PDA

View Full Version : wykład

av
30-03-2006, 01:04
Dla nielicznego grona normalnych ludzi na tym forum umieszczam link do wykładu x.prof.Chrostowskiego (http://o.dialogu.z.zydami.patrz.pl/) wyjaśniającego nienawiść licznie tu zgromadzonej żydokomuny do Kościoła.

ŁORCYK
30-03-2006, 01:14
pudlo...ni umis wkleic pozondnie linka , a sukac mnie siem ni kce ,
wes siem skup moze , alboco

av
30-03-2006, 01:22
pudlo...ni umis wkleic pozondnie linka , a sukac mnie siem ni kce ,
wes siem skup moze , alboco

Link był dobry tylko pod adresem docelowym coś się zmienia. Poprawiłem.

ŁORCYK
30-03-2006, 01:53
http://www.skutkiprzedawkowaniaradiamaryja.patrz.p l/

ten jezd lo niebo lepsy

av
30-03-2006, 01:59
http://www.skutkiprzedawkowaniaradiamaryja.patrz.p l/

ten jezd lo niebo lepsy

Kicha. To audycja "Radia Żyd". Ta kobita dostanie nagrodę w zamian za to, że jej rozmówca powie jakieś słowo.

Iulius Caesar
30-03-2006, 02:15
Każdy ma jakiegoś bzika, każdy jakieś hobby ma... niektórzy zbierają znaczki, podstawki pod piwo, monety... a Icek ma obsesję na punkcie Żydów :lol: :lol: :lol: . Zawsze uważałem, że chrześcijanie jako niewolnicy i ludzie wywodzący się z nizin społecznych, nie są w stanie sobie samodzielnie w życiu poradzić, stąd swe niepowodzenia zwalają na innych. W każdym razie z Rzymianami nie będziecie mieli problemów z dialogiem... Rzymianie będą Wam rozkazywać :lol: :lol: :lol: .

av
30-03-2006, 11:25
Zawsze uważałem, że chrześcijanie jako niewolnicy i ludzie wywodzący się z nizin społecznych, nie są w stanie sobie samodzielnie w życiu poradzić, stąd swe niepowodzenia zwalają na innych. W każdym razie z Rzymianami nie będziecie mieli problemów z dialogiem... Rzymianie będą Wam rozkazywać :lol: :lol: :lol: .

Mosiu, rozkazywać to możesz już teraz. Problem w tym czy kto będzie chciał słuchać tych rozkazów nim odbudujesz legiony. :lol: :lol: :lol:

ŁORCYK
30-03-2006, 14:48
Avól , roszkazy siem wypelnia , a nie slucha , posuchac se mozes RM

av
30-03-2006, 18:04
Avól , roszkazy siem wypelnia , a nie slucha , posuchac se mozes RM

Nie przypuszczam, żeby ktoś chciał słuchać rozkazy reinkarnacji Juliusza Cezara, a tym bardziej je wypełniać. :lol:

Iulius Caesar
30-03-2006, 18:45
Nie przypuszczam, żeby ktoś chciał słuchać rozkazy reinkarnacji Juliusza Cezara, a tym bardziej je wypełniać. Laughing

Pisze się "słuchać rozkazów" :lol: . Oprócz załatania dziur w ojczystym języku, proponuję Tobie Icek postudiować trochę historię, wówczas przekonasz się, że Juliusz Cezar potrafi zdobyć sobie posłuch i wymusić posłuszeństwo :lol: :lol: :lol:

stahoo
30-03-2006, 18:51
Oprócz załatania dziur w ojczystym języku,
Juz dzis gdzies to napisalem, ze Av ma nie polski akcent.
Polski NIE jest jego ojczystym jezykiem.

szakal
30-03-2006, 19:35
no i co Icek po przesłuchaniu tego wykładu nadal twierdzisz że Chrystus nie był Żydem :?: :twisted:

av
30-03-2006, 20:09
Nie przypuszczam, żeby ktoś chciał słuchać rozkazy reinkarnacji Juliusza Cezara, a tym bardziej je wypełniać. Laughing

Pisze się "słuchać rozkazów" :lol: .

