View Full Version : Dzieci maja dzieci.
Wiem, iz Polska jest poruszona sytuacja ciezarnej 14 latki, ktora zostala zgwalcona i zaciazona.
Jak zwykle nasz jakze milosciwy kler bez szacunku dla zycia juz istniejacego opowiada sie za tym czego nie widac i jeszcze nie slychac.
Terapie ustalili zgodna - niech urodzi. Zapewne jej to pomoze w zyciu doczesnym. Nie ma znaczenia Tu, Teraz na Ziemi, wazne to co w Niebie.
Zryta psycha i fizyczne upodlenie sa biletem do Raju.
Amen.
Podpisano KK Anno Domini 2008.
Co by mala nie zapomniala koszmaru niech, jej bebech rosnie przez kolejne pare miesiecy...
Dlaczego o tym pisze?
W Rumunii zostala zgwalcona 11 - latka, przez wlasnego 19 letniego wujka, jest w 20 tygodniu ciazy. Za pozno aby sie pozbyc we wlasnym kraju.
Do akcji wkracza Minister Zdrowia, gdyz dwie komisje wydaly sprzeczne wyroki.
Decyzja numer #1: aborcja w Wielkiej Brytanii gdzie mozna usunac ciaze do 24 tygodnia jesli dwoch lekarzy wystawi opinie, iz dalsza ciaza niszczy matke psychicznie lub fizycznie
Dezyzja numer #2: matka zdrowa, plod zdrowy - ma rodzic.
Jako ciekawostke dodam, iz Kosciol Ortodoksyjny (sprytniejszy od naszego) slizgiem sie wywinal aby sobie nie zaszkodzic i oglosil, ze decyzja nalezy do rodziny.
Teraz Pan Bog sie pyta skromnie...
Dlaczego w XXI wieku kobieta* jest ciagle dodatkiem do macicy i to malo znaczacym? A o jej losie decyduja mezczyzni czesto ubrani w kiecki?
*posiadanie w/w czyni Cie kobieta nawet w okresie dziecinstwa.
Boziu, Ty widzisz i nie grzmisz???
ks
Bozia...
Przeca onegdaj niejaka Maryja też miała naście wiosen, kiedy powiła boszego pomazańca. Dzięcięciem zatem będąc jeszcze. Azaliż niewłaściwym jest wzorowanie się na naświętszej wśród świętych? Dyć to jedynie konsekwencja spozierania na cud tworzenia. Boszą rąsię w tym dostrzec potrza i radować się, i chwelić pana.
:(
Edzio :
A XXI w to raczej w Danii czy inszej Belgii szukać należy.
We w Wolsce wciąż wieki średnie.
Dlaczego dzieci mają dzieci ? - z tej samej przyczyny co świętojebliwa podstarzała katoliczka ma 20-stego bachora.
Ciemnota i zacofanie. Omijanie tematu. Media, otoczenie, cała współczesna kultura epatuje seksem, a u nas zamiast to przyjąć do wiadomości i zrobić coś w kierunku aby każdy stosunek nie kończył się ciążą, próbuje się (bez powodzenia) stłamsić to zjawisko i udawać że tematu nie ma. Zamiast nowoczesnych i powszechnie dostępnych środków anty - serwuje się szklankę wody i fragmenty biblii.
Dlaczego w XXI wieku kobieta* jest ciagle dodatkiem do macicy i to malo znaczacym? A o jej losie decyduja mezczyzni czesto ubrani w kiecki?
Bo opinia publiczna liczy się ze zdaniem kieckowych bo się ich boi, a kobiety z kolei boją się zdania opinii publicznej i taką oto mamy kwadraturę koła. To raz.
Dwa - wracając do tematu antykoncepcji to zastanówcie się w ogóle jak u nas kraju jest ona postrzegana. Wszelkie dyskusje na temat ew. refundacji przedstawiane sa tak, że grupa żadnych seksu grzeszników i popleczników diabła domaga się refundowania ich zepsucia i karygodnych uciech. Środki anty to nic innego jak - hedonizm, demoralizacja, degeneracja, rozwiązłość i beztroski seks (niedługo za to zaczną sadzać do więzienia, zobaczycie). Więc wytłumaczcie mi teraz jakim cudem taka Kasia, Zosia czy Marysia ze skatolicyzowanego Zapiździa Podgórnego czy innej miejscowości ma po to sięgnąć ? Nikt nie mówi o tym w kontekście świadomości, racjonalności, odpowiedzialnego planowania a już nie daj bobrze przyjemności.
A trzy - przestawiając temat antykoncepcji jako diabelski, nie mowy o jej refundacji chociaż częściowej. Średnie ceny przedstawiają się tak:
pigułki - ok. 40-50 zł za miesiąc
plastry - ok. 70-90 zł
zastrzyk - ok. 50zł na trzy miesiące (te nasze krajowe są kiepskie jakości i dają wiele skutków ubocznych)
spirala - ok. 600-700zł (zakładają tylko tym co rodziły)
krążek - nie ma u nas w kraju
rewolucyjny "Implanon" - nie ma u nas w kraju
prezerwatywa - niewiele (słabo mam tutaj orient)
postinor - 70-90zł
Dla wielu kobiet są to ceny nieosiągalne, że nie wspomnę o nastolatkach. Może by i chciały się skutecznie zabezpieczyć, ale uch na to nie stać; może i by wystąpiły publicznie z żądaniem refundacji ale boją się nagonki i ścigania prze pro-life czy inne chuje muje. Więc wolą w tym wypadku się nie wychylać; zostaje im tylko modlitwa że może i tym razem się "uda".
rubyjorg
26-06-2008, 20:12
I na modlitwie mocherów w szpitalu przy łóżku dziewczyny się u nas kończy. Dobrze gdy nie jest to modlitwa przy katafalku zmarłej z powodu powikłań.
mellesleg
26-06-2008, 20:55
Bozia...
