View Full Version : Co z tym skurwieniem???
Podobno J.Urban niegdyś pisał czy rzekł, że "celem jego publicystyki jest skurwienie Narodu Polskiego".
Jednakże zmasowany opór patriotów, moherowych beretów jak i naszego, polskiego papieża, znacząco przystopował ten zamysł!
Ale mam mnóstwo związanych z tym "zadaniem"pytań!
Czy skurwianie nadal trwa??? Kiedy się zakończy??? Czym kieruje się prekursor tej inicjatywy??? Czy ktoś wydaje mu instrukcje??? Czy działa sam, czy wraz z towarzyszami??? Ilu ich jest???
:?:
Czy działa sam, czy wraz z towarzyszami??? Ilu ich jest???:?:Niezmierzone sa zastepy JEGO.
Kukuła! Zrób ankietę na ulicy!
Kardynał Biggles
24-01-2006, 01:34
skurwienie czyli co konkretnie? czym to się ma objawiać?
Iulius Caesar
24-01-2006, 03:41
"celem jego publicystyki jest skurwienie Narodu Polskiego".
Czytaj to jako demaskowanie kołtuństwa, prymitywizmu i głupoty szerokich mas społeczeństwa, najczęściej skupionych wokół KK. Nie należy zostawiać na nich suchej nitki i Redaktor jak najbardziej słusznie "skurwia" je od lat.
P.S. Ten cytat to wyczytałeś w nowym "Monitorze Polskim" - "Naszym Dzienniku"??
kukula ! nie powinienes czytac biblii! to za madra ksiazka dla ciebie .A o gazecie "NIE" zapomij ,Dla ciebie nie ma takiej gazety,nie istnieje.
Jesli ja zacznisz czytac to na pewno nie zaznasz spokoju ducha.To niedobra gazeta dla ludzi nie rozumiejacych tego co czytaja.Styki im sie w glowach przegrzewaja po lekturze.
Ankieta jest do dupy.Nie masz pojecia o stawianiu pytan ,a chcesz odpowiedzi. Ja ci jej nie udzilę ,bo lista mozliwych odpowiedzi jest nie pelna co smierdzi z daleka tendencyjnoscia i manipulowaniem.
A tak sie zazegnujesz ,ze uczciwy jestes katolik.Tak jakby wszyscy katolicy byli porzadnymi ludzmi.
bluźnierca
24-01-2006, 10:19
skurwienie narodu polskiego - deobreeeee! włącz telewizor i zobacz, co pokazują - wszędzie cesarz Jarosław i rządzeni przez niego wasale - prezydent Lech i premier Kaziu. W wokół niego fawotyry - czekoladowy Andrzej, Roman z długą twarzą i Waldek kamienna twarz. Rzecz jasna warto wspomnieć o kawalerach uderzjaących w konkury do kawalera Jarosława - diabelskim Janie (Marysią zwanym) i skromnym Donaldzie. Cały ten cyrk, włażenie w dupę itp. - to jest właśnie skurwienie narodu polskiego.
Na całe szczęście bratni naród ze wschodu wspomógł nas mrozami - więc może wymrozi trochę ciemnego elektoratu pisiorowego.
No i gówno macie rację.
Bo Kukuła założył inaczej. Wg jego definicji skurwienie to prożydowskie poglądy. Wszyscy macie zatem pejsate pochodzenie.
Wyjaśnienie dla Kukuły: jeżeli wszyscy od Adasia i Ewy pochodzim a oni też pewno żydami byli, to my wsie też zydostwo są.
I też do Kukuły: a to "NIE" aby czytujesz, czy wiesz z opowiadań kto, co i na jaki temat pisał?
I pytanie dodatkowe byś jednak jakieś punkta zdobył: pisaliśmy o książce "Kod Leonarda da Vinci", czy czytałeś tą książkę?
I też do Kukuły: a to "NIE" aby czytujesz, czy wiesz z opowiadań z opowiadan wie. Jak wiekszosc jego BRACI. Pod budka z piwem slucha. Kukula! Gdzie ta budka? Tez chce na piwko skoczyc!
Kukuła nie powie gdzie jest budka (dla ptaków) z piwem, bo on nie pamięta, bo budzi się nastepnego dnia w wytrzeżwiałce.
Skoro już wszyscy *hura na kukułę* ,to i ja nie będę gorszy i też przyłączę się do ogółu i przynajmniej go *kopnę *.
Podobno J.Urban niegdyś pisał czy rzekł, że "celem jego publicystyki jest skurwienie Narodu Polskiego"...........
:?: :lol:
Czy ciebie pokręciło czy się naćpałeś że temu schorowanemu ,staruszkowi o astmatycznym oddechu ,otyłej kuleczce toczącej się z fotela na wyro i odwrotnie czekającego na dzwonek * kostuchy * przypisujesz moc skutecznego odziaływania na Naród . Pewnie może wraz z tymi kilkoma dupkami z tego forum .
Doprawdy ale żeby jeszcze na dodatek niegdysiejsze jego pisanie skąś wypisywać to już przesada ,ja nie potrafię nawet opisać wczorajszej konsystencji własnego gówna ,które przecież było bliższe mojemu ciału ,a ty wygrzebujesz czyjeś wymiociny po tylu tylu latach ....
Obrzydliwość ,,i pewnie wszyscy się ze mną wz tym .....zgadzają :D
Na wstępie rzeknę Tobie Asan, że znam bardziej skuteczne środowiska mąjace moc skutecznego odziaływania na Naród.
