PDA

View Full Version : prawda uwiera jak zadra w dupie :P

szakal
29-04-2006, 17:58
ktoś się w tym katolickim kraju odważył podnieść na nich rękę :P:P

http://serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,3314691.html

ciekawe gdzie można dostać cały tekst z Dziennika :?: :P

Scandalieros
29-04-2006, 19:42
I dlatego zle skonczy... :?

RedBuntownik
29-04-2006, 19:43
Zaczyna mi sie podobac ten "Dziennik" a myslalem, ze bedzie to kolejne gowno typu "Fuckt" :D :D

Scandalieros
29-04-2006, 19:46
Moga sobie gadac, to i tak niczego nie zmieni. Trzeba katabasow odstawic od panstwowego cycka, skonfiskowac nielegalnie nabyty majatek, rozwiazac konkordat, opodatkowac kosciol, wszelkiej masci pedofilow, zboczencow, malwersantow (stella maris) zamknac w obozach opracy - moze wtedy bedzie chodz odrobine normalnie... :?:

stahoo
29-04-2006, 19:54
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Zaszyfrowalem twoj post.
Av czuwa.
Nie mow, ze nie ostrzegalem.

szakal
29-04-2006, 20:59
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Zaszyfrowalem twoj post.
Av czuwa.
Nie mow, ze nie ostrzegalem.

za późno :P av już skopiował :P:P

null
30-04-2006, 00:25
.......Trzeba katabasow odstawic od panstwowego cycka, skonfiskowac nielegalnie nabyty majatek, rozwiazac konkordat, opodatkowac kosciol, wszelkiej masci pedofilow, zboczencow, malwersantow (stella maris) zamknac w obozach opracy -.............:
I powinno ci wystarczyć te szeptane skamlenie .
Miałeś broń , ,poparcie bratnich armii ,dali ci maskę na ryj ,pałę i pełne zaplecze ideologiczne ,prokuratorów ,sądy i *uszatą świnię * za adwokata i wielkie GÓWNO mogliście i zrobiliście .
Pozostaje ci tylko teraz obszekiwać ,bo "ogona" do merdania już nie podniesiesz. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Scandalieros
30-04-2006, 01:56
Miałeś broń , ,poparcie bratnich armii ,dali ci maskę na ryj ,pałę i pełne zaplecze ideologiczne ,prokuratorów ,sądy i *uszatą świnię * za adwokata i wielkie GÓWNO mogliście i zrobiliście .
Pozostaje ci tylko teraz obszekiwać ,bo "ogona" do merdania już nie podniesiesz.
Bron mam caly czas, szczegolnie atomowa, poparcie bratnich armi tez.
Ryj to ma swinia, a TV trwam to zaplecze ideologiczne takich oszolomow jak ty.
Prokuratorzy i sady sa nam niepotrzebne o jak wrocimy z Wehrmahtem to zakopiemy cie rzywcem - bez sadu :lol:
Glemp jest juz stetryczalym onanista i jego oklapniete uszy lataja mi kolo chuja, albo jeszcze nizej.
Wielie gownomoge caly czas zrobic, wystarczy ze najem sie zielonych sliwek i popije mlekiem... :lol:

sindbad
30-04-2006, 09:30
:D Jak na razie w pojedynku Toruń - Łagiewniki remis ze wskazaniem na Łagiewniki :D

null
30-04-2006, 13:37
Bron mam caly czas, szczegolnie atomowa, poparcie bratnich armi tez.
Ryj to ma swinia, a TV trwam to zaplecze ideologiczne takich oszolomow jak ty.
.....
Glemp jest juz stetryczalym onanista i jego oklapniete uszy lataja mi kolo chuja, albo jeszcze nizej.
Wielie gownomoge caly czas zrobic, wystarczy ze najem sie zielonych sliwek i popije mlekiem... :lol:
Widzisz mój drogi ,im bardziej naśmiewasz się i kpisz z organizacji kościoła ,tym bardziej dajesz świadectwo swojej tępocie ,małości i szamba systemu któremu wiernie służyłeś . :P

Bo jakim to wielkim mocarzom żeś dupę lizał , skoro kilku klechów rozjebało ich na kawałki które już nikt nie potrafi je ze sobą złożyć ,co za generałów mieliście skoro jakiś *stetryczały onanista* pogonił ich na siedem wiatrów , a jaką ideologię i ideologów we wszystkich mediach skoro jakiś Rydzyk przekabacił je na swoją stronę . :P :P :P

Przyglądaj się temu wytworowi jakie powstaje u ciebie po mleku i zielonych śliwkach ,niech skojarzenia ze swoim panem któremu służyłeś i któremu dajesz świadectwo niech osładza ci każdy dzień powszedni ..... :lol:

stahoo
30-04-2006, 13:51
jakim to wielkim mocarzom żeś dupę lizał , skoro kilku klechów rozjebało ich na kawałki które już nikt nie potrafi je ze sobą złożyć ,co za generałów mieliście skoro jakiś *stetryczały onanista* pogonił ich na siedem wiatrów ,
Null!
Przeczytaj jeszcze raz to, cos nagryzmolil i sam przyznaj, zes dupa wolowa na kaczych lapach.

szakal
30-04-2006, 14:43
jakim to wielkim mocarzom żeś dupę lizał , skoro kilku klechów rozjebało ich na kawałki które już nikt nie potrafi je ze sobą złożyć ,co za generałów mieliście skoro jakiś *stetryczały onanista* pogonił ich na siedem wiatrów ,
Null!
Przeczytaj jeszcze raz to, cos nagryzmolil i sam przyznaj, zes dupa wolowa na kaczych lapach.

aby to zrobić trzeba myśleć a on tego no wiesz... :P

stahoo
30-04-2006, 18:43
Null! Przeczytaj jeszcze raz to, cos nagryzmolil i sam przyznaj, zes dupa wolowa na kaczych lapach.
aby to zrobić trzeba myśleć a on tego no wiesz... :P
Wiem.
On jest z tych, co to :"Przyjdz pan jutro...."
Ale szkoda chlopa.
Moze jednak wejdzie na obroty. Chocby na ssaniu.

szakal
30-04-2006, 20:36
Ale szkoda chlopa.
Moze jednak wejdzie na obroty. Chocby na ssaniu.

jak się podłączy do księdza dobrodzieja to i owszem :P

Scandalieros
01-05-2006, 07:36
dajesz świadectwo swojej tępocie
Tepy to ty jestes.
Otworzylem w pore oczy - mialem zajebisty fart!

null
01-05-2006, 14:37
Tepy to ty jestes.
Otworzylem w pore oczy - mialem zajebisty fart!

Otóż to ,wskazuję ci na FAKTY i rzeczywistość a ty nie potrafisz nawet odróżnić prawdę od choroby zwanej wytrzeszcz oczny której doznałeś .
Typowy objaw mułowatych płaskomózgowców ,a doskonały materiał na
psa reżimowego .
Tak trzymaj ! :P

stahoo
01-05-2006, 14:51
Otóż to ,wskazuję ci na FAKTY i rzeczywistość Wskazowki?
Przestan!
To juz bylo.
Fakty?
Ktorych nie mozesz potwierdzic, ale w nie WIERZYSZ.
Rzeczywistosc?
Jak wyzej.

szakal
01-05-2006, 15:08

bo ulitowano się nad takimi jak ty ale widzę że to był błąd dla was litością powinno być potraktowanie was sarinem.

null
01-05-2006, 18:01
[
Fakty?
Ktorych nie mozesz potwierdzic, ale w nie WIERZYSZ.
Rzeczywistosc?
Jak wyzej.
To że w Tatarstanie zmian nie widać ,rozumiem *azjatyczna dzicz* ale w Polsze na ulicach nie ma czołgów ,uzbrojonych psów brak ,nie wsadzają za *słowa * do mamra , a *Uszaty*pierdoli tylko w programach rozrywkowych ,o ile go zaproszą . A bochaterzy reżimu ze spuszczonymi ogonami przemykają po forum ,obszczekując i żaląc sie na los .
To są fakty i rzeczywistość .o które pytałeś . :P

szakal
01-05-2006, 18:35
To że w Tatarstanie zmian nie widać ,rozumiem *azjatyczna dzicz* ale w Polsze na ulicach nie ma czołgów ,uzbrojonych psów brak ,nie wsadzają za *słowa * do mamra , a *Uszaty*pierdoli tylko w programach rozrywkowych ,o ile go zaproszą . A bochaterzy reżimu ze spuszczonymi ogonami przemykają po forum ,obszczekując i żaląc sie na los .