Przeca onegdaj niejaka Maryja też miała naście wiosen, kiedy powiła boszego pomazańca. Dzięcięciem zatem będąc jeszcze. Azaliż niewłaściwym jest wzorowanie się na naświętszej wśród świętych? Dyć to jedynie konsekwencja spozierania na cud tworzenia. Boszą rąsię w tym dostrzec potrza i radować się, i chwelić pana.
Jakoś mam wątpliwości czy to na pewno rąsia była...
prezerwatywa - niewiele (słabo mam tutaj orient)
Lepsze 10-15 zeta za 3 sztuki,
zwykle 3 zeta,ale beznadzieja
Dodam to tego,że u mnie w tej chwili nie sposób się dostać do ginekologa na tzw. "przegląd ".Terminy są na sierpień!
Tylko nagłe przypadki przyjmowane "od zaraz"
wontrupka
27-06-2008, 00:19
Asiu...trafilas w sedno rzeczy, zwlaszcza w temacie refundacji.
Tak dlugo jak Wolska bedzie refundowac zachcianki kieckowej sotni, na refundacje " anty" nie ma i nie bedzie, nawet jesli by bylo :lol:
przykre, ze kler ma swoje cele do realizacji : obrona zygot i sprowadzanie kobiety, jak slusznie Bozia zauwazyla, do roli przyrostka do macicy, a nie ma celow rownie waznych do zrealizowania wladza, poza sama wladza.
Thorunczyk
27-06-2008, 11:04
Jestem przeciw refundacji środków antykopcyjnych!
Równie dobrze można walczyć o refundację środków na kaca.
Seks i gorzoła to dla niektórych tak samo ważne przyjemności a przecie demokrację mamy!
Seks i gorzoła to dla niektórych tak samo ważne przyjemności a przecie demokrację mamy!
It's a joke? :confused:
Thorunczyk
27-06-2008, 11:15
Hę?
A może państwo zrefunduje mi mercedesa?
Dlaczego jako podatnik mam finansować czyjąś huć??
Hę?
Marna prowokacja i nie chce mi się z tobą nawet gadac....
Ps.pigułki anty służą również jako farmaceutyki leczące róznorakie kobiece choroby i przypadłości,ale ty pewnie o tym nie wiesz.
Havthorn
27-06-2008, 11:23
Ps.pigułki anty służą również jako farmaceutyki leczące róznorakie kobiece choroby i przypadłości,ale ty pewnie o tym nie wiesz.
No dobra on może nie wiedzieć, ale kurwa księża studiujący sześć lat i biskupi z doktoratami w dodatku za nasze pieniądze z dotacji państwowych mogliby do kurwy nędzy to pojąć. A nie tylko kalendarzyk i kalendarzyk a najlepszy z wydawnictwa Stella Maris :lol:
No dobra on może nie wiedzieć, ale kurwa księża studiujący sześć lat i biskupi z doktoratami w dodatku za nasze pieniądze z dotacji państwowych mogliby do kurwy nędzy to pojąć. A nie tylko kalendarzyk i kalendarzyk a najlepszy z wydawnictwa Stella Maris :lol:
Ależ oni to doskonale wiedzą Hav.Tylko,że dla nich jest to przede wszystkim środek anty.
Thorunczyk
27-06-2008, 11:58
I dlaczego ma on, ten środek być sprzedawany bezwstydnikom za moje podatki?
(nie piszę tutaj o chorych kobietach).
:lol::lol::lol:
(dobra ide w plener....)
Thorunczyk
27-06-2008, 12:00
Najsampierw mi odpowiedz!
ale na jakie pytanie Thoruś?
Ze ci rozum tego pięknego piątkowego dnia odjęło?
Dlaczego uważasz,że srodki anty nie mają być refundowane,pełnopłatne i w ten sposób ogólnie nie dostępne ze względu na cene?
Z twoich podatków jest dożywiany najwiekszy pasożyt wszech czasów czyli kosciół-czemu głośno o tym nie grzmisz?
Powiem nawet wiecej-solidaryzujesz sie z nim poprzez pisanie takich kocopołów w stylu-że nie bede finansował czyjejś huci (?)
Czyli,że jak-kazdy stosunek ma konczyc się ulepieniem kolejnego bachora?
Albo bawić się w watykańską ruletkę zwaną kalendarzykiem,ewentualnie nie dupczyc swojej ślubnej-bo to grozi wpadką, a dzieci mamy dosyć.
To radzisz bidnym babom,których nie stać na drogie,dobre środki anty?
Bo po co refundowac...
Oczywiscie dobrze sytuowani,jako i zapewne ty,będą mogli sobie
pozwolić na TE pełnopłatne " fanaberie"
Ja cie Thoruńczyk nie rozumiem...
Za mało mamy niechcianych dzieci,nielegalnych skrobanek?
Ja pierdole....no mowe mi odbiera jak cie czytam....
