View Full Version : biedne dzieci-ogłupiają je do reszty
ciekawe czy jakiś zakład pogrzebowy wpadnie na pomysł próbnych pogrzebów :?:
na razie cukiernicy pogłupieli.
W tym roku firma Hildebrand poszła dalej. - Będziemy sprzedawali czekoladowe hostie - mówi ekspedientka z firmowego sklepu w Galerii Łódzkiej. - Niech dzieci się nauczą, jak to przyjmować. Potrenują sobie.
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,330 2075.html
W tym roku firma Hildebrand poszła dalej. - Będziemy sprzedawali czekoladowe hostie - mówi ekspedientka z firmowego sklepu w Galerii Łódzkiej. - Niech dzieci się nauczą, jak to przyjmować. Potrenują sobie.
Szakalu!
Zrob dobry uczynek i daj ta informacje Gustawowi.
Niech se chlop zarobi na dostawach i nie pieprzy, ze my tu to wszystkie tylko be jestesmy.
Tylko zrob to w Polityce.
On na Kosciol nie zaglada.
ciekawe czy jakiś zakład pogrzebowy wpadnie na pomysł próbnych pogrzebów :?:
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,330 2075.html
Najwyższy czas na nakręcenie filmu Swiat się śmieje 2,o tym jak to w Polsce niektórzy trenują zajoba.
Najwyższy czas na nakręcenie filmu Swiat się śmieje 2,o tym jak to w Polsce niektórzy trenują zajoba.
nie ma tyle taśmy filmowej na świecie no i kto chciałby to oglądać skoro to musiałby byc serial 24h/dobę przez 365 dni w roku :?: niestety zmuszeni bylibyśmy tylko my ale my już w tym filmie gramy :(
RedBuntownik
25-04-2006, 13:33
A po czekoladowej hostii co dadza?? Truskawkowa krew Jezusa?? Zelkowe ostatnie namaszczenie?? Marcepanowe malzenstwo??
Niech mlodziez trenuje sakramenty na slodyczach, a noz cos z tego bedzie miala
Słusznie szakal prawisz.
Jeszcze ciekawostka.
Otóż w pewnej wsi liczącej raptem 30 domów jak wyczytałem ci ja w szmatławcu Metro sołtys się uparł nadać czterem drogom nazwy zgadnijcie jakie.
No dobra,powiem :)
Niegodzicka, Wadowicka,Papieska i Jana Pawła II.Biedni chłopi się buntują, bo będą zmuszeni do wyrabiania nowych dowodów,ale sołtys wie swoje.
To jest dopiero trenowanie zajoba.
Otóż w pewnej wsi liczącej raptem 30 domów jak wyczytałem ci ja w szmatławcu Metro sołtys się uparł nadać czterem drogom nazwy zgadnijcie jakie.
Niegodzicka, Wadowicka,Papieska i Jana Pawła II.Biedni chłopi się buntują, bo będą zmuszeni do wyrabiania nowych dowodów,ale sołtys wie swoje.
to oni w tej wsi chyba specjalnie musieli te ulice budować bo tyle ich mają :):)
to oni w tej wsi chyba specjalnie musieli te ulice budować bo tyle ich mają :):)
Ja to sobie wyobrażam te drogi jak znak krzyża czyli + i każda połówka do nazwania. :D
Ja to sobie wyobrażam te drogi jak znak krzyża czyli + i każda połówka do nazwania. :D
Po srodku kosciol.
Na koncach ramion odpowiednio: remiza, chata soltysa, komisariat i sklep GS.
RedBuntownik
26-04-2006, 15:51
Tak a na wierzy koscielnej najwieksza antena by odbierac rozkazy od szefa (nie tego na gorze tylko od tego co siedzi na stolcu piotrowym)
Scandalieros
26-04-2006, 19:35
Zepsute zeby, pryszcze, nadwage.
Tak a na wierzy koscielnej najwieksza antena by odbierac rozkazy od szefa (nie tego na gorze tylko od tego co siedzi na stolcu piotrowym)
bliżej mają nadajnik w Toruniu :P:P:P
RedBuntownik
27-04-2006, 17:42
Tak Szakal. Ale une tam w Toruniu maja antene do odbierania sygnalow z samej gory. Dlatego ich wiara rozni sie od wiary typowo katolickiej. Nawet maja specjaalna maszynerie do przejmowania kontroli nad umyslami starszych pan i niekiedy mlodszych ludzi,
tak to mniej wiecej wyglada...
kto wie, moze dygnitarze koscielni, opracuja slodycze religijne dietetyczne z witaminami a wtedy zyskaja atut do krzewienia wiary wsrod dzieci...poniewaz bajki o Adamie i Ewie w tych czasach moga juz nie wystarczyc...
Te z pryszczami zostaną zakonnicami, ci zaś z nadwagą zostaną proboszczami.A grabarz może mieć zepsute zęby, bo i tak jego chuch nie może zaszkodzić nieboszczykowi.
Tak że wbrew pozorom trenowanie na słodyczach jakiś sens ma. :D
Scandalieros
27-04-2006, 20:51
Bedziecie najbrzydsza rasa swiata :twisted:
kto wie, moze dygnitarze koscielni, opracuja slodycze religijne dietetyczne z witaminami
ciekawe jaką nazwę będzie miała ta witamina :?: bo ze będzie odmóżdżać to pewnik :P
ciekawe jaką nazwę będzie miała ta witamina :?: bo ze będzie odmóżdżać to pewnik :P
"KK Forte"
Dobre rady znajcych sie na rzeczy....
Pierwszokomunijna Zaczął się czas przystępowania do pierwszej komunii, a więc czas wielkich zakupów. Rowery, komputery zegarki - inwencja rodziców nie zna granic, podobnie jak granic nie zna ich hojność w tych dniach. Hojność, której kościół nie pochwala i którą usiłuję wykorzystać inaczej. Papieskie Dzieło Misyjne Pomocy Dzieciom proponuje - na dzień komunii świętej podaruj swojemu dziecku pieniądze, a ono niech podaruje je potrzebującym.
Via taca.
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.