*null*......*popracuj*....*nad*....*pisownią*.....

null
01-05-2006, 19:07
nie zabieraj chleba stasiowi...jeżeli nie widzisz c wytłuszczone..

szakal
01-05-2006, 19:11
nie zabieraj chleba stasiowic wytłuszczone..[/quote]

*powinieneś*......*napisać*.............* hleba *..........*byłbyś *............*poprawny* :P

null
01-05-2006, 19:48
..
bez urazy ,ale klepiesz te posty bez sensu ,tylko po to aby klepać .
daj sobie luz jeśli nie masz nic do powiedzenia . :cry:

stahoo
01-05-2006, 21:03
To są fakty i rzeczywistość .o które pytałeś . :P
Tak...
A teraz badz tak uprzejmy i przetlumacz mi to na jakis ludzki jezyk.
I jeszcze jedno.
jezeli chcesz ZE MNA pogadac o Tatarstanie, to na dobry poczatek badz laskaw spojrzec na mape, poszperaj w necie, albo powiedz, kiedy ostatni raz tu byles.

szakal
01-05-2006, 22:53
bez urazy ,ale klepiesz te posty bez sensu ,tylko po to aby klepać .
daj sobie luz jeśli nie masz nic do powiedzenia

*żartujesz*....*naprawdę :?:*.... *a ja*.... *myślałem*....*że*....*one*....*mają*....*głęboki* ....*sens*

:twisted: :twisted: :twisted:

Scandalieros
01-05-2006, 23:23
nie wsadzają za *słowa * do mamra
Jescze nie, ale juz wladza kreci nosem. Oto przyklady; Szczuka, Radio TOK FM...

null
02-05-2006, 00:04
...
A teraz badz tak uprzejmy i przetlumacz mi to na jakis ludzki jezyk.

Niestety ale wybacz nie potrafię przetłumaczyć to na azjatycki ,zreszto nie czuję się na siłach tłumaczyć ci to z języka i kultury ... europejskiej na .
dzicz azjatycką . :oops:

nie wsadzają za *słowa * do mamra
Jescze nie, ale juz wladza kreci nosem. Oto przyklady; Szczuka, Radio TOK FM...
Gdyby to nawet kiedyś nastąpiło to powinno wzbudzzić tylko twój zachwyt i radość ,wszak pobudzi to twoją nostalgię i wspomnienia z czasów gdy bez reszty oddałeś się władzy hyclów . :o

Scandalieros
02-05-2006, 01:19
władzy hyclów
Uwazaj bezpanski psie, bo cie te hycle moga zlapac... :lol: :lol: :lol:

RedBuntownik
02-05-2006, 02:39
dzicz azjatycką . Embarassed

kaznodzija av`al znalazl sobie rownie pojebanego ucznia

tak trzymaj null jestes typowa afałową....... *szmata* ...........

wez chlopie napisz cos od siebie i skoncz malpowac av`ala

dobrze ci rade

szakal
02-05-2006, 15:44
dzicz azjatycką . Embarassed

kaznodzija av`al znalazl sobie rownie pojebanego ucznia

tak trzymaj null jestes typowa afałową....... *szmata* ...........

wez chlopie napisz cos od siebie i skoncz malpowac av`ala

dobrze ci rade

a spodziewałeś się po nim czegoś innego :?: :P

null
02-05-2006, 18:31
Uwazaj bezpanski psie, bo cie te hycle moga zlapac...