Thorunczyk
27-06-2008, 12:18
Jak ktos chce sobie dupczyć do woli i nie posiadac dzieciaków niech sie wysterylizuje. Tu zgadzam się na refundację.
Jeżeli jednak chcesz zjeśc ciastko i mieć ciastko - to kurwa płać.
Ale sterylizacja jest w Klechistanie zabroniona.
Acha...czyli jak jesteś biedny to sie wysterylizuj(co jest w Wolsce nielegalne),albo nie dupcz,lub ewentualnie dupcz,płacz i płać.
a jak jesteś bogaty,to i tak ci wszystko koło chuja lata,bo cie stać
I tym optymistycznym akcentem koncze dyskusje.
Ps.oczywiscie jesteś za tym,żeby lekarze wypisywali refundowane pigułki chorym kobitkom,a tym chcącym się radośnie dupczyć proponowali szklankę wody zamiast,umoralniając je przy tym iście po katolicku.
Albo chuj.....zadnych refundacji,niech zdychają zdziry.
Przynajmniej nie beda sie dupczyć
Thorunczyk
27-06-2008, 12:42
Zmiotuś, delikatnie mówiąc, bardzo upraszczasz.
Czas znieśc wszelkie refundacje i wczesniejsze emerytury i inne duperele, bo niedługo wszyscy pójdziemy pod most.
Czas by któryś z rządów zaczął w końcu nad tym myśleć.
I oczywiście nad likwidacją pasożytnictwa Krk także.
Tylko takie cięcia sa bardzo niepopularne a rządy kolejne co widać gołym okiem patrzą tylko na wskaźniki i sondarze a nie zajmują się gospodarką.
Ed:
W Polsce nie ma regulacji prawnych odnoszących się bezpośrednio do stosowania sterylizacji jako świadomie wybranej metody antykoncepcyjnej. W praktyce oznacza to, że problem dopuszczalności sterylizacji jest regulowany przez art. 155 kodeksu karnego, ponieważ ten właśnie zapis odnosi się do sytuacji, kiedy człowieka pozbawia się zdolności płodzenia.
W artykule czyn ten wymieniony jest wśród krzywd, których wyrządzenie podlega karze pozbawienia wolności. Tymczasem, zgodnie z uznanymi prawami człowieka, świadoma i dobrowolna rezygnacja z własnej płodności jest podstawowym prawem człowieka. Tak więc zabiegi wykonywane przez lekarzy na żądanie zainteresowanych osób nie tylko nie mogą być traktowane jak przestępstwo, ale powinny być dostępne na równi z innymi metodami antykoncepcji.
I tym również powinny zajmowac się nasze rządy. Likwidacją średniowiecza.
O jezu....co mają wczesniejsze emerytury do refundacji środków anty?
Thor-w kazdym cywilizowanym panstwie takie środki są tanie i powszechnie dostępne.Dotuje się nawet in vitro.
Tylko u nas są potępiane i skurwysynsko drogie.
A przecież lepiej zapobiegać niż pozniej martwić sie co zrobić z niechcianą ciążą.
Powiem więcej.Srodowiskom patologicznym takie specyfiki powinny być rozdawane za darmo,żeby sie nie mnożyły jak króliki i żeby bieda nie była dziedziczna.
Myśle,że zabieg sterylki u co poniektorych osobników powinny być
wykonywane bezwzględnie i w trybie natychmiastowym.
A ty jeszcze chcesz ograniczyc bidzie możliwość kontroli urodzin?
Nam potrzeba dzieci,którym rodzice zapewnią byt,wykształcenie,a nie kolejnej rzeszy petentów ośrodków MOPS.
Thorunczyk
27-06-2008, 13:08
Nam potrzeba dzieci,którym rodzice zapewnią byt,wykształcenie,a nie kolejnej rzeszy petentów ośrodków MOPS.
W niejednej biednej rodzinie dzieci nabieraja o wiele solidniejszego wychowania niż w tych bogatych i dobrych domach. Oczywiście abstrachując od patologii.
Jesli tego nie widzisz, to popatrz. Rozejrzyj się.
Ja wystarczy, że spojrze przez okno, eee tam, nawet nie musze patrzeć, tylko uchylam i słyszę: kurwy, chuje, dziwki, pizdy i cała gama obelg, inwektyw, do tego ciągłe chlanie, koks i takie tam. A, nie chce mi sie pisać.
Wolałbym o wiele bardziej wysterylizować tępych nowobogackich.
Tyle,że nowobogaccy przeważnie mają jedno,góra dwoje dzieci,a spora część wcale.Rodziny wielodzietne w większości nie należą do finansowej elity i są głównymi klientami MOPS-ów,Urzędów Pracy,itp.
Działalność tych instytucji też finansowana jest z budżetu,więc i tak się dokładasz.
W niejednej biednej rodzinie dzieci nabieraja o wiele solidniejszego wychowania niż w tych bogatych i dobrych domach. Oczywiście abstrachując od patologii.
Zbaczasz z tematu i tyle.
Zachowujesz sie jak av,nie przyjmujesz do wiadomości żadnych argumentów i tyle.
Zresztą możesz poczuć się usatysfakcjonowany,bo w tym jebanym kraju środków anty
się nie refunduje.
Ty nie dokładasz,wiec po co bić piane.
