View Full Version : gdzie mieszka szatan?
to zdawałoby się proste pytanie a odpowiedź można znaleść w... google :P
wystarczy tylko w wyszukiwarkę wpisać siedziba szatana efekt nader interesujący
:twisted: :twisted: :twisted:
Radio Maryja- Katolicki glos w twoim domu :twisted: ale google to smiszna wyszukiwarka
książe Michał
07-04-2006, 23:42
Szatan mieszka w Watykanie a w Polsce są jego placówki. Szatan przyjedzie w maju na inspekcję.
Radio Maryja - Katolicki Głos w Twoim DomuRozgłośnia narodowo-katolicka o zasięgu ogólnopolskim i światowym.
www.radiomaryja.pl/ - 20k - Kopia - Podobne strony
KomentarzeDla mnie wygląda jak samo serce piekła.. taka siedziba szatana. Heh tak mi się skojarzylo... A to tylko Praga.... ;) ...
olo.fotolog.pl/445407,komentarze.html - 7k - Kopia - Podobne strony
Gdzie mieszka Szatan? - Forum Dyskusyjne Gry-OnlineNiezawodne google wskażą, gdzie znajduje się "siedziba szatana" ... Także jeżeli ktokolwiek byłby miły i dawał linki "siedziba szatana" do gry-online to ...
www.gry-online.pl/s043.asp?ID=4923925&N=1 - 49k - Kopia - Podobne strony
Gery.pl - Forum -> Nowe opowiadankoMiesiąc później na łące nieopodal [gdzie miało stać tesco - skądinąd also known as: the established satan capitalizm organisation - siedziba szatana] ...
forum.gery.pl/index.php?showtopic=55025&st=15 - 98k - Kopia - Podobne strony
Kościół Szatana - Wikipedia, wolna encyklopediaJego siedziba znajduje się w San Francisco. Członkiem Kościoła Szatana zostaje się po listownym zarejestrowaniu, którego koszt wynosi 100 dolarów. ...
pl.wikipedia.org/wiki/Ko%C5%9Bci%C3%B3%C5%82_Szata na - 16k - Kopia - Podobne strony
Fidelitas.pl.: Tajne lobby kierowało pracami euroarlamentu... rowniez w >Kosciele Katolickim, nie tylko wsrod urzednikow >Unii Europejskiej i czy przez to Kosciol >Katolicki jest siedziba szatana? Dziwna logika. ...
www.fidelitas.pl/index2.php?id=862 - 36k - Kopia - Podobne strony
grochovitz
07-04-2006, 23:52
przez dłuższy czas na pewno gnieździł się w Wojtyle, teraz trudno określić gdzie myknął :lol:
książe Michał
08-04-2006, 11:35
przez dłuższy czas na pewno gnieździł się w Wojtyle, teraz trudno określić gdzie myknął :lol:Kiedyś demony prosiły Jezusa by mogły wejść w świnie i Jezus im pozwolił a teraz szatan prosił by mógł wejść w szczura i też Jezus pozwolił. Teraz Rat to szatan.
grochovitz
08-04-2006, 17:32
Masz Rację! Wielu papieży było przedstawianych w średniowiecznych rycinach jako szczury. Grafik Jost Amman przedstawił w ten sposób papę Benedykta XIII. Po Wojtyle nastała era jego zaufanego Ratzingera, Szatana przed którym Bóg nas ostrzegł dając mu twarz i nazwisko szczura. Zbawieni będą ci którzy nie dadzą mu wiary. Największy ze szczurów unika na razie podróży, w maju pojawi się w Polsce aby ostatecznie nas oddalić od Królestwa Niebieskiego i wspomóc katolicyzm.
Gdzie mieszka szatan? Na główce szpilki podobno.
A może na niej zmieścić się moim zdaniem 666 diabłów.
Ale dyskusja o tym dopiero przed nami, jak już pis upora się z budowaniem koalicji. :twisted:
RedBuntownik
09-04-2006, 20:06
Szatan mieszka w kazdej butelce katolickiej wodki. Dlatego ksieza sie tak czesto rozbijaja :twisted: Moze tez mieszkac w ksiegowosci kurii, to dlatego tyle tam niejasnosci :twisted: Ale napewno mieszka w kazdym seminarium katolickim dlatego tylu kaplanow karierowiczow i zarobkiewiczow badz zbokow :twisted:
Scandalieros
10-04-2006, 06:21
Wszystko co wymieniles Red to odrazajace czyny jakich dopuszczaja sie funkcjonariusze KK. Szatan sam w sobie nie jest az tak odrazajacy, a w staroperskim Szatan (Satain) oznacza; nie bede sluzyl.
pseca doktryny KK gadajom , co BÖG jezd w niebie , a SATAN w piekle , dawnij wciskali , co niebo to u góry , a pieklo pod glebom , tero siem zdezaktualizowalo (i co ras siem na nowo dezaktualizuje) ,
tys gadajom carne , rózne , co BÖG jezd wsendzie ,
ino s tego wyniko , co w piekle un tys jezd,
tero zachodzi pytanie , jako GOSC BÖG un tam jezd, cy jako PAN co zondzi?
No bo jak SATAN zondzi pieklem , a BÖG niebem , to w piekle BÖG jezd gosciem , bo musi byc , szkoro jezd wsendzie ....
winc jak to ? któs nas tu w chuja robi :shock:
No bo jak SATAN zondzi pieklem , a BÖG niebem , to w piekle BÖG jezd gosciem , bo musi byc , szkoro jezd wsendzie ....
winc jak to ? któs nas tu w chuja robi :shock:
Uuuu. to juz trza spytac ksiendza profesora jakiegościk abo biskupa, łoni po to studiowali teologije ,aby kazdom głupote ludziom wciskac. :)
Gdzie mieszka szatan?
http://www.joemonster.org/mg/albums/autorskie/skoc zek/rogacz.jpg
http://www.6v6gt.com/humor/Church_Window.jpeg
książe Michał
11-04-2006, 01:00
Dlaczego Bóg nie mieszka w kościołach i różnych świątyniach?Bo w kościołach mieszka szatan.
Dz.Ap. 17:24
24. Bóg, który stworzył świat i wszystko, co na nim, Ten, będąc Panem nieba i ziemi, nie mieszka w świątyniach ręką zbudowanych
(BW)
Bóg nie może mieszkać tam gdzie mieszka szatan.
cos podobnego !?
a gadajom co jezd wsendzie !? :shock:
krisbaum
11-04-2006, 07:39
mówią też że potrafi wszystko, to niech stworzy taki kamień, którego nie będzie potrafił unieść :D
http://www.6v6gt.com/humor/Church_Window.jpeg
w którym kościele tak otwarcie się przyznali :?: :P :P:P:P
Scandalieros
12-04-2006, 03:07
w którym kościele tak otwarcie się przyznali
W katolickim...
w którym kościele tak otwarcie się przyznali
W katolickim...
czyżby to znak otwartości na wiernych o innych preferencjach seksualnych :?: :P
Gdzie mieszka szatan?
A tu juz nie....
http://media.wp.pl/wiadomosc.html?kat=9922&wid=8346538
Gdzie mieszka szatan?
A tu juz nie....
http://media.wp.pl/wiadomosc.html?kat=9922&wid=8346538
już nawet z domu chcą go eksmitować. biedaczysko :P
Ciekawe cy dyrektor ZOZ w Łęczycy tys mo jakies konsachty s lokolinymi babami zamawiajoncymi zle duchy, ji cy noworodkom psychodzóncym na sfiot w tym spitalu wionze siem do lózecek tasiemki lodcyniajonce zle uroki. Jok ni mo , to radzem szpróbowoc , idzie nowe.http://images2.fotosik.pl/7/y6i0h8qj8enjp5wz. gif
Nie wiem, czy to pasuje do tematu "Gdzie mieszka szatan"?
Jezeli nie, to sorry...
http://www.smog.pl/wideo/3109/walka_z_ksiedzem/
Odpowiadam , miejsc jest kilka :
- Watykan
-Kraków
- i Warszawa na Miodowej
Przypuszczam, że nie żadne baby mówiły o tym Borucie ino ksiądż dobrodziej nakazał.
A w ogóle to czy normalnym jest wystawianie w normalnym kraju pomnika diabłu?
Jakub Szela
15-08-2006, 20:17
A w ogóle to czy normalnym jest wystawianie w normalnym kraju pomnika diabłu?
Mnie z Łęczycą od razu kojarzy się Boruta, czemu więc miasto nie miałoby postawić jego pomnika dla turystów? Pomnik koziołka Matołka w Pacanowie też według ciebie nie na miejscu? A pomnik smoka w Krakowie, to postacie z legend związanych z tymi miejscami.
no co ty Jakubie, w tym kraju chcesz postawić pomnik Diabłu :?:
a może ty Satanista jesteś co :?: :P:P:P
ciekawe co ze legenda zmusila wladze do posztawienia we w ZESZOWIE pomnik WIELGIEJ PIZDY...
skoro jus tak ma byc lo pomnikach ji legendach :shock:
W bloku w byłej NRD.
http://fakty.interia.pl/fakty_dnia/news/Rodzinie_g rozi_eksmisja_za_gło¶n±_walkę_z_diabłem,782193,294 3
W bloku w byłej NRD.
http://fakty.interia.pl/fakty_dnia/news/Rodzinie_g rozi_eksmisja_za_gło¶n±_walkę_z_diabłem,782193,294 3
Boga w sercu sasiedzi nie maja.
I to gdzie...
W ojczyznie prawie papieza. :P :P :P
.....a może to ten azbest tak wpływa na psychikę.
Jakub Szela
18-08-2006, 18:35
no co ty Jakubie, w tym kraju chcesz postawić pomnik Diabłu Question
a może ty Satanista jesteś co
Dlaczego nie? Przecież istnieje coś takiego i nikomu nie przeszkadza (może tylko tym transwestytom w czarnych kieckach) http://www.diabel.art.pl/o_muzeum.html Gdybym kiedyś odwiedził Łęczycę wolałbym sobie cyknąć fotę pod pomnikiem Boruty, niż pod kolejną statuą JPII (o ile takowa tam stoi).
Satanizm zwisa mi podobnie jak jedynie słuszna i wszystkie inne szamaństwa.
Magnificencja
26-08-2006, 21:10
Bozia po raz kolejny pokazał gdzie mieszka Szatan!
Spaliła się „Święta Trójca” w Petersburgu. Po raz kolejny bóg Jahwe, który uczynił świat i wszystko co na nim udowadnia i wykazuje gawiedzi, że: „... ten będąc Panem nieba i ziemi, nie mieszka w świątyniach ręką zbudowanych, ani nie jest obsługiwany rękami ludzkimi jakby czegoś potrzebował...” (Dzieje 17.24) U nas z uporem biblijnej oślicy proroka Bileama forsuje się na nieszczęście i koszt tego ogłupionego narodu budowę podobnej szopki zwanej „Świątynią Opatrzności” – ale z pewnością nie bożej. Proroctwo kolejnych nieszczęść już się w świecie szerzy.
no... Gaudiego rozjebnol tramwaj ...
tys ze budowe? :shock:
Spaliła się „Święta Trójca” w Petersburgu. .................................................. .......... Proroctwo kolejnych nieszczęść już się w świecie szerzy.
Jak się twój *starszy * dowie że pożar cerkwi uważasz za nieszczęście to będziesz miał przejebane . :P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
książe Michał
28-08-2006, 21:23
Spaliła się „Święta Trójca” w Petersburgu. .................................................. .......... Proroctwo kolejnych nieszczęść już się w świecie szerzy.
Jak się twój *starszy * dowie że pożar cerkwi uważasz za nieszczęście to będziesz miał przejebane . :P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:To dopiero zaledwie szept Boga co należy spalić na ziemi aby Bóg był oczyszczony z tych ludzkich nauk o Nim. Wkrótce zostaną spalone wszystkie zabytki grzechu, czyli kościoły i cerkwie, bo tak mówi Bóg.
A dziesięć państw, które widziałeś, i UNIA, ci znienawidzą religię i spustoszą ją, i ogołocą, i ciało jej jeść będą, i spalą ją w ogniu.
Bóg bowiem natchnął serca ich, by wykonali jego postanowienie i by działali jednomyślnie, i oddali swoją władzę królewską UNI, aż wypełnią się wyroki Boże.
, bo tak mówi Bóg.
A dziesięć państw, ............. aż wypełnią się wyroki Boże.
Michałku ,a masz jakieś nowe proroctwo na okoliczność WYBUDOWANIA mojego nowego garażu ,które właśnie ukończyłem ? :P :P :P
Magnificencja
29-08-2006, 16:06
gdzie mieszka Szatan?
Według najnowszych efektów z poszukiwań wszystko wskazuje, że na jakiś czas usadowił się w Kujawsko-pomorskiem a jego aktualny adres:
radio Maryja
ul. Żwirki i Wigury 80
87-100 Toruń
Telefon: 056 655 23 61
antena: 056 655 23 55, 056 655 23 56
Fax: 056 655 23 62
- a niech wielebna magnificencja, rektor, dyrektor, prezes, naczelny specjalista od niepokalanych poczęć i wiecznych dziewictw oraz innych teologiczno-eklezjalnych dewiacji, ojcem zwany Tadeusz udowodni, że to nieprawda.
książe Michał
29-08-2006, 19:42
, bo tak mówi Bóg.
A dziesięć państw, ............. aż wypełnią się wyroki Boże.