...i tak właśnie wygląda całe twoje zdanie , do tego dodając : bron atomową ,poparcie innych bandytów , zakopanie żywcem przeciwników , konfiskata mienia , zamknięcie w obozach pracy,mordowanie bez opamiętania ..........
Jedynym językiem takich jak ty to jak widać terror ,strach ,zamordyzm i eksterminacja...... innych.
Więc jak nie popierać słusznego działania *avała * względem takich "zdziczałych bydląt " dla dobra społeczeństwa .

szakal
02-05-2006, 19:28
...i tak właśnie wygląda całe twoje zdanie , do tego dodając : bron atomową ,poparcie innych bandytów , zakopanie żywcem przeciwników , konfiskata mienia

przecież przytoczyłeś tutaj cały, no prawie cały, wachlarz tego co chce nam zrobić av :P

sindbad
02-05-2006, 20:17
Jedynym językiem takich jak ty to jak widać terror ,strach ,zamordyzm i eksterminacja...... innych.
To przecie katolickie metody :twisted:

Scandalieros
02-05-2006, 21:45
Any trespassing is violation of law

Taka tabliczka wisi na kazym domu na Florydzie.
Gdyby av, przyszedl z dubeltowka na moje property bo JA mam inne poglady niz on, to naturalnym jest ze bym go zlikwidowal - bo moim obowiazkiem jest bronic wlasnego majatku, zdrowia, zycia mojego i mojej rodziny.

Zapamietaj to sobie null.

null
02-05-2006, 22:28

Taka tabliczka wisi na kazym domu na Florydzie.
Gdyby av, przyszedl z dubeltowka na moje property bo JA mam inne poglady niz on, to naturalnym jest ze bym go zlikwidowal - bo moim obowiazkiem jest bronic wlasnego majatku, zdrowia, zycia mojego i mojej rodziny......
To wspaniałe że już wiesz ,co należało zrobić ....i należy robić z tymi którym śni się ...... ujarzmianie i zniewalanie innych . :P
Ciężko ci tam pewnie ,skoro za wejście na cudzy trawnik możesz ....do piachu . Wiem więc skąd u u takiego psa jak ty marzenia o ......popuszczeniu z łańcucha i powrotu do zamordyzmu .
Wracaj więc choćby na czołgu Wermachtu ,u nas nie ma takich tabliczek ,ale dowiesz się co prawdziwy Polak ma wyryte na sercu . :P

ps .piachu u nas.... dostatek .

szakal
02-05-2006, 22:30
Wracaj więc choćby na czołgu Wermachtu ,u nas nie ma takich tabliczek ,ale dowiesz się co prawdziwy Polak ma wyryte na sercu

dziś się właśnie dowiedziałem oglądając relację z uroczystości na Górze św.Anny :(:(:(

Scandalieros
03-05-2006, 01:12
To wspaniałe że już wiesz ,co należało zrobić ....i należy robić z tymi którym śni się ...... ujarzmianie i zniewalanie innych .
JAk zwykle niezrozumiales. Taka tabliczka ma ostrzegac cymbalow takich jak ty, ze gdyby chcieli przyjsc do moich drzwi i napisac k+m+b, albo (nie daj boze) wlamac sie do domu to moga skonczyc w kostnicy.

null
03-05-2006, 11:48
..... Taka tabliczka ma ostrzegac cymbalow takich jak ty, ze gdyby chcieli przyjsc do moich drzwi i napisac k+m+b, albo (nie daj boze) wlamac sie do domu to moga skonczyc w kostnicy.
To niesamowite i nieprawdopodobne . To ty musiałeś wyjechać zza ocean tysiące kilometrów aby mogło dziś do ciebie dotrzeć ,że NIE WOLNO bezkarnie nawet używać kredy dla wypisania trzech literek na cudzych drzwiach !!! .
..i to mówi ten ,który rzucał się do gardeł ,pałował i ciemiężył tych ,którzy ośmielali się tylko... inaczej myśleć niż jego mocodawcy.
Doprawdy ,twoja hipokryzja osiągneła "szczyt" .

Zaiste , nie zdawałem sobie sprawy że mogą istnieć takie *tępe* osobniki ,potrzebujące tyle czasu ,nauki i diametralnie inne warunki bytowania aby taka świadomośc do nich w końcu doszła .

RedBuntownik
03-05-2006, 12:48
inaczej myśleć
mogles wyjechac do Paryza i tam grac wielkiego patrIDIOTE razem z Kukula i tam bys sobie inaczej myslal :lol:

krisbaum
03-05-2006, 14:12
myśleć
nie używaj słowa, którego znaczenia................. nie rozumiesz :D

null
03-05-2006, 16:43
mogles wyjechac do Paryza i tam grac wielkiego patrIDIOTE razem z Kukula i tam bys sobie inaczej myslal :lol:
Moglem ,ale zostałem ,ale patrIDIOTE choć powoli jednak wyjechali i nadal wyjeżdzają . :P :P :P a to do Kaliforni ...Londynu...Tatarstanu...
Chwała Bogu za to . :lol:

ps .niektórym jak zauważyłeś tęskno już... wracać . :P
ciekawe jak im myślenie idzie .... . :D :mrgreen:

stahoo
03-05-2006, 17:01
do Kaliforni ...Londynu...Tatarstanu...
Przeciez ty nawet nie wiesz , gdzie to jest.....
Chwała Bogu za to .
nie spiesz sie z tym chwaleniem, bo....
niektórym jak zauważyłeś tęskno już... wracać
A jak juz wroca, to przestaniesz chwalic boga.....

null
03-05-2006, 17:32
.....
..... jak juz wroca, to przestaniesz chwalic boga.....
Bez obaw ,wystarczy zawiesić tabliczkę Any trespassing is violation of law i żadna gnida nie wejdzie z buciorami na mój teren ,
przynajmniej o tym jest przekonany ten były *wściekły pies * dzisiejszy *bezogoniasty kundel * z Kalifornii .
Jemu powinieneś wierzyć ,w końcu jak sam mówi na niego to działa . :P :P :P

szakal
03-05-2006, 22:16
.....
..... jak juz wroca, to przestaniesz chwalic boga.....
Bez obaw ,wystarczy zawiesić tabliczkę Any trespassing is violation of law i żadna gnida nie wejdzie z buciorami na mój teren ,
przynajmniej o tym jest przekonany ten były *wściekły pies * dzisiejszy *bezogoniasty kundel * z Kalifornii .
Jemu powinieneś wierzyć ,w końcu jak sam mówi na niego to działa . :P :P :P

*a po co*...*włązić*...*na twoje*...*zawalone*...*gnojem*...*podwórko*...:?: *jak*...*można *...*cię*...*z za*...*płotu*...*sięgnąć*...*z pepanca*... :P:P:P

Scandalieros
04-05-2006, 02:14
Cytat:
i żadna gnida nie wejdzie z buciorami na mój teren ,
A pamietsz null sprawe, kiedy to zlodzieje chcieli babce ukrasc transformator ijednego z nich zastrzelila?

szakal
04-05-2006, 21:36
A pamietsz null sprawe, kiedy to zlodzieje chcieli babce ukrasc transformator ijednego z nich zastrzelila?

coś ci dzwoni tylko za bardzo nie wiesz, z której strony :P
trafok faktycznie chcieli ukraść ze słupa, który stał na polu i zasilał wioskę a zastrzelił jednego ze sprawców jakiś starszy gość, którego ciągali potem po sądach (chyba został uniewinniony)

ŁORCYK
05-05-2006, 01:28
sakal , cos mnie siem wydaje co tobie siem popierdulilo , jo znam to tak jak napisol Scandalieros. Ji to jom na buzliwe jinterwencyje lopinii publicnyj luniewinniono , ino wcesnij wycierano niom sondy rózniszte jak jakom smatom .

null
05-05-2006, 01:50
[
Wtargneli na moją własnośc , ( 140 kg złomu X 0,35zł = 19,00zł =6,5 dolara . ) kula w łeb za 6,5 dolara . OK Jestem na TAK .
Uważasz że ja pozwolę się ujarzmić ,zniewolić i utracić wolnośc za mniejszą cenę i nie będę się bronił przed napastnikiem ??? :roll:

RedBuntownik
05-05-2006, 02:01
Uważasz że ja pozwolę się ujarzmić ,zniewolić i utracić wolnośc za mniejszą cenę

null.......jest..........*anarchista*............

Scandalieros
05-05-2006, 03:08
Uważasz że ja pozwolę się ujarzmić ,zniewolić i utracić wolnośc za mniejszą cenę i nie będę się bronił przed napastnikiem ???
Absolutnie nie. Wrecz przeciwnie. Tylko ze wobecnej sytuacji w Polsce ty nie wystepujesz jako ofiara, lecz jako agresor.

LarryTM
05-05-2006, 11:58
Mylisz sie. Osoba napadnieta ma prawo sie bronic, jak najbardziej to prawo jest respektowane i nie jest ona traktowana jak agresor. Przekonalem sie o tym ostatnio na przykladzie mojego znajomego. Moglbys juz miec litosc dla nas i nie gadac o rzeczach o ktorych nie masz pojecia.

/lar

Scandalieros
06-05-2006, 02:12
Osoba napadnieta ma prawo sie bronic
Teoretycznie tak.
to prawo jest respektowane i nie jest ona traktowana jak agresor.
Patrz trzy posty wyzej, to tylko jeden przypadek

Moglbys juz miec litosc dla nas i nie gadac o rzeczach o ktorych nie masz pojecia.
Patrz trzy posty wyzej i sugeruje w nastepujacej kolejnosci:
wez gleboki oddech, popatrz w przod, uspokuj rak drzenie i sie ode mnie odpierdol :!:
Masz juz objawy Scandalierofobii.

null
06-05-2006, 02:27
[
wez gleboki oddech, popatrz w przod, uspokuj rak drzenie i sie ode mnie odpierdol :!:
Widzisz kochany , dałeś właśnie przykład własnej niedorzeczności argumentów .
Skoro znasz taką świetną metodę na spokój i relaks i ją zalecasz .....to skąd u ciebie taki wręcz atak wściekłości ,jakbyś dostał ataku apopleksji. :P :P :P
Uspokój się .....,olej nulla i innych i.... połóż się spać . :wink:

RedBuntownik
06-05-2006, 02:32
. połóż się spać . Wink

u niego jest teraz dzien...wlasnie mi przed chwila zwrocil uwage za podobna pomylke :)

Scandalieros
06-05-2006, 02:35
wlasnie mi przed chwila zwrocil uwage za podobna pomylke
Nie zwracalem Ci uwagi tylko odpowiedzialem na pytanie co robie o TEJ godzinie. Bo u mnie to jeszcze nie TA godzina :wink:

RedBuntownik
06-05-2006, 02:37
Nie zwracalem Ci uwagi tylko odpowiedzialem na pytanie co robie o TEJ godzinie. Bo u mnie to jeszcze nie TA godzina :wink:

spoko, przeciez nie mowie, ze to cos zlego :wink:

johnnyb
06-05-2006, 02:38

Lepper wicepremier, Giertych wicepremier. a Wy kurwa nie macie większych zmartwień niż strefy czasowe... ehh, ci współcześni patrioci... ;)

Scandalieros
06-05-2006, 02:41
spoko, przeciez nie mowie, ze to cos zlego
A bo tak jakos dziwnie zabrzmialo... :|
Lepper wicepremier, Giertych wicepremier.
No! To wieczorem browar do bagaznika, tygrysa do baku, dupe za fraki i na beach party :twisted: :twisted: :twisted:

rzep
06-05-2006, 09:39
Lepper wicepremier, Giertych wicepremier. a Wy kurwa nie macie większych zmartwień niż strefy czasowe... ehh, ci współcześni patrioci... ;)

Ja mam :) Czy uni przypadkiem nie utworzą Ministerstwa d/s Wychowania w Duchu Miłości Bożej z jakimś zerem na czele.
Oczywiście w ramach taniego państwa, tak na początek z budżetem 20 mln. :) A zer ci u nas dostatek, daleko nie szukając...

AleLuja
06-05-2006, 11:21
Nullu-szenko jest przeciwny strzelania do złodzieja który ukradł 19 zł czy też w obronie innego publicznego czy prywatnego dobytku , ale gdyby to był ateista lub pedał, winny czy nie to owszem . Że nie wspomnę o złodziejach napadających na plebanie lub zgrozo kościołki jak również wszystkich czytających NIE, ale to na szczęście tylko 5% ha ha .
A swoją drogą to dziwne w takiej np. Japonii (Kanada i wiele innych) nie ma katolików ale jest w nich wiara. Oni wierzą tacy bezbożniki że jeśli nie zamkną domu, samochodu (ba nawet kluczyki zostawiają w stacyjkach) to nikt ich nie ukradnie , i tak jest, więc nie muszą strzelać do nikogo. A w Polsce tak bardzo wierzący lud katolicki ale nie wierzący że Polak katolik ich nie okradnie mimo że montują alarmy sztaby i różne inne zabezpieczenia , bardzo dobrze znani są również nasi rodacy, pokolenie JP2 z tego złodziejstwa w innych krajach.
Małe sprostowanie trochę przestępstw w Japonii też się zdarza , wszak jest jakieś tam 2% katolików

LarryTM
06-05-2006, 12:22

przestan pierdolic glupoty to sie odpierdole. Proste.

/lar

Forged
06-05-2006, 15:01

przestan pierdolic glupoty to sie odpierdole. Proste.

/lar

LarryTM - a nie sądzisz że Twoja obecność w formie zwracania komuś uwagi jest nie na miejscu w tym Forum?
Stanowisko administrator chyba Cię nie upoważnia do zabierania głosu w dyskusji i opierdalania dyskutantów raczej.
Bo to wygląda tak jakby barman w knajpie podsłuchiwał rozmowę dwóch klientów, wtrącał się nieproszony do tej rozmowy i jeszcze dyskutantów opierdalał, że niby pierdolą głupoty. Pierdolisz to Ty. Nas Twoje zdanie nie interesuje na tym Forum. Ty masz dbać by działało, nie ginęły posty i robic backup co jakis czas, bo za TO a nie za ustawianie forumowiczów po kątach, bierzesz pensje - więc: uspokój rąk drżenie, itd.

P.S. Chcesz Larry pogadać - załóż se konto zwykłego użytkownika, użyj innego nick'a i będziem polemizować, a tak jak Ty to robisz to jest to niesmaczne... :?

johnnyb
06-05-2006, 15:34
jedyne forum na świecie, gdzie można tak pojechać moderatorowi...

LarryTM
06-05-2006, 15:36
> Stanowisko administrator chyba Cię nie upoważnia do zabierania głosu w dyskusji i opierdalania dyskutantów raczej.

Mylisz sie.

> Chcesz Larry pogadać - załóż se konto zwykłego użytkownika, użyj innego nick i będziem polemizować, a tak jak Ty to robisz to jest niesmaczne...

Po pierwsze, po co mialbym to robic skoro mam juz uzytkownika? Czemu mam sie ukrywac i udawac ze jestem kims innym ? Oniesmiela Cie dyskusja z adminem forum ? Po drugie, uzywanie paru kont przez jednego uzytkownika jest wbrew regulaminowi tego forum i nie widze powodu dla ktorego mialbym to prawo lamac. Wszystkie fora na ktorych bylem za pisany mialy tak ze admini brali czynny udzial w dyskusjach. Twoj argument o barmanie jest chybiony bo forum jest publiczne i kazdy kto jest zarejestrowany ma prawo zabierac glos w dyskusji. Przeczytaj posty Scandalinerosa i zastanow sie czemu sie do niego 'przyczepilem'. Poza tym obowiazuje zasada "mow za siebie"- wiec daruj sobie stwierdzenia 'nas nie interesuje' bo nie zostales wybrany na rzecznika uzytkownikow tego forum.

Poza tym jak masz cos do powiedzenia na ww temat to zrob to na forum spraw technicznych a nie rozmywaj tematu.

/lar

Mietek
06-05-2006, 15:40
Masz rację Forgedzie, ale i nie masz.
Ano adminowi wsio wolno jest!
Kiedyś podobny temat - admina- wystąpił był na forum PPS-u.
Sugerowałem by Admin występował w dwóch odmianach. Raz jako Admin właściwy, dwa jako user, o którym wszyscy wiedzą, że to Admin. Wejście zaś samego Admina zachodzi wówczas, gdy interweniuje, ogłasza swoją wolę itd.
Czy tak zrobi nasz Larry?
Jego decyzja.

Forged
06-05-2006, 15:45
Mylisz sie.

Zero wyczucia dobrego smaku...

Poza tym jak masz cos do powiedzenia na ww temat to zrob to na forum spraw technicznych a nie rozmywaj tematu.

/lar

Nie mówię tu o sprawach technicznych forum, no chyba że jesteś nowszy model R2D2 - to przepraszam. :D :D

I nie rozmywam tematu: patrz tytuł topicka :D :D :D :D :D

Mietek
06-05-2006, 15:51
@Larry
To co poniżej to bicie piany,ale...piszę, bo dyskusja nie jest o niczym.
Ano więc twoje Larry "...Po drugie, uzywanie paru kont przez jednego uzytkownika jest wbrew regulaminowi tego forum i nie widze powodu dla ktorego mialbym to prawo lamac. Wszystkie fora na ktorych bylem za pisany mialy tak ze admini ...".

Więc tak:
- stwierdzenie,że łamałbys regulamin ciebie nie dotyczy, bo ty go jako admin łamac mozesz;
- ano nie na wszystkich forach, ino na wiekszości.

Pozdrawiam Larrego, bo Admin łagodny. I nie pisać mi, że dupę mu liżę albom że dupoliz alibo dupowłaz.

LarryTM
06-05-2006, 15:53
> Zero wyczucia dobrego smaku...

Przeczytaj swoj post tutaj i przestan mowic o dobrym smaku.

http://forum.nie.com.pl/viewtopic.php?p=37283&highlight=#37283

> Nie mówię tu o sprawach technicznych forum, no chyba że jesteś nowszy model R2D2 - to przepraszam. I nie rozmywam tematu: patrz tytuł topicka

Chyba Cie bog opuscil jesli uwazasz ze rozmawianie o tym co powinien robic admin forum ma cos wspolnego z tematem ktory rozpoczal Szakal.

Mietek:
A Ty chcialbys zeby wladza ktora ustanawia jakies prawa byla poza nimi? To bez sensu troche, nie? Skoro jest regulamin to obowiazuje kazdego a nie tylko pewna grupe ludzi.

/lar

Forged
06-05-2006, 16:02
> Chyba Cie bog opuscil jesli uwazasz ze rozmawianie o tym co powinien robic admin forum ma cos wspolnego z tematem ktory rozpoczal Szakal.

/lar

A jednak nowszy model R2D2 albo jeden z pierwszych Terminatorów i to jeszcze bez poczucia humoru...

Chcesz to usuń ten post - ale będzie to świadczyło o tym... no Larry, jak myślisz, o czym to będzie swiadczyło?

Szkoda że nie ma przycisku ignoruj w stosunku do Admina :cry:

szakal
06-05-2006, 23:37
Sugerowałem by Admin występował w dwóch odmianach. Raz jako Admin właściwy, dwa jako user, o którym wszyscy wiedzą, że to Admin. Wejście zaś samego Admina zachodzi wówczas, gdy interweniuje, ogłasza swoją wolę itd.

trochę to głupie świadczyloby o schizofrenii usera-admina. jakoś sobie nie wyobrażam aby ktoś raz zabieral głos jako admin a po zmianie nicku pisał jako zwykły user :shock:

ale chłopaki rozmywamy temat to powinno być w dziale technicznym jak ktos ma taka potrzebę niech tam załozy taki wątek.

null
07-05-2006, 00:22
Nullu-szenko jest przeciwny strzelania do złodzieja który ukradł 19 zł ....
Nie wiem skąd masz takie wiadomości ....
.............Oni wierzą tacy bezbożniki że jeśli nie zamkną domu, samochodu (ba nawet kluczyki zostawiają w stacyjkach) to nikt ich nie ukradnie , i tak jest, więc nie muszą strzelać do nikogo. A w Polsce tak bardzo wierzący lud katolicki ale nie wierzący że Polak katolik ich nie okradnie mimo że montują alarmy sztaby i różne inne zabezpieczenia , bardzo dobrze znani są również nasi rodacy, pokolenie JP2 z tego złodziejstwa w innych krajach.
................

ani nie rozumiem tego bełkotu ,jesteś naćpany albo ż ciebie luja jakich mało...... :o