Sądząc z kamuflażu na awatarze, dobrze powinien wiedzieć, że dwie prezerwatywy ( jeden na lufą, inny na zamek), dobrze bronią karabin maszynowy od kurzu i innych zabrudzeń. :lol:
Thor jak Cie lubie... urodz dziecko to pogadamy. Nie zycze CI zle ale zdechnij przy porodzie - dopiero wtedy bedziesz mial prawo glosu.
Aska, milo wiedziec, iz dyskusja na Forum nie zaginela. Brawo.
Stare ale jare http://forum.nie.com.pl/showthread.php?t=644
Sądząc z kamuflażu na awatarze, dobrze powinien wiedzieć, że dwie prezerwatywy ( jeden na lufą, inny na zamek), dobrze bronią karabin maszynowy od kurzu i innych zabrudzeń. :lol:
W przypadku tego gówna Made in Łusa owszem.
A taki kałach jest sprawny nawet po wyjęciu z wody.
Thorunczyk
27-06-2008, 13:51
Thor jak Cie lubie... urodz dziecko to pogadamy. Nie zycze CI zle ale zdechnij przy porodzie - dopiero wtedy bedziesz mial prawo glosu.
Boziu jak Cie lubię, ale czasem widac warto napisac cos naprzeciw.
Oczywiście to co wczesniej pisałem to była wredna i bezczelna prowokacja. Ale przynajmniej wiem, że w wypowiedzi można zawrzeć tyle merytoryki, co witamin w coca-coli i że nawet boski nick na to nie pomoże. Moze więc warto czasem zdechnąć niż czytac takie pierdoły.
Jolka Jolka
27-06-2008, 14:44
No Thor, muszę przyznać, że to jedna z lepszych ripost jakie tu czytałam :mrgreen:
A, i refundujmy, refundujmy. I uczmy, uczmy. I uświadamiajmy, uświadamiajmy.
Najfajniejsze są max zdziwione 15tki, które po stwierdzeniu ciąży, mówią, że w Bravo pisało, że za pierwszym razem się nie zachodzi.
Masz racje Thor, lepiej sobie palnac w leb anizeli pitolic glupoty.
Naprzeciw - mnie nie rusza, wole znalesc antidotum i chronic, poniewaz to MY ponosimy konsekwencje spermy i chuci, dziecko = odpowiedzialnosc na 15 lat conajmniej... nie tylko bonus...
frogless
27-06-2008, 18:29
Aśka! nic dodać ni ująć. Od siebie tylko dodam, że poziom wiedzy współczesnych małolat o fizjologii kobiety jest skandaliczny (oby mniejszość). Wiele sądzi, że pierwsze 10 razy są bezpieczne. No ręce opadują. To że krk robi szkodę - nie ma dyskusji. Ale czemu obecne małolactwo takie tępe jest? Brak książek? Brak edukacji? Możliwe. Ale główna przyczyna : po prostu mają to w dupie. Za moich czasów nie było wychowania seksualnego ale z fizjologii kobiety doktorat mógłbym zrobić. Ukłony dla "ITD" pod przewództwem Kwacha. Boję się jednego. Młodzież nam głupieje. Zero inwencji (poza jednostkami).
dziki2001
27-06-2008, 18:54
thor, powiem tylko, że nie chciałbym cię za przeciwnika... :lol:
i niech to inni nazywają cmoktaniem fiutów, ale fakty są nieubłagane, potrafisz użyć tej szczelby. :lol:
+1 na razie, żeby ci się w dupie nie poprzewracało. :mrgreen:
;)
mellesleg
27-06-2008, 19:07
Aśka! nic dodać ni ująć. Od siebie tylko dodam, że poziom wiedzy współczesnych małolat o fizjologii kobiety jest skandaliczny (oby mniejszość). Wiele sądzi, że pierwsze 10 razy są bezpieczne. No ręce opadują. To że krk robi szkodę - nie ma dyskusji. Ale czemu obecne małolactwo takie tępe jest? Brak książek? Brak edukacji? Możliwe. Ale główna przyczyna : po prostu mają to w dupie. Za moich czasów nie było wychowania seksualnego ale z fizjologii kobiety doktorat mógłbym zrobić. Ukłony dla "ITD" pod przewództwem Kwacha. Boję się jednego. Młodzież nam głupieje. Zero inwencji (poza jednostkami).
Oj, to chyba naturalne - bo my się tymi sprawami zwyczajnie interesujemy i przykładamy do nich...
frogless - masz rację mówiąc o fizjologii. Oto kilka cytatów zaczerpniętych głównie z forum.antykoncepcja.pl
hej mam pytanie czy podczas stosunku mozna sie "zacioc" mysle ze wiecie o co mi chodzi.. i co wtedy trzeba zrobic??Mój problem polega na tym, że nie wiem jak to jest, gdy ma się orgazm Znaczy ogólnie wiem co to itd. ale kurcze nie bardzo rozumiem już tego uczucia w trakcie Rozkosz, tak? Po czym wiadomo, że już sie go ma? Możecie mi to jakoś wytłumaczyć?