Michałku ,a masz jakieś nowe proroctwo na okoliczność WYBUDOWANIA mojego nowego garażu ,które właśnie ukończyłem ? :P :P :P
Mogę mieć. Jeżeli ty w swoim nowym garażu przechowujesz swoje bogi z gipsu, takie jak figurki matki boski i inne bogi gnojowe, to napewno twój garaż nawiedzą szczury.
....... Jeżeli ty w swoim nowym garażu przechowujesz swoje bogi z gipsu, takie jak figurki matki boski i inne bogi gnojowe, to napewno twój garaż nawiedzą szczury.
Gips trzymam w szopie, a w garażu będą moje samochody cudowne moje oczka którym poświęciłem kupę forsy ,energię ,sens i cel życia . Jeden z moich cudów ma srebrny metaliczny lakier i jego szczególnie kocham i jemu poświęcam swoją cześć .
Jak to dobrze że nie uważasz samochodów za bożki,przynajmniej nie będę potępiony.A gips wyrzucę . :P :P :P
poświęciłem kupę
komu poswięciłeś :?: swojemu bogu :?: a nie lepiej było jakis obrazek albo ołtarzyk zrychtować tylko po najmniejszej lini oporu poszedłeś z tą kupą (no chyba ze miałes zatwardzenie to się musiałes poswiecić i osobiscie) oj trzpiot z ciebie :twisted: :twisted: :twisted:
Do tematu pora wrocic.
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,wid,8550852,wiado mosc.html?ticaid=127f6&_ticrsn=5
Do tematu pora wrocic...........
Ja z odgrzewanych to tylko pierogi *ruskie* lubię . :P :P :P
Do tematu pora wrocic...........
Ja z odgrzewanych to tylko pierogi *ruskie* lubię . :P :P :P
Znowu wymigujesz sie.
A tymi pierogami to sam dupy dales.
One nie maja NIC WSPOLNEGO z Rosja. :P
A tymi pierogami to sam dupy dales.
One nie maja NIC WSPOLNEGO z Rosja. :P
A kto ci powiedziął że mają . ??:P :P
Przecież to żiemniaki z cebulką i drobiną sera , a o Wspólnocie Niepodległych Państw nawet nie .....słyszały. :P :P :P
A mimo to są ,...cudowne . :lol:
krisbaum
16-10-2006, 00:24
Jak to dobrze że nie jestem katolikiem, bo musiałbym miłować nulla i nie mieć o nim złego zdania :D
A wracając do offtopa, bo tematu przecie null się nie trzyma choć nie dawno zarzucał to innym :D to ja odgrzewanych nie lubię, mają inny smak, wolę świeże...
a ja lubiem lodgzewane pirogi - kazde (chuj s tematem)
Widzisz Łorcyk, te tępaki nie rozumią co jest dobre i pyszne . :lol: :lol: :lol:
Widzisz Łorcyk, te tępaki nie rozumią co jest dobre i pyszne . :lol: :lol: :lol:
I wilgotne.... :P
krisbaum
16-10-2006, 01:08
Kurwa przepraszam że w tej materii jestem ortodoksem, mi czy to bedom kluski śląskie, czy pierogi wszelkiej maści czy też moje ulubione kopytka muszą byc świeże a odgrzewane to już nie to. No zależy jeszcze jak, odsmażone pierogi z kapusta i grzybami to jeszcze, choć ta chrupka skórka to już nie to samo :( a raz mi w jednej knajpie dali odgrzewane w mikroweli myślałem że rzucę pawiem :)
A tak tylko napomknem że emigracja zarobkowa to ciężki kawałek chleba, mój brat w Szkocji starsznie cierpi z tego powodu, że nikaj tam nie kupisz mąki ziemniaczanej zatem może zapomnieć o swoich ukochanych "kluzkach", "bo rolada i modro kapusta to jeszcze ino co ci po tym jak chopie kluzek ni ma :("
Wita co, a czy inkub albo sukub to tyż diabły? Bo ostatnio całymi nocami ze mno sypiajo, a jak mi sie uda przysnąć parę h to budze sie zdrapana do krwi perwszej.
Diabeł to ktoś, kto z pewnością gdzieś istnieje, a niekoniecznie musi istnieć w schorowanym dziadku. Ja stawiam na to, że Diabeł pomieszkuje w Madonnie pani Ricci, gdy ta uprawia seksik.
Pierogi ruskie lubię tylko odgrzane. Mniam mniam.
Pytanie: czy jestem jedyną osobą na świecie która wierzy w Boga, Diabła, teorię superstrun? Jest tam jeszcze kto?
..............
Pytanie: czy jestem jedyną osobą na świecie która wierzy w Boga, ...........
Jeżeli masz Go na pierwszym miejscu ,to znaczy że WSZYSTKO masz poukładane jak należy . :) ..więc na pewno ułoży się jak należy ...
:)
Powodzenia
null.... ty musis n odwyk do cechóf
http://www.gazetawyborcza.pl/1,75480,3718098.html
.........l
Mieszkałem i pracowałem tam prawie 6 lat .... :P :P :P
.........l
Mieszkałem i pracowałem tam prawie 6 lat .... :P :P :P
I odwolali cie za brak efektow w nawracaniu tych bezboznikow. :P
Rzeczony szatan odnalazł się w niejakim jankowskim , księdzu zreszto.
http://fakty.interia.pl/fakty_dnia/news/urodziny-ksiedza-ma-byc-hucznie-wystawnie-i-suto,815274,2943
Ach , lubimy te proste, skromne życie naszych katolickich przewodników.
..............
Pytanie: czy jestem jedyną osobą na świecie która wierzy w Boga, ...........
Jeżeli masz Go na pierwszym miejscu ,to znaczy że WSZYSTKO masz poukładane jak należy . :) ..więc na pewno ułoży się jak należy ...
:)
Powodzenia
no to się dogadali, katol i schizofreniczka :) dobrana para, nie ma co ;)
niesondzem ,
null do pint jij ni uraszto
Rzeczony szatan odnalazł się w niejakim jankowskim , księdzu zreszto.
http://fakty.interia.pl/fakty_dnia/news/urodziny-ksiedza-ma-byc-hucznie-wystawnie-i-suto,815274,2943
Jak mówią tak robią . Suto bogato hucznie . I to wszystko z biednej renciny , czy raczej biednych rencinek durnych moherów zdychających z głodu, zimna i chorób.
