PDA

View Full Version : do Larry'ego

johnnyb
03-01-2006, 20:39
Larry, ale to nie jest jakis poczatek cenzury, czy cos? mozna dalej pisac o wieszaniu katoli na latarniach? a tak w ogole, to ja nie rozumiem, czemu jeszcze nikt naszych genialnych postow nie opisal w papierowym wydaniu NIE (a moze przegapilem?) bylby temat na niezly artykul...

Scandalieros
03-01-2006, 21:01
Hm... Mnie to tez wyglada na wstep do cenzury. Chyba Urban sie przestraszyl. Kto wie, moze doczekamy dnia ze stanie przed plutonem egzekucyjnym?
Zawistni katole sa tak zaslepieni nienawiscia i checia zemsty ze moga zamknac NIE, Urbana powiesic, dziennikarzy NIE zamknac w lagrach, a forumowiczow (tych z Polski) beda tropic... :?

Strach sie bac... :(

Uff, dobrze jonnyb ze nie mieszkamy w katolandii... 8)

johnnyb
03-01-2006, 22:10
co prawda, to prawda... ale i tak Ci palm zazdroszczę;) będę w Miami w 2007 to może coś wypijemy...

a co do Polski... żal Żywca i blondynek, ale kraj jest na razie zbyt popierdolony, żeby o nim myśleć poważnie...

fala
03-01-2006, 23:03
odn nowego regulaminu.

Uwazam ,ze tak sie wlasnie zakonczyla wolnosc na forum NIE.
Larry wiem ,ze jestes facet z otwarta glowa i dufam ,ze nie bedziesz naduzywal tego kaganca mysli jakim jest nowy tegulamin.Ziobro to "złamane ziobro" i nie bedzie pluł nam w twarz.
Pozdrawiam.

gustaw69
04-01-2006, 00:52
Zawistni katole sa tak zaslepieni nienawiscia i checia zemsty ze moga zamknac NIE, Urbana powiesic, dziennikarzy NIE zamknac w lagrach, a forumowiczow (tych z Polski) beda tropic... :?

Gdyby ktoś chciał przedstawić przykład najczystszej obłudy to wystarczyłoby powyższy cytat podać w zestawieniu z poniższym :

mozna dalej pisac o wieszaniu katoli na latarniach?

Edmund Bared
04-01-2006, 00:53
Larry . Ustawa fajna tylko podyktuj nam rozporządzenie wykonawcze na kogo można pisać a na kogo nie.
a) na Katolików ?
b) na Żydów ?
c) na kwasniewskiego ?
d) na kaczyńskich ?
e )na millera ?
f ) na leppera ?
g ) na urbana ?
h ) na jaruzelskiego ?>
i ) stan wojenny był dobry czy zły ?
j ) chwalić czy ganić PRL ?
k ) jestesmy za czy przeciw unii Europelskiej i nato ?
l) za rosją czy przeciw USA ?

A w ogóle pytam czy ktokolwiek z nas na tym forum pozwolił sobie więcej
niż pozwalają dziennikarze NIE w wersji pisanej
To wy panowie wyznaczacie zachowanie się forumowiczów tyle że z reguły jako forumowicze piszemy w innym wulgarnym kierunku niż wynikałoby to z waszej doktryny przyjętej w piśmie ale zawsdze w granicach wyznaczonych przez urbana i jego redakcję. no może mniej piszemy o kurwach

ŁORCYK
04-01-2006, 01:07
e tam , to ni cenzura , tu mnie tronci obludom , nawet do tak niezaleznego tygodnika jakim bylo NIE, bylo , bo forum i sztronka o tys jego pewien odlam , winc do tak nizaleznego tygodnika zakradla siem obluda ,
to jezd po prosztu kuniec nizaleznego foruma w NIE ,
a dlacego obluda , ano dlatego , co lubilem NIE cytoc , i ci szami dziennikaze co tu szom jad-minisztratorami , którym nikt jenzyka ni lopcina , ci szami co ich za to lubilem cytoc , uni wlasnie mnie tu kcom lopcionc jenzyk , Larry jus ras próbowol beszposrednio do mnie , tyros zatocyl winksy krong, dupa, kuniec ...

Edmund Bared
04-01-2006, 01:11
Łostroznie Łorcyk

Może z larrego to je kuniec ale dupa na pewno nie i bede go w tej sprawie bronił.

ŁORCYK
04-01-2006, 01:14
dupa , wysztempuje tu ED jako znak interpunkcyjny , ale jesli kces rozumniec ze tu chodzi lo twojom lukochanom dupem Larrego , to se jij bron dowoli , jo ci nie zabroniam.

ŁORCYK
04-01-2006, 01:33
Na Forum dyskusyjnym NIE obowiązują następujące zasady:

1. Każdy może brać udział w dyskusjach. Wystarczy się zarejestrować.

2. Każdy może zostać wyproszony za zachowanie niezgodne z ogólnie przyjętymi normami. Decyduje o tym Administrator lub Moderatorzy.
"zachowanie" cyli rozumniane jako "wypisywanie" postóff, znacy co my tu zgromadzeni w wienksosci fany tego piszma (NIE) tero ni mozemy brac z niego psyklada , bo jak wiadomo , NIE drukuje rózne artykuly i duzo z nich wykraco i to dleko poze jakie kolwiek OGÓLNIE PRZYJETE NORMY
3. Tygodnik NIE nie bierze odpowiedzialności za treści umieszczane na forach przez użytkowników forum NIE.
normalka , regulka wsyckich piszm
4. Redakcja NIE zastrzega sobie prawo do usuwania wiadomości niezgodnych z prawem lub uznanych przez Administratora lub Moderatorów za zbędne.
ca rozumniec , co jadministrator bedzie tero sze wprowadzol sfoje prawo ze zasadom DEJCIE MNIE COWIKA A JO MU PARAGRAF ZNAJDEM , ni bardzo mi to pasuje do stylu tygodnika , ale skoro kcom zejsc na ugory , to jus ich szprawa , momy pseca demokracjem , kapitalizm itd..

5. Redakcja NIE zastrzega sobie prawo do prezentowania treści dyskusji oraz jej fragmentów również na łamach innych niż forum NIE mediów.
to mnie siem jakurat podobo , bo jezd tu ...znacy bylo tu parem tengich glów , co by mogly zapodac dozem swiezej krwi ale siem ich skutecnie wypierdzieli regulaminem , no i dziennikaze mogom jus byc szpokojne lo uzasadnione mniejsce i gaze jakom jim redaktor zapewnio
6. Moderatorami są dziennikarze tygodnika NIE. Administratorem jest Larry i on jest najważniejszą instancją forum.
dziennikazy jescem ni zauwazyl , co ni mozno powiedziec lo Larrym , daje siem poznoc, dobre sfoje sztrony zosztawil na póznij , dla pociesenia jelopóf wyjalowionych, jakie mu na forum wkrótce ino pozosztanom
7. W sprawach nieuregulowanych w niniejszym regulaminie decyduje jednoosobowo Administrator.
tu pac szpowrotem punkt nr 4

rzep
04-01-2006, 13:19
Czegóśta uczepili się Larryego.Poczytajcie regulaminy innych forumów to przekonacie się, że ten jest całkiem liberalny.
Na innych nie można np. pisać wielkimi literami, odpowiedz musi być pod postem, musi być odpowiednio sformatowana i wiele innych bzdur.No i ze admin ma zawsze rację, a jak jej nie ma to patrz punkt w którym rację ma. :D
Tak że u NAS regulamin jest nie taki znowu restrykcyjny.

krisbaum
04-01-2006, 13:28
No niemniej jednak pewne zapędy cenzorskie są tu widoczne... z drugiej strony zawsze może się jakiś null obrażony religijnie napatoczyć i sprawę do sądu za wypowiedź na forum założyć - kto wtedy będzie za to bekał, forumowicz czy Uszaty?

LarryTM
04-01-2006, 14:52
To ja może wytłumaczę o co chodzi bo widzę, że nie do końca się zrozumieliśmy - przynajmniej nie wszyscy.

Napisanie i wrzucenie regulaminu na forum nie miało na celu straszenie ludzi cenzurą – bo takowej nie będzie – przynajmniej w tej kwestii na pewno nic się nie zmieni. Chodzi o pewną regulację spraw porządkowych – żeby nie było, że można robić chlew i obowiązuje „wolna amerykanka” – z resztą niektórzy tu strasznie płakali, że jest burdel i syf straszliwy i prosili o wskazanie regulaminu który to zabrania robić owy syf.

Chodzi o to żeby np. w sytuacjach takich jak np. użytkownik pisze posty w sposób „niezbyt” poprawny (i nie chodzi mi tu o poglądy) i np. nie spodoba się to mi, i paru innym użytkownikom to można mu zwrócić uwagę, a w przypadku ‘olania’ – z czystym sumieniem „zbanować”. Nie chodzi z resztą tylko o tego typu przypadki – chciałbym przypomnieć przepychanki innych forumowych ‘asów’ : Pana Kierownika i Norbba i zaśmiecanie przez nich forum.

Dziękuję oczywiście Łorcykowi za mniej lub bardziej chybioną interpretację regulaminu, wszak liczą się dobre chęci które na pewno nim kierowały.

Jeśli ktoś czegoś jeszcze nie rozumie – chętnie objaśnię konkretne punkty regulaminu.

/lar

Edmund Bared
04-01-2006, 14:56
Czegóśta uczepili się Larryego.
Na innych nie można np. pisać wielkimi literami

To tam muszom być same hebrajczyki?

puchal
04-01-2006, 16:43
larry a czy nadal mozna bluzgać afałka?? :twisted: :twisted: :twisted: A tak na marginesie to należałoby się raczej zająć bełkotem niektorych forumowiczów, których posty są jak szyfrogram :twisted: :twisted: :twisted:

fala
04-01-2006, 21:16
Po wyjasnieniach Larrego kamien spadl mi serca,A juz myslalem ze to "złamane Ziobro" zawislo niczym Pajeczyca nad tygodnikiem NIE i wszystkimi z nim zwiazanymi.
A swoja droga to nie do konca jestem spokojny,zafrapowalo mnie pytanie dlaczego akurat teraz ,gdy ekipa PiSuaru rozwija skrzydla i nabiera rozpedu by poszybowac ku tej wymarzonej przez siebie rzeczywistosci
A swoja droga to cos mi sie wydaje ,ze PiS taki mocny w gebie teraz robi dokladnie to co poprzednicy.Mysle o tym pomysle ze sprawdzaniem alkomatem poslow.Niby fajny i chwytliwy pomysł,ale k..a sp..ny przez to ze jest to tylko rozporzadzenie Komendanta Policji, i jak Rokita trzezwo (pewnie byl trzezwy chwilowo)zauwazyl kazdy posel moze wypiac tylek na to rozporzdzenie ,bo stoi ono w jawnej sprzecznosci z prawami konstytucyjnymi posła.Na nich nie ma mocnych .
Juz Solidaruchy zadbaly w 1990 ,aby wybrancom wlos z glowy nie spadl.Przeciez nie kreciliby na siebie stryczka,tacy to oni nie byli.Dalekosieznie patrzyli w przyszlosc i kombinowali jak tu sobie zrobic dobrze.No i zrobili.A nam nie! Dlatego dla mnie posel to zwykla kurwa.Sprzedaje sie i sprzedaje Polske.Na naszych oczach ,bo wie ze mozemy mu naskoczyc.A Kaczory wiedza ,ze sami sobie tez kolo tylka nie beda robic.Pozniej zwali sie na KUmendanta a rozglos medialny bedzie:"PiS chcial dobrze"..

ŁORCYK
04-01-2006, 22:00
Chodzi o to żeby np. w sytuacjach takich jak np. użytkownik pisze posty w sposób „niezbyt” poprawny (i nie chodzi mi tu o poglądy) i np. nie spodoba się to mi, i paru innym użytkownikom to można mu zwrócić uwagę, a w przypadku ‘olania’ – z czystym sumieniem „zbanować”. Nie chodzi z resztą tylko o tego typu przypadki – chciałbym przypomnieć przepychanki innych forumowych ‘asów’ : Pana Kierownika i Norbba i zaśmiecanie przez nich forum.
s tym siem zgadzom- locywiscie s tym zasmniecaniem , potom lotwozyl NAPIERDALANKEM zeby tam to robili , ali ni robiom , bo kcom zeby wsyckie widzieli , jak loni to fechtujom swietnie na szlowa , i to jezd zecywiscie gupie

Jeśli ktoś czegoś jeszcze nie rozumie – chętnie objaśnię konkretne punkty regulaminu.

ano , mom , znacy ze siem wezmnies i bedzies nas naucol polskiego , bo np. jak komu mojo wlasno wypracowano gwaro na gazetach w wychodku ni szpasuje , to siem mnie wezmnie i zabanuje , i w pizdu z Lorcykiem , no....
A póznij siem zacnie cepioc do jinnych ,co to ni sztosujom , logonkóff w literkach, jintrpunkcji, i zeby tu se pisoc sfoje wypociny , to musom sze wydac kasem i kupic polskom klawiaturkem i zmnienic loprogramowanie , chocby i byli za granicom , to tys wpizdu s ich pocebami , wazne co Larry nazuci i tak mo byc , a póznij bedziemy wychodzic sz zdrowom nismnietnikowom polscyznom na serse krengi , no i locywiscie Larry tys zapowi to dziennikazom NIE , coby zmnienili pisowniem , bo ich ZABANUJE w pizdu.

cekom s lutensknieniem na lodpowiedz Larry - zgodnie s tym lo cym wielmoznie wszpomniales

04-01-2006, 22:04
Juz Solidaruchy zadbaly w 1990 ,aby wybrancom wlos z glowy nie spadl.Przeciez nie kreciliby na siebie stryczka,tacy to oni nie byli.Dalekosieznie patrzyli w przyszlosc i kombinowali jak tu sobie zrobic dobrze.No i zrobili.
A nie chodziło Tobie przypadkiem o komuchów??? O ile mi wiadomo, Naczelny również brał udział w "okrągostołowych rozmowach".

P.S. A z cenzurą, pan redaktor był za pan brat, wiele się możecie od niego nauczyć...

