View Full Version : Wesołych Świąt, pedałki!
don balon
15-04-2006, 20:13
Najlepsze życzonka z daleka od waszego ulubieńca!
Żebyście nie byli ciągle narzekajacymi ciotami i niedorobami pokroju Josifa! Tego wam życze najbardziej, bo większe poniżenie, zaprawde, czlowieka spotkac nie moze!
Pozdrowienia!
RedBuntownik
16-04-2006, 02:42
Tobie mimoo wszystko tez zycze wesolych swiat
cioto
don balon
16-04-2006, 08:31
cioto
Dzieki za komplemet.
Słyszałem, ze wsrod operatorów taczek na hydrobudowie slowo ciota znaczy tyle, co książę!
No i co balonku,popełniłeś grzech, bo
pracowałeś na komputerze w święto wysyłając życzenia. :D A powinieneś być w tym czasie w kościele,ale to też grzech. Bo żeby być to trzeba iść lub jechać,czyli wykonać jakąś pracę:D.
Kurde, same paradoksy w tym KK.
No i co balonku,popełniłeś grzech, bo
pracowałeś na komputerze w święto wysyłając życzenia. :D A powinieneś być w tym czasie w kościele,ale to też grzech. Bo żeby być to trzeba iść lub jechać,czyli wykonać jakąś pracę:D.
Kurde, same paradoksy w tym KK.
Dobrze że wiesz że te święta są jajowe bo mógłby ktoś pomyśleć że ty tak na *poważnie *. A przecież ogólnie wiadomo że nie jest możliwe być aż takim głupkiem . :P :P :P
A wiesz że przez moment myślałem że ty rzeczywiście możesz być takim ................. . :P .........ale przecież to nie możliwe być ........ . :P
powodzenia.
Scandalieros
16-04-2006, 19:22
A przecież ogólnie wiadomo że nie jest możliwe być aż takim głupkiem .
...zeby wierzyc w zmartwychwstanie...
krisbaum
16-04-2006, 23:43
Dobrze że wiesz że te święta są jajowe bo mógłby ktoś pomyśleć że ty tak na *poważnie *. A przecież ogólnie wiadomo że nie jest możliwe być aż takim głupkiem .
A wiesz że przez moment myślałem że ty rzeczywiście możesz być takim ................. . .........ale przecież to nie możliwe być ........ .
powodzenia.
Ha! Cymbał modli się do hipisa, który rzekomo chodził po wodzie, paroma rybami i bochenkami chleba nakarmił kilka tysięcy ludzi, zamienił wodę w wino. :D To tak jak byś modlił się do Dawida Copperfield'a :D Swoją drogą jego sztuczki lepsze :D
ksiądz proboszcz znalazł sobie nowego ministranta i balonowi się nudzi...
krisbaum
17-04-2006, 02:14
johnny achtung! zbliżasz się do 666 posta na forum! uważej na diobła!
dobry sposób na uczczenie Świąt Wielkanocnych :)
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.