czesto,kiedy caluje sie z moim chlopakiem... to... mu staje.? ;| troche glupio mi o tym pisac,bo z reguly nie lubie naruszac tematu ,,sex'' itp. nie robilismy tego,chodz jestesmy ze soba pol roku... Uwazam ze to jeszcze za wczesnie,a on mnie doskonale rozumie...i nie nalega na to... le wracajac... To bardzo mnie krepuje... czasem staje do takiego stopnia,ze go czuje...Czy to cos dziwnego.? byli chlopacy tak nie mieli...Tylko moj...Ej sluchajcie kochalam sie z moim chlopakiem a kocham sie tak ze przerywamy no i skonczylismy on poszzedl do kibelka zrobil co swoje czyli ale sie nie wysiusial i pozniej za godzine znow sie kochalismy za godzine i nie wiemczy moge byc w ciazy czy nie.poznije tez byl w kibelku ....pomocy!!!!!!!!!!!! Otoz wczsniej kochalismy sie z dziewczyny(rozdziewiczylem ja) wraz z zabezpieczeniem i bylo dobrze jakis miesiac temu lezelismy razem nago i bawilismy sie nawzajem i ona zechciala bym jej wlozyl to tak zrozilem i jakos szybko mnie zcisnelo i wyciagnolem i sie spuscilem lecz nie w nia...polezalem tak z 30 min i znow to zaczelismy robic ale nie zdazylem calego wlozyc i znow wyciagnolem i sie spuscilem lecz nie w nia. Potem bawilem sie mocno jej narzadami. Czy jest w ciąży ? Chcialam sie upewnic czy jest mozliwe ze jestem w ciazy gdy kochalam sie z chlopakiem w pozycji "na pieska" w "odbyt" PomozcieWitam Was :)
Nie wiem czy dobrze zrobiliśmy kochając się z dziewczyną w okres....słyszałem że plemniki zabijane są w hemoglobinie....czy to prawda?? jakie jest prawdopodobieństwo ze jest w ciąży??Witam serdecznie! mam małe pytanko: w sylwestra uprawialam ze swoim chlopakiem seks oralny. Wszystko było w poządku nic się nigdzie nie dostało, chlopak miał spermę na swoim brzuchu, która ja niemadra roztarlam, zeby szybciej wyschła ;D zA JAKIEŚ 1,5 godzinki znowu naszła nas ochota, żeby sobie "popracować". On nie miał koszulki a ja usiadłam na tym jego brzuchu. I teraz jest pytanie: czy jest możliwość zajscia w ciążę jesli to był 14 dzień cyklu. ( czy możliwe jest, że jestem w ciąży?)Dwa dni temu moja dziewczyna zrobiła mi loda i doszedłem w jej ustach.
Jakis czas poźniej mnie pocałowała i jeszcze parę minut później zrobiłem jej minetkę.
Wczoraj bolał ją jajnik i dzisiaj boli brzuch. Czy jest w ciąży ? Podczas gdy moja dziewczyna miała dni płodne doszło do połączenia proejakulatu z jej śluzem pochwowym ale na zewnątrz pochwy, czy jest możliwe zajście w ciążęprzez taki incydent. Dodaję, że moja dziewczyna jest jeszcze dziewicą, proszęo pomoc !!edukacja po polsku :mlotek:
mellesleg
27-06-2008, 20:39
frogless - masz rację mówiąc o fizjologii. Oto kilka cytatów zaczerpniętych głównie z forum.antykoncepcja.pl
edukacja po polsku :mlotek:
Budujące jest to, że dziewuszki dają bez opamiętania i nawet nieśmiały ma gdzie swoje trzy grosze wetknąć...
thor, powiem tylko, że nie chciałbym cię za przeciwnika... :lol:
i niech to inni nazywają cmoktaniem fiutów, ale fakty są nieubłagane, potrafisz użyć tej szczelby. :lol:
+1 na razie, żeby ci się w dupie nie poprzewracało. :mrgreen:
;)
Tzn,ze co niby?
Ze pierdoli kocopoły i jeszcze udaje,ze
to mądre i pełne argumentów....
Ja pierdole....bando cmokierów...
I bez odzewu bo mam dosyć wazeliny...
Thorunczyk
27-06-2008, 21:52
Tzn,ze co niby?
Ja nie udaję, ja w to wierzę ;)
I buk i forum z tobą...
frogless
27-06-2008, 23:26
Tyle,że nowobogaccy przeważnie mają jedno,góra dwoje dzieci,a spora część wcale.Rodziny wielodzietne w większości nie należą do finansowej elity i są głównymi klientami MOPS-ów,Urzędów Pracy,itp.
Działalność tych instytucji też finansowana jest z budżetu,więc i tak się dokładasz.Takich przypadków są tysiące. Dlaczego? Polish demokracja albo kapitalizm. Zawsze dupa z tyłu.
Oczywiście to co wczesniej pisałem to była wredna i bezczelna prowokacja.
Mogłes sobie podarować.
Miałam o tobie o wiele lepsze zdanie.....
No cóz.......publika wzywa.....
Skończyło się babce sranie.
Jusz nie będzie:
thoruś...
zmiotuś...:lol:
ks
Thorunczyk
28-06-2008, 00:03
Oj Ksioncuś... :)
samokrytyka
28-06-2008, 00:15
Skończyło się babce sranie.
Jusz nie będzie:
thoruś...
zmiotuś...:lol:
ks
Oj Ksioncuś... :)
No tak, wy antykoncepcji nie potrzebujecie... :mrgreen:
(btw Thor- moje spojrzenie na Twoje podejście do sprawy skomentuję później, a pierdolenie, że to prowokacja i podpucha to sobie w chuja wsadź, bo Twoje posty były zbyt dobrze umotywowane{dla Ciebie} i czasem z nutką emocji, więc nie pierdol, że żaba ma sierść... :poke:)
Thorunczyk
28-06-2008, 00:35
Och Samo, chyba nie myślisz, żem ciemny lud... :)
Ze niby jego posty dobrze umotywowane?
A czym?
Przykłady prosze...!!!!!!
A ze nie bedzie Thoruś i Zmiotuś...
Wybacz Samo...ale mnie nie zależy na tanim poklasku
Mnie można albo akceptowac,albo nienawidzić
Ksionc...
lubie cie,ale w takich sytuacjach wymagam jasnej opcji
Jezeli nie jesteś po mojej stronie,a w dupe jeża ugodowy to.....
wypierdalaj...
wole walczyc sama i z godnoscią
I TO BY BYłO NA TYLE
AMEN
EDIT....rozumiem presje tłumu.....
nie musisz sie jawnie opowiadac....
:lol::lol::lol:
samokrytyka
28-06-2008, 01:39
Och Samo, chyba nie myślisz, żem ciemny lud... :)
Gdzie piszę, że ciemny? Niedokształcony może czy durny, ale o tym póżniej, teraz RM słucham...
Ze niby jego posty dobrze umotywowane?
A czym?
Przykłady prosze...!!!!!!
A ze nie bedzie Thoruś i Zmiotuś...
Wybacz Samo...ale mnie nie zależy na tanim poklasku
Ty Lalka przeczytaj jeszcze raz co napisałam zanim zaczniesz się tanio podniecać...
A przykłady, Thora przykłady, to przecież on już napisał, na chój mam wklejać? To są jego przykłady i jego motywacje, więc dla niego są dobre, czytaj cipo ze zrozumieniem. To napisałam: bo Twoje posty były zbyt dobrze umotywowane{dla Ciebie}
Krytyka-nie podniecam sie durnymi postami,bo od tego mam swojego lovera,ale tez nie pozostane bierna na opinie Thorunczyka.
Wiem,ze moze wyrazic swoją opinie,ale ja tez mogę swoją-wiec
bedziemy sie jebac i tyle.
Acha......czekam na komentarz do postów Thora,bo pisałas ,ze sie odniesiesz...
Wiec
ciekawa jestem....
samokrytyka
28-06-2008, 02:15
Hę?
Jak ktos chce sobie dupczyć do woli i nie posiadac dzieciaków niech sie wysterylizuje. Tu zgadzam się na refundację.
Jeżeli jednak chcesz zjeśc ciastko i mieć ciastko - to kurwa płać.
Zmiotuś, delikatnie mówiąc, bardzo upraszczasz.
Czas znieśc wszelkie refundacje i wczesniejsze emerytury i inne duperele, bo niedługo wszyscy pójdziemy pod most.
Czas by któryś z rządów zaczął w końcu nad tym myśleć.
I oczywiście nad likwidacją pasożytnictwa Krk także.
Tylko takie cięcia sa bardzo niepopularne a rządy kolejne co widać gołym okiem patrzą tylko na wskaźniki i sondarze a nie zajmują się gospodarką.
Ed:
I tym również powinny zajmowac się nasze rządy. Likwidacją średniowiecza.
Ja wystarczy, że spojrze przez okno, eee tam, nawet nie musze patrzeć, tylko uchylam i słyszę: kurwy, chuje, dziwki, pizdy i cała gama obelg, inwektyw, do tego ciągłe chlanie, koks i takie tam. A, nie chce mi sie pisać.
Wolałbym o wiele bardziej wysterylizować tępych nowobogackich.
Oczywiście to co wczesniej pisałem to była wredna i bezczelna prowokacja. Ale przynajmniej wiem, że w wypowiedzi można zawrzeć tyle merytoryki, co witamin w coca-coli i że nawet boski nick na to nie pomoże. Moze więc warto czasem zdechnąć niż czytac takie pierdoły.
Tzn,ze co niby?
I bez odzewu bo mam dosyć wazeliny...
Odpisałam:
(btw Thor- moje spojrzenie na Twoje podejście do sprawy skomentuję później, a pierdolenie, że to prowokacja i podpucha to sobie w chuja wsadź, bo Twoje posty były zbyt dobrze umotywowane{dla Ciebie} i czasem z nutką emocji, więc nie pierdol, że żaba ma sierść... :poke:)
Krytyka-nie podniecam sie durnymi postami,bo od tego mam swojego lovera,ale tez nie pozostane bierna na opinie Thorunczyka.
Wiem,ze moze wyrazic swoją opinie,ale ja tez mogę swoją-wiec
bedziemy sie jebac i tyle.
Acha......czekam na komentarz do postów Thora,bo pisałas ,ze sie odniesiesz...
Wiec
ciekawa jestem....
I czego Ty kurwa nie rozumiesz? Thor jest zdania, że ma rację, dlatego napisałam, że jego motywacja jest dobra DLA NIEGO, a do treści jego postów się ustosunkuję bo jestem innego niż on zdania i twierdzę, że pisząc o podpusze wykręca się sianem z wcześniej opisanego ''punktu odniesienia''...
Rozumiesz mnię teraz, czy mam nową butelkę napocząć?
(kurwa, czy tylko ja skończyłam tu podstawówkę??? :lol:)
Rozumiem,ze dla niego zawsze białe będzie białe,a czarne -czarne
A dla mnie kobieta zawsze człowiekiem.....
................
a POZA TYM...NAPIJE SIE Z TOBA KRYTYKA
TY JEDNA POTRAFISZ TU PIC Z FANTAZJĄ
drdestrakszyn
28-06-2008, 02:36
NAPOCZYNAJ!!!!Samo!!szacun i rispekt,kurwa...potrafisz jebnac z glana!I CHWALA CI ZA TO!!!!dzieks...moze w kuncu komus otworzysz oczy na tym(ktore sie robi coraz bardziej burackie...)forum...:drink:jeszcze raz...SZACUN WIELKI!!!!
samokrytyka
28-06-2008, 02:41
Proszęm upszejmnię mnię póplicznie fiuta nie lizać, a napić z Szanownym Gronem, chętnię, nawet tanim gronowym
:pijany::drink: :mrgreen:
drdestrakszyn
28-06-2008, 02:45
nie lize...napisalem,co mysle o tobie i o tym forum...bo zaczyna sie dziac niedobrze tutaj...ALE I TAK NAPIJEM SIEM CHENTNIE!!!!tym bardziej,com sie zaopatrzyl w browa dzis...
samokrytyka
28-06-2008, 02:50
To ja sem zaras palcuffkie zrobiem :mrgreen:
Dziękuję doc ;)
(czy ja liżem fiuta tera? bo jak tak to kolor siem fkurwi :lol:)
drdestrakszyn
28-06-2008, 03:24
To ja sem zaras palcuffkie zrobiem :mrgreen:
Dziękuję doc ;)
(czy ja liżem fiuta tera? bo jak tak to kolor siem fkurwi :lol:)
nos problemos,Mila ma...zawsze do uslug...i juz nic o kuniu nie bendem pisal...(matkokurwa...jak przeczyta(?),to mie kilim...)...kobita ma...
Thorunczyk
28-06-2008, 07:18
Uważam, żem nie jest godzien aby tak dogłębnie zajmować sie tymi kilkoma słowami, które w amoku duchoty i gorączki piątkowego dnia zamieściłem na tym forum.
Ani ze mnie poeta na miarę Leśmiana, ani żaden profesor prawa jak Lech Kaczyński, ani nawet astronom jak Wolszczan czy inny redaktor jak dajmy na to Tomasz Lis. Ich słowa można by ważyć, moje żadnego ciężaru gatunkowego nie posiadają.
Wszakże miło mi, co takie poruszenie na to snem letnim owiane forum wprowadziłem.
Czirs! :drink:
wontrupka
28-06-2008, 10:58
no Thor....zes namieszal i nagrabil sobie.
Kumam Twoj tok rozumowania, mimo ze bledny z zalozenia.
Wez Thor kartke, olowek i policz ie kosztuje cie utrzymanie niechcianych dzieci, a ile refundacja srodkow anty.
Czysty rachunek ekonomiczny mowi : Thor zrzucaj sie na tablety dla innych bab, to taniocha w porownaniu z kosztami utrzymania domow dziecka, doplat dla rodzin zastepczych, opieka zdrowotna, itd, a i na tym nie koniec, bo z bidulca jest duza szansa na wyjscie osoby permanentnie " niezdolnej " do pracy, wiec i tak na Twoim garnuszku.
Thorunczyk
28-06-2008, 11:09
Czy ja mam Wam drogie Panie wykuć na kamiennych tablicach byście do wiadomości przyjąc raczyły - jak ongiś Mojżeszowi wykuto, ino przez nieostrożność był jedną potłukł - isz wczorajsza moja tyrada niewinnym żartem była? :)
Oczywiście zgadzam się z Tobą Wontrupciu i dziekuję Ci, żeś się na mnie za to nie obraziła. :)
mellesleg
28-06-2008, 11:41
I tak Thor, wycofawszy się na z góry przygotowaną głęboką rubież obronną, okopał się dogłębnie, z wierzchu przysypał ziemią, obłożył darnią i mchem a całość przycisnął kamieniem pod którym czujnym snem spoczął odbezpieczony granat... i tylko tu i uwdzie walające się strzępki załzawionych kartek, z ledwie odczytywalnymi, rwanymi słowy "Zmio..." i "...tuś" świadczyły o niedawnej jeszcze jego aktywności...
No drogie panie, widać na przykładzie Thora (Thoruś nic do Ciebie nie mam ale sam się podłożyłeś jako obiekt badawczy ;)) całą męską indolencję i egoizm w kwestii dziecioróbstwa i antykoncepcji.
Zapomniał, że "do tanga trzeba dwojga", i te babki same sobie tych dzieci niechcianych nie robią.
W puszczy 3. domy ode mnie (czyli dość daleko) młoda dziewczyna 15 letnia zaciążyła, z rówieśnikiem z innej wiochy. Jest ich czworo w sumie, stary zapierdala ile wlezie na rodzinę, córka na dobitkę nie zdała 2. raz w 1. gimnazjum! A do tego jeszcze przy okazji jego żona także jest w ciąży... nic tylko bić brawo.
mellesleg
28-06-2008, 12:00
W puszczy 3. domy ode mnie (czyli dość daleko) młoda dziewczyna 15 letnia zaciążyła, z rówieśnikiem z innej wiochy. Jest ich czworo w sumie, stary zapierdala ile wlezie na rodzinę, córka na dobitkę nie zdała 2. raz w 1. gimnazjum! A do tego jeszcze przy okazji jego żona także jest w ciąży... nic tylko bić brawo.
Biorąc pod uwagę Twój opis terenu i odległości wynika, że było to zakryte stanowisko ogniowe i rówieśnik strzelił z haubicy... i trafił...
To tak, żeby Thor zrozumiał...
Thorunczyk
28-06-2008, 12:36
Mell no ja nic nie rozumiem!
Weź na kartce mi narysuj jeszcze, co?
:lol:
mellesleg
28-06-2008, 12:41
Mell no ja nic nie rozumiem!
Weź na kartce mi narysuj jeszcze, co?
:lol:
To w takim razie z Ciebie taki Rycerz, jakich pełno w każdym WKU. Co to topografa, który choćby teoretycznie nadaje się do obliczenia współrzędnych celu dla artylerii strzelającej dajmy na to zza pagórka, przydziela do artylerii ppanc. ciągnionej (czyli strzelającej na wprost do widocznego celu) gdzie tego typu umiejętności są mniej potrzebne niż szybkość ładowania aramaty...
To tak żeby Zmiotka zrozumiała...
Thorunczyk
28-06-2008, 13:07
Podaj koordynaty a wyszczelę :lol:
...córka na dobitkę nie zdała 2. raz w 1. gimnazjum!...
To na podręcznikach przynajmniej zaoszczędzili.
Yoga Yoga
28-06-2008, 15:23
alesta napieprzyly ludziska, alesta napieprzyly --- i kuzden ma racje?!
a tylko niektorzy dotykaja istosty sprawy -- np:
ale takze aska i in. choc fragmenterycznie---
ja uwazam, ze pies pogrzebany jest w tym wlasnie --- ze:
Z CHUJEM NI MA ŻARTÓW!!!
i te oczywsta oczywistosc powinno sie wbijac malolatom juz w domciu, w przedszkolu, szkolce, liceum az do usranej meno- i andropauzy;---
no ale zamiast tego od jakiegos czsu wbija im sie prawdy objawione w moherowej madrosci i przyucza do bezwzglegnego posluszenstwa czarnej zarazie ---
--- gdyby swiadomosc spoleczne o seksusalizmie czlowieka miala nieco wyzszy poziom, to i presja na rozsadne uregulowanie kwestii dostepnosci do srodkow antykonacepcyjnych byla by tak, ze politycy - chcac niechcac - musieliby to zrobic
dla jasnosci - to nie tylko niewiedza dziewczyn, ale tez meskich herosow - powinna byc tak samo pokazywana :)
Havthorn
28-06-2008, 15:59
W puszczy 3. domy ode mnie (czyli dość daleko) młoda dziewczyna 15 letnia zaciążyła, (...) A do tego jeszcze przy okazji jego żona także jest w ciąży... nic tylko bić brawo.
Tak to jest jak cała rodzina śpi w jednym barłogu. A potem ojciec rodziny będzie się tłumaczył - A bo wszystkie jednakowe dupy macie :lol: :lol: :lol:
Tak to jest jak cała rodzina śpi w jednym barłogu. A potem ojciec rodziny będzie się tłumaczył - A bo wszystkie jednakowe dupy macie :lol: :lol: :lol:
Nie wziąłeś pod uwagę, że za ścianą jeszcze stadko kóz się mizdrzy do gospodarza.... :D
rubyjorg
28-06-2008, 19:17
Tak ogólnie to- na rachunki za energie nie mota, na świeczki nie dota ,dupy wypinota a potem mota.
Kosciol w Brazylii nalozyl excommunike na matke 9 letniej dziewczynki i grupe lekarzy, ktorzy usuneli jej ciaze.
Mala nosila blizniaki, zgwalcil ja - ojczym.
Oczywiscie tlumaczenia lekarzy, iz proba donoszenia moze sie skonczyc dla przyszlej matki pogrzebem - jak grochem o sciane. W oczach KK - wszyscy zaangazowani dopuscili sie przestepstwa.
Zaznacze skromnie, iz w Brazylii, aborcja jest dopuszczalna tylko w przypadku zagrozenia zycia matki lub ciazy bedacej rezultatem gwaltu.
Po raz kolejny widac iz prawo koscielne jest ponad prawem, a kobieta jest tylko dodatkiem do macicy.
Wiecej informacji (http://www.smh.com.au/world/church-hits-out-after-nineyearolds-abortion-20090306-8q7s.html)
Czarnuchom już się całkiem pierdoli w tych łbach:bluzg:
tadeuszbear
06-03-2009, 18:22
nie znam nic gorszego od religii.aż trudno komentować takie gówno
http://wiadomosci.onet.pl/1929352,12,item.html
i jak jestem przeciw wulgaryzmom tak rzekne-do gazu z chujami:miotacz:
Dodam, że te skurwysyny obłożyły ekskomuniką również tę 9.letnią dziewczynkę. :bluzg:
Tylko o ojczymie jakoś nic nie słyszałam.
Dodam, że te skurwysyny obłożyły ekskomuniką również tę 9.letnią dziewczynkę. :bluzg:
Tylko o ojczymie jakoś nic nie słyszałam.
Ojczym świety jest.Przecież nie zmarnował nasienia.
balbina166
06-03-2009, 21:23
Oczywiście,że ojczym niewinny.Ta czarna hołota tylko widzi zamordowane zygoty i gówno ich obchodzi los tego biednego dziecka.Przecież żadna czarna menda nie zastanowi się nad tym,jak to dziecko miało urodzić bliźniaki.A ekskomunikę niech sobie w tłuste dupy powtykają.Nie,no qrwa,chyba mnie ze złości zadusi...
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.