o proste odpowiedzi, klarowne wyjasnienia. ..!
a,b,c,lub d bo zdania złożone ni huja nie rozumiesz ...Możesz przecież tak pogadać z ..kostką od *hińczyka* tobie nie potrzebny rozmówca ani odpowiedzi ale *papuga*do przytakiwania , bo odpowiedzi znasz .
Udaj się więc do ZOO ,a nie truj ludziom.... dupy . :wink:

Violetta
15-06-2006, 09:15
......jak Jezus powiedzal na kogos "diabelski pomiocie" to byl to zachowanie to bylo wzorem:

a) milosierdzia
b) dobroci
c) litosci
d) wybaczenia
*God Caritas est *.
ale to On rzekł ;
Mt 25:41
41. ............... Idźcie precz ode Mnie, przeklęci, w ogień wieczny, przygotowany diabłu i jego aniołom!
(BT)
Mt 13:42
42. i wrzucą ich w piec rozpalony; tam będzie płacz i zgrzytanie zębów.
(BT)

Mt 24:51
51. Każe go ćwiartować i z obłudnikami wyznaczy mu miejsce. .......
(BT)
Mt 25:30
30. A sługę nieużytecznego wyrzućcie na zewnątrz - w ciemności! ........
(BT)

Jaka więc jest relacja między Miłosierdziem ,a wyrokiem
między Litością ,a odrzuceniem .
Miłością a sprawiedliwością
pozostawiam do przemyśleńia . :evil:

NULLU to w końcu jesteś za a nawet przeciw?
Przecież sam widzisz że był to okrutny bożek plemienny, każący ćwiartować wrogów i ta cała religia przetrwała tylko dlatego że w oparciu o nią zbudowano potężny ośrodek władzy i pieniądza, dajc prostym ludziom nadzieję.
I przed jakim nim? To jednak szlachetniejszy jest nasz lokalny Światowid

null
15-06-2006, 17:08
[NULLU to w końcu jesteś za a nawet przeciw?
Przecież sam widzisz że był to okrutny bożek plemienny,......................
A więc spróbuję ci to tak wyjaśnić :
Jak wiesz człowiek został stworzony * na obraz i podobieństwo Boże* , a nasza forma doczesna obdarzona jest *wolną wolą *.Wynika stąd że możemy być sobą tylko przez coraz większe upodobnienie się do swego Modelu .
Pycha ,zazdrość ,zwatpienie czy też grzech powodują że nasz obraz ulega deformacji i oddala się od Wzorca wg którego zostaliśmy stworzeni .
A że człowiek nie jest w stanie istnieć sam dla siebie, prędzej czy póżniej gdy już oderwie się od swojego boskiego obrazu ,obiera sobie obraz złego jako swój własny .

Bóg jest Miłosierdziem ,Dobrocią i Litością ale nie jest hipokrytą i nie odbiera człowiekowi *wolnej woli * ,uszanowuje więc jego decyzję i wybór jaki dokonał i jaki by on nie był .

Nie możesz więc mieć do Niego pretensję , żal czy też złość za to że jest Sprawiedliwy i Wierny swojemu Słowu i oddaje każdemu wg jego własnemu obrazowi jaki w sobie nosi i jaki sobie obrał jako własny .
Parafrazując „diabłu co diabelskie ,a Sobie co Jego.. „
Wyrok więc w zasadzie nie jest zależny od Niego (bo ON jest samym MIŁOSIERDZIEM ) ,ale od ....samego człowieka .

Swój los w ...swoich rękach .Nazywasz to ...potwornością ,okrucieństwem .....? :shock: .

Mietek
15-06-2006, 19:27
Co znaczy „jak wiesz”? Zakładasz, że każdy wie i każdy to akceptuje a i przyjmuje za jedynie możliwe i jedynie dopuszczone.
To już jest „przedobrzenie”, bo zakładające, że nie tylko „każdy wie” ale „każdy przyjmuje”.
Ano nie tylko te dwa grzechy, bo i grzech pychy, co doskonale nam sam tu prezentujesz.
Ad miłosierdzia, dobroci i litości bożej powiem, że daleko tobie do tych ideałów. Hipokrytą może i nie jest za to o tobie tego powiedzieć nie można.

Jakoś mi coś nie za bardzo laikatem null-u pachniesz. Chybaś, że jakiś laicki duchowny ( tajny lub skryty).

null
15-06-2006, 21:03
....
Ano nie tylko te dwa grzechy, bo i grzech pychy, co doskonale nam sam tu prezentujesz.
Ad miłosierdzia, dobroci i litości bożej powiem, że daleko tobie do tych ideałów. Hipokrytą może i nie jest za to o tobie tego powiedzieć nie można.

.....
....jam jest marny pył i grzesznik nad grzesznikami ..a nie było moim celem wykazywać jakiejkolwiek swojej ... wyższości .
Przepraszam jeżeli tak to moje pisanie odczytałeś . :oops: :shock:

ŁORCYK
16-06-2006, 15:44
no ji jesce powinienes siem jebnonc f klatem null , ni zapominoj , bardzo ciem prosem (prosem , zatkie szlowo u mnie- cuj siem zascycony)

rzep
16-06-2006, 23:18
[NULLU to w końcu jesteś za a nawet przeciw?
Przecież sam widzisz że był to okrutny bożek plemienny,......................
A więc spróbuję ci to tak wyjaśnić :
Jak wiesz człowiek został stworzony * na obraz i podobieństwo Boże* , itd,ble ble czyli to co w ciągu 2000 lat wymyślili czarni dla otumanienia maluczkich.
Co do "obrazu i podobieństwa" to jak wiadomo pierwsi ludzie bardziej przypominali małpy więc...??

stahoo
16-06-2006, 23:22
Jak wiesz człowiek został stworzony * na obraz i podobieństwo Boże* ,

Kiedy?
Mniej wiecej....

null
16-06-2006, 23:35
Kiedy?
Mniej wiecej....
gdzieś między prekambrem a kenozoikiem . :P

stahoo
17-06-2006, 06:48
Kiedy?
Mniej wiecej....
gdzieś między prekambrem a kenozoikiem . :P
Dzieki i za to.
Myslalem, ze chociaz miesiac podasz. :P

Violetta
17-06-2006, 10:22
NULLU,

widze sporo niekonsekwencji Twoich wypowiedziach. Musisz tu dolewac oliwy do ognia bo wygląda na to żeś tu na etacie i masz wierszówkę ale gnębi Cię pisanie bzdur.
To może bardziej przyziemne rzeczy:
cytat:
"Polscy biskupi zawsze lubili podróżować z fasonem. Karecie biskupa krakowskiego, Kajetana Sołtyka, towarzyszyło 24 lokai, 12 hajduków i 4 paziów, podczas gdy sam król miał asystę dużo mniejszą: 12 lokai, 6 hajduków, 4 paziów. Dziś też biskupi lubią podróżować w ludzkich warunkach i chociaż wielu z nich preferuje mercedesy, bmw lub limuzyny amerykańskie, to jednak ulubionym pojazdem jest nowy model volkswagena passata, oczywiście z kierowcą i klimatyzacją. "

jak masz tłumaczyć wiarę w ideały p.B przez jego urzędników? powoliłbyś żeby Twoi przedstawiciele tak oficjalnie zadawali kłam Twoim głoszonym tezom?
przecież wszyscy wiemy i Ty też, że to bajeczka do głupienia motłochu. 98% tych wierzących szuka w religii nadziei i sprawiedliwości. której nie ma w swoim życiu.
na tej zasadzie teraz wygrał PIS ale ich będzie można zweryfikować a kleru nie.
a nie dowiedziałam się jednak - jak się ma 5 mln do 2 tys.
nawet Ty "obrońco wiary " nie podjąłeś się tego wyjasnić :D
klepiesz tylko formułki.na zasadzie - a w USA biją murzynów-
coś chyba kiepsko Ci płacą :D

null
17-06-2006, 17:48
NULLU,

.......
Ciężkie masz teksty ,nie ze względu na treść ale na styl i haos składniowy .
Mam nadzieję że to skutek małego doświadczenia ze wzgędu na młody wiek ,a nie dlatego że jesteś np . transwestytką . :P
Nie umiem jasno i wyrażnie dawać ci odpowiedzi (które z resztą nie trafiają ) ,bo należysz do tych co wie lepiej jaka jest prawda .
A w tej swojej wiedzy ,nie zauważyłaś nawet że ja NIGDZIE nie pisałem ....... o klechach , :lol: a jeżeli już to to że są "niegodziwcami ".