Użycie biernika też, w pewnych wypadkach, jest dopuszczalne. Ale ty Mosiek pewnie dopiero w pierwszym pokoleniu posługujesz się polskim, a w dodatku aspirujesz do przejścia na język urzędowy Kościoła. :lol: :lol: :lol:

Oprócz załatania dziur w ojczystym języku, proponuję Tobie

Lepiej: "proponuję Ci". :)

Icek postudiować trochę historię, wówczas przekonasz się, że Juliusz Cezar potrafi zdobyć sobie posłuch i wymusić posłuszeństwo :lol: :lol: :lol:

Im więcej witaminek zażyjesz tym większa szansa na posłuch wśród legionów. :lol: :lol: :lol:

av
30-03-2006, 20:14
no i co Icek po przesłuchaniu tego wykładu nadal twierdzisz że Chrystus nie był Żydem :?: :twisted:

Moglibyście mi tow.Szakal zacytować moje twierdzenie? Faktem jest, że niezbyt się przemęczam umysłowo polemizując z azjatycką dziczą. :lol: :lol: :lol:

RedBuntownik
30-03-2006, 20:25
Poczekajcie chwile...hehe ja tu czegos nie rozumiem Av wydaje sie byc czlowiekim inteligetnym i nieglupim. Wystarczy poczytac jego posty. Jednakze wypisuje takie bzdury, ze czasem sie zastanawiam czy on osobiscie w to wierzy czy tylko pisze dla pisania

szakal
30-03-2006, 20:46
azjatycką dziczą.

muszę ci znowu przypomnieć że twoi bracia chrześcijanie przybyli z Azji :P czy ty może twierdzisz że Palestyna leży w Europie :?: :P

av
30-03-2006, 21:33
A gdzie cytat :?:

azjatycką dziczą.

muszę ci znowu przypomnieć że twoi bracia chrześcijanie przybyli z Azji :P czy ty może twierdzisz że Palestyna leży w Europie :?: :P

Jako prosty bolszewik nie możecie tow.Szakal zrozumieć, że granice cywilizacji nie pokrywają się całkowicie z granicami kontynentów. Wy np. jesteście ewidentnym azjatyckim dzikusem, a przecież znajdujecie się fizycznie w Europie. Nieprawdaż? :lol:

szakal
30-03-2006, 21:42
Jako prosty bolszewik nie możecie tow.Szakal zrozumieć, że granice cywilizacji nie pokrywają się całkowicie z granicami kontynentów. Wy np. jesteście ewidentnym azjatyckim dzikusem, a przecież znajdujecie się fizycznie w Europie. Nieprawdaż?

ponownie mantra. musisz zmienić płytę ta jest naprawdę zgrana i strasznie trzeszczy. :P

a może tak jak to ktoś tu napisał (p)ośle Kamiński :?: nudni jesteście :P

av
30-03-2006, 22:05
Jako prosty bolszewik nie możecie tow.Szakal zrozumieć, że granice cywilizacji nie pokrywają się całkowicie z granicami kontynentów. Wy np. jesteście ewidentnym azjatyckim dzikusem, a przecież znajdujecie się fizycznie w Europie. Nieprawdaż?

ponownie mantra. musisz zmienić płytę ta jest naprawdę zgrana i strasznie trzeszczy.

Jesteście tow.Szakal żywym dowodem tezy, że prosty bolszewik nie zrozumie bez 20 powtórzeń. :lol: :lol: :lol:

Iulius Caesar
31-03-2006, 00:33
Użycie biernika też, w pewnych wypadkach, jest dopuszczalne

Może i jest dopuszczalne, ale chyba w polskim jidysz Icuś :lol:. Albo na wydziałach teologii :lol: ... W każdym razie nie w poprawnej polszczyźnie :lol: .

Lepiej: "proponuję Ci". Smile

Czepiacie się Icek :lol: . W każdym razie wszystko jest poprawnie.

Ale ty Mosiek pewnie dopiero w pierwszym pokoleniu posługujesz się polskim, a w dodatku aspirujesz do przejścia na język urzędowy Kościoła. Laughing Laughing Laughing

Nawet język musieliście przejąć od wyższej cywilizacji :lol: . Jasne, że w poprzednich wcieleniach nie posługiwałem się językiem polskim, jedynie greką i łaciną :lol: .

Im więcej witaminek zażyjesz tym większa szansa na posłuch wśród legionów. Laughing Laughing Laughing

Legioniści by za mną poszli w ogień :lol: . Podporządkowywać sobie będę chrześcijańską dzicz Icuś :lol: .