Scandalieros
04-01-2006, 22:57

Gdyby ktoś chciał przedstawić przykład najczystszej obłudy to wystarczyłoby powyższy cytat podać w zestawieniu z poniższym :

mozna dalej pisac o wieszaniu katoli na latarniach?

No tak. Chyba gustaw przesadziles z oplatkiem w te swieta, wino mszalne, ktorego wypiles hektolitry na powitanie nowego roku rowniez ci nie sluzy. Wyskocyles ze swoim tekstem jak Filip z konopi. Kompletnie bez sensu. Bez ladu i skladu. I kompletnie nie na temat. Za to z orgazmem na ustach, walisz teraz konia bo przeciez "dogryzles" komuchom...

Kurwa, co za palant z ciebie gustaw69... :?

LarryTM
04-01-2006, 23:57
ano , mom , znacy ze siem wezmnies i bedzies nas naucol polskiego , bo np. jak komu mojo wlasno wypracowano gwaro na gazetach w wychodku ni szpasuje , to siem mnie wezmnie i zabanuje , i w pizdu z Lorcykiem , no....
A póznij siem zacnie cepioc do jinnych ,co to ni sztosujom , logonkóff w literkach, jintrpunkcji, i zeby tu se pisoc sfoje wypociny , to musom sze wydac kasem i kupic polskom klawiaturkem i zmnienic loprogramowanie , chocby i byli za granicom , to tys wpizdu s ich pocebami , wazne co Larry nazuci i tak mo byc , a póznij bedziemy wychodzic sz zdrowom nismnietnikowom polscyznom na serse krengi , no i locywiscie Larry tys zapowi to dziennikazom NIE , coby zmnienili pisowniem , bo ich ZABANUJE w pizdu.

cekom s lutensknieniem na lodpowiedz Larry - zgodnie s tym lo cym wielmoznie wszpomniales

ty masz chyba jakis straszny problem ze soba? nikt sie nie chcial z toba bawic? wszyscy sie z ciebie smiali? masz manie przesladowcza? wiesz, ja rozumiem ze ktos moze robic bledy ort - bo sam je czasem robie, ale belkot ktorym sie poslugujesz to juz przesada. To jest forum publiczne, na forach publicznych piszemy tak aby kazdy czytajacy mogl zrozumiec jezyk ktorym sie poslugujemy. To kwestia kultury. Polecam poczytanie zacnego dokumentu jakim jest np netykieta. Btw, odpowiedzi "jak ci sie nie podoba to nie czytaj" sa nie na miejscu bo - jak juz napisalem - to jest forum publiczne. Jak ci sie nie podoba to nikt cie tu nie trzyma.

/lar

puchal
05-01-2006, 00:07
ty masz chyba jakis straszny problem ze soba? nikt sie nie chcial z toba bawic? wszyscy sie z ciebie smiali? masz manie przesladowcza? wiesz, ja rozumiem ze ktos moze robic bledy ort - bo sam je czasem robie, ale belkot ktorym sie poslugujesz to juz przesada. To jest forum publiczne, na forach publicznych piszemy tak aby kazdy czytajacy mogl zrozumiec jezyk ktorym sie poslugujemy. To kwestia kultury. Polecam poczytanie zacnego dokumentu jakim jest np netykieta. Btw, odpowiedzi "jak ci sie nie podoba to nie czytaj" sa nie na miejscu bo - jak juz napisalem - to jest forum publiczne. Jak ci sie nie podoba to nikt cie tu nie trzyma.

/lar
Juz myslałem, że tylko ja mam problem z tym bełkotem :twisted: :twisted: :twisted:

ŁORCYK
05-01-2006, 01:06
a jednok Larry cos s tego belkota rozumnies , piana ci siem zebrala w kacikach ust , i jak jus wspominos lo kulturze , to ni lap siem latwych chwytów i tanich jargumentóff...
Myslolem co na wincej ciem sztac, ale widoc jak wspomnioles , mnioles zbyt trudne dziecinstwo miezonc swoim doropkiem doswiadcen mojom losobowosc .
Rozumniem teros dlacego ciem wcisneli tu, do konta , jako jadministradora kacnika NIE.

Forest
05-01-2006, 01:06
Przyłączam się do głosu Larrego i Puchala. To jest forum publiczne więc skoro tu piszesz, to chyba zalezy Ci na tym, żeby inni czytali Twoje posty i dlatego powinieneś je pisać je tak, żeby można było to bez problemów robić. Jak widać ludzie mają z tym problem w takiej formie. Jeśli natomiast nie zależy Ci na tym żeby inni czytali to, co masz do powiedzenia, to chyba pisanie tu nie ma zbyt wielkiego sensu...

I nie rób z siebie ofiary cenzury czy czegokolwiek. Ludzie po prostu proszą Cię o coś i kulturalnie byłoby uczynić zadość ich prośbie a nie wypinać dupę i pokazywać jakim to jesteś "jindywidualistą", nie sądzisz?

najlepszego w Nowym Roku

fala
05-01-2006, 01:37
do Kukuła.
Tak sie sklada ,ze ten tzw sejm kontraktowy opieral sie na zasadzie ,ze to tzw komuchy byly w defensywie a Solidarnosciowcy w natarciu.To oni twworzyli NOWE PANSTWO Jeszcze nie okrzepli na tyle by brac dla siebie pelnymi lapami bo "komuch" patrzyl na palce.Niemniej bardzo im sie spodobala idea parlamentu .ktory mamy do dzis,bo to siebie samych widzieli w rolach parlamentarzystow i byloby samobojstwem nie zabezpieczac sie na przyszlosc.Dla mnie to nazywa sie ordynarne cwaniactwo.A dojeni jestesmy MY-szarzy obywatele i to przez wybrancow narodu.Miast swecic przykladem w pracowitosci,moralnosci mamy co raz kwiatki w stylu posla Golika,Ziobry(kolega) ,czy Wassermana(wanna)

Dlatego nie pieprz ze to komuchy wam spartolily dobre panstwo.Ono mialo byc spartolone juz w zalozeniu.Aby wybrancy narodu mogli miec dobrze.Zeby bylo smiesznie to aby uwalic posla potrzebne jest min 100 tys podpisow w jego okregu.To jakas groteska! Czy on nie ma prawa czuc sie bezkarnym od momentu wyboru?

ŁORCYK
05-01-2006, 01:38
do nijakiego Foresta

ni , bo wdzem ze cytanie mnie ni sprawia ci trudnosci , nawet jus próbujes nasladowac , natomniast ni wim , co DUPA mo do kultury wyslawianio siem , chyba ze u ciebie ,to ojaw calkiem normalny w kurturalnym wyszlawianiu siem podlug twego mniemanio,
no....

LarryTM
05-01-2006, 01:57
Łorcyk - jako ze dyskusja z toba do niczego konkretnego nie prowadzi to ja nie bede jej kontynuować. Swoje powiedzialem, chciales regulamin - masz, teraz od ciebie zalezy jak dlugo jeszcze potrwaja twoje przygody na tym forum.

/lar

ŁORCYK
05-01-2006, 02:30

jesli chodzi lo kurturalne wyrazanie siem posztanowilem wprowadzic malom korektem , coby jasniewielmozny jad-minisztrator se pocytal ni biegajonc po jinternecie i deko siem naucyl wyslawioc , jak jus do tego tu tak koniecnie kce donzyc:

Powinno byc tak:
Ty masz jakiś straszny problem ze sobą ?
Nikt się nie chciał bawić z Tobą ?
Wszyscy się z Ciebie śmiali ?
Masz manię prześladowczsą ?
Wiesz, ja rozumiem, że ktoś może robić błęy ort- (tu chyba Ci chodzi o błęy ortograficzne, jak mniemam)
, bo sam je czasem robię, ale bełkot, którym się.....itd...itd...
Wdzis sanowny jadministradoze , zwróc uwagem na styl jakim pises , to jezd dopiro belkot , ni dziwiem sie, co ciem do konta posztawili ,
zwróc uwagem na szfojom interpunkcjem , która nawet zdrowe fragmenty twej gadki zmienia w belkot,
wreszci zwróc uwage na :ó,ś,ą i jinne literki s logonkami , gdys zmnieniaja twojom wypowiedz w belkot.... jak jus to u siebie zweryfikujes , to bies siem dopiro wtedy za poucanie jinnych ...Dokształć się.

i nie groz mi , bo ja ci ni grozem , smniesny jestes , moze nawet i zalosny

LarryTM
05-01-2006, 11:20
ok, jak chcesz.

/lar

Romek
05-01-2006, 12:45
ŁORCYK, moze i masz jakies ciekawe poglady, ale musisz wiedziec, ze do mnie one nie dochodza.
Czytanie twojich postow jest uciazliwe i poprostu ich nie czytam.
To tak jak ja bym ci caly czas pisal po niemiecku i oczekiwal od ciebie, ze bedziesz sobie moj post tlumaczyl.

stahoo
05-01-2006, 13:14
ok, jak chcesz.

/larLarry! Moze nie trzeba....? Dla mnie jego pojawienie bylo ciekawe. A gwara podobna do goralskiej nie to, ze mi nie przeszkadza, a jak kazdemu emigrantowi jest przyjemna. Nie wiem skad to sie wzielo, ale chyba wiekszosc emigrantow juz od dawna wspominajac Kraj kojarzy to z "Gorolu, cy ci nie zol...", a tylko potem z "Mazowszem" i Krakowem. A Lorcyk napewno mlody jest i poprawi sie. Daj mu szanse. Szkoda chlopa. Choc nie pochwalam tego, ze go ponioslo i obsypal niektorych... Jego posty i obrazki sa przyjemniejsze niz ciagle zakopywanie nas w piachu lub okreslanie glupkami.

st1111
05-01-2006, 15:17
Też bym był za niebanowaniem Łorcyka pisze pokręconie
i nie szanuje gospodarza ale niektóre pomysły 1klasa
np ten z pisuarami.

puchal
05-01-2006, 16:56

jesli chodzi lo kurturalne wyrazanie siem posztanowilem wprowadzic malom korektem , coby jasniewielmozny jad-minisztrator se pocytal ni biegajonc po jinternecie i deko siem naucyl wyslawioc , jak jus do tego tu tak koniecnie kce donzyc:

Powinno byc tak:
Ty masz jakiś straszny problem ze sobą ?
Nikt się nie chciał bawić z Tobą ?
Wszyscy się z Ciebie śmiali ?
Masz manię prześladowczsą ?
Wiesz, ja rozumiem, że ktoś może robić błęy ort- (tu chyba Ci chodzi o błęy ortograficzne, jak mniemam)
, bo sam je czasem robię, ale bełkot, którym się.....itd...itd...
Wdzis sanowny jadministradoze , zwróc uwagem na styl jakim pises , to jezd dopiro belkot , ni dziwiem sie, co ciem do konta posztawili ,
zwróc uwagem na szfojom interpunkcjem , która nawet zdrowe fragmenty twej gadki zmienia w belkot,
wreszci zwróc uwage na :ó,ś,ą i jinne literki s logonkami , gdys zmnieniaja twojom wypowiedz w belkot.... jak jus to u siebie zweryfikujes , to bies siem dopiro wtedy za poucanie jinnych ...Dokształć się.

i nie groz mi , bo ja ci ni grozem , smniesny jestes , moze nawet i zalosny
te koleś tobie to napewno we łbie odwalilo... nie czepiaj sie do larrego, bo jak sadze to nikt poza toba nie uwaza ze to bełkot. to ty piszesz tak jak byś niemiał w tym co u większości ssakow nazywa sie mozgiem ośrodka odpowiedzialnego za mowe i pisanie.

Scandalieros
05-01-2006, 18:50
... gwara podobna do goralskiej nie to, ze mi nie przeszkadza, a jak kazdemu emigrantowi jest przyjemna. Nie wiem skad to sie wzielo, ale chyba wiekszosc emigrantow juz od dawna wspominajac Kraj kojarzy to z "Gorolu, cy ci nie zol...", a tylko potem z "Mazowszem" i Krakowem.

Nie Stasiu. Nie kazdemu emigrantowi. I nie kazdy emigrant wspomina kraj kojarzac go z Krakowem i Mazowszem. Zapewniam Cie.

A ty ŁORCYK wyluzowalbys i zaczal pisac "po polsku" tak zeby to bylo zrozumiale dla wszystkich. Zamiast produkowac chory belkot zajmij sie lepiej hodowla pomidorow. Wszyscy wyjdziemy na tym lepiej.
Lepiej wyleciec z forum za ostre teksty typu "Wojtyla to chuj" anizeli za niegramatyczne pisanie... Co?

naxa
05-01-2006, 21:13
Czepiacie sie regulaminu. W dzisiejszych czasach i Durczok musi sie spowiadać z tego co za kilka chwil powie w RMF... Forum NIE ma regulamin, a regulamin ten chroni własnie NIE, przed tępymi Katolami. Jak jakis forumowicz nabluzga AVkowi albo nulowi to taki AVałek albo nulek moze zgłościc ten fakt Prokuratorowi ZERO. A taki Zero dopierdoli sie do admina forum - a admin wyciągnie historie forum i pokaze regulami. Zawsze to jakieś wytłumaczenie co SĄD zawsze przychylnie bedzie odbierał. Nawet te w sztrasburgu.

johnnyb
07-01-2006, 10:02
zgadzam się z Romkiem i Scandalieros. Łorcyk, ja nawet nie wiem, jakie Ty masz poglądy, bo jak zaczynam czytać Twoje posty to się wkurwiam i przechodzę do nastepnego...

A z Podhala to mile wspominam tylko Natalię, ukończone 15 lat, dyskoteka Wierchy.... ach......

st1111
15-01-2006, 00:21
Podziękowania dla Larego za udoskonalenie forum
i prośba o odbanowanie Łorcyka bo brakuje jego poczucia
humoru a że się nie umie zachować to trudno widać tak go
wychowali.

