View Full Version : Zła wiadomość dla Icka i Jego sekty
Iulius Caesar
26-03-2006, 14:05
http://wiadomosci.onet.pl/1284954,12,item.html
Wracamy!!!!!! A nie mówiłem??!! Oczywiście Icek, jako prosty chrześcijanin, zapewne zlekceważysz to symboliczne orzeczenie sądu... ale niebawem nie będzie Ci do śmiechu :lol: :lol: :lol: .
Magnificencja
26-03-2006, 14:19
Iulius Caesar
Wracamy!!!!!! A nie mówiłem??!! Oczywiście Icek, jako prosty chrześcijanin, zapewne zlekceważysz to symboliczne orzeczenie sądu... ale niebawem nie będzie Ci do śmiechu.
Wasza Wysokosć!
To jeszcze jeden "religijny pierdolec" jakich na swiecie będzie coraz więcej - jedne padają inne powstają od nowa, albo odgrzebują stare święte księgi i objawienia.
Niebawem Jahwe w trójcy Jedyny i Wszyscy Święci - i cały panteon chrześcijańsko-judaistyczny trafi do Mitologii, bo tam jest miejsce wszystkich religii. Każda wcześniej czy później tam trafi.
Bogowie żyją tylko tak długo jak długo mają wyznawców.
Iulius Caesar
26-03-2006, 14:39
Przecież nie mówię, że w to wierze!!! Ale przygody greckich bogów są bardzo ciekawe. Miło się o nich czyta, w kategoriach beletrystycznych oczywiście :wink: . W przeciwieństwie to smutasa i ascety Chrystusa, podejmują życiowe zagadnienia - imprezki, wojenki, kobiety itp. :lol: .
proponuję powołać Stowarzyszenie Wyznawców Światowida :!: :twisted: Polacy nie Żydzi i swoich bogów mają. Dlaczego mamy czcić jakiegoś judaistycznego boga jak nasza historia zna dobre słowiańskie bóstwa :?:
:twisted: :twisted: :twisted:
RedBuntownik
26-03-2006, 15:48
Szakal przeciez istnieje juz mnostwo kosciolow odwolujacych sie do tradycji slowianskiej. W wiekszosci to jednak banda nacjonalistow i radzilbym na nich uwazac bardziej niz nawet na radykalny katonacjonalizm
proponuję powołać Stowarzyszenie Wyznawców Światowida :!: :twisted: Polacy nie Żydzi i swoich bogów mają. Dlaczego mamy czcić jakiegoś judaistycznego boga jak nasza historia zna dobre słowiańskie bóstwa :?:
Chcesz ....i masz. :P
http://www.rkp.w.activ.pl/index.php?option=com_fro ntpage&Itemid=1
A o pozwoleństwo sądów ani tępych bolszewików nie musisz pytać... :lol: :lol: :lol:
Chcesz ....i masz. :P
http://www.rkp.w.activ.pl/index.php?option=com_fro ntpage&Itemid=1
A o pozwoleństwo sądów ani tępych bolszewików nie musisz pytać... :lol: :lol: :lol:
no to null IQ uważaj bo ida i cię utopia jak marzannę w pierwszy dzień wiosny. namiary już im posłałem :twisted: :twisted:
Josef Dupzinger
26-03-2006, 19:39
Szanowni rewitalizatorzy bóstw rodzimych dawno zapomnianych!
1 - nie powołujcie bytów ponad potrzebę! :lol: :lol:
2 - Implantowanych nam przez rzym-katolickich Szatanów rozmaitych obcych Diabłów - nie wyganiajcie, nawet choćby rodzimego chowu Belzebubem, bo to syzyfowo-syfowa praca i nic dobrego (spytajcie stryjka, tego od kijka...) z tego nie wyjdzie :twisted: :twisted:
Tyle na poważnie, a teraz mały, iście olimpijski wic:
Stary, zraszplowany od niebiańskiej rozpusty erotoman Dzeus uganiał się był dnia pewnego pięknego po sadach Olimpu za cud urody boginką, ale ta zwinna i nadzwyczaj wiotka w pasie, gdzie tyle razy bezskutecznie próbował zacisnąć rąk swych boskich obręcze dzierlatka wciąż mu umykała. Zapędzona w kozi róg ogrodu, nie widząc wyjścia z sytuacji skłonną już była ulec lubieżnikowi, ale - jak to bogowie i boginki mają we zwyczaju - kaprys zadziałał i w ostatniej chwili szast-prast, wykorzystała swoje boskie prerogatywy i w mgnieniu oka zamieniła się w podobną do setek innych jabłonkę.
Pytanie za 100 płaskich minitorów 19" - a co z tym fantem zrobił napalony jak popielniczka i zdyszany od chuci (bogom obce jest zmęczenie...) Bóg Bogów Dzeus? Odpowiedzi proszę zamieszczać na forum.
Uczynił ją wieczystą dziewicą - ja błonka :lol: :lol: :lol:
Stary, zraszplowany od niebiańskiej rozpusty erotoman Dzeus uganiał się był dnia pewnego pięknego po sadach Olimpu za cud urody boginką, ale ta zwinna i nadzwyczaj wiotka w pasie, gdzie tyle razy bezskutecznie próbował zacisnąć rąk swych boskich obręcze dzierlatka wciąż mu umykała. Zapędzona w kozi róg ogrodu, nie widząc wyjścia z sytuacji skłonną już była ulec lubieżnikowi, ale - jak to bogowie i boginki mają we zwyczaju - kaprys zadziałał i w ostatniej chwili szast-prast, wykorzystała swoje boskie prerogatywy i w mgnieniu oka zamieniła się w podobną do setek innych jabłonkę.