Nie całkiem chwytam ten twój tekst ;
Bo w końcu mam klechom zachwalać Maybachy w których ja się lubuję , czy Jaguary które są do kitu ?
Albo to że przyznać tobie rację że 98% ludności (oczywiście ty do nich nie należysz ) nie znajduje w życiu żadnej sprawiedliwości ani zadowolenia ,i dlatego znaleźli sobie religię :shock: .
Dawno nie spotkałem tak *udołowanej* osoby jak ty . :cry:

Co do wątku *5mln a 2tys * to jak na jedno pytanie zbyt wiele niedorzeczności w nim zawarłaś ,aby mogła istnieć jakakolwiek odpowiedz aby sama w sobie nie była niedorzeczna .

stahoo
17-06-2006, 18:23
Nie umiem jasno i wyrażnie dawać ci odpowiedzi
No wreszcie wydukales to z siebie. :P :P :P

id34lny
18-06-2006, 13:28
Null. Prosilem cie o proste odpowiedzi, klarowne wyjasnienia. ..!
a,b,c,lub d bo zdania złożone ni huja nie rozumiesz ...Możesz przecież tak pogadać z ..kostką od *hińczyka* tobie nie potrzebny rozmówca ani odpowiedzi ale *papuga*do przytakiwania , bo odpowiedzi znasz .
Udaj się więc do ZOO ,a nie truj ludziom.... dupy . :wink:

Tak czy siak dziekuje ci null. Potwierdziles moje przkonanie, ze z katolem nie mozna normalnie rozmawiac o sprawach "wiary". Nie umiejac odpowiedziec na proste pytania, w strachu plujesz katolickim jadem jak waz ;) Pojdziesz ze mna do zoo? Znjadziemy ci jakies fajne terrarium - moze nawet pozwola znaczek mercedesa z przodu nakleic? Byloby fajnie.

stahoo
18-06-2006, 13:36
Nie umiejac odpowiedziec na proste pytania, w strachu plujesz katolickim jadem jak waz ;)
Pare postow temu przyznal sie Violi. :P
Nie umiem jasno i wyrażnie dawać ci odpowiedzi

RedBuntownik
18-06-2006, 13:50
NULLU,

.......
.

Nie mam pojecia jaki "haos" panuje w twej glowie ale musi byc wielki

null
18-06-2006, 15:43
Nie mam pojecia jaki "haos" panuje..............i

O Q***a zabrakło literki ,ale mi dojebałeś ,ale mi przypierdoliłeś ,kurwa ale sprawiłeś mi nokaut ,powalony już jestem i kwiczę jak dorzynana świnia ,litości ,proszę nie dobijaj mnie swoją elokwencją ,znawstwem tematu , konstruktywnością i rzeczowością wypowiedzi .
Miej litość nade mną . :wink:

RedBuntownik
18-06-2006, 21:59
................Miej litość nade mną...........

dobra :wink:

pod warunkiem, musisz mowic na mnie "mistrzu" :P

null
18-06-2006, 23:45
dobra :wink:

pod warunkiem, musisz mowic na mnie "mistrzu" :P

Ooooo co to, to NIE !! Nigdy !
Trudno ,katuj mnie swoją ...ynteligencją * płaskogłowego NIEonida *.
Niech skonam jako " męczennik" interpunkcji i łortoglafii . :P

id34lny
19-06-2006, 01:25
ale mi dojebałeś ,ale mi przypierdoliłeś ,kurwa ale sprawiłeś mi nokaut ,powalony już jestem i kwiczę jak dorzynana świnia

Halelujah null!!!!!!!. Widze, ze ci aureole odpierdolilo ;) Jeszcze kilka seansow tutaj na kozetce i moze wyjdziesz na ludzi.

BTW: z "hinczykiem" ci tez nie wyszlo. ;) Ale w sumie "dziecko hinczyk i dziecko japonczyk niczym sie od siebie nie roznia" ;)

null
19-06-2006, 01:38
BTW: z "hinczykiem" ci tez nie wyszlo. ;) Ale w sumie "dziecko hinczyk i dziecko japonczyk niczym sie od siebie nie roznia" ;)

No nie, tak nie można ,dwóch Nieonidów gotowych mnie katować o brak tej samej literki c ,to hyba przesada , :mrgreen:
Uzgodnijcie między sobą ,kto będzie mi o nią DUPĘ truł . :P

Violetta
19-06-2006, 01:56
NULLU,

.......
.