"Cywilizuje podbite narody nowy ład
Rosną krzyże przy drogach od Renu do Nilu
Skargą krzykiem i płaczem rozbrzmiewa cały świat
A Juliusz Cezar ćwiczy lapidarność stylu! "

Powtarzam po raz kolejny... Zamiast skupiać się na bolszewikach i Żydach, uświadom sobie Icuś, że największym zagrożeniem dla Ciebie i Twojej cywilizacji jest Cezar.

Iulius Caesar
31-03-2006, 00:47
Poczekajcie chwile...hehe ja tu czegos nie rozumiem Av wydaje sie byc czlowiekim inteligetnym i nieglupim. Wystarczy poczytac jego posty. Jednakze wypisuje takie bzdury, ze czasem sie zastanawiam czy on osobiscie w to wierzy czy tylko pisze dla pisania

Jest po prostu prowokatorem, albo ma wyprany mózg przez studia teologiczne. Zresztą jaką on tu wiedzę prezentuje... powołuje się zazwyczaj na pseudohistoryka Konecznego, zna historię swojej organizacji - KK, przeczytał kilka broszurek, jakie drukują Wszechpolacy, wie co to jest biernik, ale mimo to w gruncie rzeczy nie potrafi posługiwać się ojczystym językiem, poza kilkoma wyuczonymi na pamięć zwrotami. Nie wiadomo, czy chociaż do tego tysiąca potrafi zliczyć, bo teologia to nie nauka ścisła :lol: . Po prostu dobrze wytresowany chrześcijański niewolnik :lol: . Nawet psa nauczysz kilku skomplikowanych sztuczek, jak będziesz mu je wiele razy pokazywał :wink: .

ŁORCYK
31-03-2006, 01:06
s tego co wim , un musi poftózyc 20 razy cynnosc i jus umi

av
31-03-2006, 14:17
Użycie biernika też, w pewnych wypadkach, jest dopuszczalne

Może i jest dopuszczalne, ale chyba w polskim jidysz Icuś :lol:. Albo na wydziałach teologii :lol: ... W każdym razie nie w poprawnej polszczyźnie :lol: .

Cieszy mnie ta gorliwość polskojęzycznego neofity ale - niestety - Mosiek nie masz racji. W pewnych wypadkach użycie biernika jest dopuszczalne. Natomiast absolutnie nie jest dopuszczalne "proponuję Tobie":

Lepiej: "proponuję Ci". Smile
Czepiacie się Icek :lol: . W każdym razie wszystko jest poprawnie.

Nie będę wchodził w subtelności językowe, żeby ci Mosiek nie zajmować czasu niepotrzebnymi rozważaniami (jak tam plany podboju Galii?). Zacytuję tylko ze "Słownika poprawnej polszczyzny" (hasło tobie): Niepoprawne jest użycie pełnej formy zaimka po czasowniku, np. Kupię tobie (zamiast: ci) książkę.

Cieszy mnie, że neopolactwo uczy się języka polskiego i stara się doszlusować do naszej cywilizacji ale sporo ci (a nie tobie) Mosiek brakuje. :lol: :lol: :lol:

Nawet język musieliście przejąć od wyższej cywilizacji

Zrobiliśmy to 2 tysiące lat temu tworząc cywilizację. A wyście jeszcze 100 lat temu śmierdzieli czosnkiem i cebulą. :lol: :lol:

"Cywilizuje podbite narody nowy ład
Rosną krzyże przy drogach od Renu do Nilu
Skargą krzykiem i płaczem rozbrzmiewa cały świat
A Juliusz Cezar ćwiczy lapidarność stylu! "

Cytat z twórczości Żydka i w dodatku potomka żydokomuchów. :lol:

Powtarzam po raz kolejny... Zamiast skupiać się na bolszewikach i Żydach, uświadom sobie Icuś, że największym zagrożeniem dla Ciebie i Twojej cywilizacji jest Cezar.

E, tam. Witaminka w pysk i do łóżeczka. A jak się będziesz rzucał - kaftan bezpieczeństwa. :lol: :lol: :lol:

Iulius Caesar
01-04-2006, 22:15
W pewnych wypadkach użycie biernika jest dopuszczalne.

Mylisz się :lol: .

Zrobiliśmy to 2 tysiące lat temu tworząc cywilizację. A wyście jeszcze 100 lat temu śmierdzieli czosnkiem i cebulą. Laughing Laughing

Historii też nie znasz :lol: . Jak Twoi kumple tłumaczyli Stary Testament z hebrajskiego na Nasz język, Ja już dawno byłem czczony jako Divus Iulius :lol: .

av
01-04-2006, 22:46
W pewnych wypadkach użycie biernika jest dopuszczalne.

Mylisz się :lol: .

Myślę, Mosiek, że skoro cię nauczyłem poprawnego użycia konstrukcji "czasownik ci" to i tak zrobiłeś postęp w przyswajaniu cywilizowanego języka i nie powinieneś się dalej przemęczać umysłowo. Szczególnie, ze plany podboju Galii czekają, że już nie wspomnę o obowiązkowej dawce witaminek. :lol: :lol:

ŁORCYK
01-04-2006, 23:05
no i jak gadolem , avól s`zprowadzil was szprytnie na bocnicem temata , to umnie z wami zrobic , musi , bo ni jezd mocny w temacie glównym

szakal
01-04-2006, 23:13
Myślę,

a to żartowniś :P:P:P:P

ŁORCYK
01-04-2006, 23:46
pomylil siem , mialo byc ...... zmyslam

Iulius Caesar
02-04-2006, 00:54
Boisz się przyznać mi rację Icek :lol: .

szakal
02-04-2006, 01:18
Boisz się przyznać mi rację Icek :lol: .

on jest tak zdesperowany że nie przyzna nawet racji samemu sobie :P

Bel
02-04-2006, 01:22
[...] wypisuje takie bzdury, ze czasem sie zastanawiam czy on osobiscie w to wierzy czy tylko pisze dla pisania

On sprawia wrażenie, jakby był do tego celu wynajęty. To tak jak "najmimorda" w sądzie: gada, co musi, choć wcale nie musi w to wierzyć.

Na forum jest kilku takich, zresztą od dłuższego czasu. I wielu normalnych daje się sprowokować, wciągnąć do jednej i drugiej głupiej pyskówki.

Nie karmmy trolli!
Nie dajmy się wciągnąć do pojedynków z koniem na kopniaki!
Nie dajmy się wciągnąć do zapasów ze świnią w błocie! Tylko się niepotrzebnie ubrudzimy! A świnia to lubi...

Pozdrowienia.

null
02-04-2006, 18:42
On sprawia wrażenie, jakby był do tego celu wynajęty. To tak jak "najmimorda" w sądzie: gada, co musi, choć wcale nie musi w to wierzyć.
............
Od razu widać że wiesz o kim piszesz ,przecież to twoje pisanie to cała najmimordowa gadanina . :P

mohawk
03-04-2006, 17:59
Nie karmmy trolli!
Nie dajmy się wciągnąć do pojedynków z koniem na kopniaki!
Nie dajmy się wciągnąć do zapasów ze świnią w błocie! Tylko się niepotrzebnie ubrudzimy! A świnia to lubi...
Wołasz, drogi Belu, na puszczy. Już mi się zwyczajnie odechciewa przeglądania forum jak widzę te 'sążniste' "dyskusje" z osobnikiem ~av.

Mietek
03-04-2006, 21:18
Więc mohawku częściej bywać.
I pisać. Niekoniecznie z marginesem. O ile ten "margines" ów margines przekracza zwłaszcza.

Josif
03-04-2006, 21:33
Dajcie mu ignora i po sprawie!

av
03-04-2006, 22:06
Więc mohawku częściej bywać.
I pisać.

Tow.Mietek wyraża nadzieję, że ilość przejdzie w jakość. :lol: :lol: :lol:

To dość ciekawe zjawisko. Wynika bowiem z niego, że komuchy skłonne są wierzyć w zjawiska, których istnienie nie tylko nie zostało dowiedzione ale wręcz zostało empirycznie zaprzeczone. :lol: :lol: :lol:

Lewak
03-04-2006, 22:57
(p)ośle Kamiński
To JA to JA pisalem :D Niech juz ten speckomisarz z stad spie..... Nudniscie panie Kaminski i na chuj wam ta zabawa?

szakal
04-04-2006, 01:04
(p)ośle Kamiński
To JA to JA pisalem :D Niech juz ten speckomisarz z stad spie.....

do Pinocheta :P:P

Josif
04-04-2006, 21:20
Ooo! Jak widzę to przestaliście cytować Avała! Brawo! Jego byt forumowy niedługo się skończy!