View Full Version : Dość państwa klerykalnego!
Bartek Bartkowski
19-04-2006, 22:48
Czy wybieracie się na demonstrację? Szczegóły na www.racja.org.pl i www.ateista.pl . A czy honorowy patron, poseł Gadzinowski, fachowiec od protestów, zaszczyci Marsz swoją obecnością? :>
Czy wybieracie się na demonstrację?
Za daleko mam.
Jesli idziesz, to namaluj transparent: "Zadamy natychmiastowego oddzielenia panstwa OD kosciola" (NIE ODWROTNIE).
Czy wybieracie się na demonstrację? Szczegóły na www.racja.org.pl i www.ateista.pl . A czy honorowy patron, poseł Gadzinowski, fachowiec od protestów, zaszczyci Marsz swoją obecnością? :>
Wybacz panie, ale forumowicze z tutejszego skansenu mają w głębokim poważaniu Rację:
http://forum.nie.com.pl/viewtopic.php?t=2230&postdays=0&postorder=asc&start=0
:lol: :lol: :lol: :lol:
Wybacz panie, ale forumowicze z tutejszego skansenu mają w głębokim poważaniu Rację:
http://forum.nie.com.pl/viewtopic.php?t=2230&postdays=0&postorder=asc&start=0
:lol: :lol: :lol: :lol:
Tak trzymaj kukuła a twoja praca na tym forum będzie nagrodzona w niebiesiech. A i mocodawcy,którzy cię tu wysłali też nie zapomną o twoich zasługach dla ratowania niewiernych duszyczek :D
Bartek Bartkowski
21-04-2006, 15:40
Wybacz panie, ale forumowicze z tutejszego skansenu mają w głębokim poważaniu Rację
Nie zapraszam na kongres Racji, tylko na marsz antyklerykalny :] Wszystko, co organizuje Racja, jest złe? :>
Jerzy Cieślański
21-04-2006, 17:04
Bartek, tym kukułą to się nie przejmuj.
To, że ktoś ci odpowiada na forum nie, nie znaczy od razu, że jest sympatykiem lewicowych partii.
To jakiś prawiczkowaty wieśniak, agent nasłany, aby puszczać śmierdzące bąki odstraszające gości od stołu pańskiego.
Co do posła Gadzinowskiego, to on ma w zwyczaju trzymać się tego co napisze.
Patrz:
http://www.nie.com.pl/art7229.htm
Ja będę na pewno, czyli jedna sztuka więcej.
Ogłoszenie Racji o Marszu ukazały się w kilku ostatnich Trybunach.
Szkoda, tylko że nie porozsyłano go masowo po różnych forach internetowych w całym kraju.
Każde miasteczko i niemal każda szkoła ma teraz swoją stronę w internecie.
Można się było wykazać zaradnością komunikacyjną, dzisiaj jest jeszcze troszkę czasu!!!!!
Gotowe teksty zawiadomienia o Marszu są na wymienionych przez ciebie stronach.
Nic tylko klikać.
Bartek Bartkowski
21-04-2006, 19:39
Co do posła Gadzinowskiego, to on ma w zwyczaju trzymać się tego co napisze.
Patrz:
http://www.nie.com.pl/art7229.htm
Właśnie do tego artykułu piłem pisząc o "fachowcu od protestów" ;)
Ja będę na pewno, czyli jedna sztuka więcej.
Zatem do zobaczenia jutro :) Zagadnij kurdupla z bródką w jasnej kurtce sztruksowej :]
Gotowe teksty zawiadomienia o Marszu są na wymienionych przez ciebie stronach.
Nic tylko klikać.
Powiadomiłem juz kogo mogłem. Z tego co przewidują organizatorzy, "pewniaków" jest conajmniej 50 sztuk. Ano, zobaczymy!
Zagadnij kurdupla z bródką w jasnej kurtce sztruksowej :]
czyżby trzeci bliźniak naszego pierwszego :?: :P:P:P
Bartek Bartkowski
21-04-2006, 19:43
Zagadnij kurdupla z bródką w jasnej kurtce sztruksowej :]
czyżby trzeci bliźniak naszego pierwszego :?: :P:P:P
Napisałem "kurdupel", nie "konus" :P
A w dowodzie mam napisane "wysoki" :D Technicznie rzecz biorąc, góruję nad Pierwszym Obywatelem o dobre 20 cm :D
A w dowodzie mam napisane "wysoki" :D Technicznie rzecz biorąc, góruję nad Pierwszym Obywatelem o dobre 20 cm :D
Zdjecia z imprezy OBOWIAZKOWO wrzucisz na forum !
Bartek Bartkowski
21-04-2006, 19:56
Zdjecia z imprezy OBOWIAZKOWO wrzucisz na forum !
W pierwszej kolejności relacja na macierzystym wortalu :]
no to nie da się nieodróżnić :):):)
Poseł Gadzinowski napisał:
Uprawiam protestówki. Nie ma tygodnia, abym nie maszerował, pikietował, żądał zaprzestania, a nawet zaskarżał. Robię to w obronie podstawowych wolności, zwłaszcza wyrażania poglądów politycznych.
Ale jeśli jestem na demonstracji, to media zwykle nie odnotowują mojej obecności. To powoduje perturbacje rodzinne.
A no to nie takie proste, jak dawniej, gdy towarzysze odrazu wiedzieli, iż delikwent nie był na pochodzie pierwszo-majowym...
A tak w ogóle... te protestówki to chyba fajne hobby???
A tak w ogóle... te protestówki to chyba fajne hobby???
pewnie dużo lepsze niż spędzanie dnia na klęczeniu i modlitwie do drewnianej bozi :P
RedBuntownik
21-04-2006, 22:31
Co kto lubi. Jezeli ktos woli sie modlic to luz, jezli ktos woli sie narkotyzowac tez luz, a niektorzy lubia protestowki rowniez luz. Tak wiec widzisz o gustach sie nie dyskutuje :D
Bartek Bartkowski
23-04-2006, 19:01
Zapraszam do zapoznania się z relacją z Marszu :)
http://www.ateista.pl/articles.php?id=157
Zapraszam do zapoznania się z relacją z Marszu
Dzieki!
Material zrobiony profesjonalnie.
Gratuluje!
.........
........ i żałosne 8)
grochovitz
23-04-2006, 20:50
Za kilka lat frekwencja będzie 100 krotnie większa!
A kysz, pesymisto ty jeden!
Az kilka lat trzeba czekac?
grochovitz
23-04-2006, 21:00
Takie są moje optymistyczne przypuszczenia :?
Cała nadzieja w mecenasie Marcinkiewiczu i konusach Kaczyńskich którzy temu naturalnemu procesowi dadzą przyśpieszającego kopniaka!
Bartek!
Brawo!
Ciekawe bardzo fotki a i komentarz super.
Malkontentom zaś będzie sie podobało jak - nastepnym razem - dasz fotki z procesji kościelnej.
Komentarzy "żałosne" nie będzie. Zapewniam.
Wspólczuc należy więc malkontentom, że zdjęć nie mają.
I wybaczyć po...chrześcijańsku.
Kochaniutki twoja wiara ze za kilka lat dorównacie liczebnie Zrzeszeniu Polskich ... ZOOFILÓW ,jest nad wyraz zbyt ...........optymistyczna . :P :P :P
o innych homo ......nie wspomnę :P
Kochaniutki twoja wiara ze za kilka lat dorównacie liczebnie Zrzeszeniu Polskich ... ZOOFILÓW ,jest nad wyraz zbyt ...........optymistyczna . :P :P :P
Nie wstyd ci tak prosto z mostu o klechach swoich mowic?
P.S.Jestes z Rewala, czy Szklarskiej Poreby?
krisbaum
23-04-2006, 23:42
Postępującej klerykalizacji kraju mają też dość ci panowie :D
Przykładem największego kurestwa jest ojciec Rydzyk i jego media. Wykorzystywania ludzi i zarabiania pieniędzy na ich głupocie tak jak on to robi nie powstydziłby się niejeden żyd. Poza tym wpływ jaki on obecnie ma na władze w Polsce, oszustwa które pozostają dla niego bezkarne. Pod przykrywką patriotyzmu, wiary i obrony wartości pracuje machina do zarabiania ogromnych pieniędzy, a pomysłowość twórcy jest imponująca. Ostatnim pomysłem o.Rydzyka jest ustawa dotycząca abonamentu radiowo-telewizyjnego, który powinien być obowiązkowy ,ale ludzie mają mieć możliwość wyboru na które media przeznaczają swój abonament. Nie trudno się domyślić na kogo przeznaczali by swój abonament słuchacze Radia Maryja i widzowie telewizji Trwam. Wiadomo jak ich jest wielu-rachunek jest prosty, a zyski ogromne.
O.Rydzyk ma również ogromny wpływ na rządzącą obecnie władzę. Tak jak to było w przypadku podpisania paktu stabilizacyjnego, gdzie jego media otrzymały wyłączność na transmisję z jego podpisania. Kiedyś wiadomości w telewizji czytał człowiek w mundurze. Czyżby teraz nadeszły czasy że wiadomości będą czytane przez człowieka w habicie?
Rządzące kurewki czyli PiS, Samoobrona i LPR za nic mają obowiązującą wolność słowa. Kulminacją ma być otworzenie centrum monitoringu mediów które ma mieć za zadanie nic innego a po prostu cenzurę (bez względu na to jak oni ją nazwą). Jeżeli ono będzie działać według ich przewidywań nigdzie nie przeczytacie takiego artykułu jak ten a ta hołota zrobi z naszego kraju swoja własną oborę w której będzie robić to co chce.