Milena
15-01-2006, 06:47
wychowali.Przylaczam sie do prosby stilla. Moze i teksty Lorcyka nie sa zbyt przejrzyste, ale przejrzystosc nie powinna byc argumentem do zbanowania uzytkownika. Na tej zasadzie mozna ganic rowniez takich jak ja, nie uzywajacych polskiej czcionki - to sie tez ciezko czyta. I wyglada paskudnie. Poza tym ostatnio forum schodzi na bluzgi i niekonkretne dyskusje, a Lorcyk jest cennym homoro i pomyslorodnym elementem.
Przewinienia Lorcyka sa znacznie mniejszej wagi niz zyczenia smierci av czy stosowane sposoby wyproszenia z forum Samarytanina.

stahoo
15-01-2006, 09:48
wychowali.Przylaczam sie do prosby stilla. Moze i teksty Lorcyka nie sa zbyt przejrzyste, ale przejrzystosc nie powinna byc argumentem do zbanowania uzytkownika. Na tej zasadzie mozna ganic rowniez takich jak ja, nie uzywajacych polskiej czcionki - to sie tez ciezko czyta. I wyglada paskudnie. Poza tym ostatnio forum schodzi na bluzgi i niekonkretne dyskusje, a Lorcyk jest cennym homoro i pomyslorodnym elementem.
Przewinienia Lorcyka sa znacznie mniejszej wagi niz zyczenia smierci av czy stosowane sposoby wyproszenia z forum Samarytanina.Dolaczam sie do prosby Mileny i St1111. Larry! Prosze! Szkoda chlopa. Mam podstawy sadzic, ze tez jest daleko od Kraju. A ja wiem. co to znaczy!

johnnyb
15-01-2006, 12:44
ja się nie dołączam. drodzy Forumowicze, czy gdyby NIE bylo pisane takim belkotem jakiego uzywa Lorcyk, to dalej byscie je kupowali? ja jestem spokojnym człowiekiem, ale jak próbowałem czytać jedo posty to mnie kurwica bierze. ja juz wole samarytanina, bo się chociaż mogę pośmiać albo z politowaniem uśmiechnąć

Forged
15-01-2006, 16:22
Witam.
To się przedstawię - jestem Forged. Jeszcze zamieszkuje centralną część Kat(cz)olandu ale mam w sobie oprócz piwa mocne postanowienie wypierdalania z tego chorego miejsca, RP zwanego. Czytam Was od kilku miesięcy. Zarejestrować się postanowiłem jakiś m-c temu no i jestem. Pewnie od czasu do czasu się wypowiem w jakimś temacie.

Na razie upraszam też o odbanowanie Łorcyka. Bardzo lubie go czytać, oryginalny jest i śmieszny.

Łorcyk WRÓĆ !

Pozdrawiam Forged

Mietek
15-01-2006, 21:10
Takoż i ja Larry wtracę swoje.

Łodbanuj Łorcyka!

Andrzej Rozenek
16-01-2006, 14:31
Nie będzie cenzury. Nie będzie banowania za gramatykę, ortografię ani za styl. W ogóle nic się nie zmieni. Bez paniki!

stahoo
16-01-2006, 14:54
Nie będzie cenzury. Nie będzie banowania za gramatykę, ortografię ani za styl. W ogóle nic się nie zmieni. Bez paniki!Вот и это хорошо! Dzieki!

ŁORCYK
16-01-2006, 23:32
Dzienkujem Jasnie Wielmoznej Jadminisztracji za "wcasy" jakie mnie zafundowola , a jesce bardzij za puscenie plazem moich cienskich psewinien i nieskazywanie mnie na karem smierci,
wrescie dzienkujem jakiemus Bogu tam , co cudownie wyciongnol s pomrocnosci jasnyj Larrego i psywrócil mu rozum , jesce bym byl gotóf myslec , ze postradol go pse ze mnie .
Dzienkujem za wsztawiennictwo syckim co mnie lubiom i ninawidzom , ceniom po równo ino co inacyj,
...tera bedzie dekaracjo....
Jo...Leon (czyt.Leun) Łorcyk zapewniom was , co siem ni zmnieniem ,
ni zaprem siem moich Zgnilakowic chocby mnie logniem jak Kmniecica psypalano , gupim bo oka za wiedzem ni loddam bom ŁORCYK jest ni ODYN , dlatego tu mnie coniektóre co majom maturem nie rozumniejom.
A ci co NIE KCOM , ALE MUSOM mnie cytoc , niech siem wcesnij w waleriankem zalopatsom.

stahoo
17-01-2006, 00:12
Dzienkujem Jasnie Wielmoznej Jadminisztracji za "wcasy"Lorcyku jeden! Jezdes wrescie! Молодец! I Jedras молодец Rozenek. I Larry tyz! Zostawajsa i sobom lostawajsa!

ŁORCYK
27-01-2006, 02:08
Larry ...teros rozumniem tfojom zemstem , lodbanowales mnie wpuscajonc mniendzy rozwzescanych cinkim dyskantem facecikóf psypominajoncych targowe psekupy, mimo to , wszpólcujem ci , bo w tym ukladzie ni idzie zapanowac nad tym forum ,
jedynom lopslodom som wpisy panienek, wypowiadajoncych siem z rozsontkiem , którego powinna by pozazdroscic im menska censc tutejsego towazystwa, ino skoda co une som tu tak rzadko.....

st1111
31-03-2006, 23:47
Jak na komucha przystało jestem człowiekiem tolerancyjnym
ale część osobników z tego forum robi wszystko aby je
zeszmacić i zamiast przeżywać intelektualną ucztę mysimy
pławić się w gównie miałbym prośbę o reakcję, wolność
wolnością ale jeżeli pozwolimy na taki poziom dyskusji
to to forum zostanie rozwalone.
Nie wiem jak inni tu piszący się na to zapatrują
wolność bez granic czy jakaś przyzwoitośc powinna
obowiązywać?

Mietek
31-03-2006, 23:57
Ja się z tymi słowy zgadzam.

Przyznaję, że niektórych...wcale mi sie czytać nie chce, nie mówiąc już o odpowiedzi.

gustaw69
01-04-2006, 00:03
Jak na komucha przystało jestem człowiekiem tolerancyjnym
ale część osobników z tego forum robi wszystko aby je
zeszmacić i zamiast przeżywać intelektualną ucztę mysimy
pławić się w gównie miałbym prośbę o reakcję, wolność
wolnością ale jeżeli pozwolimy na taki poziom dyskusji
to to forum zostanie rozwalone.
obowiązywać?

No proszę ! Jakaż to nagle wśród czytelników "nie" wrażliwość zapanowała - jak u Kalego ! A gdzie byłeś ze swoimi mądrościami jak się niejaki johnyb wypowiadał o Wojtyle ?

Podobno to niczym nie ograniczona wolność słowa i swoboda wypowiadania opinii ma być atutem tego forum . Podobno urban w imię walki o te wartości szykuje się do Strasburga ! I co już ci to nie pasuje ? Wolnosć wolnością , ale jak ktoś czepia się czerwonych to jednak lekka cenzurka by się przydała - tak ?

Kto mieczem wojuje ten od miecza ginie - mówi wam to coś ? ( jak mawiał nieodżałowanej pamięci towarzysz Jasiński ....)

stahoo
01-04-2006, 00:06
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
St1111 nie to mial na mysli tego, o czym ty naskrobales.
I mimo wszystko trafil w 10.
Nie wytrzymales.
Jak powiedzial niekoniecznie Jasinski: Uderz w stol....

gustaw69
01-04-2006, 00:19
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
St1111 nie to mial na mysli tego, o czym ty naskrobales.
I mimo wszystko trafil w 10.
Nie wytrzymales.
Jak powiedzial niekoniecznie Jasinski: Uderz w stol....