Nie mam pojecia jaki "haos" panuje w twej glowie ale musi byc wielki

Nuull napisał....., Violetta napisał ......... a tak naprawde bijemy pianę.
Zawsze każda cywilizacja ma swoja jedynie słuszną religię na swoich usługach a po iluś tam tysiacach lat obok piramid będą zwiedzać Watykan a kabzę bedą nabijać nastepni szamani.
Taką mamy naturę
Buziaczki dla wszystkich normalnych.

krisbaum
19-06-2006, 08:41
Zawsze każda cywilizacja ma swoja jedynie słuszną religię na swoich usługach a po iluś tam tysiacach lat obok piramid będą zwiedzać Watykan a kabzę bedą nabijać nastepni szamani.
Taką mamy naturę
Buziaczki dla wszystkich normalnych.

Niestety, święta prawda :D
Jeżeli nawet ludzie z wyższym wykształceniem wierzą w bajeczki pokroju Biblii, Koranu itp. , szkoda gadać ;)
Jak kto naiwny, o przepraszam, wierzący jego sprawa.
A bić pianę będę dalej, bo chcę jednego, rozdziału kościoła i państwa.
I przede wszystkim won ze szkoły!

id34lny
29-06-2006, 14:24

to moze najpierw zaczniemy od oddania legitymacji czlonkowskich :) :
http://serwisy.gazeta.pl/df/1,34467,3437722.html
jutro rozpoczynam procedure apostazji (co ja moglem zrobic, ze mnie starzy polali woda?) O postepach poinformuje ne forum ;)

null
29-06-2006, 19:59
.........
jutro rozpoczynam procedure apostazji (co ja moglem zrobic, ze mnie starzy polali woda?) ............)
Mogłeś się np . zesrać w pampersa .
...a potem zażądać mydła , zasypki dla niemowląt i nowego pampersa ,następnie cyca do bużi po czym beknąć ,piarnąć i osikać tatę ,po czym wydrzeć ryjka ,oślinić się i pójść spać . :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ps ...i zobacz że pozostało ci tylko wydzieranie ryjkiem (i to tylko do czasu ożenku ),taki to już jest ten *padół ziemski*. Przejebany żywot . :P :P :P
..ale ty się nie krępuj ,przypierdol starym ,najlepiej kijem beysbolowym za to że nie pytali a robili to co uważali sami że dla ciebie będzie dobre.
Dołóż im . :shock: :shock:

ŁORCYK
29-06-2006, 22:22
null , ales schomiol :shock:

id34lny
30-06-2006, 13:55
Mogłeś się np . zesrać w pampersa . (...) osikać tatę (...) przypierdol (...) Dołóż im

Spoko null. Przeciez Zakonczylem z toba rozmowe o twojej nedznej religii. Nie przekonales mnie swoja "miloscia blizniego", nie przekonujesz mnie nadal, jakkolwiek sie starasz. Nie napisalem, ze jestem wkurwiony na starych - ale ze nie mialem na to wplywu. Zrobili co wydawalo sie im normalne. Takie mroczne czasy byly.

Chyba jedyne co usprawiedliwia twoje chamskie zachowanie to twoja katolicka wiara.

Postaraj sie jednak wzniesc ponad to. Twoj idol napierdalal po wodzie na boso - postaraj sie tez jakos tak wynioslej :)

Wypisuje sie z klubu bo nie chce zeby potem KRK podawal, ze 98% ludzi zamieszkujacych ten smutny kraj to "katolicy" - takie jak ty owieczki. Tak cie to wkurwia?

Ty przeciez zostajesz. Ja nie zabraniam ci blaznowac co niedziele z facetami w kieckach. Czytaj dalej swoja gruba ksiazke, macaj korale klepiac rymowanki, osiagaj erekcje na widok B16 - naprawde nie chce ci tego zabraniac. Z bogiem ;)

null
30-06-2006, 16:09
..............;)
Powiedz tylko co tu ma do rzeczy moja wiara . :lol:
Chyba tylko to że posłużyła tobie jako *wentyl *ujścia tępej złości na swoją niemoc i głupotę .Ale to już nie mój problem , tylko ..... psychiatry. :D :lol: :mrgreen:

id34lny
02-07-2006, 02:15
Powiedz tylko co tu ma do rzeczy moja wiara . :lol:
Chyba tylko to że posłużyła tobie jako *wentyl *ujścia tępej złości na swoją niemoc i głupotę .Ale to już nie mój problem , tylko ..... psychiatry. :D :lol: :mrgreen:

No wlasnie. "co ma do rzeczy moja wiara" Ano nic.