A któż to taki? Czerwoni? Nie :D To brunatne chłopaki z Combat18, zbrojnego ramienia faszystowskiej organizacji Blood & Honor :D Nawet te łyse głupki nie są na tyle ślepe :D
grochovitz
23-04-2006, 23:58
Widać że są wśród "łysych" również wartościowi i trzeźwo myślący ludzie. Nie można mówić że wszystcy Skini są źli, tak jak o Polakach że wszyscy są katolami. Mają oni swoje zwalczające się frakcje, niczym nieboszczka AWS. Działają w tym środowisku nazistowscy, polscy patrioci, klerykały, lewicujący i zwykli słuchacze mp3.
Działają w tym środowisku nazistowscy, polscy patrioci, klerykały, lewicujący i zwykli słuchacze mp3.
a którzy są najniebezpieczniejsi :?:
grochovitz
24-04-2006, 00:04
klerykały :lol:
klerykały :lol:
uff, a ja już się bałem że ci od mp3 :P:P:P:P
Bartek Bartkowski
24-04-2006, 00:27
Nie wstyd ci tak prosto z mostu o klechach swoich mowic?
P.S.Jestes z Rewala, czy Szklarskiej Poreby?
Z Rewala nie jest, chyba że jest tam dwóch nulli ;) Jednego znam.
Dziękuję za ciepłe słowa, a nullowi za niedopuszczenie, aby mi woda sodowa do głowy uderzyła :]
Zapoznałem się i widzę, że ruchy antyklerykalne nadal składają się z jewrejów, emerytów SB i zboczeńców. Mam nadzieję, że nie pominąłem żadnego "nurtu ideowego". :lol: :lol: :lol:
Zapoznałem się i widzę, że ruchy antyklerykalne nadal składają się z jewrejów,
zaglądałeś w spodnie czy są obrzezani :?:
zboczeniec :P
od razu że zboczeniec, może po prostu dawno nie miał w ustach nic ciepłego,biedaczek :lol:
Zapoznałem się i widzę, że ruchy antyklerykalne nadal składają się z jewrejów,
zaglądałeś w spodnie czy są obrzezani :?:
Zacytuję wam tow.Szakal głęboką mądrość ludu polskiego przeczytaną w sieci: Pan Bóg wybaczył, ludzie zapomnieli ale nos został. :lol: :lol: :lol:
Zacytuję wam tow.Szakal głęboką mądrość ludu polskiego przeczytaną w sieci: Pan Bóg wybaczył, ludzie zapomnieli ale nos został.
a dziadek nie służył czasem w AK :?:
Zacytuję wam tow.Szakal głęboką mądrość ludu polskiego przeczytaną w sieci: Pan Bóg wybaczył, ludzie zapomnieli ale nos został.
a dziadek nie służył czasem w AK :?:
On ci nie odpowie twierdzaco.
Boi sie.
Bo niedlugo nasz Pan Prezydent bedzie na Ukrainie przepraszal Juszczenke za zbrodnie krysztalowej AK nad ludnoscia ukrainska.
On ci nie odpowie twierdzaco.
Boi sie.
on jeszcze nigdy nie odpowiedział na żadne pytanie. wkleja tylko teksty z jakiejś broszury dal odmóżdżonych katolików :P
Bartek Bartkowski
25-04-2006, 01:12
Zapoznałem się i widzę, że ruchy antyklerykalne nadal składają się z jewrejów, emerytów SB i zboczeńców. Mam nadzieję, że nie pominąłem żadnego "nurtu ideowego". :lol: :lol: :lol:
A widzisz - mnie nie ma na zdjęciach! Przez to zapomniałeś o czarnuchach :]
RedBuntownik
25-04-2006, 02:51
Do inicjatyw takich jak ten marsz odnosze sie z sympatia a do ludzi bioracych udzial z szacunkiem. Niestety wladze bimbaja na takie akcje dlatego ich skutecznosc jest znikoma zeby nie powiedziec rzadna. Ale fakt faktem, lepiej jest organizowac takie akcje niz siedziec na dupie i narzekac.
Organizatorzy, uczestnicy wielki RESPEKT!!
Do inicjatyw takich jak ten marsz odnosze sie z sympatia a do ludzi bioracych udzial z szacunkiem.
A do których z największym szacunkiem? Do zboczeńców czy uboli? :lol: :lol: :lol:
Skłonny jestem zająć w tej sprawie stanowisko materialistyczne: póki nie zobaczę, póty nie uwierzę. :lol:
RedBuntownik
25-04-2006, 12:11
Do inicjatyw takich jak ten marsz odnosze sie z sympatia a do ludzi bioracych udzial z szacunkiem.
A do których z największym szacunkiem? Do zboczeńców czy uboli? :lol: :lol: :lol:
do murzynow :)
Bartek Bartkowski
25-04-2006, 12:44
Skłonny jestem zająć w tej sprawie stanowisko materialistyczne: póki nie zobaczę, póty nie uwierzę. :lol:
A co za różnica? Wróg to wróg. W to, że każdy inny uczestnik marszu był "jewrejem, emerytem SB lub zboczeńcem", wierzysz bez dowodu. Nie wiem zatem, skąd te nagłe skrupuły przed nazwaniem mnie czarnuchem :>
miałeś rację Stasiu on nie potrafi odpowiedzieć własnymi słowami na proste pytanie :P
no afał co z tym dziadkie w AK :?: :P
W to, że każdy inny uczestnik marszu był "jewrejem, emerytem SB lub zboczeńcem", wierzysz bez dowodu.
Jak to "bez dowodu"? A kto tutaj opublikował zdjęcia SBeków, jewrejów i zboczeńców?
RedBuntownik
26-04-2006, 01:44
Uhmm tzn. pokazalbym ci jakies zdjecie podpisujac je "znany dzialacz lewicy" ty lyknal bys przynete i powiedzial, iz ten facet jest jewrejem i emerytem SB. A tu szok facet tak naprawde jest jakims tam publicysta prawicowym. I co wtedy robisz madrusiu?
Scandalieros
26-04-2006, 06:42
UB to byly piekne czasy...
Az lza sie woku kreci na wspomnienie jak ZOMO walilo palami w tarcze to srali wszyscy ze strachu. Dzis policjant wywoluje tylko usmiech politowania...
Z tego co wiem to najwiecej zboczencow jest w kociele katolickim, roznej masci pedofile, homoseksualisci, zboczency i cala armia tych pieprzonych pasozytow.
Bartek Bartkowski
26-04-2006, 10:06
W to, że każdy inny uczestnik marszu był "jewrejem, emerytem SB lub zboczeńcem", wierzysz bez dowodu.
Jak to "bez dowodu"? A kto tutaj opublikował zdjęcia SBeków, jewrejów i zboczeńców?
Pokaż mi choć jedną osobę z moich zdjęć i udowodnij, że jest z SB. Jeśli nie potrafisz, to poproszę o Twoje dane osobowe. Sądzę, że część z uczestników Marszu będzie chciała wytoczyć Ci proces.
Uhmm tzn. pokazalbym ci jakies zdjecie podpisujac je "znany dzialacz lewicy" ty lyknal bys przynete i powiedzial, iz ten facet jest jewrejem i emerytem SB. A tu szok facet tak naprawde jest jakims tam publicysta prawicowym. I co wtedy robisz madrusiu?
Rozumiem, tow.Buntownik, że zamiast walczyć o zwycięstwo sizmu-ninizmu, snujecie tutaj fantazje wokół swoich hipotetycznych tryumfów w dyskusji ze mną. :lol: :lol: :lol:
UB to byly piekne czasy...
Az lza sie woku kreci na wspomnienie jak ZOMO walilo palami w tarcze to srali wszyscy ze strachu.
I to jest cenny pokaz szczerości ze strony awangardy proletariatu. :lol:
Z tego co wiem to najwiecej zboczencow jest w kociele katolickim, roznej masci pedofile, homoseksualisci, zboczency
Konkretnie który?
i cala armia tych pieprzonych pasozytow.
Istotna różnica między dziczą azjatycką a nami polega na tym, że my utrzymujemy Kościół z dobrowolnych datków. Natomiast wy, jewreje pasożytujecie na organiźmie innych społeczeństw ssąc z ich podatków.
Pokaż mi choć jedną osobę z moich zdjęć i udowodnij, że jest z SB.
Chcecie powiedzieć tow.Bartkowski, że na demonstrację nie przyszedł wybitny felietonista antyklerykalny tow.Piotrowski? Zdradził sprawę rewolucji proletariackiej? :lol: :lol: :lol:
PS. Cieszę się, że zgadzamy się chociaż co do jewrejów i zboczeńców. :lol: :lol: :lol:
Bartek Bartkowski
26-04-2006, 10:33
Chcecie powiedzieć tow. Bartkowski, że na demonstrację nie przyszedł wybitny felietonista antyklerykalny tow.Piotrowski? Zdradził sprawę rewolucji proletariackiej? :lol: :lol: :lol:
Nie wiem czy był, ale załóżmy, że się zjawił. Zatem reszta to "jewreje" i zboczeńcy?
PS. Cieszę się, że zgadzamy się chociaż co do jewrejów i zboczeńców. :lol: :lol: :lol:
Nie zgadzamy się. Poszedłem Ci na rękę nie wspomniawszy o nich, bo przeszłość w SB można w miarę łątwo udowodnić. No to teraz wykaż, że każda z pozostałych 250 osób jest jewrejem / zboczeńcem.
A, jeszcze jedno:
tow. Bartkowski
To takie zboczenie, że każdy, kto nie z Tobą, to wg. Ciebie komunista - a conajmniej lewicowiec?
Bartek Bartkowski
26-04-2006, 10:34
Istotna różnica między dziczą azjatycką a nami polega na tym, że my utrzymujemy Kościół z dobrowolnych datków.
Kto mnie pytał o zdanie przekazując z moich podatków kasę na Świątynię Opatrzności?
Konkretnie który?
Petz :P
Istotna różnica między dziczą azjatycką a nami polega na tym, że my utrzymujemy Kościół z dobrowolnych datków.
