View Full Version : Kolejna fala opętańczego amoku - przyczynek do kariery
Wylaliśmy już na tym forum kubły pomyj na zniewolonych i zaślepionych złudną bajeczką o Chrystusie wyznawców i czcicieli tych pierdół i osobiście od dawna mam ich serdecznie w dupie ale trudno nie zauważyć w tym ogólnonarodowym szale czczenia Wielkiego Mruczka nowej postaci wysuwającej się na czoło rankingu przyszłych świętych: to zwykły podawacz kaczki i basenu oraz wycierający nosek Mruczkowi - Dziwisz jawi się powoli jako ikona kk. Ten wsiowy czarnuch będący zwykłym głupkiem i prostakiem nie mającym nic do powiedzenia uchodzi już za ojca narodu
nie pamiętając, że ścierwo Mruczka jeszcze się nie zneutralizowało. Dostępuje kolejnych zaszczytów, które go wyraźnie onieśmielają. Ale barany boże widzą w nim następcę byłego członka Hitlerjugend i następnego śniętego. Kurwa, jak tym głupkom niewiele potrzeba!!!
Magnificencja
03-04-2006, 21:22
Ciekawym czy i kiedy ten narodowy pierdolec się skończy. Żyłem nadzieją - za młodu - że jak moje pokolenie dorośnie to pozostanie na usługach ten czarnej mafii moja babcia (świeć ich Panie nad Jej Duszą) i kilka moherowych beretów wokół Jasnej - pardon - Ciemnej Góry. Tymczasem surfując w tym "oknie na świat" człowieku - aż się dziwisz - widze że tych porąbanych jak sucha sosna na opał maniaków zbawienniczo-cierpiętniczej ideologii nie ubywa. Natomiast ten purpurowy pucybut tego co juz w Domu Ojca - aż się czlowieku zdziwisz - rozgadał się jak lider kabaretu "Moralnego niepokoju". Mąż - panie - opatrznościowy. Przez te dwa dni nie otwieram lodówki w obawie aby mi nie wyskoczył JP II - okna pozasłaniałem - drzwi zaryglowane. Czekam na sygnał że już mogę się wynurzyć.
A no to Polak był przecie... Znany, podziwiany i szanowany na całym świecie! Czego nie można powiedzieć o byłych i teraźniejszych wyznawcach socjalizmu ludowego... :twisted:
A no to Polak był przecie... [b]
Trafilo sie slepej kurze ziarno....
Bolesław Śmiały
03-04-2006, 22:25
Ja cały czas mam nadzieje, że to wszystko stopniowo osłabnie. Sprawę rozjaśni przyjazd Bonifacego czy jak mu tam. Napewno nie bedzie tyle chołoty, co na Karolku. Jest szansa, że ta wycieczka zakończy sie fiaskiem. Co to za papież, jak nie z Polski? Może nasza kochana ciemnota porpostu oleje Bawarusa, a potem to już tylko z górki i za jakies 20 lat ściagną z tv plebanie, anioła pańskiego i inny shit...
Racja Bolek, racja:D A swoja droga dobrze, ze to klerykalne, antypanstwowe gowno pocwiartowales :lol:
Bolesław Śmiały
04-04-2006, 14:04
Zrobiłem, co było trzeba...
Ja cały czas mam nadzieje, że to wszystko stopniowo osłabnie. Sprawę rozjaśni przyjazd Bonifacego czy jak mu tam.
On chyba ma tez juz dosc.
Widzialem na wp.pl taki tytul: "Benedykt XVI-nastepca Papieza".
Ciekawe jak ten "erzatz" bedzie sie czul w Ojczyznie papieza.
A poki co.......
http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1356&wid=8254505&rfbawp=1144153041.673&_ticrsn=3&ticaid=615e6
Zdaniem Politiego dopiero teraz, w rok po śmierci polskiego papieża i wyborze jego następcy można mówić o prawdziwej inauguracji nowego pontyfikatu. Świadczą o tym między innymi słowa Benedykta XVI w homilii podczas mszy, że pamiętając o dziedzictwie swego poprzednika trzeba patrzeć w przyszłość.
"Od dzisiaj nowy papież powinien zacząć chodzić na własnych nogach" - podkreślił włoski watykanista.
Bolesław Śmiały
04-04-2006, 17:28
Koniec pontyfikatu w rok po smierci... Ja cały czas wierze, ze polska ksenofobia, germanofobia etc. zwycięży nad papiezomanią.
Bogaty kraj....
http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=8255335&rfbawp=1144167261.592
Ciekawym czy i kiedy ten narodowy pierdolec się skończy.
Już widać, że nie jest jak rok temu. Pierdolec generalnie jeszcze się trzyma mocno, ale z każdym rokiem powinien słabnąć. Czy ktokolwiek wyobrażałby sobie rok temu, że możliwe będzie opublikowanie w dniu rocznicy krytycznych wynurzeń korespondenta "La Repubblica"? A teraz - proszę bardzo. Na razie tylko w taki sposób można przemycać krytykę katoegzaltacji papieskiej, ale dobre i to. Jeszcze rok temu "Breaking news" ściągnął w sobotę i w niedzielę do studia Faktów TVN Pochanke i Rymanowskiego. W tym natomiast Justynka nie raczyła zrezygnować z weekendu i musieliśmy się zadowolić Kajdanowiczem.
Ja cały czas mam nadzieje, że to wszystko stopniowo osłabnie. Sprawę rozjaśni przyjazd Bonifacego czy jak mu tam. Napewno nie bedzie tyle chołoty, co na Karolku. Jest szansa, że ta wycieczka zakończy sie fiaskiem. Co to za papież, jak nie z Polski? Może nasza kochana ciemnota porpostu oleje Bawarusa...
Wątpię. Przynajmniej w czasie pierwszej podróży będą tłumy - choćby przez ciekawość. Zastanawia mnie natomiast po jakiemu zaszprecha do polskiego luda "Ojciec Święty". Przeca po germańsku mało kto u nas kuma, ale z drugiej strony nie chce mi się wierzyć, żeby Ratzinger chciał się przez wiele godzin katować polszczyzną.
Koniec pontyfikatu w rok po smierci... Ja cały czas wierze, ze polska ksenofobia, germanofobia etc. zwycięży nad papiezomanią.
Coś mi się zdaje,żeś w cuda wierzysz.Bo jeżeli cały czas u władzy utrzyma się prawica to nie ma szans.
Jeżeli zaś do władzy dojdzie kiedyś lewica to... też nie ma szans, bo będzie potrzebować wyborców-moherowców.I aby nie stracić poparcia będzie i ona lizać d... klerowi.
A więc czarno to widze,inaczej mówiąc słowami największego litewskiego poety piszącego po polsku:ciemno wszędzie,głucho wszędzie, co to będzie, co to będzie. :twisted:
PS.A jeszcze jakby tak po B16 papieżem został Dziwisz... brr strach pomyśleć.
po B16 papieżem został Dziwisz
Och! Starczy juz nam jeden najwybitniejszy. I kogo by uwazali za wiekszego ( JP II czy papieza Dziwisza ), swoja droga to ciekawe.
A gdyby tak Rydzyk zostal papiezem :lol: to by byl dopiero wielki czlowiek: intelektualista, doskonaly mowca, aktor, pisarz, tancerz, piosenkarz, promotor sztuki i kreator mody, rezyser, scenarzysta, muzyk itd.
Teraz CIA nie wybierze Polaka na papieża, bo już nie trzeba walczyć z "imperyjum złaaa". Jeszcze by im przeszkadzał, bo by mógł się dopominać o zniesienie wiz do USA i by musieli kasiorą zaklejać mu mordę.
po B16 papieżem został Dziwisz
Och! Starczy juz nam jeden najwybitniejszy.
O Dziwiszu wspomniałem, bo słyszałem jakiś czas temu w tv już po nominacji, że cieszy się dużym poważaniem wśród kardynałów.
Ja go jako wierzący w Matkę Naturę, też mam w poważaniu. A co tam, niech się cieszy. :)
Fragment z NIE
"Determinacja Michniewiczowej skłoniła prokuratorów do niesłychanie wyważonego podejścia do problemu. Jolanta Szczytko, zastępca prokuratora rejonowego w Augustowie, dla „Gazety Współczesnej” (z 13 marca 2006 r.): To będzie nasza pierwsza tego typu sprawa. Do tej pory prowadziliśmy postępowanie w sprawie znęcania się nad zwierzętami. Był taki przypadek, że jeden z mieszkańców wsi obciął krowie sąsiada język. Za to został skazany. Co zrobimy z tym zawiadomieniem, nie wiem. Prawo polskie nie przewiduje sankcji karnych za rzucenie uroku, jeśli to w ogóle jest możliwe".
Ha ha, jeżeli to możliwe!! I to mówi prawnik, osoba
wykształcona żyjąca w 21 wieku.
Jeszcze jedno świadectwo,że może być tylko gorzej.
Bo w Polsce to się okazuje, że jest dużo niekompetentnych ludzi na niewłaściwych stanowiskach i jeszcze się potem można dowiedzieć, że dyplom prawniczy ma ze Stadionu albo innnego bazaru.
grochovitz
08-04-2006, 17:50
Należy nabrać trochę dystansu do motłochu zyjącego w ekstazie do naszego rodzimego Kim-Ir-Sena, część z nas jest za młoda aby znosić takie powodujące skręt kiszek katusze jak ołtarzyki pana Wojtyły i lud zapierdalający efektywnie niczym maszyna Gestapo rozstawiając znicze i organizując różnego rodzaju chochole 'łańcuszki". Rok temu wkurwiało to mnie do 10 potęgi, teraz staram się to olewać i zmykam jak najdalej od tego obłędu.
zmykam jak najdalej od tego obłędu.
Proponuję, żeby licznie to forum zalegające męty komunistyczne uciekły od polskiego obłędu w kierunku zakonserwowany zwłok tow.Uljanowa. W Moskwie będziecie mogli towarzysze we własnym gronie zbierać się nad truchłem waszego drogiego przywódcy i oddawać obrzędom satanistycznym. Proponuję zacząć od wspólnych recytacji wierszy tow.Szymborskiej przewidujących rozwój kultu tow.Lenina wśród kosmitów. :lol: :lol: :lol:
Wszystkie najważniejsze newsy w wiadomościach radiowych i telewizyjnych zaczynały się od potwierdzenia faktu przyjazdu B-16 do Polski. Było tam wiele o planowanych nawiedzeniach, modłach, mszach i tym podobne pierdolenie. Ale dyskretnie, jak to ma w zwyczaju kk, nie wspomniano słowem o kosztach ponoszonych przez budżet na tą hucpę.
Jaka to, kurwa, pielgrzymka, skoro koszty obsługi spadają na podatników? Z miesiąc temu znany kurwiarz internetowy, niejaki Dorn wybełkotał, że strona polska poniesie koszty w liczbie około 23 milionów zł. A te wypasione bydlaki w czarnych sukienkach to chuj? Biedaki? Groszem nie śmierdzą? Prawdziwy pielgrzym to na pielgrzymkę zapierdala pieszo i je to, co ma w plecaku a śpi po stodołach. Mam pytanie: co takiego bedzie wpierdalał ten sknerus, że dzień pobytu będzie kosztował Ciebie, podatniku, średnio ponad 7 milionów zł?
grochovitz
08-04-2006, 21:27
zmykam jak najdalej od tego obłędu.
Proponuję, żeby licznie to forum zalegające męty komunistyczne uciekły od polskiego obłędu w kierunku zakonserwowany zwłok tow.Uljanowa. W Moskwie będziecie mogli towarzysze we własnym gronie zbierać się nad truchłem waszego drogiego przywódcy i oddawać obrzędom satanistycznym. Proponuję zacząć od wspólnych recytacji wierszy tow.Szymborskiej przewidujących rozwój kultu tow.Lenina wśród kosmitów. :lol: :lol: :lol:
Nie będę czcił ani Lenina ani Wojtyły ( za dużo we mnie sceptycyzmu w stosunku do cudownych i boskich właściwości wyższych naczelnych), po lekturze obydwu można dostać wymiotów :lol:[/list]
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.