Na codzien jestem przykladnym katolikiem. Co niedziela zapierdalam do kosciola i bawie sie z facetami w spodnicach w "nawroconego". Wierzacy jestem, umiem wybaczac i milowac bliznich. Czytam gruba ksiazke, i modle sie do snu i przed jedzeniem, jebaniem (3x w zyciu - bo jebie sie tylko dla prokreacji) i pierdzeniem. Sluchalem z przejeciem apeli lolka o pokoj na planecie i wezwan benka o milosierdzie dla ludzi. W domu nad wszytkimi drzwiami mam samolot z pilotem montowanym na gwozdzie a dzieci moje na religie chodza. Chrzczone, bierzmowane sa. Kieruje sie na codzien 10 przykazaniami a ewangelia to dla mnie drogowskaz. Jak lolek pierdolnal w kalendarz to plakalem, no tak po ludzku ze wzruszenia. Benek jak przyjechal to normalnie czulem ducha lolka w powietrzu.
Bog jest miloscia. Jezus kocha wszytkich ludzi. Aleluja.

tyle, ze ...

jak wchodze kurwa na to forum to mi kurwa odpierdala. Chuj w moja wiare. Chuj w ewangelie, jebac chrystusa i jego pierdolenie. Milosierdzie? A chuj ci w dupe sie id34lny - wszystkich lacznie z lorcykiem kurwa do psychiatry i do gazu! Wy jebane niewierzace skurwysyny!!! Jezus by z wami zrobil porzadek - napierdolilby jednego z drugim (w grubej ksiazce tak jest napisane)

Tutaj moja religia sie konczy. Nie ma nic do tego.
Amen skurwysyny!

Null - ty to powinienes byc w wikipedii pod haslem "wierzacy katolik" ;)))))

Violetta
02-07-2006, 08:48
Taką mamy naturę .

Niestety, święta prawda :D
Jeżeli nawet ludzie z wyższym wykształceniem wierzą w bajeczki pokroju Biblii, Koranu itp. , szkoda gadać ;)
Jak kto naiwny, o przepraszam, wierzący jego sprawa.

Ale o ten rozdział musisz powalczyć w realu a nie na tym forum dla frustratów

null
02-07-2006, 13:29
W wikipedii umika się haseł typu ..masło maślane :P

Violleta pisze
Ale o ten rozdział musisz powalczyć w realu a nie na tym forum dla frustratów
*Witaj w klubie*.... kochanie :P :P :P

id34lny
06-07-2006, 00:25
W wikipedii umika się haseł typu ..masło maślane :P

rozumiem, ze kazde maslo jest maslane ale chyba nie kazdy wierzacy musi byc katolikiem co? Ty null jak cos pierdolniesz...

Wpisz "wierzacy katolik" w google i zobacz ile pisza o tego typu zboczeniach - i to nawet na takich hardcorowych stronach jak katolik.pl, jezuici.pl, naszdziennik.pl etc.

Znowu: id34lny cos powiedzial to jest zle. Ale jak katol to powie to jest OK. Co za parszywie obludna religia - fuj!

null
06-07-2006, 00:59
W wikipedii umika się haseł typu ..masło maślane :P .

Wpisz "wierzacy katolik" w google i!

Wiem że grzeszę właśnie lenistwem ale nie chce mi się kazdemu tępakowi tłumaczyć różnicy między wikpedią a googlami.
..a co mi tam ,to moja wina że jest tu tylu ...półgłupów ???? co nie rozumieją pisanych tekstów ......... :D :D :D

Scandalieros
06-07-2006, 02:56
co nie rozumieją pisanych tekstów ....
Twoie teksty bylyby trudne do zrozumienia nawet dla faryzeuszy :lol: :lol: :lol:

null
06-07-2006, 16:26
Twoie teksty bylyby trudne do zrozumienia nawet dla faryzeuszy ::

..i tu też się z tobą zgadzam ,super ,brawo . :P :P :P
Zresztą cała Biblia przesiągnięta jest opinią ze oni byli głupcami ,ślepcami nie umiejącymi rozpoznać prostych znaków :P :P :P
I znów doszliśmy do consesusu !!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

szakal
06-07-2006, 16:45
Twoie teksty bylyby trudne do zrozumienia nawet dla faryzeuszy ::