Mnie to w zasadzie takie wiadomości cieszą, może to coś zmieni w tych biednych idiotach, sponsorach kieckowych biznesmenów.
podzielom tfoje zdanie , ino co mnie to ciesy , bo cy to zmnieni?
jus na to nie licem, czarne sfinie jako jedyne na sficie opanowaly
do perfekcji technikem elektroszoku mózgu za pomoca ambony,
jinne masyny wymagajom jenergii , a te zatorbione wory sadla
som chciwe , kto by za prónt placil?
pseca do dzis sfiecek uzywajom. :shock:
....
no to się dogadali, katol i schizofreniczka :) dobrana para, nie ma co ;)
Oj zazdrośnik ,zazdrośnik :P ...ale cóż ja poradzę że impotentów nikt nie chce do ...pary . :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
.....a ja tam wino i miód pić będę .... :lol: :P :lol: :P
i ta słynna katolicka sprawiedliwość, ta niezaprzeczalna chęć pomocy bliżnim w celu szybszego spotkania się z panem.....
http://fakty.interia.pl/fakty_dnia/news/zakonnica-zostala-skazana-na-30-lat-wiezienia,815654,2943
i ta słynna katolicka sprawiedliwość, ta niezaprzeczalna chęć pomocy bliżnim w celu szybszego spotkania się z panem.....
Nigdy o takowej nie słyszałem ,jak byś mógl coś bliżej . :shock:
null ... spytaj lepij avóla, ta zakonnica musi byc z jego rodziny...
widzi mi siem co una cficyla do planu 1000+1000
Scandalieros
12-11-2006, 21:30
. szanuj blizniego swego jak siebie samego
. nie zabijaj
. nie cudzoloz
. odwiedzajcie uwiezionych
. jak dostaniesz w twarz nadstaw drugi policzek - te kwestie to wymyslil chyba sam Dzizus - pierdolony oszust.
Wystarczy?
. nie zabijaj
. nie cudzoloz
. odwiedzajcie uwiezionych
. jak dostaniesz w twarz nadstaw drugi policzek - te kwestie to wymyslil chyba sam Dzizus - pierdolony oszust.
Wystarczy?
Ktos, chyba Mark Twain, powiedzial, ze jesli Jezus zylby w dzisiejszych czasach, nie chcialby byc chrzescijaninem....
. nie zabijaj
. ...........
. ...........
Wystarczy?
Chcesz powiedzieć że ta zakonnica kierowała się zasadami sprawiedliwości nie katolickimi ale komunistycznymi ..? :P
A to zdrajca !! ,a to bydle !! i kawał zwichrowanej szmaty .
Cóż nie ona pierwsza i nie ostatnia która zgnoiła się i zbrukała tą szatańską i zbrodniczą ideologią .
-że są równiejsi wśród równych
-że można zawierzyć w ideę * jedynej słusznej drogi*
-że władza ludzka ma rację
-że Boga nie ma .
ps sam widzisz do czego to prowadzi .
:cry: :(
krisbaum
13-11-2006, 10:19
Che che che bardzo ładnie null, no prawie ci się udało:
-że są równiejsi wśród równych
A co to ma wspólnego z komunizmem? Zaraz mi pewnie wyjedziesz jak to się świetnie na krwi robotnika tuczył partyjny aktyw. Oczywiście "zapominasz", żeby nie rzec rozmyślnie pomijasz iż takie postępowanie charakteryzuje każdą władzę, takoż i koscielną hierarchię. Owszem, możesz sobie i ględzić, że wy wszyscy jeno owieczki boże alo to prałatowi śpiewa Mazowsze a wyszynk robią najlepsi gdańscy restauratorzy, większą część zwykłych śmiertelników ledwie stać wykosztować się na lada jakie ciacho. Ale wiem, będzie kiedyś równość, przyjdzie Chrystek i będzie dzielił ziarno od plew a null mu po prawicy będzie szeptał. A po wszystkim parałat i null w samych tylko koszulinach będą przechadzać się po raju. Alleluja!
-że można zawierzyć w ideę * jedynej słusznej drogi*
No i znowu komuchom w gembe wtykasz coś co przyświeca każdej formie władzy
-że władza ludzka ma rację
O przepraszam, ziemskie formy sprawowania rządów, jak lubią zwać to Świadkowie Jechowy, może i nie są doskonałe, niemniej jednak nie mamy widoków na inne. Bo twój Pan w Niebiesiach jakoś się nie kwapi by nami rządzić, może wystartuje w przyszłych parlamentarnych, bo w samorządowych to go nie widziałem. No chyba, że mam uwierzyć, że ma tu swoich namiestników? I ich mam słuchać. Myśmy to już przerabiali, w średniowieczu. I chyba wystarczy. Jak władza ludzka nie ma racji to jaka ma ją mieć? Może wzorem jednego z cesarzy mianujemy konia senatorem?
-że Boga nie ma
A jest? A co robił wczasie tej masakry? Może siedział przed wielkim ekranem, oglądał trupy, pogryzał popcorn i mówił:
- O kurwa! Ale hardcore!
zapomnios se ino , wis jak to jezd , ras któs tu napisol , co zalozyl kólko wendkarskie ji lo nim zapomniol.
Che che che.........................................
- O kurwa! Ale hardcore!
Wszystko com napisał napisałem w odniesieniu do danych przekazanych w linku dotyczących tej zakonnicy .
Jeżeli 30 lat wiezienia otrzymuje kobiecina za wymuszony podział plemienny pośród swoich pacientów ,to jakie wyroki powinny zapaść dla ciemiężycieli i siepaczy narzucających swoją wolę .Oraz tych co z nimi współpracowali .
Powinieneś rozróżniać władzę narzuconą siłą ,tyranię ,zamordyzm i skurwielstwo od przyjętej dobrowolnie w/g własnej woli .poprzez demokratyczny wybór lub samodzielną niewymuszoną akceptację.
Dlatego te twoje dywagacje z pomieszaniem pojęć jest bez sensu . :x
krisbaum
13-11-2006, 23:37
Wszystko com napisał napisałem w odniesieniu do danych przekazanych w linku dotyczących tej zakonnicy .
Jeżeli 30 lat wiezienia otrzymuje kobiecina za wymuszony podział plemienny pośród swoich pacientów ,to jakie wyroki powinny zapaść dla ciemiężycieli i siepaczy narzucających swoją wolę .Oraz tych co z nimi współpracowali .
Powinieneś rozróżniać władzę narzuconą siłą ,tyranię ,zamordyzm i skurwielstwo od przyjętej dobrowolnie w/g własnej woli .poprzez demokratyczny wybór lub samodzielną niewymuszoną akceptację.
Dlatego te twoje dywagacje z pomieszaniem pojęć jest bez sensu .
Moje dywagacje bez sensu? Załóżmy, że pingwin rzeczywiście został zmuszony do selekcji plemiennej, co to ma do rzeczy z faktem że kierowała się ideologią komunistyczną? Nie można było tak od razu jak powyżej napisałeś? Napisać coś w stylu, "ciekawe co zrobilibyście na jej miejscu cwaniaki, łatwo wam oceniać z pozycji fotela" itp. zamiast tego jakieś ble ble a komuchy to...
................., co to ma do rzeczy z faktem że kierowała się ideologią komunistyczną? ................
Bo tylko taki odpowiednik znamy i możemy znachodzić podobieństwo i analogię aby móc coś lub kogoś oceniać ... :roll:
null... qrwa ?! co ty bredzis , ni gadas nizrozumnialom gwarom , a cosik piepsys tak ze ciem zrozumniec ni jidzie, nafpierdalales siem prosku s kadzielnicy?
krisbaum
14-11-2006, 00:51
Bo tylko taki odpowiednik znamy i możemy znachodzić podobieństwo i analogię aby móc coś lub kogoś oceniać ...
Ze niby zbrodniarze u nas to ino komuchy? Przyznam szczerze że już nie kumam, zabijanie człowieka tylko dlatego, że z innego plemienia to mi sie raczej kojarzy z faszyzmem, ten odpowiednik też znamy i chyba pasuje bardziej. A skacząc w czas wcześniej, pamiętasz li może że kiedyś wolno ci było kogoś potraktować jak psa tylko dlatego że był poganinem? Taki odpowiednik też znamy... Nawet dzisiaj, może już nie katole, teraz palmę pierwszeństwa dzierży wojujący islam.
Bo tylko taki odpowiednik znamy i możemy znachodzić podobieństwo i analogię aby móc coś lub kogoś oceniać ...
......................................... A skacząc w czas wcześniej, pamiętasz li może że kiedyś wolno ci było kogoś potraktować jak psa tylko dlatego że był poganinem? Taki odpowiednik też znamy....................
Ależ to i dziś jest stosowane i to obustronnie .
Ale odkryłeś .....amerykę . :P :P
A dostrzegasz różnicę między komunizmem a faszyzmem ?
Ja nie . :wink:
cyli null, spozirajonc na niktórych papiezy bratajoncych siem s faszystami, dla ciebie nadal ni ma róznicy mniendzy komunizmem
ji faszyzmem , znacy , co jest calkiem normalne jakby papieze zaceli bratac siem s komunistami ...
aha http://images2.fotosik.pl/8/04a0yideun3cit7v.gif
Scandalieros
14-11-2006, 04:14
A dostrzegasz różnicę między komunizmem a faszyzmem ?
A ty dostrzegasz roznice miedzy komunizmem a katolicyzmem? Bo ja nie!
krisbaum
15-11-2006, 00:27
Ideologia komunistyczna w gruncie rzeczy opiera się na pojęciu równości wszystkich ludzi i wspólnej pracy dla dobra ogółu. Natomiast komunistyczny totalitaryzm pokazał że znów są równi i równiejsi a wrogów systemu trza zajebać...
Ideologa faszystowska (w wydaniu niemieckim) głosiła wyższość rasy białej i przewodnią rolę german, żydów trza zajebać a słowianie to rasa służebna- wydusić ile się da i zajebać...
Jakie to łudząco podobne do siebie ideologie :D
Ideologia komunistyczna.......
Ideologa faszystowska ....................
Jakie to łudząco podobne do siebie ideologie :D
A cóż mnie do tego co kto głosił ,doprawdy próbujesz analizować czy jest różnica między mordowaniem głodem i chłodem ,a wycieńczeniem i gazem ?.Co było lepsze gułag czy obóz ? Kto wymordował wiecej i jaką nację ? Daj sobie luz.
Zostaw te analizy łuczonym . :? i nie próbuj znachodzić jakiegoś *człowieczeństwa * ani różnic w tych systemach ,bo się ośmieszasz . :(
null...alis ty gupi... jakbys tak tsezwo popatsyl f hisztoriem ksescianstfa,
moze bys wrescie dojzal, ten seroki cerwony slak krwi jaki za sobom sciele popses wieki wiekóff, i równolegly carny, smierci jaki go ni lopusco po dzis dzien, a psycynom tego ino ideologia jakom glosom ksescianscy szarlatani, ksiondzami siem zwonc.
Ali ty ni popatsys , bo ci ocy katojaskra wyzarla. :D
krisbaum
15-11-2006, 02:54
A cóż mnie do tego co kto głosił ,doprawdy próbujesz analizować czy jest różnica między mordowaniem głodem i chłodem ,a wycieńczeniem i gazem ?.Co było lepsze gułag czy obóz ? Kto wymordował wiecej i jaką nację ? Daj sobie luz.
Zostaw te analizy łuczonym . i nie próbuj znachodzić jakiegoś *człowieczeństwa * ani różnic w tych systemach ,bo się ośmieszasz .
Ośmieszasz się ty.
Ja chcę ci wykazać różnicę między ideologią a realizacją tej ideologii.
Tak jak wojny krzyżowe i podbój ziem pogańskich nijak się mają do idei czystego chrześcijaństwa tak komunizm jako ideologia a jego nieudane namiastki (bo powiedzmy sobie szczerze komuny (tej prawdziwej) nie było nigdy) nijak się mają do siebie. Cała moja agitka sprowadza się do tego co twierdził LaVey ale i wielu przed nim, chłop nie odkrył hameryki. Człowiek był, jest i będzie zwierzęciem. Przyznajmy to wreszcie. Tak nie uczynimy świata lepszym. Czy ktoś jest w stanie to zrobić? Pewnie nikt...
Ale przynajmniej zasady gry będą z góry wiadome...
null mówią ci coś słowa:
Jacques Fournier,
conversos,
autodafe,
:?:
jeśli nie to sobie poszukaj jeśli tak to powiedz czym różniło to "krzewienie chrześcijaństwa" rózniło się od metod stosowanych wobec ludzi przez hitlerowców :?:
Oj moje biedaki i tak i siak próbują ,sugerują i klepią co im ślina na język aby zasugerować podobieństwo św Wojciecha do Hitlera a Papiestwo do Stalina ,a całe chrześcijaństwo do himery faszystowsko -komunistycznej . :P :P :P :P
A tu wojny krzyżowe ,a tam pogrom biednych i słabo uzbrojonych mułzumanów pod Wiedniem przez Sobieskiego, a to Henryk Pobożny to pewnie * rasista* bo tłukł sie z tatarami pod Legnicą ,itd itd itd .
Ach gdybyście tak mogli wszystkie książki historyczne i ludzką pamięc zniwelować i na nowo napisać historię Europy i Polski .Bez chrześcijaństwa ,religii ,kościoła który zawsze był opoką i fundamentem cywilizacji i kultury .
Szkoda mnie was . :x
....
nie. no debil. gdzie się to uchowało :?:
jak mordują komuniści i naziści to zbrodniarze,
jak to samo robią katolickie hordy to krzewienie cywilizacji i kultury.
ręce i nogi opadają.
a cego zes siem szpodziewol po null-u, pseca un mocno zwionzan s carnom bandom...
un ni to ze kce byc gupi... un musi, bo by ni psezyl ani dnia wincyj http://images3.fotosik.pl/10/8bijz94lannfjlj1.gif
...........
ręce i nogi opadają.
Dzięki temu masz konkretną narodowość a nie jesteś mieszancem azjatyckim, o skośnych oczach , żółtej cerze a co najważniejsze nie chodzisz w mułzumańskiej ....... sukience. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dzięki temu masz konkretną narodowość a nie jesteś mieszancem azjatyckim, o skośnych oczach , żółtej cerze a co najważniejsze nie chodzisz w mułzumańskiej ....... sukience
Znaczy tak.
Te ze skosnymi oczami i zoltej cerze, to nie ludzie.
Bo ich nie twoj bog stworzyl.
To miales na mysli?
a co najważniejsze nie chodzisz w mułzumańskiej ....... sukience. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
bo null-owi we carnej bardzij do tfazy , a ji jinnych w takij ino preferuje :D
krisbaum
15-11-2006, 23:55
Null, ty jesteś głupi :D Tak poprostu :D
My piszemy o tym co np. krzyżacy zrobili z Prusami, Bałtami, Jaćwiegami a ty że Wojtek tam zginął. Czyli mieli prawo wytrzebić chołotę? Bo te wstrętne podludki nie kleczały pod krzyżem?
pogrom biednych i słabo uzbrojonych mułzumanów pod Wiedniem przez Sobieskiego, a to Henryk Pobożny to pewnie * rasista* bo tłukł sie z tatarami pod Legnicą
Co ty bieresz!? Pewnie wziewy, bo to one robią takie spustoszenie w mózgu :D
Czy ktoś tu wogóle wspomniał Legnicę i Wiedeń? Ludzie pisząc o "wyzwalaniu" pogan mieczem mają raczej na myśli właśnie wymienione przezemnie powyżej narodowości (których dzisiaj na marginesie mówiąc nie ma) tudzież konkwisty. A Polakom jak podobało się chrześcijaństwo :D I oczywiście dobrowolnie je przyjęli :D Tylko dlaczego ledwie się rozluźniła władza w Polsce, w Kołobrzegu biskup wyleciał na kopach. Pomorzanie zawsze mieli jaja :D Jak wikingowie, zresztą ponoć było tak, że cała Europa bała się wikingów ale nawet oni czuli respekt przed pomorzanami. Zresztą gdzieś około 1000 roku naszej ery ziomale z pomorza wpadli z wizytą do Kopenhagi :D
Oczywiście to fajnie i miło jest drogi nullu przytaczać tylko wojenki obronne jak Wiedeń i Legnica. Ale już walki o np. Tenochticlan trza omijać bo niewygodne :D Wojny krzyżowe też były wporzo :d
Null przyjacielu, jest tak jak pisałem, wojny były, są i będą. Mnie tylko wkurwiają frazesy o pokoju i miłości bliźniego w momencie gdy widać, że macie to tak naprawdę głęboko w dupie :D
...........
ręce i nogi opadają.
Dzięki temu masz konkretną narodowość a nie jesteś mieszancem azjatyckim, o skośnych oczach , żółtej cerze a co najważniejsze nie chodzisz w mułzumańskiej ....... sukience. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ty jesteś głupi tak sam od siebie czy ktoś ci za to płaci :?: :P
gdzie ty tłumoku wyczytałes w mojej wypowiedzi cokolwiek o azjatach :?: ja wiem ze ty masz z tym problem, czytasz tekst a widzisz całkiem inne zdania niż ktoś napisał ale bez przesady. czy twoim zdaniem Hiszpania leży w Azji :?: no i czy żyd Joshua miał skośne oczy :?:
nie opuszczaj ty jednak odziału, nie szlajaj się po innych piętrach szpitala bo zamiast zdrowieć coraz bardziej podupadasz na zdrówku :P :P :P
..........
gdzie ty tłumoku wyczytałes w mojej wypowiedzi cokolwiek o azjatach :?: ......................P
Nigdzie , to ja o tym piszę , bo ty jesteś tak zajęty chrześcijańskini krucjatami że nie zauważasz ile krucjat wschodnich szło na europę . :(
Nawet tej współczesnej *dżihadu* której jesteśmy świadkami .
a ten znowu swoje. a w ameryce bija murzynów. ty jesteś tak tępy i zaślepiony w tej swojej katolickiej wierze że każde świństwo wyrządzone przez twój kościół usprawiedliwiasz w ten sposób. chciałem ci przypomnieć że to twój guru głosił " miłuj bliźniego swego jako i siebie samego" no chyba ze każdy katol to pieprzony masochista :?: :P:P:P
Czy to............?
http://www.xoxma.com.ua/foto/prikol2/sanitary.jpg
.............. chciałem ci przypomnieć że to twój guru głosił " miłuj bliźniego swego jako i siebie samego" no chyba ze każdy katol to pieprzony masochista :?: :P:P:P
Chyba już wiem *gdzie pies pogrzebany*. :P
Ty po prostu masz wypaczone pojęcie "miłości bliśniego ".
Złociutki miłowanie nie polega na bezwolnym tolerowaniu zagrożenia swojego i swojej ojczyzny ,rodziny ,bliskich . To nie zezwalanie na próby ciemiężenia ,zniewolenia czy wykorzystania .
To obrona ,to ochrona innych od żagrożeń nawet kosztem własnego zdrowia i życia .
To właśnie głosił mój Guru . to On nie tylko tolerował i akceptował uzbrojonych swoich uczni ,ale gdy odchodzil nakazał zaopatrzeć się w broń tym co jej nie posiadali i nie dla trendu współczesnej mody .
.Łk 22:36
36. Lecz teraz - mówił dalej - kto ma trzos, niech go weźmie; tak samo torbę; a kto nie ma, niech sprzeda swój płaszcz i kupi miecz!
(BT)
No wybacz kochany ale nie będę cie tu ewangelizowal z zakresu pseckola . :P
Trzeba było jednak czasem zajść na lekcję religii ,uchroniło by cię od takiej ignorancji . :o :shock:
jak siem mo ta nauka cfoku do nauki Jezusa ?
kto miecem ..itd...
moze mnie powis co Lukas byl waznijsy?
null...alis ty gupi , coras gupsy
.............. chciałem ci przypomnieć że to twój guru głosił " miłuj bliźniego swego jako i siebie samego" no chyba ze każdy katol to pieprzony masochista :?: :P:P:P
Chyba już wiem *gdzie pies pogrzebany*. :P
Ty po prostu masz wypaczone pojęcie "miłości bliśniego ".
Złociutki miłowanie nie polega na bezwolnym tolerowaniu zagrożenia swojego i swojej ojczyzny ,rodziny ,bliskich . To nie zezwalanie na próby ciemiężenia ,zniewolenia czy wykorzystania .
To obrona ,to ochrona innych od żagrożeń nawet kosztem własnego zdrowia i życia .
To właśnie głosił mój Guru . to On nie tylko tolerował i akceptował uzbrojonych swoich uczni ,ale gdy odchodzil nakazał zaopatrzeć się w broń tym co jej nie posiadali i nie dla trendu współczesnej mody .
.Łk 22:36
36. Lecz teraz - mówił dalej - kto ma trzos, niech go weźmie; tak samo torbę; a kto nie ma, niech sprzeda swój płaszcz i kupi miecz!
(BT)
No wybacz kochany ale nie będę cie tu ewangelizowal z zakresu pseckola . :P
Trzeba było jednak czasem zajść na lekcję religii ,uchroniło by cię od takiej ignorancji .
ty naprawdę jesteś głupi do kwadratu :P
możesz mi łaskawie napisać jakie zagrożenie dla życia tych "czcigodnych" chrześciajan np. w Hiszpanii mieli tacy conversos :?:
mylą ci się podstawowe pojęcia jak:
obrońca i agresor dla ciebie to jedno i to samo.
trzeba było chodzić do normalnej szkoły a nie na lekcje do niedzielnej szkółki parafialnej ustrzegłbys się takiego ignoranctwa i niedouczenia :P:P:P
p.s.
specjalnie nie wyciąłem cytatów
Kazimierskie betanki wydalone z zakonu10 sióstr betanek z klasztoru w Kazimierzu Dolnym (Lubelskie), które nie podporządkowały się decyzji Watykanu o wyznaczeniu nowej przełożonej, zostało wydalonych z zakonu. Zdecydowała o tym watykańska Kongregacja ds. Instytutów Życia Konsekrowanego i Stowarzyszeń Życia Apostolskiego. O dekretach wydalających siostry z zakonu poinformował sobotę abp Józef Życiński w cotygodniowej audycji 'Pasterski kwadrans' emitowanej przez archidiecezjalne Radio 'eR'. Konflikt w klasztorze w Kazimierzu Dolnym trwa od wielu miesięcy. W sierpniu ub. roku Watykańska Kongregacja ds. Instytutów Życia Konsekrowanego odwołała z funkcji przełożonej generalnej zakonu siostrę Jadwigę Ligocką a mianowała nową - siostrę Barbarę Robak. Siostra Ligocka i popierające ją betanki w Kazimierzu nie uznały nowej przełożonej. (ak, PAP)
no bo w nich pseca mnieskal se satan , no ji nie kcioly siem poddac jegzorcyzmom , to won ! , a paszly ze zakona !! sio diablice ...
mniendzy smiertelnikóff ...sio
a gupie pipy som , bo by se radio zalozyly jakie ji mókby Watykan na garba (no bo wala ni majom) skocyc , jak to Rydzykowi...
a tak , to won , ni ma zysku...
..........
moze mnie powis co Lukas byl waznijsy?
,..........
A czyje to słowa ? Łukasza? ...tłumoku :P
.......... conversos ......
a co to za.. zwierz?
ni Jezusa tumoku , ji to jezd wazne
null...alis ty gupi , coras gupsy
ji tak nawiaszem gadajonc null...jesce , skondes taki psemnienioniec ?
rak cy Lenin ciem lopuscil? :shock:
ni Jezusa tumoku , ..........:
A cyje? :P
a to dla ciem wazniejse? dupku :D
null...alis ty gupi
.......... conversos ......
a co to za.. zwierz?
no i widzisz tłumoku. kogoś chcesz uczyć a sam nie masz bladego pojęcia o tym o czym chcesz dyskutować. w szkółce parafialnej nie uczyli co :?: trzeba było chodzić do normalnej szkoły :P
no i widzisz tłumoku..............P
Nie zrozumiałeś pytania .Nie pytam o swoje wykształcenie ,ale co ty wiesz na temat tego zwierza ? .
Nie myślisz chyba że wystarczy wklepać *słowo * ,pójść następnie na piwo ,aby po powrocie pieprznąć następne i zadowolony ze swojej inteligencji pójść spać . :lol:
Wysil ciutkę mózgownicę i zajrzyj tu i ówdzie do ksiązki (to taki prostokątny przedmiot służacy do podkładania pod chwiejący się stolik z wódą ) :P :P :P :P
Nie pytam o swoje wykształcenie
no fakt to by było pytanie retoryczne :P
Nie myślisz chyba że wystarczy wklepać *słowo * ,pójść następnie na piwo ,aby po powrocie pieprznąć następne i zadowolony ze swojej inteligencji pójść spać
jeszcze null tego nie zrobiłeś :?:
ksiązki (to taki prostokątny przedmiot służacy do podkładania pod chwiejący się stolik z wódą
nie mów że ty tak traktujesz ten twój zbiór mitów i legend :?: :P
Scandalieros
19-11-2006, 00:52
Dzięki temu masz konkretną narodowość a nie jesteś mieszancem azjatyckim
null ty idioto.
Twoj idol, Dzizus urodzil sie w Betlejem, a wedlug wszelkich map Betlejem znajduje sie w... Azji.
Dzięki temu masz konkretną narodowość a nie jesteś mieszancem azjatyckim
null ty idioto.
Twoj idol, Dzizus urodzil sie w Betlejem, a wedlug wszelkich map Betlejem znajduje sie w... Azji.
Oczywiście ,wspaniale ...i był .....Żydem .
Nie zrozumiałeś kontekstu mojej wypowiedzi .To cudownie być Arabem ,Żydem ,Pigmejem czy Chińczykiem i nie mam przeciw nim NIC .
Mówiłem o tych którzy nie urodzili się ,żyją i dokonują samorządne decyzje względem własnego życia ,ale o tych zgnojonych ,zniewolonych przeciw własnemu sumieniu i woli przez tyranów lub też rzeczy.
Weż np *Skana...* . On i huj tylko wie co to za nacja ,zgnojony ,zagubiony, bez ojczyzny, sumienia ,jak ścięta i porzucona gałąź .
Może jest jebany na asfalcie przez innego asfalta ,gnojony i poniżany przez autochtonów ,zaszczuty na obcej ziemi ....a to wszystko przez
dolara. :lol:
Krótko mówiąc :
*Ni pies ,ni wydra*.
krisbaum
19-11-2006, 03:53
Mówiłem o tych którzy nie urodzili się ,żyją i dokonują samorządne decyzje względem własnego życia ,ale o tych zgnojonych ,zniewolonych przeciw własnemu sumieniu i woli przez tyranów lub też rzeczy.
Może mi ktoś ten bełkot przetłumaczyć na ludzki język...
Zwłaszcza kto to je ten co się nie urodził a żyje, bo jeszcze jakby było że ktoś je trup a żyje to bym wiedział że chodzi o zombi albo jakiegoś innego ożywieńca np. szkieletora. Chyba, że chodzi mu o żywego płoda?
.....................?
Sam powinieneś zauważyć ,że wystarczy wykreślić słowo * nie* w zdaniu , ( "błąd czeski ") a juz wszystko jest zrozumiałe i rzeczowe .
:P :P :P
Ale cóż jako NIEonida zrozumiałe jest brak bystrosci w zauważaniu takiej ....chorobowej narośli . :D
.....................?
Sam powinieneś zauważyć ,że wystarczy wykreślić słowo * nie* w zdaniu , ( "błąd czeski ") a juz wszystko jest zrozumiałe i rzeczowe .
znam takich co też nie zrozumieli "lub czasopisma" a podobno uczeni byli, po studiach. a tłumaczenie że chodziło o lubienie czasopism jakoś do niech nie trafiało :P:P:P
Ale cóż zrozumiałe jest brak bystrosci w zauważaniu takiej ....chorobowej narośli
o rany null to ciebie trzeba zaraz na stół i operować. przepraszam my nie wiedzieliśmy ze ty masz jakąś narośl. nasz sprzęt nie był na nią skalibrowany :P:P:P
Scandalieros
20-11-2006, 00:15
Uciskani i przesladowani (chociazby przez KK) sa wszedzie, bez wzgledu na system polityczny czy pochodzenie.
Ty jestes tak glupi ze uwazasz ze jak ktos sie urodzil w Dubaju to juz z zalozenia jest ciemiezony.
Wyjmij glowe z odbytu proboszcza i rozejzyj sie w okolo, to moze byc bardzo pouczajace...
........
Ty jestes tak glupi ze uwazasz ze jak ktos sie urodzil w Dubaju to juz z zalozenia jest ciemiezony.
.........
,.....ale o tych zgnojonych ,zniewolonych przeciw własnemu sumieniu i woli przez tyranów lub też rzeczy.
Słuchasz ,a nie slyszysz .
Patrzysz ,a nie widzisz .
Czytasz ,a nie rozumiesz .
......
Puszczas bąki , ..a to czujesz . :P na podobieństwo świń .... :lol:
Wyjmij glowe z odbytu proboszcza
Null - naprawde z ksiedzem taki hardcore robicie? WOW jazda...
krisbaum
20-11-2006, 19:30
Słuchasz ,a nie slyszysz .
Patrzysz ,a nie widzisz .
Czytasz ,a nie rozumiesz .
......
Puszczas bąki , ..a to czujesz . na podobieństwo świń ....
To z JP2 ten cytat? :D
.
To z JP2 ten cytat? :D
....i ty znawca i krytyk "Wojtyłologii" tego nie wiesz ??? :P :P :P
http://images4.fotosik.pl/220/6c7c59051c4764fe.gif
krisbaum
21-11-2006, 23:50
kolego nullu ja nie jestem żadnym Wojtyłologiem ja tylko śmiem wyszydzać bezkrytyczną Wojtyłofilię, która zawładnęła naszym krajem niestety
............... ja tylko śmiem wyszydzać bezkrytyczną Wojtyłofilię, która zawładnęła naszym krajem niestety
Mylisz się ,już to tłumaczyłem . Ty możesz tylko i wylącznie użyć typowych dla siebie wulgarnych wyrażeń .
Do krytyki czegoś lub kogoś konieczna jest jakaś wiedza na ten temat , a ty jak wiadomo nie masz żadnej . Dlatego pozostało ci jedynie wyzwiska ,bluzgi ,opluwanie i złorzeczenie ,taki to już los tępych ignorantów . :P :P
Nie irytuj się jednak tym , głowa do góry .
null...alis ty gupi, a jakom znowu Wojtyłologiijem ? :shock:
a dzie to dajom? :shock:
zrobili na tyn tymat film, coby wiencej kasiory nasztukac,
bo medaliki jus ni idom.
A calo wojityliolyjogio to, :
:arrow: bezmylsnie pacec f obrazek (bo jus nie w zywego, kiedys w zywego) , winc tak pacec ji pacec s blonkajoncym siem debilnym
usmieskiem po gembie.
:arrow: zabic za zle slowo psecif , a nawet za podejzenie slowa.
:arrow: nabyc mapem s fsyckimi pomnikami ji pod nie zaznaconymi
mniejscami.
:arrow: znac na pamnienc (to jus u wojitylollogóff jezd najwyssy sztopien poznania), winc na pamnienc kilka dat na wyryfki z jego zycia.
:arrow: bezblendnie umiec siem psezgnac lo kazdej poze roku dnia ji
godziny.
to jus ciem stawio we pirsych seregach wojitylologjóff...
restem podryfujes, ji tak jus bedzies miec uznanie.
jamen
null...alis ty gupi,..........
To zrozumiałem ,niestety przez ręsztę nie zdołałem przebrnąć .
Wybacz :wink:
krisbaum
22-11-2006, 19:17
null...alis ty gupi, a jakom znowu Wojtyłologiijem
Nie wiesz brachu, że za niedługo będzie to najpopularniejszy kierunek studiów :D
Mylisz się ,już to tłumaczyłem . Ty możesz tylko i wylącznie użyć typowych dla siebie wulgarnych wyrażeń .
Do krytyki czegoś lub kogoś konieczna jest jakaś wiedza na ten temat , a ty jak wiadomo nie masz żadnej . Dlatego pozostało ci jedynie wyzwiska ,bluzgi ,opluwanie i złorzeczenie ,taki to już los tępych ignorantów .
Nie irytuj się jednak tym , głowa do góry .
Całe twoje popierdywanie sprowadza sie do stwierdzenia, że o Karolku można tylko mówić ładne rzeczy...
ja tylko śmiem wyszydzać bezkrytyczną Wojtyłofilię, która zawładnęła naszym krajem niestety
Jakie to kurwa wulgarne wyrażenie :?
to konkurencyjnym kirunkiem bedzie teros germanobenedyktyka? :shock:
null...alis ty gupi,..........
To zrozumiałem ,niestety przez ręsztę nie zdołałem przebrnąć .
i nic dziwnego :):):)
..i ciebie też nie.... rozumię .
- bo albo uważasz że rzeczywiście trudno zrozumieć styl pisania naszego ulubieńca Łorcyka ?
- albo dlatego że oczywiście wynika że *..alis ja gupi*?.
- albo uważasz że i ty ...tys jezdes tako samo gupi*.?
-albo po prostu się cieszysz ,bo należysz do tych co się .... cieszą.?
:lol: :lol: :lol:
ps .oto jest pytanie......
..i ciebie też nie.... rozumię .
- bo albo uważasz że rzeczywiście trudno zrozumieć styl pisania naszego ulubieńca Łorcyka ?
- albo dlatego że oczywiście wynika że *..alis ja gupi*?.
- albo uważasz że i ty ...tys jezdes tako samo gupi*.?
-albo po prostu się cieszysz ,bo należysz do tych co się .... cieszą.?
:lol: :lol: :lol:
ps .oto jest pytanie......
Fajne..
Ale gdzie, do ******, mieszka szatan? :lol:
Stasiu , null ci ni lotpowi , bo jezd gupi , pseca wis , ji un tys ,
a satan? dzie mniesko?
tos to kazde dziecko wi :shock:
ogólni zec bioronc , un se mnieska we piekle ...no..
jamen.
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.