Jakaż jednomyślność.....

stahoo
01-04-2006, 00:23
Jakaż jednomyślność.....
A czegos oczekiwal Mosci Gustawie?

gustaw69
01-04-2006, 00:31
A czegos oczekiwal Mosci Gustawie?

No na pewno nie tego że czytasz w jego myślach . Teraz zapewne w imię solidarności ( ops! przepraszam - wspólnego pionu ideowego ) , zapewne świński ryjek wygłosi przemowę ,że istotnie nie to miał na myśli do czego ja się odniosłem , ale to co z jego myśli odczytał kozłoś . Teraz tylko nie pozostaje wam nic innego jak uzgodnić (najlepiej telepatycznie )coście oboje mieli na myśli .

stahoo
01-04-2006, 00:35
Teraz tylko nie pozostaje wam nic innego jak uzgodnić (najlepiej telepatycznie )coście oboje mieli na myśli .
Nic JUZ nie trzeba uzgadniac.
Bo TO juz dotarlo do ciebie.
Nie martw sie,
Pisz dalej.
Paru cie zrozumie i tez jednomyslnie poprze.
Demokracja przeciez.

gustaw69
01-04-2006, 00:50
Teraz tylko nie pozostaje wam nic innego jak uzgodnić (najlepiej telepatycznie )coście oboje mieli na myśli .
Nic JUZ nie trzeba uzgadniac.
Bo TO juz dotarlo do ciebie.
Nie martw sie,
Pisz dalej.
Paru cie zrozumie i tez jednomyslnie poprze.
Demokracja przeciez.

Dowcip polega na tym , iż ja nigdzie nie kandyduję żebym miał zabiegać o poparcie .

stahoo
01-04-2006, 00:52
Dowcip polega na tym , iż ja nigdzie nie kandyduję żebym miał zabiegać o poparcie .
Zarzekala sie zaba blota.....

gustaw69
01-04-2006, 01:02

Głęboka myśl ! Powieś sobie nad łóżkiem.

av
01-04-2006, 01:05
Popis hucpiarstwa w wykonaniu tow.St1111:

obowiązywać?

Że komuch domaga się ograniczenia wolności - to mnie nie dziwi. Ale, że komuch domaga się przyzwoitości to curiosum na skalę ogólnoziemską. To niesamowite, że najgorsze męty społeczne mają czelność bezpruderyjnie ustanawiać się arbitrami przyzwoitości. :lol:

Napiszcie tow.St1111 czy mordowanie milionów ludzi jest przyzwoite czy nie? A trzymanie milionów ludzi w łagrach?

stahoo
01-04-2006, 01:06

Głęboka myśl ! Powieś sobie nad łóżkiem.
A po cholere?
Ja juz kandydowalem i mialem poparcie.

stahoo
01-04-2006, 01:15
Napiszcie tow.St1111 czy mordowanie milionów ludzi jest przyzwoite czy nie? A trzymanie milionów ludzi w łagrach?Choc pytanie nie do mnie ale sie wtrace.
Najbardziej nieprzyzwoite jest tolerowanie wsrod nas czegos takiego jak ty.
No coz.
Nasza tolerancja jest o wiele bardziej prawdziwa niz wasze jej pojecie.

ŁORCYK
01-04-2006, 01:20
Że komuch domaga się ograniczenia wolności - to mnie nie dziwi. Ale, że komuch domaga się przyzwoitości to curiosum na skalę ogólnoziemską
ano , takie casy , szkoro takie pszeudokatoliki jak avól sztracily nawet namiasztkem psyzwoitosci ...
wstyd , co komuch musi ratowoc tfas luckosci

gustaw69
01-04-2006, 02:04
A po cholere?

Checheche... Wolę nie dociekać czyje...

stahoo
01-04-2006, 02:09
A po cholere?

Checheche... Wolę nie dociekać czyje...
Bos tepy.
Ale w tajemnicy ci powiem.
Wyborcow (teraz to nazywacie elektoratem, bo wyborcy to dla was chiba ruskie slowo).

RedBuntownik
01-04-2006, 02:23
heh to ty Stachu kandydowales?
Ha! Nic nie mowiles nigdy...

stahoo
01-04-2006, 02:25
heh to ty Stachu kandydowales?
Ha! Nic nie mowiles nigdy...
Stare dzieje...
I tylko na radnego WRN.
Bylem nim pare lat.
I chyba przez to na liscie IPN sie znalazlem.
A niektorych, co tez ze mna rajcowali na tej liscie ni ma.
A oni i dzis rajcuja.
Z woli "prawidlowego" elektoratu.

gustaw69
01-04-2006, 02:56
Bos tepy.
Ale w tajemnicy ci powiem.
Wyborcow (teraz to nazywacie elektoratem, bo wyborcy to dla was chiba ruskie slowo).

Tyś za to bystry , wierząc że to wyborcy cię wybrali :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

st1111
01-04-2006, 09:08
Dziękuję za zrozumienie.Wszyscy piszący na tym forum
mają prawo do wypowiedzi i swojego zdania i stanowią
o kolorycie tego miejsca ale nie można się zgodzić na wzajemne
obrzucanie się obelgami bo to nic do dyskusji nie wnosi
a zniechęca innych do czytania i dyskusji.
Dlatego jeżeli to możliwe do realizacji proponuję czasowe
np tydzień lub dwa bany dla używających obelg wobec
innych użytkowników forum.

stahoo
01-04-2006, 09:16
Tyś za to bystry , wierząc że to wyborcy cię wybrali
To nie wiara. Tak bylo.
I sprobuj udowodnic, ze nie.

gustaw69
01-04-2006, 10:10
To nie wiara. Tak bylo.
I sprobuj udowodnic, ze nie.

Pamietam jak przed laty podano informację że w wyborach W KRL-D na KIm Ir Sena głosowało 99,9 % wyborców przy niemal 100 % frekwencji.
Też nie podjąbym się udowadniać że było inaczej...

stahoo
01-04-2006, 10:16
Pamietam jak przed laty podano informację że w wyborach W KRL-D na KIm Ir Sena głosowało 99,9 % wyborców przy niemal 100 % frekwencji.
Tez bym tak chcial.
Ja mialem 67,4% przy 58% frekwencji.

gustaw69
01-04-2006, 10:36
Tez bym tak chcial.

Taak... Pamiętam te wybory za komuny... Chichichi.... Gratuluje dobrego samopoczucia.

av
01-04-2006, 10:42

Tow.Aron Pałkin najwyraźniej do dziś nie przeszedł na emeryturę. :lol: :lol: :lol:

stahoo
01-04-2006, 10:43
Taak... Pamiętam te wybory za komuny... Chichichi.... Gratuluje dobrego samopoczucia.
A kto ci powiedzial, ze to bylo za komuny?

