View Full Version : Dziewictwo
Trybuna Ludzi
15-12-2008, 13:36
Nawet jeśli plemniki Archanioła Gabriela przeniknęły przez błonę, to poród musiał zrujnować dziewictwo.
Czy Jarosław jest dziewicą?
Chodzi ci o „tego” Jarosława?!
Znanego koniotrzepa?
Od kłota?
ks
A ja myslałam,że pierwszym cudownie urodzonym był
niejaki Jezus
tygrysy666
15-12-2008, 15:01
Nawet jeśli plemniki Archanioła Gabriela przeniknęły przez błonę, to poród musiał zrujnować dziewictwo.
Dlatego zawsze wszystkich poprawiam: "Dziewica do porodu" a nie "Zawsze dziewica". A Dżerry? Hm.... jeszcze nie rodził. Alik też nie...
Wojciech Jasiński: My byliśmy mniej więcej normalnymi ludźmi
- Mikołaj Kunica (TVP1): Piwko?
- Jasiński: Tak, bywało.
- Kunica: Koleżanki?
- Jasiński: To akurat z Jarosławem Kaczyńskim nie.
Czyli dziewica
tygrysy666
15-12-2008, 15:27
Czyli dziewica
Od przodu tak. Ale od tyłu?
A kto tobie powiedział że to plemniki archanioła.On ją tylko uświadomił że poczeła.Właściwie nie wiadomo kto był
dawcą plemników.Józek się nie przyznał, chociarz były takie przypuszczenia.Pono z ducha św. ale nie wiadomo co on za jeden.Co do naszego ulubionego prawiczka to może Alik go rozprawiczył?:lol:
Yoga Yoga
15-12-2008, 17:02
-- zaplodnienie nastapilo przez witryne - po dzisiejszemu - in vitro --
--- i stad wsciekle ataki na ten sposob zaplodnienia, bo mogloby dojsc do niekontrolowanego wzrostu ilosci zawszedziewic - a sile przewodniej jedna wystarczy - strumien pieniazkow plynie w jedno miejsce. - po co rydzykowac, ze sie rozgalezi --
murgrabia
15-12-2008, 17:09
Od przodu tak. Ale od tyłu?
Od przodu nie - kota ma przecież...
rubyjorg
15-12-2008, 17:46
Skąd stara Kaczyńska wzięła by drugą Marysię tak piękną acz niewybredną.Zostały Jarkowi tedy tylko alternatywne sposoby zaspokojenia a w takim przypadku dziewictwo jest stanem względnym.
Wszyscy wiedzą, że bracia Kaczyńscy wykluli się z jajka. Jarosław Kaczyński jest co najwyżej woźnicą. A jeśli jest dziewicą to jest na to proste wytłumaczenie - jest wspaniałym katolikiem, który chcę dopiero po ślubie.
frogless
15-12-2008, 19:05
A kto tobie powiedział że to plemniki archanioła.On ją tylko uświadomił że poczeła.Właściwie nie wiadomo kto był
dawcą plemników.Józek się nie przyznał, chociarz były takie przypuszczenia.Pono z ducha św. ale nie wiadomo co on za jeden.Co do naszego ulubionego prawiczka to może Alik go rozprawiczył?:lol:
No cóż.... Myslę, że to jednak Alik zaliczył rozprawiczenie. Ohyda. A ustawa o ochronie zwierząt? Gosiu dziwnie podrapany. Trzymał?:(
Wszyscy wiedzą, że bracia Kaczyńscy wykluli się z jajka. Jarosław Kaczyński jest co najwyżej woźnicą. A jeśli jest dziewicą to jest na to proste wytłumaczenie - jest wspaniałym katolikiem, który chcę dopiero po ślubie.
Nie słyszałeś o praktykach Turczynek, które są zobligowane do donoszenia hymenu aż do daty ślubu i nocy poślubnej?
Dają dupy równo, dosłownie, anal je kręci.
Może Jaro też takie dziewictwo (dziwactwo?) niesie w dziedzictwie mężowi, o pardon! , żonie...;)
Wy ciemne ludki! To nie był żaden archanioł! To byli kosmici! Jako jedyni w kraju refundują in vitro.
drdestrakszyn
16-12-2008, 01:23
wy tylko o jednym!SEXSEXSEX!a dzepetto?
un stworzyl chloptasia bez udzialu kobitki!i dziewica(prawiczek...?)!i co?lyso wam?:lol:
może jeszcze jest dziewicą w swoich fałdach tłuszczu albo w nosie i uszach.pozostałe dwa otwory napewno ma już dawno zalane plemnikami.
Pan Prezydent
16-12-2008, 12:41
Jarosław jest, był i zostanie dziewicą.
P.S: Witam wszystkich.
Jarosław jest, był i zostanie dziewicą.
Qrwa! Kamień spadł mi z serca i przyjebał w nogę. Skoro jednojajowy brat tak mówi, to nie mogę mu nie wierzyć! :lol:
ks
Yoga Yoga
16-12-2008, 15:14
--- a to ciekawe! -
--- tylko, gdzie on ma te blone? - bo jak z tylu - to un powinien miec dolegliwosci sraczkowe, a ma tyn drugi --
--- ciekawostka przyrodnicza ---
http://zagony.ru/uploads/fotos/foto_4713.gif
Pan Prezydent
16-12-2008, 15:55
Qrwa! Kamień spadł mi z serca i przyjebał w nogę. Skoro jednojajowy brat tak mówi, to nie mogę mu nie wierzyć! :lol:
ks
Brat bliźniak najlepiej wie, czy druga połówka jaja ma błonę, czy nie.
--- a to ciekawe! -
--- tylko, gdzie on ma te blone? - bo jak z tylu - to un powinien miec dolegliwosci sraczkowe, a ma tyn drugi --
--- ciekawostka przyrodnicza ---
http://zagony.ru/uploads/fotos/foto_4713.gif
Jak to gdzie? W gardle i dlatego tak ciężko mu się mówi -- to jest tak zwana błona oralna.
W przypadku Jarosława podpisuję się czym tylko się da pod hasłem: "Dziewice na szubienice!" :p
xawery72
17-12-2008, 20:35
Ja pierdu!!! O czym Wy biadolicie?!!! Nie dziwię się ze lewica zdupca na psy.
E tam, Xawery, nie narzekaj. Tutaj toczą się rozmowy poważne jak mina Kaczyńskiego w trakcie orędzia ;P
TypOnNegatywny
18-12-2008, 00:17
W ciemnym kącie wieczora gabryś zgwałcił kaczora. Czy go zgwałcił, czy nie zgwałcił ale odbyt mu zniekształcił.
samokrytyka
18-12-2008, 13:44
Nie, dziewicą nie jest.
Jarosław jest starą niedoruchaną kryptociotą. Dupsko ma zarośnięte pajęczyną od momentu jak Zbyszko rzucił go dla Pati-Koti, Ojciec Derektor zaczął chodzić do perfumerii, Dorn wybrał sukę i zaczął na niego szczekać, Koński Łeb zdjął mundur, a Gosia dostała pociąg do Peronów.
Jednak święta idą i może jakiś Mikołaj przepcha mu szklanym czubkiem choinkowym komin tak, że aż dym pójdzie...
Mutlmy sięm!
http://hahahihi.blox.pl/resource/partia.jpg
samo, fotka mocno nieaktualna bo trzeci bliźniak został spuszczony do kibla a i romuś dawno dostał kopa :)
Podejrzewam, że przy tym wyglądzie Jarek może mieć ze stratą dziewictwa problemy, natomiast jeśli chodzi o dziewictwo od dupy strony - twarzy nie widać więc możliwe
Pan Prezydent
18-12-2008, 18:29
Samokrytyka - nie ściemniaj proszę - Gosiewskiego nie byłoby widać zza tego plakatu - to jawne ssanie z palca, a Ty jesteś w układzie i w szarej sieci!
Spieprzać dziady!
Dobrze Ci radzę, Preziu, chowaj się czym prędzej za tę szachownicę. :lol:
Pan Prezydent
18-12-2008, 19:09
BOR mnie ochroni :D
Darz BOR! :)
samokrytyka
18-12-2008, 19:51
Samokrytyka - nie ściemniaj proszę - Gosiewskiego nie byłoby widać zza tego plakatu - to jawne ssanie z palca, a Ty jesteś w układzie i w szarej sieci!
Spieprzać dziady!
Te, szachista, coś się kurwa niepodobowuje?
Kiego chuja mnie pan buja?
BROM chyba...
Thorunczyk
18-12-2008, 20:15
JEBAĆ TELEWIZJĘ!!!
:lol:
Dziadek33
18-12-2008, 20:53
Sąsiad popieram ! ! !
Pan Prezydent
18-12-2008, 20:57
Te, szachista, coś się kurwa niepodobowuje?
Kiego chuja mnie pan buja?
Fakt, że Gosiewskiego widać zza plakatu - to ewidentne nadużycie.
BROM chyba...
Biuro Rychłej Ochrony Majestatu - masz rację ;)
Kazimierz Klimowicz
18-12-2008, 21:26
'
To nie były plemniki archa...
Nioły płeć maja nieokreśloną jakąś!
To by praprzodek Gowina. Ten ród w genach już tak ma, że zapłodni nie naruszając dziewictwa, a i skutki takiego porodu niezauważalne będą. Poprzez tzw. poród in vitro. - Jaśniej będzie to zawarte w przygotowanej ustawie.
A czy J. jest dziewicą to się okaże niebawem.
Jak go Sromotnik Wstydliwy zaślubi Krystusowi - to dziewica.