..i tu też się z tobą zgadzam ,super ,brawo . :P :P :P
Zresztą cała Biblia przesiągnięta jest opinią ze oni byli głupcami ,ślepcami nie umiejącymi rozpoznać prostych znaków

zaczynam wierzyć w znaki i je rozpoznawać. jutro udaje się do Mordoru :) :) :)

RedBuntownik
06-07-2006, 16:53
jutro udaje się do Mordoru

po co jedziesz do siedziby radia maryja?

id34lny
07-07-2006, 02:46
Wiem że grzeszę właśnie lenistwem ale nie chce mi się kazdemu tępakowi tłumaczyć różnicy między wikpedią a googlami.
..a co mi tam ,to moja wina że jest tu tylu ...półgłupów ???? co nie rozumieją pisanych tekstów ......... :D :D :D

Null - ty kurwa czytac nie umiesz. Google mialy posluzyc jedynie do wyszukania stron, na ktorych uzyto sformulowania "wierzacy katolik".
Gdzie ja porownalem google do wikipedii???

Chodzilo mi o to, ze moje okreslenie "wierzacy katolik", chociaz nieistniejace w wikipedii (a powinno byz z twoim zdjeciem), jest jednak uzywane na innych stronach - takze takich przy ktorych katolicy osiagaja orgazm. Mozna wiec je uznac za sformulowanie ogolnie przyjete - chociaz ty specjalisto od "hinczykow" sie przypierdalasz.

"polglup", "tepak" Tak na religii nauczyli cie odzywac sie do blizniego? I przy tym jakie specyficzne podejscie do grzechu. Lenistwo to grzech ale zwyzywanie kogos (nawet jebanego antykatolika) to co - dobry uczynek??? Takie masz instrukcje w biblii - gdzie?
Butow nie wytarlbym w te twoja gruba ksiazke.

Prowadzac dyskusje z toba zaczynam wierzyc w rzeczy nadprzyrodzone. Naprawde musi istniec jakas (boska?) sila zeby z czlowieka zrobic takie bezwolne i pozbawione rozumu stworzenie jak ty.
Chociaz z drugiej strony mysle, ze szybkie uderzenie glowa w kaloryfer wywolaloby podobny efekt.

Proponuje nowa ankiete:

"co null bardziej pogrąża"

a) swoją religię
b) siebie samego

nagroda glowna: kopytko z osiolka na ktorym Chrystus pojechal milosiernie pierdolnac z miecza swojemu wrogowi.
nagroda pocieszenia: podrecznik dla tepakow i polglowkow "jak odroznic wikipedie od google" autorstwa nulla.

-------------------------
Istnienie nulla jest najlepszym argumentem kosciola przeciwko uzywaniu kondomow.

co nie rozumieją pisanych tekstów ......... :D :D :D

no bo jak to rozumiec:

Czw Lip 06, 2006 4:26 pm (...) Biblia przesiągnięta jest opinią (...)
Czw Lip 06, 2006 12:59 am (...) wikipedii umika się haseł (...)
Pon Lip 03, 2006 9:44 pm (...) Dzięki ekselencjo za przypomnienie (...)
Lip 02, 2006 8:51 pm (...) mi to z ust...tfu z pod klawiatury (...)
Czw Cze 15, 2006 2:28 am (...) Możesz przecież tak pogadać z ..kostką od *hińczyka* (...)
Sob Cze 17, 2006 5:48 pm (...) treść ale na styl i haos składniowy (...)

Jeden post i tyle bykow. Torreador ;) O'le!
Jak ci magicy od biblii tak pisali te swoja ksiazke jak null to nic dziwnego, ze z popijawy wyszla "ostatnia wieczerza" a ze skurwysyna zrobil sie "syn marnotrawny. ;)

null
07-07-2006, 19:35
....

Chodzilo mi o to, ze moje okreslenie "wierzacy katolik", chociaz nieistniejace w wikipedii (a powinno byz z twoim zdjeciem),...........)
Coś takiego nie zauważyłem ..... i nawet twoją osobowość można znaleśc pod hasłem *Gówniany dupek * ...poważnie ... :P :P

Tak na religii nauczyli cie odzywac sie do blizniego? I przy tym jakie specyficzne podejscie do grzechu. Lenistwo to grzech ale zwyzywanie kogos (nawet jebanego antykatolika) to co - dobry uczynek??? Takie masz instrukcje w biblii - gdzie?
Butow nie wytarlbym w te twoja gruba ksiazke.........
Zdecyduj się kochany ,czy chodzi tobie o coś czym mógłbyś sobie oprócz butów mordę też wytrzeć ,czy też o to żeby ci wyjaśniono dlaczego *bliżni * staje się w "grubej książce " trupem ,gadem czy psem.