Aniżeli Urban.
Potem zaś rzeknę, że Ty również na tym foumie działasz przeto i Ty DUPEK jesteś zatem.
Gównem zaś, szczególnie własnym, zajmować się trzeba i oglądać uważnie, bo możesz mieć czerwonkę alibo robaki jakoweś w sobie.
Obrzydliwość zaś widzę w cytowaniu Twojego gówna a nie w temacie.
Null! A odczep Ty się ode mnie! :wink: To że Naczelny pisał to kiedyś to nic nie szkodzi! Bo on podobno nie kameleon, niezmienny jest i umysł zawsze ma trzeźwy! A i polskośc swą zawsze podkreslał (o tym kiedy indziej) i martwi się problemami ojczyzny od zawsze!
Konflikt w waszej organizacji? Chyba będzie reformacja! Ciekawe co na to Gustaw.
A mało to podziałów jedyniesłusznegowyznania było.
Toż najpierwej się podzieliły na wschodnie i zachodnie. I zwano to(chiba) schizmą.
Potem to zachodnie (rzymskie) podzieliło sie na mniejsze . I zwano to (chiba) reformacją.
Teraz ( u nas, czyli coraz bliżej) może będzie podział na Glempowskie i Rydzyjkowskie.
No a tu podział na kukulskie i resztowskie.
Jakis syns w tym jest.
To jest teoria podziału przez rozczłonkowanie ( nie kojarzyć członka po świńsku świntuchy).
Jak się podzielą to może nawzajem się wyjebią.
Jak się podzielą to może nawzajem się wyjebią.
to by było piękne... null morduje gustawa a av napierdala pałą don balona... wygranych ukrzyżujemy :D :D :D
A potem krzyże polejemy benzyną i podpalimy na wszelki wypadek, żeby ich nikt potem nie czcił.
i drewniany kołek w serce, i czosnkiem skurwysynów!
No johnnyb aleś Ty pogięty.
To Ty bliźniego tak?
Napuszczać jednego na innych a potem jeszcze ukrzyżować i kołkiem go?
I czosnkiem?
Tfuj!
Człowieka czosnkiem traktować. A gdzie mięsko?
Mięsko będzie z człowieka!
kotlet z katola, trzeciej kategorii, przemielony razem z krzyżem...
Kardynał Biggles
25-01-2006, 13:43
z katola? wolałbym nie, nie wiadomo gdzie to łaziło. ale mięska ludzkiego bym spróbował :D
z katola? wolałbym nie, nie wiadomo gdzie to łaziło. ale mięska ludzkiego bym spróbował :DPytanko mam. Czy to jest postep, jesli ludojad je nozem i widelcem?
z katola? wolałbym nie, nie wiadomo gdzie to łaziło. ale mięska ludzkiego bym spróbował :D
najlepiej smakuje soczysta, 17 letnia cipka....
najlepiej smakuje soczysta, 17 letnia cipka....Ide z Toba! Adres dawaj! Adres!
najlepiej smakuje soczysta, 17 letnia cipka....Ide z Toba! Adres dawaj! Adres!
www.sympatia.onet.pl
największy burdel w internecie...
Gdzie tam 17? Ja widze jakieś czterdziechy!
Kardynał Biggles
25-01-2006, 21:01
największy burdel w internecie...
e tam, są większe. np. adult friend finder (nie pamiętam adresu)
czy mam wrażenie, że znowu odbiegliśmy od tematu? o czym było w ogóle?
Trzeba teraz przybiec do tematu.
Gdzie tam 17? Ja widze jakieś czterdziechy!
bo trzeba kliknąć 'szukaj' :) ja juz ich kilkanaście z tego portalu wydymałem. coś niesamowitego...
a że odbiegliśmy od tematu... ale jak się miło zrobiło :)
Iulius Caesar
25-01-2006, 21:47
a że odbiegliśmy od tematu... ale jak się miło zrobiło Smile
Jeśli spojrzeć na sam tytuł tematu, to za bardzo nie odbiegliście :wink: .
Takie łatwe były?
najłatwiejsze na świecie, głupie i naiwne... same się pchały na ruszt...
Jeśli spojrzeć na sam tytuł tematu, to za bardzo nie odbiegliście
Smy.
a że odbiegliśmy od tematu... ale jak się miło zrobiło :)
Nie dziwie się. Prawda nie zawsze jest miła. Prawda czasem w oczy kole. Kurestwo was bawi (niektórzy są tylko bajkopisarzami :lol: ), a Urban zaciera tylko ręce, wykonuje zadanie i bierze w dodatku kasiarkę. A wydawało się wam, ze tak cholernie dbał o naród i za komuny, i teraz...
P.S. Ptasie móżdżki! Mojego posta skierowanego do Nulla nie jesteście w stanie rozszyfrować??? :lol:
Aleś ty kukuła przebiegły jest!
Aż się nadziwować nie mogę.
No popatrz! Pełna zaskoczka.
A to, że ptasie móżdżki to wiesz, czy słyszałeś?
Jak się pchały na ruszt? Od przodu czy od tyłu?
Jak się pchały na ruszt? Od przodu czy od tyłu?
od przodu. od tyłu mi nie dają, bo mam za dużego :( pierwszą godzinę to im nawet wychodzi granie skromnych a potem zamykają oczy i biorą do buzi...
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.