Kto mnie pytał o zdanie przekazując z moich podatków kasę na Świątynię Opatrzności?
uuu wdepnąłeś no ale niech ci afał odpowie nie będę mu chleba odbierał :):):)
A, jeszcze jedno:
tow. Bartkowski
To takie zboczenie, że każdy, kto nie z Tobą, to wg. Ciebie komunista - a conajmniej lewicowiec?
no co ty :P w miarę poprwanie tylko ten skrót on potrafi napisać dlatego mu sie spodobał nawet pewnie nie wie co on oznacza :P:P
Scandalieros
26-04-2006, 19:34
Nic dodac nic ujac. :twisted:
Przynajmniej w ZOMO nauczono cię pełnej zgodności z opinią "publiczną " ,znaczy się oportunizmu .
Ciekawi mnie tylko jaką metoda była tam stosowana , wtłóczeniowo-pałowa ,czy też piorąco-wyrzymująca mózgu .
Chociaż kiedyś słyszałem i o wybitnych utalentowanych osobnikach którzy samoistnie nadawali sie do tej formacji ,wystarczyło jedynie sćiągnąć im kaganiec i ...popuścić łancuch .
Czy ty może należałeś do tego .....gatunku.? :P :P :P
pochwal się ,nie bądź taki skromny . :lol:
[quote=Bartek Bartkowski]Kto mnie pytał o zdanie przekazując z moich podatków kasę na Świątynię Opatrzności?
Przynajmniej w ZOMO nauczono cię pełnej zgodności z opinią "publiczną " ,znaczy się oportunizmu
Null!
Pogorszylo......... ci.............. sie?
Swiatynia.............i ...............ZOMO?
Jak ci sie bardziej nie pogorszy, to ci bedzie zal umierac.
RedBuntownik
26-04-2006, 23:35
Jak ci sie bardziej nie pogorszy, to ci bedzie zal umierac.
chyba ze wczesniej wykonam na nim moj plan 5000+1
i wtedy mam nadzieje wrocisz Stanislawie by jego wykonanie nadzorowac?
Scandalieros
27-04-2006, 00:44
Czy ty może należałeś do tego .....gatunku.?
Z tego co obilo mi sie o uszy to ty null'u jestes psem. Bo tak jak pies potrzebujesz... pana :lol:
Czy ty może należałeś do tego .....gatunku.?
Z tego co obilo mi sie o uszy to ty null'u jestes psem. Bo tak jak pies potrzebujesz... pana :lol:
kurwa, jakie to romantyczne.... scandalieros z pejczem trasuje nulla, prawie kurwa jak w walentynki :lol: :lol: :lol:
Chcecie powiedzieć tow. Bartkowski, że na demonstrację nie przyszedł wybitny felietonista antyklerykalny tow.Piotrowski? Zdradził sprawę rewolucji proletariackiej? :lol: :lol: :lol:
Nie wiem czy był, ale załóżmy, że się zjawił. Zatem reszta to "jewreje" i zboczeńcy?
Checie powiedzieć, że tow.Piotrowski przyszedł sam, bez kolegów zasłużonych w walce z klerykalizmem? :lol: :lol: :lol:
przeszłość w SB można w miarę łątwo udowodnić.
Naprawdę? Jest gdzieś w sieci rejestr ex-UBolków? :lol:
No to teraz wykaż, że każda z pozostałych 250 osób jest jewrejem / zboczeńcem.
Już wspomniałem, że oprócz jewrejów i zboczeńców ważnym elementem ruchu antyklerykalnego są również emerytowani SBecy.
A, jeszcze jedno:
tow. Bartkowski
Nie mam cienia wątpliwości, że organizatorami paranoicznych protestów antykościelnych są emerytowani SBecy, jewreje i zboczeńcy. Śmiało podnieście sztandar swój w górę tow.Bartkowski i nie wstydźcie się powiedzieć jak jest. W kręgach postępu społecznego bycie jewrejem, SBekiem czy zboczeńcem nie jest przecież niczym hańbiącym.
Ja np. jestem polskim reakcjonistą i wcale się tego nie wstydzę. Więc chyba i tow.Gadzinowski nie powinien się wstydzić, że jest komuchem i zboczeńcem. :lol: :lol: :lol:
Oddajcie komuchy coście nakradli Kościołowi przez kilkadziesiąt lat to nie będziemy musieli za was spłacać słusznych roszczeń kościelnych.
Konkretnie który?
Petz :P
Po raz kolejny udowodniliście tow.Szakal, że komuch prawdy nie powie, póki się go porządnie za gardło nie ściśnie. Wobec bp Paetza nie padł nawet zarzuty zboczenia, że już nie wspomnę o uprawdopodobnieniu zarzutu. Podejrzewano go tylko o chore skłonności i niestosowne zwracanie się do innych ludzi.
Skłonny jestem zgodzić się z wami tow.Scandalieros w tym zakresie, że słuszne roszczenia odszkodowawcze Kościoła powinny zostać spłacone z konfiskaty mienia komunistycznego.
W pierwszej kolejności powinno się bolszewików obedrzeć ze skóry. Jeśli to nie pomoże - obedrzeć ze skóry ich potomków. I dopiero później - jeśli nie uda się wypłacić całości należnych odszkodowań - można ewentualnie zastanowić się czy straty nie powinny zostać zrekompensowane przez podatnika.
Bartek Bartkowski
27-04-2006, 11:57
słuszne roszczenia odszkodowawcze Kościoła
Za co niby ma być to odszkodowanie?
Wobec bp Paetza nie padł nawet zarzuty zboczenia, że już nie wspomnę o uprawdopodobnieniu zarzutu. Podejrzewano go tylko o chore skłonności i niestosowne zwracanie się do innych ludzi.
swój swojego kryje :P
za to że nie udało się nas wszystkich wytępić za czasów Inkwizycji to taka danina (odszkodowanie) za to że pozwolono nam żyć :P :P :P
Bartek Bartkowski
27-04-2006, 13:55
Dopiero teraz zobaczyłem wcześniejsze wpisy av. Widzę, że dyskusja nie ma sensu - on jest nieprzemakalny. Z kretynem nie wygrasz - sprowadzi cię do swojego poziomu i pobije doświadczeniem. Dodaję trolla do listy ignorowanych. EOT.
RedBuntownik
27-04-2006, 14:05
Ja tam za nic w swiecie nie dodam av`ala do listy ignor. Jak sie go czyta to kupa smiechu jest. Grunt to dystans do siebie i swoich pogladow :)
Bartek Bartkowski
27-04-2006, 14:49
Ja tam za nic w swiecie nie dodam av`ala do listy ignor. Jak sie go czyta to kupa smiechu jest. Grunt to dystans do siebie i swoich pogladow :)
Mam dystans. Nie jestem jakimś poważnym ideowcem, zapytaj kogokolwiek z Ateista.pl. Ale dyskusje z kimś, kto na wszystko ma jedną odpowiedź, nie śmieszą mnie, tylko śmiertelnie nudzą. Zwyczajnie szkoda mi czasu na trolla :)
RedBuntownik
27-04-2006, 14:52
E no ja nie mowie, ze jestes jakims powaznym ideowcem. Ja tak samo kiedys reagowalem na av`ala ale teraz traktuje go jako element wystroju forum :D
Oddajcie komuchy coście nakradli Kościołowi przez kilkadziesiąt lat to nie będziemy musieli za was spłacać słusznych roszczeń kościelnych.
1. Proszę podać jakiś przykład co to niby komuchy ukradli kościołowi . Wiele raczej jest przykładów jak ta sekta grabi ten kraj .
2. Czy kościół w Polsce wniósł z zewnątrz swój jakiś majątek ? Wszystko to co ma kościół pochodzi z datków tego narodu i lub najczęściej siłą perfidnie zagrabiony.
3. Mało wam pasożyty kasy która płynie szerokim strumieniem od państwa czyli nas wszystkich.
av`ala a teraz traktuje go jako element wystroju forum :D
Takie tam chuj wi co i z boku kokardka.
RedBuntownik
27-04-2006, 17:50
av`ala a teraz traktuje go jako element wystroju forum :D
Takie tam chuj wi co i z boku kokardka.
nom, cos w ten desen
Scandalieros
27-04-2006, 21:07
Ja tam za nic w swiecie nie dodam av`ala do listy ignor.
Kolejny dowod na kolaboracje :twisted:
1. Proszę podać jakiś przykład co to niby komuchy ukradli kościołowi . Wiele raczej jest przykładów jak ta sekta grabi ten kraj .
2. Czy kościół w Polsce wniósł z zewnątrz swój jakiś majątek ? Wszystko to co ma kościół pochodzi z datków tego narodu i lub najczęściej siłą perfidnie zagrabiony.
3. Mało wam pasożyty kasy która płynie szerokim strumieniem od państwa czyli nas wszystkich.
AleLuja szkoda czasu. odpowiedź tego kmiota jest zawsze taka sama :P:P
"...tow.AleLuja jako młody(a) bolszewik(wiczka) blebleblebleble...."
niczego nowego się nie spodziewaj :P
Ja tam za nic w swiecie nie dodam av`ala do listy ignor.
Kolejny dowod na kolaboracje
dlaczego dowód :?: ja też go nie dodam do tej listy bo nie wszędzie spotyka się takie okazy :P:P
Ja tak samo kiedys reagowalem na av`ala ale teraz traktuje go jako element wystroju forum
w saloonach na dzikim zachodzie mieli taki element wystroju....
...nazywał się spluwaczka :P:P:P
Grubokreślarska amnezja? :lol: :lol: :lol:
Wobec bp Paetza nie padł nawet zarzuty zboczenia, że już nie wspomnę o uprawdopodobnieniu zarzutu. Podejrzewano go tylko o chore skłonności i niestosowne zwracanie się do innych ludzi.
swój swojego kryje
Wręcz przeciwnie - jeśli udostępnialiście tow.Szakal własny odbyt Paetzowi to zachęcam was do ujawnienia tego faktu.
za to że nie udało się nas wszystkich wytępić za czasów Inkwizycji to taka danina (odszkodowanie) za to że pozwolono nam żyć
Z perspektywy czasu łagodność Inkwizycji, a przede wszystkim likwidację tej zasłużonej instytucji uznać należy za poważny błąd. Gdyby spalono na stosie paru bolszewickich agitatorów żydokomuna nie wymordowałaby w XX wieku dziesiątków milionów niewinnych ludzi.