Pytanie za 100 płaskich minitorów 19" - a co z tym fantem zrobił napalony jak popielniczka i zdyszany od chuci (bogom obce jest zmęczenie...) Bóg Bogów Dzeus? Odpowiedzi proszę zamieszczać na forum.
no jak to co :?: kupił ten cały sad i teraz rżnie każdą jabłonkę jaka mu w łapy wpadnie :P
No nie wiem. Jakiś czas temu niejaki Av przekonywał mnie, że Jezus nie był żydem.
Magnificencja
27-03-2006, 12:54
Prukta
No nie wiem. Jakiś czas temu niejaki Av przekonywał mnie, że Jezus nie był żydem.
Jeżeli ten udowadniacz był z formacji zwanej "Weszpolacy" - to z pewnością mial jedynie słuszną rację, bo oni tam są w stanie nawet udowodnić, że Jerzy Urban pochodzi z murzyńskiej rodziny - ze szczepu Bantu w Środkowej Afryce. Opanowali te "naukowe metody" dochodzenia korzeni genealogicznych do perfekcji. Himler ze swoim sztabem przy nich to początkujący stażysta.
Mogą też odwrócić "plamę" - np. do niedawna na wykazie wyklętych od czci i wiary żydow figurowal niejaki Jerzy Robert NOWAK profesor z bożej łaski, prelegent radia Maryja - pod poz. 118 jako Moritz Neuman. Od niedawna już nie figuruje - bo już jest słuszny. Przecież żyd nie moze głosić "słowa bożego" w radyju.
Na stronie http://www.jerzyrobertnowak.com/forum/ - tylko dla wybranych - nie dopuszczają nawet pytania:
1. czy to prawda ze JR Nowak w latach 1956-57 aby wyjechać na wakacje za granicę (Węgry) wstąpil do ZMP a później ZSMP?
2. dlaczego nie ujawnił w biografii tematu pracy magisterskiej, promotora, daty obrony i uzyskania dyplomu;
Może kto spróbuje dostać się na to forum z takimi pytaniami?
Jeżeli ten udowadniacz był z formacji zwanej "Weszpolacy" - to z pewnością mial jedynie słuszną rację, bo oni tam są w stanie nawet udowodnić, że Jerzy Urban pochodzi z murzyńskiej rodziny - ze szczepu Bantu w Środkowej Afryce. Opanowali te "naukowe metody" dochodzenia korzeni genealogicznych do perfekcji. Himler ze swoim sztabem przy nich to początkujący stażysta.
już raz mu podsunąłem pogląd że Jezus (prawdziwe Jurek) urodził się pod Pułtuskiem w rodzinie kowala i pięknej bląd słowianki, widocznie przyjał to za dogmat :twisted:
RedBuntownik
27-03-2006, 15:06
Nie wiem jak wy, ale ja zdelegalizowalbym ciemnote wszechpolska zanim bedzie zapozno.... :twisted:
Nie wiem jak wy, ale ja zdelegalizowalbym ciemnote wszechpolska zanim bedzie zapozno.... :twisted:
instrumenty prawne są (propagowanie faszyzmu), ale pokaż mi prokuratora, który się teraz odważy coś w tym kierunku zrobić...
RedBuntownik
27-03-2006, 15:27
Niestety Jonny nie znajde, przynajmniej nie przez nastepne 4 lata...
trzy i pół roku :twisted:
RedBuntownik
27-03-2006, 15:30
no fakt 3,5 roku :lol:
instrumenty prawne są (propagowanie faszyzmu), ale pokaż mi prokuratora, który się teraz odważy coś w tym kierunku zrobić...
nawet jeśli zrobi to Ziobro postawi go przed trybunałem
Magnificencja
27-03-2006, 18:54
RedBuntownik napisał:
Nie wiem jak wy, ale ja zdelegalizowalbym ciemnote wszechpolska zanim bedzie zapozno....
johnnyb
Dajcie spokój, nieulegajcie nawykom Ciemnogrodu.
Całe to za-Wszawione towarzystwo trzeba edukować i leczyć, wyprowadać na ludzi. Jeszcze będzie z nich pożytek na chwalę narodu i ojczyzny. Popadli sfrustrowani w taką indoktrynację - postawili sobie na pierwszym miejscu jakiegoś boga - zamiast naród i ojczyznę i popisują się z nudów.
Gdyby to towarzystwo przegoniono kilka razy w roku po poligonie wojskowym - skoro tacy oni patrioci- to by im głupie pomysly szybko wywietrzały. Tymczasem już nawet Dlugi Romek nie bardzo z nimi konfratruje bo mu to narodowe bezmózgowie wstyd przynosi.
Iulius Caesar
27-03-2006, 20:11
Ja bym chętnie tych barbarzyńców z Młodzieży Wszechpolskiej skonfrontował z moimi legionistami... Dałbym im oczywiście przewagę liczebną... bowiem wiadomo, że wartość bojowa mojego żołnierza jest wieki świetlne dalej od tej hołoty... Hmmm... muszę pogadać z Ickiem, może mnie z nimi ustawi :lol: :lol: :lol: .
...
Całe to za-Wszawione towarzystwo trzeba edukować
przecież głąb w kapuście ma więcej szarych komórek, które da się zaopatrzyć w wiedzę, niż przeciętny wszechpolak.
Jeszcze będzie z nich pożytek na chwalę narodu i ojczyzny.
jak zrobi się z nich nawóz pod uprawę kukurydzy. po konfrontacji z legionami Julka tylko do tego będą się nadawać
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.