View Full Version : Nasilenie moherów w internecie!!
http://wiadomosci.onet.pl/1735528,11,ryn_ma_poparc ie_oligarchy,item.html
Zauważyłem ostatnio,że całe stada moherów i katooszołomów przypuściły ataki na portale internetowe takie jak onet czy interia.Wypociny o patriotyźmie i o jedynym Polaku jakim jest rydzyk i cudzie rm.Czyżby Belzebub wezwał przez radyjko a może wynajął jakąś ekipę której za to płaci?
Chyba nie sądzisz że to piszą mohery, niepotrafiące nawet wyszukac stacji w w swoich radyjach.
Polska jest na szarym końcu jeśli chodzi o dostęp do szybkiego internetu ale nie dotyczy to klechów którzy prawdopodobnie mają internet na każdej plebanii. I kto ma tyle czasu aby o każdej porze tak bredzić, tylko te czarne pasożyty.
Druga sprawa i może najważniejsza to cenzura wycinająca nie poprawne dla nich wpisy, przoduje w tym Onet i WP i wykazanie tego publiczne to jest super temat dla innych mediów.
Sądzę , że moherowe wypociny liczą się jak odpust kościelny - czymś trzeba się zasłużyć na wieczne zbawienie !
A że jest wysyp wpisów - znaczy , że bardzo ich coś zabolało - i tak trzymać -
samokrytyka
23-04-2008, 16:59
http://wiadomosci.onet.pl/1735528,11,ryn_ma_poparc ie_oligarchy,item.html
To proszę mi ich tu pozapraszać, chętnie z nimi podystkutuję bo null znów zamknięty, a AV nie wie jak ma mi odpowiadać... Nudno się robi :(
Czas na jakieś ''młode mięsko'' :mrgreen:
@MACSTAR - co do linka, to ten nie działa...
Kazimierz Klimowicz
23-04-2008, 21:11
To proszę ....bo null znów zamknięty, a AV nie wie jak ma mi odpowiadać... Nudno się robi :(
....
Oni udzielaja się na
http://hgw-watch.pl/
Próbka:
nestor[/COLOR] (http://www.blogger.com/profile/160625780019005151 77) pisze...] witam!po raz pietwszy cos napiszę,bo czytam wasze komentarze z przyjemnością-są w Polsce ludzie myślący podobnie jak ja.to miłe.
co tu można napisac;ta cała różowo-czerwona hołota stara się odzyskac stracone wpływy z lekka(niestety!)stracone dzięki PiS.Kaczory wbiły klin w tę mierzwę,ale jak mawiał mój ś.p.Dziadek -”bolszewia jest jak pluskwy,nawet przyschnięte ożywają”-i ja sie z nim zgadzam!tak jest!cała ta sitwa z POPS(u)La to kryptoagenci lub użyteczni idioci.całą prawdę o tym bagnie,które jest obecnie przy władzy pokazał film Jacka Kurskiego”Nocna zmiana” a klasę obecnie rządzących ‘Przed i po”-nic dodac nic ując!Ma rację Macierewicz,że ci ludzie są powiazani z dawną nomenklaturą bolszewicką albo interesami ale najczęściej agenturalnie-to nie spiskowa teoria,to prawda!Nie trzeba byc politykiem wystarczy pomyślec!Czy uczciwy polityk w wolnym kraju może się tak zachowywac jak pp.Niesiołowski iKomorowski?Tak się zachowują ludzie którzy się czegoś boją lub są głupcami,czego nie można wykluczyc,tytuły profesorskie nic tu nie znaczą-można byc uczonym głupkiem,vide niejaki Bartoszewski z którego taki profesor jak z mysiej p.. wór na mąkę,ale jemu można jeszcze wybaczyc bo wiek mu w łepetynie pomieszał!Salon nawet niedouka może nobilitowac!Patrząc na te butne gęby Dodalda Tusku,Schetynescu czy głupawy wyraz na buźce Miesioła to wprost trudno uwierzyc,że takie wynalazki grają pierwsze skrzypce w wolnej Polsce-mojej Polsce!Wstyd!Polityka wewnętrzna nawet po takich kretyńskich rządach da się jakoś wyprostowac w końcu przeżyliśmy ruska przeżyjemy tuska,ale polityki zagranicznej przy której ci popaprańcy zaczęli majstrowac nie da sie tak łatwo unormalnic!grozi to Polsce ogromnym niebezpieczeństwem!Czekanie na łaskę czekisty Putina to największa hańba tego rządu!Mam wrażenie,że żyję w XVIII wieku!Wtedy też były dwie frakcje rosyjska i niemiecka,to byli zdrajcy,takich wieszało się na drzewach!Jak można za parę świń(dosłownie)frymarczyc polskim interesem narodowym?Wiadomo chodzi o interesy “chłopów”z PSL.To są obecnie najwięksi krezusi w rolnictwie!Zawsze mi Dziadziuś mówił,że najgorsze są chamy(broń Boże nie mówię tu o uczciwych rolnikach!)te peeselowskie kanalie!Wystarczy popatrzec na kamienną twarz Waldiego,na te zmarszczony “troską”o Polskę czerstwy buziaczek Kalinosia,na głupawą twarzyczke aferała Burego-nie mogę…błeeeeeeeee.Oczywiście trzeba miec nadzieję,że ten cyrk szybko się skończy!Oby!Trzeba pisac doznaczących ludzi z PiS,aby jak najszybciej zaczęli konsolidowac wokół Kaczorów jak najszerszy obóz polityczny,otworzyc się na ludzi młodych,zdecydowanych zacząc skupiac wokół siebie ludzi kultury,inteligencję-wykształciuchów zostawiając Salonowi.Przekonac emerytów i zwykłych szarych ludzi do swoich idei,nie zamykac sie we własnym kręgu!To wszystko można zrobic!Inaczej-to TRZEBA zrobic dla nas wszystkich,dla Polski;inaczej ta mierzwa nas zniszczy!Na pohybel bolszewikom i ich poputczikom!
2 marzec 2008 00:50:00 CET (http://hgw-watch.pl/2007/11/jak-zwalczam-demokratycznie-wybrane.html?showComment=1204415400000#c7105987497 2753886)http://www.blogger.com/img/icon_delete13.g if (http://www.blogger.com/delete-comment.g?blogID=7357312397585399070&postID=71059874972753886)
........... chętnie z nimi podystkutuję bo null znów zamknięty, ..............
Jeżeli *zamknięty* to z własnej woli ,jeżeli *zbanowany * to z własnej decyzji .
A komputer stoi przy moim łóżeczku .:p
....i widzę was stale bez problemu.
Niestety ale tak jak mówisz ...nie ma z kim o czym prowadzić dysputy ,bo zazwyczaj jak pewnie zauważyłaś sama są tu przede wszystkim posty z jakimiś wyrwanymi myślami poronionych jaźni . A żeby je rozumieć potrzebny ...specjalista od psyche .:lol:
A ja nie czuję się na siłach tylu pacientów na raz ...prostować . Stąd też moje *samozbanowanie *.
ps . w sumie to szkoda mnie tutaj tylko ciebie ,ale mam nadzieję że i tobie się w życiu trochę lepiej ..ułoży .
Oto mogę się nawet pomodlić w twojej ..intencji ,o ile tego sobie życzysz .;)
samokrytyka
24-04-2008, 03:54
Jeżeli *zamknięty* to z własnej woli ,jeżeli *zbanowany * to z własnej decyzji .
A komputer stoi przy moim łóżeczku .:p
Niestety ale tak jak mówisz ...nie ma z kim o czym prowadzić dysputy ,bo zazwyczaj jak pewnie zauważyłaś sama są tu przede wszystkim posty z jakimiś wyrwanymi myślami poronionych jaźni . A żeby je rozumieć potrzebny ...specjalista od psyche .:lol:
A ja nie czuję się na siłach tylu pacientów na raz ...prostować . Stąd też moje *samozbanowanie *.
ps . w sumie to szkoda mnie tutaj tylko ciebie ,ale mam nadzieję że i tobie się w życiu trochę lepiej ..ułoży .
Oto mogę się nawet pomodlić w twojej ..intencji ,o ile tego sobie życzysz .;)
Piszesz null, że nie ma z kim dyskutować, a ja się z Tobą nie zgodzę. Jestem zdania, że to brak argumentów. Nie będę porównywała Ciebie do AV, bo to jezioro różnicy, jednak też nie za każdym razem błyśniesz.
Chętnie podyskutuję o Twoim podejściu do życia, świata, jak również o moim. I jestem otwarta na krytykę... Zwróć uwagę, że jeśli ze mną na poważnie klikasz to zachowam tfasz i nie bluzgam. Potrafię szanować współdyskutanta i jestem zdania, że obelgi z mojej strony nie są (na pewno) gwarancją ‘’miecia racji’’. Tylko, niestety, najczęściej mam rację i nie owijam w (baaa)wełnę, a pierdolnę prosto z mostu.
Kwestia wiary zawsze mnie interesowała. Nie jestem w stanie zrozumieć, że homo sapiens może mieć tak najebane w głowie, żeby tylko w KK wierzyć. Zero własnych odczuć, a tylko doktryną...
Pogadajmy null, nie na privach, a tu, na forum, po to ‘’ono’’ jest >>> do wymiany poglądów, uczuć, chęci i pragnień...
Wiem, że możesz się za mnie pomodlić, jeśli jednak chcesz się za mnie pomodlić to będzie mi bardzo miło, bo nie chodzi o to co ja o tym myślę, a o to jak Ty do mnie podchodzisz... I za to szacunek...
Piszesz null, że nie ma z kim dyskutować, a ja się z Tobą nie zgodzę. Jestem zdania, że to brak argumentów..
Wiem, że możesz się za mnie pomodlić, jeśli jednak chcesz się za mnie pomodlić to będzie mi bardzo miło, bo nie chodzi o to co ja o tym myślę, a o to jak Ty do mnie podchodzisz... I za to szacunek...
W takim razie szczerze życzę powodzienia w rozwijaniu swojego intelektu w dysputach na tym forum .
Szczerze mówiąc mnie już mierdzą te odwieczne problemy ateistów że oto jakiś ksiądz kogoś ochrzcił albo nie chciał ochrzcić ,a to biermował albo nie chciał bierzmować lub zrealizował pochówek nieboszczykowi ,albo nie chciał kogoś pochować .Albo jak to swoim maybachem po pijaku wjechał do ...burdelu .
Jakoś nie czuję się powołany do szukania jak to piszesz ....*argumentów * w tego typu sprawach a takie problemy są trzonem tego forum , a wiadomo i tak że wszystkiemu winny Pośpieszalski ,o.Rydzyk , RM i ci co noszą ...bereciki .:p
Skoro więc forumtowicze znalezli już tą absolutną prawdę cóż tu po mnie .??
Thorunczyk
24-04-2008, 22:10
a wiadomo i tak że wszystkiemu winny Pośpieszalski ,o.Rydzyk , RM i ci co noszą ...bereciki .:p
Nie tak do końca.
Największe zło to episkopat.
dziki2001
24-04-2008, 22:23
i żydy!!! :lol:
przestań null, robić za pierwszego intelektualistę, co to jest zniesmaczony i znudzony pierdołami, które "oburzają" forumowiczów!
piszesz:
jakiś ksiądz kogoś ochrzcił albo nie chciał ochrzcić ,a to biermował albo nie chciał bierzmować lub zrealizował pochówek nieboszczykowi ,albo nie chciał kogoś pochować .Albo jak to swoim maybachem po pijaku wjechał do ...burdelu .
gdyby tylko tak było, to bym się śmiał z tego! ale tu chodzi o to, że katabasie nasienie gwałci, kradnie, wyłudza, oszukuje i usiłuje zawładnąć całym państwem, obywateli nie wyłączając...
i o tym TRZEBA krzyczeć! a nie przemilczać, albo sprowadzać do "niezapłacenia mandatu przez klechę".
i schowaj te swoje egzystencjalne rozterki :lol:, nikt przy zdrowych zmysłach nie będzie rozważał czy bóg istnieje, tylko dlatego że ktoś tak zalecił, czy też zapisał w "świętej" księdze. :lol:
..........
schowaj te swoje egzystencjalne rozterki :lol:, nikt przy zdrowych zmysłach nie będzie rozważał czy bóg istnieje, tylko dlatego że ktoś tak zalecił, czy też zapisał w "świętej" księdze.
Absolutnie z tym się z tobą zgadzam . Widać że czasem udaje ci się cuś mądrego napisać . BRAVO.:p
Właśnie o to mi chodzi ,że tu są przede wszystkim takie prymitywy które myślą że sprawa istnienia czy nieistnienia ISTOTY uzależniona jest od jakieś księgi ,filmu radia czy własnego widzimisia .
Najwyższa pora spróbować dostrzec co jest skutkiem a co przyczyną ???
Po tobie widzę że nie jesteś w stanie tego dostrzec .;) chociaż to zauważyłeś .:lol:
dziki2001
24-04-2008, 23:44
to ty się nieraz posiłkowałeś cytatami ze świętej księgi, nie ja! i dlatego uważam, że to jest po prostu niedorzeczne i głupie.
to jak ja świat postrzegam, i jak to sobie tłumaczę, to moja sprawa.
ale nikt nie będzie mi tego narzucał, a do tego tylko się sprowadza cała działalność samozwańczych "apostołów"! nazywana dla niepoznaki "teologiczną dysputą".
w której, owszem, jest dozwolony każdy rzeczowy argument, pod warunkiem, że będzie się to opierało na naukach kościoła, i cytatach z dupy wyjętych(czyt. z biblii).
nie ja wymyśliłem tą formę, tylko ci wszyscy kato-przebierańcy.
Dziki-jak tobie sie jeszcze chce z nim gadac....
On i tak ci powie,że jest nieomylny i wszystko wiedzący jako ten bóg w niebiesiech,
którego tak gorliwie wyznaje.
Nie mozna nie wierzyc w ISTOTE,bos wtedy prymitywny kiep.
dziki2001
24-04-2008, 23:57
Dziki-jak tobie sie jeszcze chce z nim gadac...
no właśnie chodzi o to, że mi się nie chce! :lol:
to ty się nieraz posiłkowałeś cytatami ze świętej księgi, nie ja! i dlatego uważam, że to jest po prostu niedorzeczne i głupie.................
I to właśnie leży u podstaw braku możliwości jakiejkolwiek dyskusji na ten temat .
Cytować cokolwiek to dla ciebie obraza,pokazać skrzydło komara pod mikroskopem to pewnie głupota ,wskazywać ..NATURĘ pewnie nie wypada , powoływać sie na ...autorytety to niedopuszczalne .....i dlaczego ?????
Bo ......*dlatego uważam, że to jest po prostu niedorzeczne i głupie.
to jak ja świat postrzegam, i jak to sobie tłumaczę, to moja sprawa. bo masz własne widzimisie i nie chce ci się ....gadać .
no i masz pełne zrozumienie istoty rzeczy .
Żegnam... ozięble .:)
samokrytyka
25-04-2008, 02:33
W takim razie szczerze życzę powodzienia w rozwijaniu swojego intelektu w dysputach na tym forum .
Szczerze mówiąc mnie już mierdzą te odwieczne problemy ateistów że oto jakiś ksiądz kogoś ochrzcił albo nie chciał ochrzcić ,a to biermował albo nie chciał bierzmować lub zrealizował pochówek nieboszczykowi ,albo nie chciał kogoś pochować .Albo jak to swoim maybachem po pijaku wjechał do ...burdelu .
Jakoś nie czuję się powołany do szukania jak to piszesz ....*argumentów * w tego typu sprawach a takie problemy są trzonem tego forum , a wiadomo i tak że wszystkiemu winny Pośpieszalski ,o.Rydzyk , RM i ci co noszą ...bereciki .:p
Skoro więc forumtowicze znalezli już tą absolutną prawdę cóż tu po mnie .??
Nie życz mi większego intelektu niż mam bo odlecę jak gołębica, jednak dziękuję za intencję ;)
Wierzę, że może wkurwiać fakt odwiecznego problemu ateistów, jednak ja rozumiem o co chodzi(chyba).
Wiara w Boga, czymkolwiek on/ona by nie był, nie jest złą cechą. Wiara w Boga, ja tak mam, to wiara w siebie, w swoje możliwości. W ten ‘’szepczący’’ do ucha głos, wygranie w totka(po modlitwach) czy znalezienie dychy na ulicy(po wezwaniu jego imienia nadaremnie)... Kwestia rozumienia i interpretacji. I nawet bardzo dobra cecha charakteru. Być otwartym na wiele różnych kwestii jest w moim mniemaniu tylko i jedynie plusem dla rozwoju osobowości.
Każdy z nas w ‘’coś’’ wierzy. Jeden splunie przez lewe ramię jak mu czarny Alik drogę przejdzie, inny nie przejdzie pod drabiną. Ja wierzę w to, że częste picie wydłuża życie, jednak z piersiówką na rzemyku nie chodzę. Niektóre rzeczy wymagają intymności, co jednak jest mało realne w Polsce XXI wieku. I to powinno się zmienić...
Dziś pokazano jakiegoś włoskiego świętego z Włoch, wykopali zwłoki i wsadzili za szybę, Pierro cośtam cośtam... Wsadzono zwłoki(profanacja?) do szklanej trumny i powiedzieli, że do sierpnia 2009 będzie ‘’do oglądania’’ w danej parafii. A potem pod glebę, skąd go wyciągnęli. Po co? Po to, że jak stwierdził jeden ze sprzedawców ‘’upominków’’ , żeby stymulować handel. Wejście do ‘’Bazyliki’’ jest również płatne. Liczą na 20.000 pielgrzymów dziennie czyli w skali roku jakieś 7,5 miliona, po € 5,00 osoba, to jakieś
€ 36.000.000,00 + utarg z upominków.
I dziwisz się, że ludzi chuj trafia? Marka ‘’Bóg’’ , ‘’Jezus’’ czy ‘’Maria’’ są najlepiej sprzedającym się towarem na kilku kontynentach. I to mnie wkurwia, że koścół, który ponoć nie może takich numerów robić odpierdla je na każdym kroku. Super Hipokryzja!
I właśnie ta hipokryzja oraz brak samokrytyki wkurwiają i prowokują ludzi do złapania kleru za mordę. Pewnie, że są tysiące kapłanów którzy całą duszą wierzą w swoje powołanie i czynią według przykazań. Tylko Rydzyk, Jankowski czy Gwóść dobijają ich wizerunek do trumny. Pamiętaj, że to co dobre się zapomina, a to co złe wytyka palcami... Niektórzy kula czy nożem.
Więc null, glowa do góry! Masz jeszcze od chuja roboty, coby niektórym z forumowiczów zmienić poglądy ;)
Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za miłą ‘’konwersację’’.
Do następnego?
:drink:
..........
.
Oj moja *samosiu* ..widzę że w samej istocie rzeczy to jesteś " w lesie" .Powiem więcej jesteś w "....wielkim ciemnym lesie".
Skąd to u ciebie powstało takowe mniemanie że to kwestja posiadania majątku jest tym co ma jakiekolwiek znaczenie w wierze w Boga.
Zadziwiłaś mnie swoim podejściem w tej kwestyji.
Doprawdy to składane ofiary na tacę ,skarbonki albo opłaty za usługi ,czy też bilety wejścia to są tym elementem który nie pozwala ci wsłuchać się we własne ...sumienie ???. To jest ten czynnik który nie pozwala ci w pełni otworzyć się na Boga chrześcijan ??? Jeżeli TAK, to jest to ..ŻAŁOSNE !.
NIE będę ci argumentował i tłumaczył że w dzisiejszych czasach gdy nawet płaci się za możliwość oddychania (opłaty klimatyczne ) nie ma nic za darmo ,że wszystko kosztuje i za wszystko się płaci .
A *prawda * jest taka że chrześcijanin powinien dziękować Bogu ża to że są ludzie biedni i biedniejsi ,że poprzez to że właśnie Bóg obiecał nam że nigdy ich nie zabraknie chrześcijanin może realizować jeden z głównych zadań jakim jest udzielanie ...jałmużny .Bo tylko uczynki podążą za nami gdy bedziemy powtórnie rodzić się do życia w Bogu .
Dlaczego to masz właśnie TY i tobie podobni właśnie od kościoła czy też od księdza masz cokolwiek otrzymywać ...za darmo co tylko chcesz ,nie rozumię . A nazywanie tego hipokryzją kompletnie nie trafione . Bo co ??? Bo produkcja ,wytwarzanie zdjęć ,obrazów ,książek ,dewocjonalji odbywa się maszynami perpetum mobile z przetwarzania ...powietrza ?? czy dlatego że ty słyszałaś że ponoć chyba ,albo ci się zdaje że tak nie wolno robić ???:) Paranoja .
Wiem że jest poprawnością polityczną pluć i obrzucać błotem ks. Jankowskiego ,Rydzyka czy też kogoś innego ,ale tak naprawdę to muszę cię prosić o wyjaśnienie mi za co w końcu trzeba to robić bo szczerze mówiąc nie wiem ani ja ani wielu innych cóż to oni uczynili złego ?.
Ty uważasz się za osobę otwartą na różne kwestje więc z pewnością potrafisz to obiektywnie mi wyjaśnić .
Thorunczyk
25-04-2008, 15:25
Jak zwykle wywrócił wszystko do góry nogami. :lol:
Jasne, nie ma nic za darmo...
Tylko po co klecha jeden z drugim opowiada, że prędzej wielbłąd przez igielne ucho przejdzie niż bogacz do Królestwa...?
To chyba bzdura, skoro największym bogaczem na świecie jest KrK.
Owieczki wejdą do królestwa a pastrze pójdą na wieczne potępienie :lol:
Zaraz pewnie usłyszę przypowieść o celniku: "Panie nie jestem godzien..." tratata...
Null, bedziecie się smażyć w smole jak frytki na oleju.
........ skoro największym bogaczem na świecie jest KrK.
.........
Gdybyś podał również znaczenie (definicję ) pojęcia ...bogacz i ...kościół byłoby to ewentualnie znaczącym czynnikiem do jakieś dysputy .:p
Słusznie prawisz nullu-ciullu. Kościół pod względem duchowym jest całkowitym nullem, natomiast materialnie - największą pijawką i pasożytem na świecie.
ks
dziki2001
25-04-2008, 15:52
Skąd to u ciebie powstało takowe mniemanie że to kwestja posiadania majątku jest tym co ma jakiekolwiek znaczenie w wierze w Boga...
Doprawdy to składane ofiary na tacę ,skarbonki albo opłaty za usługi ,czy też bilety wejścia...
...nie ma nic za darmo ,że wszystko kosztuje i za wszystko się płaci .
A *prawda * jest taka że chrześcijanin powinien dziękować Bogu ża to że są ludzie biedni i biedniejsi ,że poprzez to że właśnie Bóg obiecał nam że nigdy ich nie zabraknie chrześcijanin może realizować jeden z głównych zadań jakim jest udzielanie ...jałmużny .Bo tylko uczynki podążą za nami gdy bedziemy powtórnie rodzić się do życia w Bogu .
Dlaczego to masz właśnie TY i tobie podobni właśnie od kościoła czy też od księdza masz cokolwiek otrzymywać ...za darmo ...produkcja ,wytwarzanie zdjęć ,obrazów ,książek ,dewocjonalji
o kurwa! :lol:
bełkot, bełkot, i jeszcze raz- bełkot!
zawsze można się powołać na ISTOTĘ, równocześnie wyciągając łapy po szmal na "niezbędne, bieżące" wydatki, nie? :lol:
w jednym tylko podziwiam tych katopojebów. że potrafili debilom wmówić, że to wszystko jest niezbędne do komunikacji z jakimś ochujałym bogiem. :lol: Respect, dodaję ci +10 za pomysł. Twoja postać(istota?) się rozwija.
reszta bełkotu nulla, to zwykła chujoza. pseudo-nawiedzone kazanie, które ma usprawiedliwić wieloletnie robienie w chuja ciemnych mas. bo na chuj komu cała ta maszyneria?? by być dopuszczonym do pośrednika?? o kurwa! ale mam niewyróbe! weź te gadki żeń takim pojebom, jak ty ale na sfiksowanych portalach typu wAra.pl czy jak tam te chujstwa się nazywają...
null, myślałem że masz jaja, a ty zwykła cipa jesteś! :lol:
i przestań kreować się na takiego teologa, mędrcu od siedmiu boleści...
kurwa, ręce opadają...
Yoga Yoga
25-04-2008, 15:54
Gdybyś podał również znaczenie (definicję ) pojęcia ...bogacz i ...kościół byłoby to ewentualnie znaczącym czynnikiem do jakieś dysputy .:p
bogacz - funkcjonariusz boga na ziemi,
kościół - zbior tego, co funkcjonariusze zostawiaja wiernym po wyssaniu z nich wzselkich dobr materialnych,
i dlatego Juliusz C.. powiedział:
alea iacta est.
:mlotek:
a jakbys tak madralo podal definicje boga i wszystkich tych belkotliwych pojec, ktorymi szermujesz na lewo i prawo - to by dopiero byla dyskusja
.............
a jakbys tak madralo podal definicje boga ...........
Bóg (pisany duża literą ). Ogólnie : byt osobowy ,który góruje nad światem i ludżmi jako Stwórca ,kierujący dziejami świata .Pan życia i śmierci :nie mający początku, nieśmiertelny , niezmienny ,wszechmocnyi transcendentalny....:p
Cuś jeszcze ???
Thorunczyk
25-04-2008, 19:57
A jaki ma stan skupienia?
Plazma??
Sympatyk lewicy
25-04-2008, 20:05
Nulu bój ty sie boga, takiego czegoś nie ma.
Thorunczyk
25-04-2008, 20:19
Komunikat Instytutu Moherologii i Gospodarki Wolskiej o stanie moheru głownych miast Polski. Godzina 20-ta: 3%.
dziki2001
25-04-2008, 20:23
Thoruń: ubyło 1...
Thorunczyk
25-04-2008, 20:24
Wyjechał?
:lol:
dziki2001
25-04-2008, 20:31
no nie wiem, no...
to może inaczej:
Forum: przybyło... Zero! :mrgreen:
może być?
Thorunczyk
25-04-2008, 20:57
Dziki, Dziki Ty zgrywusie :)
samokrytyka
26-04-2008, 02:23
3%.
ubyło 1...
Wyjechał?
:lol:
przybyło...
Dziki Ty zgrywusie :)
Zobaczymy kto komu loda zrobi... :mrgreen:
Zmiotka, masz końkurencję :mrgreen:
wontrupka
26-04-2008, 09:05
Nie boj zaby..przyjdzie Pierwszy Porzadkowy i rozpirzy kochasiow.
Krytyka-jak słusznie zauwazył kolega Thor
dziki to zgrywus pierwszego sortu,a poza tym leniwy:lol:
Ale....miłość nie wybiera, więc nie będe
ci ja stawac na drodze do ich szczęścia
:mrgreen:
A komputer stoi przy moim łóżeczku .
to część terapii złociutki. jak będziesz fikać to karzę siostrze przełożonej zabrać ci ten sprzęt :) :)
dr Szakal
Havthorn
27-04-2008, 15:33
to część terapii złociutki. jak będziesz fikać to karzę siostrze przełożonej zabrać ci ten sprzęt :) :)
dr Szakal
czy wy doktorze szakal nie stosujecie zbyt kosztownej terapii aby?
Powiadam wam częściej stosujcie w takich wypadkach urynoterapię :lol:
Yoga Yoga
27-04-2008, 16:37
bez to nasilenie moherow w internecie nadspodziewanie dobrze dla klechow wypada sonda wp -
http://i.wp.pl/a/i/wiadomosci_04/layout/p.gif
Czy księża i inne duchowni katoliccy budzą w Tobie szacunek?
Tak, wszycy 6%http://i.wp.pl/a/i/testowy_us/white.gif
Tak, większość 20%http://i.wp.pl/a/i/testowy_us/white.gif
Tylko nieliczni 50%
NIe, zaden 26%http://i.wp.pl/a/i/testowy_us/white.gif
Ni mam zdania 1%
Łączna liczba głosów: 11147
niedlugo beda miec notowania jak tzw. lewica
czy wy doktorze szakal nie stosujecie zbyt kosztownej terapii aby?
Powiadam wam częściej stosujcie w takich wypadkach urynoterapię :lol:
powiadam wam że on to dostaje w każdej formie :)
a komp jest stary bo to commodore 68 podłaczony do odbiornika marki Wisła więc dawno się zamortyzował :) :)
Czy księża i inne duchowni katoliccy budzą w Tobie szacunek?
Tak, wszycy 6%http://i.wp.pl/a/i/testowy_us/white.gif
Tak, większość 20%http://i.wp.pl/a/i/testowy_us/white.gif
Tylko nieliczni 50%
NIe, zaden 26%http://i.wp.pl/a/i/testowy_us/white.gif
Ni mam zdania 1%
Łączna liczba głosów: 11147
niedlugo beda miec notowania jak tzw. lewica
Czy ty sugerujesz że ten dzisiejszy nawóz zwany planktonem a nazywany *lewicą * u 76% społeczeństwa również będzie wzbudzać będzie choćby w minimalnej części ....szacunek !!!!!
Zaiste wielka jest ta twoja... *wiara*.....w odrodzenie komuchów . :p
Czy ty sugerujesz że ten dzisiejszy nawóz zwany planktonem a nazywany *lewicą * u 76% społeczeństwa również będzie wzbudzać będzie choćby w minimalnej części ....szacunek !!!!!
Zaiste wielka jest ta twoja... *wiara*.....w odrodzenie komuchów . :p
juz posłałem do twojej sali siostrę przełozoną.
dr Szakal
:)
juz posłałem do twojej sali siostrę przełozoną.
dr Szakal
:)
Dr. Szakal!
Coś zbyt szczególnie traktujecie TEGO pacjenta.
Nie wystarczyło by posłać salową ze ścierą? :D
Albo z paralizatorem.Kler ponoć otwarty na nowinki techniczne.
Dr. Szakal!
Coś zbyt szczególnie traktujecie TEGO pacjenta.
Nie wystarczyło by posłać salową ze ścierą? :D
coście się panie Stanisławie tak obruszyli a czy ja musze mu zdradzać wszystkie niespodzianki, jakie go czekaja, poprzez internet ? :)
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.