PDA

View Full Version : grzybica radiowa

Kardynał Biggles
04-01-2006, 23:26
widzę, że wielu z was jest przesiąkniętych wizją zrobienia rydzykowi kuku. trick z wpłacaniem 1 grosza to zamierzchła przeszłość, bo się radiowiec wycwanił. nie ma co się oszukiwać, kieszeni mu nie ugryziemy. maybachowi opon też raczej nie przebijemy.
jednak na pewno jesteśmy zdolni do niewielkich akcji propagandowo-prześmiewczych. torunianie mają tą przewagę, że możemy w noc ciemną "zamontować" kopę zbuków (60 sztuk śmierdzących jaj znaczy się) lobem poprzez płot na teren radyja. ale to może innom razom. na początek coś lekkostrawnego. niech się odezwie do mnie ktoś mający umiejętności (foto)graficzne i oddany sprawie :D to może coś z tego usmażymy

mohawk
05-01-2006, 01:51
torunianie mają tą przewagę, że możemy w noc ciemną "zamontować" kopę zbuków (60 sztuk śmierdzących jaj znaczy się) lobem poprzez płot na teren radyja. ale to może innom razom.
Chyba nie doceniasz "ojca" dyrektora. Na pewno ma pełny monitoring i rano miałbyś na karku ABW, AW, antyterrorystów i moherowy szwadron.

null
05-01-2006, 02:07
A nie lepiej udać się do Naczelnego jako fachowca od zagłuszarek on na pewno to załatwi .
Myślę ze cztery umieszczone wokół Torunia powinno sprawę załatwić . :P

krisbaum
05-01-2006, 02:48
wystarczy jedna a dobra, ja mogę słuzyć fachową pomocą (dla zabawy zakłócalismy transmisję Radia podczas słuzby wojskowej - byłem zakłóceniowcem właśnie - wojska walki radioelektronicznej - Przasnysz: szkolenie młodszych specjalistów, Legnica: jednostka liniowa) :D :D :D :D :D

ŁORCYK
05-01-2006, 02:55
ankieta jezd tendencyjna , za duzo lopcji w jednym kierunku , ni loddajem glosa
fuck

null
06-01-2006, 00:05
.......... ja mogę słuzyć fachową pomocą (dla zabawy zakłócalismy transmisję Radia ..............
Do dupy z takim fachowcem ...skoro i tak wszyscy słyszeli te Radio ..........co zaskutkowało przecież nawróceniem ..się Naczelnego na drogę *cnoty i prawdy* . :P :P :P

krisbaum
06-01-2006, 00:14
Do dupy z takim fachowcem ...skoro i tak wszyscy słyszeli te Radio
Tu byś się musiał spytać Polaków na wschodzie, czy nie mieli kłopotów z transmisją, bo zakłócaliśmy sygnał na falach krótkich (KF)

07-01-2006, 00:54
Tu byś się musiał spytać Polaków na wschodzie, czy nie mieli kłopotów z transmisją, bo zakłócaliśmy sygnał na falach krótkich (KF)
Nawet że nieźle im ta "transmisja" wyszła, fala poszła właśnie od wschodu... Ale to już jest jednak proces długofalowy... :lol: :lol: :lol:

krisbaum
07-01-2006, 01:04
A ja wiem jak grzybkowi zrobić kuku :D Polecam Forum Pirotechniczne, normalnie kopalnia wiedzy odnośnie małych i dużych BOOM :twisted: Tylko szkoda, że to podpada pod paragraf :cry:

07-01-2006, 01:35
A ja wolę kukać Urbanowi! :lol: