View Full Version : Marek z Jurkiem nakłaniają National Geographic do przeprosin
RedBuntownik
26-04-2006, 18:14
Marszalek Jurek udzielil wywiadu w Radiu Z podczas rozmowy przy samym jej koncu stwierdza, ze NG powinien przeprosic za program o ewangeli Judasza wyemitowany przed swietami. Ponoc jako ponizajacy dla chrzescijan (http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=4892&wid=8288296&rfbawp=1146064426.243)
czyzby katole probowaly zakneblowac usta wszystkim niezaleznym media?
Scandalieros
26-04-2006, 19:38
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
RedBuntownik
26-04-2006, 21:11
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
widze towarzyszu Scandalisto, ze sie wypowiedzieliscie przy uzyciu merytorycznych argumentow :D :D :D :D
ze az nie ma chuja we wsi :lol: :lol: :lol: :lol:
Scandalieros
26-04-2006, 22:25
Ty, to jest kurwa jakis obled. Schizofrenia i brak piatej klepki.
RedBuntownik
26-04-2006, 22:27
Hehe nawet nie ma czego komentowac
czasem pytam sam siebie
W jakim ja kurwa kraju zyje?? Czy to aby nie jest sen??
Scandalieros
26-04-2006, 22:33
W jakim ja kurwa kraju zyje??
A pozniej sie dziwisz ze ja tak pluje na polske.
RedBuntownik
26-04-2006, 22:36
Ja sie nie dziwie. Po prostu troche za duzo generalizujesz co do ludzi, ale ogolnie to sie z toba zgadzam
Scandalieros
26-04-2006, 22:40
Generalizuje?
gdyby "normalni" ludzie byli wieksza czescia tego spoleczenstwa to by nie bylo takiego syfu. Powiedz mi jak to jest kilku oszolomow zniewolilo taka mase ludzi? Bo ta masa niczym nie rozni sie od tych oszolomow. Taka prawda... a nie genralizacja.
RedBuntownik
26-04-2006, 22:45
heh w zasadzie masz racje ale odnosze wrazenie, ze dla Ciebie nie ma tu w polsce normalnych. Pamietaj, ze oprocz katooszolomow jest tutaj jeszcze garstka normalnych, zwyklych ludzi.
Scandalieros
26-04-2006, 22:51
oprocz katooszolomow jest tutaj jeszcze garstkanormalnych
Swietnie to ujeliscie towarzyszu. jakbyscie jeszcze nie kolaborowali z katooszolomami to moglbym was zaliczyc do tej "garstki"
odnosze wrazenie, ze dla Ciebie nie ma tu w polsce normalnych
No to masz dobre wrazenie, a to co mysle o polsce mozesz przeczytac tutaj (http://forum.nie.com.pl/viewtopic.php?t=1666&highlight=oto+polska)
RedBuntownik
26-04-2006, 23:01
jakbyscie jeszcze nie kolaborowali z katooszolomami
To sa niedorzecznosci, wogole nie wiem o co chodzi, ja z katooszolomami?? Chyba cos z moich postow zle zrozumieliscie towarzyszu Scandalisto
Scandalieros
26-04-2006, 23:11
To sa niedorzecznosci, wogole nie wiem o co chodzi, ja z katooszolomami??
A kto powiedzial: "popieram avala" ?
RedBuntownik
26-04-2006, 23:16
Popieralem av`ala w jednym tylko przypadku, chodzilo o forum LBC. Co do, ktorego sie pomylilem. W wielkim skrocie chodzilo o pierwsze wrazenie na tamtym forum
Scandalieros
27-04-2006, 00:42
No wlasnie. Poparliscie avala - chwila slabosci. Prawdziwemu towarzyszowi nie przystoi. to raz, a dwa: srkytykowaliscie forum socjalistow.
Mysle ze dla takich mieczakow nie ma miejsca w naszych szeregach.
RedBuntownik
27-04-2006, 00:45
Co wy sie tak na mnie uparliscie towarzyszu Scandalisto? Niejednokrotnie udowodnilem swoja przynaleznosc ideowa i nie widze powodu by nazywac mnie mieczakiem
Wkrótce Jurek Marek ministrancik może zażądać przeprosin od Chin i Japonii za ich kurwa niesłuszną wiarę . Może wówczas by się dowiedział że nie jesteśmy sami. A to obecne jego żądanie powinni nagłośnić za granicą już i tak nic nam nie zaszkodzi , co najwyżej można będzie znowu ubiegać się o azyl.
Marszalek Jurek udzielil wywiadu w Radiu Z podczas rozmowy przy samym jej koncu stwierdza, ze NG powinien przeprosic za program o ewangeli Judasza wyemitowany przed swietami. Ponoc jako ponizajacy dla chrzescijan (http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=4892&wid=8288296&rfbawp=1146064426.243)
KRRiT wyda nakaz aby usunąć ze wszystkich kablówek i sieci TV (CYFRA+, POLSAT CYFROWY) wszelkich programów typu NG, Discavery jeśłi choć raz wspomną coś o tej ewangelii, a jeśłi jakakolwiek TV w Polsce odważy się o tym wspomnieć to zabiorą im koncesję na nadawania :P:P:P
RedBuntownik
27-04-2006, 17:38
To sie kurwa przestaje robic smieszne. Ja sie coraz bardziej zastanawiam czy to przypadkiem nie jest jakis sen...
Scandalieros
27-04-2006, 21:02
Ja sie coraz bardziej zastanawiam czy to przypadkiem nie jest jakis sen...
Tak to sen, obudzisz sie pewnego dnia w mongolii jak pasiesz wielblady i powiesz: O kurwa! Ale mialem straszny sen...
To sie kurwa przestaje robic smieszne. Ja sie coraz bardziej zastanawiam czy to przypadkiem nie jest jakis sen...
to już od samego początku nie było śmieszne :( to co wyrabiała KRRiT dawało dużo do myślenia, a to że nikt im się nie postawił bo nawet TK ich nie skasował dodało im odwagi i pewności siebie. teraz dopiero się zaczną panoszyć :(:(:( chyba faktycznie trzeba będzie spieprzać do Bangladeszu.
Nie potrzeba spieprzac do Bangladeszu tam sa oszolomy w turbanach takie same jak w Polsce. Wystarczy zrobic Lukaszenke prezydentem, to by zalatwilo sprawe kurewskiego kleru w Polsce.
Ogien
Nie potrzeba spieprzac do Bangladeszu tam sa oszolomy w turbanach takie same jak w Polsce. Wystarczy zrobic Lukaszenke prezydentem, to by zalatwilo sprawe kurewskiego kleru w Polsce.
Nie wiem ,czy ten twój *brak wiary* w znalezienie odpowiedniego Tępaka w kraju należy odzczytać jako optymistyczne ,czy pesymistyczne nadzieje dla Polski ,
Byłem pewien że w kraju dość jest odpowiedniiej szumowiny do tego rodzaju działań ,ale skoro mówisz że trzeba z ..........Białorusi ,,,to nie będę się sprzeczał w końcu z Hameryki widać lepiej. :P
RedBuntownik
29-04-2006, 01:34
Nie wiem ,czy ten twój *brak wiary* w znalezienie odpowiedniego Tępaka w kraju należy odzczytać jako optymistyczne ,czy pesymistyczne nadzieje dla Polski ,
Byłem pewien że w kraju dość jest odpowiedniiej szumowiny do tego rodzaju działań ,ale skoro mówisz że trzeba z ..........Białorusi ,,,to nie będę się sprzeczał w końcu z Hameryki widać lepiej. :P
Null to tylko swiadczy o tobie :lol: :lol: Sam strzelasz sobie samoboja :lol: :lol: Idz zajmij sie sodomia :lol: :lol:
ciekawe co powei Marek od Jurków na to :?:
http://film.onet.pl/0,0,1314373,wiadomosci.html
jeszcze nam ten film zablokuja ustawą...
Scandalieros
30-04-2006, 01:52
Gdyby coś podobnego dotyczyło Koranu albo Szoah wywołałoby powszechne oburzenie, w przypadku Kościola Katolickiego podobne ataki pozostają bezkarne - dodał arcybiskup.
Alez ja nie widze problemu. Moherowe berety pod przywodctwem biskupow moga spalic ambasade USA w Warszawie... :lol: :lol: :lol:
Alez ja nie widze problemu. Moherowe berety pod przywodctwem biskupow moga spalic ambasade USA w Warszawie... Laughing Laughing Laughing
:D :D :D :D Chciałbym to zobaczyć :D :D :D
Judasz oficjalnie powinien być ogłoszony świętym, bo dzięki niemu istnieje chrześcijaństwo. Jakby nie wsypał szefa, to cała jego działalnośc poszłaby psu na budę. Byłby zapomniany, zanim by na dobre zaistniał.
Ale to i tak są bajeczki dla głupiutkich ludzików...
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.