Prowadzac dyskusje z toba .....
Proponuje nowa ankiete:......
nagroda glowna:
null napisał:
Czw Lip 06, 2006 4:26 pm null napisał:....
Czw Lip 06, 2006 12:59 am null napisał:...
Pon Lip 03, 2006 9:44 pm null napisał:..
Lip 02, 2006 8:51 pm null napisał:....
Czw Cze 15, 2006 2:28 am null napisał:...
Sob Cze 17, 2006 5:48 pm null napisał:...

...... a więc otwarcie wydziału <nullologia > na forum tygodnika NIE uważam za otwarty..(brawa na stojąco , proszę. )......
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Wielkie dzięki ...*idealny* ... :P :P

szakal
07-07-2006, 20:40

kur... Scandal nie obrażaj Tolkiena :(

Scandalieros
08-07-2006, 00:02

kur... Scandal nie obrażaj Tolkiena :(

:| :?:

RedBuntownik
08-07-2006, 00:52
Neutral Question

czego nie rozumiesz? musisz wiedziec, ze - o zgrozo! - uwazaja nas za jedna osobe :? :!:

id34lny
08-07-2006, 01:33
i nawet twoją osobowość można znaleśc pod hasłem *Gówniany dupek * ...poważnie ... :P :P

1. Wow. Znowu sie popisales "ortografjom" ;) Ani pisac nie umiesz ani nawet porzadnie obrazic - "gowniany dupek"??? - tak to ksiadz do ciebie mowil jak zaciskales przed nim odbyt.
2. I nie pisz do mnie per "kochany" - to nie konfesjonal, a ja nie z tej orientacji co twoj proboszcz
3. nullologia = katolicyzm, na chuj wiec otwierac nowy fakultet, podczepi sie do wojtylologii i po krzyku. A nazwiemy to "Null - spuscizna po lolku" i pasuje bo lolek sie podobno nie spuszczal.
4. trupem to bardziej jest lolek niz ja. I nawet gruba ksiazka tego nie zmieni.

z bogiem null!

null
08-07-2006, 01:55
Złociutki ,jeżeli już w argumentacji musisz sięgać w obrażanie księdza,katolicyzm ,fakultety ,konfesjonał ,papieża ,proboszcza i *grubą książkę * ,to mam ogromną prośbę ,zrób przy okazji coś też dla mnie i wspomnij o mojej .... teściowej :P :P :P .
Wiesz ona jest gruba ,głupia i nie umiała wychować córki .
Tak że śmiało możesz przy każdej okazji wyzwać ją od .."ostatnich " ,zawsze tym sposobem wykażesz swoją dobroć względem bliźniego sprawiając mi tym wielką.... radość . :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Z góry składam ci za to wielkie podziękowanie .
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

id34lny
08-07-2006, 02:08
to mam ogromną prośbę ,zrób przy okazji coś też dla mnie i wspomnij o mojej .... teściowej

Prosze bardzo: ale twoja tesciowa ma popierdolonego ziecia ;) Kondolencje.

null
08-07-2006, 02:19
to mam ogromną prośbę ,zrób przy okazji coś też dla mnie i wspomnij o mojej .... teściowej

Prosze bardzo: ale twoja tesciowa ma popierdolonego ziecia ;) Kondolencje.
Nie wiem skąd znasz tak dobrze ....mojego szwagra :P :P :P ...ale i tak możemy to nazwać rzeczową i konstruktywną dyskusją .
Wielkie dzięki ,dialog z tobą to cała przyjemność . :P :mrgreen:

id34lny
08-07-2006, 02:29
Złociutki (...)

widze, ze nie spisz null ;) Daj sobie spokoj z tymi zalotami: "zlociutki", "kochany" - twoj proboszcz na misje wyjechal czy co - bo taki jakis niedopchniety chodzisz...
Chyba masz klimakterium bo albo mnie wyzywasz albo podrywasz ;)

Pierdolnij zdrowaske, rece pod kolderke i lecisz po pacierzu ;)