Jak - nie zaślubi - dupa blada. Nawet kłamstwa n/t układu mu nie pomogą. Mohery swoje będą wiedzieć.
Jak tak patrzę na to zdjęcie to zaczynam się zastanawiać nad odpowiedzią na pytanie... Wiecie, może jednak "braterska miłość" swoje zrobiła...
Oczywiscie, ze J. K jest dziewicem... :dance:
@ Pesymus - swietny awatar, ma cos z obrazow Eschera ;)
Jak on może być dziewicą skoro był kiedyś ojcem naszego narodu?
to tam sama tendencja co wśród czarnych -niby dziewice a chcą być ojcami;)
tygrysy666
19-12-2008, 15:01
Facet to może być prawiczkiem a nie dziewicą, chyba, że gej...
Pan Prezydent
19-12-2008, 16:58
No i powoli dochodzimy do sedna sprawy ;)
to tam sama tendencja co wśród czarnych -niby dziewice a chcą być ojcami;):bluzg: Są tylko dzieci mówią wujku:)
a jak dorosną to "hujku"(ty huju):lol::lol:
Jarek już dawno nie jest dziewicą. Bez wątpienia został wypierdolony 2 razy. Raz przez Lecha i raz przez Donalda. Zaszedł raz ale poronił - IV RP. Teraz czeka go zbiorowy gwałt. Naród wypierdoli go z sejmu. Czego sobie i Wam wszystkim z okazji Świąt serdecznie życzę.
no i związek z rydzolem jako że po bożemu to chyba też musiał być odpowiednio "skonsumowany";)
emigrant
21-12-2008, 09:09
Taaa...ciekawe co na to wszystko Giertych senior...bo wiadomo ze na poczatku byl smok wawelski potem chaos...a te kaczki to skad ja sie pytam...
Pan Prezydent
21-12-2008, 09:56
Ewoluowały ze smoka.
Ewoluowały ze smoka.
Z łonego?!
http://img228.imageshack.us/img228/1850/bazyliszek ze2.th.jpg
ks
to są kaczki z sercem smoka;)
eeeetam -przeciez to jest oczywista oczywistosc - kolega Jarek juz dawno stracil dziewictwo tylko sie nie chwali, to byla niejaka Konspira Stoczniowska - sama mu wlazla pod pierzyne.
Teraz to on sie jej brzydzi bo dowiedzial sie, ze ona stala tam gdzie stalo ZOMO, po takiej porazce postanowil sam dawac dupy
herr_flik
23-12-2008, 21:56
jak jako kaczki może być dziewicą ... ludzie co Wy biologii nie mieliście w szkole
a tak na marginesie witam WSZYSTKICH po dłuższej przerwie
frogless
24-12-2008, 19:44
Bardzo odkrywcze. Bardzo.
E tam.Dziewicem to pewnie nie jest.Tylko ciekawe czy miał kobietę tak bez płacenia.
Pan Prezydent
25-12-2008, 17:53
E tam.Dziewicem to pewnie nie jest.Tylko ciekawe czy miał kobietę tak bez płacenia.
A z płaceniem miał? I ciekawe kto komu płacił.
Wy tu pieprzycie o jakimś dziewictwie /co to takiego jest?/ a do TESCO rzucili arbuzy bez ości...:)
666 To Ja
26-12-2008, 14:41
To zależy od tego jak puszcza bąki.
Jeżeli pierdzi tak : PRRRRR - to jest
A jak pierdzi tak : PFFFFF - to ktoś mu dupsko zdeflorował :lol:
Pan Prezydent
26-12-2008, 18:50
To zależy od tego jak puszcza bąki.
Jeżeli pierdzi tak : PRRRRR - to jest
A jak pierdzi tak : PFFFFF - to ktoś mu dupsko zdeflorował :lol:
A jak mu kartofle odbytem wypadają to co to znaczy?
tygrysy666
26-12-2008, 21:18
A jak mu kartofle odbytem wypadają to co to znaczy?
Że jadł frytki.:lol:
A z płaceniem miał? I ciekawe kto komu płacił.
Dobre,dobre.
Pan Prezydent
27-12-2008, 11:51
Że jadł frytki.:lol:
Ale całe kartofle miałem na myśli ;)
tygrysy666
27-12-2008, 12:02
Ale całe kartofle miałem na myśli ;)
Domyślam się - w żołądku mu się posklejały i tym strzela...:lol:
Bluźnicie, oj bluźnicie. U anioła nie ma jaj więc nie ma spermy. A o dzieworództwie to w następnym odcinku...
Pan Prezydent
27-12-2008, 18:40
Bluźnicie, oj bluźnicie. U anioła nie ma jaj więc nie ma spermy. A o dzieworództwie to w następnym odcinku...
Sperma spływa jako łaska boska to i jaja są zbędne.
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.