Scandalieros
01-04-2006, 10:51
Tow.Aron Pałkin najwyraźniej do dziś nie przeszedł na emeryturę
A tow. Abraham Vizenthbaum kiedy sie wybiera na "wieczny" spoczynek?

stahoo
01-04-2006, 11:01
A tow. Abraham Vizenthbaum kiedy sie wybiera na "wieczny" spoczynek?Dokumenty zbiera.
Brakuje mu kwitu z IPN, ze pokrzywdzony byl przez komune.
Ona, ta komuna, wciskala mu od podstawowki w ten jego leb KOMUNISTYCZNA tabliczke mnozenia.
I jeszcze KOMUNISTYCZNE cenzurki dostawal po ukonczeniu kazdej klasy.
O KOMUNISTYCZNYM swiadectwie dojrzlosci nic nie wiadomo.
Chociaz sadzac po jego postach-nie dobrnal do matury.

szakal
01-04-2006, 11:08
A tow. Abraham Vizenthbaum kiedy sie wybiera na "wieczny" spoczynek?Dokumenty zbiera.
Brakuje mu kwitu z IPN, ze pokrzywdzony byl przez komune.
Ona, ta komuna, wciskala mu od podstawowki w ten jego leb KOMUNISTYCZNA tabliczke mnozenia.
I jeszcze KOMUNISTYCZNE cenzurki dostawal po ukonczeniu kazdej klasy.
O KOMUNISTYCZNYM swiadectwie dojrzlosci nic nie wiadomo.
Chociaz sadzac po jego postach-nie dobrnal do matury.

nie przesadzaj przecież on gardzi KOMUNĄ więc nauki pobierał w niedzielnej szkółce parafialnej :P łacznie z nauka fizjonomii :P:P

stahoo
01-04-2006, 11:18
nie przesadzaj przecież on gardzi KOMUNĄ więc nauki pobierał w niedzielnej szkółce parafialnej :P łacznie z nauka fizjonomii :P:P
Nie-a!
Jego starzy to komunistami byli.
I jego pogarda wynika wlasnie z tego faktu.
Jest wsciekly na swoich starych, ze mu zyciorys zachlapali.
To normalne zachowanie naszych elyt.
Im starzy tez kuku w biografiach narobili.
I mszcza sie na kim popadnie.

szakal
01-04-2006, 11:38
Nie-a!
Jego starzy to komunistami byli.
I jego pogarda wynika wlasnie z tego faktu.
Jest wsciekly na swoich starych, ze mu zyciorys zachlapali.
To normalne zachowanie naszych elyt.
Im starzy tez kuku w biografiach narobili.
I mszcza sie na kim popadnie.

no fakt skoro WRON był nielegalny i zbrodniczy to proponuję M.Giertycha postawić również przed sąd a Romuś niech odpokutuje winny tatusia, ubierze włosienicę i spuści się do szamba :P:P

gustaw69
01-04-2006, 11:55

Ty :

Stare dzieje...
I tylko na radnego WRN.
Bylem nim pare lat.

WRN-y istniały w Polsce do 1990 roku.

stahoo
01-04-2006, 12:57

Ty :

Stare dzieje...
I tylko na radnego WRN.
Bylem nim pare lat.

Powiedzialem to z przyzwyczajenia.
Sentymentalny bywam.

gustaw69
01-04-2006, 13:18
Powiedzialem to z przyzwyczajenia.
Sentymentalny bywam.[/quote]

Brnij dalej .

W związku z działalnością w samorządzie terytorialnym w latach '90 , IPN cię wpisał na listę tajnych współpracowników - tak ?

Coś tu mi się zaczyna klarować że niezły z ciebie blagier...
Chcesz się dowartościować wciskając kity , czy poprostu obdarzony jesteś bujną wyobraźnią ?

stahoo
01-04-2006, 13:56
W związku z działalnością w samorządzie terytorialnym w latach '90 , IPN cię wpisał na listę tajnych współpracowników - tak ?

Nie calkiem.
Startowalem z WIADOMEJ listy.
A na liscie IPN prawie polowa narodu jest.
W tym i sprzataczki z komitetow partyjnych.
I jeszcze 300 workow nierozpakowanych.

gustaw69
01-04-2006, 14:24
Nie calkiem.
Startowalem z WIADOMEJ listy.
A na liscie IPN prawie polowa narodu jest.
W tym i sprzataczki z komitetow partyjnych.

No już się tak nie tłumacz ! Przeciez nawet jeżeli byłbyś kapusiem to tylko zaimponowałbyś kolegom z forum. Ich bożyszcze jaruzel też zaczynał od drobnych świństewek zanim poszedł na całego...

stahoo
01-04-2006, 15:12
Przeciez nawet jeżeli byłbyś kapusiem to tylko zaimponowałbyś kolegom z forum. Ich bożyszcze jaruzel też zaczynał od drobnych świństewek zanim poszedł na całego...
Jezeli by tak glebiej pokopac sie w teczuszkach obecnej waadzy i oddzielnych obywateli (w twojej tez), to tych swinstewek (nie tylko drobnych) znalazlo by sie niemalo.
Tylko widzisz: teczuszki teraz to sa w ODPOWIEDNICH lapkach.
A niektore napewno juz dawno przez komin poszly.
Ale ZOSTALA pamiec ludzka.
Ona sie kiedys przyda.

gustaw69
01-04-2006, 15:22
Jezeli by tak glebiej pokopac sie w teczuszkach obecnej waadzy i oddzielnych obywateli (w twojej tez), to tych swinstewek (nie tylko drobnych) znalazlo by sie niemalo.

A widzisz ! Teczuszki są dziełem twoich ulubiueńców - to oni czuli się bardziej komfortowo ze świadomością że ma się na każdego haka . Jak widzę ty również nie jesteś takiej zabaweczce przeciwny- ważne dla ciebie jest tylko to w czyich ona się znajdzie rękach...

stahoo
01-04-2006, 15:35
Teczuszki są dziełem twoich ulubiueńców - to oni czuli się bardziej komfortowo ze świadomością że ma się na każdego haka .
Teczuszki sa dzielem KAZDEJ wladzy.
I nie tylko wladzy.
I nie tylko w Polsce.
I kazda wladza czuje sie komfortowo jak cos ma na kogos.
Nawet na swoich.
A w dobie najnowszych technik zbierania hakow, to i informatorzy sa w zasadzie niepotrzebni.

gustaw69
01-04-2006, 15:59
Teczuszki sa dzielem KAZDEJ wladzy.
I nie tylko wladzy.
I nie tylko w Polsce.
I kazda wladza czuje sie komfortowo jak cos ma na kogos.
Nawet na swoich.
A w dobie najnowszych technik zbierania hakow, to i informatorzy sa w zasadzie niepotrzebni.

Jak zwykle w sposób subtelny mylisz pojęcia , bo to o czym piszesz dotyczy ludzi z kręgów polityki ewentualnie biznesu - w uproszczeniu tzw."wielkiego świata". Natomiast teczki o które tyle szumu , dotyczą zwykłych obywateli.

szakal
01-04-2006, 16:14
Stasiu odpuść sobie nie warto :P:P:P chyba trzeba będzie stosować bardziej radykalne metody, mimo że to wbrew mojej pacyfistyczno-ateistycznej naturze :P:P

stahoo
01-04-2006, 16:18
Natomiast teczki o które tyle szumu , dotyczą zwykłych obywateli.
No wlasnie to ci chcialem dac do zrozumienia.
Ale ty jak zwykle czepiasz sie pojedynczych slow.

Jak myslisz, maja na ciebie teczuszke, czy nie?

gustaw69
01-04-2006, 16:48
Jak myslisz, maja na ciebie teczuszke, czy nie?

Mówiąc szczerze to g... mnie to obchodzi . Wystarczy mi że sam wiem kim jestem , jak również ludzie na których opinii mi zależy . Nie param się polityką - nawet nie noszę się z zamiarem kandydowania do WRN...

stahoo
01-04-2006, 16:58
[quote]Nie param się polityką

A na forum to ty tylko tak sobie.....

- nawet nie noszę się z zamiarem kandydowania do WRN...
A szkoda.
Z TAKA wiedza....

gustaw69
01-04-2006, 19:47
[quote]Nie param się polityką
A na forum to ty tylko tak sobie.....

Czyli jak rozumiem ,ty z uwagi na fakt że czasem coś napiszesz na forum ,czujesz się upoważniony aby na pytanie " czym się zajmujesz ?" odpowiedzieć " jestem politykiem"...

stahoo
01-04-2006, 19:54
Czyli jak rozumiem ,ty z uwagi na fakt że czasem coś napiszesz na forum ,czujesz się upoważniony aby na pytanie " czym się zajmujesz ?" odpowiedzieć " jestem politykiem"...
Nie calkiem tak.
Mam wyzsze wyksztalcenie w tym kierunku.

st1111
28-04-2006, 10:14
Drogi moderatorze wprowadzenie opcji która komasuje wpisy
tej samej osoby spowodowało że jeżeli chcemy wrócić do jakiegoś
tematu a nasz wpis jest ostatni temat nie zostaje podniesiony
i żeby nim zainteresować innych forumowiczów mależałoby zakładać
następny.Proszę o przemyślenie tej sprawy.

Jolka Jolka
18-05-2008, 17:39
A, tak mnie dziś wzięło na czytanie starych forumowych wątków, a ten wydaje się być, jesli chodzi o forumowe życie bardzo aktualny. Polecam przeczytanie całości, początku szczególnie ;)

Btw, zauważcie, praktycznie w całości jest na temat... Można? :)

Havthorn
19-05-2008, 06:55
Joluś :mrgreen:

ksionc
19-05-2008, 10:06
Joluś :mrgreen:
Thoruś
Zmiotuś
Havuś
...
http://fergusonia.nspace.pl/images/smiles/238.gif

http://www.vpx.pl/up/20080416/190514980127fe8d814d 825acb2fbd795d82cc37828.gif

ks

wontrupka
19-05-2008, 10:47
Ksioncuś....

ksionc
19-05-2008, 11:09
TrupkuśWon!
http://g6is.com.sapo.pt/smilies/embarassed.gif

ks

Kazimierz Klimowicz
19-05-2008, 12:46
Larruś!!!
http://zagony.ru/engine/data/emoticons/cveti.gif (http://zagony.ru/2008/03/07/za_chto_my_ljubim_nas hikh_zhenshhin_16_f.html#)

ksionc
19-05-2008, 13:09
Wazelinuś, lizydupuś

ks

Dee Dee
19-05-2008, 13:13
:lol::lol::lol:

Kazimierz Klimowicz
19-05-2008, 13:37
Wazelinuś, lizydupuś

ks
Wiedziałem, wiedziałem, że ktos doniesie. No i wylazlo szydło z wora, a właściwie z habitu> poznajesz to: http://emoty.blox.pl/resource/rtfm.gif? Nie mów potem, że to fałszywka tej wrednej SB.

Jolka Jolka
19-05-2008, 13:44
Ja pierdolę... Czy naprawdę tylko Hav zrozumiał o co chodzi?...

Thorunczyk
19-05-2008, 19:41
Ja pierdolę... Czy naprawdę tylko Hav zrozumiał o co chodzi?...

No fajnie, nie?
Jak Ci teraz powiem, że ja zrozumiałem, to zaraz powiedzą, że się podlizuję Joluś :mrgreen:

wontrupka
19-05-2008, 20:19
No fajnie, nie?
Jak Ci teraz powiem, że ja zrozumiałem, to zaraz powiedzą, że się podlizuję Joluś :mrgreen:

gdzieżby znowu Thoruś !:lol:

Kazimierz Klimowicz
19-05-2008, 21:31
gdzieżby znowu Thoruś !:lol:
Tak jest Organuś! (vonuś Trupuś chyba by nie brzmiało, co?) http://emoty.blox.pl/resource/konferencja.gif

ksionc
19-05-2008, 23:14
Kaziuś...

ks

Kazimierz Klimowicz
19-05-2008, 23:46
Fakticznie, nie było: ksioncuś, księżuś! ochhhhh.... księżuloooooooooo!
http://emoty.blox.pl/resource/gora.gif

Dee Dee
20-05-2008, 16:21
No fajnie, nie?

A nie?:poke::lol:

Thorunczyk
20-05-2008, 17:21
A nie?:poke::lol:

Zmiotuś, właśnie, że nie :)

(No przecież wiesz...;))

Dee Dee
20-05-2008, 19:31
Zmiotuś, właśnie, że nie :)

(No przecież wiesz...;))

(wiem,wiem...chodz se poszeptamy na uszko):mrgreen:

Thorunczyk
20-05-2008, 19:45
Jop...... ;)

Jolka Jolka
20-05-2008, 20:01
Zmiotuś, właśnie, że nie

(No przecież wiesz...;))

(wiem,wiem...chodz se poszeptamy na uszko):mrgreen:

Jop...... ;)

Kurwa, Wy jesteście niereformowalni :lol:

Dee Dee
20-05-2008, 20:02
no raczej....:rolleyes:

Thorunczyk
20-05-2008, 20:03
Bo prawdziwe reformy skończyły sie na Buzku :mrgreen:

ksionc
20-05-2008, 20:12
Albo na dupie Maryni.

ks

samokrytyka
21-05-2008, 14:08

Żebyście nie skończyli na Wózku... Albo na Taczkach... :mrgreen:

Thorunczyk
21-05-2008, 14:39
Jeszcze się taki nie urodził :mrgreen:

Dee Dee
21-05-2008, 14:44
Żebyście nie skończyli na Wózku... Albo na Taczkach... :mrgreen:

Krytyka-grozby są karalne:lol:

wEtylator
21-05-2008, 14:44
Mosz recht Thor!
Jedynie małe uściślenie - na Buzkowej!
Jedynie ona (Hildegarda) korelowała z reformamy... Reszta pań to pomięszanie majtasów ze stringami... Oczywizda za wyjątkiem Jaro - un Ci preferował slipy z golfem...

Dee Dee
21-05-2008, 14:45
Ludgarda Wentku....Ludgarda :)

wEtylator
21-05-2008, 14:51
Ludgarda Wentku....Ludgarda :)
Masz jak zwykle rację Zmioteczko!
Ale sama przyznasz, że tesz na "hój" :lol:

Dee Dee
21-05-2008, 14:56
Masz jak zwykle rację Zmioteczko!
Ale sama przyznasz, że tesz na "hój" :lol: