View Full Version : Niech żyje cenzura na ONET.PL
Wysłałem 6 komentarzy odnośnie dzisiejszej rocznicy, o której przez 24 na dobę pisze i mówi się w mediach. Niestety bez słów "kocham Cię ojcze święty", żaden post nie miał prawa zostać umieszczony. Nie ma to jak państwo świeckie. Aż płakać się chce:(
Wysłałem 6 komentarzy odnośnie dzisiejszej rocznicy, o której przez 24 na dobę pisze i mówi się w mediach. Niestety bez słów "kocham Cię ojcze święty", żaden post nie miał prawa zostać umieszczony. Nie ma to jak państwo świeckie. Aż płakać się chce:(
a co takiego strasznego napisałeś wyrzuć to z siebie :P:P :?:
to po jaki chuj wlazis na onet.pl s luporem maniaka ,
tu siem produkuj , póki to ni zabronione , psewróc siem na lewom sztronem
ehe...hehehe...ehe
Za pierwszym razem zapytałem się, "czy nie ma na świecie innych ważnych tematów poza obchodami rocznicy" (bo na ogólnym w sekcji "Wiadomości" tylko i wyłącznie były odnośniki poświęcone JP2).
Potem napisałem: "Zaraz prawicowi politycy wykorzystają tą chwilę, aby pokazać jak bardzo są religijni i zaczną mówić o pojednaniu na linii PO-PIS. A że będzie to czasowe - mieliśmy przykład pseudokibiców krakowskich".
Potem jeszcze napisałem parę postów w tym stylu. Jak rozumiem, w takich dniach napisanie złego słowa o prawicy lub papieżu = cenzura.
Pozostawię to bez komentarza...
Za pierwszym razem zapytałem się, "czy nie ma na świecie innych ważnych tematów poza obchodami rocznicy" (bo na ogólnym w sekcji "Wiadomości" tylko i wyłącznie były odnośniki poświęcone JP2).
Potem napisałem: "Zaraz prawicowi politycy wykorzystają tą chwilę, aby pokazać jak bardzo są religijni i zaczną mówić o pojednaniu na linii PO-PIS. A że będzie to czasowe - mieliśmy przykład pseudokibiców krakowskich".
Potem jeszcze napisałem parę postów w tym stylu. Jak rozumiem, w takich dniach napisanie złego słowa o prawicy lub papieżu = cenzura.
Pozostawię to bez komentarza...
toś ty gupi :P nie mogłeś napisać ze dali za mało tematów o papie :?: jeszcze mogły być w dziale sportowym, bo to dobry bramkarz był, w rozrywce bo aktor i śpiewać potrafił (nawet płyte CD wydał :P ) :?: a ty z grubej rury że ci to nie pasi. człowieku nie na czasie jesteś :twisted: :twisted: :twisted:
Bolesław Śmiały
04-04-2006, 18:04
Kilka komentarzy w tym stylu na onecie spotkałem. Moze ktos miał wiecej szczęścia od Ciebie...
toś ty gupi :P nie mogłeś napisać ze dali za mało tematów o papie :?: jeszcze mogły być w dziale sportowym, bo to dobry bramkarz był, w rozrywce bo aktor i śpiewać potrafił (nawet płyte CD wydał :P ) :?: a ty z grubej rury że ci to nie pasi. człowieku nie na czasie jesteś :twisted: :twisted: :twisted:
Hehe... dobre:))) Od razu mi się humor poprawił:) Zapomniałeś jednak o działach "Turystyka", "Niania" i "Zdrowie".
grochovitz
08-04-2006, 00:00
Każdy bachor wie że onet.pl to legowisko katokurwiszonów i innej nawiedzonej hołoty a la Szymek Chujowina z Ozonu. Każda nieprawomyślność nie ma tam prawa się przemknąć, zamiast narzekać bijmy hołd Jemu, Przenajświętszemu Ojcu Świętemu Wojtyle Divi Filiusowi :lol:
RedBuntownik
09-04-2006, 20:02
Co tam kurwa na onet i wp to taka jest cezura, ze juz dawno dalem sobie spokoj. Skoro wola komentarze Gustawa(jest ich sporo) to chuj im w dupe!!
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.