Dobre komuchy - to martwe komuchy. :lol: :lol: :lol:
http://wiadomosci.onet.pl/1314013,11,1,0,120,686,i tem.html
proszę bardzo
Komuchy z reguły żyją z naszych podatków, a nie je płacą. Zakładając jednak, że jesteście jakimś wyjątkiem w tej dziedzinie, zgodzę się, że najpierw należałoby obedrzeć komuchów ze skóry a dopiero później sięgać do majątku publicznego przy rekompensowaniu szkód Kościoła spowodowanych przez żydokomunę.
1. Proszę podać jakiś przykład co to niby komuchy ukradli kościołowi .
Przejawiacie tow.Luja typową dla bolszewików amnezję grubokreślarską. :lol:
2. Czy kościół w Polsce wniósł z zewnątrz swój jakiś majątek ?
W odróżnieniu od bandy obdartusów żydowskich wpuszczonych przez Kazimierza Wielkiego Kościół wniósł w budowę Polski bardzo cenny wkład: polityczne i cywilizacyjne wsparcie. Gdyby nie to wsparcie dziś rządzeni bylibyśmy przez kagebistę tow.Putina lub kołchoźnika tow.Łukaszenkę.
Wszystko to co ma kościół pochodzi z datków tego narodu i lub najczęściej siłą perfidnie zagrabiony.
Brednie. Majątek Kościoła pochodzi z dobrowolnych ofiar. Zresztą - nic wam do tego. Wasi przodkowie płacili na gminy żydowskie.
Mało wam pasożyty kasy która płynie szerokim strumieniem od państwa czyli nas wszystkich.
Co wy chrzanicie tow.Luja? Przecież komuchy grabią Skarb Państwa, a nie dokładają się do niego. Weźcie tow.Urbacha, który przecież cały majątek zbudował na pieniądzach od Świtalskiego, czyli z przemytu.
Co zaś do rekompensat wypłacanych Kościołowi to - potwarzam - oddajcie żydokomuchy coście nagrabili, to nie będziemy musieli spłacać roszczeń waszych ofiar.
proszę bardzo
Słusznie czyni pos.Gosiewski domagając się zwrotu budynków klasztornych zagrabionych przez azjatyckich dzikusów.
Słusznie czyni pos.Gosiewski domagając się zwrotu budynków klasztornych zagrabionych przez azjatyckich dzikusów.
no, no to już Austria też leży w Azji. czego to można się dowiedzieć od klerykalnego matoła :P:P:P
no, no to już Austria też leży w Azji. czego to można się dowiedzieć od klerykalnego matoła :P:P:P
Szczerze pisząc nie znam historii tego budynku. Mogę natomiast podjąć próbę wytłumaczenia prostemu, bolszewickiemu półgłupkowi treści notatki.
Wynika z niej, że Kościół utracił te budowle na skutek przejęcia przez władze Królestwa. Najwyraźniej w "Dziełach zebranych" tow.Uljanowa nie ma tej informacji, więc i tow.Szakal nie wie, że chodzi tutaj o rosyjską, a nie austriacką, administrację okupacyjną.
Tow.Szakal jest żywym przykładem, że prosty bolszewik nie jest w stanie prawidłowo zrozumieć najprostsze informacje. Mój genialny program "1000+1000" nie tylko uchroni przyzwoitych ludzi przed śmiertelnym zagrożeniem ale także podwyższy średni poziom IQ w RP. :lol: :lol: :lol:
Tow.Szakal jest żywym przykładem, że prosty bolszewik nie jest w stanie prawidłowo zrozumieć najprostsze informacje. Mój genialny program "1000+1000" nie tylko uchroni przyzwoitych ludzi przed śmiertelnym zagrożeniem ale także podwyższy średni poziom
czytaj baranie ze zrozumieniem :!:
Zakon rozwiązali Austriacy po rozbiorach. Kościół utracił zabudowania w 1819 r. na mocy dekretu prymasa działającego na podstawie bulli papieża Piusa VII.
budynki odebrał im uwczesny capo di tutti capi w Watykanie.
twoje IQ to pewnie 23 z czego klawiatura kompa ma 22pkt.
budynki odebrał im uwczesny capo di tutti capi w Watykanie.
Przed chwilą bolszewik twierdził, że to Austriacy zabrali Kościołowi budynki. Teraz twierdzi, że Watykan. Czytaj komuchu dalej to może po 100-etnym razie zrozumiesz. :lol: :lol: :lol:
Przed chwilą bolszewik twierdził, że to Austriacy zabrali Kościołowi budynki. Teraz twierdzi, że Watykan. Czytaj komuchu dalej to może po 100-etnym razie zrozumiesz.
ty baranie nawet nie potrafisz przeczytać prostej notatki prasowej.
Gdyby nie to wsparcie dziś rządzeni bylibyśmy przez kagebistę tow.Putina lub kołchoźnika tow.Łukaszenkę.Pegerowiec Lepper im do piet nie dorasta, a wy szczacie ze szczescia, ze do wladzy sie dorwal.
proszę bardzo
Od połowy XIX wieku władze Królestwa zakładają w nim coś w rodzaju zakładu poprawczego dla księży
Ale jaja!
Jezeli to ma byc na ten sam cel, to niech biora.
Od połowy XIX wieku władze Królestwa zakładają w nim coś w rodzaju zakładu poprawczego dla księży
Ale jaja!
Jezeli to ma byc na ten sam cel, to niech biora.
założą tam zakład leczący dewiacje seksualne u księży :P:P:P
Muszę stwierdzić że AV to idiota choć to zapewne żadne odkrycie .
Żadnej odpowiedzi nie uzyskałem .
Nigdy nie byłem komunistą , albo może raz jak twoi na siłę w wieku 8 lat zmuszali i zmuszają wszystkich do jakiejś komunii, co jak widać będzie teraz obowiązkowe w szkołach .
Cytujesz coś na początku co nie ja pisałem ale u takich jak ty to norma . Wyzwiska to też norma u takich kruchtowych bałwanów.
A ten wkład kościoła „polityczny” ha ha a „cywilizacyjne wsparcie” to już nawet śmiać mi się nie chce .
Więc niech kościół sobie zabiera to wsparcie cywilizacyjne i polityczny wkład i wypierdala wraz takimi jak ty AV z tego kraju .
Kościół nie ma praw do kawałka cegły , wszystko co obecnie posiada kiedyś było własnością państwa lub ich mieszkańców , w różny haniebny zazwyczaj sposób zawłaszczany przez wieki , a w ostatnich latach na nie spotykaną skalę . Ale to jest typowa cecha dla każdej sekty.
1.Nigdy nie byłem komunistą , albo może raz jak twoi na siłę w wieku 8 lat zmuszali i zmuszają wszystkich do jakiejś komunii, co jak widać będzie teraz obowiązkowe w szkołach .
2.wszystko co obecnie posiada kiedyś było własnością państwa lub ich mieszkańców , w różny haniebny zazwyczaj sposób zawłaszczany przez wieki , a w ostatnich latach na nie spotykaną skalę . Ale to jest typowa cecha dla każdej sekty.
1.Tylko czekać jak strażnicy miejscy będą wlepiać
mandaty komuś kto przechodząc koło kościoła
nie uczyni znaku krzyża,albo nie uchyli beretu.:D
2.Co do zawłaszczania to rzecz ciekawa, bom był przekonany,że kościóŁ jako instytucja powinna
propagować ubóstwo na tym padole.
Coś mi tu śmierdzi obłudą.
To że jest w Polsce dyktatura religijna , już chyba nikt niema wątpliwości. Strażnicy miejscy to może na razie nie ale już są przecież jakieś patrole różańcowe. Wszystkie dyktatury zawsze wysługują się głupcami .
Gdyby nie to wsparcie dziś rządzeni bylibyśmy przez kagebistę tow.Putina lub kołchoźnika tow.Łukaszenkę.Pegerowiec Lepper im do piet nie dorasta, a wy szczacie ze szczescia, ze do wladzy sie dorwal.
Toż właśnie dorwał się i wkrótce zostanie wicepremierem. A wam tow.Kozłowski FSB obetnie pensje za brak orientacji politycznej i będziecie musieli przyoszczędzić na tym ruskim Platinum. :lol: :lol: :lol:
Toż właśnie dorwał się i wkrótce zostanie wicepremierem. A wam tow.Kozłowski FSB obetnie pensje za brak orientacji politycznej
Дурак ты!
Myslisz, ze ten pajac to tak przypadkowo fuche wice zlapal.
To bylo w naszym planie.
Podwyzke znow dostane i se kupie antene o wiekszej srednicy.
I wtedy nie tylko Platinum......
Kolejna podwyzka oczekuje mnie, jak juz Lepper zrobi swoje.
Nigdy nie byłem komunistą , albo może raz jak twoi na siłę w wieku 8 lat zmuszali i zmuszają wszystkich do jakiejś komunii, co jak widać będzie teraz obowiązkowe w szkołach .
Komunia obowiązkowa? O czym wy tow.Luja bredzicie?
Więc niech kościół sobie zabiera to wsparcie cywilizacyjne i polityczny wkład i wypierdala wraz takimi jak ty AV z tego kraju .
To wy żydokomuchy w... do Izraela, na Kubę i na Białoruś. Nie potrzeba nam tutaj bolszewickiej hołoty.
Kościół nie ma praw do kawałka cegły , wszystko co obecnie posiada kiedyś było własnością państwa lub ich mieszkańców , w różny haniebny zazwyczaj sposób zawłaszczany przez wieki
Majątek Kościoła pochodzi z dobrowolnych darowizn. W odróżnieniu od majątku mętów komunistycznych, pochodzącego z grabieży.
a w ostatnich latach na nie spotykaną skalę . Ale to jest typowa cecha dla każdej sekty.
Zamiast kłamać, oddajcie komuchy coście nagrabili Kościołowi w ostatnich latach.
oddajcie komuchy coście nagrabili Kościołowi w ostatnich latach.
W ostatnich?
Znaczy kiepsko pilnowaliscie.
Chociaz nie ma na swiecie tylu zlodzieji, ze ukrasc wszystko coscie nachapali przez wieki.
My to wszystkiego jakies tam pare lat.
Iulius Caesar
28-04-2006, 17:09
Komunia obowiązkowa? O czym wy tow.Luja bredzicie?
Słabo Icek... Myślałem, że będzie jeszcze coś w tym stylu:
"Proponuję tow.Luja byście dali dowód swojego wstrętu wobec hostii, dokonując rytualnego obrzezania :lol: :lol: :lol: ."
Schodzicie ostatnio na psy Icuś... Czyżby NOP miał kłopoty z drukowaniem nowych ulotek propagandowych ?? :lol: :lol: :lol:
Co AV, komunia i chrzest nie jest obowiazkowa? A wyraziles zgode na to zeby cie ochrzczono kiedy miales 3 miesiace co? A wyraziles zgode na to zeby miec komunie? Stales pewnie jak chuj na weselu ze swieczka przed tym samym proboszczem co cie potem pewnie regularnie rznal, bo inaczej nie sposob wytlumaczyc twojego wypranego mozgu. Co, Rosja, Putin,Lukaszenko wam katolom nie pasuje, bo maja na tyle kregoslupa zeby nasrac na leb wam katolickim bekartom? Dla ciebie AV i twoich przewielebnych zasrancow nie ma w tej chwili innej drogi jak krasc w Polsce i oszukiwac Narod. Musicie splacac miliony dolarow odszkodowan za klechow tutaj w USA ktorzy kurwia sie z nieletnimi chlopakami. A co napisal Slowacki o Polsce - " Wasza zguba jest w Rzymie" no i co nie mial racji? Jego tez twoj pokrecony kosciol nie lubi i wyklina. Do ciebie AV i Nulla i innych ciemnych katoli nie mozna pisac normalnym uprzejmym jezykiem bo go nie rozumiecie. Job twoju mat' - rosyjski jest bardziej soczysty dla was katoli.
Ogien
......... Ogien
A co bierzesz ??,bo z tej papraniny wynika że LSD ,ale przecież to już dawno przeszła do ......... lamusa.
ps .a może to wina twojego ...*starego *,..kurwa chyba jednk powiniem zapytać przed spłodzeniem na jakich prochach chciałbyś być .... spłodzony.
RedBuntownik
29-04-2006, 01:25
......... Ogien
A co bierzesz ??,bo z tej papraniny wynika że LSD ,ale przecież to już dawno przeszła do ......... lamusa.
ps .a może to wina twojego ...*starego *,..kurwa chyba jednk powiniem zapytać przed spłodzeniem na jakich prochach chciałbyś być .... spłodzony.
To tylko swiadczy o tobie Null :D Sam strzelasz sobie samoboja :lol: :lol: Nie masz juz nic do powiedzenia i pieprzysz :lol: :lol: Idz zajmij sie sodomia :lol: :lol:
Scandalieros
29-04-2006, 02:48
Job twoju mat'
Nie nerwujsia sje Mania...
Job twoju mat'
Nie nerwujsia sje Mania...
No ,no patrzcie . amerykanin ,polak z pochodzenia ,poprawny politycznie ,nieofita,zomowiec i przyszły ubowiec , a jak podnosić się na duchu ,to w języku "serca" i pracodawców gaworzą . :P :P :P
grochovitz
29-04-2006, 10:56
......... Ogien
To tylko swiadczy o tobie Null :D Sam strzelasz sobie samoboja :lol: :lol: Nie masz juz nic do powiedzenia i pieprzysz :lol: :lol: Idz zajmij sie sodomia :lol: :lol:
Pierdoli bezskładne farmazony niczym jego idol Wojtyła w swych encyklikach.
Toż właśnie dorwał się i wkrótce zostanie wicepremierem. A wam tow.Kozłowski FSB obetnie pensje za brak orientacji politycznej
Дурак ты!
Myslisz, ze ten pajac to tak przypadkowo fuche wice zlapal.
To bylo w naszym planie.
Nigdy nie wątpiłem, że każdy komuch jest agentem ojczyzny międzynarodowego proletariatu - sowieckiej Rosji. :lol:
Podwyzke znow dostane i se kupie antene o wiekszej srednicy.
I wtedy nie tylko Platinum......
Nie nie zrobi. Będzie mógł sobie trochę pokraść i tyle. :lol:
Nie nie zrobi.
Mniej wiecej o to i chodzi.
oddajcie komuchy coście nagrabili Kościołowi w ostatnich latach.
W ostatnich?
Znaczy kiepsko pilnowaliscie.
Polska ciapciakowatość. Nasi przodkowie powinni byli w II RP spalić żydokomunę na stosach to byśmy nie mieli takich problemów za czasów PRL i w III RP.
Chociaz nie ma na swiecie tylu zlodzieji, ze ukrasc wszystko coscie nachapali przez wieki.
"Subtelna" różnica między cywilizowanymi ludźmi, a azjatyckimi dzikusami polega na tym, że my "chapiemy" w drodze wymiany dobrowolnej i darowizny. A wy grabicie i mordujecie.
My to wszystkiego jakies tam pare lat.
Macie towarzysze talent. Nikomu jeszcze w historii Ziemi nie udało się wymordować i ograbić dziesiątki milionów ludzi. No, ale po zrealizowaniu mojego genialnego programu "1000+1000" nie będziecie mogli powtórzyć swoich wyczynów. Dobre komuchy - to martwe komuchy. :lol: :lol: :lol:
"Subtelna" różnica między cywilizowanymi ludźmi, a azjatyckimi dzikusami polega na tym, że my "chapiemy" w drodze wymiany dobrowolnej i darowizny.
Znamy ta wasza "dobrowolna wymiane". My wam nieruchomosci i ziemie, wy nam trzy zdrowaski.
Darowizna taka:
- Ile jestesmy winni za posluge?
- Co laska, ale wszyscy daja 100.
Co AV, komunia i chrzest nie jest obowiazkowa? A wyraziles zgode na to zeby cie ochrzczono kiedy miales 3 miesiace co? A wyraziles zgode na to zeby miec komunie?
Wyraziłem zgodę przez moich pełnomocników (rodziców). Wasi pewnie też wyrazili zgodę na obcięcie wam wiadomo czego. :lol: :lol: :lol:
Musicie splacac miliony dolarow odszkodowan za klechow tutaj w USA ktorzy kurwia sie z nieletnimi chlopakami.
Gdyby środowisko prawnicze w USA nie było tak zażydzone, to by nikt przy zdrowych zmysłach nie traktował poważnie zeznań cwaniaków ponoć molestowanych przed 40 lat, którzy sobie przypomnieli to molestowanie na kabalistycznych seansach u jewrejskiej psychoanalityczki. :lol: :lol: :lol:
A, że Kościół wspólnie ponosi ciężar ataku dzikusów azjatyckich to mnie nie dziwi. Musimy się przed wami bronić. Z tym, że akurat kłamiecie tow.Ogien bo odszkodowania płacą diecezje, a nie cały Kościół.
Job twoju mat' - rosyjski jest bardziej soczysty dla was katoli.
Dlaczego po rosyjsku? Przecież komuna rosyjska to - tak jak i w Polsce - głównie jewreje. :lol: :lol: :lol:
Nie nie zrobi.
Mniej wiecej o to i chodzi.
Ale tow.Lepper nie dla was będzie kraść tylko dla siebie. :lol:
Znamy ta wasza "dobrowolna wymiane". My wam nieruchomosci i ziemie, wy nam trzy zdrowaski.
No, i to jest dobrowolna wymiana. Natomiast praktykowane przez was mordy i grabieże to nie jest dobrowolna wymiana.
Darowizna taka:
- Ile jestesmy winni za posluge?
- Co laska, ale wszyscy daja 100.
A kto was zmusza do korzystania z posług? Czy ja wam tow.Kozłowski bronię obrzezywania się za 50? Obcinajcie sobie co chcecie. :lol: :lol: :lol:
Ale tow.Lepper nie dla was będzie kraść tylko dla siebie.
Nie udawaj zabitego niedzwiedzia.
Tu nie zlodziejstwo chodzi a o jego zdolnosci do kreciej roboty, o ktorych on nawet nie podejrzewa, a nam to na reke.
No po prostu rozjebie burak ta swoja "dzialalnoscia" ten caly cyrk, co go rzadem i parlamentem nazywacie.
Tu nie zlodziejstwo chodzi a o jego zdolnosci do kreciej roboty, o ktorych on nawet nie podejrzewa, a nam to na reke.
Napiszcie to jeszcze raz, tym razem po polsku. :lol:
No po prostu rozjebie burak ta swoja "dzialalnoscia" ten caly cyrk, co go rzadem i parlamentem nazywacie.
Nic nie "rozjebie", a szczególnie rządu i parlamentu. Jedno co zdoła zrobić to nakraść trochę i nacieszyć się zaszczytami. :lol: :lol: :lol:
"Subtelna" różnica między cywilizowanymi ludźmi, a azjatyckimi dzikusami polega na tym, że my "chapiemy" w drodze wymiany dobrowolnej i darowizny. A wy grabicie i mordujecie.
zapisałeś się do kabaretu :?: :P ten tekst powinieneś wstawić w topicku "Dowcipy" :P Inkwizycja, conquista, wyprawy krzyzowe - szczególny rodzaj dobrowolności :P:P
Nikomu jeszcze w historii Ziemi nie udało się wymordować i ograbić dziesiątki milionów ludzi.
Katolikom to wychodziło najlepiej :P:P:P
zapisałeś się do kabaretu :?: :P ten tekst powinieneś wstawić w topicku "Dowcipy" :P Inkwizycja, conquista, wyprawy krzyzowe - szczególny rodzaj dobrowolności :P:P
Inkwizycja i wyprawy krzyżowe były pięknymi kartami w historii cywilizacji chrześcijańskiej, a konkwistę nie Kościół organizował. Z tym, że nie bardzo rozumiem jak wy tow.Szkakal łączycie te kwestie w swoim prostym, bolszewickim łbie z majątkiem Kościoła. :lol:
Nikomu jeszcze w historii Ziemi nie udało się wymordować i ograbić dziesiątki milionów ludzi.
Katolikom to wychodziło najlepiej :P:P:P
Znaczy się to nie banda jewreji zbudowała łagrowy ustrój powszechnej szczęśliwości tylko katolicy? Chwalicie się najnowszymi odkryciami Instytutu Sizmu-Ninizmu przy KC SLD? :lol: :lol: :lol:
Napiszcie to jeszcze raz, tym razem po polsku. :lol:
No1 Jezeli nie zrozumiales takiego prostego tekstu, moge ci tylko poradzic jedno. To co zawsze podkreslal nasz wodz, ktorego idee sa wiecznie zywe.
Cytuje, a ty zapamietaj:
"Trzeba sie uczyc, uczyc i jeszcze raz uczyc".
Inkwizycja i wyprawy krzyżowe były pięknymi kartami w historii cywilizacji chrześcijańskiej,
wymyśl coś nowego bo to już jest oklepany tekst dobitnie wskazujący na twoje głębokie upośledzenie umysłowe :twisted:
a konkwistę nie Kościół organizował.
a Indian to nawracano na wiarę w Misia Coralgola :?: :P jednocześnie grabiąc i niszcząc ich skarby i kulturę...
Znaczy się to nie banda jewreji zbudowała łagrowy ustrój powszechnej szczęśliwości tylko katolicy? Chwalicie się najnowszymi odkryciami Instytutu Sizmu-Ninizmu przy KC SLD?
szybko zapomina się o ponad tysiącletniej historii prześladowań i mordów z imieniem stwórcy na ustach. proponuję przerzucić się na margarynę masło ma zły wpływ na pamięć. :twisted:
Inkwizycja i wyprawy krzyżowe były pięknymi kartami w historii cywilizacji chrześcijańskiej,
wymyśl coś nowego bo to już jest oklepany tekst
Nic nie będę wymyślać. Prawda jest tylko jedna, a kłamstw wiele.
a konkwistę nie Kościół organizował.
a Indian to nawracano na wiarę w Misia Coralgola :?: :P jednocześnie grabiąc i niszcząc ich skarby i kulturę...
Znaczy się majątek Kościoła brał się z nawracania czy konkwisty? Wyjaśnijcie mi tow.Szakal ten mętlik w waszym prostym, bolszewickim lbie. :lol: :lol: :lol:
Znaczy się to nie banda jewreji zbudowała łagrowy ustrój powszechnej szczęśliwości tylko katolicy? Chwalicie się najnowszymi odkryciami Instytutu Sizmu-Ninizmu przy KC SLD?
szybko zapomina się o ponad tysiącletniej historii prześladowań i mordów z imieniem stwórcy na ustach. proponuję przerzucić się na margarynę masło ma zły wpływ na pamięć. :twisted:
"Tysiącletnie historie prześladowań i mordów" to tylko w broszurkach jewrejskich i "Notatniku lektora KC" funkcjonują. Ja dostrzegam w tej dziedzinie poważne niedociągnięcia. Gdyby we właściwym momencie spalono na stosie paru żydokomuchów to by ocaliło się w ten sposób zycie dziesiątków milionów niewinnych ludzi. Takie są smutne skutki utraty doczesnej władzy Kościoła.
No, ale przywrócimy dawne, starożytne zwyczaje. Najpierw 1000 komuchów do piachu. Potem odpalimy tarcze antyrakietową na łeb tow.Kozłowskiego. A później przywrócimy stosowne uprawnienia Kongregacji Doktryny Wiary i odbijemy Ziemię Świętą z rąk azjatyckich dzikusów. :lol: :lol: :lol:
Iulius Caesar
29-04-2006, 19:05
No, ale przywrócimy dawne, starożytne zwyczaje.
Czyżbyście Icek poszli wreszcie po rozum do głowy i dostrzegli konieczność mojego genialnego planu dechrystianizacji Europy oraz restauracji Imperium Romanum :?: :lol: :lol: :lol:
No, ale przywrócimy dawne, starożytne zwyczaje. Najpierw 1000 komuchów do piachu. Potem odpalimy tarcze antyrakietową na łeb tow.Kozłowskiego. A później przywrócimy stosowne uprawnienia Kongregacji Doktryny Wiary i odbijemy Ziemię Świętą z rąk azjatyckich dzikusów. :lol: :lol: :lol:
Wez chusteczke.
Od samego gadania juz sie spociles.
A co bedzie jak sie juz wezmiesz do roboty.
Zadyszka?
.....
oj głupiś ty głupi ale to chyba dziedziczne :P:P
No, ale przywrócimy dawne, starożytne zwyczaje.
Czyżbyście Icek poszli wreszcie po rozum do głowy i dostrzegli konieczność mojego genialnego planu dechrystianizacji Europy oraz restauracji Imperium Romanum :?: :lol: :lol: :lol:
Rzym Mosiek, nadal istnieje. Nie trzeba go restaurować.
Iulius Caesar
29-04-2006, 21:30
Icuś, nawet jeżeli przyjmie się Twój punkt widzenia, to i tak pozostaje jeszcze dechrystianizacja Rzymu i powrót do jego imperialnej polityki :lol: .
Icuś, nawet jeżeli przyjmie się Twój punkt widzenia, to i tak pozostaje jeszcze dechrystianizacja Rzymu i powrót do jego imperialnej polityki
pamiętajcie że próbujecie dyskusji z mało rozgarniętym osobnikiem. najlepiej pisać wielkimi, drukowanymi literami może coś zakuma :?: :P
Iulius Caesar
29-04-2006, 22:31
To nie jest dyskusja :wink: . Wydaję tylko w Jego kierunku komunikaty, tak jak np. do psa "aport" :lol: :lol: :lol: .
Scandalieros
29-04-2006, 23:06
Niestety, jak na razie av prowadzi 1:0
Koscol katolicki w Poslce ma sie dobrze i wszystkie znaki na ziemi (bo na niebie nie widac) wskazuja na to ze jeszcze dlugo bedzie mu sie powodzilo.
:?
Icuś, nawet jeżeli przyjmie się Twój punkt widzenia, to i tak pozostaje jeszcze dechrystianizacja Rzymu i powrót do jego imperialnej polityki :lol: .
Popieram powrót do imperialnej polityki Rzymu. Póki Kościół dysponował doczesną władzą póty cywilizacja chrześcijańska kwitła i rozszerzała swoje panowanie na dzikusów. Przed wszystkim powinno się przywrócić uprawnienia sądownicze dla Kongregacji Doktryny Wiary. 1000 żydokomuchów na stos, a drugie tyle publicznie wybatożyć. :lol: :lol: :lol:
RedBuntownik
30-04-2006, 02:24
Przed wszystkim powinno się przywrócić uprawnienia sądownicze dla Kongregacji Doktryny Wiary.
Gowno mi moze zrobic ta twoja kongregacja
moge sie na nia wysrac nawet
Iulius Caesar
30-04-2006, 03:19
Popieram powrót do imperialnej polityki Rzymu
Trochę kuriozalna postawa, jak na reprezentanta nizin społecznych, które to nie tylko zahamowały rozwój Imperium, ale i doprowadziły do Jego upadku :? .
póty cywilizacja chrześcijańska kwitła i rozszerzała swoje panowanie na dzikusów
Dla Rzymianina, to Wy wciąż jesteście i pozostaniecie dzikusami. Tymniemniej, jak okażecie skruchę i pokorę, Cezar może Wam wydzielić rezerwat na Antarktydzie, nie czyniąc jednocześnie przeszkód w rozszerzaniu Waszego panowania nad hordami dzikich pingwinów :lol: :lol: :lol: .
1000 żydokomuchów na stos, a drugie tyle publicznie wybatożyć. Laughing Laughing Laughing
Cezar nie ma zamiaru być mediatorem w Waszych sporach z bolszewikami. Najlepiej będzie, jeżeli opuściwszy Rzym, sami udacie się na wyprawę krzyżowo-monstrancyjną do Phenianu lub Hawany :lol: :lol: :lol: . A jak nie opuścicie dobrowolnie, to Cezar Was wygoni :lol: .
Przed wszystkim powinno się przywrócić uprawnienia sądownicze dla Kongregacji Doktryny Wiary.
Gowno mi moze zrobic ta twoja kongregacja
Cośtam może zrobić. Przykładowo blok sowiecki rozpadł się również dzięki staraniom Kościoła, co historycy zgodnie przyznają. Gdyby nie Kościół być może bylibyście dziś tow.Buntownik szefem jakiegoś kołchozu albo dowódcą szwadronu ZOMO. :lol: :lol: :lol:
moge sie na nia wysrac nawet
Wątpię. Nikt nie wpuszcza azjatyckich dzikusów na teren Watykanu. :lol: :lol: :lol:
jak nie opuścicie dobrowolnie, to Cezar Was wygoni .
Mosiek, nim zaczniesz stawiać warunki pokonaj w starciu choćby Gwardię Szwajcarską. :lol: :lol: :lol:
:D Lepiej być dowódcą kompani ZOMO niż członkiem ops dei :D
:D Lepiej być dowódcą kompani ZOMO niż członkiem ops dei :D
Pisze się Opus Dei. Nie przyjmują tam bolszewickich analfabetów. :lol: :lol: :lol:
Cośtam może zrobić. Przykładowo blok sowiecki rozpadł się również dzięki staraniom Kościoła, co historycy zgodnie przyznają.
Gowno prawda.
Pokaz mi tych historykow.
W habitach pewnie laza.
Mosiek, nim zaczniesz stawiać warunki pokonaj w starciu choćby Gwardię Szwajcarską.
A ilu tych gwardejcow na peczek wchodzi?
]Cośtam może zrobić. Przykładowo blok sowiecki rozpadł się również dzięki staraniom Kościoła, co historycy zgodnie przyznają.
[/quote] Jakiego
:?: :?: :?: :?: :?: :?:
sindbad, a o niejakim Gorbaczowie słyszałeś? jakich Ty historyków czytasz...
jak nie opuścicie dobrowolnie, to Cezar Was wygoni .
Mosiek, nim zaczniesz stawiać warunki pokonaj w starciu choćby Gwardię Szwajcarską.
Wy o boski Cezarze macie korzenie w Judei :?: cholera nie wiedziałem :P:P:P
Scandalieros
30-04-2006, 18:44
Przykładowo blok sowiecki rozpadł się również dzięki staraniom Kościoła,
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Gdyby nie Kościół być może bylibyście dziś tow.Buntownik szefem jakiegoś kołchozu albo dowódcą szwadronu ZOMO.
I to jest kolejny powod aby rozprawic sie z kk raz na zawsze!
Cośtam może zrobić. Przykładowo blok sowiecki rozpadł się również dzięki staraniom Kościoła, co historycy zgodnie przyznają.
Gowno prawda.
Nie dziwi mnie, że komuchy kwestionują nawet oczywiste fakty. W sprawie Katynia kłamaliście przez kilkadziesiąt lat. Nie tylko zresztą w tej sprawie - wystarczy poczytać księgi zapisów cenzorskich. Póki się komucha za gardło nie ściśnie - póty prawdy nie powie.
A ilu tych gwardejcow na peczek wchodzi?
Na Mośka Cezara i jego armię aż nadto wystarczy jeden pęczek. :lol: :lol: :lol:
Gdyby nie Kościół być może bylibyście dziś tow.Buntownik szefem jakiegoś kołchozu albo dowódcą szwadronu ZOMO.
I to jest kolejny powod aby rozprawic sie z kk raz na zawsze!
To jest tow.Scandalieros nie kolejny powód ale główny powód waszej nienawiści do Kościoła. :lol: :lol: :lol:
Iulius Caesar
30-04-2006, 23:57
Na Mośka Cezara i jego armię aż nadto wystarczy jeden pęczek. Laughing Laughing Laughing
Nie lęka się wyprawy tej dusza wyniosła
Zastanie u papieża na straży Gwardiany
Choć sam w Szwajcarów tłumie staje niezmieszany
Jeszcze śmiało wyzywa wszystkich i zwycięża
Tak przychylna wspierała Pallas tego męża :lol: :lol: :lol:
Scandalieros
01-05-2006, 07:34
Na Mośka Cezara i jego armię aż nadto wystarczy jeden pęczek.
Ale podczas wypraw krzyzowych to zescie niezle baty dostali :lol: :lol: :lol:
I jak ty teraz chcesz do azji wrocic?
sindbad, a o niejakim Gorbaczowie słyszałeś? jakich Ty historyków czytasz... Pytanie dotyczyło jakiego kościoła :?:
Na Mośka Cezara i jego armię aż nadto wystarczy jeden pęczek.
Ale podczas wypraw krzyzowych to zescie niezle baty dostali :lol: :lol: :lol:
Owszem, doszło do poważnych strat ale na wiele lat odwrócona została groźba ekspansji dzikusów na tereny cywilizacji chrześcijańskiej. Zwróćcie uwagę tow.Scandalieros, że teraz nie tylko wy, jewreje siedzicie nam na głowach ale także masa dziczy islamskiej utrzymywana jest przez podatników Europy zachodniej. Biali ludzie płacą azjatyckim Semitom haracz pod groźbą rozruchów na ulicach Francji, które bez najmniejszego trudu rozbiłby najmarniejszy pododdział Krucjaty.
Cywilizacja chrześcijańska załamuje się do tego stopnia, że nawet niektórych jewrejów niepokoi groźba utraty żywiciela. :lol:
I jak ty teraz chcesz do azji wrocic?
Po odpaleniu w kierunku tow.Kozłowskiego tarczy antyrakietowej powrót będzie możliwy tylko na dobrych wozach terenowych. :lol: :lol: :lol:
ale także masa dziczy islamskiej
:idea: Ta dzicz islamska ma starszą historie niż katolicka :idea:
Cywilizacja chrześcijańska załamuje się...No wreszcie cos madrego ci sie wypslo.
Po odpaleniu w kierunku tow.Kozłowskiego tarczy antyrakietowej powrót będzie możliwy tylko na dobrych wozach terenowych.
Tylko namiary dobre zrob, zeby po drodze do mnie niechcaco nie rozjebac rodzinnego miasta naszego Wodza-Uljanowska (d.Symbirsk).
A tam znajduje sie fabryka NAJLEPSZYCH wozow terenowych na swiecie.
P.S. Mowia, ze UAZ-ik to taki samochod terenowy, ktory ugrzeznie tam, gdzie zaden inny Jeep nawet nie potrafi dojechac.
Cywilizacja chrześcijańska załamuje się...No wreszcie cos madrego ci sie wypslo.
W odróżnieniu od komuchów nie muszę kłamać. XX wiek był okresem defensywy i załamania pod wpływem zaciekłej presji azjatyckich dzikusów. Na szczęście wychodzimy z tego koszmaru. Już wkrótce 1000 najbardziej agresywnych komuchów znajdzie się w piachu, a drugie tyle publicznie wybatożymy. Reszta pospiesznie uda się do Azji. Izrael czeka. :lol:
Po odpaleniu w kierunku tow.Kozłowskiego tarczy antyrakietowej powrót będzie możliwy tylko na dobrych wozach terenowych.
Tylko namiary dobre zrob
Po co namiary? To będzie dywanowy ostrzał w celu oczyszczenia terenu. Oszczędzimy tylko budynki na Kremlu na koszary dla polskiej załogi. :lol:
A tam znajduje sie fabryka NAJLEPSZYCH wozow terenowych na swiecie. P.S. Mowia, ze UAZ-ik to taki samochod terenowy, ktory ugrzeznie tam, gdzie zaden inny Jeep nawet potrafi dojechac.
Podajcie tow.Kozłowski e-maila do centrali FSB. Wyśle im wasze banialuki z zaleceniem pilnej podwyżki. :lol: :lol: :lol:
XX wiek był okresem defensywy i załamania ... Na szczęście wychodzimy z tego koszmaru.
wiek XXI ugruntuje tylko te tendencje. dobrze się okopcie bo koszmar był tylko wstępem :P:P
XX wiek był okresem defensywy i załamania ... Na szczęście wychodzimy z tego koszmaru.
wiek XXI ugruntuje tylko te tendencje. dobrze się okopcie bo koszmar był tylko wstępem :P:P
Dla AV okopac sie to jak splunac.
On przeciez nie wylazi z tej swojej piaskownicy.
Od rana do nocy kopie i kopie......
Scandalieros
02-05-2006, 01:33
Owszem, doszło do poważnych strat ale na wiele lat odwrócona została groźba ekspansji dzikusów na tereny cywilizacji chrześcijańskiej.
Arabowie nigdy nie mieli zapedow kolonizacyjnych w Europie. To Europejczycy pierwsi zaczeli organizowac wyprawy krzyzowe. Islam bronil sie przed najezdzca.
Po odpaleniu w kierunku tow.Kozłowskiego tarczy antyrakietowej
Juz ci mowilem: Odpalic to sobie mozesz pudelko zapalek :lol: :lol: :lol:
XX wiek był okresem defensywy i załamania pod wpływem zaciekłej presji azjatyckich dzikusów.
Hm... :| Filipiny tez sa panstwem chrzescijanskim (w Azji) i jakos jeszcze nikogo nie zaatakowaly... :|
Izrael czeka.
Szczegolnie na ciebie. Centrum Szymona Wizhentala wyznaczylo nagrode za twoja glowe :lol: :lol: :lol:
RedBuntownik
02-05-2006, 02:43
ta tarcza antyrakietowa -nieuku- ma sluzyc do obrony
Izrael czeka.
to nie gadaj tylko pakuj walizki, juz gadalem ze sztabem najlepszego swiatowego wywiadu, a wiec afal biuro podrozy Mosad juz czeka :lol: :lol: :lol:
XX wiek był okresem defensywy i załamania pod wpływem zaciekłej presji azjatyckich dzikusów.
XXI wiek to koniec istnienia watykanskiej dziczy :lol: :lol: :lol:
Owszem, doszło do poważnych strat ale na wiele lat odwrócona została groźba ekspansji dzikusów na tereny cywilizacji chrześcijańskiej.
chcialbym tylko zauwazyc, iz wasze krucjaty mialy za zadanie odbicie Palestyny nie jakies tam *odpieranie grozb*
Scandalieros
02-05-2006, 02:50
DEL
RedBuntownik
02-05-2006, 03:01
Nom jakis blad jest, to nasz dyzurny inkwizytor afał napisal
Scandalieros
02-05-2006, 03:03
No to zmieniaj preciutko! :evil:
RedBuntownik
02-05-2006, 03:04
juz zmienilem :D nie denerwuj sie :lol: :lol: :lol:
Scandalieros
02-05-2006, 03:09
Ok :D
ta tarcza antyrakietowa -nieuku- ma sluzyc do obrony
Jasne, że do obrony. Pisałem wielokrotnie: najpierw sprowokujemy dzicz azjatycką do konfliktu, a potem - jak przystąpimy do obrony - kamień na kamieniu nie zostanie poza przyszłymi koszarami polskiej załogi na Kremlu. :lol: :lol: :lol:
XXI wiek to koniec istnienia watykanskiej dziczy
Nie takich dzikusów jak wy Kościół przetrzymał. :lol:
chcialbym tylko zauwazyc, iz wasze krucjaty mialy za zadanie odbicie Palestyny nie jakies tam *odpieranie grozb*
Naturalne jest, że stawiano sobie szersze cele, a osiągnięto to co było możliwe: ograniczono groźbę ekspansji azjatyckich dzikusów na tereny cywilizacji chrześcijańskiej.
krisbaum
02-05-2006, 14:00
afałku dywanowe to były naloty a nie ostrzały, z takim przygotowaniem i stanem twej wiedzy na tematy wojskowości ruskie mogą spać spokojnie...
sama fuzyjka i szabelka po dziadziusiu to za mało :lol: :lol: :lol:
afałku dywanowe to były naloty a nie ostrzały, z takim przygotowaniem i stanem twej wiedzy na tematy wojskowości ruskie mogą spać spokojnie...
:D Zapomniałeś o moherowej armii :D :D
afałku dywanowe to były naloty a nie ostrzały
Pojęcie "dywanowy ostrzał" jest poprawnie zbudowane, zrozumiałe i wcale nie przeze mnie pierwszy raz użyte.
Spluwą i szablą po przodkach też można wiele zdziałać, o czym świadczą m.in. wyszczerbienia na szabli od twardych, bolszewickich łbów. :lol: :lol: :lol:
Iulius Caesar
02-05-2006, 14:59
Pojęcie "dywanowy ostrzał" jest poprawnie zbudowane, zrozumiałe i wcale nie przeze mnie pierwszy raz użyte.
Tu akurat Icek ma rację.
krisbaum
02-05-2006, 15:03
no nie wiem jak dla mnie dywanowe to były zawsze naloty jak np. na Drezno, to o czym mówicie znałem zawsze pod pojęciem "nawały artyleryjskiej", no cóz pewnie to to samo pojęcie i mogę przyznać się do błędu, nie jestem alfą i omegą jak gustaw :D
A tam! W Polsce to nawet dywanu nie potrafią zrobić, a co dopiero jakiś ostrzał (chyba, że na inscenizacji bitwy pod Grunwaldem z łuku) a nalot był związany z łabędziami w Toruniu.
Przestańcie odpisywać i cytować avała. To nie jest człowiek tylko pewnie jakiś program, który działa na zasadzie spamu. Periodycznie się powtarza.
Scandalieros
04-05-2006, 02:11
szablą po przodkach też można wiele zdziałać, o czym świadczą m.in. wyszczerbienia na szabli od twardych, bolszewickich łbów.
Zapewne... (http://www.mleczko.pl/andrzej_mleczko.jsp?menu=2&actual=3&pagenr=1) :lol:
szablą po przodkach też można wiele zdziałać, o czym świadczą m.in. wyszczerbienia na szabli od twardych, bolszewickich łbów.
a to nie jest czasem ta, którą dziś Wajda oddał do jakiegoś muzeuma :?: av sprawdź może ci zginęła ze ściany i została ci stara pukawka jeno :)
Nie! Szablę zabrał mu Olbrychski, który siekał swoje portrety na jakiejś wystawie!
Nie! Szablę zabrał mu Olbrychski, który siekał swoje portrety na jakiejś wystawie!
a to ona się wyszczerbiła na tych drewnianych ramach :P a av całkiem inkszom historyje opowiadał :P
A jaką on dobranockę opowiadał? I to pewnie dzieciom. Pedofil jeden!
Scandalieros
06-05-2006, 02:15
av całkiem inkszom historyje opowiadał
Ze wyszczerbil na lbach. Zastanwiam sie z czego te lby byly... :| :?:
av całkiem inkszom historyje opowiadał
Ze wyszczerbil na lbach. Zastanwiam sie z czego te lby byly... :| :?:
Rzezby to byly.
Te co wokol PKiN stoja.
Przeciez to dla niego komuchy.
Nie widziałem na nich jakiegoś poważnego uszczerbku. Tylko jakiś wandal zeskrobał imię Stalina z tabliczki, którą trzymała jedna z rzeżb.
Nie widziałem na nich jakiegoś poważnego uszczerbku. Tylko jakiś wandal zeskrobał imię Stalina z tabliczki, którą trzymała jedna z rzeżb.
no bo one uszczerbku nie odniosły tylko szabelka avałka :P
:D Lance do boju szable w dłoń klerykała goń goń goń :D
A przy moim wydziale jest jakiś wojskowy budynek odnośnie sił lotniczych bez rekwizytów. W pobliżu łaziło sporo wojskowych, nawet z UZIkami. A tu patrzę jakiś sołdat, pewnie oficer, łazi z szablą.
Czy to może mieć jakiś związek z avałem towarzyszu szakal?
A przy moim wydziale jest jakiś wojskowy budynek odnośnie sił lotniczych bez rekwizytów. W pobliżu łaziło sporo wojskowych, nawet z UZIkami. A tu patrzę jakiś sołdat, pewnie oficer, łazi z szablą.
Czy to może mieć jakiś związek z avałem towarzyszu szakal?
pewnie ciebie szukają :P
Na temat tematu.
Duzo tego, ale ciekawe.
http://wiadomosci.wp.pl/prasaWiadomosc.html?wid=83 00917&kat=38214
No niestety! Jest ich za mało, żeby chociaż utworzyć szergi Volkssturmu!
Dzisiaj, tj. 18 maja w miejscowości Trzygłów koło Gryfic w Zachodniopomorskim nadano szkołe imię JP2. Ale był zlot! Tylko bardzo niewielu dzieciom dane było zobaczyć "uroczystość" na własne oczy, bo rzekomo nie było dla nich miejsca w natłoku różnych bonzów, w tym sukienkowych przede wszystkim...
Dodam jeszcze, że w miejscowości tej pobywał onegdaj sam Bismarck i na miejscowym cmentarzu była pochowana jego kochanka. W tej chwili jest pięknie urządzone lapidarium poświęcone rodzinie von Thadden. Taka była niemiecka nazwa tej miejscowości; Thadden.
To nazwisko znane w Niemczech. Adolf von Thadden, który tam się urodził, był założycielem neofaszystowskiej partii w dawnym RFN. Ta partia zresztą do dziś istnieje - NPD - Nationale Pertei Deutschland. W tym lapidarium jest również tablica jemu (Adolfowi von Thadden) poświęcona.
To nazwisko znane w Niemczech. Adolf von Thadden, który tam się urodził, był założycielem neofaszystowskiej partii w dawnym RFN. Ta partia zresztą do dziś istnieje - NPD - Nationale Pertei Deutschland. W tym lapidarium jest również tablica jemu (Adolfowi von Thadden) poświęcona.
no to teraz chłopie pielgrzymować tam będą wszechpolacy. będą mieli takie wash an go. dwa miejsca kultu w jednym... :lol:
no to teraz chłopie pielgrzymować tam będą wszechpolacy. będą mieli takie wash an go. dwa miejsca kultu w jednym... :lol:
No nie! Bez przesady! Wszechpolacy raczej nie lubią żadnej innej nacji oprócz swojej... Za Niemcami to chyba nie przepadają prawie tak, jak za Żydami i Rosjanami.
Oni kochają zadymy skierowane przeciw innym niż oni sami. Przecież to karykaturalni nacjonaliści.
av ostatnio szukał przykładów dewiacji w jego kochanym Kościole. ano i oto one
Założyciel znanego zgromadzenia Legioniści Chrystusa ojciec Marcial Maciel Degollado otrzymał od Watykanu zaaprobowaną osobiście przez Benedykta XVI karę za nadużycia seksualne wobec seminarzystów
http://wiadomosci.onet.pl/1325549,12,item.html
tylko ta kara coś mało adekwatna do czynu. powinni mu tę fujarę obciąć i kazać ją ssać do końca żywota :):)
av ostatnio szukał przykładów dewiacji w jego kochanym Kościole. ano i oto one
Założyciel znanego zgromadzenia Legioniści Chrystusa ojciec Marcial Maciel Degollado otrzymał od Watykanu zaaprobowaną osobiście przez Benedykta XVI karę za nadużycia seksualne wobec seminarzystów
http://wiadomosci.onet.pl/1325549,12,item.html
tylko ta kara coś mało adekwatna do czynu. powinni mu tę fujarę obciąć i kazać ją ssać do końca żywota :):)
Moim zdaniem wszyscy kandydaci na ksiundzów powinni być zaraz na początku pozbawiani jaj, żeby w przyszłości nie mieć chuci i nie deprawować małolatów; tudzież nie płodzić dzieci, na które nie łożą!
a siostry zakonne ?
pizdy ?
Moim zdaniem wszyscy kandydaci na ksiundzów powinni być zaraz na początku pozbawiani jaj, żeby w przyszłości nie mieć chuci i nie deprawować małolatów; tudzież nie płodzić dzieci, na które nie łożą!
Ale jako jeszcze dzieci bo potem choć niepłodni to mogą zaspakajać tych z jajami.
A przy okazji jak by cienko śpiewali... :D
a kiedy ? potcas zaszpakajania ?
a siostry zakonne ?
pizdy ?
Nie! Im powinno się zaszywać pochwę! Żeby nawet świeczki nie mogły im służyć do zaspokajania się!
:arrow: myslis , ze wienksosc siostróff zakonnych mo orgazm pochwowy ?
:arrow: cyzby to wplynelo na jich decyzjem zamkniencia siem f klastoze ?
:arrow: znacy , co w Polszce nima juz chuja co by je zaszpokoil ?
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.